KAVKAZÁCI -vyjímečně pokračujeme :-)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.10.2006 23:35

Tak když už jsem na netu tak neodolám a ještě něco sem vrazím

16.10.2006 23:36

nada napsal(a):

16.10.2006 23:38

nada napsal(a):

a už končím - dobrooou

17.10.2006 18:00

nada napsal(a):
a už končím - dobrooou

Naďo,to jsou zlatíčka....pusinky malý a ty čumajdy...bych nikdy neřekla,co z nich jednou vyroste za obry

17.10.2006 20:58

jesie napsal(a):
Naďo,to jsou zlatíčka....pusinky malý a ty čumajdy...bych nikdy neřekla,co z nich jednou vyroste za obry

Jindři jojo jsou to zlatíčka
Už se snaží stavět na svoje nožičky tak to za chvíli bude veselý
A propo kde jste všichni ???

17.10.2006 21:02

nada napsal(a):
Jindři jojo jsou to zlatíčka
Už se snaží stavět na svoje nožičky tak to za chvíli bude veselý
A propo kde jste všichni ???

Chi,chi....no jo,kde jste kdo?
Zítra mě čeká návštěva Cerbovo bývalého páníčka...jsem zvědavá,jak to u nás dopadne

17.10.2006 21:08

jesie napsal(a):
Chi,chi....no jo,kde jste kdo?
Zítra mě čeká návštěva Cerbovo bývalého páníčka...jsem zvědavá,jak to u nás dopadne

Tak to koukej dát vědět - jestli ho Cerbík nesežere

17.10.2006 21:33

nada napsal(a):
Tak to koukej dát vědět - jestli ho Cerbík nesežere

Mám spíš obavy,že mi pěkně pokazí iluze o oddanosti a lásce...nehynoucí

17.10.2006 21:41

jesie napsal(a):
Mám spíš obavy,že mi pěkně pokazí iluze o oddanosti a lásce...nehynoucí

No jsem na to zvědavá - aby jsi se nedivila
On to může od něj brát jako zradu !!
No koukej napsat jak to dopadlo !!!

17.10.2006 21:57

nada napsal(a):
No jsem na to zvědavá - aby jsi se nedivila
On to může od něj brát jako zradu !!
No koukej napsat jak to dopadlo !!!

Nadi to jsou ňuňíci, ty se máš A zůstává nějaký mimísek doma?

17.10.2006 22:05

susan napsal(a):

Ahoj Zuzko , no zatím si to teda užívám,ale už se uměj i pěkně vztekat
No a to víš , že bych ráda jedno nechala doma
tak uvidíme ,že ??Ale asi jooooooooooooo

to je favoritka

17.10.2006 22:13

nada napsal(a):
Ahoj Zuzko , no zatím si to teda užívám,ale už se uměj i pěkně vztekat
No a to víš , že bych ráda jedno nechala doma
tak uvidíme ,že ??Ale asi jooooooooooooo

to je favoritka

No jasně, to by bylo, aby nebylo A jak na potvoru se mi zrovna tahle fotka nechce rozbalit. Ono je to asi zatím tajné, co?

17.10.2006 22:42

susan napsal(a):
No jasně, to by bylo, aby nebylo A jak na potvoru se mi zrovna tahle fotka nechce rozbalit. Ono je to asi zatím tajné, co?

Jojo tajně veřejné
tak to nevím co s tím vyvádíš , já ji vidím ůůůplně nomálně

17.10.2006 22:51

nada napsal(a):
Jojo tajně veřejné
tak to nevím co s tím vyvádíš , já ji vidím ůůůplně nomálně

Už ji vidíííím, holčičku krásnou

18.10.2006 08:24

susan napsal(a):
Už ji vidíííím, holčičku krásnou

pche, Cerbík požene bývalýho páníčka jak nadmutou kozu... za to, že ho opustil a nevyfláknul se radši na tu svou "madam"...

18.10.2006 09:33

alisi napsal(a):
pche, Cerbík požene bývalýho páníčka jak nadmutou kozu... za to, že ho opustil a nevyfláknul se radši na tu svou "madam"...

ahoj všem, Alko přesně tak Cerb by ho měl pěkně prohnat a né ho vítat taková zrada se je tak neodpouští, jěště že ho našla hodná Jindřiškajo a já prásknu na Nadu že její holčička co zůstane doma tak se bude jmenovat Oldry ale píše se to Audry

18.10.2006 10:40

susan napsal(a):

však jsme taky všichni napnutí jak malý kaťata, jak to dopadne akorát Cipís to má všechno tak ňák na háku a raději cvičí....

18.10.2006 11:56

alisi napsal(a):
však jsme taky všichni napnutí jak malý kaťata, jak to dopadne akorát Cipís to má všechno tak ňák na háku a raději cvičí....

ahojte Cipísci koukám, že ste byli taky nabonitaci japato se vám tam líbilo???

18.10.2006 12:22

bllerkovaci napsal(a):
ahojte Cipísci koukám, že ste byli taky nabonitaci japato se vám tam líbilo???

hóóój Zuzo, líbilo se nám to moc, akorát jsme s Libou hořce litovaly, že jsme nevzaly Mášu s Cipískem, by tam jako správní anarchisti kazili morálku a jistě by si to velmi užili. jinak na zítřek mám domluvenýho figuranta a budem trénovat na Přerov

18.10.2006 12:51

alisi napsal(a):
hóóój Zuzo, líbilo se nám to moc, akorát jsme s Libou hořce litovaly, že jsme nevzaly Mášu s Cipískem, by tam jako správní anarchisti kazili morálku a jistě by si to velmi užili. jinak na zítřek mám domluvenýho figuranta a budem trénovat na Přerov

škoda že ste je nevzaly, by se jistě vyblbnuli tak si to vynahradí v Přerově jo tak vy trénujete?? a jak se to Cipuldovi líbí? jistě je nadšenej, když může nahánět hrůzu

18.10.2006 13:08

alisi napsal(a):

si piš! na novým cvičáku dokonce štěkal na povel, ON!!!! akorát že ten povel jsem mu nedávala já, ale cvičitelka, haha. on totiž ví, že na mě si nemá co votvírat hubu... jsem to říkala hned, že jsme v tom Frýdlantu vypustili gina z láhve...

