marky
napsal(a):
Jelikož bylo dnes ošklivé počasí, tak jsem se nudila a svůj čas jsem využila k tomu, že jsem upravovala psí fotky. Budu ráda, když se taky přidáte s nějakou hezkou fotkou a určitě by bylo dobré napsat, jaký program na úpravy používáte, aby se mohli inspirovat i ostatní.
začínám, program Photo frame show
marky
napsal(a):
Jelikož bylo dnes ošklivé počasí, tak jsem se nudila a svůj čas jsem využila k tomu, že jsem upravovala psí fotky. Budu ráda, když se taky přidáte s nějakou hezkou fotkou a určitě by bylo dobré napsat, jaký program na úpravy používáte, aby se mohli inspirovat i ostatní.
Tak mi se taky přidáme. Omlouvám se, že jsem použila ke všem třem úpravám stejnou fotografii, ale obtažená lanem trvá hrozně dlouho
Program: Zoner Photo Studio a pejsek NO Andy
marky
napsal(a):
A další......
marky
napsal(a):
A poslední....staré okolí
marky
napsal(a):
A jedna Jessie....stále stejný program, ale jiná úprava
jessie
napsal(a):
A poslední....staré okolí
Ahojky fotografko!
Tohle mám např. ve PhotoImpression 5...
marky
napsal(a):
a ještě...
berny
napsal(a):
a ještě...
fotky mi upravuje kamarádka a tak bohužel nevím program...ale snad se budou líbit. Pejsek Icy Magic
jindriska
napsal(a):
fotky mi upravuje kamarádka a tak bohužel nevím program...ale snad se budou líbit. Pejsek Icy Magic
a poslední
jessie
napsal(a):
To je pěkná fotkaUrčitě musí být super i barevná:-)
..
Uživatel s deaktivovaným účtem

jindriska
napsal(a):
Moc děkujeme za pochvalu
tak jen tak narychlo jsme zkusila třeba tohle
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
tak jen tak narychlo jsme zkusila třeba tohle
Moc se mi líbí úpravy fotek!! Taky bych to chtěla umět. Můžete poradit analfabetovi přes techniku? V počítači mám lumix simple viewer,HP image zone, foto-fun-studio. Nevím, jestli je mi to k něčemu. Hledala jsem tam rámečky, ale buď tam nejsou nebo jsem totální blb! Poradíte?
renata
napsal(a):
Moc se mi líbí úpravy fotek!! Taky bych to chtěla umět. Můžete poradit analfabetovi přes techniku? V počítači mám lumix simple viewer,HP image zone, foto-fun-studio. Nevím, jestli je mi to k něčemu. Hledala jsem tam rámečky, ale buď tam nejsou nebo jsem totální blb! Poradíte?
jó, je to bordyna, nepleteš se báro! ty máš taky ne?
sabina
napsal(a):
jó, je to bordyna, nepleteš se báro! ty máš taky ne?
.....moje holka při ,,hají,,...
bffb
napsal(a):
.....moje holka při ,,hají,,...
....můj milášek ještě jednou...
bffb
napsal(a):
..a ještě..
...nejlepší kamarád mojí ,,holčičky,,......
bffb
napsal(a):
...nejlepší kamarád mojí ,,holčičky,,......
.....odložení má stoprocentní....
bffb
napsal(a):
.....odložení má stoprocentní....
..a ještě poslední -nový figurant na našem cvičáku ........co naděláme...
bffb
napsal(a):
..a ještě poslední -nový figurant na našem cvičáku ........co naděláme...
akita-inu
Tak já taky přidám svůj výtvor. Dělala jsem to ve Photoshopu ku příležitosti prvního výročí narozenin mojí psice.
czizecka
napsal(a):
PicJoke.com je to napsané na těch fotkách, musíš si to přepnout na češtinu myslím
Tohle je prostě hustej program
easter
napsal(a):
Taky mám ten program je skvělí že
Je úžasnej, člověk neví co si má vybrat. Taky mám jeden k foťáku klasickej program...
rachel
napsal(a):
Jej, omlouvám se, chtěla jsem sem vložit tuto fotku... na té předešlé moc úprav není