Poradíte začátečníkovi?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.10.2006 15:37

Můžete mi někdo prosím poradit, jaké plemeno by bylo vhodné do bytu, pro kluka, který miluje psy a začíná s nimi konečně pracovat. Chtěl bych menší plemeno....jako super kamaráda ,a sem tam nějaký to sportování.

díky dominik

1.10.2006 15:52

dominik napsal(a):
Můžete mi někdo prosím poradit, jaké plemeno by bylo vhodné do bytu, pro kluka, který miluje psy a začíná s nimi konečně pracovat. Chtěl bych menší plemeno....jako super kamaráda ,a sem tam nějaký to sportování.

díky dominik

určitě vhopdných plemen je spousta, záleží, která jsou sympatická Tobě, zkus se vyjádřit

1.10.2006 15:55

dominik napsal(a):

díky dominik

kavalírek.. malý, chytrý, sportovec i lenoch v jednom..

zkuste podrobněji popsat co požadujete, tomuto odpovídá spousta plemen

1.10.2006 16:01

listicka napsal(a):
kavalírek.. malý, chytrý, sportovec i lenoch v jednom..

zkuste podrobněji popsat co požadujete, tomuto odpovídá spousta plemen

no, je mi teprv 12 let, takže bych chtěl nějakého celkem dobře vycvičitelného, takovýho hafíka pro radost. Pokud by to šlo, tak aby byl krátkosrstý, ale není to podmínkou. Sestra má velkého mollose, takže by mi s výchovou kdyžtak pomáhala. Nějakýho aktivního prdýlku....co bude dobrej kamarád.

1.10.2006 16:08

dominik napsal(a):
no, je mi teprv 12 let, takže bych chtěl nějakého celkem dobře vycvičitelného, takovýho hafíka pro radost. Pokud by to šlo, tak aby byl krátkosrstý, ale není to podmínkou. Sestra má velkého mollose, takže by mi s výchovou kdyžtak pomáhala. Nějakýho aktivního prdýlku....co bude dobrej kamarád.

já mám ty kavalírky a to jsou parádní hafani. Sice mají delší srst, ale nejsou to takóvý ti psi pro přiteplený.. snad jsem se teď nikoho nedotkla, ale chlápci s načesanýma maltézákama na výstavě mě příliš normální nepřijdou

jinak u nás na sídlišti běhá taky asi 12 letej klučina s krysaříkem, ale ta fenka mě přijde trochu labilní, ale je vidět, že se mají hrozně rádi. já teď přemýšlím, co je ještě takovýho malýho. Možná pudlík, i když osobně je moc nemusím. vestík, ten ale bude více temperamentní...

1.10.2006 16:10

dominik napsal(a):

líbí se mi King Charles Špańel,francouzký buldoček,mops a křiženci.

1.10.2006 16:12

dominik napsal(a):

no teď jsem ještě chtěla napsat mopse a grifonka
no pokud to může být kříženeček, tak se skočte podívat do útulku

podle Vašeho výběru máte rád placatý čumáčky, třeba tam nějaký takový bude

1.10.2006 16:14

listicka napsal(a):
já mám ty kavalírky a to jsou parádní hafani. Sice mají delší srst, ale nejsou to takóvý ti psi pro přiteplený.. snad jsem se teď nikoho nedotkla, ale chlápci s načesanýma maltézákama na výstavě mě příliš normální nepřijdou

jinak u nás na sídlišti běhá taky asi 12 letej klučina s krysaříkem, ale ta fenka mě přijde trochu labilní, ale je vidět, že se mají hrozně rádi. já teď přemýšlím, co je ještě takovýho malýho. Možná pudlík, i když osobně je moc nemusím. vestík, ten ale bude více temperamentní...

Mě se líbí nejvíce kavalíři a Mopsi

1.10.2006 16:17

listicka napsal(a):
no teď jsem ještě chtěla napsat mopse a grifonka
no pokud to může být kříženeček, tak se skočte podívat do útulku

podle Vašeho výběru máte rád placatý čumáčky, třeba tam nějaký takový bude

Kříženci mi nevadí, mnohokrát děkuji, ale je v tom háček-naśi to nevědí.

