dalish
napsal(a):
Od kdy si myslíte, že je štěně schopno nečůrat 9-10 hodin, event. 5 hodin? Vím, že je to individuální, ale alespoň přibližně...
Díky!
Záleží na tom jestli je to přes noc nebo přes den, jestli pejsek spí nebo ne a jaký má denní režim. Přes noc nám holky přestaly čůrat asi ve 4 měsících. Přes den (když nejsme doma) to ještě někdy nevydrží ani teď (9 měsíců), ale zhruba od 6 měsíců byly schopni to vydržet těch 9 hodin.
dalish
napsal(a):
Od kdy si myslíte, že je štěně schopno nečůrat 9-10 hodin, event. 5 hodin? Vím, že je to individuální, ale alespoň přibližně...
Díky!
Můj pes - velké plemeno - ve 4 měsících vydržel 5 hodin přes den a celou noc, teď má 8 měsíců, vydrží přes den v pohodě 8 hodin (ale málokdy bývá tak dlouho sám), víc jsme nikdy nezkoušeli, nepotřebujem to. Od 4 měsíců jsme doma loužičku nezažili.
katcha
napsal(a):
Můj pes - velké plemeno - ve 4 měsících vydržel 5 hodin přes den a celou noc, teď má 8 měsíců, vydrží přes den v pohodě 8 hodin (ale málokdy bývá tak dlouho sám), víc jsme nikdy nezkoušeli, nepotřebujem to. Od 4 měsíců jsme doma loužičku nezažili.
Díky za reakce!
Náš labík vydrží ve 3,5 měs. taky celou noc (cca 23-6) a přes den zatím bývá sám vždy cca 4-5 hod dopoledne a odpoledne. Přes oběd jdeme vyvenčit, napapat a na procházku. Ale skoro nikdy to zatím ty 4,5 hodiny nevydrží...tak mě zajímalo, kdy asi...
Díky!
dalish
napsal(a):
Díky za reakce!
Náš labík vydrží ve 3,5 měs. taky celou noc (cca 23-6) a přes den zatím bývá sám vždy cca 4-5 hod dopoledne a odpoledne. Přes oběd jdeme vyvenčit, napapat a na procházku. Ale skoro nikdy to zatím ty 4,5 hodiny nevydrží...tak mě zajímalo, kdy asi...
Díky!
Náš 3,5 měsíční berňáček vydrží už v pohodě celou noc 22-06 hod. Ale během dne to je horší. I když s ním běháme pořád co 2 hodiny, tak občas loužičku udělá. Většinou to neuhlídám, když si hraje - šílí :-) - s druhou fenkou. Ale když jsou sami doma během týdne, tak asi celou dobu chrápou, protože louže není. My máme pročůrané hlavně víkendy :-))) Btw. koberec v ložnici už jsem musela zrušit, jak byl cítit. Ale co, stejně jsem alergik na prach a roztoče, tak koberce postupně ruším všude :-)