Kavkazáci pokračování

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.10.2006 09:59

marie m napsal(a):
tak a jedem dál

Arbat už uklidněnej

3.10.2006 10:00

marie m napsal(a):
Arbat už uklidněnej

Bred ZS

3.10.2006 10:04

marie m napsal(a):
Agir BOB

Barhat CAJC KVM

3.10.2006 10:12

marie m napsal(a):
Berenis BB

Biondina Nufira

3.10.2006 12:11

marie m napsal(a):
Arsa BB

Maruško mně žádné fotky Agirka nedošly

3.10.2006 12:38

bllerkovaci napsal(a):
Maruško mně žádné fotky Agirka nedošly

Zuzko , možná jsem napsala blbě e-meil skuste mi napsat a já to pošlu znovu

3.10.2006 12:51

marie m napsal(a):
Zuzko , možná jsem napsala blbě e-meil skuste mi napsat a já to pošlu znovu

zbllerkova@seznam.cz Děkuji!!

3.10.2006 13:02

bllerkovaci napsal(a):
zbllerkova@seznam.cz Děkuji!!

tak jsem je poslala snad dojdou

3.10.2006 13:37

marie m napsal(a):
tak jsem je poslala snad dojdou

Ahojky všem!
Na klubovém webu už je pozvánka nejen na 5.setkání (Morava 7.10.), ale i na 6. (západní Čechy 21.10.). Tak kdo chcete přijet, mrkněte tam .
Pěkný den!

3.10.2006 13:44

marie m napsal(a):
tak a jedem dál

Koukám koukám a nemůžu se nabažit Všem z celého srdce gratiuluji a blahopřeji Eliška taky, ale kost nedá

3.10.2006 15:08

marie m napsal(a):
Barhat CAJC KVM

Maruško, a nesplňil Barhat už JCh????? GRATULUJI

maťa

3.10.2006 15:58
maťa

lida napsal(a):
Koukám koukám a nemůžu se nabažit Všem z celého srdce gratiuluji a blahopřeji Eliška taky, ale kost nedá

Ahojky děti kavkazský

Tož Nadi, bych sa hlásila, jenže jste furt všici pobíhali s psiskama sem a tam a nějak jaksi se mi nechtělo do teho honu se vtírat, tož sem jen tiše pozorovala Ono okolo toho kruhu a v kruhu zrovna klidno nebylo.....nějak se ti medvídci ne a ne domluvit Tož sem radši tiše pozorovala z dálky, radši......

Fotky máte pěkný všichni, mně se nějak nedařilo.....nějak mě to ani nebavilo, a nevím proč....blbá konstelace hvězd asi

A jinak Marie, ten Váš maluškej novej přírůstek byl bájo, štěkl jen třikrát - a to ještě nejspíš proto, neb jste mu nechtěli dát ochutnat oběd, že? - a jinak se choval jak správnej voraženej cestovatel

Zuzko, posílám ti na mejlíka fotky Agirka, nejsou nic moc, ale aspoň něco, no

3.10.2006 16:20

lida napsal(a):

Tak já přidám taky nějaké fotky. Nebudou tak umělecké jako od Moniky ani tak akční jako od Nadi, ale aspoň něco
Barra ZS

3.10.2006 16:22

maťa napsal(a):
Ahojky děti kavkazský

Tož Nadi, bych sa hlásila, jenže jste furt všici pobíhali s psiskama sem a tam a nějak jaksi se mi nechtělo do teho honu se vtírat, tož sem jen tiše pozorovala Ono okolo toho kruhu a v kruhu zrovna klidno nebylo.....nějak se ti medvídci ne a ne domluvit Tož sem radši tiše pozorovala z dálky, radši......

Fotky máte pěkný všichni, mně se nějak nedařilo.....nějak mě to ani nebavilo, a nevím proč....blbá konstelace hvězd asi

A jinak Marie, ten Váš maluškej novej přírůstek byl bájo, štěkl jen třikrát - a to ještě nejspíš proto, neb jste mu nechtěli dát ochutnat oběd, že? - a jinak se choval jak správnej voraženej cestovatel

Berenis BB

3.10.2006 16:23

maťa napsal(a):
Ahojky děti kavkazský

Bller Ajčin dvůr

3.10.2006 16:25

lmusa napsal(a):
Tak já přidám taky nějaké fotky. Nebudou tak umělecké jako od Moniky ani tak akční jako od Nadi, ale aspoň něco
Barra ZS

