Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

maťa

23.11.2006 11:32
maťa

Sem si dovolila založit nové tématíčko

Dáši, mohu se k veřejné pochvale jen přidat, ty víš.....viď? Tvůj vztah ke psům, tvoje znalosti, názory, péče o chlupáče.....to vše a ještě mnohem víc....si zaslouží můj obdiv, úctu a tichou pokoru

Jsi prostě jedna z mála bezvadných lidí, o kterých vím, a moc si toho vážím

maťa

23.11.2006 11:34
maťa

maťa napsal(a):

Dáši, mohu se k veřejné pochvale jen přidat, ty víš.....viď? Tvůj vztah ke psům, tvoje znalosti, názory, péče o chlupáče.....to vše a ještě mnohem víc....si zaslouží můj obdiv, úctu a tichou pokoru

A aby to tu nebylo jen samé písmo, a se svolením Verýska, dávám jednu památeční, na ještě maličké medvídkovité mimi

cipalka

23.11.2006 13:40
cipalka

maťa napsal(a):
A aby to tu nebylo jen samé písmo, a se svolením Verýska, dávám jednu památeční, na ještě maličké medvídkovité mimi

nooo, a aby neškytala jenom Dáša, tak bych si dovolila zmínit ještě Zuzku Nevrlou, sice Bllerkováci měli jenom jeden vrh, ale Zuzka je na tom podobně jako Dáša - zajímá se, navštěvuje, fotí, stará se... třikrát hurá takovým chovatelkám!!!!!!!
a taky posílám jedno mimi

23.11.2006 14:35

cipalka napsal(a):
nooo, a aby neškytala jenom Dáša, tak bych si dovolila zmínit ještě Zuzku Nevrlou, sice Bllerkováci měli jenom jeden vrh, ale Zuzka je na tom podobně jako Dáša - zajímá se, navštěvuje, fotí, stará se... třikrát hurá takovým chovatelkám!!!!!!!

Alisi,trochu přerostlé mimi,že?
A jedno mimi od nás...

cipalka

23.11.2006 14:40
cipalka

eavy napsal(a):
Alisi,trochu přerostlé mimi,že?
A jedno mimi od nás...

ano, takové mega-mimi. duchem určitě (teda v některých situacích)

23.11.2006 18:23

cipalka napsal(a):

no já teda koukám!! děkujeme za pochvalu ale nepřijde mi na tom nic zvláštního, je to samozřejmost navštěvovat svoje odchovy, kontrolovat jestli je o ně dobře postaráno a kdykoli novým majitelům poradit!!!

a mimi je nádherný

maťa

23.11.2006 18:31
maťa

bllerkovaci napsal(a):
no já teda koukám!! děkujeme za pochvalu ale nepřijde mi na tom nic zvláštního, je to samozřejmost navštěvovat svoje odchovy, kontrolovat jestli je o ně dobře postaráno a kdykoli novým majitelům poradit!!!

a mimi je nádherný

No koukám, že není mimi jako "mimi" že??? Každopádně je príma, že si některé "mimi" myslí, že mimi opravdu je!!! To svědčí o hluboké inteligenci

A jinak dobrých chovatelů je určo hodně a moc....jen si přát, aby jich přibývalo

Tož všem správným chovatelům se srdíčkem na svém místě třikrát huráááá

23.11.2006 19:05

maťa napsal(a):
No koukám, že není mimi jako "mimi" že??? Každopádně je príma, že si některé "mimi" myslí, že mimi opravdu je!!! To svědčí o hluboké inteligenci

A jinak dobrých chovatelů je určo hodně a moc....jen si přát, aby jich přibývalo

Tož všem správným chovatelům se srdíčkem na svém místě třikrát huráááá

Přidávám se ke gratulaci správným chovatelům a jsem ráda,že takoví ještě jsou....je to fajn,přečíst si to veřejně

Tady je jedna hlídací...u nás se hlídají motorky...

23.11.2006 19:08

jesie napsal(a):
Přidávám se ke gratulaci správným chovatelům a jsem ráda,že takoví ještě jsou....je to fajn,přečíst si to veřejně

Tady je jedna hlídací...u nás se hlídají motorky...

a ještě jedna společná Cerba s Jes...těch mám opravdu málo

maťa

23.11.2006 21:24
maťa

jesie napsal(a):
a ještě jedna společná Cerba s Jes...těch mám opravdu málo

Jindřiško, zdá se mi to, nebo se Jess poněkud zaoblila a vypadá daleko lépe, než když si sem kdysi poprvé dávala tu fotku, jak byla moc nemocná?
Mně tady přijde úplně plně vyrovnaná partnerka Cerbovi Je hezunká! Cerb samo taky

23.11.2006 22:01

maťa napsal(a):
Jindřiško, zdá se mi to, nebo se Jess poněkud zaoblila a vypadá daleko lépe, než když si sem kdysi poprvé dávala tu fotku, jak byla moc nemocná?
Mně tady přijde úplně plně vyrovnaná partnerka Cerbovi Je hezunká! Cerb samo taky

Chi,Maťo...že se zaoblila,jo?Je normálně tlustá a to dostává poloviční porce než Cerb...nevím,nevím....asi mi naroste ve slona..ale mám radost,že je zatím klid a není vychrtlá..toho jsem si užili až dost A díky za pochvalu,já jí to vyřídím

Prosím,nemáte někdo info o ch.s. Droužkovický potok?Jsou od nás z Chomutova,tak mě překvapilo,že je neznám a ani netuším...děkuji

23.11.2006 22:07

jesie napsal(a):
Chi,Maťo...že se zaoblila,jo?Je normálně tlustá a to dostává poloviční porce než Cerb...nevím,nevím....asi mi naroste ve slona..ale mám radost,že je zatím klid a není vychrtlá..toho jsem si užili až dost A díky za pochvalu,já jí to vyřídím

Prosím,nemáte někdo info o ch.s. Droužkovický potok?Jsou od nás z Chomutova,tak mě překvapilo,že je neznám a ani netuším...děkuji

A co o nich chcete vědět?

23.11.2006 22:38

bllerkovaci napsal(a):
A co o nich chcete vědět?

