nada
napsal(a):
Tak když už jsem na netu tak neodolám a ještě něco sem vrazím
jesie
napsal(a):
Mám spíš obavy,že mi pěkně pokazí iluze o oddanosti a lásce...nehynoucí
No jsem na to zvědavá - aby jsi se nedivila
On to může od něj brát jako zradu !!
No koukej napsat jak to dopadlo !!!
susan
napsal(a):
Nadi to jsou ňuňíci, ty se máš
A zůstává nějaký mimísek doma?
Ahoj Zuzko , no zatím si to teda užívám,ale už se uměj i pěkně vztekat
No a to víš , že bych ráda jedno nechala doma
tak uvidíme ,že ??Ale asi jooooooooooooo
to je favoritka
nada
napsal(a):
Ahoj Zuzko , no zatím si to teda užívám,ale už se uměj i pěkně vztekat
No a to víš , že bych ráda jedno nechala doma
tak uvidíme ,že ??Ale asi jooooooooooooo
to je favoritka
No jasně, to by bylo, aby nebylo A jak na potvoru se mi zrovna tahle fotka nechce rozbalit. Ono je to asi zatím tajné, co?
alisi
napsal(a):
pche, Cerbík požene bývalýho páníčka jak nadmutou kozu... za to, že ho opustil a nevyfláknul se radši na tu svou "madam"...
ahoj všem, Alko přesně tak Cerb by ho měl pěkně prohnat a né ho vítat taková zrada se je tak neodpouští, jěště že ho našla hodná Jindřiškajo a já prásknu na Nadu že její holčička co zůstane doma tak se bude jmenovat Oldry ale píše se to Audry
susan
napsal(a):
Nadi to jsou ňuňíci, ty se máš
A zůstává nějaký mimísek doma?
však jsme taky všichni napnutí jak malý kaťata, jak to dopadne akorát Cipís to má všechno tak ňák na háku a raději cvičí....
bllerkovaci
napsal(a):
ahojte Cipísci koukám, že ste byli taky nabonitaci
japato se vám tam líbilo???
hóóój Zuzo, líbilo se nám to moc, akorát jsme s Libou hořce litovaly, že jsme nevzaly Mášu s Cipískem, by tam jako správní anarchisti kazili morálku a jistě by si to velmi užili. jinak na zítřek mám domluvenýho figuranta a budem trénovat na Přerov
alisi
napsal(a):
hóóój Zuzo, líbilo se nám to moc, akorát jsme s Libou hořce litovaly, že jsme nevzaly Mášu s Cipískem, by tam jako správní anarchisti kazili morálku a jistě by si to velmi užili. jinak na zítřek mám domluvenýho figuranta a budem trénovat na Přerov
škoda že ste je nevzaly, by se jistě vyblbnuli tak si to vynahradí v Přerově
jo tak vy trénujete?? a jak se to Cipuldovi líbí? jistě je nadšenej, když může nahánět hrůzu
alisi
napsal(a):
si piš! na novým cvičáku dokonce štěkal na povel, ON!!!! akorát že ten povel jsem mu nedávala já, ale cvičitelka, haha. on totiž ví, že na mě si nemá co votvírat hubu... jsem to říkala hned, že jsme v tom Frýdlantu vypustili gina z láhve...
alisi
napsal(a):
si piš! na novým cvičáku dokonce štěkal na povel, ON!!!! akorát že ten povel jsem mu nedávala já, ale cvičitelka, haha. on totiž ví, že na mě si nemá co votvírat hubu... jsem to říkala hned, že jsme v tom Frýdlantu vypustili gina z láhve...
no vidíš a to ses bála, že si tam trhnete ostudu! Cipísek není žádná bačkora
a jedete na další sraz???
alisi
napsal(a):
tak to teda ne, vy nikam!!! Cipísovi minule o fous unikl pohár za povahu, když tam bude Gušik, tak to můžem rovnou zabalit...
Pohár sem pohár tam Raději přemýšlejte spolu, kde sehnat erdelku, aby taky Máša věděla, co má u toho kolíku dělat
Pak nebude třeba ani figuranta pod dekou
