katri
napsal(a):
Ahojky, nás je taky 5. Ale jsme zatím maličký.
A takto vypadáme teď. To jsme ale vyrostli.
gupka
napsal(a):
su straaasne zlati takto na fotke...ale nazivo musia byt dost neznicitelni, nie? ja mam rocneho TC a chcela by som este jedneho...aspon by sa spolu vysantili, mala by som o starost menej
už mají 31 dní tak s nimi začíná být zábava. Zajímavý ale je, že když přijde návštěva a chce vidět, jak blbnout, tak jen chrní a dělají jak jsou hodní. A jak návštěva odejde, tak začínají boje
Dívala jsem se na Vaše stránky, to taky je asi pěknej divočák co? Rozhodně je paráda mít doma smečku kavalírků, jeden je sice taky úžasný, ale jak jich je víc tak je daleko více srandy. Dost často je sledujeme místo televize, jak spolu blbnou a co vymýšlí. Vřele doporučuji další přírustek Klidně se pak na mě obraťte a já Vás na někoho odkážu. Klidně i se strakáčkem, většinou někdo ze známých má nějaký mimino.
přikládám foto "je nás víc jak pět"
listicka
napsal(a):
už mají 31 dní tak s nimi začíná být zábava. Zajímavý ale je, že když přijde návštěva a chce vidět, jak blbnout, tak jen chrní a dělají jak jsou hodní. A jak návštěva odejde, tak začínají boje
Dívala jsem se na Vaše stránky, to taky je asi pěknej divočák co? Rozhodně je paráda mít doma smečku kavalírků, jeden je sice taky úžasný, ale jak jich je víc tak je daleko více srandy. Dost často je sledujeme místo televize, jak spolu blbnou a co vymýšlí. Vřele doporučuji další přírustek Klidně se pak na mě obraťte a já Vás na někoho odkážu. Klidně i se strakáčkem, většinou někdo ze známých má nějaký mimino.
přikládám foto "je nás víc jak pět"
ono je vzdy krasne vidiet ich pokope vo vacsom mnozstve Ja uz mam druheho psa vybrateho
-zase psa, tentoraz blenheima, ma 5 mesiacov, je s PP a jeho otcom je unno biely demon, ak poznate. No a je z chovatelskej stanice, tot za rohom-na druhom konci bratislavy
Uz mi len ostava prehovorit mamu-co je asi nemozne