18.10.2006 13:16

alisi napsal(a):
si piš! na novým cvičáku dokonce štěkal na povel, ON!!!! akorát že ten povel jsem mu nedávala já, ale cvičitelka, haha. on totiž ví, že na mě si nemá co votvírat hubu... jsem to říkala hned, že jsme v tom Frýdlantu vypustili gina z láhve...

no vidíš a to ses bála, že si tam trhnete ostudu! Cipísek není žádná bačkora a jedete na další sraz???

18.10.2006 13:22

alisi napsal(a):

doufám že jo.. pokud to projde doma.....

18.10.2006 13:25

alisi napsal(a):

musííí!! to vypadá, že se tam taky konečně dostanem ne že nepojedete!!!

18.10.2006 13:41

alisi napsal(a):

tak to teda ne, vy nikam!!! Cipísovi minule o fous unikl pohár za povahu, když tam bude Gušik, tak to můžem rovnou zabalit...

18.10.2006 14:27

alisi napsal(a):
tak to teda ne, vy nikam!!! Cipísovi minule o fous unikl pohár za povahu, když tam bude Gušik, tak to můžem rovnou zabalit...

Pohár sem pohár tam Raději přemýšlejte spolu, kde sehnat erdelku, aby taky Máša věděla, co má u toho kolíku dělat
Pak nebude třeba ani figuranta pod dekou
Jedna fotka z minulého Frýdlantu. Fotila Alka
Koukám, že Máša "umí" i mimochod

18.10.2006 14:45

lmusa napsal(a):
Pohár sem pohár tam Raději přemýšlejte spolu, kde sehnat erdelku, aby taky Máša věděla, co má u toho kolíku dělat

Ti řikám, Libo, řekni té vaší inkriminované erdelici a uvidijou v tym Frýdlantě Mášinu povahu

18.10.2006 14:49

alisi napsal(a):
Ti řikám, Libo, řekni té vaší inkriminované erdelici a uvidijou v tym Frýdlantě Mášinu povahu

Hmm... ti by se mnou vyběhli, kdybych jim řekla, že potřebujeme "volavku", aby se Mašík pořádně na*ral

18.10.2006 14:53

alisi napsal(a):

třeba by jim to naopak zalichotilo, to vědomí, že bez jejich erdelice se ten KAVKAZÁK nenase*e

18.10.2006 14:57

alisi napsal(a):
třeba by jim to naopak zalichotilo, to vědomí, že bez jejich erdelice se ten KAVKAZÁK nenase*e

Já se obávám, že tudy cesta nepovede

18.10.2006 17:18

alisi napsal(a):

jak nikam?? my chcem taky na sraz!! ještě sme na žádném nebyli, vždycky do toho něco vlezlo tak se přihlaště do jiné kategorie, sou snad 3, ne? Gušík půjde do první, Bllérka do druhé a Cipulda do třetí a mimochodem, kdo říkal, že by Cipulda nevyhrál, když chodí tak pilně trénovat!!

18.10.2006 17:20

lmusa napsal(a):

Ty Líbo, Máša se bez erdelky nenaštve? To ji fakt nic jiného nevyprovokuje?? Tak jí píchneš vedle Agirka a on jí to naučí

18.10.2006 18:36

jesie napsal(a):

Hola,hola...tož hlášení třídního rozhlasu.
Když bývalý pán přijel,Cerb lítal okolo plotu,řval jako na cizí a neuvěřitelně vrčel.Pán byl lehce v šoku,čekal asi něco jiného
Pak jsem zavřela psy do kotce,pustila návštěvu,pán šel ke kotci a rozmlouval s Cerbem...a tu si náš drahý vzpoměl
AŽ JSEM je všechny zahnala do baráku,zůstala jsem na zahradě jen s pánem sama a vypustila Cerba ven...a to bylo vítání,olizování,řádění....až jsem cítila lehké pohnutí,neb ten chlap toho psa má fakt rád
Upřímně,nežárlila jsem,prostě jsem viděla tu radost a byla jsem šťastná,že mám možnost,aby se ti dva alespoň někdy viděli.
Když odjížděl,loučil se s Cerbem mezi brankou a cerb tak rozumně tam stál,smutný,ale nešel s ním,prostě věděl,že už patří k nám Pak se vrátil zpátky na svoji zahradu za Jes a teď se tváří,že tady vlastně vůbec nikdo nebyl

18.10.2006 19:12

jesie napsal(a):
Hola,hola...tož hlášení třídního rozhlasu.
Když bývalý pán přijel,Cerb lítal okolo plotu,řval jako na cizí a neuvěřitelně vrčel.Pán byl lehce v šoku,čekal asi něco jiného
Pak jsem zavřela psy do kotce,pustila návštěvu,pán šel ke kotci a rozmlouval s Cerbem...a tu si náš drahý vzpoměl
AŽ JSEM je všechny zahnala do baráku,zůstala jsem na zahradě jen s pánem sama a vypustila Cerba ven...a to bylo vítání,olizování,řádění....až jsem cítila lehké pohnutí,neb ten chlap toho psa má fakt rád
Upřímně,nežárlila jsem,prostě jsem viděla tu radost a byla jsem šťastná,že mám možnost,aby se ti dva alespoň někdy viděli.
Když odjížděl,loučil se s Cerbem mezi brankou a cerb tak rozumně tam stál,smutný,ale nešel s ním,prostě věděl,že už patří k nám Pak se vrátil zpátky na svoji zahradu za Jes a teď se tváří,že tady vlastně vůbec nikdo nebyl

Zuzo, kategorie sice jsou tři, ale pokaždé se dělala jenom ta první, hahaha. tak uvidíme, co se bude dít teď....