Bonita Beranova skála

3.10.2006 16:26

lmusa napsal(a):
Bonita Beranova skála

Brutus BB

3.10.2006 16:27

lmusa napsal(a):
Bonita Beranova skála

Cira ze Soutoku Vltavy

3.10.2006 16:28

lmusa napsal(a):
Brutus BB

Fatima z ÚK

3.10.2006 16:30

lmusa napsal(a):
Cira ze Soutoku Vltavy

Gruzie Erudit

3.10.2006 16:30

lmusa napsal(a):
Gruzie Erudit

Chamir RF

3.10.2006 16:32

lmusa napsal(a):
Chamir RF

Máša a Talísek

3.10.2006 16:33

lmusa napsal(a):
Chamir RF

Neyla Ochránce hor

3.10.2006 16:34

lmusa napsal(a):
Máša a Talísek

Talisman Lištička

3.10.2006 16:35

lmusa napsal(a):
Neyla Ochránce hor

Finn z ÚK

3.10.2006 16:39

lmusa napsal(a):
Finn z ÚK

Máša a Bahmat Hoxa rex

3.10.2006 16:40

lmusa napsal(a):
Máša a Bahmat Hoxa rex

Akym Nart-Sano

3.10.2006 16:41

lmusa napsal(a):
Akym Nart-Sano

Arin Nart-Sano

3.10.2006 16:43

lmusa napsal(a):
Arin Nart-Sano

Unikát Lištička

3.10.2006 16:44

lmusa napsal(a):
Unikát Lištička

A ještě pusinka od paničky a finito

maťa

3.10.2006 17:12
maťa

lmusa napsal(a):
A ještě pusinka od paničky a finito

Ještě jsem něco málo objevila

Šarplaninci

maťa

3.10.2006 17:13
maťa

maťa napsal(a):
Ještě jsem něco málo objevila

Šarplaninci

Středoasiánčata

maťa

3.10.2006 17:14
maťa

maťa napsal(a):
Středoasiánčata

pohoda, klídek, tabáček

maťa

3.10.2006 17:15
maťa

maťa napsal(a):
pohoda, klídek, tabáček

maťa

3.10.2006 17:16
maťa

maťa napsal(a):

Další středoasijský krasavec

maťa

3.10.2006 17:18
maťa

maťa napsal(a):
Další středoasijský krasavec

Tož nejsou ty fotky jako ze žurnálu, ale jsou zase od srdce, a to se taky počítá, ne?!
Neukamenujete mě, že ne? Dyž tadyk všici máte ty fotky tak hezký, o Monči radši pomlčím......tam není co dodat!

maťa

3.10.2006 17:19
maťa

maťa napsal(a):
Tož nejsou ty fotky jako ze žurnálu, ale jsou zase od srdce, a to se taky počítá, ne?!
Neukamenujete mě, že ne? Dyž tadyk všici máte ty fotky tak hezký, o Monči radši pomlčím......tam není co dodat!

Medvídek zezadu

maťa

3.10.2006 17:20
maťa

maťa napsal(a):
Medvídek zezadu

Agirkovitý medvídek zezadu

maťa

3.10.2006 17:21
maťa

maťa napsal(a):
Agirkovitý medvídek zezadu

Ještě Agirek

maťa

3.10.2006 17:21
maťa

maťa napsal(a):
Ještě Agirek

....se mi to taky sune ke kraji .......

maťa

3.10.2006 17:22
maťa

maťa napsal(a):
....se mi to taky sune ke kraji .......

maťa

3.10.2006 17:25
maťa

maťa napsal(a):

Safra, jak jste to kdo dělali, že se to nesunulo ke kraji??? Se mi nedaří nějak

maťa

3.10.2006 17:25
maťa

maťa napsal(a):
Safra, jak jste to kdo dělali, že se to nesunulo ke kraji??? Se mi nedaří nějak

Ach jooooo

Tady jedno Baburátko

maťa

3.10.2006 17:27
maťa

maťa napsal(a):
Ach jooooo

Tady jedno Baburátko

maťa

3.10.2006 17:31
maťa

maťa napsal(a):

Búúúúúúúúúúúú chci fotky velikééééé néééé krajovéééééé

maťa

3.10.2006 17:32
maťa

maťa napsal(a):
Búúúúúúúúúúúú chci fotky velikééééé néééé krajovéééééé

Bllérka a Agirek

maťa

3.10.2006 17:34
maťa

maťa napsal(a):
Bllérka a Agirek

Jsme dva, nebo jeden jihorusáček.....hádejte?

maťa

3.10.2006 17:35
maťa

maťa napsal(a):
Jsme dva, nebo jeden jihorusáček.....hádejte?

Běžíme děckááá

maťa

3.10.2006 17:36
maťa

maťa napsal(a):
Běžíme děckááá

Ještě středoasiánčata

maťa

3.10.2006 17:37
maťa

maťa napsal(a):
Ještě středoasiánčata

A jihorusčata

maťa

3.10.2006 17:38
maťa

maťa napsal(a):
A jihorusčata

Pojď si hrááááát!!

maťa

3.10.2006 17:40
maťa

maťa napsal(a):
Pojď si hrááááát!!

