airin
napsal(a):
NECHCE SE TO PŘESUNOUT ZE STRANY 6, TAK ZAKLÁDÁM NOVÉ !!! dOUFÁM, ŽE SE VŠICHNI PŘIDÁTE A BUDETE POSÍLÁT FOTO I INFO.
Tady je naše Caroll Pearls od Diamantové řeky.
airin
napsal(a):
NECHCE SE TO PŘESUNOUT ZE STRANY 6, TAK ZAKLÁDÁM NOVÉ !!! dOUFÁM, ŽE SE VŠICHNI PŘIDÁTE A BUDETE POSÍLÁT FOTO I INFO.
Ještě jednou Carollka
airin
napsal(a):
Caroll Pearls od Diamantové řeky & Black Diamond Dragon Bohemia Acro
airin
napsal(a):
A ještě jedna
Caroll Pearls od Diamantové řeky & Black Diamond Dragon Bohemia Acro
airin
napsal(a):
a ještě jedna
janak
napsal(a):
Ahojky!
fotky jsou nádherné strašně moc se mi líbí Australáčci...doma pořát se snažím přemlouvat ale zatím se mi to nedaří
ale tak ybch si strašně jednu bluemerle fenečku přála
Úplně ti závidím, protože to jsou strašně svělí pejskové :-)
Atrey Svěží vítr
alma
napsal(a):
Paseme koníčky
Par fotecek Best for Great Lady Bohemia Acro
miusura
napsal(a):
Par fotecek Best for Great Lady Bohemia Acro
Best for Great Lady Bohemia Acro (Chipp)
miusura
napsal(a):
alma
napsal(a):
Jsem ráda, že se Atrey líbí.
Je od nás. Brala si ho kamarádka Šárka a jsem ráda, že je zrovna u ní
Jé, tak to jsem ráda, že se Darouš líbí
Abych nebyla off topic, tak přidám ještě nějaké ty australáky... tady ještě jeden Atrey
darca
napsal(a):
Jé, tak to jsem ráda, že se Darouš líbí
Abych nebyla off topic, tak přidám ještě nějaké ty australáky... tady ještě jeden Atrey
Chuckie of Bon Chance & Riatta, patří mojí kámošce
airin
napsal(a):
Chipp se stal na chvili modelem
airin
napsal(a):
A tady jeste s kraličkem
janak
napsal(a):
Určitě sem fotečky dej!Budu strašně ráda...úplně zbožňuju tyto hafánky
Tak vkládám prcky od Diamantové řeky z vrhu "C".
airin
napsal(a):
další
airin
napsal(a):
airin
napsal(a):
airin
napsal(a):
To je naše Caroll od Diamantové řeky
airin
napsal(a):
opět Carollka
airin
napsal(a):
a zase tlupa malých ausíků od Diamantové řeky
airin
napsal(a):
airin
napsal(a):
airin
napsal(a):
airin
napsal(a):
eluska

janak
napsal(a):
Mooooc krásné fotečky!!! Hafánci jsou úplně krásné kuličky!! A nemáš ještě nějaké fotečky těch štěňátek od Afrodite??To jsou myslím ty mladší Díky
Afrodité má krásné dva kluky a jednu holčičku a zde je foto
eluska

eluska
napsal(a):
Afrodité má krásné dva kluky a jednu holčičku a zde je foto
ještě jedna
eluska

eluska
napsal(a):
ještě jedna
A to i povyrostla štěňátka od Aspenky je jim již měsíc
eluska

eluska
napsal(a):
A to i povyrostla štěňátka od Aspenky je jim již měsíc
ještě jedna
eluska

eluska

eluska
napsal(a):
A takto vyrostla Assasin Chickin Kira
a také povyrostl Black Diamond Dragon Bohemia Acro
janak
napsal(a):
Mooooc krásné fotečky!!! Hafánci jsou úplně krásné kuličky!! A nemáš ještě nějaké fotečky těch štěňátek od Afrodite??To jsou myslím ty mladší Díky
Veselé Vánoce!!!:) preje www.greatlady.wz.cz
eluska

