ciarrai
napsal(a):
Vše co se týká terrierů... Hlavně fotky :)
tak tohle je náš Borderek....Za zvěřinou zkočí i z posedu
sabina
napsal(a):
tak tohle je náš Borderek....Za zvěřinou zkočí i z posedu
..
ciarrai
napsal(a):
tohle je naše zlatíčko-8 letá jagteriérka
bourkova
napsal(a):
a ještě jedna fotka
bourkova
napsal(a):
a naposled dvě moje zlatíčka
ciarrai
napsal(a):
Tohle je moje 11 mesicni stafordsirska bullterierka Dastynka
sabina
napsal(a):
je boží
Přidávám ještě fotku Kerry blue terriera ve slalomu ( je mu 9 měsíců :) )
ciarrai
napsal(a):
Přidávám ještě fotku Kerry blue terriera ve slalomu ( je mu 9 měsíců :) )
a ještě jedna fotka bostonského teriéra - mladá dáma s našim stařečkem
marikare
napsal(a):
a ještě jedna fotka bostonského teriéra - mladá dáma s našim stařečkem
tak a fotka mimina bostonského teriéra - všude se nás ptají,že takhle teriér přeci nevypadá... tak tedy bostonský teriér - je teriér se vším všudy prostě úžasní.
marikare
napsal(a):
super slalom! bostonce Gwendy je 8 a taky zkoušíme agility - je učenlivá, ale ke slalomu jsme se ještě nedostaly budu muset trénovat...
To se určitě časem naučíme,on má slalom ze všeho nejradši a umí ho ze všech štěňat nejlíp. Hned na poprvý ho super zvládnul,njn,teriér,co by pro hračku neudělal.. Ještě jeden slalooomek :)
ciarrai
napsal(a):
To se určitě časem naučíme,on má slalom ze všeho nejradši a umí ho ze všech štěňat nejlíp. Hned na poprvý ho super zvládnul,njn,teriér,co by pro hračku neudělal.. Ještě jeden slalooomek :)
tak jste mě naladili, v sobotu jdeme cvičit, tak to budeme zkoušet. šlo to hned na hračku a nebo jste měli i místo obojku postroj?
maťa

marikare
napsal(a):
tak jste mě naladili, v sobotu jdeme cvičit, tak to budeme zkoušet. šlo to hned na hračku a nebo jste měli i místo obojku postroj?
Bourkova - deny : Nemohla by jste o svojí Jagošce napsat něco víc? Třeba jakou má povahu, děláte-li s ní lovecký výcvik, jaká je doma apod.? A odkud je? Z jaké CHS? Můžete mi písnout i na mejlíka, je pod jménem
Také jsem jagošku měla a tohle plemeno mi v srdci zůstalo navěky Jednou si nejspíš Jagoša zas pořídím, a tak sbírám info, děkuji
maťa
napsal(a):
Bourkova - deny : Nemohla by jste o svojí Jagošce napsat něco víc? Třeba jakou má povahu, děláte-li s ní lovecký výcvik, jaká je doma apod.? A odkud je? Z jaké CHS? Můžete mi písnout i na mejlíka, je pod jménem
Také jsem jagošku měla a tohle plemeno mi v srdci zůstalo navěky Jednou si nejspíš Jagoša zas pořídím, a tak sbírám info, děkuji
Kellynka
marikare
napsal(a):
šli jsme rovnou na hračku a hned napoprvé se mu to povedlo :)