Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.8.2005 09:46

Včera jsme s Lajkou navštívily ZOO v Ústí nad Labem, je to taková komorní ZOO v kopci nad řekou, ale velmi příjemná, vstupné za dospělého v sezóně je 60 Kč, 30 Kč je dětská vstupenka a za lístek za psa zaplatíte 20 Kč. Pes by měl být na vodítku a do uzavřených pavilónů nemá přístup. Dávám sem pár fotek z některých interakčí zvířat a psa. Pokud máte vaše ZOO fotky, co tu nebyly, tak je sem dejte, napište z které ZOO to je a jaké jsou podmínky vstupu se psem.

18.8.2005 06:54

dejavu napsal(a):
Včera jsme s Lajkou navštívily ZOO v Ústí nad Labem, je to taková komorní ZOO v kopci nad řekou, ale velmi příjemná, vstupné za dospělého v sezóně je 60 Kč, 30 Kč je dětská vstupenka a za lístek za psa zaplatíte 20 Kč. Pes by měl být na vodítku a do uzavřených pavilónů nemá přístup. Dávám sem pár fotek z některých interakčí zvířat a psa. Pokud máte vaše ZOO fotky, co tu nebyly, tak je sem dejte, napište z které ZOO to je a jaké jsou podmínky vstupu se psem.

Prvni zastavka u prasatek pekari, ktera ocuchavala Lajku velmi cile.

18.8.2005 06:58

dejavu napsal(a):
Prvni zastavka u prasatek pekari, ktera ocuchavala Lajku velmi cile.

Druha zastavka u jelena belohubeho se zabrousenymi parohy, ti se navzajem sobe vubec nelibili, Lajka na nej stekala a jelen na ni dupal.

18.8.2005 07:06

dejavu napsal(a):
Druha zastavka u jelena belohubeho se zabrousenymi parohy, ti se navzajem sobe vubec nelibili, Lajka na nej stekala a jelen na ni dupal.

Zebry byly v pohode, Lajka je zajimala a ony ji taky.

18.8.2005 07:09

dejavu napsal(a):
Zebry byly v pohode, Lajka je zajimala a ony ji taky.

Prerostle kocky ji moc nebraly, zato tygr i rys se o ni zajimali velmi cile, rys dokonce zatal sve drapy do pletiva a za jednim drapem mel kus syroveho masa, asi predchoziho pejska :-)

18.8.2005 07:11

dejavu napsal(a):
Prerostle kocky ji moc nebraly, zato tygr i rys se o ni zajimali velmi cile, rys dokonce zatal sve drapy do pletiva a za jednim drapem mel kus syroveho masa, asi predchoziho pejska :-)

Velka show byla, kdyz sel slon po cestickach ZOO na svou kazdodenni prochazku, to jsme se museli drzet na zadost oetrovatele slona stranou, aby se slon neplasil.

18.8.2005 07:13

dejavu napsal(a):
Velka show byla, kdyz sel slon po cestickach ZOO na svou kazdodenni prochazku, to jsme se museli drzet na zadost oetrovatele slona stranou, aby se slon neplasil.

Zato se surikatou v sobe nasli ocividne zalibeni :-)

18.8.2005 14:51

dejavu napsal(a):

Tak to je boží! Jsem z Jablonce a v Liberci je též zoo, akorát nevim ceny. Naposled když jsem tam byla, tak mi to drahý nepřišlo a psi tam můžou taky. Asi se tam zajdu s naší 5-měs.fenkou podívat .

18.8.2005 17:07

peet napsal(a):
Tak to je boží! Jsem z Jablonce a v Liberci je též zoo, akorát nevim ceny. Naposled když jsem tam byla, tak mi to drahý nepřišlo a psi tam můžou taky. Asi se tam zajdu s naší 5-měs.fenkou podívat .

Ahoj, jenom chci upozornit, že do liberecké zoo psy nesmí! Zažila jsem to na vlastní kůži,když mě tam nepustili v květnu s labradorem. Mají to napsaný i na internetových stránkách pod záložkou informace (www.zooliberec.cz). Jinak do zoo se psem chodím moc ráda. Do pražské zoo mohou taky psy, ale jen na vodítku a nesmí do pavilónů. Vstup je tam v sezoně (duben-září) 90Kč jinak 70Kč a za psa vždy zaplatíš 20Kč.

18.8.2005 18:02

dejavu napsal(a):

A co je Lajka za plemeno? MMO?

19.8.2005 08:51

luucka napsal(a):
A co je Lajka za plemeno? MMO?

Je to štěně anglického špringršpaněla.

19.8.2005 09:28

dejavu napsal(a):
Je to štěně anglického špringršpaněla.

Fakt? Ale je hrozně podobnej malému Münstrelnadskému ohaři.....

26.8.2005 08:41

dejavu napsal(a):

To je fakt úžasný, jsem nadšená, ale u nás v Jihlavě pejsci do ZOO nesmí, škoda. Co kdyby jste měl 3 psy, i tak by vás tam pustili? Ivana

26.8.2005 13:44

aratan napsal(a):
To je fakt úžasný, jsem nadšená, ale u nás v Jihlavě pejsci do ZOO nesmí, škoda. Co kdyby jste měl 3 psy, i tak by vás tam pustili? Ivana

Ivanko, myslim, ze jo, v pohode, pokud je mas uvazane a zvladas je. Nikde tam neviselo zadne omezeni poctu psu. ostatne jestli jsi nejsi jista a chces se tam vypravit, tak tam zkus zavolat, maji internetove stranky a na nich je telefon.

26.8.2005 18:57

luucka napsal(a):
Fakt? Ale je hrozně podobnej malému Münstrelnadskému ohaři.....

My jsme byli s psice v ZOO v Olomouci a už bych to asi neopakovala . Pustili nás tam v pohodě i když mám dva psy, dokonce bez košíku, stačí jenom vodítka. Ale psice byli vystresované z těch zvířat. Přitom je sebou beru prakticky všude, jsou docela hodně otrkané, nevadí jim davy lidí a nic podobného. Ale pocit, že je loví gepard jim dost vadil. V podstatě kolem všech větších šelem jsem je musela pronášet v náručí a klepali se jak ratlíci. Hlavně pumice (ona je od přírody trochu nervák) měla tendenci stáhnout ocas a utéct do bezpečí. Příště určitě zůstanou holky doma.

27.8.2005 09:46

dejavu napsal(a):

Ještě info: do ZOO Praha, Chomutov, Ústí nad Labem, Olomouc a Dvur Kralove nad Labem (safari) psy pousteji, Liberec a Jihlava, Děčín, Brno, Plzeň a Zlín - Lešná naopak nepouštějí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík