aless
napsal(a):
Jestli má někdo doma krysaříka TAK AT SE OZVE!! JÁ MAM TAKY JEDNOHO LUMPA Už dva měsíce ho učím denně sedni a ona to ještě nepochopila. Vychovala jsem už dva psi(retrívra a vlčáka) co dělám špatně??!! Děkuji za odpovědi a fotky!!
MYslím, že to chce jen vydržet. Trénovat denně třeby 10 - 15 min. a stačí. Dávej hodně pamlků a hodně chval. Trénuj třeba i 2x denně. Krysařík je trochu jiný než velká plemena. TAkže trénuj, trénuj a nenech se odradit.
P.S.: Mluvím z vlastní zkušenosti, ikdyž mému krysaříkovi to trvalo o něco kratší dobu
iris
napsal(a):
MYslím, že to chce jen vydržet. Trénovat denně třeby 10 - 15 min. a stačí. Dávej hodně pamlků a hodně chval. Trénuj třeba i 2x denně. Krysařík je trochu jiný než velká plemena. TAkže trénuj, trénuj a nenech se odradit.
P.S.: Mluvím z vlastní zkušenosti, ikdyž mému krysaříkovi to trvalo o něco kratší dobu
Děkuji za radu!! Pošli mě prosííííííííím fotečky!!
aless
napsal(a):
Jestli má někdo doma krysaříka TAK AT SE OZVE!! JÁ MAM TAKY JEDNOHO LUMPA Už dva měsíce ho učím denně sedni a ona to ještě nepochopila. Vychovala jsem už dva psi(retrívra a vlčáka) co dělám špatně??!! Děkuji za odpovědi a fotky!!
taky mám jednoho, povely ho učí manžel, já bych na to neměla nervy - jenom vím, že když ho něco učí, tak to opakuje snad 100x dokola a naučí ho to za 1 den, pak už to nezapomene. Umí klasiku - sedni, lehni, zůstaň, pac atd. a navíc i mrtvolku, kotoulky a kolečka, jenom couvat ho nemůžeme naučit. To se diví proč ho od sebe odstrkujeme.
Posílám fotku v mikině (to jsem mu ušila - má i kapuci), ale je to z mobilu
hanafi
napsal(a):
taky mám jednoho, povely ho učí manžel, já bych na to neměla nervy - jenom vím, že když ho něco učí, tak to opakuje snad 100x dokola a naučí ho to za 1 den, pak už to nezapomene. Umí klasiku - sedni, lehni, zůstaň, pac atd. a navíc i mrtvolku, kotoulky a kolečka, jenom couvat ho nemůžeme naučit. To se diví proč ho od sebe odstrkujeme.
Posílám fotku v mikině (to jsem mu ušila - má i kapuci), ale je to z mobilu
Ten je roztomilej Je s PP? A jak je starý?
iris
napsal(a):
Ten je roztomilej Je s PP? A jak je starý?
Budou mu 4 roky, není s PP, ale je to jeden z těch malých, takže vypadá krysaříčtěji než lecjaký s PP. Chtěli jsme ho dát připustit, ale má jenom jednu kuličku, tak nechceme tu genetickou vadu předávat dál, taky je alergik a vyskakují mu čéšky v kolenou, ale my ho strašně milujem. Je to fakt andílek - kousnout umí taky a pořádně se vzteká.
aless
napsal(a):
Krysaříka sice nemáme, ale podlehli jsme žadonění syna a pořídilu mu trpasličího pinče - fenečku, se kterou chce běhat agility. Moc mile nás překvapila - je velmi inteligentní a učenlivá, máme jí od 7 týdnů. Rychle se naučila na jméno, sedni zvládá již v pohodě. Teď, ve 3 měsících, umí sedni, lehni, slušně přivolání, chodí krásně na vodítku, moc dobře rozumí povelům fuj a nesmíš, začíná se učit povely zůstaň a volno atd. Jde jí to opravdu velmi rychle a dobře a hlavně se vše učí s náramným nadšením. Ze cvičáku známe malinkého krysaříka (vzrůstem), který začíná běhat agility a soutěží v tanci se psem, takže se určitě toto plemeno dá vychovat i vycvičit. Možná to chce víc trpělivosti vzhledem k jejich temperamentu. I ta naše holka je stále v pohybu a elán z ní jen srší!