terka28
napsal(a):
Ahoj zdravím všechny. Jestli chcete tak bych chtěla vidět fotky vašich mazlíčků .....
Pošlu i své fotky
Ahoj, je tady plno témat, každé na jiné plemeno, no snad se někdo chytí,.. raději se ale připoj na nějaké téme,poslední dobou je tady mrtvo, ... Tak začni,.. pošli fotky svého miláčka !!!
briketa
napsal(a):
Ahoj, je tady plno témat, každé na jiné plemeno, no snad se někdo chytí,.. raději se ale připoj na nějaké téme,poslední dobou je tady mrtvo, ... Tak začni,.. pošli fotky svého miláčka !!!
tak já sem dám svého miláčka.. je jí 4,5 měsíce..
terka28
napsal(a):
Ahoj zdravím všechny. Jestli chcete tak bych chtěla vidět fotky vašich mazlíčků .....
Pošlu i své fotky
nejstarší 12let
cobli

marmon
napsal(a):
11let
všichni jsou krásní,.. nechcete si přijít pokecat na forum ridgeback ? Samozrejme i s jinými plemeny
cobli

marmon
napsal(a):
11 měsíců
já myslím na forum,ktere je asi tri radky pod timto- zalozil ho tuším romus nebo remus, a jmenujese rhodesian ridgeback-fotečky... tak ahoj odpoledne !
cobli
napsal(a):
já myslím na forum,ktere je asi tri radky pod timto- zalozil ho tuším romus nebo remus, a jmenujese rhodesian ridgeback-fotečky... tak ahoj odpoledne !
17 měsíců
barunka
napsal(a):
Tohle jsou moje zlatíčka - 2 letá Barunka
...a 11 měsíční Džakynka
terka28
napsal(a):
Pošlu i své fotky
tak to jsou ti mí, Péťa a Robča
elis30
napsal(a):
Hagrid a Izzy
Jo špringr jako správný lovecký pes se vyjímá nejlépe na sedačce
olga
napsal(a):
Jo špringr jako správný lovecký pes se vyjímá nejlépe na sedačce
A tady špring gaučový zrovna aportuje klacíky z vody-aby se neřeklo,že je to nějaký povaleč.Teda ona je holka-Agáta
hankaapes
napsal(a):
Hubert zdraví Péťu a Robču
Můj miláček Bišonek Andy
terka28
napsal(a):
Pošlu i své fotky
Tak to jsou naši miláčci - samé báječné holky.
conie
napsal(a):
Tak to jsou naši miláčci - samé báječné holky.
A ještě jednou při odpočinku.
conie
napsal(a):
A ještě jednou při odpočinku.
..tak to je můj milášek.......18 měsíční pesa american bulldog.....a neměnila bych za nic na světě.....
cobli