18.10.2006 19:35

alisi napsal(a):
Zuzo, kategorie sice jsou tři, ale pokaždé se dělala jenom ta první, hahaha. tak uvidíme, co se bude dít teď....

Koná se tento rok ještě nějaká výstava pro KAO v Praze,na kterou bych se stihla ještě dohlásit?

sejtanova smecka

18.10.2006 19:44
sejtanova smecka

jesie napsal(a):
Koná se tento rok ještě nějaká výstava pro KAO v Praze,na kterou bych se stihla ještě dohlásit?

Ne, žádná taková už není.Musíš počkat na příští rok

18.10.2006 20:09

bllerkovaci napsal(a):
Ty Líbo, Máša se bez erdelky nenaštve? To ji fakt nic jiného nevyprovokuje?? Tak jí píchneš vedle Agirka a on jí to naučí

Jo, Zuzko ! Ještě ji dokáže pořádně namíchnout kočka

18.10.2006 20:24

jesie napsal(a):

ale jen tak na čumendu 19.11. s Cerbíkem...... cóóó???

18.10.2006 20:45

alisi napsal(a):
ale jen tak na čumendu 19.11. s Cerbíkem...... cóóó???

Já ale chcuuuuuuu na výstavuuuuuuuuuu

18.10.2006 20:53

nada napsal(a):

Ahojky dámy!!!!
Po opravdu dlouhé době hlásím,že jsem ještě mezi živými Nějak fakticky nestíhám...
Tak popořadě.
Jindři,veliká gratulace k bonitaci!!!
Nadi,veliká gratulace k miminkům. Pššš,nad jednou fotkou jedné Tvojí fenečky muž prohlásil že už ví,kde se schovává Batman
A Vám všem ostatním veliké AHOJKY!!!

18.10.2006 20:57

nada napsal(a):

Aura

18.10.2006 20:57

nada napsal(a):

Al Capone

18.10.2006 20:58

nada napsal(a):

Barbucha

18.10.2006 21:00

nada napsal(a):

Bestie Abbyna loví všechno a všechny,co projde kolem

18.10.2006 21:00

eavy napsal(a):
Al Capone

Verčíííí,ahooojky...to je dost,že se taky ukážeš...jak tije,už líp? Štěnda jsou pupíci...já prostě tyhle malé tvorečky můžu....do chvíle,než se rozhodnou sežrat mé oblíbené boty

18.10.2006 21:01

nada napsal(a):

Dva kluci

18.10.2006 21:05

eavy napsal(a):
Dva kluci

Jindři,já jsem ještě živá,ale už bylo namále... Ráno jsem málem zdechla,fakticky
Jsem už OK,ale Vítek chytil příšernou rýmu. Chudinka...

18.10.2006 21:14

eavy napsal(a):
Jindři,já jsem ještě živá,ale už bylo namále... Ráno jsem málem zdechla,fakticky
Jsem už OK,ale Vítek chytil příšernou rýmu. Chudinka...

Verčí,držte se...holky mají rýmu už týden,ale drží se...i když občas jsou nesnesitelný a chodím radši ven za pesanama,ty mají lepší náladu
ale Abby bude pěkná potvůrka,co?,jste věděli,koho si vybrat

A Barbucha vypadá mooooc dobře

18.10.2006 21:21

jesie napsal(a):
Verčí,držte se...holky mají rýmu už týden,ale drží se...i když občas jsou nesnesitelný a chodím radši ven za pesanama,ty mají lepší náladu
ale Abby bude pěkná potvůrka,co?,jste věděli,koho si vybrat

A Barbucha vypadá mooooc dobře

Jindři díky. Takovou rýmu jsem u něj ještě nezažila. Jakmile mu jí odsaju,můžu začít znova. Má jí dva dny a mě to stálo už dvě noci spánku na půl oka. Hrozně to v něm chrčí.
JJ Barbucha se teď zase děsně rozežrala. Snažím se jí hlídat,aby nebyla koule,jako před štěníkama. No uvidím,jestli uspěju. ICQ mi nejde,muž dneska předělával připojení na internet a tak je to celé nějaké rozhašené. Dneska nestíhám,ale zítra se na to kouknu.

18.10.2006 21:24

eavy napsal(a):
Jindři díky. Takovou rýmu jsem u něj ještě nezažila. Jakmile mu jí odsaju,můžu začít znova. Má jí dva dny a mě to stálo už dvě noci spánku na půl oka. Hrozně to v něm chrčí.
JJ Barbucha se teď zase děsně rozežrala. Snažím se jí hlídat,aby nebyla koule,jako před štěníkama. No uvidím,jestli uspěju. ICQ mi nejde,muž dneska předělával připojení na internet a tak je to celé nějaké rozhašené. Dneska nestíhám,ale zítra se na to kouknu.

