Krysařík, pinč nebo něco mezi?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.11.2006 16:29

Můžete mi říct, jak vám připadá?

17.11.2006 16:29

renata napsal(a):

další

17.11.2006 16:30

renata napsal(a):
a ještě

a poslední

17.11.2006 17:07

renata napsal(a):
a poslední

Zcela určitě mi připadá jako krysařík, akorát má docela dlouhé nožičky.

Má typickou krysaří lebku.

Doma mám křížence německého pinče......pinč, krysařík, všechno jsou to zlatíčka

17.11.2006 17:57

misule napsal(a):

ahoj, mě přijde jako krysařík s trpasličím pinčem.Kolik měří?Já mám doma trpasličího pinče kříženého s německým pinčem.

17.11.2006 17:57

misule napsal(a):

je to slecna bez PP. Na nemoderce jsem dostala neprimo vynadano, ze ji vydavam za krysarika, tak jsem chtela vedet, jestli delam opravdu takovou chybu. Ma vyssi nozky, to vim. Jeji mamina je krysarinda, otec pry taky.

17.11.2006 17:59

renata napsal(a):
je to slecna bez PP. Na nemoderce jsem dostala neprimo vynadano, ze ji vydavam za krysarika, tak jsem chtela vedet, jestli delam opravdu takovou chybu. Ma vyssi nozky, to vim. Jeji mamina je krysarinda, otec pry taky.

Ted jsem premerovala vysku. Ma 30 cm v kohoutku.

17.11.2006 19:37

renata napsal(a):

Jen pro zajímavost : krysařička s PP, výška v kohoutku cca 20 cm

17.11.2006 19:55

nadja napsal(a):
Jen pro zajímavost : krysařička s PP, výška v kohoutku cca 20 cm

Tak jestli má 30cm v kohoutku tak to bude trpasličí pinč A je moc krásná

17.11.2006 20:00

mikka napsal(a):

diky za pochvalu! Ja vim, ze je velka, ale vyrostla jen ona. Ostatni sourozenci jsou skoro polovicni. A taky maji vsichni tmavsi znaky. Tak nevim. Ale nemenila bych!!!!

17.11.2006 20:09

renata napsal(a):
diky za pochvalu! Ja vim, ze je velka, ale vyrostla jen ona. Ostatni sourozenci jsou skoro polovicni. A taky maji vsichni tmavsi znaky. Tak nevim. Ale nemenila bych!!!!

a vždyt je to jedno jestli je to krysařík nebo pinč, když je krásnáZase je lepší , že je větší , že je víc odolná než kdyby měla 1 kg

17.11.2006 20:15

mikka napsal(a):
a vždyt je to jedno jestli je to krysařík nebo pinč, když je krásnáZase je lepší , že je větší , že je víc odolná než kdyby měla 1 kg

Nam je to jedno! Mame ji radi. Jen jsem chtela mit na strankach pravdivy informace. A s tim zdravim je to tak pul na pul. Po prvnim harani dostala zanet delohy a malem nam umrela. Nakonec to vyresila kastrace. A az ted (operace byla v srpnu) zacina pribirat. Ale na druhou stranu je vic videt, tak uz netahame nohy po zemi, jako kdyz byla mala. V sobotu oslavila rok!

17.11.2006 22:26

mikka napsal(a):

tak to zní hezky:) krysařík s delšíma nožkama bude automaticky pinč:) vždyt je to jiné plemeno:)

Já měla anglického kokra, ale ten byl oproti ostatním kokrům dost velký, tělo měl jako špringr-tu velikost.............když jsme potkali jiného kokra,tak rozdíl byl dost znatelnej.

Bohužel nemůžu tvrdit,že byl s PP, protože jsme ho našli na smetišti a doklady u sebe neměl

18.11.2006 08:51

renata napsal(a):

Podle toho, co uvádíš, bych odhadovala, že rodiče byli krysaříci, ale jeden z nich má v předcích pinče, proto jedno ze štěňat bylo větší. Hlavu má skutečně jyko krysařík, ale výška odpovídá trpasličímu pinčovi. Máme doma právě takovou pinčovou, krásnou 17timěsíční slečnu a ta má v kohoutku 32 cm. Schválně jsme vybírali větší fenku, protože syn s ní trénuje agility. Je to náš první pinč, i když psi u nás jsou odjakživa, ale určitě není poslední. Jsou to úžasná stvoření, plná energie, temperamentu, dokáže vymyslet pěkné lumpárny v naší jinak celkem poklidné smečce (brabantík a 2 čivavy) udělala pořádný rozruch. Hlavně že máte holčinu rádi a že je již zdravá. Tak hodně radosti a spokojenosti.

