maťa

Sem si dovolila založit nové tématíčko
Dáši, mohu se k veřejné pochvale jen přidat, ty víš.....viď? Tvůj vztah ke psům, tvoje znalosti, názory, péče o chlupáče.....to vše a ještě mnohem víc....si zaslouží můj obdiv, úctu a tichou pokoru
Jsi prostě jedna z mála bezvadných lidí, o kterých vím, a moc si toho vážím
maťa

maťa
napsal(a):
Dáši, mohu se k veřejné pochvale jen přidat, ty víš.....viď? Tvůj vztah ke psům, tvoje znalosti, názory, péče o chlupáče.....to vše a ještě mnohem víc....si zaslouží můj obdiv, úctu a tichou pokoru
A aby to tu nebylo jen samé písmo, a se svolením Verýska, dávám jednu památeční, na ještě maličké medvídkovité mimi
cipalka

maťa
napsal(a):
A aby to tu nebylo jen samé písmo, a se svolením Verýska, dávám jednu památeční, na ještě maličké medvídkovité mimi
nooo, a aby neškytala jenom Dáša, tak bych si dovolila zmínit ještě Zuzku Nevrlou, sice Bllerkováci měli jenom jeden vrh, ale Zuzka je na tom podobně jako Dáša - zajímá se, navštěvuje, fotí, stará se... třikrát hurá takovým chovatelkám!!!!!!!
a taky posílám jedno mimi
cipalka
napsal(a):
nooo, a aby neškytala jenom Dáša, tak bych si dovolila zmínit ještě Zuzku Nevrlou, sice Bllerkováci měli jenom jeden vrh, ale Zuzka je na tom podobně jako Dáša - zajímá se, navštěvuje, fotí, stará se... třikrát hurá takovým chovatelkám!!!!!!!
Alisi,trochu přerostlé mimi,že?
A jedno mimi od nás...
cipalka

eavy
napsal(a):
Alisi,trochu přerostlé mimi,že?
A jedno mimi od nás...
ano, takové mega-mimi. duchem určitě (teda v některých situacích)
cipalka
napsal(a):
no já teda koukám!! děkujeme za pochvalu ale nepřijde mi na tom nic zvláštního, je to samozřejmost navštěvovat svoje odchovy, kontrolovat jestli je o ně dobře postaráno a kdykoli novým majitelům poradit!!!
a mimi je nádherný
maťa

bllerkovaci
napsal(a):
no já teda koukám!! děkujeme za pochvalu ale nepřijde mi na tom nic zvláštního, je to samozřejmost navštěvovat svoje odchovy, kontrolovat jestli je o ně dobře postaráno a kdykoli novým majitelům poradit!!!
a mimi je nádherný
No koukám, že není mimi jako "mimi" že??? Každopádně je príma, že si některé "mimi" myslí, že mimi opravdu je!!!
To svědčí o hluboké inteligenci
A jinak dobrých chovatelů je určo hodně a moc....jen si přát, aby jich přibývalo
Tož všem správným chovatelům se srdíčkem na svém místě třikrát huráááá
maťa
napsal(a):
No koukám, že není mimi jako "mimi" že??? Každopádně je príma, že si některé "mimi" myslí, že mimi opravdu je!!!
To svědčí o hluboké inteligenci
A jinak dobrých chovatelů je určo hodně a moc....jen si přát, aby jich přibývalo
Tož všem správným chovatelům se srdíčkem na svém místě třikrát huráááá
Přidávám se ke gratulaci správným chovatelům a jsem ráda,že takoví ještě jsou....je to fajn,přečíst si to veřejně
Tady je jedna hlídací...u nás se hlídají motorky...
jesie
napsal(a):
Přidávám se ke gratulaci správným chovatelům a jsem ráda,že takoví ještě jsou....je to fajn,přečíst si to veřejně
Tady je jedna hlídací...u nás se hlídají motorky...
a ještě jedna společná Cerba s Jes...těch mám opravdu málo
maťa