Verčí,tak na vás budu alespoň myslet.....drž se sotva jsi odchovala štěnda,už je tu zase rýma u Vitulky....už máte zadaná některý štěnata?

18.10.2006 21:27

jesie napsal(a):
Verčí,tak na vás budu alespoň myslet.....drž se sotva jsi odchovala štěnda,už je tu zase rýma u Vitulky....už máte zadaná některý štěnata?

No,nějak se to tu u nás mele pořád dokola... Nemáš nějaket bezva spolehlivej tip,jak na rýmu u mimi?
Zadaná některá jsou. Máme dvě holky a ty jsou na roztrhání. Zájemců hafo. Kdybych to měla obráceně a měla víc holek,tak o ně zájem jistě nebude... Zákon schválnosti

18.10.2006 21:30

eavy napsal(a):
No,nějak se to tu u nás mele pořád dokola... Nemáš nějaket bezva spolehlivej tip,jak na rýmu u mimi?
Zadaná některá jsou. Máme dvě holky a ty jsou na roztrhání. Zájemců hafo. Kdybych to měla obráceně a měla víc holek,tak o ně zájem jistě nebude... Zákon schválnosti

Verčí,mám....ale jsem ti ho zapoměla poslat,já hlava dubova ..jsem si vzpoměla až teď,když o tom mluvíme Omlouvám se...pošlu to příští týden,až pojedu do města na nákup....
Jinak je dobrý spařit mátu a nechat přes noc u postýlky,aby vdechoval...a pak ještě čaj s medem....

20.10.2006 09:44

nada napsal(a):

čauky holky
Tak Verčo roszou ti jako z vody
Už se těším až mi taky vyrostou - aby s nima byla větší sranda.

21.10.2006 17:38

nada napsal(a):
čauky holky
Tak Verčo roszou ti jako z vody
Už se těším až mi taky vyrostou - aby s nima byla větší sranda.

Halooo halooo - jak bylo na srazíku?? A co fotečky ???

21.10.2006 20:30

nada napsal(a):
Halooo halooo - jak bylo na srazíku?? A co fotečky ???

Ahooooj, taky už se těším na srazíkový fotečky .

22.10.2006 15:50

kaca napsal(a):
Ahooooj, taky už se těším na srazíkový fotečky .

Tak na světovce je nahlášeno 144 KAO. Rozpis je na http://www.worlddogshow2006.pl/STATYSTYKA.pdf

22.10.2006 15:57

nada napsal(a):

Tak to je slušný
už se těším na kukačku :-))
jo a jinak Moniko,ty jedeš se mnou sama ? Potřebuju vědět kolik mám volných míst

A jinak hlaste se jako spolujezdci z Prahy do Poznaně - 2 místa jsou volná určitě

22.10.2006 17:08

nada napsal(a):
Tak to je slušný
už se těším na kukačku :-))
jo a jinak Moniko,ty jedeš se mnou sama ? Potřebuju vědět kolik mám volných míst

A jinak hlaste se jako spolujezdci z Prahy do Poznaně - 2 místa jsou volná určitě

Naďo prosím já dvakrát Já furt čekala až si zapneš Skype, páč jsem líná psát SMS

23.10.2006 10:30

nada napsal(a):

Ahojky.
Tady to nějak usnulo
Jedna fotečka našich štěnd a naší chůvy (najali jsme si chůvu Marťulu na mazlítkování )
Fotila Šejtanka.

23.10.2006 12:12

eavy napsal(a):
Ahojky.
Tady to nějak usnulo
Jedna fotečka našich štěnd a naší chůvy (najali jsme si chůvu Marťulu na mazlítkování )
Fotila Šejtanka.

Verčí,koukám,že u vás je práce dost a dost...možná bys dostala nějaké penízky z UP na vytvoření nového pracovního místa...jinak,kdyby Marťa nezvládala,hlásím se taky

maťa

23.10.2006 15:22
maťa

jesie napsal(a):
Verčí,koukám,že u vás je práce dost a dost...možná bys dostala nějaké penízky z UP na vytvoření nového pracovního místa...jinak,kdyby Marťa nezvládala,hlásím se taky

Hojky fšem

Ha!!! Takže fotit mě, bez mého vědomí a ještě to dávat na moderku, bych to těm tumláčkům maličkým kazila???!!! Jen počkejte, zajdové.......

Nuž Jindřiško, již sem se fikaně objednala na plastickou operaci, budou mi přidávat dalších pár párů rukou, abych konečně mohla pracovat na "plný úvazek" a nikdo nestrádal

Ale štěnda sou děsně príma, muchlací chůvu bych mohla dělat od ráína do večera, tohle mě neomrzí nikdá

Akorát strašně rychle rostou, chutnají jim převážně lidské nohy a nohavice, ale nepohrdnou ani rukou, či palcem u nohy Sou prostě úžo a vidět to konečně na vlastní oči je něco neskutečně krásnýho

maťa

23.10.2006 15:29
maťa

maťa napsal(a):
Hojky fšem

Ha!!! Takže fotit mě, bez mého vědomí a ještě to dávat na moderku, bych to těm tumláčkům maličkým kazila???!!! Jen počkejte, zajdové.......