Jedna fotka z minulého Frýdlantu. Fotila Alka
Koukám, že Máša "umí" i mimochod
lmusa
napsal(a):
Pohár sem pohár tam Raději přemýšlejte spolu, kde sehnat erdelku, aby taky Máša věděla, co má u toho kolíku dělat
Ti řikám, Libo, řekni té vaší inkriminované erdelici a uvidijou v tym Frýdlantě Mášinu povahu
alisi
napsal(a):
Ti řikám, Libo, řekni té vaší inkriminované erdelici a uvidijou v tym Frýdlantě Mášinu povahu
Hmm... ti by se mnou vyběhli, kdybych jim řekla, že potřebujeme "volavku", aby se Mašík pořádně na*ral
alisi
napsal(a):
třeba by jim to naopak zalichotilo, to vědomí, že bez jejich erdelice se ten KAVKAZÁK nenase*e
alisi
napsal(a):
tak to teda ne, vy nikam!!! Cipísovi minule o fous unikl pohár za povahu, když tam bude Gušik, tak to můžem rovnou zabalit...
jak nikam?? my chcem taky na sraz!! ještě sme na žádném nebyli, vždycky do toho něco vlezlo
tak se přihlaště do jiné kategorie, sou snad 3, ne? Gušík půjde do první, Bllérka do druhé a Cipulda do třetí
a mimochodem, kdo říkal, že by Cipulda nevyhrál, když chodí tak pilně trénovat!!
lmusa
napsal(a):
Ty Líbo, Máša se bez erdelky nenaštve? To ji fakt nic jiného nevyprovokuje?? Tak jí píchneš vedle Agirka a on jí to naučí
jesie
napsal(a):
Naďo,to jsou zlatíčka....pusinky malý a ty čumajdy...bych nikdy neřekla,co z nich jednou vyroste za obry
Hola,hola...tož hlášení třídního rozhlasu.
Když bývalý pán přijel,Cerb lítal okolo plotu,řval jako na cizí a neuvěřitelně vrčel.Pán byl lehce v šoku,čekal asi něco jiného
Pak jsem zavřela psy do kotce,pustila návštěvu,pán šel ke kotci a rozmlouval s Cerbem...a tu si náš drahý vzpoměl
AŽ JSEM je všechny zahnala do baráku,zůstala jsem na zahradě jen s pánem sama a vypustila Cerba ven...a to bylo vítání,olizování,řádění....až jsem cítila lehké pohnutí,neb ten chlap toho psa má fakt rád
Upřímně,nežárlila jsem,prostě jsem viděla tu radost a byla jsem šťastná,že mám možnost,aby se ti dva alespoň někdy viděli.
Když odjížděl,loučil se s Cerbem mezi brankou a cerb tak rozumně tam stál,smutný,ale nešel s ním,prostě věděl,že už patří k nám Pak se vrátil zpátky na svoji zahradu za Jes a teď se tváří,že tady vlastně vůbec nikdo nebyl
jesie
napsal(a):
Hola,hola...tož hlášení třídního rozhlasu.
Když bývalý pán přijel,Cerb lítal okolo plotu,řval jako na cizí a neuvěřitelně vrčel.Pán byl lehce v šoku,čekal asi něco jiného
Pak jsem zavřela psy do kotce,pustila návštěvu,pán šel ke kotci a rozmlouval s Cerbem...a tu si náš drahý vzpoměl
AŽ JSEM je všechny zahnala do baráku,zůstala jsem na zahradě jen s pánem sama a vypustila Cerba ven...a to bylo vítání,olizování,řádění....až jsem cítila lehké pohnutí,neb ten chlap toho psa má fakt rád
Upřímně,nežárlila jsem,prostě jsem viděla tu radost a byla jsem šťastná,že mám možnost,aby se ti dva alespoň někdy viděli.
Když odjížděl,loučil se s Cerbem mezi brankou a cerb tak rozumně tam stál,smutný,ale nešel s ním,prostě věděl,že už patří k nám Pak se vrátil zpátky na svoji zahradu za Jes a teď se tváří,že tady vlastně vůbec nikdo nebyl
Zuzo, kategorie sice jsou tři, ale pokaždé se dělala jenom ta první, hahaha. tak uvidíme, co se bude dít teď....
sejtanova smecka

