Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.9.2005 20:28

Máte někdo toto úžasné plemeno? Jaké má dobré a špatné vlastnosti? Dokáže uběhnout vellkou procházku nebo je to gaučák? Dávejte sem fotečky vašich havaňáčků

24.8.2005 14:30

nickdo napsal(a):
Máte někdo toto úžasné plemeno? Jaké má dobré a špatné vlastnosti? Dokáže uběhnout vellkou procházku nebo je to gaučák? Dávejte sem fotečky vašich havaňáčků

To se tady nenajde žádný havaňář?

5.9.2005 23:00

nickdo napsal(a):
To se tady nenajde žádný havaňář?

Havaňák je sice malý pejsek,ale není to zas takový typický gaučák.Má rád procházky,rád se proběhne.Hodí se na agility,někteří jezdí i v kánoi,mají prošlapané Tatry,Jeseníky,Alpy.
Byla jsem s naší holkou i v ZOO,šlapala celý den a vůbec jí to nevadilo i když bylo ošklivé počasí.

6.9.2005 14:18

albinka napsal(a):
Havaňák je sice malý pejsek,ale není to zas takový typický gaučák.Má rád procházky,rád se proběhne.Hodí se na agility,někteří jezdí i v kánoi,mají prošlapané Tatry,Jeseníky,Alpy.
Byla jsem s naší holkou i v ZOO,šlapala celý den a vůbec jí to nevadilo i když bylo ošklivé počasí.

Ta je krásná Moc se mi toto plemeno líbí. Já jsem zatím naživo viděla jen jednu fenečku a ta byla úžasná

6.9.2005 17:53

nickdo napsal(a):
Ta je krásná Moc se mi toto plemeno líbí. Já jsem zatím naživo viděla jen jednu fenečku a ta byla úžasná

Na této fotce moc není krásná,byla špinavá z té ZOO,občas pršelo a po cestách byli louže,ale dávám fotku ,když je krásně čistá a vykoupaná pro srovnání.

10.9.2005 10:53

albinka napsal(a):
Na této fotce moc není krásná,byla špinavá z té ZOO,občas pršelo a po cestách byli louže,ale dávám fotku ,když je krásně čistá a vykoupaná pro srovnání.

Jé ta je nádherná Oni jsou úžasní za každé situace

10.9.2005 16:57

nickdo napsal(a):
Jé ta je nádherná Oni jsou úžasní za každé situace

Vanilka děkuje za poklonu.Kdyby jste potřebovala nějaké další info,jsem k dispozici.Na co budu vědět tak odpovím,např.ohledně povahy atd.

12.9.2005 20:28

albinka napsal(a):
Vanilka děkuje za poklonu.Kdyby jste potřebovala nějaké další info,jsem k dispozici.Na co budu vědět tak odpovím,např.ohledně povahy atd.

Ježiš, tak to je boží!!! Musím si tohle nádherné plemeno v budoucnu pořídit!!! Děkuji moc za ochotu, až na mé sny někdy dojde, tak se s vámi určitě poradím. Děkuji

3.9.2007 10:02

nickdo napsal(a):

Tohle je náš havaňák:
JMÉNO: Chessie Creme Bohemia Vampirelli
VĚK: 15 měsíců
TRÉNUJEME: agility
RODIČE: Lady Enn Bohemia Vampirelli, Bastien Brook Charnett
Gaučák to rozhodně není, je hodně divoká, kocourovi myje uši a hraje si se ségřinou sheltií (je s ní na fotce).
V létě jsme byli na táboře v Kladně.

3.9.2007 10:50

petrusa napsal(a):
Tohle je náš havaňák:
JMÉNO: Chessie Creme Bohemia Vampirelli
VĚK: 15 měsíců
TRÉNUJEME: agility
RODIČE: Lady Enn Bohemia Vampirelli, Bastien Brook Charnett
Gaučák to rozhodně není, je hodně divoká, kocourovi myje uši a hraje si se ségřinou sheltií (je s ní na fotce).
V létě jsme byli na táboře v Kladně.

P.S.: Možná s Chessií zkusíme i DogDancing.

Přidejte reakci

Přidat smajlík