Klušeme....

maťa

3.10.2006 17:41
maťa

maťa napsal(a):
Klušeme....

To běhání v kruhu je táááák náročný......

3.10.2006 18:18

marie m napsal(a):
tak a jedem dál

Když zareaguješ na úplně první příspěvek, tak se ti šoupne zpátky .

maťa

3.10.2006 18:19
maťa

kaca napsal(a):
Když zareaguješ na úplně první příspěvek, tak se ti šoupne zpátky .

Káčo, mocky děkujuuuuuuuuuuuu

maťa

3.10.2006 18:23
maťa

maťa napsal(a):

Letošní podzimní novinka......živej úvaznej kolík! Nic Vás nestojí, je jich hodně a v případě nouze se dá použít jako večeře........snídaně......oběd.....pro Vašeho pejska!!

maťa

3.10.2006 18:24
maťa

maťa napsal(a):
Letošní podzimní novinka......živej úvaznej kolík! Nic Vás nestojí, je jich hodně a v případě nouze se dá použít jako večeře........snídaně......oběd.....pro Vašeho pejska!!

Babur a Pascha

maťa

3.10.2006 18:25
maťa

maťa napsal(a):
Babur a Pascha

Ešče Paschulka spinkulka

maťa

3.10.2006 18:27
maťa

maťa napsal(a):
Ešče Paschulka spinkulka

.....neřvi na mě! Nemáš kupovat tak chutný vodítko!.........

maťa

3.10.2006 18:29
maťa

maťa napsal(a):
.....neřvi na mě! Nemáš kupovat tak chutný vodítko!.........

Paschulka běhací, aneb ucho sem, noha tam.......

3.10.2006 18:29

maťa napsal(a):

no Mato už se lepšíte ve focení jen tak dál ale já vůbec nefotím nemám kdy to fotí naše Simča a jedna s Tullnu 1.10 06

3.10.2006 18:31

maťa napsal(a):
Ešče Paschulka spinkulka

Tééééda,to jste mi udělali radoooooost,děkujíííí a taky se připojuji k veeelikým gratulacím všem i neoceněným už za to,že jste to tam tak dobře zvládli,i ty rozvteklení hafany.

Mám z toho radost a závidím všem,kdo tam byly,už se těším,až se tam potkáme.....

Otázka na konec...kdo jede na bonitaci teď v říjnu?
nestihla jsem podat přihlášku,je to možné ještě dohonit?

maťa

3.10.2006 18:32
maťa

maťa napsal(a):

Táááák!

A co takhle nějaké mini ňuňuňu, to by jste si nedaly???

3.10.2006 18:35

maťa napsal(a):

Maťo, není zač, taky mi chvilku trvalo, než jsem na to přišla .

maťa

3.10.2006 18:36
maťa

marie m napsal(a):
no Mato už se lepšíte ve focení jen tak dál ale já vůbec nefotím nemám kdy to fotí naše Simča a jedna s Tullnu 1.10 06

Jejda Marie děkuju za pochvalu jenže mám dojem, že tu Zbraslav sem zvorala, co to šlo.......se zkusím polepšit, dá-li.........

maťa

3.10.2006 18:40
maťa

kaca napsal(a):
Maťo, není zač, taky mi chvilku trvalo, než jsem na to přišla .

Tak to mě by to netrklo ani v devadesáti, nějak mi k PC chybí buňky! To seš šikula a máš můj obdiv

3.10.2006 18:44

maťa napsal(a):
Jejda Marie děkuju za pochvalu jenže mám dojem, že tu Zbraslav sem zvorala, co to šlo.......se zkusím polepšit, dá-li.........

Jindřiško tak já se přiznám jedu s obouma mladochama jinak skusit se domluvit p. Červenou telefonicky myslím že to jde

maťa

3.10.2006 18:49
maťa

marie m napsal(a):
Jindřiško tak já se přiznám jedu s obouma mladochama jinak skusit se domluvit p. Červenou telefonicky myslím že to jde

Pšššššt.......musím na Verýska bonznout, že nechová kavkazáky, ale tuleně

maťa

3.10.2006 18:51
maťa

maťa napsal(a):
Pšššššt.......musím na Verýska bonznout, že nechová kavkazáky, ale tuleně

Další důkaz.....

maťa

3.10.2006 18:55
maťa

maťa napsal(a):
Další důkaz.....

Tak.....teď mě drahá polovička zabije, umlátí a zakope......ale musím to sem dát, páč tady máte důkaz, jak připitoměle se dokáže NĚKDO usmívat na Anubiska, zatímco na mě už jaksi nezbývá.......

maťa

3.10.2006 19:01
maťa

maťa napsal(a):
Tak.....teď mě drahá polovička zabije, umlátí a zakope......ale musím to sem dát, páč tady máte důkaz, jak připitoměle se dokáže NĚKDO usmívat na Anubiska, zatímco na mě už jaksi nezbývá.......