jesie
napsal(a):
Koná se tento rok ještě nějaká výstava pro KAO v Praze,na kterou bych se stihla ještě dohlásit?
Ne, žádná taková už není.Musíš počkat na příští rok
nada
napsal(a):
Ahojky dámy!!!!
Po opravdu dlouhé době hlásím,že jsem ještě mezi živými Nějak fakticky nestíhám...
Tak popořadě.
Jindři,veliká gratulace k bonitaci!!!
Nadi,veliká gratulace k miminkům. Pššš,nad jednou fotkou jedné Tvojí fenečky muž prohlásil že už ví,kde se schovává Batman
A Vám všem ostatním veliké AHOJKY!!!
nada
napsal(a):
Aura
nada
napsal(a):
Al Capone
nada
napsal(a):
Barbucha
nada
napsal(a):
Bestie Abbyna loví všechno a všechny,co projde kolem
nada
napsal(a):
Dva kluci
eavy
napsal(a):
Dva kluci
Jindři,já jsem ještě živá,ale už bylo namále... Ráno jsem málem zdechla,fakticky
Jsem už OK,ale Vítek chytil příšernou rýmu. Chudinka...
eavy
napsal(a):
Jindři,já jsem ještě živá,ale už bylo namále... Ráno jsem málem zdechla,fakticky
Jsem už OK,ale Vítek chytil příšernou rýmu. Chudinka...
Verčí,držte se...holky mají rýmu už týden,ale drží se...i když občas jsou nesnesitelný a chodím radši ven za pesanama,ty mají lepší náladu
ale Abby bude pěkná potvůrka,co?,jste věděli,koho si vybrat
A Barbucha vypadá mooooc dobře
jesie
napsal(a):
Verčí,držte se...holky mají rýmu už týden,ale drží se...i když občas jsou nesnesitelný a chodím radši ven za pesanama,ty mají lepší náladu
ale Abby bude pěkná potvůrka,co?,jste věděli,koho si vybrat
A Barbucha vypadá mooooc dobře
Jindři díky. Takovou rýmu jsem u něj ještě nezažila. Jakmile mu jí odsaju,můžu začít znova. Má jí dva dny a mě to stálo už dvě noci spánku na půl oka. Hrozně to v něm chrčí.
JJ Barbucha se teď zase děsně rozežrala. Snažím se jí hlídat,aby nebyla koule,jako před štěníkama. No uvidím,jestli uspěju. ICQ mi nejde,muž dneska předělával připojení na internet a tak je to celé nějaké rozhašené. Dneska nestíhám,ale zítra se na to kouknu.
eavy
napsal(a):
Jindři díky. Takovou rýmu jsem u něj ještě nezažila. Jakmile mu jí odsaju,můžu začít znova. Má jí dva dny a mě to stálo už dvě noci spánku na půl oka. Hrozně to v něm chrčí.
JJ Barbucha se teď zase děsně rozežrala. Snažím se jí hlídat,aby nebyla koule,jako před štěníkama. No uvidím,jestli uspěju. ICQ mi nejde,muž dneska předělával připojení na internet a tak je to celé nějaké rozhašené. Dneska nestíhám,ale zítra se na to kouknu.
Verčí,tak na vás budu alespoň myslet.....drž se sotva jsi odchovala štěnda,už je tu zase rýma u Vitulky....už máte zadaná některý štěnata?
jesie
napsal(a):
Verčí,tak na vás budu alespoň myslet.....drž se sotva jsi odchovala štěnda,už je tu zase rýma u Vitulky....už máte zadaná některý štěnata?
No,nějak se to tu u nás mele pořád dokola... Nemáš nějaket bezva spolehlivej tip,jak na rýmu u mimi?
Zadaná některá jsou. Máme dvě holky a ty jsou na roztrhání. Zájemců hafo. Kdybych to měla obráceně a měla víc holek,tak o ně zájem jistě nebude... Zákon schválnosti
eavy
napsal(a):
No,nějak se to tu u nás mele pořád dokola... Nemáš nějaket bezva spolehlivej tip,jak na rýmu u mimi?
Zadaná některá jsou. Máme dvě holky a ty jsou na roztrhání. Zájemců hafo. Kdybych to měla obráceně a měla víc holek,tak o ně zájem jistě nebude... Zákon schválnosti
Verčí,mám....ale jsem ti ho zapoměla poslat,já hlava dubova ..jsem si vzpoměla až teď,když o tom mluvíme
Omlouvám se...pošlu to příští týden,až pojedu do města na nákup....
Jinak je dobrý spařit mátu a nechat přes noc u postýlky,aby vdechoval...a pak ještě čaj s medem....
kaca
napsal(a):
Ahooooj, taky už se těším na srazíkový fotečky .
Tak na světovce je nahlášeno 144 KAO. Rozpis je na http://www.worlddogshow2006.pl/STATYSTYKA.pdf
nada
napsal(a):
Tak to je slušný
už se těším na kukačku :-))
jo a jinak Moniko,ty jedeš se mnou sama ? Potřebuju vědět kolik mám volných míst
A jinak hlaste se jako spolujezdci z Prahy do Poznaně - 2 místa jsou volná určitě
Naďo prosím já dvakrát Já furt čekala až si zapneš Skype, páč jsem líná psát SMS
nada
napsal(a):
Ahojky.
Tady to nějak usnulo
Jedna fotečka našich štěnd a naší chůvy (najali jsme si chůvu Marťulu na mazlítkování )
Fotila Šejtanka.
eavy
napsal(a):
Ahojky.
Tady to nějak usnulo
Jedna fotečka našich štěnd a naší chůvy (najali jsme si chůvu Marťulu na mazlítkování )
Fotila Šejtanka.
Verčí,koukám,že u vás je práce dost a dost...možná bys dostala nějaké penízky z UP na vytvoření nového pracovního místa...jinak,kdyby Marťa nezvládala,hlásím se taky
maťa

