Pejsci v různých polohách

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.9.2006 11:00

Posílejte Vaše pejsky v zajímavých polohách či situacích.... je to sranda. To je náš NKO v zápalu boje

29.9.2006 11:06

efa napsal(a):
Posílejte Vaše pejsky v zajímavých polohách či situacích.... je to sranda. To je náš NKO v zápalu boje

A ještě jedna...

psí máma

29.9.2006 11:33
psí máma

efa napsal(a):
A ještě jedna...

Tak taky trochu přispěji.

psí máma

29.9.2006 11:34
psí máma

psí máma napsal(a):
Tak taky trochu přispěji.

A ještě jednu

29.9.2006 11:47

efa napsal(a):

spící kavalír

29.9.2006 11:50

efa napsal(a):

tak jedna pracující

29.9.2006 11:52

katka napsal(a):
tak jedna pracující

jedna spící

29.9.2006 11:53

katka napsal(a):
jedna spící

jedna strašidelná

29.9.2006 11:56

katka napsal(a):
jedna strašidelná

ožírací

29.9.2006 12:10

katka napsal(a):
ožírací

a na závěr vykoupat

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.9.2006 12:18

katka napsal(a):
a na závěr vykoupat

Baffy a její vyhřívací poloha

29.9.2006 12:19

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Baffy a její vyhřívací poloha

Moje dvě holky při odpočinku

29.9.2006 12:29

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Moje dvě holky při odpočinku

konečně jsme narazili na nějakého ohaře
posílám fotku svého ohaříka Akimka(na fotce je trochu unavený,bohužel to není tak často)

29.9.2006 13:47

amanite napsal(a):
konečně jsme narazili na nějakého ohaře
posílám fotku svého ohaříka Akimka(na fotce je trochu unavený,bohužel to není tak často)

amanite, ta fotka je ůžasná Tak jsem ráda, že tady nejsme jediní ohaři To se u nás taky často nevidí, že by byl pes unavený. Nemáš ještě nějaké fotky...docela bych se ráda podívala jak vypadá tvůj ohařík

29.9.2006 15:36

efa napsal(a):

Takto usnul náš Edík
www.sweb.cz/king.info

29.9.2006 15:37

efa napsal(a):

29.9.2006 15:41

efa napsal(a):

Už běžííím !!!

29.9.2006 16:07

efa napsal(a):

Tak taky pridam...

29.9.2006 16:08

efa napsal(a):

A jeste jednu...

29.9.2006 16:25

efa napsal(a):

Přidávám štěňata foxička a bernardýnek

29.9.2006 16:29

aranka napsal(a):
Přidávám štěňata foxička a bernardýnek

A takhle spinkáme

29.9.2006 16:50

aranka napsal(a):
A takhle spinkáme

akčně s petflaškou

29.9.2006 18:32

sabina napsal(a):
akčně s petflaškou

taky jedna akční

29.9.2006 18:33

hankah napsal(a):
taky jedna akční

jedna závodní

29.9.2006 18:35

hankah napsal(a):
jedna závodní

a po dlouhém hledání i jedna odpočívací po předvedení na výstavě

29.9.2006 18:36

sabina napsal(a):
akčně s petflaškou

Eva:Ráda sem ještě nějaké fotky přihodím,ale teď mě to nějak zlobí Takže půjdu trošku prohnat našeho blázínka a zkusím to znovu
Doufám,že sem přidáš nějaké fotečky i ty....jak je pejsek starý?Máte lovecký výcvik?....jsem hrozná zvědavka

29.9.2006 18:57

efa napsal(a):

Takhle kojila svoje děťátka moje Beena - Americká akita

29.9.2006 19:27

efa napsal(a):
A ještě jedna...

proč si chladit zadek, když se najde pitomec....

29.9.2006 19:46

bee napsal(a):
Takhle kojila svoje děťátka moje Beena - Americká akita

Tady je náš ,,trhač" na zahradě

29.9.2006 20:37

amanite napsal(a):

a ještě jedna z loňského roku,omlouvám se že nejsou akční,ale bohužel Akimovo tempo náš fotoaparát nestíhá

29.9.2006 20:38

amanite napsal(a):

Jo teplo je teplo...
Tuto polohu si tady všicí fotí jo fox ten si umí najít.....

29.9.2006 20:41

aldo napsal(a):
Jo teplo je teplo...