Nic důvěrného...jen,že jsem o nich ještě neslyšela..jak dlouho vystavují,jestli jezdí na výstavy,jestli se někde můžeme na akcích KRAOP potkat...kolik měli vrhů,jetli má tady někdo štěndo od nich nebo oni od někoho štěndo...jsem baba zvědavá,já vím...ale třeba bych se k nim mohla zajet kouknout na "příbuzenstvo"

23.11.2006 22:53

jesie napsal(a):
Nic důvěrného...jen,že jsem o nich ještě neslyšela..jak dlouho vystavují,jestli jezdí na výstavy,jestli se někde můžeme na akcích KRAOP potkat...kolik měli vrhů,jetli má tady někdo štěndo od nich nebo oni od někoho štěndo...jsem baba zvědavá,já vím...ale třeba bych se k nim mohla zajet kouknout na "příbuzenstvo"

No můžete se kouknout na jejich stránky: http://www.drouzkovickypotok.estranky.cz Sem tam jezdí na výstavy, ale víceméně jen do Prahy, jsou v KKPP a na srazu KRAOP je nepotkáte. Ale obrázek si udělejte sama

24.11.2006 12:07

bllerkovaci napsal(a):
No můžete se kouknout na jejich stránky: http://www.drouzkovickypotok.estranky.cz Sem tam jezdí na výstavy, ale víceméně jen do Prahy, jsou v KKPP a na srazu KRAOP je nepotkáte. Ale obrázek si udělejte sama

Díky,koukala jsem,ale nenašla jsem na jejich webovkách žádný kontakt,takže pokud na ně náhodou nenarazím,tak asi nic,Droužkovice sice nejsou velké,ale i tak to stačí,abych tam běhala od domu ke domu

24.11.2006 12:46

jesie napsal(a):
Díky,koukala jsem,ale nenašla jsem na jejich webovkách žádný kontakt,takže pokud na ně náhodou nenarazím,tak asi nic,Droužkovice sice nejsou velké,ale i tak to stačí,abych tam běhala od domu ke domu

Není zač Tady je číslo, snad je správné...724 80 17 24

24.11.2006 16:46

maťa napsal(a):

Ahoj holky
zdravím všechny a koukám , že jste zde měli zajímavou debatu
Miminkase pomalu rozutíkávají do nových domovů ,ale zatím to neni tak bolestivé.Doufám ,že jich budu hodně vídávat
No a Cinda ta už je na ně někdy jak na cizáky ještě , že strejda Bred to zachranuje - pokud je zrovna nepošlape
Jeden Alfík

24.11.2006 18:23

nada napsal(a):
Ahoj holky
zdravím všechny a koukám , že jste zde měli zajímavou debatu
Miminkase pomalu rozutíkávají do nových domovů ,ale zatím to neni tak bolestivé.Doufám ,že jich budu hodně vídávat
No a Cinda ta už je na ně někdy jak na cizáky ještě , že strejda Bred to zachranuje - pokud je zrovna nepošlape
Jeden Alfík

Nadi,když jsi napsala,že Cinda je na ně jak na cizáky....ehm....víš,taky mi někdy přijde,že mi ty děti podstrčili..že taková báječná a ideální ženská nemůže mát takové dvě ukřičené děti Takže pozdrav utahané Cindě...a že jí rozumím

25.11.2006 20:12

jesie napsal(a):
Nadi,když jsi napsala,že Cinda je na ně jak na cizáky....ehm....víš,taky mi někdy přijde,že mi ty děti podstrčili..že taková báječná a ideální ženská nemůže mát takové dvě ukřičené děti Takže pozdrav utahané Cindě...a že jí rozumím

ahóój!! tady je ale nějak mrtvo...

naše veteránka - Beuška

25.11.2006 20:16

bllerkovaci napsal(a):
ahóój!! tady je ale nějak mrtvo...

naše veteránka - Beuška

a další...

25.11.2006 20:21

bllerkovaci napsal(a):
a další...

a Agirek

26.11.2006 13:37

bllerkovaci napsal(a):
a Agirek

Holky, neprodala jste některá teď štěndo do Ostravy? Já jsem totiž dneska jedno náhodou objevila

26.11.2006 16:29

susan napsal(a):
Holky, neprodala jste některá teď štěndo do Ostravy? Já jsem totiž dneska jedno náhodou objevila

Zuzi to bude asi ten pejsek od Conků, G z Údolí Kalspoltu

26.11.2006 16:42

bllerkovaci napsal(a):
Zuzi to bude asi ten pejsek od Conků, G z Údolí Kalspoltu

Copak, my tu máme někde blízko brášku z dalšího vrhu ? Tak honem Zuzko, vyklop, kde jsi ho viděla ???

26.11.2006 17:27

lmusa napsal(a):
Copak, my tu máme někde blízko brášku z dalšího vrhu ? Tak honem Zuzko, vyklop, kde jsi ho viděla ???

Tak to je fajn. Je blízko, tak to ho budu okukovat jak roste Libo písla jsem Ti.

cipalka

26.11.2006 20:03
cipalka

susan napsal(a):
Tak to je fajn. Je blízko, tak to ho budu okukovat jak roste Libo písla jsem Ti.

tak a pochlubte se, kdo jede v sobotu do Frýdlantu?

26.11.2006 20:55

cipalka napsal(a):
tak a pochlubte se, kdo jede v sobotu do Frýdlantu?

vypadá to, že my jedéééém a co vím, tak tam bude Embada a ještě asi dvě malý Šejtanky

maťa

26.11.2006 23:23
maťa

maťa napsal(a):

Ahojky všem

Tak Jindřiško, to mám velikou radost, že se Jess tak poopravila a je jí výborně a báječně Asi si musela prožít dost, nemluvě o tobě, tož teď obě užíváte zaslouženého výsledku, viď? Jen tak dál, ni krok zpět!!

Hezučké fotky, Zuzko, Bllerka vypadá porád, jak mladice....sluší jí to, jen ten výraz v obličeji už má takovej "světáckej" Nooo a Agirek bez komentáře....neb ten se mi líbil vždycky....

Štěnítka od Nadi též rostou, koukám, jak z vodičky, asi je doma veselo, že??