jesie
napsal(a):
Verčí,koukám,že u vás je práce dost a dost...možná bys dostala nějaké penízky z UP na vytvoření nového pracovního místa...jinak,kdyby Marťa nezvládala,hlásím se taky
Hojky fšem
Ha!!! Takže fotit mě, bez mého vědomí a ještě to dávat na moderku, bych to těm tumláčkům maličkým kazila???!!! Jen počkejte, zajdové.......
Nuž Jindřiško, již sem se fikaně objednala na plastickou operaci, budou mi přidávat dalších pár párů rukou, abych konečně mohla pracovat na "plný úvazek" a nikdo nestrádal
Ale štěnda sou děsně príma, muchlací chůvu bych mohla dělat od ráína do večera, tohle mě neomrzí nikdá
Akorát strašně rychle rostou, chutnají jim převážně lidské nohy a nohavice, ale nepohrdnou ani rukou, či palcem u nohy Sou prostě úžo a vidět to konečně na vlastní oči je něco neskutečně krásnýho
maťa

maťa
napsal(a):
Hojky fšem
Ha!!! Takže fotit mě, bez mého vědomí a ještě to dávat na moderku, bych to těm tumláčkům maličkým kazila???!!! Jen počkejte, zajdové.......
Nuž Jindřiško, již sem se fikaně objednala na plastickou operaci, budou mi přidávat dalších pár párů rukou, abych konečně mohla pracovat na "plný úvazek" a nikdo nestrádal
Ale štěnda sou děsně príma, muchlací chůvu bych mohla dělat od ráína do večera, tohle mě neomrzí nikdá
Akorát strašně rychle rostou, chutnají jim převážně lidské nohy a nohavice, ale nepohrdnou ani rukou, či palcem u nohy Sou prostě úžo a vidět to konečně na vlastní oči je něco neskutečně krásnýho
Si dovolím sem fiknout nějaké to "ňuňuňu" Jsou bájo!
maťa