jesie
napsal(a):
a ještě jedna společná Cerba s Jes...těch mám opravdu málo
Jindřiško, zdá se mi to, nebo se Jess poněkud zaoblila a vypadá daleko lépe, než když si sem kdysi poprvé dávala tu fotku, jak byla moc nemocná?
Mně tady přijde úplně plně vyrovnaná partnerka Cerbovi Je hezunká!
Cerb samo taky
maťa
napsal(a):
Jindřiško, zdá se mi to, nebo se Jess poněkud zaoblila a vypadá daleko lépe, než když si sem kdysi poprvé dávala tu fotku, jak byla moc nemocná?
Mně tady přijde úplně plně vyrovnaná partnerka Cerbovi Je hezunká!
Cerb samo taky
Chi,Maťo...že se zaoblila,jo?Je normálně tlustá a to dostává poloviční porce než Cerb...nevím,nevím....asi mi naroste ve slona..ale mám radost,že je zatím klid a není vychrtlá..toho jsem si užili až dost A díky za pochvalu,já jí to vyřídím
Prosím,nemáte někdo info o ch.s. Droužkovický potok?Jsou od nás z Chomutova,tak mě překvapilo,že je neznám a ani netuším...děkuji
jesie
napsal(a):
Chi,Maťo...že se zaoblila,jo?Je normálně tlustá a to dostává poloviční porce než Cerb...nevím,nevím....asi mi naroste ve slona..ale mám radost,že je zatím klid a není vychrtlá..toho jsem si užili až dost A díky za pochvalu,já jí to vyřídím
Prosím,nemáte někdo info o ch.s. Droužkovický potok?Jsou od nás z Chomutova,tak mě překvapilo,že je neznám a ani netuším...děkuji
A co o nich chcete vědět?
bllerkovaci
napsal(a):
A co o nich chcete vědět?
Nic důvěrného...jen,že jsem o nich ještě neslyšela..jak dlouho vystavují,jestli jezdí na výstavy,jestli se někde můžeme na akcích KRAOP potkat...kolik měli vrhů,jetli má tady někdo štěndo od nich nebo oni od někoho štěndo...jsem baba zvědavá,já vím...ale třeba bych se k nim mohla zajet kouknout na "příbuzenstvo"
jesie
napsal(a):
Nic důvěrného...jen,že jsem o nich ještě neslyšela..jak dlouho vystavují,jestli jezdí na výstavy,jestli se někde můžeme na akcích KRAOP potkat...kolik měli vrhů,jetli má tady někdo štěndo od nich nebo oni od někoho štěndo...jsem baba zvědavá,já vím...ale třeba bych se k nim mohla zajet kouknout na "příbuzenstvo"
No můžete se kouknout na jejich stránky: http://www.drouzkovickypotok.estranky.cz Sem tam jezdí na výstavy, ale víceméně jen do Prahy, jsou v KKPP a na srazu KRAOP je nepotkáte. Ale obrázek si udělejte sama
bllerkovaci
napsal(a):
No můžete se kouknout na jejich stránky: http://www.drouzkovickypotok.estranky.cz Sem tam jezdí na výstavy, ale víceméně jen do Prahy, jsou v KKPP a na srazu KRAOP je nepotkáte. Ale obrázek si udělejte sama
Díky,koukala jsem,ale nenašla jsem na jejich webovkách žádný kontakt,takže pokud na ně náhodou nenarazím,tak asi nic,Droužkovice sice nejsou velké,ale i tak to stačí,abych tam běhala od domu ke domu
maťa
napsal(a):
Ahoj holky
zdravím všechny a koukám , že jste zde měli zajímavou debatu
Miminkase pomalu rozutíkávají do nových domovů ,ale zatím to neni tak bolestivé.Doufám ,že jich budu hodně vídávat
No a Cinda ta už je na ně někdy jak na cizáky ještě , že strejda Bred to zachranuje - pokud je zrovna nepošlape
Jeden Alfík
nada
napsal(a):
Ahoj holky
zdravím všechny a koukám , že jste zde měli zajímavou debatu
Miminkase pomalu rozutíkávají do nových domovů ,ale zatím to neni tak bolestivé.Doufám ,že jich budu hodně vídávat
No a Cinda ta už je na ně někdy jak na cizáky ještě , že strejda Bred to zachranuje - pokud je zrovna nepošlape
Jeden Alfík
Nadi,když jsi napsala,že Cinda je na ně jak na cizáky....ehm....víš,taky mi někdy přijde,že mi ty děti podstrčili..že taková báječná a ideální ženská nemůže mát takové dvě ukřičené děti Takže pozdrav utahané Cindě...a že jí rozumím
jesie
napsal(a):
Nadi,když jsi napsala,že Cinda je na ně jak na cizáky....ehm....víš,taky mi někdy přijde,že mi ty děti podstrčili..že taková báječná a ideální ženská nemůže mát takové dvě ukřičené děti Takže pozdrav utahané Cindě...a že jí rozumím
ahóój!! tady je ale nějak mrtvo...
naše veteránka - Beuška
bllerkovaci
napsal(a):
ahóój!! tady je ale nějak mrtvo...
naše veteránka - Beuška
a další...
cipalka

susan
napsal(a):
Tak to je fajn. Je blízko, tak to ho budu okukovat jak roste
Libo písla jsem Ti.
tak a pochlubte se, kdo jede v sobotu do Frýdlantu?
maťa

maťa
napsal(a):
Ahojky všem
Tak Jindřiško, to mám velikou radost, že se Jess tak poopravila a je jí výborně a báječně
Asi si musela prožít dost, nemluvě o tobě, tož teď obě užíváte zaslouženého výsledku, viď?
Jen tak dál, ni krok zpět!!
Hezučké fotky, Zuzko, Bllerka vypadá porád, jak mladice....sluší jí to, jen ten výraz v obličeji už má takovej "světáckej" Nooo a Agirek bez komentáře....neb ten se mi líbil vždycky....
Štěnítka od Nadi též rostou, koukám, jak z vodičky, asi je doma veselo, že??
Inu, s kavkazánčetem se člověk nudit ani nemůže....bo mít parťáka, bodyguarda, kočku, medvěda a filutku v jednom, musí být prostě úžo a bájo, copa víc si přát!!!
cipalka