Inu, s kavkazánčetem se člověk nudit ani nemůže....bo mít parťáka, bodyguarda, kočku, medvěda a filutku v jednom, musí být prostě úžo a bájo, copa víc si přát!!!

cipalka

27.11.2006 07:36
cipalka

bllerkovaci napsal(a):
vypadá to, že my jedéééém a co vím, tak tam bude Embada a ještě asi dvě malý Šejtanky

Zuzo, to musí být Honza jistě nadšen.... a Embadovic jedou? tak ti jsou vzorní, ti jdou do té socializace fakt naplno

27.11.2006 08:32

cipalka napsal(a):
Zuzo, to musí být Honza jistě nadšen.... a Embadovic jedou? tak ti jsou vzorní, ti jdou do té socializace fakt naplno

no jasně že je nadšenej, že uvidí Tebe, Cipíska a tak sám to schválil!! a prý proč bysme nejeli jo, Jana říkala, že Embadovic jedou

cipalka

27.11.2006 09:00
cipalka

bllerkovaci napsal(a):
no jasně že je nadšenej, že uvidí Tebe, Cipíska a tak sám to schválil!! a prý proč bysme nejeli jo, Jana říkala, že Embadovic jedou

tak to bude rachot!!! a koukám, že Erža stále v plné síle, to je bezva, že se drží!!!!!!

27.11.2006 10:16

cipalka napsal(a):
tak to bude rachot!!! a koukám, že Erža stále v plné síle, to je bezva, že se drží!!!!!!

no tos je měla vidět včera lítali jak šílení, vybrali všechno křoví co bylo nadosah a pak byli pěkně utahaní Erža se zatím naštěstí drží, jen po té hře jí trochu zlobily nožičky a tady jedna Erika s paničkou

cipalka

27.11.2006 10:28
cipalka

bllerkovaci napsal(a):
no tos je měla vidět včera lítali jak šílení, vybrali všechno křoví co bylo nadosah a pak byli pěkně utahaní Erža se zatím naštěstí drží, jen po té hře jí trochu zlobily nožičky a tady jedna Erika s paničkou

to se člověk jenom musí smát těm veterinářům......... jak je to dlouho, co dávali Erži měsíc života???

27.11.2006 10:38

cipalka napsal(a):
to se člověk jenom musí smát těm veterinářům......... jak je to dlouho, co dávali Erži měsíc života???

no oni spíš nevěděli kolik přesně jí zbývá, ale ne moc...ale zatím blbne s Ágou v křoví, lítá pro aportky a na figuranta řve jak zamlada hlavně aby to co nejdýl vydrželo!!!

27.11.2006 10:49

maťa napsal(a):

Ahojky dámy.
Nadi,tak už se Ti taky rozcházejí,co?

27.11.2006 12:13

eavy napsal(a):
Ahojky dámy.
Nadi,tak už se Ti taky rozcházejí,co?

Ahoj holky,tak taky par fotek

27.11.2006 12:14

jesie napsal(a):
Ahoj holky,tak taky par fotek

Tady jedna "umělecká"

27.11.2006 12:16

jesie napsal(a):
Tady jedna "umělecká"

A ještě poslední,na co jsem si vlastně pořídila děti...........

maťa

27.11.2006 12:18
maťa

jesie napsal(a):
A ještě poslední,na co jsem si vlastně pořídila děti...........

Téééda Jindři, ty fotky jsou nádherný Hlavně ta "umělecká" nemá chybu
Dala by se nazvat: Parťáci k pohledání

27.11.2006 12:52

maťa napsal(a):
Téééda Jindři, ty fotky jsou nádherný Hlavně ta "umělecká" nemá chybu
Dala by se nazvat: Parťáci k pohledání

Juj,Maťo,díky za pochvalu holkám vyřídím...ony chtějí vždycky na prochazce vést Cerba na vodítku a on je,miláček,tak inteligentní,že netáhne a jde jak beránek....je zlatíčko

maťa

27.11.2006 19:23
maťa

jesie napsal(a):
Juj,Maťo,díky za pochvalu holkám vyřídím...ony chtějí vždycky na prochazce vést Cerba na vodítku a on je,miláček,tak inteligentní,že netáhne a jde jak beránek....je zlatíčko

No vidíš to, pak že ti "chlapi" nejsou gentlemani
Nééé opravdu, to je strašně krásný, že je Cerb tak ohleduplnej a uvědomuje si svoji sílu a používá mozek....to je na těchto pastevcích moc hezké Oni i jiná plemena jsou príma, ale už jsou to spíše individuality

Každopádně ti závidím, že si všichni tak hezky rozumíte Mimi už pomalu trénují na Junior Handling, netrénují? A že jim to jde!

27.11.2006 19:53

maťa napsal(a):
No vidíš to, pak že ti "chlapi" nejsou gentlemani
Nééé opravdu, to je strašně krásný, že je Cerb tak ohleduplnej a uvědomuje si svoji sílu a používá mozek....to je na těchto pastevcích moc hezké Oni i jiná plemena jsou príma, ale už jsou to spíše individuality

Každopádně ti závidím, že si všichni tak hezky rozumíte Mimi už pomalu trénují na Junior Handling, netrénují? A že jim to jde!

Maťo a nejen na to pořádáme i závody na psím hřbetě,jízda na psovi je u nás extrémně oblíbená

maťa

27.11.2006 20:05
maťa

jesie napsal(a):
Maťo a nejen na to pořádáme i závody na psím hřbetě,jízda na psovi je u nás extrémně oblíbená

Jéééje Jindří, takže vlastně ušetříš za koně a přitom ten tvůj "kůň" ještě i hlídá!
Koukám, že jste u vás rodinka s velkým R, což je dnes vzácnost, tudíž moc a moc přeju, aby vám to vydrželo a smíchu a švandy bylo vždycky dost

P.S. Stavění "Cerbuláků" holčičky neplánují, až napadne sníh? Že by jste udělali soutěž o nejhezčího "sněhuláka" Ale tahat na sáňkách je asi taky bude, že?

27.11.2006 20:25

maťa napsal(a):
Jéééje Jindří, takže vlastně ušetříš za koně a přitom ten tvůj "kůň" ještě i hlídá!
Koukám, že jste u vás rodinka s velkým R, což je dnes vzácnost, tudíž moc a moc přeju, aby vám to vydrželo a smíchu a švandy bylo vždycky dost

P.S. Stavění "Cerbuláků" holčičky neplánují, až napadne sníh? Že by jste udělali soutěž o nejhezčího "sněhuláka" Ale tahat na sáňkách je asi taky bude, že?