nada
napsal(a):
Eště jeden maličký obřík
maťa

maťa

jesie
napsal(a):
koukám,že Anubisek dohryzává zbytek něčí ruky...nebo že by to byla noha?
Chichichi.....neuhodlas Jindřiško, jest to moje ucho Měla sem je moc velké, tož sem ušetřila za plastickou operaci......není nad přírodní cestu, díky přírodnímu plemeni
jesie
napsal(a):
koukám,že Anubisek dohryzává zbytek něčí ruky...nebo že by to byla noha?
Ahojky.
Jen v rychlosti...
Jindři,klíďo-píďo přijeď. Rukou na mazlení je furt nějak málo.
Káčo,dostali jsme od našeho veta kynologickej kalendář od ACANY a je v něm vyfocená Tvoje "dcera" Angara EVAJAN.
Marti,tak je z tebe jednoušák... Či dokonce bezušák???
Na fotce je Archie
maťa

eavy
napsal(a):
Ahojky.
Jen v rychlosti...
Káčo,dostali jsme od našeho veta kynologickej kalendář od ACANY a je v něm vyfocená Tvoje "dcera" Angara EVAJAN.
Na fotce je Archie
Tééda Verýskú, nedělej že ses nelekla těch mejch sloních uší a jak ses uklidnila, když sem včera odjížděla s malinkejma ouškama
Plastickej chirurg by to tak skvěle neudělal
eavy
napsal(a):
Ahojky.
Jen v rychlosti...
Na fotce je Archie
Ahojky, taky ten kalendář mám, on si dovozce Acany od nás Angaru koupil a protože to není špatná čuba, tak si jí dal na titulku .
nada
napsal(a):
Rasilo,děkuji za pochvalu
Na fotce Archie Veliký
nada
napsal(a):
Štěně nebo čuník???
nada
napsal(a):
Abby se už dneska odstěhovala. Bude z ní zámecká paní. Šla na státní zámek Bezdružice u Mariánek.
eavy
napsal(a):
Abby se už dneska odstěhovala. Bude z ní zámecká paní. Šla na státní zámek Bezdružice u Mariánek.
Chůva na plný úvazek Marťula a Al Capone
maťa

eavy
napsal(a):
Chůva na plný úvazek Marťula a Al Capone
Téééda Verčí.....ses rozjela
Jinak jen malé vysvětlení, ta mlha v rozích fotek není závada na vašem přijímači, nýbrž vlahý polibek milých štěnítek, který jaksi nešel dolů a nešel.....tak byl upřímný
maťa

maťa
napsal(a):
Téééda Verčí.....ses rozjela
Jinak jen malé vysvětlení, ta mlha v rozích fotek není závada na vašem přijímači, nýbrž vlahý polibek milých štěnítek, který jaksi nešel dolů a nešel.....tak byl upřímný
Tááák a zámecké paní Abbynce přeji vše nejlepší do dalších let, hodně lásky, zdraví, radostí a "dětských" radovánek
sejtanova smecka

