Dobrý den, budeme pořizovat pejska, ráda bych pořídila klec nebo kennelku, hlavně kvůli dětem, přeci jen se jim lépe vysvětlí že tam ne, že je to místo pejska, kde se nesmí rušit, kde bude jeho bezpečné místo. Chci to pořídit už teď někdy, at si děti zvyknou, že tam nesmí. Tak mě zajímá, stačí jedna velikost od štěněte až do do dospělosti? Stejně budu muset pořídit i něco do auta. Pes bude střední, zavítat ho tam neplánuju. Je lepší klec nebo kennelka? Za jakékoliv rady, zkušenosti předem dekuji
Uživatel s deaktivovaným účtem

pokud je to takhle a někde chcete mít trvale takovou věc místo psího pelechu, pak bych se porozhlédla po dřevených klecích, které se jinak tváří jako kus nábytku, nahoru můžete něco dát a dá se to v provozu normálně udržovat, utřít.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
pokud je to takhle a někde chcete mít trvale takovou věc místo psího pelechu, pak bych se porozhlédla po dřevených klecích, které se jinak tváří jako kus nábytku, nahoru můžete něco dát a dá se to v provozu normálně udržovat, utřít.
Děkuji, to mě nenapadlo, teď jsem koukala od Ferplastu a nestojí majlant. Nebo zaúkoluju dědu, stále si stěžuje, že se nudí a nemá co dělat 😀. Děti jsou strašně všetečný, pelíšky a polštářky nejsou před nima v bezpečí, ale jak jdou kočky na kočičí strom, nebo do přepravky (ty mám porůznu doma bez dvířek) tak si jich nevšímají, to se naučili, ale jak je něco volně, je to problém, tak si myslím, že ta klec by mohla fungovat