A néjen tuleně, chová taky chlupaté hrušky

3.10.2006 19:02

maťa napsal(a):

já myslím že kouká hezky řekla bych že se pro něj vrátíte až bude větší

maťa

3.10.2006 19:05
maťa

marie m napsal(a):
já myslím že kouká hezky řekla bych že se pro něj vrátíte až bude větší

No právě, že na mě takhle nikdá nekouká!!! Búúúú.......

Hmmm.......návrat sic plánuju, ale radši bez polovičky, to by dobře nedopadlo kdežto já mám silnou vůli a hlavně mám Batulku!

maťa

3.10.2006 19:05
maťa

maťa napsal(a):
No právě, že na mě takhle nikdá nekouká!!! Búúúú.......

Hmmm.......návrat sic plánuju, ale radši bez polovičky, to by dobře nedopadlo kdežto já mám silnou vůli a hlavně mám Batulku!

I když......no joooo....se přiznávám, že se odolává VELICE VELICE těžko

3.10.2006 19:10

maťa napsal(a):

ahoj holky zdravím z práce

3.10.2006 19:11

maťa napsal(a):

Ahojda. Krásné fotky. Mimi jsou nádherná. No jo Maťo, dyť už jsem to psala s Talískem, napřed tuleni, pak netopýři jo a tvýho přítele jsem prokoukla, o on se škodolibě směje, jak tomu mrňousovi stříháte drápky

maťa

3.10.2006 19:12
maťa

nada napsal(a):
ahoj holky zdravím z práce

Další chlupatá hruška Dle Verýska prý štěndo kavkazánčete

3.10.2006 19:13

maťa napsal(a):

ale Batulka by třeba ožila a prckové by měli radost že mají nového kámoše alespon chvilku na hraní než by narostno a pániček myslím také

maťa

3.10.2006 19:16
maťa

susan napsal(a):
Ahojda. Krásné fotky. Mimi jsou nádherná. No jo Maťo, dyť už jsem to psala s Talískem, napřed tuleni, pak netopýři jo a tvýho přítele jsem prokoukla, o on se škodolibě směje, jak tomu mrňousovi stříháte drápky

Kdepak Zuzko, škodolibě vůbec.....zeptej se Verči, jak furt mumlal a plakal, "čopa ti to mališkej broušku dělají??? Nebožátko, takhle tě trápijou"
On ani našim psům nic nedělá, se bojí, prej aby na něj nebyli naštvaní

maťa

3.10.2006 19:18
maťa

marie m napsal(a):
ale Batulka by třeba ožila a prckové by měli radost že mají nového kámoše alespon chvilku na hraní než by narostno a pániček myslím také

Marie, něco Vám prozradím Radost by měli všici, krom Batulka a mně, neb my už máme těch "tří" tak dost plné drápky

maťa

3.10.2006 19:20
maťa

maťa napsal(a):
Marie, něco Vám prozradím Radost by měli všici, krom Batulka a mně, neb my už máme těch "tří" tak dost plné drápky

Jooo a Zuzko, ještě mi teď něco došlo......že se mi přítel rozplýval nad tím, jak ho Anubisek "šimral" ve fousech......a když ho chci "šimrat" já, tak prchá
Asi má Anubisek něco, co já nemám!

3.10.2006 19:25

maťa napsal(a):

Já také myslela že to s Baršínem nepůjde když jsem vzala to koštátko domu ale opak je pravdouhorší to bude až začnou holky hárat to ho budem muset hlídat

maťa

3.10.2006 19:31
maťa

marie m napsal(a):
Já také myslela že to s Baršínem nepůjde když jsem vzala to koštátko domu ale opak je pravdouhorší to bude až začnou holky hárat to ho budem muset hlídat

Jo tak toho hárání se taky bojím, páč jak Gerry, tak Kika tu budou ještě dlouho, tudíž se kavkazánka "dočkají", no a až bude Kikčufína hárat.....se třepocu už teď

maťa

3.10.2006 19:38
maťa

maťa napsal(a):
Jo tak toho hárání se taky bojím, páč jak Gerry, tak Kika tu budou ještě dlouho, tudíž se kavkazánka "dočkají", no a až bude Kikčufína hárat.....se třepocu už teď

Konec srandy a nyní vážně!