bllerkovaci
napsal(a):
vypadá to, že my jedéééém a co vím, tak tam bude Embada a ještě asi dvě malý Šejtanky
Zuzo, to musí být Honza jistě nadšen.... a Embadovic jedou? tak ti jsou vzorní, ti jdou do té socializace fakt naplno
cipalka
napsal(a):
Zuzo, to musí být Honza jistě nadšen.... a Embadovic jedou? tak ti jsou vzorní, ti jdou do té socializace fakt naplno
no jasně že je nadšenej, že uvidí Tebe, Cipíska a tak sám to schválil!! a prý proč bysme nejeli
jo, Jana říkala, že Embadovic jedou
cipalka

bllerkovaci
napsal(a):
no jasně že je nadšenej, že uvidí Tebe, Cipíska a tak sám to schválil!! a prý proč bysme nejeli
jo, Jana říkala, že Embadovic jedou
tak to bude rachot!!! a koukám, že Erža stále v plné síle, to je bezva, že se drží!!!!!!
cipalka
napsal(a):
tak to bude rachot!!! a koukám, že Erža stále v plné síle, to je bezva, že se drží!!!!!!
no tos je měla vidět včera lítali jak šílení, vybrali všechno křoví co bylo nadosah a pak byli pěkně utahaní
Erža se zatím naštěstí drží, jen po té hře jí trochu zlobily nožičky
a tady jedna Erika s paničkou
cipalka

bllerkovaci
napsal(a):
no tos je měla vidět včera lítali jak šílení, vybrali všechno křoví co bylo nadosah a pak byli pěkně utahaní
Erža se zatím naštěstí drží, jen po té hře jí trochu zlobily nožičky
a tady jedna Erika s paničkou
to se člověk jenom musí smát těm veterinářům......... jak je to dlouho, co dávali Erži měsíc života???
maťa
napsal(a):
Ahojky dámy.
Nadi,tak už se Ti taky rozcházejí,co?
eavy
napsal(a):
Ahojky dámy.
Nadi,tak už se Ti taky rozcházejí,co?
Ahoj holky,tak taky par fotek
jesie
napsal(a):
Tady jedna "umělecká"
A ještě poslední,na co jsem si vlastně pořídila děti...........
maťa

jesie
napsal(a):
A ještě poslední,na co jsem si vlastně pořídila děti...........
Téééda Jindři, ty fotky jsou nádherný Hlavně ta "umělecká" nemá chybu
Dala by se nazvat: Parťáci k pohledání
maťa

jesie
napsal(a):
Juj,Maťo,díky za pochvalu holkám vyřídím...ony chtějí vždycky na prochazce vést Cerba na vodítku a on je,miláček,tak inteligentní,že netáhne a jde jak beránek....je zlatíčko
No vidíš to, pak že ti "chlapi" nejsou gentlemani
Nééé opravdu, to je strašně krásný, že je Cerb tak ohleduplnej a uvědomuje si svoji sílu a používá mozek....to je na těchto pastevcích moc hezké Oni i jiná plemena jsou príma, ale už jsou to spíše individuality
Každopádně ti závidím, že si všichni tak hezky rozumíte Mimi už pomalu trénují na Junior Handling, netrénují?
A že jim to jde!
maťa
napsal(a):
No vidíš to, pak že ti "chlapi" nejsou gentlemani
Nééé opravdu, to je strašně krásný, že je Cerb tak ohleduplnej a uvědomuje si svoji sílu a používá mozek....to je na těchto pastevcích moc hezké Oni i jiná plemena jsou príma, ale už jsou to spíše individuality
Každopádně ti závidím, že si všichni tak hezky rozumíte Mimi už pomalu trénují na Junior Handling, netrénují?
A že jim to jde!
Maťo a nejen na to pořádáme i závody na psím hřbetě,jízda na psovi je u nás extrémně oblíbená
maťa

jesie
napsal(a):
Maťo a nejen na to pořádáme i závody na psím hřbetě,jízda na psovi je u nás extrémně oblíbená
Jéééje Jindří, takže vlastně ušetříš za koně a přitom ten tvůj "kůň" ještě i hlídá!
Koukám, že jste u vás rodinka s velkým R, což je dnes vzácnost, tudíž moc a moc přeju, aby vám to vydrželo a smíchu a švandy bylo vždycky dost
P.S. Stavění "Cerbuláků" holčičky neplánují, až napadne sníh? Že by jste udělali soutěž o nejhezčího "sněhuláka" Ale tahat na sáňkách je asi taky bude, že?
maťa
napsal(a):
Jéééje Jindří, takže vlastně ušetříš za koně a přitom ten tvůj "kůň" ještě i hlídá!
Koukám, že jste u vás rodinka s velkým R, což je dnes vzácnost, tudíž moc a moc přeju, aby vám to vydrželo a smíchu a švandy bylo vždycky dost
P.S. Stavění "Cerbuláků" holčičky neplánují, až napadne sníh? Že by jste udělali soutěž o nejhezčího "sněhuláka" Ale tahat na sáňkách je asi taky bude, že?
Maťo,ty u nás bydlíš či co? Jasně,že chystám psí dvojspřeží,co bude brázdit naše lesy....jen doufám,že hafani odolají volání divočiny a nezdrhnou my i s dítky,to by byl průser
Takže sháním postroj na ty naše zabijáky
maťa

