Posílejte Vaše pejsky v zajímavých polohách či situacích.... je to sranda. To je náš NKO v zápalu boje
efa
napsal(a):
Posílejte Vaše pejsky v zajímavých polohách či situacích.... je to sranda. To je náš NKO v zápalu boje
A ještě jedna...
psí máma

psí máma

efa
napsal(a):
spící kavalír
efa
napsal(a):
tak jedna pracující
Uživatel s deaktivovaným účtem

napsal(a):
Baffy a její vyhřívací poloha
Moje dvě holky při odpočinku
napsal(a):
Moje dvě holky při odpočinku
konečně jsme narazili na nějakého ohaře
posílám fotku svého ohaříka Akimka(na fotce je trochu unavený,bohužel to není tak často
)
amanite
napsal(a):
konečně jsme narazili na nějakého ohaře
posílám fotku svého ohaříka Akimka(na fotce je trochu unavený,bohužel to není tak často
)
amanite, ta fotka je ůžasná Tak jsem ráda, že tady nejsme jediní ohaři
To se u nás taky často nevidí, že by byl pes unavený. Nemáš ještě nějaké fotky...docela bych se ráda podívala jak vypadá tvůj ohařík
efa
napsal(a):
Takto usnul náš Edík
www.sweb.cz/king.info
efa
napsal(a):
efa
napsal(a):
Už běžííím !!!
efa
napsal(a):
Tak taky pridam...
efa
napsal(a):
A jeste jednu...
efa
napsal(a):
Přidávám štěňata foxička a bernardýnek
aranka
napsal(a):
Přidávám štěňata foxička a bernardýnek
A takhle spinkáme
hankah
napsal(a):
jedna závodní
a po dlouhém hledání i jedna odpočívací po předvedení na výstavě
efa
napsal(a):
Takhle kojila svoje děťátka moje Beena - Americká akita
efa
napsal(a):
A ještě jedna...
proč si chladit zadek, když se najde pitomec....
bee
napsal(a):
Takhle kojila svoje děťátka moje Beena - Americká akita
Tady je náš ,,trhač" na zahradě
amanite
napsal(a):
a ještě jedna z loňského roku,omlouvám se že nejsou akční,ale bohužel Akimovo tempo náš fotoaparát nestíhá
amanite
napsal(a):
Jo teplo je teplo...
Tuto polohu si tady všicí fotí jo fox ten si umí najít.....
aldo
napsal(a):
Jo teplo je teplo...
Tuto polohu si tady všicí fotí jo fox ten si umí najít.....
Malý fox
aira
napsal(a):
jééé vidím, že nejsme sami, komu si pes z jiného psa dělá madraci
a hurááááááááááááá do vody
milacek
napsal(a):
a hurááááááááááááá do vody
To amanite: Tak jo, cosi jsem našla, posílám tedy ještě něco Jinak Gerovi je 7 let, lovecký vycvik měl od myslivce, který ho odložil do útulku, my jsme si ho odtamtud vzali a lovecky ho už necvičíme. Vyžije se ale i jinak, chodíme na cvičák,dělali jsme agility (to ho ale moc nebralo), jezdíme na kole a vyběhá se na poli. No, už je to starší pán, takže už tak nedivočí jak za mlada
efa
napsal(a):
To amanite: Tak jo, cosi jsem našla, posílám tedy ještě něco Jinak Gerovi je 7 let, lovecký vycvik měl od myslivce, který ho odložil do útulku, my jsme si ho odtamtud vzali a lovecky ho už necvičíme. Vyžije se ale i jinak, chodíme na cvičák,dělali jsme agility (to ho ale moc nebralo), jezdíme na kole a vyběhá se na poli. No, už je to starší pán, takže už tak nedivočí jak za mlada
A ještě jedna v poklusu
efa
napsal(a):
cerenie zubov
efa
napsal(a):
Dostihová - čekáme na start....
beth
napsal(a):
Dostihová - ksichtík jako z hororu
beth
napsal(a):
Dostihová - ksichtík jako z hororu
A cíííííííííííííl...
beth
napsal(a):
A ještě jedna - "pojď si hrát"
beth
napsal(a):
A ještě jedna - "pojď si hrát"
To Efa: Na svůj věk,ale vypadá moc hezky....Jinak Akimovi táhne na pátý rok,takže teoreticky by měl mít už taky rozum,ale nějak se nechce dostavit
Lovecký výcvik nemáme....byl na výcvik u myslivce a nechali jsme ho tam 14 dní,dodnes si vyčítám,že těch 14 dní u něj už mu nikdy nevrátím.Psychicky jsme ho dávali dohromady přes měsíc a zůstal mu nevýslovný odpor k aportu a celková lhostejnost ke zvěři,popoběhne za srnou,ale to je tak všechno...navíc máme problém s packou,kterou má operovanou,takže se nesmí moc přetěžovat,protože pak kulhá,ale to je skoro nemožné,takže ,,krmíme"Alavisem a snažíme se ho udržet ve formě...Jinak je neskutečně rozmazlený a hrozný závislák
(je to můj první pes a dnes už bych u jeho výchovy postupovala úplně jinak,ale....je pozdě)jinak hrozný zlatičko,k ¨cizím lidem hodně nedůvěřivý až bojácný,ale k dětem se chová skvěle...a v případě potřeby dokonalý obranař
amanite
napsal(a):
To Efa: Na svůj věk,ale vypadá moc hezky....Jinak Akimovi táhne na pátý rok,takže teoreticky by měl mít už taky rozum,ale nějak se nechce dostavit
Lovecký výcvik nemáme....byl na výcvik u myslivce a nechali jsme ho tam 14 dní,dodnes si vyčítám,že těch 14 dní u něj už mu nikdy nevrátím.Psychicky jsme ho dávali dohromady přes měsíc a zůstal mu nevýslovný odpor k aportu a celková lhostejnost ke zvěři,popoběhne za srnou,ale to je tak všechno...navíc máme problém s packou,kterou má operovanou,takže se nesmí moc přetěžovat,protože pak kulhá,ale to je skoro nemožné,takže ,,krmíme"Alavisem a snažíme se ho udržet ve formě...Jinak je neskutečně rozmazlený a hrozný závislák
(je to můj první pes a dnes už bych u jeho výchovy postupovala úplně jinak,ale....je pozdě)jinak hrozný zlatičko,k ¨cizím lidem hodně nedůvěřivý až bojácný,ale k dětem se chová skvěle...a v případě potřeby dokonalý obranař
Německá doga
efa
napsal(a):
Filáček
efa
napsal(a):
Tak tady jedna holka kavkazí
efa
napsal(a):
poloha--velký- malý
efa
napsal(a):
tak takhle vypadá "kříženec" pidi vořecha a kavkazáčete
maťa