sediva
napsal(a):
koukám, že štěnda rostou jako z vody. Blahopřeju.
Dívala jsem se na rozpis na světovku. Myslela jsem,že tam
bude kavkazanů víc. Hádejte,kdo bude první ve štěňatech - feny???
No, to fakt netuším
sejtanova smecka
napsal(a):
No, to fakt netuším
měla jsem z té přihlášené 1 fenky ve štěňatech šok.
myslela jsem si, že aspoň Poláci přihlásí nějaké štěně, když
to mají doma. To na naší klubovce jich bylo přihlášeno víc.
Chudák Cebina, její první výstava, sama se mnou v kruhu
chudinka. Ještě že je pohodářka a snad to zvládne.
A ví už někdo, kolik jede kavkazanů z Čech?
sediva
napsal(a):
měla jsem z té přihlášené 1 fenky ve štěňatech šok.
myslela jsem si, že aspoň Poláci přihlásí nějaké štěně, když
to mají doma. To na naší klubovce jich bylo přihlášeno víc.
Chudák Cebina, její první výstava, sama se mnou v kruhu
chudinka. Ještě že je pohodářka a snad to zvládne.
A ví už někdo, kolik jede kavkazanů z Čech?
Ahoj Helčo
Taky jsem myslela,že štěňat bude víc- nám se to holt blbě narodilo -- pozdě
Jinak prásknu,že jede Maruš s Baršínem a Berenis - ostatní at se přiznaj samotinký
nada
napsal(a):
Ahoj Helčo
Taky jsem myslela,že štěňat bude víc- nám se to holt blbě narodilo -- pozdě
Jinak prásknu,že jede Maruš s Baršínem a Berenis - ostatní at se přiznaj samotinký
Ahoj,stali jsme se ,,majiteli,, hrdé kavkazské slečny bez pp....po papírových ale bohužel kupírovaných rodičích.....s tímto plemenem nemám osobní zkušenost,tak bych byl moc rád,kdyby jsi mi a i ostatní popsali nějaké zkušenosti....přečtené mám snad vše co bylo vydáno...ale není nad osobní prožitky..:))..jmenuje se Natascha a narodila se 24.8......díky předem
wolfsteinx
napsal(a):
Ahoj,stali jsme se ,,majiteli,, hrdé kavkazské slečny bez pp....po papírových ale bohužel kupírovaných rodičích.....s tímto plemenem nemám osobní zkušenost,tak bych byl moc rád,kdyby jsi mi a i ostatní popsali nějaké zkušenosti....přečtené mám snad vše co bylo vydáno...ale není nad osobní prožitky..:))..jmenuje se Natascha a narodila se 24.8......díky předem
..ještě chci dodat,že jsme si toto plemeno vybrali po zralé úvaze a do budoucna se jim chceme určitě věnovat...máme děti a Natascha bude vyrůstat nejen s nimi ale i s dalšími zvířátky..:)))....chtěl jsem se zeptat,jestli s Nataschou můžeme jezdit okukovat na výstavy a co vůbec obnáší mít chovnou stanici kavkazáků,atd....jak je to s bonitací,co musí umět,atd...tedy vše,co jsem se nikde nedočetl....bývalá tchyně měla irské setry a to se značně liší...))))....a manželka zase ví vše o čivavách,protože je chtěla....)))))))))....díky..
wolfsteinx
napsal(a):
Zdravím nového majitele kavkazanky. Je fajn, že sháníte veškeré dostupné informace.
Jen k těm kupírovaným rodičům..., pokud Vám chovatelé tvrdili, že nejsou chovní proto, že jsou kupírovaní, lhali Vám. I kupírovaní jedinci se dají bez větších problémů uchovnit, pokud splní určité podmínky (shodné s nekupírovanými)- a to je RTG DKK a bonitace.
Přeji Vám aby Natascha byla takovým kavkazanem jakým by měla být a ať Vám dělá jen radost
wolfsteinx
napsal(a):
..ještě chci dodat,že jsme si toto plemeno vybrali po zralé úvaze a do budoucna se jim chceme určitě věnovat...máme děti a Natascha bude vyrůstat nejen s nimi ale i s dalšími zvířátky..:)))....chtěl jsem se zeptat,jestli s Nataschou můžeme jezdit okukovat na výstavy a co vůbec obnáší mít chovnou stanici kavkazáků,atd....jak je to s bonitací,co musí umět,atd...tedy vše,co jsem se nikde nedočetl....bývalá tchyně měla irské setry a to se značně liší...))))....a manželka zase ví vše o čivavách,protože je chtěla....)))))))))....díky..
Co se týče výstav jezdit okukovat můžete, pokud budete mít platný očkovací průkaz a potřebné očkování.
Co se týče chovatelské stanice, musíte si zažádat o mezinárodně chráněný název a zaplatit patřičný poplatek, nic víc k tomu nepotřebujete- vlastně ani psa
Na bonitaci může pes nebo fena s PP, posuzuje se exteriér a povaha psa. Pes musí mít /alespoň v KRaAOP/ rentgen kyčlí.
monika s
napsal(a):
Zdravím nového majitele kavkazanky. Je fajn, že sháníte veškeré dostupné informace.
Jen k těm kupírovaným rodičům..., pokud Vám chovatelé tvrdili, že nejsou chovní proto, že jsou kupírovaní, lhali Vám. I kupírovaní jedinci se dají bez větších problémů uchovnit, pokud splní určité podmínky (shodné s nekupírovanými)- a to je RTG DKK a bonitace.
Přeji Vám aby Natascha byla takovým kavkazanem jakým by měla být a ať Vám dělá jen radost
Verčo,přeju Abby,aby se měla krásně,ono jí to bude na zámku slušet,madam....
Naďo...kdepak jsou nějaké fotečky mimísků?A kdo tu psal,že má taky?Ještě jedny mimi tu byly....honem,honem,...Verči přestává tapetovat.
JInak zdravím Nataschu a její páníčky...ale je mi líto,že nemůžete oficiálně na výstavy.My máme první fenku bez PP,ale vzledem k jejím zdravotním problémům už bychom do bez PP nešli...a druhého krasavce se chystáme tahat po výstavách,aby to stálo za to (jen nevím,jestli mě to nebaví víc než jeho )
jesie
napsal(a):
Verčo,přeju Abby,aby se měla krásně,ono jí to bude na zámku slušet,madam....
Naďo...kdepak jsou nějaké fotečky mimísků?A kdo tu psal,že má taky?Ještě jedny mimi tu byly....honem,honem,...Verči přestává tapetovat.
JInak zdravím Nataschu a její páníčky...ale je mi líto,že nemůžete oficiálně na výstavy.My máme první fenku bez PP,ale vzledem k jejím zdravotním problémům už bychom do bez PP nešli...a druhého krasavce se chystáme tahat po výstavách,aby to stálo za to (jen nevím,jestli mě to nebaví víc než jeho )
Neodolám nedat sem tuto fotku - Nixonek se svou holčičkou. Krásný den všem!
nada
napsal(a):
.a zapomněla jsem pozdravit nového člena do "smečky"
takže zdravím !!
My takýýýýýýý jedeme na světovku s holkama V přecpanám kruhu se bude Dorince moc líbit
sejtanova smecka

