Pejsek z reklamy Vodafone

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.11.2006 15:00

Ahojec,co je to za rasu tady ten pejsek? Je to jen nejakej krizenecek nebo oficialni plemeno. Strasne moc se mi libi

19.11.2006 15:03

scratchie napsal(a):
Ahojec,co je to za rasu tady ten pejsek? Je to jen nejakej krizenecek nebo oficialni plemeno. Strasne moc se mi libi

a jeste jedna fotecka...

19.11.2006 15:08

scratchie napsal(a):

Řekla bych,že je to dlouhosrstá Čivava.

19.11.2006 15:10

issabela napsal(a):
Řekla bych,že je to dlouhosrstá Čivava.

.

19.11.2006 15:15

issabela napsal(a):
.

Ja jsem si to taky tak myslela,ale kdyz koukam na tu reklamu,tak mi prijde,ze je vetsi jak civava a ta hlavinka neni tak jemna,ale opravdu nejsem znalec pres pejsky.Jen mi to tak prijde.Jinak hezci pejsanci.

19.11.2006 15:32

scratchie napsal(a):
Ja jsem si to taky tak myslela,ale kdyz koukam na tu reklamu,tak mi prijde,ze je vetsi jak civava a ta hlavinka neni tak jemna,ale opravdu nejsem znalec pres pejsky.Jen mi to tak prijde.Jinak hezci pejsanci.

100% čivava

19.11.2006 16:22

mumie napsal(a):
100% čivava

Taky jsem to včera zkoumala....jako na čivavu je to hodně podobné ale taky se mi to zdá o dost větší....ale je fakt, že jsou pěkní :)

19.11.2006 17:49

janak napsal(a):
Taky jsem to včera zkoumala....jako na čivavu je to hodně podobné ale taky se mi to zdá o dost větší....ale je fakt, že jsou pěkní :)

Myslím,že v reklamě je asi starší pejsek či fenečka. Možná trošku oplácanější a tím mohutnější :-) Ale fakt myslím,že je to číva

19.11.2006 18:51

scratchie napsal(a):

Je to čivava, když jsem procházela chs čivav, našla jsem na stránkách jedné fotku čivavy s těmahle parohama, byly na ní i s paničkou. A u fotky byl popis: příprava na reklamu. I když je fakt, že tahle čivava má dle mého názoru dost širokej čumák a celkově je taková zavalitější.

19.11.2006 21:58

dejna napsal(a):
Je to čivava, když jsem procházela chs čivav, našla jsem na stránkách jedné fotku čivavy s těmahle parohama, byly na ní i s paničkou. A u fotky byl popis: příprava na reklamu. I když je fakt, že tahle čivava má dle mého názoru dost širokej čumák a celkově je taková zavalitější.

Dekuji,jsem rada,ze mate stejny nazor... Tak budu patrat po nejakem hezkem velkem stenatku.Delam si srandu.Diky mejte se hezky

20.11.2006 20:50

issabela napsal(a):
.

Ahoj, prosím tě , kde jsi vzala fotečku toho to psíka a co je to přesně za pejska? (myslím jméno)

22.11.2006 12:23

issabela napsal(a):
.

No to je krásná čivavička, v barvě čokobílá jsem ještě čivavu neviděla. Jak by jí to asi slušelo s naším čokobílým britským kocourkem? Jen asi trochu jiná váhová kategorie, kocourek má v necelém půl roce 3,6 kg a bude hůř .... Ale fakt by jim to slušelo

23.11.2006 19:31

scratchie napsal(a):

čivava

cobli

23.11.2006 19:47
cobli

terka28 napsal(a):
čivava

to tereza. blink cvak tralala, už jsi se probrala ? AHOJ TERI ! Tohle uz se doresilo,ale mej se fajn a cau zejtra ve skole

23.11.2006 21:52

issabela napsal(a):
.

Tak tohoto pejska jsem našla na www.chomutovsky-amorek.wz.cz a jmenuje se BARNIE CHOMUTOVSKÝ AMOREK

Přidejte reakci

Přidat smajlík