Maťo,ty u nás bydlíš či co? Jasně,že chystám psí dvojspřeží,co bude brázdit naše lesy....jen doufám,že hafani odolají volání divočiny a nezdrhnou my i s dítky,to by byl průser
Takže sháním postroj na ty naše zabijáky

maťa

27.11.2006 20:31
maťa

maťa napsal(a):

Chichi...to víš, mám voči a uši všade

Takže dvojspřeží pravíš?? No jsou dvě varianty.....buď budeš muset holčinky hodně vykrmit, aby s nima ty dva neprchali tak rychle , a nebo budeš muset hodně vykrmit ty dva, aby jim to tak rychle neutíkalo Popřípadě bys mohla začít trénovat tryskoběh ty, nebo nejlepší bude, když si na medvídky pořídíš uzdu a opratě, abys je mohla korigovat a k sáňkám přidáš pákovou brzdu

Možností je.....

To bude prča, chtěla bych být u toho!!! Musíš sem pak fiknout fotky, jo??? Držím paluchy, ať to zvládnete bez "šrámů"

maťa

27.11.2006 20:33
maťa

maťa napsal(a):
Chichi...to víš, mám voči a uši všade

Takže dvojspřeží pravíš?? No jsou dvě varianty.....buď budeš muset holčinky hodně vykrmit, aby s nima ty dva neprchali tak rychle , a nebo budeš muset hodně vykrmit ty dva, aby jim to tak rychle neutíkalo Popřípadě bys mohla začít trénovat tryskoběh ty, nebo nejlepší bude, když si na medvídky pořídíš uzdu a opratě, abys je mohla korigovat a k sáňkám přidáš pákovou brzdu

Možností je.....

To bude prča, chtěla bych být u toho!!! Musíš sem pak fiknout fotky, jo??? Držím paluchy, ať to zvládnete bez "šrámů"

P.S. Pokavad to ve zdraví přežijete, zapísnu si to za ucho a za pár let už moje dvojspřeží s mými dítky, bude jezdit, jak vostřílené

27.11.2006 21:22

maťa napsal(a):
P.S. Pokavad to ve zdraví přežijete, zapísnu si to za ucho a za pár let už moje dvojspřeží s mými dítky, bude jezdit, jak vostřílené

Slibuju ti,že sepíšu naše zážitky a vychytávky ještě letos a pak to vydám jako knihu...trhnu na tom prachy,budu nechutně bohatá a nakonec se s tebou nafoukaně ani bavit nebudu....ehm takže to sepisovat radši nebudu a povím ti to osobně,ju?
Nicméně doporučuji si koupit 2 kavkazany a pořídit 2 dítka najednou,máš to rychlé a je opravdu víc legrace

maťa

27.11.2006 21:33
maťa

jesie napsal(a):
Slibuju ti,že sepíšu naše zážitky a vychytávky ještě letos a pak to vydám jako knihu...trhnu na tom prachy,budu nechutně bohatá a nakonec se s tebou nafoukaně ani bavit nebudu....ehm takže to sepisovat radši nebudu a povím ti to osobně,ju?
Nicméně doporučuji si koupit 2 kavkazany a pořídit 2 dítka najednou,máš to rychlé a je opravdu víc legrace

Jojky, nuž pochybuju, že bys byla nafoukaná.....obávám se totiž, že to nemáš "v genech" a i pokud by se stal omyl, holčičky a pejsci a manžel by tě asi rychle vrátili zpátky do reality, to je výhoda bájo tvorů, které člověk má kol sebe

Jééé no jak si pořídit dva kavkazánky bych věděla, ale kde se objednávají dvě děti najednou????
Víc legrace by určo bylo.....ráda beru vše šmahem.....aneb buď nic, bo všecko

cipalka

28.11.2006 08:00
cipalka

maťa napsal(a):
Jojky, nuž pochybuju, že bys byla nafoukaná.....obávám se totiž, že to nemáš "v genech" a i pokud by se stal omyl, holčičky a pejsci a manžel by tě asi rychle vrátili zpátky do reality, to je výhoda bájo tvorů, které člověk má kol sebe

Jééé no jak si pořídit dva kavkazánky bych věděla, ale kde se objednávají dvě děti najednou????
Víc legrace by určo bylo.....ráda beru vše šmahem.....aneb buď nic, bo všecko

dva kavkazáky plánuju taky, ale Jindři, divím se, že doporučuješ dvojčata, chachacha nebo že by zvládnout Cerbíkojc holky byla brnkačka? já teda za sebe musím říct, že už sedmej měsíc padám na hubu a děsně by mě zajímalo, kdy už konečně "bude líp", jak všichni tvrdí.....

maťa

28.11.2006 08:57
maťa

cipalka napsal(a):
dva kavkazáky plánuju taky, ale Jindři, divím se, že doporučuješ dvojčata, chachacha nebo že by zvládnout Cerbíkojc holky byla brnkačka? já teda za sebe musím říct, že už sedmej měsíc padám na hubu a děsně by mě zajímalo, kdy už konečně "bude líp", jak všichni tvrdí.....

Nooo Alko, ono bude líp neboj.....budeš ještě s láskou vzpomínat, jak bylo krásné, když mrňata jen hajali v postýlce a ještě nemohli chodit
Takže už vlastně je líp, ne?......

cipalka

28.11.2006 09:02
cipalka

maťa napsal(a):
Nooo Alko, ono bude líp neboj.....budeš ještě s láskou vzpomínat, jak bylo krásné, když mrňata jen hajali v postýlce a ještě nemohli chodit
Takže už vlastně je líp, ne?......

když hajali, tak řvali. teď už sice moc nehajají, ale řvou vo to víc, že se jim nedaří se posadit, doplazit tam, kam chcou, takže podle mě je to čím dál horší......

maťa

28.11.2006 09:21
maťa

cipalka napsal(a):
když hajali, tak řvali. teď už sice moc nehajají, ale řvou vo to víc, že se jim nedaří se posadit, doplazit tam, kam chcou, takže podle mě je to čím dál horší......

Noooo ani není Alčí, páč zatím o nich stále víš.....až budou lozit, a pak i chodit.....budou jistě tiše, neb neplechy se provádějí zásadně v tichosti, a ty je budeš furt hledat a trnout hrůzou, pročpak jsou tak nápadně potichu
Musíš ve všem hledat ta pozitiva....zatím ti občanku nemůžou zničit, s tím, že.....Jéééé maminkááááá!!! a vyrvat odsud fotku - za komoušů to taková sranda nebyla! - nemůžou ti rozstříhat záclony s tím, že....Aby měli hezké střapečky!!!.....a nemůžou ti poškrábat nůžkama skříně, s tím že:....sem chtěla namalovat maminkuuuuu!!!....atd. atp.