1.10.2006 16:21

dominik napsal(a):

Nemáte někdo fotky takovejch psů? Tady je e-mail .... dominik. zbysov zavináč seznam.cz

DĚKUJI

1.10.2006 16:26

dominik napsal(a):

každopádně se nejdřív domluvte s rodiči, v žádným případě si neberte pejska na tajno. jinak fota kavalírů jsou na mých stránkách... kliknete na můj nick, tam vám vyjede info a tam to je

1.10.2006 17:03

dominik napsal(a):

díky dominik

určitě doporučuju kavalíra-svého sem dostala cca v desti letech a začla sem s ním chodit na cvičák a agility a je to prostě pejsek "univerzál". Jen je u nich problém se srdíčkama :o((

1.10.2006 17:05

listicka napsal(a):
každopádně se nejdřív domluvte s rodiči, v žádným případě si neberte pejska na tajno. jinak fota kavalírů jsou na mých stránkách... kliknete na můj nick, tam vám vyjede info a tam to je

Mockrát vám ďekuji ale já to musím uďelat fikaně jako sestra a pejska si přivíst dom a postavit je před hotovou věc.

1.10.2006 17:10

xyloza napsal(a):
určitě doporučuju kavalíra-svého sem dostala cca v desti letech a začla sem s ním chodit na cvičák a agility a je to prostě pejsek "univerzál". Jen je u nich problém se srdíčkama :o((

Děkuji vám za odpověď- nemáte nějaké jeho foto? jestli máte zašlite na e-mail : dominik.zbysov zavináč seznam.cz

1.10.2006 17:19

dominik napsal(a):
Mockrát vám ďekuji ale já to musím uďelat fikaně jako sestra a pejska si přivíst dom a postavit je před hotovou věc.

to není myslím nejšťastnější nápad. Ruzumný chovatel Vám ani pejska neprodá. Spíš přemluvte rodiče a jeďte se do nějaké CHS podívat. Stejně budete potřebovat finanční pomoc od rodičů. Neberte kavalíra bezpapíráčka, nemají kavalíří povahy a kvůli které jsou tak oblíbení, ani ten krásný kavalíří kukuč. Taky pravděpodobně rodiče nebudou mít vyšetřené srdíčko, kdyby nic jiného, na tomto vyšetření trvejte. Jinak tady jeden případ, který mluví za vše. Pejsek kterého si pořídila moje sestra http://z.derylova.panstvi.sweb.cz/index_009.htm

1.10.2006 17:30

dominik napsal(a):
Děkuji vám za odpověď- nemáte nějaké jeho foto? jestli máte zašlite na e-mail : dominik.zbysov zavináč seznam.cz

A co třeba Bígl?
Má krátkou srst, aktivní je myslím dost. Jen nevím jestli bys ho zvládl ale myslím, že bys ho taky mohl přidat do svého seznamu

1.10.2006 18:03

harryz napsal(a):
A co třeba Bígl?
Má krátkou srst, aktivní je myslím dost. Jen nevím jestli bys ho zvládl ale myslím, že bys ho taky mohl přidat do svého seznamu

bud tak hodný a napiš váhu, od kolika do kolika by měl pesan vážit, budu se snažit poradit Jestli bydlíte v bytě tak určitě néé bígla,..

1.10.2006 18:05

pibi´s napsal(a):
bud tak hodný a napiš váhu, od kolika do kolika by měl pesan vážit, budu se snažit poradit Jestli bydlíte v bytě tak určitě néé bígla,..

jo a ještě odkud jsi, kvůli tomu ůtulku,..

1.10.2006 18:11

pibi´s napsal(a):

No, nic proti tobě, ale pro 12letému dítěti snad bígla v žádném případě!!!!

Ovšem našemu milému dominičkovi není 12let. On je to opět maskovanej polštář...jen si ty příspěvky pořádně pročtěte....na začátku fora tam dokonce vložil pár svých nejmarkantnějších poznávacích znaků...je to zcela stejnej polštář jako HARRYZ nebo jak se jmenuje a nejspíš se nás tu snaží vzdělávat v kynologii formou hry...je to taková vcelku bezpečně vypadající nebezpečná psychická porucha, kdy pacient se snaží za každou cekou učit a poučovat....

osmasance, jsi trapna, zamkni se do srubu!!!!