Nuž Jindřiško, již sem se fikaně objednala na plastickou operaci, budou mi přidávat dalších pár párů rukou, abych konečně mohla pracovat na "plný úvazek" a nikdo nestrádal

Ale štěnda sou děsně príma, muchlací chůvu bych mohla dělat od ráína do večera, tohle mě neomrzí nikdá

Akorát strašně rychle rostou, chutnají jim převážně lidské nohy a nohavice, ale nepohrdnou ani rukou, či palcem u nohy Sou prostě úžo a vidět to konečně na vlastní oči je něco neskutečně krásnýho

Si dovolím sem fiknout nějaké to "ňuňuňu" Jsou bájo!

maťa

23.10.2006 15:32
maťa

nada napsal(a):

Eště jeden maličký obřík

maťa

23.10.2006 15:33
maťa

maťa napsal(a):
Eště jeden maličký obřík

Zakončuji Anubiskem

23.10.2006 18:19

maťa napsal(a):
Zakončuji Anubiskem

koukám,že Anubisek dohryzává zbytek něčí ruky...nebo že by to byla noha?

maťa

23.10.2006 19:36
maťa

jesie napsal(a):

Chichichi.....neuhodlas Jindřiško, jest to moje ucho Měla sem je moc velké, tož sem ušetřila za plastickou operaci......není nad přírodní cestu, díky přírodnímu plemeni

23.10.2006 19:51

jesie napsal(a):

Ahojky.
Jen v rychlosti...
Jindři,klíďo-píďo přijeď. Rukou na mazlení je furt nějak málo.
Káčo,dostali jsme od našeho veta kynologickej kalendář od ACANY a je v něm vyfocená Tvoje "dcera" Angara EVAJAN.
Marti,tak je z tebe jednoušák... Či dokonce bezušák???
Na fotce je Archie

maťa

23.10.2006 20:00
maťa

eavy napsal(a):
Ahojky.
Jen v rychlosti...
Káčo,dostali jsme od našeho veta kynologickej kalendář od ACANY a je v něm vyfocená Tvoje "dcera" Angara EVAJAN.
Na fotce je Archie

Tééda Verýskú, nedělej že ses nelekla těch mejch sloních uší a jak ses uklidnila, když sem včera odjížděla s malinkejma ouškama
Plastickej chirurg by to tak skvěle neudělal

23.10.2006 20:34

maťa napsal(a):
Tééda Verýskú, nedělej že ses nelekla těch mejch sloních uší a jak ses uklidnila, když sem včera odjížděla s malinkejma ouškama
Plastickej chirurg by to tak skvěle neudělal

Jsou krásní........

23.10.2006 21:58

rasila napsal(a):
Jsou krásní........

Maťo,jen být tebou,dám bacha,aby ti to Verčí nedoúčtovala

Verčí,jsou to pusinky...fakt..ještě,že k vám nemůžu,s prázdnou bych neodjela...na tohle fakt nemám nervy

24.10.2006 16:19

eavy napsal(a):
Ahojky.
Jen v rychlosti...
Na fotce je Archie

Ahojky, taky ten kalendář mám, on si dovozce Acany od nás Angaru koupil a protože to není špatná čuba, tak si jí dal na titulku .

24.10.2006 19:53

nada napsal(a):

Rasilo,děkuji za pochvalu
Na fotce Archie Veliký

24.10.2006 19:54

nada napsal(a):

Štěně nebo čuník???

24.10.2006 19:58

nada napsal(a):

Abby se už dneska odstěhovala. Bude z ní zámecká paní. Šla na státní zámek Bezdružice u Mariánek.

24.10.2006 20:02

eavy napsal(a):
Abby se už dneska odstěhovala. Bude z ní zámecká paní. Šla na státní zámek Bezdružice u Mariánek.

Chůva na plný úvazek Marťula a Al Capone

maťa

24.10.2006 20:06
maťa

eavy napsal(a):
Chůva na plný úvazek Marťula a Al Capone

Téééda Verčí.....ses rozjela

Jinak jen malé vysvětlení, ta mlha v rozích fotek není závada na vašem přijímači, nýbrž vlahý polibek milých štěnítek, který jaksi nešel dolů a nešel.....tak byl upřímný

maťa

24.10.2006 20:13
maťa

maťa napsal(a):
Téééda Verčí.....ses rozjela

Jinak jen malé vysvětlení, ta mlha v rozích fotek není závada na vašem přijímači, nýbrž vlahý polibek milých štěnítek, který jaksi nešel dolů a nešel.....tak byl upřímný

Tááák a zámecké paní Abbynce přeji vše nejlepší do dalších let, hodně lásky, zdraví, radostí a "dětských" radovánek

25.10.2006 07:21

nada napsal(a):

Krásný fotky - tak Máto pochlub se kterýho máš doma ??

25.10.2006 07:45

nada napsal(a):
Krásný fotky - tak Máto pochlub se kterýho máš doma ??

koukám, že štěnda rostou jako z vody. Blahopřeju.
Dívala jsem se na rozpis na světovku. Myslela jsem,že tam
bude kavkazanů víc. Hádejte,kdo bude první ve štěňatech - feny???

sejtanova smecka

25.10.2006 08:12
sejtanova smecka

sediva napsal(a):
koukám, že štěnda rostou jako z vody. Blahopřeju.
Dívala jsem se na rozpis na světovku. Myslela jsem,že tam
bude kavkazanů víc. Hádejte,kdo bude první ve štěňatech - feny???

No, to fakt netuším

25.10.2006 09:36

sejtanova smecka napsal(a):
No, to fakt netuším

měla jsem z té přihlášené 1 fenky ve štěňatech šok.
myslela jsem si, že aspoň Poláci přihlásí nějaké štěně, když
to mají doma. To na naší klubovce jich bylo přihlášeno víc.
Chudák Cebina, její první výstava, sama se mnou v kruhu
chudinka. Ještě že je pohodářka a snad to zvládne.
A ví už někdo, kolik jede kavkazanů z Čech?

