Ahojec,co je to za rasu tady ten pejsek? Je to jen nejakej krizenecek nebo oficialni plemeno. Strasne moc se mi libi
scratchie
napsal(a):
Ahojec,co je to za rasu tady ten pejsek? Je to jen nejakej krizenecek nebo oficialni plemeno. Strasne moc se mi libi
a jeste jedna fotecka...
scratchie
napsal(a):
Řekla bych,že je to dlouhosrstá Čivava.
scratchie
napsal(a):
Je to čivava, když jsem procházela chs čivav, našla jsem na stránkách jedné fotku čivavy s těmahle parohama, byly na ní i s paničkou. A u fotky byl popis: příprava na reklamu. I když je fakt, že tahle čivava má dle mého názoru dost širokej čumák a celkově je taková zavalitější.
dejna
napsal(a):
Je to čivava, když jsem procházela chs čivav, našla jsem na stránkách jedné fotku čivavy s těmahle parohama, byly na ní i s paničkou. A u fotky byl popis: příprava na reklamu. I když je fakt, že tahle čivava má dle mého názoru dost širokej čumák a celkově je taková zavalitější.
Dekuji,jsem rada,ze mate stejny nazor... Tak budu patrat po nejakem hezkem velkem stenatku.Delam si srandu.Diky mejte se hezky
issabela
napsal(a):
.
No to je krásná čivavička, v barvě čokobílá jsem ještě čivavu neviděla. Jak by jí to asi slušelo s naším čokobílým britským kocourkem? Jen asi trochu jiná váhová kategorie, kocourek má v necelém půl roce 3,6 kg a bude hůř .... Ale fakt by jim to slušelo
cobli

terka28
napsal(a):
čivava
to tereza. blink cvak tralala, už jsi se probrala ? AHOJ TERI ! Tohle uz se doresilo,ale mej se fajn a cau zejtra ve skole
issabela
napsal(a):
.
Tak tohoto pejska jsem našla na www.chomutovsky-amorek.wz.cz a jmenuje se BARNIE CHOMUTOVSKÝ AMOREK