maťa
napsal(a):
Chichi...to víš, mám voči a uši všade
Takže dvojspřeží pravíš?? No jsou dvě varianty.....buď budeš muset holčinky hodně vykrmit, aby s nima ty dva neprchali tak rychle , a nebo budeš muset hodně vykrmit ty dva, aby jim to tak rychle neutíkalo
Popřípadě bys mohla začít trénovat tryskoběh ty, nebo nejlepší bude, když si na medvídky pořídíš uzdu a opratě, abys je mohla korigovat a k sáňkám přidáš pákovou brzdu
Možností je.....
To bude prča, chtěla bych být u toho!!! Musíš sem pak fiknout fotky, jo??? Držím paluchy, ať to zvládnete bez "šrámů"
maťa

maťa
napsal(a):
Chichi...to víš, mám voči a uši všade
Takže dvojspřeží pravíš?? No jsou dvě varianty.....buď budeš muset holčinky hodně vykrmit, aby s nima ty dva neprchali tak rychle , a nebo budeš muset hodně vykrmit ty dva, aby jim to tak rychle neutíkalo
Popřípadě bys mohla začít trénovat tryskoběh ty, nebo nejlepší bude, když si na medvídky pořídíš uzdu a opratě, abys je mohla korigovat a k sáňkám přidáš pákovou brzdu
Možností je.....
To bude prča, chtěla bych být u toho!!! Musíš sem pak fiknout fotky, jo??? Držím paluchy, ať to zvládnete bez "šrámů"
P.S. Pokavad to ve zdraví přežijete, zapísnu si to za ucho a za pár let už moje dvojspřeží s mými dítky, bude jezdit, jak vostřílené
maťa
napsal(a):
P.S. Pokavad to ve zdraví přežijete, zapísnu si to za ucho a za pár let už moje dvojspřeží s mými dítky, bude jezdit, jak vostřílené
Slibuju ti,že sepíšu naše zážitky a vychytávky ještě letos a pak to vydám jako knihu...trhnu na tom prachy,budu nechutně bohatá a nakonec se s tebou nafoukaně ani bavit nebudu....ehm takže to sepisovat radši nebudu a povím ti to osobně,ju?
Nicméně doporučuji si koupit 2 kavkazany a pořídit 2 dítka najednou,máš to rychlé a je opravdu víc legrace
maťa

jesie
napsal(a):
Slibuju ti,že sepíšu naše zážitky a vychytávky ještě letos a pak to vydám jako knihu...trhnu na tom prachy,budu nechutně bohatá a nakonec se s tebou nafoukaně ani bavit nebudu....ehm takže to sepisovat radši nebudu a povím ti to osobně,ju?
Nicméně doporučuji si koupit 2 kavkazany a pořídit 2 dítka najednou,máš to rychlé a je opravdu víc legrace
Jojky, nuž pochybuju, že bys byla nafoukaná.....obávám se totiž, že to nemáš "v genech" a i pokud by se stal omyl, holčičky a pejsci a manžel by tě asi rychle vrátili zpátky do reality, to je výhoda bájo tvorů, které člověk má kol sebe
Jééé no jak si pořídit dva kavkazánky bych věděla, ale kde se objednávají dvě děti najednou????
Víc legrace by určo bylo.....ráda beru vše šmahem.....aneb buď nic, bo všecko
cipalka

maťa
napsal(a):
Jojky, nuž pochybuju, že bys byla nafoukaná.....obávám se totiž, že to nemáš "v genech" a i pokud by se stal omyl, holčičky a pejsci a manžel by tě asi rychle vrátili zpátky do reality, to je výhoda bájo tvorů, které člověk má kol sebe
Jééé no jak si pořídit dva kavkazánky bych věděla, ale kde se objednávají dvě děti najednou????
Víc legrace by určo bylo.....ráda beru vše šmahem.....aneb buď nic, bo všecko
dva kavkazáky plánuju taky, ale Jindři, divím se, že doporučuješ dvojčata, chachacha nebo že by zvládnout Cerbíkojc holky byla brnkačka? já teda za sebe musím říct, že už sedmej měsíc padám na hubu a děsně by mě zajímalo, kdy už konečně "bude líp", jak všichni tvrdí.....
maťa

