bffb
napsal(a):
...pár záběrů z coursingu tý mojí ,,holčičky,,....
a ještě....
bffb
napsal(a):
...a ještě jedna ,,otřepávací ,, na závěr..
...fotky jsou z treninkových běhů z Jeseníku , přímo z ranče Orel v České Vsi.....jinak minulý týden se ,,běhalo,, v Rudné pod Pradědem a bylo to super, fenulu to dost baví....
bffb
napsal(a):
...fotky jsou z treninkových běhů z Jeseníku , přímo z ranče Orel v České Vsi.....jinak minulý týden se ,,běhalo,, v Rudné pod Pradědem a bylo to super, fenulu to dost baví....
ahá, já totiž v Rudné byla a viděla jsem coursing poprvé, tak mě to zaujalo a všimla jsem si i tvé feňulky, tak se právě ptám, jestli to náhodou není odsud
Super psík
sterkule
napsal(a):
ahá, já totiž v Rudné byla a viděla jsem coursing poprvé, tak mě to zaujalo a všimla jsem si i tvé feňulky, tak se právě ptám, jestli to náhodou není odsud
Super psík
....no z Rudné už jsou taky nějaké fotky , ale já mám stáhlé zatím jen z ranče.......jestli máš pesana tak příště hurá do toho.....baví to každého hafa a když se to nepovede , nic se neděje....Rudná byla teprve naše druhá akce a určitě ne poslední.A jestli to nemáš do Jeseníka daleko , doporučuju příští rok tu ranč, je to tam fakt ideální, slušný ubytko i služby a vše kolem...fakt dost dobrý.....
bffb
napsal(a):
....no z Rudné už jsou taky nějaké fotky , ale já mám stáhlé zatím jen z ranče.......jestli máš pesana tak příště hurá do toho.....baví to každého hafa a když se to nepovede , nic se neděje....Rudná byla teprve naše druhá akce a určitě ne poslední.A jestli to nemáš do Jeseníka daleko , doporučuju příští rok tu ranč, je to tam fakt ideální, slušný ubytko i služby a vše kolem...fakt dost dobrý.....
Taky bych to možná zkusila... Nevíte, kdy bude nějaká příští akce?
Akorát mám menší pochybnosti... například jestli honění návnady ve psovi potom nepodporuje honění zvěře? Celkem pracně jsem dosáhla toho, že můj pes většinou po vyběhnutí za zvěří téměř hned zase přiběhne zpátky... A taky by mě zajímalo, jak to probíhá - jestli si můžu vybrat samostatný běh nebo jestli musí jít i ve dvojici.
Neregistrovaný uživatel

bffb
napsal(a):
Jo, pesana mám,ale zatím je mu 5 měsíců, takže má čas. My jsme se jenom koukali Jinak do Jeseníků to sice mám pěkný kousek,ale celkem často se tam dostanu ke známým. Na ranči Orel to taky znám, taky jsem tam byla, ale teda ne zrovna, když tam byl coursing. No, třeba to zkusíme,až trochu povyrosteme. Dík moc za radu
darca
napsal(a):
Taky bych to možná zkusila... Nevíte, kdy bude nějaká příští akce?
Akorát mám menší pochybnosti... například jestli honění návnady ve psovi potom nepodporuje honění zvěře? Celkem pracně jsem dosáhla toho, že můj pes většinou po vyběhnutí za zvěří téměř hned zase přiběhne zpátky... A taky by mě zajímalo, jak to probíhá - jestli si můžu vybrat samostatný běh nebo jestli musí jít i ve dvojici.
......PODÍVEJ SE NA www.mscoursing.com......a hlídej si akce , letos už asi padla , ale zjara to vypukne.......nemyslím si , že by to pesana naučilo , honit zvěř......moje fenule je tam nabitá , že mám problém ji udržet když jdeme na start ,ale když potkáme srnule v lese tak je klid , jen má tělo napnuté jak struna , ale neletí za nimi.......a když vidíš jak to ty pesany baví.....co dodat.....
....pesan může běhat sám i ve skupině , záleží na domluvě .....pokud je to rekreačně.....v závodech tam jsou už daná pravidla, ale jak říkám vše najdeš na adrese zhora.....
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jo, pesana mám,ale zatím je mu 5 měsíců, takže má čas. My jsme se jenom koukali Jinak do Jeseníků to sice mám pěkný kousek,ale celkem často se tam dostanu ke známým. Na ranči Orel to taky znám, taky jsem tam byla, ale teda ne zrovna, když tam byl coursing. No, třeba to zkusíme,až trochu povyrosteme. Dík moc za radu
..tak to máte čas , ale pak to určitě zkuste a na té ranči je to opravdu ideální , nehledě na to , že to můžete spojit i s výletem , tady je příroda ještě stále ke koukání.....
bffb
napsal(a):
..tak to máte čas , ale pak to určitě zkuste a na té ranči je to opravdu ideální , nehledě na to , že to můžete spojit i s výletem , tady je příroda ještě stále ke koukání.....
večerní akce s klacíkem
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Od koho máš australáčka?
bffb
napsal(a):
Bublina
bffb
napsal(a):
Alvínek
bffb
napsal(a):
... a celá smčka
bffb
napsal(a):
tak sa pridavam s Gerinom
zaciatok privolania
gupka
napsal(a):
tak sa pridavam s Gerinom
zaciatok privolania
prisera skace
badulka
napsal(a):
Ahoj,co je Alvínek ? Beardetka,bobtail nebo Jihorus Díky
Ahoj, Alvínek je Bearded kolie, ale ostříhaná
bffb
napsal(a):
návštěva sourozence
muchomurka
napsal(a):
tady startuje za míčkem
úsměv... běhání je nejlepší věc na světě :)
kanyapi
napsal(a):
úsměv... běhání je nejlepší věc na světě :)
s bráchou :-)
bffb
napsal(a):
Pro bffb (Bany):
Ahoj, můžeš mi prosím říct, co máš za foťák? Chtěla bych si pořídit nový a tenhle(podle fotek....) fotí skvěle (oproti mému)...Dík
maťa

maťa

maťa

bffb
napsal(a):
V pohybu jich mám fakt dost, stačí mít doma jednu Nudlu a už to lítá
maťa

maťa

bffb
napsal(a):
Ale aj medvědi se do teho někdá obujou
maťa

maťa

maťa

bffb
napsal(a):
Že to některý fotky tak mrší Ještě jeden pokus....
maťa
napsal(a):
Že to některý fotky tak mrší Ještě jeden pokus....
Tak já se taky přidám
pitimiti
napsal(a):
Tady jedna létající...
mám toho hodně tak snad abych už skončila
pitimiti
napsal(a):
mám toho hodně tak snad abych už skončila
Psi jsou prostě akční a všichni krásní, to se bohužel o nás lidech, říct nedá
hankaapes
napsal(a):
Psi jsou prostě akční a všichni krásní, to se bohužel o nás lidech, říct nedá
Já jim teda hlavně dost často závidím tu jejich neskutečnou energii a to mám jen dva molosse
pitimiti
napsal(a):
Já jim teda hlavně dost často závidím tu jejich neskutečnou energii a to mám jen dva molosse
ještě jedna
pitimiti
napsal(a):
ještě jedna
Já psům závidím i to, že ráno vstanou a už jsou připraveni jít se svým člověkem do jakékoliv akce, že jsou radostní, nepomlouvají, svoje námitky si mezi sebou srovnají ihned a jede se dál, už si dál nelámou hlavu co by bylo, kdyby bylo. Já psy miluju
hankaapes
napsal(a):
Já psům závidím i to, že ráno vstanou a už jsou připraveni jít se svým člověkem do jakékoliv akce, že jsou radostní, nepomlouvají, svoje námitky si mezi sebou srovnají ihned a jede se dál, už si dál nelámou hlavu co by bylo, kdyby bylo. Já psy miluju
katcha
napsal(a):
tak jedna pozdimní pohybová...
To ležení je fakt nuda, já už bych šel,jo?...
katcha
napsal(a):
To ležení je fakt nuda, já už bych šel,jo?...
Bezvadná poloha u toho výmara, pololeh, nebo polosed?
katcha
napsal(a):
To byl nucený chvíli posedět nebo poležet pro fotku... Ale vzhledem k tomu, že už na něho bylo bliknuto asi pětkrát, tak naznal, že už by to stačilo a snažil se odcházet
Jj, i trpělivost výmara má své meze
bffb
napsal(a):
Tyr
bffb
napsal(a):
naše dvojčata:)
bffb
napsal(a):
lítací
romiik
napsal(a):
Ahoj tyky tu mám pár útoku v pohybu
Aještě jedna společná
lasiczka
napsal(a):
Ájinka se učí hrát fotbal :)
Důležité je pořádně se odrazit
bffb
napsal(a):
Přidám jěště pár Tyroušových
- perfektní odraz
rain
napsal(a):
Přidám jěště pár Tyroušových
- perfektní odraz
máme taky super běh
rain
napsal(a):
máme taky super běh
ale té strouhy s vodou si všim na poslední chvíli (podruhé už přes ní nechtěl)
rain
napsal(a):
ale té strouhy s vodou si všim na poslední chvíli (podruhé už přes ní nechtěl)
jinak kdyby se chtěl někdo podívat na všechny naše fotky a v lepší kvalitě, máme je tady : www.tyr.rajce.idnes.cz
rain
napsal(a):
jinak kdyby se chtěl někdo podívat na všechny naše fotky a v lepší kvalitě, máme je tady : www.tyr.rajce.idnes.cz
Darés