1.10.2006 18:24

chvd napsal(a):

Ovšem našemu milému dominičkovi není 12let. On je to opět maskovanej polštář...jen si ty příspěvky pořádně pročtěte....na začátku fora tam dokonce vložil pár svých nejmarkantnějších poznávacích znaků...je to zcela stejnej polštář jako HARRYZ nebo jak se jmenuje a nejspíš se nás tu snaží vzdělávat v kynologii formou hry...je to taková vcelku bezpečně vypadající nebezpečná psychická porucha, kdy pacient se snaží za každou cekou učit a poučovat....

Já jsem ze Zbýšova u Brna

1.10.2006 18:26

chvd napsal(a):

Nejsem žádnej polštář ty ožungre CHVD

1.10.2006 18:32

dominik napsal(a):

No to je supr, že jsi kousek od Brna, mrkni na www.kszv.sk - pesjci k adopci, mají tam plno štěnátek !!! Tak je rodičům ukaž, dovezou je až do Brna, a ty zachráníš život psíkovi, který nemá domov,..

1.10.2006 18:36

pibi´s napsal(a):
No to je supr, že jsi kousek od Brna, mrkni na www.kszv.sk - pesjci k adopci, mají tam plno štěnátek !!! Tak je rodičům ukaž, dovezou je až do Brna, a ty zachráníš život psíkovi, který nemá domov,..

třeba tento, tohle štěndo by se ti nelíbilo ?

1.10.2006 19:57

dominik napsal(a):

takhle nevychovanýmu parchantovi by žádnej pes do rukou nepotřil, nicméně pro lidi s mozkem je již v tuto chvíli evidentní, kdo jsi dominičku dvanáctá šance fiserova

1.10.2006 20:58

chvd napsal(a):

co?

1.10.2006 21:55

harryz napsal(a):
co?

je mi to pěkně podezřelí, ale nejsem si jistá, určitě by mě to mrzelo, protože tohle štěnátko mohlo najít domov, a jestli si tohle ta fish vymyslela, je to poslední kapka Mno ale nevím to jisté

1.10.2006 22:16

pibi´s napsal(a):
je mi to pěkně podezřelí, ale nejsem si jistá, určitě by mě to mrzelo, protože tohle štěnátko mohlo najít domov, a jestli si tohle ta fish vymyslela, je to poslední kapka Mno ale nevím to jisté

jistě, nikdo nemůže napsat, že ví, že je to ona, protože to nemá jak vědět...oficiálně...nooooo takže také nevím

2.10.2006 09:52

chvd napsal(a):
jistě, nikdo nemůže napsat, že ví, že je to ona, protože to nemá jak vědět...oficiálně...nooooo takže také nevím

moc děkuji lidem, co se snaží bratrovi pomoct s výběrem pejska, rodiče to už vědí, - jen ujišťuji - vše jsem jim řekla. Domče trápilo, že mám svého psa a on si ho přál též. Pro ty co ho podezřívají že je polštář, či fišerová....můžu ujistit, že je to můj bratr Dominik! Psi miluje od mala, stejně jako já! Ještě jednou díky - ten kavalír je dobrá volba

2.10.2006 11:22

sabina napsal(a):
moc děkuji lidem, co se snaží bratrovi pomoct s výběrem pejska, rodiče to už vědí, - jen ujišťuji - vše jsem jim řekla. Domče trápilo, že mám svého psa a on si ho přál též. Pro ty co ho podezřívají že je polštář, či fišerová....můžu ujistit, že je to můj bratr Dominik! Psi miluje od mala, stejně jako já! Ještě jednou díky - ten kavalír je dobrá volba

ooo opravdu? a takovíto slušňáci jste doma všichni??

doporučuji nějakou Rodinnou školu slušného chování tedy

2.10.2006 13:36

chvd napsal(a):

ooo opravdu? a takovíto slušňáci jste doma všichni??

doporučuji nějakou Rodinnou školu slušného chování tedy

začal si jej první obviňovat z toho, že je to nějakej polštář....nenechá se urážet jen tak....nebyl by Ti to řekl, kdybys neobviňoval každého nového člena, který se na iFaunu přihlásí....!!!

