lucie buresova
napsal(a):
Border colie a Kavalír king charles spaněl jsou pro mě nej..... pejsci proto prosím dávejte sem fotečky, postřehy, příběhy o techto (a jiných) plemenech
Díky
Tak ja ti sem hodim nejake fotecky-ten tricolor je moj Geralt a blenheim je kamaratkin Artur
no a klikni si na moje stranky:
www.mojcavalier.estranky.cz
www.cavalierfoto.estranky.cz
www.cavalieri.estranky.cz
gupka
napsal(a):
Tak ja ti sem hodim nejake fotecky-ten tricolor je moj Geralt a blenheim je kamaratkin Artur
no a klikni si na moje stranky:
www.mojcavalier.estranky.cz
www.cavalierfoto.estranky.cz
www.cavalieri.estranky.cz
Artur
gupka
napsal(a):
po kupani
no a snad uz posledna...ktoru, ked som videla na internete s inzeratom, hned som vedela, ze tohto psiska chcem
S pozdravom Lucia a Geralt
lucie buresova
napsal(a):
Border colie a Kavalír king charles spaněl jsou pro mě nej..... pejsci proto prosím dávejte sem fotečky, postřehy, příběhy o techto (a jiných) plemenech
Díky
Můj borderáček Bak po prvních neoficiálních závodech agility ,,Psina na Štěpánce"
atyska
napsal(a):
Můj borderáček Bak po prvních neoficiálních závodech agility ,,Psina na Štěpánce"
A další
gupka
napsal(a):
Geralt black and white
gupko varianta black and white u Kavalírků ale neexistuje.
Jsou 4 varianty :
- RU - ruby, zlatá
- BT - black and tan, černá s hnědým pálením
- TR - tricolor, Na bílém podkladě jsou černé plotny a hnědé znaky
- BH - blenheim - na bílém podkladě jsou zlaté plotny, nejvzácnější je malá skvrna na hlavě
atyska
napsal(a):
A další
Lucko posílám ti našeho Ardžiho BT. Už mu děláme společnost skoro 9 let. Stále je velmi aktivní. Chodí s námi po horách na dlouhé tůry. Syn jde vždy popředu a tak Ardži běhá mezi ním a námi a tak má v nožkách kilometrů 10x tolik co my.
Je přátelský ke všemu živému.
Je odvážný a jednou mě chtěl dokonce bránit, když se ke mně blížil nějaký bezdomovec.
Když je u domu tak hlídá.
Naučili jsme ho spousty různých "kousků" . Má své hračky a rozezná je. Když mu řeknu ať přinese třeba jabko ( takový gumový ohryzek) tak začne hrabat v pelíšku a vytáhne právě ten a přinese.
Rád se přetahuje a docela se do toho umí vžít.
Denně jsem jezdila na kole ráno 6km a odpoledne taky a brala ho sebou. Byl z toho celý nadšený. A mezitím lítal po zahradě a hlídal.Teď jsme to už vynechali - musíme ho trochu šetřit.
Když celý den makám na zahradě tak ochotně asistuje - krade drny a pak se s nimi pere , házím mu kamínky, hrabe díry a hledá krtky. No pak podle toho samozřejmě vypadá.
Když jsem doma a vařím, rád ochutnává i syrové maso.
Když mě přepadne nějaká chřipajzna, tak vydrží celý den ležet u mé postele.
Často si ho bere druhý syn, který už bydlí jinde. U obrovského parku a tam chodí spolu běhat.
Chtěla jsem jen říct, že takhle všestranného pejska je těžké hledat. A Kavalírek splňuje snad jakékoliv požadavky.
Takže to je on.
veras
napsal(a):
Lucko posílám ti našeho Ardžiho BT. Už mu děláme společnost skoro 9 let. Stále je velmi aktivní. Chodí s námi po horách na dlouhé tůry. Syn jde vždy popředu a tak Ardži běhá mezi ním a námi a tak má v nožkách kilometrů 10x tolik co my.
Je přátelský ke všemu živému.
Je odvážný a jednou mě chtěl dokonce bránit, když se ke mně blížil nějaký bezdomovec.
Když je u domu tak hlídá.
Naučili jsme ho spousty různých "kousků" . Má své hračky a rozezná je. Když mu řeknu ať přinese třeba jabko ( takový gumový ohryzek) tak začne hrabat v pelíšku a vytáhne právě ten a přinese.
Rád se přetahuje a docela se do toho umí vžít.
Denně jsem jezdila na kole ráno 6km a odpoledne taky a brala ho sebou. Byl z toho celý nadšený. A mezitím lítal po zahradě a hlídal.Teď jsme to už vynechali - musíme ho trochu šetřit.
Když celý den makám na zahradě tak ochotně asistuje - krade drny a pak se s nimi pere , házím mu kamínky, hrabe díry a hledá krtky. No pak podle toho samozřejmě vypadá.
Když jsem doma a vařím, rád ochutnává i syrové maso.
Když mě přepadne nějaká chřipajzna, tak vydrží celý den ležet u mé postele.
Často si ho bere druhý syn, který už bydlí jinde. U obrovského parku a tam chodí spolu běhat.
Chtěla jsem jen říct, že takhle všestranného pejska je těžké hledat. A Kavalírek splňuje snad jakékoliv požadavky.
Takže to je on.
Tady s našimi "bezdomovci", kterých jsme se ujali.
veras
napsal(a):
Tady s našimi "bezdomovci", kterých jsme se ujali.
Tady na horách.
veras
napsal(a):
Tady na horách.
.....že by už nemohl ? Ani náhodou ! Ale drží basu s kámošem !
veras
napsal(a):
Lucko pokud si chceš Kavalírka pořídit, tak jen vřele doporučuji !
Jediné co mu nesmíš udělat - nechat jej samotného někde na dvoře. Bez lidí by snad ani nemohl žít. Ten náš tedy určitě.
Lucko tak jsem našla ještě nějaké starší.
Tady s naším kocourem.
veras
napsal(a):
Jediné co mu nesmíš udělat - nechat jej samotného někde na dvoře. Bez lidí by snad ani nemohl žít. Ten náš tedy určitě.
A sníh přímo miluje.
veras
napsal(a):
Má dost ? Ne ! Jen čeká co se bude dít dál !
veras
napsal(a):
gupko varianta black and white u Kavalírků ale neexistuje.
Jsou 4 varianty :
- RU - ruby, zlatá
- BT - black and tan, černá s hnědým pálením
- TR - tricolor, Na bílém podkladě jsou černé plotny a hnědé znaky
- BH - blenheim - na bílém podkladě jsou zlaté plotny, nejvzácnější je malá skvrna na hlavě
Já myslím, že to black and white bylo myšleno na černobílou fotku, ne na zbarvení psa. Vždyť o dvě fotky výš má napsáno, že Geralt je tricolor.
veras
napsal(a):
Lucko tak jsem našla ještě nějaké starší.
Tady s naším kocourem.
S dětmi je kamarád, i když se s nimi vidí poprvé v životě.
veras
napsal(a):
S dětmi je kamarád, i když se s nimi vidí poprvé v životě.
Berany berany .....
veras
napsal(a):
Má dost ? Ne ! Jen čeká co se bude dít dál !
A už poslední.
lucie buresova
napsal(a):
Díky
Tohle jsou moje holky
lucie buresova
napsal(a):
Díky
Tady ještě jednou
lucie buresova
napsal(a):
Díky
A tady ještě Tinuška na výstavě