25.10.2006 09:49

sediva napsal(a):
měla jsem z té přihlášené 1 fenky ve štěňatech šok.
myslela jsem si, že aspoň Poláci přihlásí nějaké štěně, když
to mají doma. To na naší klubovce jich bylo přihlášeno víc.
Chudák Cebina, její první výstava, sama se mnou v kruhu
chudinka. Ještě že je pohodářka a snad to zvládne.
A ví už někdo, kolik jede kavkazanů z Čech?

Ahoj Helčo
Taky jsem myslela,že štěňat bude víc- nám se to holt blbě narodilo -- pozdě
Jinak prásknu,že jede Maruš s Baršínem a Berenis - ostatní at se přiznaj samotinký

25.10.2006 11:02

nada napsal(a):
Ahoj Helčo
Taky jsem myslela,že štěňat bude víc- nám se to holt blbě narodilo -- pozdě
Jinak prásknu,že jede Maruš s Baršínem a Berenis - ostatní at se přiznaj samotinký

Ahoj,stali jsme se ,,majiteli,, hrdé kavkazské slečny bez pp....po papírových ale bohužel kupírovaných rodičích.....s tímto plemenem nemám osobní zkušenost,tak bych byl moc rád,kdyby jsi mi a i ostatní popsali nějaké zkušenosti....přečtené mám snad vše co bylo vydáno...ale není nad osobní prožitky..:))..jmenuje se Natascha a narodila se 24.8......díky předem

25.10.2006 11:13

wolfsteinx napsal(a):
Ahoj,stali jsme se ,,majiteli,, hrdé kavkazské slečny bez pp....po papírových ale bohužel kupírovaných rodičích.....s tímto plemenem nemám osobní zkušenost,tak bych byl moc rád,kdyby jsi mi a i ostatní popsali nějaké zkušenosti....přečtené mám snad vše co bylo vydáno...ale není nad osobní prožitky..:))..jmenuje se Natascha a narodila se 24.8......díky předem

..ještě chci dodat,že jsme si toto plemeno vybrali po zralé úvaze a do budoucna se jim chceme určitě věnovat...máme děti a Natascha bude vyrůstat nejen s nimi ale i s dalšími zvířátky..:)))....chtěl jsem se zeptat,jestli s Nataschou můžeme jezdit okukovat na výstavy a co vůbec obnáší mít chovnou stanici kavkazáků,atd....jak je to s bonitací,co musí umět,atd...tedy vše,co jsem se nikde nedočetl....bývalá tchyně měla irské setry a to se značně liší...))))....a manželka zase ví vše o čivavách,protože je chtěla....)))))))))....díky..

25.10.2006 11:14

wolfsteinx napsal(a):

Zdravím nového majitele kavkazanky. Je fajn, že sháníte veškeré dostupné informace.
Jen k těm kupírovaným rodičům..., pokud Vám chovatelé tvrdili, že nejsou chovní proto, že jsou kupírovaní, lhali Vám. I kupírovaní jedinci se dají bez větších problémů uchovnit, pokud splní určité podmínky (shodné s nekupírovanými)- a to je RTG DKK a bonitace.
Přeji Vám aby Natascha byla takovým kavkazanem jakým by měla být a ať Vám dělá jen radost

25.10.2006 11:18

wolfsteinx napsal(a):
..ještě chci dodat,že jsme si toto plemeno vybrali po zralé úvaze a do budoucna se jim chceme určitě věnovat...máme děti a Natascha bude vyrůstat nejen s nimi ale i s dalšími zvířátky..:)))....chtěl jsem se zeptat,jestli s Nataschou můžeme jezdit okukovat na výstavy a co vůbec obnáší mít chovnou stanici kavkazáků,atd....jak je to s bonitací,co musí umět,atd...tedy vše,co jsem se nikde nedočetl....bývalá tchyně měla irské setry a to se značně liší...))))....a manželka zase ví vše o čivavách,protože je chtěla....)))))))))....díky..

Co se týče výstav jezdit okukovat můžete, pokud budete mít platný očkovací průkaz a potřebné očkování.
Co se týče chovatelské stanice, musíte si zažádat o mezinárodně chráněný název a zaplatit patřičný poplatek, nic víc k tomu nepotřebujete- vlastně ani psa
Na bonitaci může pes nebo fena s PP, posuzuje se exteriér a povaha psa. Pes musí mít /alespoň v KRaAOP/ rentgen kyčlí.

25.10.2006 12:44

monika s napsal(a):
Zdravím nového majitele kavkazanky. Je fajn, že sháníte veškeré dostupné informace.
Jen k těm kupírovaným rodičům..., pokud Vám chovatelé tvrdili, že nejsou chovní proto, že jsou kupírovaní, lhali Vám. I kupírovaní jedinci se dají bez větších problémů uchovnit, pokud splní určité podmínky (shodné s nekupírovanými)- a to je RTG DKK a bonitace.
Přeji Vám aby Natascha byla takovým kavkazanem jakým by měla být a ať Vám dělá jen radost

Verčo,přeju Abby,aby se měla krásně,ono jí to bude na zámku slušet,madam....

Naďo...kdepak jsou nějaké fotečky mimísků?A kdo tu psal,že má taky?Ještě jedny mimi tu byly....honem,honem,...Verči přestává tapetovat.

JInak zdravím Nataschu a její páníčky...ale je mi líto,že nemůžete oficiálně na výstavy.My máme první fenku bez PP,ale vzledem k jejím zdravotním problémům už bychom do bez PP nešli...a druhého krasavce se chystáme tahat po výstavách,aby to stálo za to (jen nevím,jestli mě to nebaví víc než jeho )

25.10.2006 14:05

jesie napsal(a):
Verčo,přeju Abby,aby se měla krásně,ono jí to bude na zámku slušet,madam....