2.10.2006 14:33

sabina napsal(a):
začal si jej první obviňovat z toho, že je to nějakej polštář....nenechá se urážet jen tak....nebyl by Ti to řekl, kdybys neobviňoval každého nového člena, který se na iFaunu přihlásí....!!!

ale neodpovědl jsi mi na otázku: "jestli jste takoví sprosťáci všichni v rodině" ...když tvůj bráška Dominik fišerek již ve dvnácti jo?

2.10.2006 14:38

chvd napsal(a):

ale neodpovědl jsi mi na otázku: "jestli jste takoví sprosťáci všichni v rodině" ...když tvůj bráška Dominik fišerek již ve dvnácti jo?

na takovýto lidi jsme hnusní všichni! A nic tak strašnýho Ti neřekl. Děcka v jeho letech jsou v dnešní době mnohem sprostější!!!

2.10.2006 15:41

dominik napsal(a):

díky dominik

ja som urcite za cavaliera, ale s PP ako uz predo mnou pisali. Je to dobry kamarat-ja mam svojho iba pol roka, od jeho 8 mesiacov,a aj teraz v jeho puberte mame skvely vztah. skus si pozriet moje stranky, je tam vela fotiek. Drzim palce pri obstaravani psika
www.mojcavalier.estranky.cz
www.cavalieri.estranky.cz
www.cavalierfoto.estranky.cz

2.10.2006 15:47

gupka napsal(a):
ja som urcite za cavaliera, ale s PP ako uz predo mnou pisali. Je to dobry kamarat-ja mam svojho iba pol roka, od jeho 8 mesiacov,a aj teraz v jeho puberte mame skvely vztah. skus si pozriet moje stranky, je tam vela fotiek. Drzim palce pri obstaravani psika
www.mojcavalier.estranky.cz
www.cavalieri.estranky.cz
www.cavalierfoto.estranky.cz

děkuji i za bratra!!!

2.10.2006 16:07

sabina napsal(a):
děkuji i za bratra!!!

Děkuji vám všem za vaše pomoci a určitě si všechny adresy prohlédnu
a věřím že si pejska vyberu

2.10.2006 16:37

dominik napsal(a):
Děkuji vám všem za vaše pomoci a určitě si všechny adresy prohlédnu
a věřím že si pejska vyberu

Dvanáctí¨letý dítě, co píše bez interpunkce jsem ještě nežral:-))))
Ale fišerus asi jo

2.10.2006 16:56

chvd napsal(a):
Ale fišerus asi jo

nech si to

2.10.2006 17:10

chvd napsal(a):
Ale fišerus asi jo

CHVD tak to pořád neřeš, pokud je to paní Fišerová tak si popovídala, pokud ne, tak si třeba Dominik pořídí nového pejska.
Vždyť to pořád nemusíš řešit, kdo je kdo ne?
Petra

2.10.2006 17:32

sabina napsal(a):
děkuji i za bratra!!!

nie je zaco dakovat cim viac stastnych cavalierov, tym lepsie
No a urcite napiste ked uz sa nejak rozhodnete a samozrejme ked uz ho budete mat doma.
S pozdravom Lucia a Geralt

p.s. ak budu dake otazky, kludne napis na calwen@azet.sk

2.10.2006 17:33

listicka napsal(a):
CHVD tak to pořád neřeš, pokud je to paní Fišerová tak si popovídala, pokud ne, tak si třeba Dominik pořídí nového pejska.
Vždyť to pořád nemusíš řešit, kdo je kdo ne?
Petra

Čau Dominiku.Jestli se Ti líbí voříšci a kříženci,tak by jsi opravdu mohl nějakému štěndu z útulku pomoct.Je jen na Tvých rodičích,kolik Ti na psa dají a na tom,pro jakou rasu se popř.rozhodnete.V tom musíš mít jasno-kříženec nebo čistokrevný pejsek?Ale ujištˇuji Tě,že kříženci jsou stejně velcí kamarádi jako ti s PP.

