Výlety se psy - přidáte se?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.10.2006 13:37

Info o nás: www.nasipsi.leptospiroza.com

Chodíme jednodenní výlety (můžeme prakticky kdykoliv) okolo 30 km po stř. Čechách (okolí Prahy, Karlštejn, Sázava...)

a několikadenní se stanem - nejbližší plánovaný 13.-14.10. (Tábor - Bechyně - dál... nebo můžeme dohodnout jinou trasu)

Kdybyste chtěli někdo vyrazit s námi, dejte vědět. Větší smečka je na výletě fajn.

Petra a Agnes

2.10.2006 14:01

leptospiroza napsal(a):

Chodíme jednodenní výlety (můžeme prakticky kdykoliv) okolo 30 km po stř. Čechách (okolí Prahy, Karlštejn, Sázava...)

a několikadenní se stanem - nejbližší plánovaný 13.-14.10. (Tábor - Bechyně - dál... nebo můžeme dohodnout jinou trasu)

Kdybyste chtěli někdo vyrazit s námi, dejte vědět. Větší smečka je na výletě fajn.

Petra a Agnes

moc z ruky co takhle něco blíž, na Vysočině...

2.10.2006 18:51

daisy napsal(a):
moc z ruky co takhle něco blíž, na Vysočině...

no pro mě je to ještě dál, jižní morava

2.10.2006 19:45

leptospiroza napsal(a):

Petra a Agnes

Hm, vidím, že jsme tady samí Moraváci. Co takhle něco podobného v okolí Kroměříže??? Nebo prostě někde tady?

2.10.2006 19:51

slecnanikdo napsal(a):
Hm, vidím, že jsme tady samí Moraváci. Co takhle něco podobného v okolí Kroměříže??? Nebo prostě někde tady?

No a nebo ještě kousek na východ, kolem Ostravy?

2.10.2006 19:52

susan napsal(a):

Sázava je O.K. My jsme ale srabi 30 km je na nás moc

2.10.2006 21:03

susan napsal(a):

Zuzi,
já jsem taky od Ostravy, tak by jsme mohli někdy něco podniknout, jakého máš hafíka?

2.10.2006 21:53

moniiique napsal(a):
Zuzi,
já jsem taky od Ostravy, tak by jsme mohli někdy něco podniknout, jakého máš hafíka?

Ahoj Moni, neunavitelnou bordeku, teda kluka Ty máš berňáčka? A snese se s jinými psy?

3.10.2006 08:46

slecnanikdo napsal(a):

co máš za hafíka?

22.10.2006 15:14

slecnanikdo napsal(a):

JJ,taky bych brala Kroměříž a blízské okolí,ale spíš míň km,mám pudlíka =)

Přidejte reakci

Přidat smajlík