Verýsek má bájo a úžo štěnítka, jsou krásný a fakt ta jejich zvláštní povaha je poznat už teď.....kulturní mimina se na člověka hnedle vrhnou, mazlí se, koušou ruce, nohy.....tihle mrňousové napřed seděli a čučeli, co jim to leze do ohrádky, po asi třech minutách se pomalounku dokolébali k nám a nekoukajíc na nás, očuchali nám nohy, ruce......no a po dalších pěti minutách teprvá zvedli hlavičky, zavrtěli ocáskama a nechali se laskavě pohladit a velice tiše a nenápadně nás obešli a stejně tak tiše a nenápadně nám zezadu žmoulali konce nohavic a mému příteli i patu, neb měl hlupáček pantofle

A Bára byla kupodivu úplně klidná, napřed nás obkukovala z kotce, a pak zjistila, že jsme asi jen nějací neškodní, žvatlající cvoci a šla si dáchnout a nabrat sil, než byla opět "uvrhnuta" mezi ty maličké piraně
Ale když ji Verča převáděla ke štěndům, moc hezkej kukuč na nás zrovna nehodila......inu máma, jak má být

maťa

3.10.2006 19:40
maťa

maťa napsal(a):
Konec srandy a nyní vážně!

Verýsek má bájo a úžo štěnítka, jsou krásný a fakt ta jejich zvláštní povaha je poznat už teď.....kulturní mimina se na člověka hnedle vrhnou, mazlí se, koušou ruce, nohy.....tihle mrňousové napřed seděli a čučeli, co jim to leze do ohrádky, po asi třech minutách se pomalounku dokolébali k nám a nekoukajíc na nás, očuchali nám nohy, ruce......no a po dalších pěti minutách teprvá zvedli hlavičky, zavrtěli ocáskama a nechali se laskavě pohladit a velice tiše a nenápadně nás obešli a stejně tak tiše a nenápadně nám zezadu žmoulali konce nohavic a mému příteli i patu, neb měl hlupáček pantofle

A Bára byla kupodivu úplně klidná, napřed nás obkukovala z kotce, a pak zjistila, že jsme asi jen nějací neškodní, žvatlající cvoci a šla si dáchnout a nabrat sil, než byla opět "uvrhnuta" mezi ty maličké piraně
Ale když ji Verča převáděla ke štěndům, moc hezkej kukuč na nás zrovna nehodila......inu máma, jak má být

Jsou fakt sametově nadýchaní medvídci, to se jinak nedá popsat

maťa

3.10.2006 19:42
maťa

marie m napsal(a):
tak a jedem dál

Tady mi Anubisek žužlal tu nohavici

maťa

3.10.2006 19:43
maťa

maťa napsal(a):
Tady mi Anubisek žužlal tu nohavici

A takhle nevinně se tvářil, když jsem ho odhalila

maťa

3.10.2006 19:45
maťa

maťa napsal(a):
A takhle nevinně se tvářil, když jsem ho odhalila

Tááák a konečná, neb bych mohla zaliskat celé téma a nejsou to moje štěnda ke chlubení, a že je čím..........takže Vééérččííííí....

3.10.2006 20:31

maťa napsal(a):
Tááák a konečná, neb bych mohla zaliskat celé téma a nejsou to moje štěnda ke chlubení, a že je čím..........takže Vééérččííííí....

Promiňte, že vám do toho lezu, většinou jen přečtu a nevstupuju, ale musím ti Maťo říct, že jsem se u některých tvých příspěvků dobře pobavila... Výraz jako " chlupaté hrušky ", " agirkovitý medvídek " a jiné jsou fajn. Ty jsi , Maťo z Brna?

maťa

3.10.2006 20:45
maťa

corin napsal(a):
Promiňte, že vám do toho lezu, většinou jen přečtu a nevstupuju, ale musím ti Maťo říct, že jsem se u některých tvých příspěvků dobře pobavila... Výraz jako " chlupaté hrušky ", " agirkovitý medvídek " a jiné jsou fajn. Ty jsi , Maťo z Brna?

Ahoj Corin Ju ju, su z Brna, a taky z Vysočiny......dle potřeb mého šéfa a mého chtíče
Pročpak to?

Děkuju za pochvalu, že ses pobavila, to je fajn pocit, že v dnešním hektickým světě se najde minutka a je čemu se zasmát

3.10.2006 21:04

marie m napsal(a):
tak a jedem dál

ahoja, tak zas po nějaké té době, dávám fár foteček Jokynky (Erudit), v tom rybníčku sousedovi redukovala počet leknínů, mám to i na videu a to je lepší

3.10.2006 21:11

saboro napsal(a):
ahoja, tak zas po nějaké té době, dávám fár foteček Jokynky (Erudit), v tom rybníčku sousedovi redukovala počet leknínů, mám to i na videu a to je lepší

kuk, mrkat se tepv učím

3.10.2006 21:21

saboro napsal(a):
kuk, mrkat se tepv učím

méďa , jo a zdraví maminu výše focenou Bonitu

3.10.2006 21:31

saboro napsal(a):

Zdravím Joky To teda musel mít soused radost !