cipalka
napsal(a):
dva kavkazáky plánuju taky, ale Jindři, divím se, že doporučuješ dvojčata, chachacha nebo že by zvládnout Cerbíkojc holky byla brnkačka? já teda za sebe musím říct, že už sedmej měsíc padám na hubu a děsně by mě zajímalo, kdy už konečně "bude líp", jak všichni tvrdí.....
Nooo Alko, ono bude líp neboj.....budeš ještě s láskou vzpomínat, jak bylo krásné, když mrňata jen hajali v postýlce a ještě nemohli chodit
Takže už vlastně je líp, ne?......
cipalka

maťa
napsal(a):
Nooo Alko, ono bude líp neboj.....budeš ještě s láskou vzpomínat, jak bylo krásné, když mrňata jen hajali v postýlce a ještě nemohli chodit
Takže už vlastně je líp, ne?......
když hajali, tak řvali. teď už sice moc nehajají, ale řvou vo to víc, že se jim nedaří se posadit, doplazit tam, kam chcou, takže podle mě je to čím dál horší......
maťa

cipalka
napsal(a):
když hajali, tak řvali. teď už sice moc nehajají, ale řvou vo to víc, že se jim nedaří se posadit, doplazit tam, kam chcou, takže podle mě je to čím dál horší......
Noooo ani není Alčí, páč zatím o nich stále víš.....až budou lozit, a pak i chodit.....budou jistě tiše, neb neplechy se provádějí zásadně v tichosti, a ty je budeš furt hledat a trnout hrůzou, pročpak jsou tak nápadně potichu
Musíš ve všem hledat ta pozitiva....zatím ti občanku nemůžou zničit, s tím, že.....Jéééé maminkááááá!!! a vyrvat odsud fotku - za komoušů to taková sranda nebyla! - nemůžou ti rozstříhat záclony s tím, že....Aby měli hezké střapečky!!!.....a nemůžou ti poškrábat nůžkama skříně, s tím že:....sem chtěla namalovat maminkuuuuu!!!....atd. atp.
Stejně tebe a Jindřišku obdivuju, zvládnout dvojčátka, kavkazáky a manžela a přežít to bez šedin a kruhů pod očima a ještě s humorem.....všechna čest a tiše smekám
maťa
napsal(a):
Noooo ani není Alčí, páč zatím o nich stále víš.....až budou lozit, a pak i chodit.....budou jistě tiše, neb neplechy se provádějí zásadně v tichosti, a ty je budeš furt hledat a trnout hrůzou, pročpak jsou tak nápadně potichu
Musíš ve všem hledat ta pozitiva....zatím ti občanku nemůžou zničit, s tím, že.....Jéééé maminkááááá!!! a vyrvat odsud fotku - za komoušů to taková sranda nebyla! - nemůžou ti rozstříhat záclony s tím, že....Aby měli hezké střapečky!!!.....a nemůžou ti poškrábat nůžkama skříně, s tím že:....sem chtěla namalovat maminkuuuuu!!!....atd. atp.
Stejně tebe a Jindřišku obdivuju, zvládnout dvojčátka, kavkazáky a manžela a přežít to bez šedin a kruhů pod očima a ještě s humorem.....všechna čest a tiše smekám
A ještě mít čas neustále psát na Ifaunu, to tedy smekám
cipalka

maťa
napsal(a):
nevím jak u Jindřišky, ale u nás je nejhodnější děcko právě ten kavkazák...
cipalka
napsal(a):
nevím jak u Jindřišky, ale u nás je nejhodnější děcko právě ten kavkazák...
Alko,jo,jo máš pravdu...každý ti tvrdí,jak bude líp a nikdo neřekne kdy ale musím dodat,že je to lepší a lepší,to rozhodně...pro změnu se holkám huba nezastaví od rána do večera,já se ke slovu nedostanu...tudíž vítám vycházky s pesanama,kdy chvíli buzerují někoho jiného než mě.....
Ali,až budeš mít choutky něco dětem provést,koukni na moje fotky,jak ti rostou 2!!!!! potencionální pomocnící k nezaplacení
Pro rejpala....jooo,kdo umí,umí...někdo umí dítě zavřít do kotce ke psům a tím získat čas na vysedávání u pc....pkud byste měl/la zájem o hlídací službu u nás,ráda kohokoliv přijmu s otevřenou náručí...a Alce nevěřte...děti celé dny jen spí,jí a vůbec nic nepotřebují
maťa
napsal(a):
Ha,Maťo...a to netušíš,proč se barvím? A proč používám make-up? Počkej,někdy ti pošlu fotku z rána,když právě vstávám z probdělé noci.....
cipalka