marie m
napsal(a):
ještě miláčci Barhat a Berenis
lidičky ti jsou krásní ! Tak já taky posílám !
koblih:
mac1
napsal(a):
klikneš na "browse", vybereš fotku, kterou sem chceš dát a klikneš na "open" a je to
Nikdy jsem neviděla citlivějšího a umilovanějšího psího přítele - Gabo je můj jedninej
cobli
napsal(a):
lidičky ti jsou krásní ! Tak já taky posílám !
koblih:
Ahoj,taky se přídávám s chodským psem.Komu se zalíbí,můžete se juknout do rubriky CHOĎÁČCI 100x jinak! a souhlasím s tím,že teď je tady nějak mrtvo......
terka28
napsal(a):
Pošlu i své fotky
tak moji draci :-) bostonský teriér
marikare
napsal(a):
Ch.Ciarrai Blue Ivanhoe ( " Kerry " ) a její syn Admiral Bluevic ("Admík")
marikare
napsal(a):
a ještě rodičů kříženec rtw a středoasiata - 18 měs. mimino o 47kilech :-)
marikare
napsal(a):
a ještě rodičů kříženec rtw a středoasiata - 18 měs. mimino o 47kilech :-)
a ještě detail našeho drobečka
marikare
napsal(a):
a ještě detail našeho drobečka
Tohle je Moje Brituška- 3 roky
majta
napsal(a):
Tohle je Moje Brituška- 3 roky
A druhá příšerka Aida- 7 měsíců
terka28
napsal(a):
Pošlu i své fotky
Tak to je muj nejvetsi milacek 11 mesicni holcicka stafordsirskeho bullteriera Dastynka
lisakova
napsal(a):
Tak to je muj nejvetsi milacek 11 mesicni holcicka stafordsirskeho bullteriera Dastynka
tady moji hafani
hankaapes
napsal(a):
A můj milášek
Tak se taky trošku přidám : Lagoťáček Adolfek
lagoking
napsal(a):
Tak se taky trošku přidám : Lagoťáček Adolfek
tak tohle je muj milacek...i gdyz negdy bych ho vymenila radsi za rotwika nebo boxera...
terka28
napsal(a):
Pošlu i své fotky
Tak tohle je zase můj miláček, kříženec pinče Filip.Je to útulák, ale ohromný tulivý a poslušný sluníčko:) zrovna ted stojí u mě a nutí mě házet mu hračku, je to nezmar:)
misule
napsal(a):
Tak tohle je zase můj miláček, kříženec pinče Filip.Je to útulák, ale ohromný tulivý a poslušný sluníčko:) zrovna ted stojí u mě a nutí mě házet mu hračku, je to nezmar:)
a tohle je moje druhý sluníčko, přítelův dalmatin Dasty:) No, zas takový sluníčko to není, je to pěknej dareba:)
terka28
napsal(a):
Pošlu i své fotky
Můj miláček nejmiláčkovatější
terka28
napsal(a):
Pošlu i své fotky
ahoj tak toje muj milasek.jemu teprve pulroku.
elis30
napsal(a):
Hagrid a Izzy
Taky mám naháčka a potkyho, ale oba chlupáčky
kamila
napsal(a):
ahoj tak toje muj milasek.jemu teprve pulroku.
a ještě moje myšičkaaaaaaaaaa
sylvik cilka
napsal(a):
a ještě moje myšičkaaaaaaaaaa
Moje psí láska Kulíšek.......pinč 16 let
terka28
napsal(a):
Pošlu i své fotky
A tohle je moje zlatíčko, 14 měsíční francouzský buldoček Hugo. Tady vypadá jako ochrápanec, ale jinak připomíná torpédo
terka28
napsal(a):
Pošlu i své fotky
Moji miláčci Maltézáček Matýsek a borderák Bak
atyska
napsal(a):
Moji miláčci Maltézáček Matýsek a borderák Bak
Naši miláčci jsou King Charles španělé .
www.sweb.cz/king.info
miky
napsal(a):
Naši miláčci jsou King Charles španělé .
www.sweb.cz/king.info
terka28
napsal(a):
Pošlu i své fotky
naše skoro roční holka Amee-kříženec boloňského psíka
terka28
napsal(a):
Pošlu i své fotky
tak tu je laska mojho zivota-moj cavalier Geralt, ma 15 mesiacov-pravy pubertak
www.mojcavalier.estranky.cz
terka28
napsal(a):
Pošlu i své fotky
Tohle jsou moje zlatíčka
6 letá Cedra
baiwen
napsal(a):
2 letý Apollo
...a jako poslední naše nejmladší 2 letá Brooke
terka28
napsal(a):
Pošlu i své fotky
Tak tady ji máš...
Tak tady je můj psí miláček.
Kříženec anglického kokršpaněla.
8 Let.
Filip.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Uranbrit
napsal(a):
UranBrit Bohemia Vampirelli.
Krasavec...jestli se můžu zeptat jakej je povahově?
napsal(a):
Krasavec...jestli se můžu zeptat jakej je povahově?
Tak mame naseho Shawna teprve necele 3 mesice... Ale muzu rict, ze povaha zatim naprosto uzasna. Je ucenlivy, miluje vodu, lidi... Byli jsme uz 2x na vodnim vycviku a bomba. Neni moc bojacny takze vlak, mesto, auta v pohode... Asi je to i rodicema... Jen mame problem, ze nechce spavat doma, tak zustava na noc venku. Je mu horko...

Radvajs
napsal(a):
Jejda... To nebylo na naseho! Pardon.
V pohodě, váš je taky úžasný stvořeníčko roztomilost sama...a koukám, že se vyvedl i povahově

Uranbrit
napsal(a):
Zatím takové osmiměsíční trdlo ale už se začíná dosti projevovat :D.
Projevovat? znamená to, že začíná být hlídací?
Kamarádka se odstěhovala do baráku na samotě a určitě by chtěli spolehlivýho hlídače, ale nechce nic tak radikálního jako je např.kavkazan, tohle plemeno se jí moc líbí i povahově (dle toho, co má ve standardu a co se dočetla, ale nikoho, kdo by ho měl doma nezná)...tak asi zkusej jet na nějakou výstavu, že by posbírali info tam.
napsal(a):
Projevovat? znamená to, že začíná být hlídací?
Kamarádka se odstěhovala do baráku na samotě a určitě by chtěli spolehlivýho hlídače, ale nechce nic tak radikálního jako je např.kavkazan, tohle plemeno se jí moc líbí i povahově (dle toho, co má ve standardu a co se dočetla, ale nikoho, kdo by ho měl doma nezná)...tak asi zkusej jet na nějakou výstavu, že by posbírali info tam.
Jako steklý je od mala na to co se mu nelíbí ale jinak zlatej :D on ten den nějak semnou profláká ale v noci je opravdu ostražitý :) už ten měsíc nazpět. nevím odkud jste ale kdyby to nebylo daleko není problém přijet se podívat.

