danan
napsal(a):
vím, že se to píše jinak, ale napsala jsem to tak . Jak se Vmá to líbí? Mě teda moc ne. A to z toho důvodu, že by to chtělo podkladovou barvu jinou, než bílou. Ta zelená na ní není pěkně vidět.....vypadá to nepřehledně....
Mě se to teda teké moc nezdáVím, že zmena je život,ale musí být k lepšímu
Uživatel s deaktivovaným účtem

danan
napsal(a):
vím, že se to píše jinak, ale napsala jsem to tak . Jak se Vmá to líbí? Mě teda moc ne. A to z toho důvodu, že by to chtělo podkladovou barvu jinou, než bílou. Ta zelená na ní není pěkně vidět.....vypadá to nepřehledně....
Přimlouvám se také k tomu, aby se změnila podkladová barva. Ta bílá mi vadí. Trochu bych i zvýraznila ten šedý sloupeček nalevo, třeba tmavším písmem.
danan
napsal(a):
No řekla bych, že je to hrozný. Jsem prvně myslela, žejim to třeba blbne, ale jak koukám, tak je to tak naschvál. Je to nepřehledný a bílá je fakt hrozná. Dřívější vzhled byl mnohem lepší.
dejna
napsal(a):
No řekla bych, že je to hrozný. Jsem prvně myslela, žejim to třeba blbne, ale jak koukám, tak je to tak naschvál. Je to nepřehledný a bílá je fakt hrozná. Dřívější vzhled byl mnohem lepší.
Já jsem si v první chvíli myslela, že závada je na mém počítači... Dřívější podoba byla teda rozhodně lepší...
psí máma

danan
napsal(a):
No,jak už jsem psala na nemoderce, působí to na mně takovým chladným, strohým dojmem. Některé věci jsou faj, např. zobrazování části IP.Předejde se tak mnoha nedorozuměním a snad i urážkám. Webmaster určitě bude číst přiomínky a snad to i trochu upraví.Třeba podklad,ten kontrast je velký a bolí z toho oči.Souhlas s tím že písmo v menu by mělo být tmavší.
Řekla bych že minulá verze fauny měla duši, i když trochu bolavou díky některým pisatelům a jejich příspěvkům.Teď se to možná změní, protože anonymita už není úplná a člověk bude vědět co od kterého přispěvovatele má čekat.I pro správce bude jednodušší identifikovat člověka který jen uráží a haní ostatní a posléze ho buďto varovat nebo mu dejme tomu na určiý čas odepřít přístup.
Myslím a doufám že toto není konečná podoba podoba ifauny a dají na názory nás uživatelů a vdechnou této stránce novou duši.