2.10.2006 18:23

jarka napsal(a):
Čau Dominiku.Jestli se Ti líbí voříšci a kříženci,tak by jsi opravdu mohl nějakému štěndu z útulku pomoct.Je jen na Tvých rodičích,kolik Ti na psa dají a na tom,pro jakou rasu se popř.rozhodnete.V tom musíš mít jasno-kříženec nebo čistokrevný pejsek?Ale ujištˇuji Tě,že kříženci jsou stejně velcí kamarádi jako ti s PP.

což tkhle nechat toho tahání psů z útulků?
k čemu je to dobrý?
aby se uvolnilo místo pro další?
co se raděj snažit, aby tam ti psi nemuseli?
aby jich tady nebylo tolik a nestáli stejně jak boty?

2.10.2006 18:26

gupka napsal(a):
nie je zaco dakovat cim viac stastnych cavalierov, tym lepsie
No a urcite napiste ked uz sa nejak rozhodnete a samozrejme ked uz ho budete mat doma.
S pozdravom Lucia a Geralt

p.s. ak budu dake otazky, kludne napis na calwen@azet.sk

a líbí se Vám ti pejsci na kszv.sk ?

3.10.2006 14:02

pibi´s napsal(a):
a líbí se Vám ti pejsci na kszv.sk ?

Až ho budu mít doma tak vám určite napíši

3.10.2006 15:09

dominik napsal(a):
Až ho budu mít doma tak vám určite napíši

Ahojky Domuš.... o víkendu se zajedem kouknout do Brněnskýho útulku k policajtům Mají tam hodně štěňátek. Prohlídni si všechny stránky a doma si o tom pokecáme, jo? Pa Ségra!

3.10.2006 17:45

sabina napsal(a):
Ahojky Domuš.... o víkendu se zajedem kouknout do Brněnskýho útulku k policajtům Mají tam hodně štěňátek. Prohlídni si všechny stránky a doma si o tom pokecáme, jo? Pa Ségra!

a jéje....to je ale prokec...tohle zatím tady předváděl jen jedinej člověk...takovýto styl komunikace s někým blízkým...tenkrát to bylo s kamarádem, vzpomínáš????

3.10.2006 17:55

chvd napsal(a):
a jéje....to je ale prokec...tohle zatím tady předváděl jen jedinej člověk...takovýto styl komunikace s někým blízkým...tenkrát to bylo s kamarádem, vzpomínáš????

jé, kde to bylo s kamarádem CHVD ?

3.10.2006 18:56

pibi´s napsal(a):
jé, kde to bylo s kamarádem CHVD ?

co to???? bzum bzum

3.10.2006 19:18

chvd napsal(a):
co to???? bzum bzum

no psals, že to bylo s kamarádem, tak se ptám kde to najdu ?

4.10.2006 08:35

pibi´s napsal(a):
no psals, že to bylo s kamarádem, tak se ptám kde to najdu ?

CHVD: Máš nějaký problém? Sem s ním....nikdo totiž netuší, o čem si tady povídáš!!!!

4.10.2006 12:00

sabina napsal(a):
CHVD: Máš nějaký problém? Sem s ním....nikdo totiž netuší, o čem si tady povídáš!!!!

ale běž polštářku

bzum bzum

4.10.2006 16:00

chvd napsal(a):
ale běž polštářku

bzum bzum

REjpej si do jiných

4.10.2006 16:22

dominik napsal(a):
REjpej si do jiných

Ahoj dívala jsem se http://www.mpbrno.cz/ utulek.php?nal=1
a mají tady mooc krásných štěnátek doufám že si nějáké vybereš a navíc až vyroste budeš mít originálního pejska kterého budeš mít jen ty mno tak držím palečky pak napište jak jste dopadli

4.10.2006 18:41

dominik napsal(a):
REjpej si do jiných

Ano, dvanáctiletý kluk, který tedy chodí do školy a píše na diskuzi nespisovně...ano ano již to vidím Sabino Fišerová....když si chceš na něco hrát, tak si jup na to víš co u řezníka, že??