kiwi
napsal(a):
máte nádherný pejsáčky :)
můžu se zeptat v jaké cenové relaci se pohybují štěňata s PP blue merle nebo ti černobílí? děkuji
Šťastné a veselé vánoce a úspěšný Nový rok přeje chovatelská stanice ausíků od Diamantové řeky.
eluska
napsal(a):
Šťastné a veselé vánoce a úspěšný Nový rok přeje chovatelská stanice ausíků od Diamantové řeky.
Veselé Vánoce a úspěšný rok 2007 s Vašimi ausíky přeje chovatelská stanice z Perlového údolí a malá Caroll.
alma
napsal(a):
Nějak pořád zapadáme, to se nenajdou žádní příznivci?
Vkládám další foto miminka
alma
napsal(a):
Nějak pořád zapadáme, to se nenajdou žádní příznivci?
Vkládám další foto miminka
Naše prasátko
airin
napsal(a):
No teda damy a panove, tady na australacich je ale mrtvo. Nevim jestli je to tim, ze jsou australaci malo rozsireni, nebo jen lennosti jejich chovatelu
. Mame 4 mesicniho klucinu a prave zacina prezubovat, zacalo to docela nenapadne, dalo by se rict ze dne na den. Jsem ovsem trochu v soku, protoze se prezubuje tim zpusobem, ze mu nejdrive vypadnou prvni zoubky a pak se teprve klubou ty trvale, tak doufam, ze nebudememe mit pizizubka
. Jsme zvykli na prezubovani dvojradym zpusobem, takze jak rikam, docela sok. Jake mate zkusenosti vy ostatni?
. PS:Pisu bez diakritiky, z toho duvodu, ze se mi prispevky odmitaji zahadne s diakritikou ukladat.
mariaanna
napsal(a):
No teda damy a panove, tady na australacich je ale mrtvo. Nevim jestli je to tim, ze jsou australaci malo rozsireni, nebo jen lennosti jejich chovatelu
. Mame 4 mesicniho klucinu a prave zacina prezubovat, zacalo to docela nenapadne, dalo by se rict ze dne na den. Jsem ovsem trochu v soku, protoze se prezubuje tim zpusobem, ze mu nejdrive vypadnou prvni zoubky a pak se teprve klubou ty trvale, tak doufam, ze nebudememe mit pizizubka
. Jsme zvykli na prezubovani dvojradym zpusobem, takze jak rikam, docela sok. Jake mate zkusenosti vy ostatni?
. PS:Pisu bez diakritiky, z toho duvodu, ze se mi prispevky odmitaji zahadne s diakritikou ukladat.
Dobrý den,
právě, že přuzubení tím způsobem, že první zuby nejprve vypadnou a pak rostou druhé je správné, u psů i u lidí.
Dvě řady zubů vznikají většinou u menších plemen a je třeba hlídat, aby díky prvním zubům nerostly ty druhé křivě, protože mají méně místa. A pokud je již druhý zub větší než první a nemá se k vypadnutí, je třeba jej vytrhnout v narkóze.
Takže Vašemu ausíkovi padají zuby zcela správně !
alma
napsal(a):
Dobrý den,
právě, že přuzubení tím způsobem, že první zuby nejprve vypadnou a pak rostou druhé je správné, u psů i u lidí.
Dvě řady zubů vznikají většinou u menších plemen a je třeba hlídat, aby díky prvním zubům nerostly ty druhé křivě, protože mají méně místa. A pokud je již druhý zub větší než první a nemá se k vypadnutí, je třeba jej vytrhnout v narkóze.
Caf, jedna ukazkova Evicka, Agassiho tam nekde najdu taky, ale to spis na tom CD...
alma
napsal(a):
Dobrý den,
