Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.10.2006 14:52

nemám na myslí kultovní filmík, ale zajímálo by mě kde ( resp. na čem) relaxují a chrní vaši miláčci.
Potřebujem nový pelech. Starý jsme moc nevychytali, nevešel se do pračky a tím pádem bylo čištění dost oblížné. Máme představu něčeho středně finnčně náročnéhos lehkou údržbou. Díky za tipy.

4.10.2006 14:57

9248 napsal(a):
nemám na myslí kultovní filmík, ale zajímálo by mě kde ( resp. na čem) relaxují a chrní vaši miláčci.
Potřebujem nový pelech. Starý jsme moc nevychytali, nevešel se do pračky a tím pádem bylo čištění dost oblížné. Máme představu něčeho středně finnčně náročnéhos lehkou údržbou. Díky za tipy.

Náš pejsek spinká v posteli nebo na koberci u prosted pokoje a taky v pelíšku.
Pelíšek je složená deka a pro lehkou udržbu je povlečená povlakem na poštář.
Povlak jedenkrát tydně sundáme vyperem deku vyklepem.
Když je potřeba tak jednou za 2 měsíce vyperem i deku!

4.10.2006 14:59

9248 napsal(a):

zrovna včera mi došly dva pro moje potvory a naprostá spokojenost, jsou z dutýho vlákna, povrch koženkovej, zespod protiskluzovej, tady je odkaz
http://www.vltava 2000.cz/salonrinna/ goodsdetail.asp?strGoodsID=13.7.
(za www.vltava_ a před _goodsdetail jsou mezery, ty mázni)
a večer ti hodím fotky z reálu:-) fakt super, pesové se můžou živit sušenýma smradlavinama a pak pelech jen otřeš, je měkkoučkej, zatím fakt vede nade všema, co jsme kdy měli

4.10.2006 15:50

helenar napsal(a):
zrovna včera mi došly dva pro moje potvory a naprostá spokojenost, jsou z dutýho vlákna, povrch koženkovej, zespod protiskluzovej, tady je odkaz
http://www.vltava 2000.cz/salonrinna/ goodsdetail.asp?strGoodsID=13.7.
(za www.vltava_ a před _goodsdetail jsou mezery, ty mázni)
a večer ti hodím fotky z reálu:-) fakt super, pesové se můžou živit sušenýma smradlavinama a pak pelech jen otřeš, je měkkoučkej, zatím fakt vede nade všema, co jsme kdy měli

Ty pelíšky vypadají moc dobře

4.10.2006 18:17

harryz napsal(a):
Ty pelíšky vypadají moc dobře

whou .. to by odpovidalo přesně našim představám. Vypadají hodně kvalitně a za dobrou cenovku.
Ale pochybuji že na to složím RR :)))

5.10.2006 09:05

9248 napsal(a):
whou .. to by odpovidalo přesně našim představám. Vypadají hodně kvalitně a za dobrou cenovku.
Ale pochybuji že na to složím RR :)))

na 100cm jo, zkus se optat, jestli je můžou objednat, já čekala 3týdny, mám dvě bordeauxský dogy a pes se vejde tak tak, ale vejde a fenka v naprosté pohodě (hafan má 60kg).
mám zatím jen sedící fotku - posílám fenku, nevím jak moc dobře to bude vidět

5.10.2006 09:35

helenar napsal(a):
na 100cm jo, zkus se optat, jestli je můžou objednat, já čekala 3týdny, mám dvě bordeauxský dogy a pes se vejde tak tak, ale vejde a fenka v naprosté pohodě (hafan má 60kg).

Heli, a ten potah jde sundat a vyprat a co je pod ním? Fakt je to pěkný na tu cenu. H.

5.10.2006 09:36

helenar napsal(a):

No parádá, díky za fotku. Jak na to koukám tak tam tu naši 40kg slečnu složím určitě.
Díky moc jdu objednávat

5.10.2006 10:12

haninka napsal(a):
Heli, a ten potah jde sundat a vyprat a co je pod ním? Fakt je to pěkný na tu cenu. H.

holky:-)))
se zvýší počet zhýčkaných psisek:-))
doufám, že ty stovky budou mít.

fakt se dá ten potah komplet sundat - jo a ta koženka, já se bála, aby se na ní psi nezapařovali, ale nee, je to taková koženková látka omyvatelná, takže žádný zapařování a uvnitř normál polštář z dutýho vlákna

Přidejte reakci

Přidat smajlík