jesie
napsal(a):
Alko,jo,jo máš pravdu...každý ti tvrdí,jak bude líp a nikdo neřekne kdy ale musím dodat,že je to lepší a lepší,to rozhodně...pro změnu se holkám huba nezastaví od rána do večera,já se ke slovu nedostanu...tudíž vítám vycházky s pesanama,kdy chvíli buzerují někoho jiného než mě.....
Ali,až budeš mít choutky něco dětem provést,koukni na moje fotky,jak ti rostou 2!!!!! potencionální pomocnící k nezaplacení
Pro rejpala....jooo,kdo umí,umí...někdo umí dítě zavřít do kotce ke psům a tím získat čas na vysedávání u pc....pkud byste měl/la zájem o hlídací službu u nás,ráda kohokoliv přijmu s otevřenou náručí...a Alce nevěřte...děti celé dny jen spí,jí a vůbec nic nepotřebují
Jindři, to se Ti povedlo, chachacha a už toho o těch děckách radši necháme, nebo nás kavkazandy pošlou do horoucích pekel......
jesie
napsal(a):
Jste holky prostě úžasné, jak všechno stíháte, celý den prosedět na Ifauně - mít na všechno názor, každému pomoci a přitom být pořád se psy, s dětmi. To máte asi notebooky pověšené na krku, ne?
maťa

jesie
napsal(a):
Ha,Maťo...a to netušíš,proč se barvím? A proč používám make-up? Počkej,někdy ti pošlu fotku z rána,když právě vstávám z probdělé noci.....
Tak Jindří, na tu fotku z rána su zvědavá.....neb nutně teda musíš mít kvalitní barvu a make-up, jelikož na fotkách, které sem holky daly, sem nic nepozorovala, vypadalas velice "přírodně a normálně", jako bys barvu, ni make-up neznala To je nějaká novinka, ne?
Poněvadž já po ránu vypadám jak mrtvola, po naplácání barvy a make-upu, jak oživlá mrtvola, a to ještě nemám ty dva kavkaze a dvě děti Se obávám, že pak abych chodila po nocích s kuklou na hlavě
Inu....není nad ten přírodní zjev....proto tak tíhnu k těm kavkazům
maťa
napsal(a):
Tak Jindří, na tu fotku z rána su zvědavá.....neb nutně teda musíš mít kvalitní barvu a make-up, jelikož na fotkách, které sem holky daly, sem nic nepozorovala, vypadalas velice "přírodně a normálně", jako bys barvu, ni make-up neznala To je nějaká novinka, ne?
Poněvadž já po ránu vypadám jak mrtvola, po naplácání barvy a make-upu, jak oživlá mrtvola, a to ještě nemám ty dva kavkaze a dvě děti Se obávám, že pak abych chodila po nocích s kuklou na hlavě
Inu....není nad ten přírodní zjev....proto tak tíhnu k těm kavkazům
Holky moravský, nevíte náhodou v kolik začíná v sobotu ten sraz? V meilu bylo, že to ještě bude upřesněno, tak možná ještě bude, já jen jestli už třeba nebylo
bllerkovaci
napsal(a):
Zuzi má to být od 10-11, jak kdo dojede a předběžně je to plánováno do 2! přijedeš? a vezmeš Kajku i Talíska?
Ahoj Zuzi, dorazím Ale jen s Talískem, jedu totiž sama, na minulý víkend jsme byli dva a vzala bych tím pádem oba, ale tento víkend už to nejde
A protože s Tališem tříská puberta beru jeho, u nás člověk moc velkých psů po kupě totiž normálně nepotká
maťa
napsal(a):
Akelka a jeho malí páníčci
Jindři,šel taky ke dvojčátkům,ale chlapečkům...
maťa
napsal(a):
Maruško,takhle fotka se paní majitelce povedla. Říká,že teď má miminka tři
. A Akelka od prcků nejde na krok. Evidentně to bude jejich velký ochránce / tak,jako je to u Jindřišky a Cerba /
maťa

eavy
napsal(a):
Maruško,takhle fotka se paní majitelce povedla. Říká,že teď má miminka tři
. A Akelka od prcků nejde na krok. Evidentně to bude jejich velký ochránce / tak,jako je to u Jindřišky a Cerba /
Ahojky všem
Jééé Verýskúúú, tak ten můj rozmazleneček umazlená se fakt dostal přesně tam, kam potřeboval To je prostě krása a nádhera!
Ta fotka mluví za vše
Moooc gratuluju a přeju jemu i novým páníčkům, ať zažijí spoustu švandy a radosti a mají se moooc rádi
Mě to úplně dojalo.....
maťa
napsal(a):
Ahojky všem
Jééé Verýskúúú, tak ten můj rozmazleneček umazlená se fakt dostal přesně tam, kam potřeboval To je prostě krása a nádhera!
Ta fotka mluví za vše
Moooc gratuluju a přeju jemu i novým páníčkům, ať zažijí spoustu švandy a radosti a mají se moooc rádi
Mě to úplně dojalo.....
Pro všechny kdo byli na Světovce, nechcete prodat katalog ze soboty? Vím že někdo si to doma neštosuje, tak než to dát do sběru, měla bych zájemce...
Když tak se mi ozvěte třeba mailem...
A přidávám jednu malou Azgiru...
monika s
napsal(a):
Pro všechny kdo byli na Světovce, nechcete prodat katalog ze soboty? Vím že někdo si to doma neštosuje, tak než to dát do sběru, měla bych zájemce...
Když tak se mi ozvěte třeba mailem...
A přidávám jednu malou Azgiru...
Jééé Verčí,díky....že by nakonec byl KAO prohlášen za psa vhodného ke dvojčatům?
maťa