Diky moc, docela jste me uklidnila, jen doufam, ze nenastane situace, kterou jste popisovala (vytrhavani v narkoze), nejsem si jista jestli je narkoza pro 4 mesicni stene nebezpecna. Prezubovani dvourade probihalo u naseho o mesic starsiho kavkazaka (5mesicu), podle nekterych chovatelskych prirucek, pravda asi deset let starych, je to normalni zpusob, proto jsem byla z Charlieho (AO) prezubovani tak vylekana. Kdyz jste byla ochotna mi poradit, tak toho hned vyuziji, znate to, za doborotu na zebrotu . Takze nas problem.... teda spis muj, protoze Charlie je evidentne spokojen, na prochazce reaguje hodne podrazdene na kazdeho psa ktereho potkame, at maleho velkeho, proste na kazdeho zacne zurive stekat a uplne se napne, vetsinou ho musim vzit do naruce a odnest. Kazdopadne to neni reseni a proto se ptam jak ho to odnaucit, na povely absollutne nereaguje, pritom je to jinak velmi poslusny pes, ale mam strach ho na vychazkach poustet z voditka, protoze nevim jak by na ciziho psa zareagoval na volno. A kdyz uz jsem se zminila o tom voditku tak to je dalsi muj problem, taha jak blazen, naseho "necvicitelneho" kavkazaka jsem chuzi u nohy naucila ve trech mesicich za pul hodiny, s Charliem je to marny boj, ktery jsem uz vzdala. Treba mate podobnou zkusenost a poradite, Budu vdecna za kazdou radu.
Dekuji Helena
mariaanna
napsal(a):
Diky moc, docela jste me uklidnila, jen doufam, ze nenastane situace, kterou jste popisovala (vytrhavani v narkoze), nejsem si jista jestli je narkoza pro 4 mesicni stene nebezpecna. Prezubovani dvourade probihalo u naseho o mesic starsiho kavkazaka (5mesicu), podle nekterych chovatelskych prirucek, pravda asi deset let starych, je to normalni zpusob, proto jsem byla z Charlieho (AO) prezubovani tak vylekana. Kdyz jste byla ochotna mi poradit, tak toho hned vyuziji, znate to, za doborotu na zebrotu . Takze nas problem.... teda spis muj, protoze Charlie je evidentne spokojen, na prochazce reaguje hodne podrazdene na kazdeho psa ktereho potkame, at maleho velkeho, proste na kazdeho zacne zurive stekat a uplne se napne, vetsinou ho musim vzit do naruce a odnest. Kazdopadne to neni reseni a proto se ptam jak ho to odnaucit, na povely absollutne nereaguje, pritom je to jinak velmi poslusny pes, ale mam strach ho na vychazkach poustet z voditka, protoze nevim jak by na ciziho psa zareagoval na volno. A kdyz uz jsem se zminila o tom voditku tak to je dalsi muj problem, taha jak blazen, naseho "necvicitelneho" kavkazaka jsem chuzi u nohy naucila ve trech mesicich za pul hodiny, s Charliem je to marny boj, ktery jsem uz vzdala. Treba mate podobnou zkusenost a poradite, Budu vdecna za kazdou radu.
Dekuji Helena
Pokud zůstanou první zuby a druhé zuby je již přerostly, a nevypadají, že samy vypadnou, řeší se to trháním v narkóze, ale to opravdu většinou případ malých plemen a dělá se to vě věku tak 7-8 měsíců dle stavu.
S těmi psy, evidentně mu chybí kontakt s ostatními psy a neumí se chovat, potřebuje získat zkušenosti a naučit se sociálnímu chování. Tady by bylo nejlepší dojíždět někde do psí školky nebo na cvičák, kde by se mohl potkávat s vrstevníky a v rímci hry se učit správnému výrazu a chování. A čím dříve, tím lépe !
S vodítkem Vám také ráda poradím, ale napište mi na email, momentálně nemám moc času, ale příští týden bych Vám napsala obsáhlejší odpověď.
www.aussies.wz.cz
airin
napsal(a):
Black Verlain řečený Zloun
airin
napsal(a):
Ještě jeden :-)
vl
napsal(a):
a ještě jedna
Koukám, že toto téma dot zaniklo Jsem nová fanynka AO a příštím rokem mám zálusk na tohle plemeno jako společníka
Byla bych moc ráda, kdybyste posílali fotky a napsali o AO- jejich povahách, radostech i starostech Vašich hafanů
Už tak o nich toho dost vím, konečně jsem se na ně byla podívat i naživo, tímto děkuji chovatelce, že mi to umožnila a jsem ráda, že jsem je poznala trochu blíž, tím pádem vím, že jsem se rozhodla správně
Budu ráda, když se toto téma uchytí