psí máma
napsal(a):
No,jak už jsem psala na nemoderce, působí to na mně takovým chladným, strohým dojmem. Některé věci jsou faj, např. zobrazování části IP.Předejde se tak mnoha nedorozuměním a snad i urážkám. Webmaster určitě bude číst přiomínky a snad to i trochu upraví.Třeba podklad,ten kontrast je velký a bolí z toho oči.Souhlas s tím že písmo v menu by mělo být tmavší.
Řekla bych že minulá verze fauny měla duši, i když trochu bolavou díky některým pisatelům a jejich příspěvkům.Teď se to možná změní, protože anonymita už není úplná a člověk bude vědět co od kterého přispěvovatele má čekat.I pro správce bude jednodušší identifikovat člověka který jen uráží a haní ostatní a posléze ho buďto varovat nebo mu dejme tomu na určiý čas odepřít přístup.
Myslím a doufám že toto není konečná podoba podoba ifauny a dají na názory nás uživatelů a vdechnou této stránce novou duši.
Upravit to ještě asi budou muset, teď jsem v Mozille a to je hrůza.
danan
napsal(a):
Mně to připadá jako textová forma, předchozí verze se mi líbila více
danan
napsal(a):
Teď jsem měal chvilku času kuknout na nemoderku....v tom se nikdo nevyzná! Je to chaos...není poznat, kde začíná jaké téma.....Prosím, spravte to nějak přehledněji......
Asi dneska končím s návštěvou...jsem z toho docela zklamaná....
danan
napsal(a):
Teď jsem měal chvilku času kuknout na nemoderku....v tom se nikdo nevyzná! Je to chaos...není poznat, kde začíná jaké téma.....Prosím, spravte to nějak přehledněji......
Asi dneska končím s návštěvou...jsem z toho docela zklamaná....
Přdtím si lidé stěžovali na špatné řazení.Teď se to řadí přesně tak , jak na který příspěvek odpovíte a zase si budeme stěžovat že je to nepřehledné.Tak jak si potom máme vybrat když se nám nic nelíbí.Mně se třeba tohleo řazení líbí a zdá se mi celkem přehledné.Jde vidět co k čemu patří.Hold musíme koukat i na čas vložení a pak nám to bude dávat smysl.
impact
napsal(a):
Ty voééé. To je strašný....
jak říkám, z podkladové barvy mě bolí oči, chvíli čtu a je to nepříjemné, nemoderovaná diskuze je opravdu nepřehledná, není poznat, kde které téma začíná a kde končí, navíc, jak to tady už někdo řekl mi to přijde spíše jako textová forma. Lepší byl starší design, co je pozitivní je zobrazování části IP adresy, ale jinak je to asi jediná pozitivní věc.
Klidně bych se spokojila s původním vzhledem stránek a připojila k tomu jen to zobrazování IP adresy, myslím, že pro dnešek tu také končím, vůbec se mi to nelíbí, jsem zklamaná.
danan
napsal(a):
No, mne ani tak nevadi design, ale to rolovani leveho menu dolu, podle toho, jaka cast stranky uz se nacetla.
Bily podklad se mi docela libi, je to (na soucasnem webu) celkem neotrele, ale je pravda, ze se spatne poznava zacatek diskuse.
Pokud to shrnu - nechal bych puvodni verzi s jejimi chybami i vyhodami.
kalliope
napsal(a):
jak říkám, z podkladové barvy mě bolí oči, chvíli čtu a je to nepříjemné, nemoderovaná diskuze je opravdu nepřehledná, není poznat, kde které téma začíná a kde končí, navíc, jak to tady už někdo řekl mi to přijde spíše jako textová forma. Lepší byl starší design, co je pozitivní je zobrazování části IP adresy, ale jinak je to asi jediná pozitivní věc.
Klidně bych se spokojila s původním vzhledem stránek a připojila k tomu jen to zobrazování IP adresy, myslím, že pro dnešek tu také končím, vůbec se mi to nelíbí, jsem zklamaná.
Celé je to nepřehledné, zmatené. Prostě nevím, kdo to dělal, ale jestli je to grafik, tak asi nedostudovaný...nebo pěkný amatér! Je to jednoduše hrozné

danan
napsal(a):
nevím jak vám, ale mě se hrozně blbě čte když je řádka přes celý monitor, to už se nedá zvládnout jen pohybem očí ale musím u toho i otáčet hlavu. Tohle jde číst bez otáčení hlavou jen ze vzdálenosti půl metru a dál, ne z normální vzdálenosti pro čtení. Ta původní šířka sloupce byla daleko lepší.
A souhlasím, že ta bílá hrozně bije do očí (i když to si můžem upravit na monitoru). Působí to na mě hrozně odtažitě. Taky jsem si nejdřív myslela, že to blbne.
danan
napsal(a):
Hele ale už se to zlepšuje, ne? Možná, že do rána to bude ještě lepší.

