Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.10.2006 09:30

Zdravím, jaké máte zkušenosti s postrojem Mehri od Manmatu? Hlavně na canicross a skijöring? Dal by se použít i na obrany?
Dík!

25.10.2006 10:01

marcha napsal(a):
Zdravím, jaké máte zkušenosti s postrojem Mehri od Manmatu? Hlavně na canicross a skijöring? Dal by se použít i na obrany?
Dík!

Vrele doporucuju stranky www.mushing.cz - hned na uvodni strance je clanek o postroji Merhi a k nemu i docela dlouha diskuze.

Nemohu soudit dostatecne, jeste jsem ho v ruce nemela, ale podle fotek odhaduju, ze postroj merhi udela uplne stejnou sluzbu jako siroky obojek...

25.10.2006 10:18

wami napsal(a):
Vrele doporucuju stranky www.mushing.cz - hned na uvodni strance je clanek o postroji Merhi a k nemu i docela dlouha diskuze.

Nemohu soudit dostatecne, jeste jsem ho v ruce nemela, ale podle fotek odhaduju, ze postroj merhi udela uplne stejnou sluzbu jako siroky obojek...

Díky, mrknu tam
Mně právě taky přišel podezřele jednoduchý.... Můžu se zaptat, co by jsi pro dané účely doporučila ty? Pro beaucerona... Pro labíse mám klasický guard, ale teď jsou ty nové typy a ty mně matou... Navíc ten nedělá obrany. Dík!

25.10.2006 11:12

marcha napsal(a):
Díky, mrknu tam
Mně právě taky přišel podezřele jednoduchý.... Můžu se zaptat, co by jsi pro dané účely doporučila ty? Pro beaucerona... Pro labíse mám klasický guard, ale teď jsou ty nové typy a ty mně matou... Navíc ten nedělá obrany. Dík!

...výborný postroj na obrany mají na www. gappay.cz , je kožený , nahoře s úchytem /i bez a mají tam i levnější variantu.Já osobně mám ten kožený pro fenku american bulldog na obrany a jsem opravdu spokojena a cena není nijak převratná....

25.10.2006 11:30

marcha napsal(a):
Díky, mrknu tam

Ja na CC a SKJ (stejne tak jako na bikejoring a kolobku) pouzivam tazny se zkracenou zadi od Polaru (jukni na www.propsy.eu ), mam taky od Polaru skj popruh i bederak...
Polar je levnejsi nez Manmat a pritom minimalne stejne kvalitni.

Da se pouzit samozrejme i na obrany, ale radeji oddeluju tazny postroj od obranarskeho/stopovaciho, pejsa vi, co ho v kterem postroji ceka za prace a podle toho se dopredu psychicky pripravuje...

25.10.2006 12:21

bffb napsal(a):
...výborný postroj na obrany mají na www. gappay.cz , je kožený , nahoře s úchytem /i bez a mají tam i levnější variantu.Já osobně mám ten kožený pro fenku american bulldog na obrany a jsem opravdu spokojena a cena není nijak převratná....

Na Gappay jsem taky koukala, ale myslela jsem, že koupím jeden univerzální... ale možná má Wami pravdu, že je lepší rozlišovat... ještě to zvážím, s taháním máme zatím čas, díky!

Přidejte reakci

Přidat smajlík