7.10.2006 16:27

chvd napsal(a):
Ano, dvanáctiletý kluk, který tedy chodí do školy a píše na diskuzi nespisovně...ano ano již to vidím Sabino Fišerová....když si chceš na něco hrát, tak si jup na to víš co u řezníka, že??

cheveďáku uz odlez

7.10.2006 17:09

dominik napsal(a):
cheveďáku uz odlez

jdi do peřináče, polštáři!

7.10.2006 22:47

dominik napsal(a):

Ahoj, jsem o ,,něco'' starší než ty, asi bych ti neměla tohle radit (hodně lidí to asi zkritizuje), ale já jsem si v 16-ti pořídila psa taky tajně. Počkala jsem si v létě, až naši odjeli na dovolenou (nechali mě poprvé celý týden samotnou doma a hned takový překvápko) a hned druhý den jsem vyrazila pro štěně. Když přijeli, byl to pro ně šok, nejdřív na mě strašně řvali, myslela jsem, že mě táta vyhodí z domu i se štěnětem, ale nakonec se mě mamina zastala a doma jsme zůstali obě. Teď je mé fence 5 let, pořád bydlím s našima a jsme všichni hrozně rádi (i táta, přestože to nepřizná), že Bullynku máme. Je to na tobě, ale především se zamysli, jací tvoji rodiče jsou, jaký mají vztah ke psům a jak asi budou reagovat. Za sebe pro začátečníka můžu doporučit třeba již zmíněného francouzského buldočka nebo kdybys chtěl většího psa, tak třeba labradora. Držím ti palce!

7.10.2006 23:30

dominik napsal(a):

lističko nechápu proč vykáte 12cti letému klučinovi. Přijde mi to divné.

8.10.2006 15:10

veras napsal(a):
lističko nechápu proč vykáte 12cti letému klučinovi. Přijde mi to divné.

Ahoj Domčo tak co byly jste v tom útulku?promiň tetě jse ještě nevolala ale určo zavolám....domingo je spokojenej že je s náma a dělá strašných ptákovinsabka ti to pak poví....držím pěstičky
jana od sabulky

8.10.2006 15:53

majahe napsal(a):
Ahoj Domčo tak co byly jste v tom útulku?promiň tetě jse ještě nevolala ale určo zavolám....domingo je spokojenej že je s náma a dělá strašných ptákovinsabka ti to pak poví....držím pěstičky
jana od sabulky

Myslím, že mít soukromou psychiatrickou ambulanci musí být skvělý job!

15.10.2006 08:47

chvd napsal(a):
jdi do peřináče, polštáři!

Brzy si jedu do utulku treba neakeho zachranim

15.10.2006 11:15

dominik napsal(a):
Brzy si jedu do utulku treba neakeho zachranim

Jeď,určitě tam najdeš supr kamaráda.A uděláš dobrý skutek.
Vaši s tím jsou obeznámeni a určitě souhlasí?

15.10.2006 12:38

jarka napsal(a):
Jeď,určitě tam najdeš supr kamaráda.A uděláš dobrý skutek.
Vaši s tím jsou obeznámeni a určitě souhlasí?

Jo, naše jsem připravila za bráchu Ještě jsme tam nebyli, ještě to pořádně proberem a uvidíme. Ale určitě pojedeme do útulku.

15.10.2006 13:23

sabina napsal(a):
Jo, naše jsem připravila za bráchu Ještě jsme tam nebyli, ještě to pořádně proberem a uvidíme. Ale určitě pojedeme do útulku.

A do kterého se chystáte?Mě se podařilo udat kamarádovi pejska z MP Brno.Přístup z jejich strany super.Jinak Tvůj brácha chodí do třídy s mým synem.

15.10.2006 13:28

jarka napsal(a):
A do kterého se chystáte?Mě se podařilo udat kamarádovi pejska z MP Brno.Přístup z jejich strany super.Jinak Tvůj brácha chodí do třídy s mým synem.

Co prosím? Jak se jmenuje? Jo, chystáme se do MP Brno:-)) Kamrádka tam má velmi dobrou známou. Mají odtud už třetího rotweilera a perfektní psi

15.10.2006 13:43

sabina napsal(a):
Co prosím? Jak se jmenuje? Jo, chystáme se do MP Brno:-)) Kamrádka tam má velmi dobrou známou. Mají odtud už třetího rotweilera a perfektní psi

A kromě psů,co třeba koně?

15.10.2006 13:53

jarka napsal(a):
A kromě psů,co třeba koně?

Jé!!! Už vím kdo jste

I Já k vám kdysi dávno chodila ke koním? Jak se má Matýsek? Máte ještě Gena?

15.10.2006 13:55

sabina napsal(a):
Jé!!! Už vím kdo jste

Vy prý máte taky hafíka....teď ale nevím jakýho? Není to buldog?

15.10.2006 13:55

sabina napsal(a):
Jé!!! Už vím kdo jste

Geneček je už dlouho prodaný v Brně(pokud tam ještě je) a na Matýskovi jdu za chvíli jezdit.Snad mě někde nesundá.

15.10.2006 13:58

jarka napsal(a):
Geneček je už dlouho prodaný v Brně(pokud tam ještě je) a na Matýskovi jdu za chvíli jezdit.Snad mě někde nesundá.

Jóó, pamatuju si, jak se mi moc líbil..... Ale je to obřík a lump. Chtěla jsem ho vehementně čistit, tak pak holky dovolili a jedno kopejtko mě přistálo na stehně Byla to sranda, získala jsem respekt. Nic mi nebylo, ale byl to úlek

15.10.2006 14:02

sabina napsal(a):
Jóó, pamatuju si, jak se mi moc líbil..... Ale je to obřík a lump. Chtěla jsem ho vehementně čistit, tak pak holky dovolili a jedno kopejtko mě přistálo na stehně Byla to sranda, získala jsem respekt. Nic mi nebylo, ale byl to úlek

Takovýma "úlekama" jsme si prošli u koní všichni.
No nic,už musím valit.Nesmíme se tady o těch koních moc rozepisovat.Ostatní by nadávali,že to sem nepatří.A měli by pravdu.Tak ahoj a vyberte s bráchou dobrýho pesana.

15.10.2006 14:04

sabina napsal(a):

mám teď božího hafana, koníci museli stranou - škola, no

15.10.2006 14:05

jarka napsal(a):
Takovýma "úlekama" jsme si prošli u koní všichni.
No nic,už musím valit.Nesmíme se tady o těch koních moc rozepisovat.Ostatní by nadávali,že to sem nepatří.A měli by pravdu.Tak ahoj a vyberte s bráchou dobrýho pesana.

tak zatim - a pěknou vyjížďku

15.10.2006 16:40

sabina napsal(a):
mám teď božího hafana, koníci museli stranou - škola, no

Máš pěknýho pesana.
A tihle jsou Ti naši.

maťa

15.10.2006 16:52
maťa

dominik napsal(a):

díky dominik

To Jarka:

Není ten uprostřed náhodou středoasiat? Jak je starý?

15.10.2006 20:05

Ahoj Maťo,je to středoasiatka a na té fotce je jí zhruba půl roku.Jinak teď je to už roční slečna.

maťa

15.10.2006 20:28
maťa

jarka napsal(a):
Ahoj Maťo,je to středoasiatka a na té fotce je jí zhruba půl roku.Jinak teď je to už roční slečna.

Jarko, je krásná Hodně mi barvou srsti připomíná Babura od Páji, proto jsem se ptala, praštilo mě to přes oko Mám dojem, že Babur je taky tak nějak toho věku.....ale sourozenci to asi nejsou, že?

15.10.2006 20:35

maťa napsal(a):
Jarko, je krásná Hodně mi barvou srsti připomíná Babura od Páji, proto jsem se ptala, praštilo mě to přes oko Mám dojem, že Babur je taky tak nějak toho věku.....ale sourozenci to asi nejsou, že?

Jsou.A ta podoba je fakt nepřehlédnutelná,co?.

maťa

15.10.2006 20:43
maťa

jarka napsal(a):
Jsou.A ta podoba je fakt nepřehlédnutelná,co?.