Malý fox

29.9.2006 20:50

aldo napsal(a):
Jo teplo je teplo...

jééé vidím, že nejsme sami, komu si pes z jiného psa dělá madraci

29.9.2006 21:15

aira napsal(a):
jééé vidím, že nejsme sami, komu si pes z jiného psa dělá madraci

a hurááááááááááááá do vody

1.10.2006 15:44

milacek napsal(a):
a hurááááááááááááá do vody

To amanite: Tak jo, cosi jsem našla, posílám tedy ještě něco Jinak Gerovi je 7 let, lovecký vycvik měl od myslivce, který ho odložil do útulku, my jsme si ho odtamtud vzali a lovecky ho už necvičíme. Vyžije se ale i jinak, chodíme na cvičák,dělali jsme agility (to ho ale moc nebralo), jezdíme na kole a vyběhá se na poli. No, už je to starší pán, takže už tak nedivočí jak za mlada

1.10.2006 15:59

efa napsal(a):
To amanite: Tak jo, cosi jsem našla, posílám tedy ještě něco Jinak Gerovi je 7 let, lovecký vycvik měl od myslivce, který ho odložil do útulku, my jsme si ho odtamtud vzali a lovecky ho už necvičíme. Vyžije se ale i jinak, chodíme na cvičák,dělali jsme agility (to ho ale moc nebralo), jezdíme na kole a vyběhá se na poli. No, už je to starší pán, takže už tak nedivočí jak za mlada

A ještě jedna v poklusu

1.10.2006 16:02

efa napsal(a):
A ještě jedna v poklusu

Tady s hračkou

1.10.2006 16:04

efa napsal(a):
Tady s hračkou

A můžeš napsat ještě ty něco o Akimovi?

1.10.2006 16:52

efa napsal(a):

cerenie zubov

1.10.2006 19:26

gekko napsal(a):

On se vody fakt bojí

2.10.2006 09:43

efa napsal(a):

Dostihová - čekáme na start....

2.10.2006 09:44

beth napsal(a):

Dostihová - ksichtík jako z hororu

2.10.2006 09:45

beth napsal(a):
Dostihová - ksichtík jako z hororu

A cíííííííííííííl...

2.10.2006 09:49

beth napsal(a):

A ještě jedna - "pojď si hrát"

2.10.2006 12:26

beth napsal(a):
A ještě jedna - "pojď si hrát"

To Efa: Na svůj věk,ale vypadá moc hezky....Jinak Akimovi táhne na pátý rok,takže teoreticky by měl mít už taky rozum,ale nějak se nechce dostavitLovecký výcvik nemáme....byl na výcvik u myslivce a nechali jsme ho tam 14 dní,dodnes si vyčítám,že těch 14 dní u něj už mu nikdy nevrátím.Psychicky jsme ho dávali dohromady přes měsíc a zůstal mu nevýslovný odpor k aportu a celková lhostejnost ke zvěři,popoběhne za srnou,ale to je tak všechno...navíc máme problém s packou,kterou má operovanou,takže se nesmí moc přetěžovat,protože pak kulhá,ale to je skoro nemožné,takže ,,krmíme"Alavisem a snažíme se ho udržet ve formě...Jinak je neskutečně rozmazlený a hrozný závislák
(je to můj první pes a dnes už bych u jeho výchovy postupovala úplně jinak,ale....je pozdě)jinak hrozný zlatičko,k ¨cizím lidem hodně nedůvěřivý až bojácný,ale k dětem se chová skvěle...a v případě potřeby dokonalý obranař

2.10.2006 14:26

amanite napsal(a):
To Efa: Na svůj věk,ale vypadá moc hezky....Jinak Akimovi táhne na pátý rok,takže teoreticky by měl mít už taky rozum,ale nějak se nechce dostavitLovecký výcvik nemáme....byl na výcvik u myslivce a nechali jsme ho tam 14 dní,dodnes si vyčítám,že těch 14 dní u něj už mu nikdy nevrátím.Psychicky jsme ho dávali dohromady přes měsíc a zůstal mu nevýslovný odpor k aportu a celková lhostejnost ke zvěři,popoběhne za srnou,ale to je tak všechno...navíc máme problém s packou,kterou má operovanou,takže se nesmí moc přetěžovat,protože pak kulhá,ale to je skoro nemožné,takže ,,krmíme"Alavisem a snažíme se ho udržet ve formě...Jinak je neskutečně rozmazlený a hrozný závislák
(je to můj první pes a dnes už bych u jeho výchovy postupovala úplně jinak,ale....je pozdě)jinak hrozný zlatičko,k ¨cizím lidem hodně nedůvěřivý až bojácný,ale k dětem se chová skvěle...a v případě potřeby dokonalý obranař

Německá doga

2.10.2006 14:29

dora napsal(a):
Německá doga

šetříme místem

2.10.2006 18:24

dora napsal(a):
šetříme místem

fundláček

2.10.2006 20:35

efa napsal(a):

Filáček

3.10.2006 14:11

efa napsal(a):

Tak tady jedna holka kavkazí

3.10.2006 15:02

efa napsal(a):

poloha--velký- malý

3.10.2006 15:10

efa napsal(a):

tak takhle vypadá "kříženec" pidi vořecha a kavkazáčete

maťa

3.10.2006 15:50
maťa

saboro napsal(a):
tak takhle vypadá "kříženec" pidi vořecha a kavkazáčete

To saboro:

Koukám, že máte úplně stejný "pacičkový" postroj na bafa, jako já, ale my nemáme to vodítko!! Koupili jste ho taky u Manmatu??? Je to krásně sladěný

P.S. Toho "křížence" kavkazánčete s pidi voříškem bych taky brala

maťa

3.10.2006 21:34
maťa

maťa napsal(a):
To saboro:

Koukám, že máte úplně stejný "pacičkový" postroj na bafa, jako já, ale my nemáme to vodítko!! Koupili jste ho taky u Manmatu??? Je to krásně sladěný

12-ti leté miminko ovčandy

maťa

3.10.2006 21:36
maťa

maťa napsal(a):
12-ti leté miminko ovčandy

Pes, nebo netopýr??? Či protahující se Kikčufína?

3.10.2006 21:46

maťa napsal(a):
To saboro:

ahoj, je to celá ťapko sada-obojek, vodítko, postrojna tahání i kšíry na fotce. Je to vše od manmatu. Obojek co má na krku takřka pořát je ale už po roce dost vybledlý.

maťa

3.10.2006 21:48
maťa

saboro napsal(a):
ahoj, je to celá ťapko sada-obojek, vodítko, postrojna tahání i kšíry na fotce. Je to vše od manmatu. Obojek co má na krku takřka pořát je ale už po roce dost vybledlý.

Super, tak děkuju, musím juknout na jejich stránky a dokoupit, je to báječný Ten postroj sem kupovala na výstavě, a tam k tomu nic jiného neměli.
Sladím si asi Britu s Argou.....to bude ťapkovatá dvojka

3.10.2006 21:53

maťa napsal(a):
Super, tak děkuju, musím juknout na jejich stránky a dokoupit, je to báječný Ten postroj sem kupovala na výstavě, a tam k tomu nic jiného neměli.

vypadá to moc pěkně, ještě by bylo uplně supr mít stejný vzor a jinou barvu, ale to už toho chci moc, já vím! tak pak se pochlub jak to pejsanům slůší

maťa

3.10.2006 22:00
maťa

saboro napsal(a):
vypadá to moc pěkně, ještě by bylo uplně supr mít stejný vzor a jinou barvu, ale to už toho chci moc, já vím! tak pak se pochlub jak to pejsanům slůší

Jo jo, to určo nechám pesanidla pochlubit Škoda že nedělají i něco takového na Papillony a skoronudle Bylo by to fajn, a přesně ta barva, mohlo by to mít různou barvu...... 4 bafy, dva velký a dva malý a každej stejnej postroj s pacičkama a vodítko, ale jinou barvu.....hmmm....dala bych si říct

3.10.2006 22:08

maťa napsal(a):

a takhle jde podle Jokynky polostahovák-tˇapák až na doraz

(dvoj vodítko-šňůra taky manmat)

3.10.2006 22:13

saboro napsal(a):
a takhle jde podle Jokynky polostahovák-tˇapák až na doraz

(dvoj vodítko-šňůra taky manmat)

heč, a já mám i na toho pidi vořecha ´tapičkama obojek i vodítko, je to maličko jiný než to manma´tácký, ale podobný dost a mají to v oranžové a modré barvě, já mám na černého skřeta samozrřejmě oranžovou, zítra sem hodím fotečku, teď jdu chrnět. Pa

4.10.2006 15:08

saboro napsal(a):
heč, a já mám i na toho pidi vořecha ´tapičkama obojek i vodítko, je to maličko jiný než to manma´tácký, ale podobný dost a mají to v oranžové a modré barvě, já mám na černého skřeta samozrřejmě oranžovou, zítra sem hodím fotečku, teď jdu chrnět. Pa

Mno tak já se taky přidám s naším třeštidlem

4.10.2006 15:18

havlova napsal(a):
Mno tak já se taky přidám s naším třeštidlem

Tam naše třeštidlo spinkalo ale tady už je zase aktivní.

Mimochodem je to štěně MMO.

5.10.2006 11:40

saboro napsal(a):

tak tady je to slíbené ťapinkoné na mrňousky.

maťa

5.10.2006 11:48
maťa

saboro napsal(a):
tak tady je to slíbené ťapinkoné na mrňousky.

Saboro, díky díky moc Už sem na stránky jukala a ty postroje mají i s červeným podkladem, takže Brita modrej, Arga červenej...hmmm....to bude bomba A asi jim to přinese Jéža
Pro ty prďolky je to taky bájo, ale radši používám postrojky, páč ty jejich pidi krčky a hlavičky......ten postroj je prostě bezpečnější

Přidejte reakci

Přidat smajlík