19.11.2006 08:07

renata napsal(a):

ahoj a co rikate na nasi fenecku ceho je to plemeno

19.11.2006 08:09

gekko napsal(a):
ahoj a co rikate na nasi fenecku ceho je to plemeno

dalsi

19.11.2006 08:30

gekko napsal(a):

Ja se priznam, ze nevim. Kdyz nepoznam co je muj vlastni pes!

19.11.2006 11:21

renata napsal(a):
Ja se priznam, ze nevim. Kdyz nepoznam co je muj vlastni pes!

No, když se podíváš, jak tam dali fotku krysaříka s PP, tak jistě poznáš, že čistého krysaříka nemáš ( tomu odpovídá i kohoutková výška, uši má také drobet jiné), takže je jasné, že je tam příměs něčeho jiného, s největší pravděpodobností malého hladkosrstého pinče. Takže je to něco mezi krysaříkem a pinčem.

19.11.2006 13:45

gekko napsal(a):

Fenečka je hezounká Ale tipla bych si, že jako krysařík nebo pinč koupena nebyla - když má nekupírovaný ocásek (a ta bílá náprsenka). I když u papíráků už se ocásek nechává

19.11.2006 15:02

nadja napsal(a):
Fenečka je hezounká Ale tipla bych si, že jako krysařík nebo pinč koupena nebyla - když má nekupírovaný ocásek (a ta bílá náprsenka). I když u papíráků už se ocásek nechává

Ahojte lidičky chtěla bych se zeptat chci si koupit krysaříka,může být i bez pp ale zajímalo by mě za kolik ho asi tak koupím?!

19.11.2006 16:31

kera napsal(a):
Ahojte lidičky chtěla bych se zeptat chci si koupit krysaříka,může být i bez pp ale zajímalo by mě za kolik ho asi tak koupím?!

Vzhledem k tomu, ze u krysaricku bez PP opravdu nemas jistotu, ze dostanes krysaricka ( viz treba ja), volila bych rovnou stenatko s PP. Ceny byly napsane na nemoderce.

21.11.2006 15:08

conie napsal(a):
Podle toho, co uvádíš, bych odhadovala, že rodiče byli krysaříci, ale jeden z nich má v předcích pinče, proto jedno ze štěňat bylo větší. Hlavu má skutečně jyko krysařík, ale výška odpovídá trpasličímu pinčovi. Máme doma právě takovou pinčovou, krásnou 17timěsíční slečnu a ta má v kohoutku 32 cm. Schválně jsme vybírali větší fenku, protože syn s ní trénuje agility. Je to náš první pinč, i když psi u nás jsou odjakživa, ale určitě není poslední. Jsou to úžasná stvoření, plná energie, temperamentu, dokáže vymyslet pěkné lumpárny v naší jinak celkem poklidné smečce (brabantík a 2 čivavy) udělala pořádný rozruch. Hlavně že máte holčinu rádi a že je již zdravá. Tak hodně radosti a spokojenosti.

Rozhodně je to přerostlí krysařík. Bohužel u nás mají lidé o pinčích opravdu zvláštní představy. Vkládám fotky typických pinčů:

Joker Show Lucky L Max - letošní světový vítěz

21.11.2006 15:09

alena napsal(a):
Rozhodně je to přerostlí krysařík. Bohužel u nás mají lidé o pinčích opravdu zvláštní představy. Vkládám fotky typických pinčů:

Joker Show Lucky L Max - letošní světový vítěz

Moje Fredule Interšampionka a Multišampionka:

21.11.2006 15:15

alena napsal(a):
Moje Fredule Interšampionka a Multišampionka:

Karat vom Kösslbachtal - vícekrát CAC ve Finsku a Švédsku krásný černá pes s perfektně klopenýma ušima.

22.11.2006 09:26

renata napsal(a):
Vzhledem k tomu, ze u krysaricku bez PP opravdu nemas jistotu, ze dostanes krysaricka ( viz treba ja), volila bych rovnou stenatko s PP. Ceny byly napsane na nemoderce.

mate peknyho trikolorniho skoro krysarika. Prozradite predky? Je fakt pekna.

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.6.2009 13:25
Uživatel s deaktivovaným účtem

renata napsal(a):

ahoj ,já mám krysaříka(taky trošku delší nožky) a křížence krysaříka s pinčem.a miluju je oba-nejlepší psi na světě

Přidejte reakci

Přidat smajlík