saboro
napsal(a):
tak takhle vypadá "kříženec" pidi vořecha a kavkazáčete
To saboro:
Koukám, že máte úplně stejný "pacičkový" postroj na bafa, jako já, ale my nemáme to vodítko!! Koupili jste ho taky u Manmatu??? Je to krásně sladěný
P.S. Toho "křížence" kavkazánčete s pidi voříškem bych taky brala
maťa

maťa
napsal(a):
To saboro:
Koukám, že máte úplně stejný "pacičkový" postroj na bafa, jako já, ale my nemáme to vodítko!! Koupili jste ho taky u Manmatu??? Je to krásně sladěný
12-ti leté miminko ovčandy
maťa

maťa
napsal(a):
12-ti leté miminko ovčandy
Pes, nebo netopýr??? Či protahující se Kikčufína?
maťa
napsal(a):
To saboro:
ahoj, je to celá ťapko sada-obojek, vodítko, postrojna tahání i kšíry na fotce. Je to vše od manmatu. Obojek co má na krku takřka pořát je ale už po roce dost vybledlý.
maťa

saboro
napsal(a):
ahoj, je to celá ťapko sada-obojek, vodítko, postrojna tahání i kšíry na fotce. Je to vše od manmatu. Obojek co má na krku takřka pořát je ale už po roce dost vybledlý.
Super, tak děkuju, musím juknout na jejich stránky a dokoupit, je to báječný Ten postroj sem kupovala na výstavě, a tam k tomu nic jiného neměli.
Sladím si asi Britu s Argou.....to bude ťapkovatá dvojka
maťa
napsal(a):
Super, tak děkuju, musím juknout na jejich stránky a dokoupit, je to báječný Ten postroj sem kupovala na výstavě, a tam k tomu nic jiného neměli.
vypadá to moc pěkně, ještě by bylo uplně supr mít stejný vzor a jinou barvu, ale to už toho chci moc, já vím! tak pak se pochlub jak to pejsanům slůší
maťa

saboro
napsal(a):
vypadá to moc pěkně, ještě by bylo uplně supr mít stejný vzor a jinou barvu, ale to už toho chci moc, já vím! tak pak se pochlub jak to pejsanům slůší
Jo jo, to určo nechám pesanidla pochlubit Škoda že nedělají i něco takového na Papillony a skoronudle
Bylo by to fajn, a přesně ta barva, mohlo by to mít různou barvu......
4 bafy, dva velký a dva malý a každej stejnej postroj s pacičkama a vodítko, ale jinou barvu.....hmmm....dala bych si říct
maťa
napsal(a):
a takhle jde podle Jokynky polostahovák-tˇapák až na doraz
(dvoj vodítko-šňůra taky manmat)
saboro
napsal(a):
a takhle jde podle Jokynky polostahovák-tˇapák až na doraz
(dvoj vodítko-šňůra taky manmat)
heč, a já mám i na toho pidi vořecha ´tapičkama obojek i vodítko, je to maličko jiný než to manma´tácký, ale podobný dost a mají to v oranžové a modré barvě, já mám na černého skřeta samozrřejmě oranžovou, zítra sem hodím fotečku, teď jdu chrnět. Pa
saboro
napsal(a):
heč, a já mám i na toho pidi vořecha ´tapičkama obojek i vodítko, je to maličko jiný než to manma´tácký, ale podobný dost a mají to v oranžové a modré barvě, já mám na černého skřeta samozrřejmě oranžovou, zítra sem hodím fotečku, teď jdu chrnět. Pa
Mno tak já se taky přidám s naším třeštidlem
havlova
napsal(a):
Mno tak já se taky přidám s naším třeštidlem
Tam naše třeštidlo spinkalo ale tady už je zase aktivní.
Mimochodem je to štěně MMO.
saboro
napsal(a):
tak tady je to slíbené ťapinkoné na mrňousky.
maťa

saboro
napsal(a):
tak tady je to slíbené ťapinkoné na mrňousky.
Saboro, díky díky moc Už sem na stránky jukala a ty postroje mají i s červeným podkladem, takže Brita modrej, Arga červenej...hmmm....to bude bomba
A asi jim to přinese Jéža
Pro ty prďolky je to taky bájo, ale radši používám postrojky, páč ty jejich pidi krčky a hlavičky......ten postroj je prostě bezpečnější