mám fenu 7. měsícu NO CHTĚL BYCH SE ZEPTAT KOLIK KRÁT DENNĚ MÁM DÁVAT KRMIVO A JAKÉ MNOŽSTVÍ PES MÁ 27 KILO A KRMÍM K-9 DĚKUJI
padre
napsal(a):
mám fenu 7. měsícu NO CHTĚL BYCH SE ZEPTAT KOLIK KRÁT DENNĚ MÁM DÁVAT KRMIVO A JAKÉ MNOŽSTVÍ PES MÁ 27 KILO A KRMÍM K-9 DĚKUJI
obávám se, že to bude napsané na krmení, jinak denně jí dávejte nejlépe dvakrát, určitě někde v zádu budete mít kolik krmiva,jestli tam je např: 600g na 30kg, tak jí dejte 300g a 300 g
padre
napsal(a):
Hodte sem fotku, kde fena bude lépe vidět. Přijde mi, že 27 kilo je na 7 měs . štěně docela hodně. Nekteré feny váží tolik coby dospělé, takže krmte o malinko méně , pokud můžete tak klidně třikrát děnně, proč ne , a přidejte nenucený pohyb. Ale nejprve se pochlubte nějakou lepší fotkou, nejlépe z boku. Helena
hehe
napsal(a):
Hodte sem fotku, kde fena bude lépe vidět. Přijde mi, že 27 kilo je na 7 měs . štěně docela hodně. Nekteré feny váží tolik coby dospělé, takže krmte o malinko méně , pokud můžete tak klidně třikrát děnně, proč ne , a přidejte nenucený pohyb. Ale nejprve se pochlubte nějakou lepší fotkou, nejlépe z boku. Helena
No já tedy nevím,ale mě 7mi měsíční BŠO taky vážila 27kg, teď o měsíc dýl má už 30 a pořád vypadá poněkud "vychrtle". Takže si nemyslím že ta ovčanda by měla moc. (Jo a doteď jsem krmila Acanou, ale teď budu přecházet právě na K-9.)