Border colie a kavalírci

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.10.2006 19:18

Border colie a Kavalír king charles spaněl jsou pro mě nej..... pejsci proto prosím dávejte sem fotečky, postřehy, příběhy o techto (a jiných) plemenech

Díky

19.10.2006 19:25

lucie buresova napsal(a):
Border colie a Kavalír king charles spaněl jsou pro mě nej..... pejsci proto prosím dávejte sem fotečky, postřehy, příběhy o techto (a jiných) plemenech

Díky

Ahojda mě by zajímalo u borderek jaký je rozdíl mezi normálním a pracovním typem.

19.10.2006 20:12

Díky

Tak ja ti sem hodim nejake fotecky-ten tricolor je moj Geralt a blenheim je kamaratkin Artur

no a klikni si na moje stranky:
www.mojcavalier.estranky.cz
www.cavalierfoto.estranky.cz
www.cavalieri.estranky.cz

19.10.2006 20:14

gupka napsal(a):
Tak ja ti sem hodim nejake fotecky-ten tricolor je moj Geralt a blenheim je kamaratkin Artur

no a klikni si na moje stranky:
www.mojcavalier.estranky.cz
www.cavalierfoto.estranky.cz
www.cavalieri.estranky.cz

Artur

19.10.2006 20:17

gupka napsal(a):
Artur

Geralt black and white

19.10.2006 20:20

gupka napsal(a):
Geralt black and white

Gerinko a kamarat Bastian

19.10.2006 20:26

gupka napsal(a):
Gerinko a kamarat Bastian

Geri

19.10.2006 20:30

gupka napsal(a):
po kupani

no a snad uz posledna...ktoru, ked som videla na internete s inzeratom, hned som vedela, ze tohto psiska chcem
S pozdravom Lucia a Geralt

20.10.2006 07:36

Díky

Můj borderáček Bak po prvních neoficiálních závodech agility ,,Psina na Štěpánce"

20.10.2006 07:41

atyska napsal(a):
Můj borderáček Bak po prvních neoficiálních závodech agility ,,Psina na Štěpánce"

A další

20.10.2006 09:07

gupka napsal(a):
Geralt black and white

gupko varianta black and white u Kavalírků ale neexistuje.

Jsou 4 varianty :
- RU - ruby, zlatá
- BT - black and tan, černá s hnědým pálením
- TR - tricolor, Na bílém podkladě jsou černé plotny a hnědé znaky
- BH - blenheim - na bílém podkladě jsou zlaté plotny, nejvzácnější je malá skvrna na hlavě

20.10.2006 09:31

atyska napsal(a):
A další

Lucko posílám ti našeho Ardžiho BT. Už mu děláme společnost skoro 9 let. Stále je velmi aktivní. Chodí s námi po horách na dlouhé tůry. Syn jde vždy popředu a tak Ardži běhá mezi ním a námi a tak má v nožkách kilometrů 10x tolik co my.
Je přátelský ke všemu živému.
Je odvážný a jednou mě chtěl dokonce bránit, když se ke mně blížil nějaký bezdomovec.
Když je u domu tak hlídá.
Naučili jsme ho spousty různých "kousků" . Má své hračky a rozezná je. Když mu řeknu ať přinese třeba jabko ( takový gumový ohryzek) tak začne hrabat v pelíšku a vytáhne právě ten a přinese.
Rád se přetahuje a docela se do toho umí vžít.
Denně jsem jezdila na kole ráno 6km a odpoledne taky a brala ho sebou. Byl z toho celý nadšený. A mezitím lítal po zahradě a hlídal.Teď jsme to už vynechali - musíme ho trochu šetřit.
Když celý den makám na zahradě tak ochotně asistuje - krade drny a pak se s nimi pere , házím mu kamínky, hrabe díry a hledá krtky. No pak podle toho samozřejmě vypadá.
Když jsem doma a vařím, rád ochutnává i syrové maso.
Když mě přepadne nějaká chřipajzna, tak vydrží celý den ležet u mé postele.
Často si ho bere druhý syn, který už bydlí jinde. U obrovského parku a tam chodí spolu běhat.

Chtěla jsem jen říct, že takhle všestranného pejska je těžké hledat. A Kavalírek splňuje snad jakékoliv požadavky.

Takže to je on.