jesie
napsal(a):
Jééé Verčí,díky....že by nakonec byl KAO prohlášen za psa vhodného ke dvojčatům?
Hádanka pro středeční odpoledne Se svolením majitele....
Najděte kavkazáčka!!!
maťa
napsal(a):
Hádanka pro středeční odpoledne Se svolením majitele....
Najděte kavkazáčka!!!
Kdepak jste se všichni vytratili.....?
Maťo.....hm....to je vážně těžký....a hele,kolik těch KAO tam mám hledat?
Tak jedna od nás.......
maťa

jesie
napsal(a):
Kdepak jste se všichni vytratili.....?
Maťo.....hm....to je vážně těžký....a hele,kolik těch KAO tam mám hledat?
Tak jedna od nás.......
Jindří, nápověda není....musíš holt tipnout, nebo najít
maťa
napsal(a):
Jindři , že by Cerb ???
A tady je jedna odpolední hra na schovku
eavy
napsal(a):
Naďo,to je moc krásnej prcek Kolik jich ještě máš?
Ahojky
Po víkendu zatím zůstavají dva - tak uvidím jestli se ještě někdo neodhodlá
A co ty ?? Už je máš z domu A nechala jsi si ve finále nejaké mimi ??
nada
napsal(a):
Ahojky
Po víkendu zatím zůstavají dva - tak uvidím jestli se ještě někdo neodhodlá
A co ty ?? Už je máš z domu A nechala jsi si ve finále nejaké mimi ??
Jé,tak to šlo rychle,co?
No je to tak,že Aliho si bere brácha.jenže nemá ještě zhotovej plot,kolem staveniště,tak je Ali u nás. Předpokládá se,že s plotem začne na jaře. Kdy od nás Ali pocestuje,těžko říct.
Ma prodej máme ještě Džespa. Arčí měl zůstat doma. Jenže pak tu byl příšernej problém se spolubydlícíma a Láďa ho nabídl k prodeji. Chtěl ho brácha k Alíkovi... Jak se rozhodne,ještě se uvidí. U nás jsou změny každý den...
eavy
napsal(a):
Jé,tak to šlo rychle,co?
No je to tak,že Aliho si bere brácha.jenže nemá ještě zhotovej plot,kolem staveniště,tak je Ali u nás. Předpokládá se,že s plotem začne na jaře. Kdy od nás Ali pocestuje,těžko říct.
Ma prodej máme ještě Džespa. Arčí měl zůstat doma. Jenže pak tu byl příšernej problém se spolubydlícíma a Láďa ho nabídl k prodeji. Chtěl ho brácha k Alíkovi... Jak se rozhodne,ještě se uvidí. U nás jsou změny každý den...
MAťo....hele,nechci rejpat.....ale koukala jsem na webovky Verči....a ehm....mě tam nějak jedna fotka nesedí......hm,řekla bych,že už vím,kde má Antonio svůj nový domov
P.s. Kdybys chtěla vědět,jak jsem na to přišla,tak Kikuška je nezaměnitelná,natož Batulka
sejtanova smecka

jesie
napsal(a):
MAťo....hele,nechci rejpat.....ale koukala jsem na webovky Verči....a ehm....mě tam nějak jedna fotka nesedí......hm,řekla bych,že už vím,kde má Antonio svůj nový domov
P.s. Kdybys chtěla vědět,jak jsem na to přišla,tak Kikuška je nezaměnitelná,natož Batulka
Jindřiška je lepší, než FBI
sejtanova smecka

sejtanova smecka
napsal(a):
Jindřiška je lepší, než FBI
Aristokrat :-)
sejtanova smecka

sejtanova smecka

jesie
napsal(a):
Jo,jo Jani,pozor na me
Jinak muz prave rikal,ze se mu moooc libi Anna Dona....predpokladam,ze jsou jeste k mani,co....
Jo, tyhle potvůrky mám jsou volní, ráda bych je měla někde "poblíž" :-)
jesie
napsal(a):
Kdepak,jsem tvrda,tahnu manzela za nohu od pc a zadny dalsi pes doma nebude...ne,ne,ne,ne,ne........
No Verčo zas tak rychlé to neni - neříkej hop.........
A Jindři já taky stále čekám , kdy se Maťa přizná ,a ona stále nic - no nějak nechápu
hodný strýček
nada
napsal(a):
No Verčo zas tak rychlé to neni - neříkej hop.........
A Jindři já taky stále čekám , kdy se Maťa přizná ,a ona stále nic - no nějak nechápu
hodný strýček
Kavkazský pastevecký pes (Sedlec-Prčice, os. Nové Dvory) [psi]
V pátek ráno 1.12.2006 byl v Nových Dvorech u Sedlce-Prčice nalezen kavkazák,pes(nebo velmi podobné plemeno). Je statný, byl kontaktní a na krku měl kožený obojek. Umístěn je v útulku v Maršovicích, kde netrpělivě čeká na svého páníčka.
e-mail: utulek_marsovice@centrum.cz
Telefon: 317744394,728613618,775268225
vloženo: 01.12.2006 19:41:31
eavy
napsal(a):
Jé,tak to šlo rychle,co?
Držím palce at to u Vás dobře dopadne
cipalka