Stejně tebe a Jindřišku obdivuju, zvládnout dvojčátka, kavkazáky a manžela a přežít to bez šedin a kruhů pod očima a ještě s humorem.....všechna čest a tiše smekám

28.11.2006 09:32

maťa napsal(a):
Noooo ani není Alčí, páč zatím o nich stále víš.....až budou lozit, a pak i chodit.....budou jistě tiše, neb neplechy se provádějí zásadně v tichosti, a ty je budeš furt hledat a trnout hrůzou, pročpak jsou tak nápadně potichu
Musíš ve všem hledat ta pozitiva....zatím ti občanku nemůžou zničit, s tím, že.....Jéééé maminkááááá!!! a vyrvat odsud fotku - za komoušů to taková sranda nebyla! - nemůžou ti rozstříhat záclony s tím, že....Aby měli hezké střapečky!!!.....a nemůžou ti poškrábat nůžkama skříně, s tím že:....sem chtěla namalovat maminkuuuuu!!!....atd. atp.

Stejně tebe a Jindřišku obdivuju, zvládnout dvojčátka, kavkazáky a manžela a přežít to bez šedin a kruhů pod očima a ještě s humorem.....všechna čest a tiše smekám

A ještě mít čas neustále psát na Ifaunu, to tedy smekám

cipalka

28.11.2006 11:30
cipalka

maťa napsal(a):

nevím jak u Jindřišky, ale u nás je nejhodnější děcko právě ten kavkazák...

28.11.2006 12:40

cipalka napsal(a):
nevím jak u Jindřišky, ale u nás je nejhodnější děcko právě ten kavkazák...

Alko,jo,jo máš pravdu...každý ti tvrdí,jak bude líp a nikdo neřekne kdy ale musím dodat,že je to lepší a lepší,to rozhodně...pro změnu se holkám huba nezastaví od rána do večera,já se ke slovu nedostanu...tudíž vítám vycházky s pesanama,kdy chvíli buzerují někoho jiného než mě.....
Ali,až budeš mít choutky něco dětem provést,koukni na moje fotky,jak ti rostou 2!!!!! potencionální pomocnící k nezaplacení

Pro rejpala....jooo,kdo umí,umí...někdo umí dítě zavřít do kotce ke psům a tím získat čas na vysedávání u pc....pkud byste měl/la zájem o hlídací službu u nás,ráda kohokoliv přijmu s otevřenou náručí...a Alce nevěřte...děti celé dny jen spí,jí a vůbec nic nepotřebují

28.11.2006 12:43

maťa napsal(a):

Ha,Maťo...a to netušíš,proč se barvím? A proč používám make-up? Počkej,někdy ti pošlu fotku z rána,když právě vstávám z probdělé noci.....

cipalka

28.11.2006 12:44
cipalka

jesie napsal(a):
Alko,jo,jo máš pravdu...každý ti tvrdí,jak bude líp a nikdo neřekne kdy ale musím dodat,že je to lepší a lepší,to rozhodně...pro změnu se holkám huba nezastaví od rána do večera,já se ke slovu nedostanu...tudíž vítám vycházky s pesanama,kdy chvíli buzerují někoho jiného než mě.....
Ali,až budeš mít choutky něco dětem provést,koukni na moje fotky,jak ti rostou 2!!!!! potencionální pomocnící k nezaplacení

Pro rejpala....jooo,kdo umí,umí...někdo umí dítě zavřít do kotce ke psům a tím získat čas na vysedávání u pc....pkud byste měl/la zájem o hlídací službu u nás,ráda kohokoliv přijmu s otevřenou náručí...a Alce nevěřte...děti celé dny jen spí,jí a vůbec nic nepotřebují

Jindři, to se Ti povedlo, chachacha a už toho o těch děckách radši necháme, nebo nás kavkazandy pošlou do horoucích pekel......

28.11.2006 13:36

jesie napsal(a):

Jste holky prostě úžasné, jak všechno stíháte, celý den prosedět na Ifauně - mít na všechno názor, každému pomoci a přitom být pořád se psy, s dětmi. To máte asi notebooky pověšené na krku, ne?

28.11.2006 13:38

dedavseved napsal(a):
Jste holky prostě úžasné, jak všechno stíháte, celý den prosedět na Ifauně - mít na všechno názor, každému pomoci a přitom být pořád se psy, s dětmi. To máte asi notebooky pověšené na krku, ne?

Jo a ještě jsme sexy...na to bylo pozapomenuto

maťa

28.11.2006 13:55
maťa

jesie napsal(a):
Ha,Maťo...a to netušíš,proč se barvím? A proč používám make-up? Počkej,někdy ti pošlu fotku z rána,když právě vstávám z probdělé noci.....

Tak Jindří, na tu fotku z rána su zvědavá.....neb nutně teda musíš mít kvalitní barvu a make-up, jelikož na fotkách, které sem holky daly, sem nic nepozorovala, vypadalas velice "přírodně a normálně", jako bys barvu, ni make-up neznala To je nějaká novinka, ne?
Poněvadž já po ránu vypadám jak mrtvola, po naplácání barvy a make-upu, jak oživlá mrtvola, a to ještě nemám ty dva kavkaze a dvě děti Se obávám, že pak abych chodila po nocích s kuklou na hlavě

Inu....není nad ten přírodní zjev....proto tak tíhnu k těm kavkazům

28.11.2006 22:59

maťa napsal(a):
Tak Jindří, na tu fotku z rána su zvědavá.....neb nutně teda musíš mít kvalitní barvu a make-up, jelikož na fotkách, které sem holky daly, sem nic nepozorovala, vypadalas velice "přírodně a normálně", jako bys barvu, ni make-up neznala To je nějaká novinka, ne?
Poněvadž já po ránu vypadám jak mrtvola, po naplácání barvy a make-upu, jak oživlá mrtvola, a to ještě nemám ty dva kavkaze a dvě děti Se obávám, že pak abych chodila po nocích s kuklou na hlavě

Inu....není nad ten přírodní zjev....proto tak tíhnu k těm kavkazům

Holky moravský, nevíte náhodou v kolik začíná v sobotu ten sraz? V meilu bylo, že to ještě bude upřesněno, tak možná ještě bude, já jen jestli už třeba nebylo

28.11.2006 23:07

susan napsal(a):
Holky moravský, nevíte náhodou v kolik začíná v sobotu ten sraz? V meilu bylo, že to ještě bude upřesněno, tak možná ještě bude, já jen jestli už třeba nebylo

Zuzi má to být od 10-11, jak kdo dojede a předběžně je to plánováno do 2! přijedeš? a vezmeš Kajku i Talíska?