danan
napsal(a):
Tato podoba snad není konečná. Vůbec se mi nelíbí, a není to jen o zvyku. Jestli to tak zůstane, tak škoda, četla jsem ifaunu moc ráda, ale takhle mě to bavit nebude.
Paní Nohelová, není to myšleno vážně, že ne???
napsal(a):
Tato podoba snad není konečná. Vůbec se mi nelíbí, a není to jen o zvyku. Jestli to tak zůstane, tak škoda, četla jsem ifaunu moc ráda, ale takhle mě to bavit nebude.
Paní Nohelová, není to myšleno vážně, že ne???
V čem se vám to zdá nepřehledné? Vždyť je to pořád stejné - na nemoderce. Takže vašim nářkům nerozumím?
mumie
napsal(a):
V čem se vám to zdá nepřehledné? Vždyť je to pořád stejné - na nemoderce. Takže vašim nářkům nerozumím?
Mně to tedy připadá hodně nepřehledné...a stejné jak na nemoderce, tak zde. Asi se to mění a stránky jsou jen v přechodné fázi k jiné podobě, ale tohle je hrůza. Aspoň jak mně se to zobrazuje-bílé pozadí, malinké písmo, žádné barevné rozlišení - např.nicků a příspěvky jsou také ne zrovna šťastně vrstvené (neorámovaně) na sebe - to mi tedy vážně připadá nepřehledné!
Dřívější design se mi líbil mnohem více, hlavně bych řekla, byl mnohem více "user-friendly"!
Snad je toto opravdu jen podoba fóra pro přechodné období.
Jinak by to byla tragédie...!
berny
napsal(a):
Mně to tedy připadá hodně nepřehledné...a stejné jak na nemoderce, tak zde. Asi se to mění a stránky jsou jen v přechodné fázi k jiné podobě, ale tohle je hrůza. Aspoň jak mně se to zobrazuje-bílé pozadí, malinké písmo, žádné barevné rozlišení - např.nicků a příspěvky jsou také ne zrovna šťastně vrstvené (neorámovaně) na sebe - to mi tedy vážně připadá nepřehledné!
Dřívější design se mi líbil mnohem více, hlavně bych řekla, byl mnohem více "user-friendly"!
No popravdě, měla jsem šok a pro jistotu zadala adresu znova. Přítel dělá www stránky na zakázku a tohle odevzdat zákazníkovi, tak mu to omlátí o hlavu. Prosím vraťte nám staré stránky.
berny
napsal(a):
Moc prosím, udělejte tady s tím něco, klidně vraťte i starou podobu těchto stánek, tohle je naprosto šílené a nepřehledné
danan
napsal(a):
Aspoň trochu změna k lepšímu...
Včera jsem se jich zastávala, měla jsem stránky více méně ve staré podobě a marně jsem hledala modrou barvu. Teď už mi to také naskočilo asi jako vám a musím se přidat k většině. Špatné, moc špatné, ale přijde mi to, jako nedodělané, takže se snad dočkáme zlepšení.
danan
napsal(a):
mne sa to uz lepsi Najskor som si vcera myslela ze ci nemam daco s pocitacom ja, niekolko krat som dala nacitat stranku a nemohla som uverit...no snad to bude uz len lepsie
gupka
napsal(a):
mne sa to uz lepsi Najskor som si vcera myslela ze ci nemam daco s pocitacom ja, niekolko krat som dala nacitat stranku a nemohla som uverit...no snad to bude uz len lepsie
Mne sa to lepsi len pod IE, skoda, ze pouzivam FF a tam je to stale zle... Ale kedze viem, co to obnasa, tak ja si pockam, dufam len, ze ti, co nepouzivaju IE neobidu naprazdno...
pigie
napsal(a):
Mne sa to lepsi len pod IE, skoda, ze pouzivam FF a tam je to stale zle... Ale kedze viem, co to obnasa, tak ja si pockam, dufam len, ze ti, co nepouzivaju IE neobidu naprazdno...
Netuším, komu hrklo v palici, ale tohle je opravdu hrozný! Vyskakují mi oči z ďůlků vzhedem k tomu, že dělám do grafiky, reklamy, webu atd. Tyhle stránky kleskly na ůrovni až hanba
Nebyl by někdo chytrej a dobrej, co to změnil, změnit třeba zpátky? Pěkně prosíme. Nedá se orientovat.
berta
napsal(a):
Myslela jsem si, že je to nějaká porucha. Nemám trpělivost se tím prokousávat, tak už sem moc nechodím. Doufám, že se to zase brzy vrátí ke starému.
no nevím, ted to vypadá, že jim došla barva Stejně to jsou pi....., mám zakanej pristup na nemoderku, tak at si ji strci do pr.... =)))