3.10.2006 21:36

lmusa napsal(a):
Zdravím Joky To teda musel mít soused radost !

ahoj, on nebyl doma, ke všemu je to tak dobrý soused, že jsem měla chuť Jokynce jít ještě pomoci

3.10.2006 21:43

saboro napsal(a):
ahoj, on nebyl doma, ke všemu je to tak dobrý soused, že jsem měla chuť Jokynce jít ještě pomoci

Ona bude asi Joky celá máma, viď ?

3.10.2006 21:50

lmusa napsal(a):
Ona bude asi Joky celá máma, viď ?

myslim že bude hodně podobná, ján teda jezdím po výstavách jen vyjimečně, znám jiné psy hlavně z fotek a tady je asi určitě nej výběr a aktualita co je možný na českém webu vidět.

3.10.2006 22:50

marie m napsal(a):
tak a jedem dál

jindro - zavolej Evě Č. a určtě to půjde , RTG máš již hotovej tak si myslím,že není problém!!
Už jsi poslala peníze na kliniku na RTG do Plzně?Aby ti ho vyhodnotili??

Jinka doufám,že tam dorazíš , já jedu jen jako divák a podpora pro ůčastníky

3.10.2006 22:56

nada napsal(a):
jindro - zavolej Evě Č. a určtě to půjde , RTG máš již hotovej tak si myslím,že není problém!!
Už jsi poslala peníze na kliniku na RTG do Plzně?Aby ti ho vyhodnotili??

Jinka doufám,že tam dorazíš , já jedu jen jako divák a podpora pro ůčastníky

Hele Nadi, Ty ještě nerodíš ?

3.10.2006 23:09

monika s napsal(a):
Hele Nadi, Ty ještě nerodíš ?

Moniko dnes jsem poslední den v práci - krásná noční a od zítra nastupuji na "mateřskou"
A co u Vás ?? Ještě nic ??

Já osobně už mám porodní bolesti

3.10.2006 23:23

nada napsal(a):
Moniko dnes jsem poslední den v práci - krásná noční a od zítra nastupuji na "mateřskou"
A co u Vás ?? Ještě nic ??

Já osobně už mám porodní bolesti

Já už je mám týden- tedy myslím ty bolesti Jinak sudice funí po baráku, vypadá na prasknutí, ale tatárkům se ven asi ještě nechce

3.10.2006 23:39

monika s napsal(a):
Já už je mám týden- tedy myslím ty bolesti Jinak sudice funí po baráku, vypadá na prasknutí, ale tatárkům se ven asi ještě nechce

Tak to jsme na tom stejně

Já jsem zvědavá co vyleze a hlavně kolik!!!
Doufám,že nebudeme lámat rekordy - u nás je taky jeden soudek - nebo spíš SUD na nožičkách

....koukala jsem na www.boxer.... nejsou to tvoje borderky ?? na titulní stránce ?? a nové kavkazí holčiny jsem zaručeně poznala

4.10.2006 11:23

nada napsal(a):
Tak to jsme na tom stejně

Já jsem zvědavá co vyleze a hlavně kolik!!!
Doufám,že nebudeme lámat rekordy - u nás je taky jeden soudek - nebo spíš SUD na nožičkách

....koukala jsem na www.boxer.... nejsou to tvoje borderky ?? na titulní stránce ?? a nové kavkazí holčiny jsem zaručeně poznala

tady Nadi Ty máš přehled..., já už jí ty fotky posílala dávno, pradááávno...Borderky na titulu moje, a ty mimo jak která

maťa

4.10.2006 11:48
maťa

monika s napsal(a):
tady Nadi Ty máš přehled..., já už jí ty fotky posílala dávno, pradááávno...Borderky na titulu moje, a ty mimo jak která

Ahojky fšém

Téééda tak vy čekáte miminka a nepochlubíte se??? Že se nestydíte!
Tak koukejte to zvládnout bez potíží, a ať mimča i mamky prospívají k vaší radosti

4.10.2006 21:38

maťa napsal(a):
Ahojky fšém

Tak koukejte to zvládnout bez potíží, a ať mimča i mamky prospívají k vaší radosti

jůůůů,tak to taky držíme palečky,ať to zvládnete a hlavně maminy ať mají tolik štěňat,na kolik se cítí.....bez komplikací a v pohodě

Můsím si postěžovat...prostě musím....tak čekám a čekám jak idiot na vyhodnocení RtG...a co myslíte?Vet,u kterého jsme ty snímky dělala to neposlal!!!!!!!!! A´ž když jsem mu dneska volala,tak mi tvrdil,že jsem mu nedala adresu a na webu to nenašel...bych ho kopla,za tuhle lež...prý posílá zítra ráno...to mu vřele doporučuju,jsem pěkně namíchnutá