28.11.2006 23:16

bllerkovaci napsal(a):
Zuzi má to být od 10-11, jak kdo dojede a předběžně je to plánováno do 2! přijedeš? a vezmeš Kajku i Talíska?

Ahoj Zuzi, dorazím Ale jen s Talískem, jedu totiž sama, na minulý víkend jsme byli dva a vzala bych tím pádem oba, ale tento víkend už to nejde A protože s Tališem tříská puberta beru jeho, u nás člověk moc velkých psů po kupě totiž normálně nepotká

28.11.2006 23:19

susan napsal(a):
Ahoj Zuzi, dorazím Ale jen s Talískem, jedu totiž sama, na minulý víkend jsme byli dva a vzala bych tím pádem oba, ale tento víkend už to nejde A protože s Tališem tříská puberta beru jeho, u nás člověk moc velkých psů po kupě totiž normálně nepotká

Jo a díky za info

28.11.2006 23:28

susan napsal(a):
Jo a díky za info

Není zač Jen mě mrzí, že Kajka zůstává doma My snad taky konečně dorazíme!!

28.11.2006 23:33

bllerkovaci napsal(a):
Není zač Jen mě mrzí, že Kajka zůstává doma My snad taky konečně dorazíme!!

No to mě taky, oni se snad s Agim neseznámí No ale není přece všem dnům konec. Tak se těším na sobotu

28.11.2006 23:34

susan napsal(a):
No to mě taky, oni se snad s Agim neseznámí No ale není přece všem dnům konec. Tak se těším na sobotu

To teda není! My se též moc těšíme

29.11.2006 08:03

maťa napsal(a):

Akelka a jeho malí páníčci
Jindři,šel taky ke dvojčátkům,ale chlapečkům...

29.11.2006 08:57

eavy napsal(a):
Akelka a jeho malí páníčci
Jindři,šel taky ke dvojčátkům,ale chlapečkům...

ahoj všem, tedy Věrko tahle fotka mě pobavila

29.11.2006 09:17

maťa napsal(a):

Maruško,takhle fotka se paní majitelce povedla. Říká,že teď má miminka tři. A Akelka od prcků nejde na krok. Evidentně to bude jejich velký ochránce / tak,jako je to u Jindřišky a Cerba /

maťa

29.11.2006 09:45
maťa

eavy napsal(a):
Maruško,takhle fotka se paní majitelce povedla. Říká,že teď má miminka tři. A Akelka od prcků nejde na krok. Evidentně to bude jejich velký ochránce / tak,jako je to u Jindřišky a Cerba /

Ahojky všem

Jééé Verýskúúú, tak ten můj rozmazleneček umazlená se fakt dostal přesně tam, kam potřeboval To je prostě krása a nádhera! Ta fotka mluví za vše Moooc gratuluju a přeju jemu i novým páníčkům, ať zažijí spoustu švandy a radosti a mají se moooc rádi

Mě to úplně dojalo.....

29.11.2006 10:21

maťa napsal(a):
Ahojky všem

Jééé Verýskúúú, tak ten můj rozmazleneček umazlená se fakt dostal přesně tam, kam potřeboval To je prostě krása a nádhera! Ta fotka mluví za vše Moooc gratuluju a přeju jemu i novým páníčkům, ať zažijí spoustu švandy a radosti a mají se moooc rádi

Mě to úplně dojalo.....

Pro všechny kdo byli na Světovce, nechcete prodat katalog ze soboty? Vím že někdo si to doma neštosuje, tak než to dát do sběru, měla bych zájemce...
Když tak se mi ozvěte třeba mailem...
A přidávám jednu malou Azgiru...

29.11.2006 12:29

monika s napsal(a):
Pro všechny kdo byli na Světovce, nechcete prodat katalog ze soboty? Vím že někdo si to doma neštosuje, tak než to dát do sběru, měla bych zájemce...
Když tak se mi ozvěte třeba mailem...
A přidávám jednu malou Azgiru...

Jééé Verčí,díky....že by nakonec byl KAO prohlášen za psa vhodného ke dvojčatům?

maťa

29.11.2006 15:55
maťa

jesie napsal(a):
Jééé Verčí,díky....že by nakonec byl KAO prohlášen za psa vhodného ke dvojčatům?

Hádanka pro středeční odpoledne Se svolením majitele....

Najděte kavkazáčka!!!

1.12.2006 19:12

maťa napsal(a):
Hádanka pro středeční odpoledne Se svolením majitele....

Najděte kavkazáčka!!!

Kdepak jste se všichni vytratili.....?

Maťo.....hm....to je vážně těžký....a hele,kolik těch KAO tam mám hledat?

Tak jedna od nás.......

maťa

1.12.2006 19:18
maťa

jesie napsal(a):
Kdepak jste se všichni vytratili.....?

Maťo.....hm....to je vážně těžký....a hele,kolik těch KAO tam mám hledat?

Tak jedna od nás.......

Jindří, nápověda není....musíš holt tipnout, nebo najít

1.12.2006 19:31

maťa napsal(a):

Jindři , že by Cerb ???
A tady je jedna odpolední hra na schovku

1.12.2006 19:46

nada napsal(a):
Jindři , že by Cerb ???
A tady je jedna odpolední hra na schovku

Naďo,to je moc krásnej prcek Kolik jich ještě máš?

1.12.2006 19:52

eavy napsal(a):
Naďo,to je moc krásnej prcek Kolik jich ještě máš?

Ahojky

Po víkendu zatím zůstavají dva - tak uvidím jestli se ještě někdo neodhodlá
A co ty ?? Už je máš z domu A nechala jsi si ve finále nejaké mimi ??

1.12.2006 20:14

nada napsal(a):
Ahojky

Po víkendu zatím zůstavají dva - tak uvidím jestli se ještě někdo neodhodlá
A co ty ?? Už je máš z domu A nechala jsi si ve finále nejaké mimi ??

Jé,tak to šlo rychle,co?
No je to tak,že Aliho si bere brácha.jenže nemá ještě zhotovej plot,kolem staveniště,tak je Ali u nás. Předpokládá se,že s plotem začne na jaře. Kdy od nás Ali pocestuje,těžko říct.
Ma prodej máme ještě Džespa. Arčí měl zůstat doma. Jenže pak tu byl příšernej problém se spolubydlícíma a Láďa ho nabídl k prodeji. Chtěl ho brácha k Alíkovi... Jak se rozhodne,ještě se uvidí. U nás jsou změny každý den...

1.12.2006 20:17

eavy napsal(a):
Jé,tak to šlo rychle,co?
No je to tak,že Aliho si bere brácha.jenže nemá ještě zhotovej plot,kolem staveniště,tak je Ali u nás. Předpokládá se,že s plotem začne na jaře. Kdy od nás Ali pocestuje,těžko říct.
Ma prodej máme ještě Džespa. Arčí měl zůstat doma. Jenže pak tu byl příšernej problém se spolubydlícíma a Láďa ho nabídl k prodeji. Chtěl ho brácha k Alíkovi... Jak se rozhodne,ještě se uvidí. U nás jsou změny každý den...

MAťo....hele,nechci rejpat.....ale koukala jsem na webovky Verči....a ehm....mě tam nějak jedna fotka nesedí......hm,řekla bych,že už vím,kde má Antonio svůj nový domov

P.s. Kdybys chtěla vědět,jak jsem na to přišla,tak Kikuška je nezaměnitelná,natož Batulka

sejtanova smecka

1.12.2006 21:35
sejtanova smecka

jesie napsal(a):
MAťo....hele,nechci rejpat.....ale koukala jsem na webovky Verči....a ehm....mě tam nějak jedna fotka nesedí......hm,řekla bych,že už vím,kde má Antonio svůj nový domov

P.s. Kdybys chtěla vědět,jak jsem na to přišla,tak Kikuška je nezaměnitelná,natož Batulka

Jindřiška je lepší, než FBI

sejtanova smecka

1.12.2006 21:37
sejtanova smecka

sejtanova smecka napsal(a):
Jindřiška je lepší, než FBI

Aristokrat :-)

sejtanova smecka

1.12.2006 21:39
sejtanova smecka

Aristokrat :-)

a ještě Anna Dona

1.12.2006 21:51

a ještě Anna Dona

Jo,jo Jani,pozor na me

Jinak muz prave rikal,ze se mu moooc libi Anna Dona....predpokladam,ze jsou jeste k mani,co....

sejtanova smecka

1.12.2006 21:53
sejtanova smecka

jesie napsal(a):
Jo,jo Jani,pozor na me

Jinak muz prave rikal,ze se mu moooc libi Anna Dona....predpokladam,ze jsou jeste k mani,co....

Jo, tyhle potvůrky mám jsou volní, ráda bych je měla někde "poblíž" :-)

1.12.2006 22:07

Jo, tyhle potvůrky mám jsou volní, ráda bych je měla někde "poblíž" :-)

Kdepak,jsem tvrda,tahnu manzela za nohu od pc a zadny dalsi pes doma nebude...ne,ne,ne,ne,ne........

1.12.2006 22:16

jesie napsal(a):
Kdepak,jsem tvrda,tahnu manzela za nohu od pc a zadny dalsi pes doma nebude...ne,ne,ne,ne,ne........

No Verčo zas tak rychlé to neni - neříkej hop.........
A Jindři já taky stále čekám , kdy se Maťa přizná ,a ona stále nic - no nějak nechápu

hodný strýček

2.12.2006 01:20

nada napsal(a):
No Verčo zas tak rychlé to neni - neříkej hop.........
A Jindři já taky stále čekám , kdy se Maťa přizná ,a ona stále nic - no nějak nechápu

hodný strýček

Kavkazský pastevecký pes (Sedlec-Prčice, os. Nové Dvory) [psi]
V pátek ráno 1.12.2006 byl v Nových Dvorech u Sedlce-Prčice nalezen kavkazák,pes(nebo velmi podobné plemeno). Je statný, byl kontaktní a na krku měl kožený obojek. Umístěn je v útulku v Maršovicích, kde netrpělivě čeká na svého páníčka.
e-mail: utulek_marsovice@centrum.cz
Telefon: 317744394,728613618,775268225
vloženo: 01.12.2006 19:41:31

2.12.2006 05:07

eavy napsal(a):
Jé,tak to šlo rychle,co?

Držím palce at to u Vás dobře dopadne

2.12.2006 15:33

nada napsal(a):
Držím palce at to u Vás dobře dopadne

Nadi to myslíš mně nebo Maťu?

cipalka

2.12.2006 15:53
cipalka

susan napsal(a):
Nadi to myslíš mně nebo Maťu?

zdarec, tak to vypadá, že budu mít tu čest naflákat sem jako první fotečky z dnešního srazu, takže držte si kloboučky, jedeme z kopce
Amulet ZF alias Nagy alias Škubánek (bude vysvětleno později)

cipalka

2.12.2006 15:54
cipalka

cipalka napsal(a):
zdarec, tak to vypadá, že budu mít tu čest naflákat sem jako první fotečky z dnešního srazu, takže držte si kloboučky, jedeme z kopce
Amulet ZF alias Nagy alias Škubánek (bude vysvětleno později)