Naďo...kdepak jsou nějaké fotečky mimísků?A kdo tu psal,že má taky?Ještě jedny mimi tu byly....honem,honem,...Verči přestává tapetovat.

JInak zdravím Nataschu a její páníčky...ale je mi líto,že nemůžete oficiálně na výstavy.My máme první fenku bez PP,ale vzledem k jejím zdravotním problémům už bychom do bez PP nešli...a druhého krasavce se chystáme tahat po výstavách,aby to stálo za to (jen nevím,jestli mě to nebaví víc než jeho )

Neodolám nedat sem tuto fotku - Nixonek se svou holčičkou. Krásný den všem!

25.10.2006 14:11

nada napsal(a):

Ahoj všem - Jindro ted jsem na pár dní pujčila kolegovi foták - má taky mimi ,ale australáků, takže momentálně nic aktuálního nemám.Ale brzy to napravím

25.10.2006 14:59

nada napsal(a):
Ahoj všem - Jindro ted jsem na pár dní pujčila kolegovi foták - má taky mimi ,ale australáků, takže momentálně nic aktuálního nemám.Ale brzy to napravím

.a zapomněla jsem pozdravit nového člena do "smečky"
takže zdravím !!

25.10.2006 16:07

nada napsal(a):
takže zdravím !!

My takýýýýýýý jedeme na světovku s holkama V přecpanám kruhu se bude Dorince moc líbit

sejtanova smecka

25.10.2006 16:30
sejtanova smecka

zlata studanka napsal(a):
My takýýýýýýý jedeme na světovku s holkama V přecpanám kruhu se bude Dorince moc líbit

Sejtánci taky jedou

25.10.2006 18:09

sejtanova smecka napsal(a):
Sejtánci taky jedou

Jani a kdo konkrétně s tebou pojede?Bucík taky?

25.10.2006 22:37

jesie napsal(a):
Jani a kdo konkrétně s tebou pojede?Bucík taky?

Ahoj Jindřiško, Buclíček nejede,páč se rozhodl, že na zimu shodí kožich. Asi si chce vynutit, že bude v zimě doma a né venku na mrazu

25.10.2006 23:10

monika s napsal(a):

..díky moc za info...i za přivítání....s tím kupírováním je to pravda...majitelé opravdu tvrdili,že to je důvod,proč štěňata nemají pp, doufám,že byli jen líní uchovňovat a že nenastane zdravotní problém,protože Nataschu milujeme a přiznám se...omotala si nás kolem packy.......

25.10.2006 23:14

nada napsal(a):
takže zdravím !!

..díky...:)))....

26.10.2006 08:33

wolfsteinx napsal(a):
..díky...:)))....

Ahojky dámy :o))
Zdravím nový přírůstek!
Jindři,nu jo. Přestávám tapetovat,páč se mi štěníci už začínají stěhovat do nových domovů...
Na fotce je Artík

26.10.2006 10:24

nada napsal(a):

Ahoj
tady jedno štěňátko - i když ne moje

26.10.2006 10:36

nada napsal(a):

Jé Nadi,to je bezušáček? Vypadá nádherně!!!

26.10.2006 10:41

nada napsal(a):

Ten rozdíl mezi vzezřením ušáka a bezušáka je teda dost markantní
Na fotce Aura. V sobotu se stěhuje na hájenku,čili na samotu u lesa

26.10.2006 14:20

nada napsal(a):
Ahoj
tady jedno štěňátko - i když ne moje

Ježkovy voči, ten je sladkej, já mám pro ty bezušáky slabost. Co je to za mímo?

26.10.2006 14:25

kaca napsal(a):
Ježkovy voči, ten je sladkej, já mám pro ty bezušáky slabost. Co je to za mímo?

Naďa se asi rozhodla, že nás tu bude napínat jako kšandy
Tak řekneš nám co je to za mimino anebo neřekneš ???

26.10.2006 14:44

eavy napsal(a):
Ten rozdíl mezi vzezřením ušáka a bezušáka je teda dost markantní
Na fotce Aura. V sobotu se stěhuje na hájenku,čili na samotu u lesa

ahoj všem, tak jěště jednu pro koukání

26.10.2006 14:45

marie m napsal(a):
ahoj všem, tak jěště jednu pro koukání

a jěště

26.10.2006 14:53

marie m napsal(a):
a jěště

Hele, nekoleduj si a vyklop co to máš za medvídky !

26.10.2006 14:59

lmusa napsal(a):
Hele, nekoleduj si a vyklop co to máš za medvídky !

Libo tak abych ukojila zvědavost tak jsou to mimča s Polského webu ale je to nádhera CO

26.10.2006 15:05

marie m napsal(a):
Libo tak abych ukojila zvědavost tak jsou to mimča s Polského webu ale je to nádhera CO

To jsou kebulky Moje zvědavost ukojena, ale napínala jsi pořádně !

26.10.2006 15:09

lmusa napsal(a):
To jsou kebulky Moje zvědavost ukojena, ale napínala jsi pořádně !

LIbo tak jěště jednu jsem našla

26.10.2006 15:13

marie m napsal(a):
LIbo tak jěště jednu jsem našla

Tak Maruš to práskla za mně
Ale byly jste napnutý co ???
No nejsou nááádherný??

26.10.2006 15:33

nada napsal(a):
No nejsou nááádherný??

koukám,že nemáš co dělat. Jsou ale fakt nádherný.
Ještě k Poznani. Jede také někdo přes Královec, nebo budete všichni dělat frontu na Harrachově?