4.10.2006 23:38

maťa napsal(a):
Ahojky fšém

Pro Maťu :
No, těžko se to vysvětluje, ani nevím, jak mě to napadlo... Tímhle stylem totiž mluvíme doma a myslela jsem, že jsme jediní, tak " střelení ", tak mi zvedlo náladu, že nee... Su taky z Brna, tak asi proto...
Včera jsem měla fakt blbej den, tak aspoň ty tvé komentáře u fotek mě rozesmály.

maťa

5.10.2006 11:45
maťa

corin napsal(a):
Pro Maťu :
No, těžko se to vysvětluje, ani nevím, jak mě to napadlo... Tímhle stylem totiž mluvíme doma a myslela jsem, že jsme jediní, tak " střelení ", tak mi zvedlo náladu, že nee... Su taky z Brna, tak asi proto...
Včera jsem měla fakt blbej den, tak aspoň ty tvé komentáře u fotek mě rozesmály.

Ahojky

Corin, tak to jooo, už to chápu Mně vždycky češtinářka strašně vytýkala tu nespisovnou češtinu, nakonec to vzdala, neb zjistila, že ji sice umím - v hokně píšu firemní dopisy apod. - ale nebaví mě to, no a když sem maturovala, tak se mi tiše přiznala, že už nějaká slovíčka pochytila a doma se to prej báječně ujmulo
Inu, von se ten život s čovekem nemazlí, tak proč si ho nemoci zpříjemnit alespoň hovadinkama, že?
A su ráda, že ti to zlepšilo náladu, to je dobřéééé

Mno a jinak sem se chtěla zeptat, Jindřiško, Jess má nemocná játra, že? Má to chronické? Sem včera mluvila s jedním pánem od briarda a mám pár poznatků, jak co zlepšit a tak, tak jestli máš zájem, písnu na mejlíka, i o přírodním preparátu, který jim strašně pomohl Samo by byla nutná porada s tvým vetem, ale říkala sem si, že informací není nikdy dost

5.10.2006 13:10

maťa napsal(a):
Ahojky

Corin, tak to jooo, už to chápu Mně vždycky češtinářka strašně vytýkala tu nespisovnou češtinu, nakonec to vzdala, neb zjistila, že ji sice umím - v hokně píšu firemní dopisy apod. - ale nebaví mě to, no a když sem maturovala, tak se mi tiše přiznala, že už nějaká slovíčka pochytila a doma se to prej báječně ujmulo
Inu, von se ten život s čovekem nemazlí, tak proč si ho nemoci zpříjemnit alespoň hovadinkama, že?
A su ráda, že ti to zlepšilo náladu, to je dobřéééé

Mno a jinak sem se chtěla zeptat, Jindřiško, Jess má nemocná játra, že? Má to chronické? Sem včera mluvila s jedním pánem od briarda a mám pár poznatků, jak co zlepšit a tak, tak jestli máš zájem, písnu na mejlíka, i o přírodním preparátu, který jim strašně pomohl Samo by byla nutná porada s tvým vetem, ale říkala sem si, že informací není nikdy dost

Mar´to,samo,že budu vděčná za každou radu,sice je teď Jes relativně v pohodě,po kastraci,ale na druhou stranu se mi do ní nechce až do konce života rvát léky (3x denně 1 tabletu).Navíc,i rodinu léčím raději přírodou než práškama.Takže sem s tím,budu moooc ráda
Je hezký,že jsi si vzpoměla na Jes,budu jí to tlumočit (mrcha jedna,pěkně přibrala a nenechá se přesvědčit,že jí to neprospívá )

Jooo,a ještě perlička...jsem se rozhodla,že až pojedu na příští srazík,tak sebou vezmu i tu nenasytu,ať si holka užije společnosti

5.10.2006 16:19

jesie napsal(a):
Mar´to,samo,že budu vděčná za každou radu,sice je teď Jes relativně v pohodě,po kastraci,ale na druhou stranu se mi do ní nechce až do konce života rvát léky (3x denně 1 tabletu).Navíc,i rodinu léčím raději přírodou než práškama.Takže sem s tím,budu moooc ráda
Je hezký,že jsi si vzpoměla na Jes,budu jí to tlumočit (mrcha jedna,pěkně přibrala a nenechá se přesvědčit,že jí to neprospívá )

Jooo,a ještě perlička...jsem se rozhodla,že až pojedu na příští srazík,tak sebou vezmu i tu nenasytu,ať si holka užije společnosti

ahoj všem, tak se souhlasem majitelky Vám to můžu prásknout Nadi Cinda právě rodí a zatím jsou na světě 2 klucí a 2 holky

5.10.2006 16:42

marie m napsal(a):
ahoj všem, tak se souhlasem majitelky Vám to můžu prásknout Nadi Cinda právě rodí a zatím jsou na světě 2 klucí a 2 holky

Supéééér, tak se Naďa konečně dočkala . Cindě držím palce .

