efa
napsal(a):
Máte fotky vašich ohařů? Tak sem s nimi Ráda bych se podívala, moje oblíbené plemeno
amanite
napsal(a):
doufám,že nevadí,když přidám ještě jednu
Tak my se teda taky ukážem
efa
napsal(a):
Tak my se teda taky ukážem
taky jednu vkládám, bohužel ostatní mám v PC v práci, zítra vložím ještě nějaké...
petra kireckova
napsal(a):
taky jednu vkládám, bohužel ostatní mám v PC v práci, zítra vložím ještě nějaké...
Moje zlatíčka
efa
napsal(a):
Máte fotky vašich ohařů? Tak sem s nimi Ráda bych se podívala, moje oblíbené plemeno
To je moje zlatíčko
efa
napsal(a):
Moje fenka MMO 8 týdnů:)
efa
napsal(a):
Taky se pochlubím svojí krasavicí Aris
shaarka
napsal(a):
Tobi :)
Barny:-) Jsou Ti naši kluci ale rozromilí,co? Můžu se zeptat, jak je Tobi starý?
Uživatel s deaktivovaným účtem

efa
napsal(a):
přidám jednoho Českého fouska - 8 měsíců

napsal(a):
přidám jednoho Českého fouska - 8 měsíců
ještě jedna
hankaapes
napsal(a):
ta předcházející fotka moc nevyšla, tak ještě jednu
hankaapes
napsal(a):
ta předcházející fotka moc nevyšla, tak ještě jednu
shaarka
napsal(a):
jeeee... su čarokrásni... to je najvhodnejsie slovo.. )) Tobi bude mat 24.10. styri mesiace... a Barny?
Barníkovi bude zítra deset týdnů...a teda, docela nám dává zabrat, ale to už k tomu patří:)
efa
napsal(a):
ahoooj, Tobi s kamaratkou Darou (1,5 roka)
efa
napsal(a):
Tobi a Dara este raz a potom este.........))))))))
efa
napsal(a):
:)
efa
napsal(a):
:)
efa
napsal(a):
Tak tohle je moje milovaná Smajlinka
smajla
napsal(a):
Tak tohle je moje milovaná Smajlinka
Vítáme další ohaří slečnu. Jak je stará?
smajla
napsal(a):
no jestli to bylo na nás, tak rok a 7 měsícu
Tady nemůžeme chybět - naše Maila (11 měsíců)
efa
napsal(a):
Náš miláček Reno

napsal(a):
Ohaří kluk
Krásnej! A super fotka, taková podzimní pohodička
Já tu mám jednu ze včerejška-skoro jako by u nás už nasněžilo, ale to si jenom naše Ájinka hrála s polštářem Ale tvářit provinile se umí
lasiczka
napsal(a):
Krásnej! A super fotka, taková podzimní pohodička
Já tu mám jednu ze včerejška-skoro jako by u nás už nasněžilo, ale to si jenom naše Ájinka hrála s polštářem Ale tvářit provinile se umí
moje Cherylka
efa
napsal(a):
Bára
efa
napsal(a):
Výmaři