Uranbrit
napsal(a):
Jako steklý je od mala na to co se mu nelíbí ale jinak zlatej :D on ten den nějak semnou profláká ale v noci je opravdu ostražitý :) už ten měsíc nazpět. nevím odkud jste ale kdyby to nebylo daleko není problém přijet se podívat.
Kamarádka bydlí asi dvacet kiláků od Český Lípy...
Už i mluvila s nějakým chovatelem (nevím s kým), ale má strach, aby nevychvaloval plemeno do nebes, jen "prodal" následně štěně. Jde jí spíš o to, aby nebyl "vítací" a případného vetřelce ještě s vrtěním ocasu neprovedl domem...jinak je z těchto psů naprosto unešená, asi láska na první pohled...zatím teda sbírá informace, nechce se unáhlit, naštěstí není typ člověka, který vybírá jen podle vzhledu...
napsal(a):
Kamarádka bydlí asi dvacet kiláků od Český Lípy...
Už i mluvila s nějakým chovatelem (nevím s kým), ale má strach, aby nevychvaloval plemeno do nebes, jen "prodal" následně štěně. Jde jí spíš o to, aby nebyl "vítací" a případného vetřelce ještě s vrtěním ocasu neprovedl domem...jinak je z těchto psů naprosto unešená, asi láska na první pohled...zatím teda sbírá informace, nechce se unáhlit, naštěstí není typ člověka, který vybírá jen podle vzhledu...
Určitě to není plemeno pro začátečníky tak snad není :).

Uranbrit
napsal(a):
Určitě to není plemeno pro začátečníky tak snad není :).
No když ještě bydlela s rodiči tak měli brazilskou filu a pak kavkaze a rotvičku...takže toho bych se nebála, vždycky jí to s těma pesama fungovalo, takže by asi neměl být problém
Náš Nero...Labrodorský retrívr..
Je to divoch, nemáme chvíli klidu, :D
ale zbožňujeme ho... <3.
Tak se pochlubim novou fotkou . A zároveň doporučuji fotografku Anetu Jungerovou

marcelaamax
napsal(a):
Tak se pochlubim novou fotkou . A zároveň doporučuji fotografku Anetu Jungerovou
KRÁSNÁ FOTKA

Krásné zvíře!

marcelaamax
napsal(a):
Jaká podoba, že https://zvirata.bazos.cz/inzerat/67069630/americky-stafordsirsky-terier.php.

marcelaamax
napsal(a):
...vypadá to úžasně.
napsal(a):
Jaká podoba, že https://zvirata.bazos.cz/inzerat/67069630/americky-stafordsirsky-terier.php.
Je, podobná barva, ale Cooper jako stěně vypadal jinak.

maci1516
napsal(a):
Náš Nero...Labrodorský retrívr..
Je to divoch, nemáme chvíli klidu, :D
ale zbožňujeme ho... <3.
Nádhernej.pro mě nejkrásnější psi

To je ale mamut, nic ve zlém.

napsal(a):
To je ale mamut, nic ve zlém.
To jen tak vypadá, hlava je mohutná, ale na výstavách a zkouškách jsme spíš mezi nejmenšíma

marcelaamax
napsal(a):
Pěknej, a pěkný fotky

Andrýsek3
napsal(a):
Tak to dopadlooo? :) Tak hodně štěstí s miminem a hlavně ať se s velkou(malou) snesou
Jo dopadlo takže už se těšíme. včera mě paní posílala video a je dost akční a pěkně vyčůrané, leží vedle sestry jakože nic a když se sestra dostatečně nevěnuje hračce tak naší jí ukradne takže naše ani neví že má posledních 14 dní klidu

Naty1
napsal(a):
Filípek, asi 3 roky, útulkáč.
A proč je tak otylý?

Říkám otylý (=tlustý).
Tak maličko nostalgie, tahle princezna už je dva a půl roku za duhovým mostem, Axa Z Lukasova dolíku

Atheira
napsal(a):
To některý vyžraný holky říkaj taky, že to vlastně není z vyžrání, ale že mají takovou stavbu těla... Váš pes je fakt tlustej, ne že ne.

Fiona.Praha
napsal(a):
Co z toho vyroste?
Myslím to štěndo
Že by NO?