zlata studanka
napsal(a):
My takýýýýýýý jedeme na světovku s holkama V přecpanám kruhu se bude Dorince moc líbit
Sejtánci taky jedou
monika s
napsal(a):
..díky moc za info...i za přivítání....s tím kupírováním je to pravda...majitelé opravdu tvrdili,že to je důvod,proč štěňata nemají pp, doufám,že byli jen líní uchovňovat a že nenastane zdravotní problém,protože Nataschu milujeme a přiznám se...omotala si nás kolem packy.......
nada
napsal(a):
.a zapomněla jsem pozdravit nového člena do "smečky"
takže zdravím !!
..díky...:)))....
wolfsteinx
napsal(a):
..díky...:)))....
Ahojky dámy :o))
Zdravím nový přírůstek!
Jindři,nu jo. Přestávám tapetovat,páč se mi štěníci už začínají stěhovat do nových domovů...
Na fotce je Artík
nada
napsal(a):
Ahoj
tady jedno štěňátko - i když ne moje
nada
napsal(a):
Ten rozdíl mezi vzezřením ušáka a bezušáka je teda dost markantní
Na fotce Aura. V sobotu se stěhuje na hájenku,čili na samotu u lesa
eavy
napsal(a):
Ten rozdíl mezi vzezřením ušáka a bezušáka je teda dost markantní
Na fotce Aura. V sobotu se stěhuje na hájenku,čili na samotu u lesa
ahoj všem, tak jěště jednu pro koukání
lmusa
napsal(a):
To jsou kebulky Moje zvědavost ukojena, ale napínala jsi pořádně !
LIbo tak jěště jednu jsem našla
nada
napsal(a):
Tak Maruš to práskla za mně
Ale byly jste napnutý co ???
No nejsou nááádherný??
koukám,že nemáš co dělat. Jsou ale fakt nádherný.
Ještě k Poznani. Jede také někdo přes Královec, nebo budete všichni dělat frontu na Harrachově?
nada
napsal(a):
Tak Maruš to práskla za mně
Ale byly jste napnutý co ???
No nejsou nááádherný??
A tahle kebulka je taky xežrání ...
kaca
napsal(a):
A tahle kebulka je taky xežrání ...
Ale no tak holky... Přece nebudete vykrádat cizí weby, některý naše štěňata přece taky nejsou k zahození
nada
napsal(a):
jj,nejen "naše" štěňátka jsou krásný no prostě všechny jsou krásný
Ahoj dámy.
Jsem taky zatížená na bezušáky.
Jinak,obtáhla jsem si nadpis z nemoderky (téma o Donce). Tak aby jste si nemysleli,že jsem to pomlouvačský téma psala já
nada
napsal(a):
Berezínka
nada
napsal(a):
Besa
maťa