20.10.2006 09:33

veras napsal(a):
Lucko posílám ti našeho Ardžiho BT. Už mu děláme společnost skoro 9 let. Stále je velmi aktivní. Chodí s námi po horách na dlouhé tůry. Syn jde vždy popředu a tak Ardži běhá mezi ním a námi a tak má v nožkách kilometrů 10x tolik co my.
Je přátelský ke všemu živému.
Je odvážný a jednou mě chtěl dokonce bránit, když se ke mně blížil nějaký bezdomovec.
Když je u domu tak hlídá.
Naučili jsme ho spousty různých "kousků" . Má své hračky a rozezná je. Když mu řeknu ať přinese třeba jabko ( takový gumový ohryzek) tak začne hrabat v pelíšku a vytáhne právě ten a přinese.
Rád se přetahuje a docela se do toho umí vžít.
Denně jsem jezdila na kole ráno 6km a odpoledne taky a brala ho sebou. Byl z toho celý nadšený. A mezitím lítal po zahradě a hlídal.Teď jsme to už vynechali - musíme ho trochu šetřit.
Když celý den makám na zahradě tak ochotně asistuje - krade drny a pak se s nimi pere , házím mu kamínky, hrabe díry a hledá krtky. No pak podle toho samozřejmě vypadá.
Když jsem doma a vařím, rád ochutnává i syrové maso.
Když mě přepadne nějaká chřipajzna, tak vydrží celý den ležet u mé postele.
Často si ho bere druhý syn, který už bydlí jinde. U obrovského parku a tam chodí spolu běhat.

Chtěla jsem jen říct, že takhle všestranného pejska je těžké hledat. A Kavalírek splňuje snad jakékoliv požadavky.

Takže to je on.

Tady s našimi "bezdomovci", kterých jsme se ujali.

20.10.2006 09:36

veras napsal(a):
Tady s našimi "bezdomovci", kterých jsme se ujali.

Tady na horách.

20.10.2006 09:38

veras napsal(a):

Tady na horách.

.....že by už nemohl ? Ani náhodou ! Ale drží basu s kámošem !

20.10.2006 09:43

veras napsal(a):

.....že by už nemohl ? Ani náhodou ! Ale drží basu s kámošem !

Lucko pokud si chceš Kavalírka pořídit, tak jen vřele doporučuji !
Jediné co mu nesmíš udělat - nechat jej samotného někde na dvoře. Bez lidí by snad ani nemohl žít. Ten náš tedy určitě.

20.10.2006 10:11

veras napsal(a):
Jediné co mu nesmíš udělat - nechat jej samotného někde na dvoře. Bez lidí by snad ani nemohl žít. Ten náš tedy určitě.

Lucko tak jsem našla ještě nějaké starší.

Tady s naším kocourem.

20.10.2006 10:12

veras napsal(a):

A sníh přímo miluje.

20.10.2006 10:21

veras napsal(a):

Má dost ? Ne ! Jen čeká co se bude dít dál !

20.10.2006 10:27

veras napsal(a):
gupko varianta black and white u Kavalírků ale neexistuje.

Jsou 4 varianty :
- RU - ruby, zlatá
- BT - black and tan, černá s hnědým pálením
- TR - tricolor, Na bílém podkladě jsou černé plotny a hnědé znaky
- BH - blenheim - na bílém podkladě jsou zlaté plotny, nejvzácnější je malá skvrna na hlavě

Já myslím, že to black and white bylo myšleno na černobílou fotku, ne na zbarvení psa. Vždyť o dvě fotky výš má napsáno, že Geralt je tricolor.

20.10.2006 10:30

veras napsal(a):
Lucko tak jsem našla ještě nějaké starší.

Tady s naším kocourem.

S dětmi je kamarád, i když se s nimi vidí poprvé v životě.

20.10.2006 10:32

veras napsal(a):
S dětmi je kamarád, i když se s nimi vidí poprvé v životě.

Berany berany .....

20.10.2006 10:33

veras napsal(a):

Má dost ? Ne ! Jen čeká co se bude dít dál !

A už poslední.

20.10.2006 13:57

Díky

Tohle jsou moje holky

20.10.2006 13:58

Díky

Tady ještě jednou

20.10.2006 14:00

Díky

A tady ještě Tinuška na výstavě

20.10.2006 20:04

dejna napsal(a):
Já myslím, že to black and white bylo myšleno na černobílou fotku, ne na zbarvení psa. Vždyť o dvě fotky výš má napsáno, že Geralt je tricolor.

Aha! Sem si ňák nevšimla. No jo holt princezna Chytřena !

20.10.2006 20:29

aneta napsal(a):
A tady ještě Tinuška na výstavě

Děkuji všem, skou krásní a jen tak dál posílejte fotečky a postřehy ať všem ukážeme že Kavalír a Border colie jsou skvělé a KRÁSNÉ plemena!

Přidejte reakci

Přidat smajlík