5.10.2006 17:17

kaca napsal(a):
Supéééér, tak se Naďa konečně dočkala . Cindě držím palce .

před chvilkou se narodila další holka , a ted mi přišla sms že je další psí slečna na světě tak zatím 4 holčíčky a 2 klucí , Cinda je moc šikovná vše si dělá sama

5.10.2006 17:46

marie m napsal(a):
před chvilkou se narodila další holka , a ted mi přišla sms že je další psí slečna na světě tak zatím 4 holčíčky a 2 klucí , Cinda je moc šikovná vše si dělá sama

Tak to je jako u nás, nakonec jsme měli 3 kluky a 4 holky a Barča se taky odrodila sama, jenom jsem u ní seděla a koukala se .

5.10.2006 17:51

kaca napsal(a):
Tak to je jako u nás, nakonec jsme měli 3 kluky a 4 holky a Barča se taky odrodila sama, jenom jsem u ní seděla a koukala se .

zatím převládaj holky , snad se Cinda jěště předvede a hodí nějakého kluka do placu

5.10.2006 17:59

marie m napsal(a):
zatím převládaj holky , snad se Cinda jěště předvede a hodí nějakého kluka do placu

Naďo !!! Gratuluji ke štěňátkům a držím palce, aby všechno dobře dopadlo

5.10.2006 18:16

lmusa napsal(a):
Naďo !!! Gratuluji ke štěňátkům a držím palce, aby všechno dobře dopadlo

Krása,Cinda je šikulka,že zvládá sama...myslíme na ní a máme obrovskou radost

5.10.2006 18:41

jesie napsal(a):
Krása,Cinda je šikulka,že zvládá sama...myslíme na ní a máme obrovskou radost

tlumočím Nadu všem vám moc děkuje za gratulace pořád jí nejde pc, Cinda skončila tak aktualní stav je 4 holky a 2 klucí, tak těd hlavně zdraví Cindě i miminům a následně hodné páníčky

5.10.2006 19:46

marie m napsal(a):
tlumočím Nadu všem vám moc děkuje za gratulace pořád jí nejde pc, Cinda skončila tak aktualní stav je 4 holky a 2 klucí, tak těd hlavně zdraví Cindě i miminům a následně hodné páníčky

tak u Nadi nový aktualní stav před chvilkou se narodila ještě 1 holčička a 1 kluk

6.10.2006 09:45

marie m napsal(a):
tak a jedem dál

Gratulace veliká, převeliká, Cinduše je holka šikovná, hlavně ať jsou všici v pořádku. Už se těším na fotky miminek .

6.10.2006 09:57

pvc napsal(a):
Gratulace veliká, převeliká, Cinduše je holka šikovná, hlavně ať jsou všici v pořádku. Už se těším na fotky miminek .

Nadi též moc gratulujeme a závidíme, že už to máte za sebou, my furt nic, si už z nás dělá p.... Moje ČB jsou těžce ohroženy

maťa

6.10.2006 10:04
maťa

pvc napsal(a):

Ahojda fšéém

Téééda takže Cindě moooc gratuluji a přeji pevné zdraví jak mrňouskům, tak mamině, a samo do budoucna co nej nej páníčky

Jindřiško, mejlíka sem ti poslala, a neděkuj, neb je to jen info a třeba se to zrovna Jess hodit nebude, ale prostě sem chtěla alespoň trocha pomoci

6.10.2006 10:25

maťa napsal(a):
Ahojda fšéém

Téééda takže Cindě moooc gratuluji a přeji pevné zdraví jak mrňouskům, tak mamině, a samo do budoucna co nej nej páníčky

Jindřiško, mejlíka sem ti poslala, a neděkuj, neb je to jen info a třeba se to zrovna Jess hodit nebude, ale prostě sem chtěla alespoň trocha pomoci

ahoj všem , tak u Nadi se skoro v noci narodil 1 kluk tak snad opravdu už poslední , tak aktualní stav 5 holek a 4klucí

6.10.2006 10:28

marie m napsal(a):
ahoj všem , tak u Nadi se skoro v noci narodil 1 kluk tak snad opravdu už poslední , tak aktualní stav 5 holek a 4klucí

Já jsem jí psala, že se třeba v noci ještě něco vyloupne
Hele, kdo budete zakládat další forum, dodělejte ty Kavkazany - Zbraslav- ať to není jen napůlce

Přidejte reakci

Přidat smajlík