nickdo
napsal(a):
To se tady nenajde žádný havaňář?
Havaňák je sice malý pejsek,ale není to zas takový typický gaučák.Má rád procházky,rád se proběhne.Hodí se na agility,někteří jezdí i v kánoi,mají prošlapané Tatry,Jeseníky,Alpy.
Byla jsem s naší holkou i v ZOO,šlapala celý den a vůbec jí to nevadilo i když bylo ošklivé počasí.
albinka
napsal(a):
Havaňák je sice malý pejsek,ale není to zas takový typický gaučák.Má rád procházky,rád se proběhne.Hodí se na agility,někteří jezdí i v kánoi,mají prošlapané Tatry,Jeseníky,Alpy.
Byla jsem s naší holkou i v ZOO,šlapala celý den a vůbec jí to nevadilo i když bylo ošklivé počasí.
Ta je krásná Moc se mi toto plemeno líbí
. Já jsem zatím naživo viděla jen jednu fenečku a ta byla úžasná
albinka
napsal(a):
Vanilka děkuje za poklonu.Kdyby jste potřebovala nějaké další info,jsem k dispozici.Na co budu vědět tak odpovím,např.ohledně povahy atd.
Ježiš, tak to je boží!!! Musím si tohle nádherné plemeno v budoucnu pořídit!!! Děkuji moc za ochotu, až na mé sny někdy dojde, tak se s vámi určitě poradím. Děkuji
nickdo
napsal(a):
Máte někdo toto úžasné plemeno? Jaké má dobré a špatné vlastnosti? Dokáže uběhnout vellkou procházku nebo je to gaučák? Dávejte sem fotečky vašich havaňáčků
Tohle je náš havaňák:
JMÉNO: Chessie Creme Bohemia Vampirelli
VĚK: 15 měsíců
TRÉNUJEME: agility
RODIČE: Lady Enn Bohemia Vampirelli, Bastien Brook Charnett
Gaučák to rozhodně není, je hodně divoká, kocourovi myje uši a hraje si se ségřinou sheltií (je s ní na fotce).
V létě jsme byli na táboře v Kladně.
petrusa
napsal(a):
Tohle je náš havaňák:
JMÉNO: Chessie Creme Bohemia Vampirelli
VĚK: 15 měsíců
TRÉNUJEME: agility
RODIČE: Lady Enn Bohemia Vampirelli, Bastien Brook Charnett
Gaučák to rozhodně není, je hodně divoká, kocourovi myje uši a hraje si se ségřinou sheltií (je s ní na fotce).
V létě jsme byli na táboře v Kladně.
P.S.: Možná s Chessií zkusíme i DogDancing.