susan
napsal(a):
Nadi to myslíš mně nebo Maťu?
zdarec, tak to vypadá, že budu mít tu čest naflákat sem jako první fotečky z dnešního srazu, takže držte si kloboučky, jedeme z kopce
Amulet ZF alias Nagy alias Škubánek (bude vysvětleno později)
cipalka

cipalka
napsal(a):
zdarec, tak to vypadá, že budu mít tu čest naflákat sem jako první fotečky z dnešního srazu, takže držte si kloboučky, jedeme z kopce
Amulet ZF alias Nagy alias Škubánek (bude vysvětleno později)
Nagy + Embada ŠS
cipalka

cipalka

cipalka

cipalka

cipalka
napsal(a):
Máša s Amálkou
jak si kdo ustele, tak si lehne - Embada+Nagy
cipalka

cipalka
napsal(a):
jak si kdo ustele, tak si lehne - Embada+Nagy
spící neviňátko
cipalka

cipalka
napsal(a):
spící neviňátko
po krátkém odpočinku můžu opět řádit
cipalka

cipalka
napsal(a):
po krátkém odpočinku můžu opět řádit
a seznamovat se s obrama
cipalka

cipalka

cipalka

cipalka
napsal(a):
Bllerkováci
tak já se přidávám, fotky už jsou na webu a tady jeden Cipulda s tetou Bllérkou
cipalka

bllerkovaci
napsal(a):
tak já se přidávám, fotky už jsou na webu a tady jeden Cipulda s tetou Bllérkou
Zuzo, ten teda čumí jak puk, se choval dneska normálně jak blbeček, erotoman jeden se za něho ještě dodatečně omlouvám
Bllérka neměla chybu!!!
cipalka
napsal(a):
Zuzo, ten teda čumí jak puk, se choval dneska normálně jak blbeček, erotoman jeden se za něho ještě dodatečně omlouvám
Bllérka neměla chybu!!!
no jo, tak sme Cipíska poznali i z jeho další strany je to škoda, když Bllérka s ním chtěla tak blbnout
díky, vyřídím
že mně prosím pošleš toho Agirka na obraně
cipalka

bllerkovaci
napsal(a):
no jo, tak sme Cipíska poznali i z jeho další strany je to škoda, když Bllérka s ním chtěla tak blbnout
díky, vyřídím
že mně prosím pošleš toho Agirka na obraně
jasně, akorát jsem nestačila moc zaostřovat, páč jsem musela druhou rukou držet erotomana, aby NĚCO nevyved...
cipalka
napsal(a):
jasně, akorát jsem nestačila moc zaostřovat, páč jsem musela druhou rukou držet erotomana, aby NĚCO nevyved...
Tak přidám taky jednoho erotomana Cipíska
cipalka
napsal(a):
Nagy - Škubánek a Amálka
cipalka
napsal(a):
Blanche Baintha Brakk
cipalka
napsal(a):
Embada Šejtanova smečka a za ní Cipísek
cipalka
napsal(a):
Cipísek a Talísek Lištička
cipalka
napsal(a):
Škubánek spinká
cipalka
napsal(a):
A Amálka se taky chystá.....
cipalka
napsal(a):
A bonus "miminko" p. Mayerová
cipalka

lmusa
napsal(a):
tak oprava ne miminko p. Mayerová, ale p. Mayerové
Libi, dobrej překlep
cipalka

lmusa
napsal(a):
No jo, jsem si přivezla bezva rýmu, že na oči nevidím
tak šup tam čaj se slivovicou
cipalka

lmusa
napsal(a):
Čaj už tam je no a když myslíš, tak jdu na tu slivovicu
Máme ji tam od vás z jihu - domácí - ta píše
hlavně jestli řetízkuje...........
maťa
napsal(a):
ahoj všem, kráné fota a hafani samozřejmě také, Libo nemáš jěště nějaké fota Blanche byla bych moc ráda kdybys mi je poslala co si jí paníček odvezl tak žádnou neposlal i když sliboval díky
marie m
napsal(a):
ahoj všem, kráné fota a hafani samozřejmě také, Libo nemáš jěště nějaké fota Blanche byla bych moc ráda kdybys mi je poslala co si jí paníček odvezl tak žádnou neposlal i když sliboval díky
Maruško, bohužel mám jenom tu jednu fotku.... ale pošlu Ti ji ve větším na mejlík.
Možná bude mít nějaké fotky Alka anebo Zuzka
cipalka

lmusa
napsal(a):
Maruško, bohužel mám jenom tu jednu fotku.... ale pošlu Ti ji ve větším na mejlík.
Možná bude mít nějaké fotky Alka anebo Zuzka
já bohužel nemám, ale Zuzka má na webu jednu pěknou, třeba jich má v zásobě víc