26.10.2006 15:52

nada napsal(a):
No nejsou nááádherný??

A tahle kebulka je taky xežrání ...

26.10.2006 16:07

kaca napsal(a):
A tahle kebulka je taky xežrání ...

Ale no tak holky... Přece nebudete vykrádat cizí weby, některý naše štěňata přece taky nejsou k zahození

26.10.2006 16:16

monika s napsal(a):
Ale no tak holky... Přece nebudete vykrádat cizí weby, některý naše štěňata přece taky nejsou k zahození

Jj, i naše štěňátka jsou krásná, ale ti bez oušek...

26.10.2006 16:44

kaca napsal(a):
Jj, i naše štěňátka jsou krásná, ale ti bez oušek...

určo si nemyslím že by naše štěnda nebyla krásná ale ty bezušáci mě prostě berou u srdce kdyby to šlo tak mám všechny pesany bez uší

26.10.2006 17:33

nada napsal(a):

jj,nejen "naše" štěňátka jsou krásný no prostě všechny jsou krásný

26.10.2006 18:22

sediva napsal(a):
koukám,že nemáš co dělat. Jsou ale fakt nádherný.
Ještě k Poznani. Jede také někdo přes Královec, nebo budete všichni dělat frontu na Harrachově?

Helčo bud přes Nové město pod Smrkem a nebo přes Harrachov

27.10.2006 08:37

nada napsal(a):
jj,nejen "naše" štěňátka jsou krásný no prostě všechny jsou krásný

Ahoj dámy.
Jsem taky zatížená na bezušáky.
Jinak,obtáhla jsem si nadpis z nemoderky (téma o Donce). Tak aby jste si nemysleli,že jsem to pomlouvačský téma psala já

27.10.2006 10:23

nada napsal(a):

Berezínka

27.10.2006 10:24

nada napsal(a):

Besa

maťa

27.10.2006 10:47
maťa

bednarik petr napsal(a):
Besa

Ahojky všem

Tož koukám, co tady toho přibylo, takových krásných foteček "bezušáčků", též se mi líbí víc, neb jim to dodává tu "medvědí" hlavu
By mě jen jímalo, zda-li to nekupírování fakt způsobuje tolik problémů se záněty uší??? Bo je to jen blud???

Jináč Nadi, nebudu zapírat, u Verýska se mi odolávalo těžko, ale......MILUJU BATULKU.....to mluví snad za vše

Slabost ovšem mám pro tohle mimi......Anubisek nevinný

maťa

27.10.2006 10:55
maťa

maťa napsal(a):
Ahojky všem

Tož koukám, co tady toho přibylo, takových krásných foteček "bezušáčků", též se mi líbí víc, neb jim to dodává tu "medvědí" hlavu
By mě jen jímalo, zda-li to nekupírování fakt způsobuje tolik problémů se záněty uší??? Bo je to jen blud???

Jináč Nadi, nebudu zapírat, u Verýska se mi odolávalo těžko, ale......MILUJU BATULKU.....to mluví snad za vše

Slabost ovšem mám pro tohle mimi......Anubisek nevinný

Malý seriál.....výchova "trhačů" dle "kynologa"

Štěňátko trhá............

maťa

27.10.2006 10:57
maťa

nada napsal(a):

...poodejdeme a se štěňátkem "kynologicky" promluvíme.......

maťa

27.10.2006 11:00
maťa

maťa napsal(a):
...poodejdeme a se štěňátkem "kynologicky" promluvíme.......

....kavkazánčata jsou velice chápavá, chtějí se učit, proto na "kynologickou přednášku" přijde i jiný "posluchač" a tím docílíme šetření časem.......

maťa

27.10.2006 11:02
maťa

maťa napsal(a):
....kavkazánčata jsou velice chápavá, chtějí se učit, proto na "kynologickou přednášku" přijde i jiný "posluchač" a tím docílíme šetření časem.......

....štěňátka se tváří velice chápavě, tudíž uspokojeni tímto jejich výrazem, hrdě odcházíme.......

maťa

27.10.2006 11:05
maťa

maťa napsal(a):
....štěňátka se tváří velice chápavě, tudíž uspokojeni tímto jejich výrazem, hrdě odcházíme.......

.....no a zde máme výsledek našeho "kynologického" snažení

27.10.2006 11:12

maťa napsal(a):
.....no a zde máme výsledek našeho "kynologického" snažení

Bože Marťul,ty jsi číslo!!!! Řehtám se ještě teď.
Jinak zdravím Petra! Vaši kobylu chodím pravidelně obdivovat na koňáckou moderku. Kromě kobylky,máte moc hezké i kavkaze

27.10.2006 12:44

eavy napsal(a):
Bože Marťul,ty jsi číslo!!!! Řehtám se ještě teď.
Jinak zdravím Petra! Vaši kobylu chodím pravidelně obdivovat na koňáckou moderku. Kromě kobylky,máte moc hezké i kavkaze

Ma`to,tobě bych s klidem svěřila humorný časopis o psech...taky se řehtám jako blázen ale alespoň jde vidět,čemu je vlastně paní chovatelka naučila-jíst,spát,kousat a chodit na přednášky

K těm uším...já si nemůžu pomoct,ale mě se to nikdy nelíbilo,mě se právě líbí ty plachty...když je Cerb nastraží...hm....vůbec nevypadá špatně.
Mimochodem,dnes je Cerb pěkně vytočený,nevim,kdo ho naštval,ale musel jít se schladit do kotce...to jsem zvědavá,jestli se odpoledne uklidní

Přidejte reakci

Přidat smajlík