Nagy + Embada ŠS

cipalka

2.12.2006 15:55
cipalka

cipalka napsal(a):
Nagy + Embada ŠS

moskevanda Amálka

cipalka

2.12.2006 15:56
cipalka

cipalka napsal(a):
moskevanda Amálka

Máša a Škubánek

cipalka

2.12.2006 15:57
cipalka

cipalka napsal(a):
Máša a Škubánek

Máša s Amálkou

cipalka

2.12.2006 15:59
cipalka

cipalka napsal(a):
Máša s Amálkou

jak si kdo ustele, tak si lehne - Embada+Nagy

cipalka

2.12.2006 16:01
cipalka

cipalka napsal(a):
jak si kdo ustele, tak si lehne - Embada+Nagy

spící neviňátko

cipalka

2.12.2006 16:03
cipalka

cipalka napsal(a):
spící neviňátko

po krátkém odpočinku můžu opět řádit

cipalka

2.12.2006 16:06
cipalka

cipalka napsal(a):
po krátkém odpočinku můžu opět řádit

a seznamovat se s obrama

cipalka

2.12.2006 16:07
cipalka

cipalka napsal(a):
a seznamovat se s obrama

paní Mayerová s Aldou

cipalka

2.12.2006 16:08
cipalka

cipalka napsal(a):
paní Mayerová s Aldou

Bllerkováci

cipalka

2.12.2006 16:13
cipalka

cipalka napsal(a):
Bllerkováci

a na závěr jeden frajer z lesa Řáholce

2.12.2006 16:17

cipalka napsal(a):
Bllerkováci

tak já se přidávám, fotky už jsou na webu a tady jeden Cipulda s tetou Bllérkou

cipalka

2.12.2006 16:22
cipalka

bllerkovaci napsal(a):

tak já se přidávám, fotky už jsou na webu a tady jeden Cipulda s tetou Bllérkou

Zuzo, ten teda čumí jak puk, se choval dneska normálně jak blbeček, erotoman jeden se za něho ještě dodatečně omlouvám Bllérka neměla chybu!!!

2.12.2006 16:30

cipalka napsal(a):
Zuzo, ten teda čumí jak puk, se choval dneska normálně jak blbeček, erotoman jeden se za něho ještě dodatečně omlouvám Bllérka neměla chybu!!!

no jo, tak sme Cipíska poznali i z jeho další strany je to škoda, když Bllérka s ním chtěla tak blbnout díky, vyřídím
že mně prosím pošleš toho Agirka na obraně

cipalka

2.12.2006 16:38
cipalka

bllerkovaci napsal(a):
no jo, tak sme Cipíska poznali i z jeho další strany je to škoda, když Bllérka s ním chtěla tak blbnout díky, vyřídím
že mně prosím pošleš toho Agirka na obraně

jasně, akorát jsem nestačila moc zaostřovat, páč jsem musela druhou rukou držet erotomana, aby NĚCO nevyved...

2.12.2006 16:54

cipalka napsal(a):
jasně, akorát jsem nestačila moc zaostřovat, páč jsem musela druhou rukou držet erotomana, aby NĚCO nevyved...

Tak přidám taky jednoho erotomana Cipíska

2.12.2006 16:56

cipalka napsal(a):

Nagy - Škubánek a Amálka

2.12.2006 16:57

cipalka napsal(a):

Blanche Baintha Brakk

2.12.2006 16:59

cipalka napsal(a):

Embada Šejtanova smečka a za ní Cipísek

2.12.2006 17:00

cipalka napsal(a):

Cipísek a Talísek Lištička

2.12.2006 17:02

cipalka napsal(a):

Škubánek spinká

2.12.2006 17:03

cipalka napsal(a):

A Amálka se taky chystá.....

2.12.2006 17:04

cipalka napsal(a):

A bonus "miminko" p. Mayerová

2.12.2006 17:22

lmusa napsal(a):
A bonus "miminko" p. Mayerová

tak oprava ne miminko p. Mayerová, ale p. Mayerové

cipalka

2.12.2006 17:32
cipalka

lmusa napsal(a):
tak oprava ne miminko p. Mayerová, ale p. Mayerové

Libi, dobrej překlep

2.12.2006 17:34

cipalka napsal(a):
Libi, dobrej překlep

No jo, jsem si přivezla bezva rýmu, že na oči nevidím

cipalka

2.12.2006 18:01
cipalka

lmusa napsal(a):
No jo, jsem si přivezla bezva rýmu, že na oči nevidím

tak šup tam čaj se slivovicou

2.12.2006 18:08

cipalka napsal(a):
tak šup tam čaj se slivovicou

Čaj už tam je no a když myslíš, tak jdu na tu slivovicu Máme ji tam od vás z jihu - domácí - ta píše

cipalka

2.12.2006 18:23
cipalka

lmusa napsal(a):
Čaj už tam je no a když myslíš, tak jdu na tu slivovicu Máme ji tam od vás z jihu - domácí - ta píše

hlavně jestli řetízkuje...........

2.12.2006 18:32

cipalka napsal(a):
hlavně jestli řetízkuje...........

samo, že řetízkuje ! krom toho, že píše

2.12.2006 19:01

maťa napsal(a):

ahoj všem, kráné fota a hafani samozřejmě také, Libo nemáš jěště nějaké fota Blanche byla bych moc ráda kdybys mi je poslala co si jí paníček odvezl tak žádnou neposlal i když sliboval díky

2.12.2006 19:06

marie m napsal(a):
ahoj všem, kráné fota a hafani samozřejmě také, Libo nemáš jěště nějaké fota Blanche byla bych moc ráda kdybys mi je poslala co si jí paníček odvezl tak žádnou neposlal i když sliboval díky

Maruško, bohužel mám jenom tu jednu fotku.... ale pošlu Ti ji ve větším na mejlík.
Možná bude mít nějaké fotky Alka anebo Zuzka

cipalka

2.12.2006 19:42
cipalka

lmusa napsal(a):
Maruško, bohužel mám jenom tu jednu fotku.... ale pošlu Ti ji ve větším na mejlík.
Možná bude mít nějaké fotky Alka anebo Zuzka

já bohužel nemám, ale Zuzka má na webu jednu pěknou, třeba jich má v zásobě víc

2.12.2006 19:48

cipalka napsal(a):
já bohužel nemám, ale Zuzka má na webu jednu pěknou, třeba jich má v zásobě víc

tak děkuji za poslání , pěkně prosím smutně koukám kdo jí jěště máte tak mi jí pošlete díky

2.12.2006 20:19

marie m napsal(a):
tak děkuji za poslání , pěkně prosím smutně koukám kdo jí jěště máte tak mi jí pošlete díky

nějakou fotku Blanche mám, hned pošlu

2.12.2006 20:49

bllerkovaci napsal(a):

všem moc díky fota dorazila

2.12.2006 20:49

bllerkovaci napsal(a):

Krásná fota - koukám jak Vám vyšlo počasí
hned bych jela taky na srazík , jen kdyby byl trooošku blíž

Přidejte reakci

Přidat smajlík