Jsou? No vida vida Jo jo, podoba je fakt úžasná Tak to jsem Vás asi taky viděla na Zbraslavi, že? Svět je malej
Tož ať Vám všechny chlupatiny dělají jen radost a jsou zdravunký
Smečka je to vážně originální

15.10.2006 20:52

maťa napsal(a):
Jsou? No vida vida Jo jo, podoba je fakt úžasná Tak to jsem Vás asi taky viděla na Zbraslavi, že? Svět je malej
Tož ať Vám všechny chlupatiny dělají jen radost a jsou zdravunký
Smečka je to vážně originální

Jo,jo ve Zbraslavi jsme byli.
Ať jsou Tvoji pesánci taky o.k.

16.10.2006 13:18

maťa napsal(a):
To Jarka:

Není ten uprostřed náhodou středoasiat? Jak je starý?

Tak nám tady,Maťo asi někdo něco smáznul.Nevíš proč?

maťa

16.10.2006 13:39
maťa

jarka napsal(a):
Tak nám tady,Maťo asi někdo něco smáznul.Nevíš proč?

Nooo Jarko, napadá mě jen to, že mezi našima příspěvkama byl taky jeden od "pejskařiny, čili Chvd", a ač nebyl dle mne sprostej, prostě to smázli a my bohužel reagovaly na sebe a ne na "první reakci", jestli mi rozumíš, takže jsme se automaticky svezly taky

16.10.2006 13:44

maťa napsal(a):
Nooo Jarko, napadá mě jen to, že mezi našima příspěvkama byl taky jeden od "pejskařiny, čili Chvd", a ač nebyl dle mne sprostej, prostě to smázli a my bohužel reagovaly na sebe a ne na "první reakci", jestli mi rozumíš, takže jsme se automaticky svezly taky

Ahojky, pardön, že se vměšuju, ale ta středoasijatka je vážně super. Brácha mi o vašich hafanech povídal....

16.10.2006 14:34

sabina napsal(a):
Ahojky, pardön, že se vměšuju, ale ta středoasijatka je vážně super. Brácha mi o vašich hafanech povídal....

Ahoj, já mam westíčka, chtěla jsem třeba bulíka, ale toho mi nedovolili, tak jsem šla do bílý chlupatý koule. Fenečka je úžasná, mazlíme se, když má náladu a já jí to nezatrhnu, tak se pereme, je PERFEKTNĚ ovladatelná a i v pubertě poslouchá velice dobře. Takže jednoznačně westík, moc mile mě překvapil.

16.10.2006 20:38

sabina napsal(a):

S tou "pejskařinou" máš Maťo asi pravdu.Chvdíček sem dal zas jeden jeho výplod choré mysly a my jsme se "svezly".(píše se mysly nebo mysli,s měkkým to vypadá líp).
A Sabi,vůbec se nevměšuješ.Vždyť tady ta diskuse je vlastně tvoje,nebo tvýho bráchy.

17.10.2006 09:53

jarka napsal(a):
S tou "pejskařinou" máš Maťo asi pravdu.Chvdíček sem dal zas jeden jeho výplod choré mysly a my jsme se "svezly".(píše se mysly nebo mysli,s měkkým to vypadá líp).
A Sabi,vůbec se nevměšuješ.Vždyť tady ta diskuse je vlastně tvoje,nebo tvýho bráchy.

já jen, že jste si tak pěkně povídali! To je super, že máte doma tolik psíků-moc se mi líbí, že se i¨takhle plemena snesou. Do budoucna chceme taky pastevce na zahradu....

17.10.2006 12:04

sabina napsal(a):
já jen, že jste si tak pěkně povídali! To je super, že máte doma tolik psíků-moc se mi líbí, že se i¨takhle plemena snesou. Do budoucna chceme taky pastevce na zahradu....

Psy jsme měli vždycky,ale "pastevce" máme po prvé.A musím napsat,že vůbec nelituju.

18.10.2006 09:18

jarka napsal(a):
Psy jsme měli vždycky,ale "pastevce" máme po prvé.A musím napsat,že vůbec nelituju.

Vždycky se mi středoasijati líbíly....v Zakřanech jednu dobu měli jednu fenu - byla moc krásná, chodila jsem ji obdivovat, ikdyž se mohla za plotem zbřídit

Přidejte reakci

Přidat smajlík