Fiona.Praha
napsal(a):
Co z toho vyroste?
Myslím to štěndo
Nebo choďák

Fiona.Praha
napsal(a):
Nechci hádat, proto jsem se ptala budoucího majitele. Ten to snad vědět bude, ne?
Určitě, mě hádat bsví

macomb
napsal(a):
Choďák
Bingo

macomb
napsal(a):
Ve vás se znalec nezapře
Ale, to byla spíš náhoda
A jak se jmenuje, krasavec?

macomb
napsal(a):
Budeme mu říkal Darty
Pěkný Tak ať Vám hezky roste
Taky přidám svoje zlatíčka. Havaňačka Amy, špic Jerry a ovčanda Bella.
hranancanka

XXX.XXX.10.161

Tak se taky pochlubím
pořadí Tori (1,2), Anděl u snídaně, Čert, Anděl a Čert v pracovním, dočaskář Lumpi.
bhk
napsal(a):
Krásnej pes.
S čímže to máte křížené?
Kdyby jste to někde nezmínila - dala bych snad ruku do ohně, že je to čistej apbt
Jo to nejste jediná
Otec je čistokrevný AST, matka je utulkova - údajně mix nějakého ohaře, ale třeba v sobě má i APBT, kdo ví

Fiona.Praha
napsal(a):
To uprostřed je máma?
Tak to po ní podědil jen barvu očí, ne?
Tak teď jste tedy zaperlila

Fiona.Praha
napsal(a):
Já se mylně domnívala , že je to fotka "rodinky" - černé dítě, bílá máma a hnědý táta Sice jsem si říkala - to bílé, mix ohaře?, ale nechtěla jsem zpochybňovat
tak takhle jsem se dlooouho nezasmála
Andrýsek3
napsal(a):
Cooper je hodně podobný mámě, taky jsem se musela zorientovat. A ona vpadá jako že má v sobě i něco bullovitého (ty uši!)
Jo těžko říct co všechno se v ní skrývá . Ale čumák má protáhlejší a nemá takovou tu "bullovitou" širokou tlamu, ten úsměv .
Ale ještě než vyrostli štěńata (Cooper a jeho bratr) tak si mysleli jen toho ohaře, že má v sobě. To, že by tam mohlo být i něco bullovitého je napadlo, až když viděli co vyrostlo ze štěňat
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18
marcelaamax
napsal(a):
Jo to nejste jediná
Otec je čistokrevný AST, matka je utulkova - údajně mix nějakého ohaře, ale třeba v sobě má i APBT, kdo ví
Máte krásný fotky, to Vy sama? Čím fotíte? (Nepište, že fotákem )
Jinak na těchto fotkách už ta hlava fakt vypadá jinak než na těch předešlých - užší, protáhlejší..
Ale i tak - moc hezké.
bhk
napsal(a):
Máte krásný fotky, to Vy sama? Čím fotíte? (Nepište, že fotákem )
Jinak na těchto fotkách už ta hlava fakt vypadá jinak než na těch předešlých - užší, protáhlejší..
Ale i tak - moc hezké.
No protože na těchto fotkách je matka, na těch předtím její štěně, rozumime si? Sakda se mi to nechce odeslat celé.
Prvni várka fotek byl muj pes, na druhé várce fotek je ast - otec meho psa a tmavá je matka mého psa. Retrívr je třetí pes majitelky.
Jinak druhou várku fotek fotila majitelka rodičů meho psa - aneta-foto.com, stejne tak na fb, tam naleznete i info o foťáku ;-).
Koukam udělala jsem vám v tom peknej zmatek
Přikládám ještě meho psa, a poznávací znamení, má velkou bílou naprsenku a packy, matka ne :-D.
marcelaamax
napsal(a):
Koukam udělala jsem vám v tom peknej zmatek
Přikládám ještě meho psa, a poznávací znamení, má velkou bílou naprsenku a packy, matka ne :-D.
Ajo, jsem vůl.. Už to chápu
Docela jsme Vás tady zaměstnali
Takže se vrátím k prvnímu svému příspěvku a ten tedy potvrzuji - tj. věřila bych, že je Váš pes čistej apbt.
Paní fotí fakt krásně, fb nemám takže nic. To neva.
Dík za trpělivost.

Aeqwyn
napsal(a):
Máte moc krásné pejsky, zvlášť ta tmavá na gauči, se mi moc líbí, je prostě boží.
bhk
napsal(a):
Ajo, jsem vůl.. Už to chápu
Docela jsme Vás tady zaměstnali
Takže se vrátím k prvnímu svému příspěvku a ten tedy potvrzuji - tj. věřila bych, že je Váš pes čistej apbt.
Paní fotí fakt krásně, fb nemám takže nic. To neva.
Dík za trpělivost.
Nemá jen fb, má i web - http://www.aneta-foto.com/

marcelaamax
napsal(a):
Pěkné telátko. Co je to zač? Omlouvám se, ale v pastevcích se tolik neorientuji. Na kavkazana je moc bílý, na SAO moc chlupatý, jako moskevák se mi také nezdá, tak nevím
Že by Pyrenejský mastin?