Ahoj všichni, máte-li nějaké fotky grifonků a brabantíků sem s nimi.A já začnu...Z pravé strany je náš grifonek Werdel a z levé jeho sestra Nelinka:-)
siminek
napsal(a):
Ahoj všichni, máte-li nějaké fotky grifonků a brabantíků sem s nimi.A já začnu...Z pravé strany je náš grifonek Werdel a z levé jeho sestra Nelinka:-)
Tohle je Nelinky a Werdela syn(Agir)
siminek
napsal(a):
Tohle je Nelinky a Werdela syn(Agir)
A tohle je jejich dcera (Markétka)
siminek
napsal(a):
Přidám mojí holčičku - Conie.
siminek
napsal(a):
Kouzelné brabantí štěndo.
siminek
napsal(a):
Syn Conie - Aránek.
siminek
napsal(a):
Dcera Conie - Apolenka se svými dětmi.
siminek
napsal(a):
Conie
siminek
napsal(a):
Ti jsou nádherní Ti naši dva na té první fotce, jsou z černých rodičů, mají ještě sestru, ale ta je někde v Praze a naposled jsem ji viděla jako štěně.Jinak naši mají 2 roky a jejich děti rok...
Tady jsou prci pár dní na světě
siminek
napsal(a):
Tady jsou prci pár dní na světě
Nelinka jako vzorná maminka
siminek
napsal(a):
Nelinka jako vzorná maminka
Coapk to mám dnes dobrého?
siminek
napsal(a):
Coapk to mám dnes dobrého?
Beruška(maminka Werdela a Nelinky)
siminek
napsal(a):
Beruška(maminka Werdela a Nelinky)
Jejich otec Bertík, hezčí fotka není, bertík sebou moc šil
siminek
napsal(a):
Jejich otec Bertík, hezčí fotka není, bertík sebou moc šil
Werdel a Agir
siminek
napsal(a):
Zdravím příznivce, my také máme zatím ale jen jednu
aira
napsal(a):
Zdravím příznivce, my také máme zatím ale jen jednu
nebo také
aira
napsal(a):
a ještě se pochlubím
tedy ať neprudím, tak poslední no není k sežrání? Jako každý grifon
siminek
napsal(a):
Ta je teda vážně krásná.....My si taky mysleli, že náš Werdel bude s fusama, je sice po tatovi, ale bez fousků:-)Prudit neprudíte, fotek tchto pejsků není nikdy dost:-)
Přidávám fotku mé grifonky Emmy. Je jí teprve 10 měsíců.Není pořádně vytrimovaná, to nás asi čeká až před první výstavou.
siminek
napsal(a):
Ta je teda vážně krásná.....My si taky mysleli, že náš Werdel bude s fusama, je sice po tatovi, ale bez fousků:-)Prudit neprudíte, fotek tchto pejsků není nikdy dost:-)
Já chtěla jen vousatou, braboš mi přišel divný. Ale jak je tak vidím na výstavách - hmmm, nad brabošem začínám přemýšlet Alespoň odpadne trimování. Zrovna dnes jsem trimovala a není z toho holka moc odvázaná. Tak nevím, buď to to dělám špatně, nebo nevím. Ale drží statečně. Nejvíce mne mrzí, když jí štípnu nožem. Chudák
Jako pokusný králík, ale uznej, kde by mi ji vytrimovali lépe, než já doma
. Ale vážně, dávat 800kaček za nejistý úkon se mi nechce,to se raději vyučím....
Hele Simon, nejsi ty nááááhodou z Ostravy? Já jen, že užíváš poloprajzké výrazy jako "fusy" a tak
aira
napsal(a):
Já chtěla jen vousatou, braboš mi přišel divný. Ale jak je tak vidím na výstavách - hmmm, nad brabošem začínám přemýšlet Alespoň odpadne trimování. Zrovna dnes jsem trimovala a není z toho holka moc odvázaná. Tak nevím, buď to to dělám špatně, nebo nevím. Ale drží statečně. Nejvíce mne mrzí, když jí štípnu nožem. Chudák
Jako pokusný králík, ale uznej, kde by mi ji vytrimovali lépe, než já doma
. Ale vážně, dávat 800kaček za nejistý úkon se mi nechce,to se raději vyučím....
Hele Simon, nejsi ty nááááhodou z Ostravy? Já jen, že užíváš poloprajzké výrazy jako "fusy" a tak
My měli jít taky na trímování co nám doporučila sestřenka, ale náš Werdel se přetrímoval sám. Jinak Z Ostravy nejsem bydlím ve Vaalašském Meziříčí a ty výrazy jsem chytla od kámošek......Ale už mě někdy štve jak mluvím, protože mi kámoška říká, že mluvím jak ostravák, nic proti nim....
siminek
napsal(a):
My měli jít taky na trímování co nám doporučila sestřenka, ale náš Werdel se přetrímoval sám. Jinak Z Ostravy nejsem bydlím ve Vaalašském Meziříčí a ty výrazy jsem chytla od kámošek......Ale už mě někdy štve jak mluvím, protože mi kámoška říká, že mluvím jak ostravák, nic proti nim....
My si štěně tak nějak nevybírali, těm dvěma čyrným se narodili tři, jednoho prcka si vzal někdo z Prahy, druhého(Nelinku) od přítele bratr a Werdel by šel kdo ví kam, tak jsem ho moc chtěla,byl nejchlupatější a byl jak kuličkaA tak jsme si ho vzali a aby nebyl rozmazlený a sám tak jsme mu po roce pořídili kamaráda, chtěli jsme jeho štěně, ale jedno si nechali k Nelince a druhé má babička. Tak jsme Werdelovi pořídili shih-tzu. Je moc spokojený a mají se rádi.Kdyby si třeba chtěla tak písni na mail siminek@vasweb.cz a můžem pokecat...