bednarik petr
napsal(a):
Besa
Ahojky všem
Tož koukám, co tady toho přibylo, takových krásných foteček "bezušáčků", též se mi líbí víc, neb jim to dodává tu "medvědí" hlavu
By mě jen jímalo, zda-li to nekupírování fakt způsobuje tolik problémů se záněty uší??? Bo je to jen blud???
Jináč Nadi, nebudu zapírat, u Verýska se mi odolávalo těžko, ale......MILUJU BATULKU.....to mluví snad za vše
Slabost ovšem mám pro tohle mimi......Anubisek nevinný
maťa

maťa
napsal(a):
Ahojky všem
Tož koukám, co tady toho přibylo, takových krásných foteček "bezušáčků", též se mi líbí víc, neb jim to dodává tu "medvědí" hlavu
By mě jen jímalo, zda-li to nekupírování fakt způsobuje tolik problémů se záněty uší??? Bo je to jen blud???
Jináč Nadi, nebudu zapírat, u Verýska se mi odolávalo těžko, ale......MILUJU BATULKU.....to mluví snad za vše
Slabost ovšem mám pro tohle mimi......Anubisek nevinný
Malý seriál.....výchova "trhačů" dle "kynologa"
Štěňátko trhá............
maťa

nada
napsal(a):
...poodejdeme a se štěňátkem "kynologicky" promluvíme.......
maťa

maťa
napsal(a):
...poodejdeme a se štěňátkem "kynologicky" promluvíme.......
....kavkazánčata jsou velice chápavá, chtějí se učit, proto na "kynologickou přednášku" přijde i jiný "posluchač" a tím docílíme šetření časem.......
maťa

maťa
napsal(a):
....kavkazánčata jsou velice chápavá, chtějí se učit, proto na "kynologickou přednášku" přijde i jiný "posluchač" a tím docílíme šetření časem.......
....štěňátka se tváří velice chápavě, tudíž uspokojeni tímto jejich výrazem, hrdě odcházíme.......
maťa

maťa
napsal(a):
....štěňátka se tváří velice chápavě, tudíž uspokojeni tímto jejich výrazem, hrdě odcházíme.......
.....no a zde máme výsledek našeho "kynologického" snažení
maťa
napsal(a):
.....no a zde máme výsledek našeho "kynologického" snažení
Bože Marťul,ty jsi číslo!!!! Řehtám se ještě teď.
Jinak zdravím Petra! Vaši kobylu chodím pravidelně obdivovat na koňáckou moderku. Kromě kobylky,máte moc hezké i kavkaze
eavy
napsal(a):
Bože Marťul,ty jsi číslo!!!! Řehtám se ještě teď.
Jinak zdravím Petra! Vaši kobylu chodím pravidelně obdivovat na koňáckou moderku. Kromě kobylky,máte moc hezké i kavkaze
Ma`to,tobě bych s klidem svěřila humorný časopis o psech...taky se řehtám jako blázen ale alespoň jde vidět,čemu je vlastně paní chovatelka naučila-jíst,spát,kousat a chodit na přednášky
K těm uším...já si nemůžu pomoct,ale mě se to nikdy nelíbilo,mě se právě líbí ty plachty...když je Cerb nastraží...hm....vůbec nevypadá špatně.
Mimochodem,dnes je Cerb pěkně vytočený,nevim,kdo ho naštval,ale musel jít se schladit do kotce...to jsem zvědavá,jestli se odpoledne uklidní