tak jsem se konečně dohrabala k fotkám ze světovky , tak zkusim něco hodit do placu
nada
napsal(a):
tak jsem se konečně dohrabala k fotkám ze světovky , tak zkusim něco hodit do placu
monika s
napsal(a):
Naďo dobrý A co ještě nějaké popisky ???
No Moniko s popiskama je to teda hoooooooodně špatný
nada
napsal(a):
tak a končím , nic lepšího tam asi už nevyhrabu
Hojky Naďo, Ty ses teda rozjela
lmusa
napsal(a):
Hojky Naďo, Ty ses teda rozjela
nazdárek Líbo
no konečně nějaká společnost
Dnes se k nám do útulku dosta pejsek - tipujete Moskevák nebo Bernardýn ????
cipalka

nada
napsal(a):
nazdárek Líbo
no konečně nějaká společnost
Dnes se k nám do útulku dosta pejsek - tipujete Moskevák nebo Bernardýn ????
Naďo, ten šestej medvěd je dost dobrej!!!! jinak vyřiď, prosím, Breďajzovi, že ho moc zdravím a v duchu trpím s ním a ať mu stůl slouží co nejdéle
cipalka
napsal(a):
Naďo, ten šestej medvěd je dost dobrej!!!! jinak vyřiď, prosím, Breďajzovi, že ho moc zdravím a v duchu trpím s ním a ať mu stůl slouží co nejdéle
Ahoj Alko
to je taky můj oblíbenej
favorit !!! - BRAVY
A Bredíkovi vyřídím
-názorná ukázka
lmusa
napsal(a):
Ten vypadá nizký na moskeváka i na bernardýna... anebo to dělá ta fotka ?
A jak se tam dostal ? Zaběhnutý ? Třeba se majitelé najdou
Líbo - tet ani čip nemá , takže jen tápeme , ale mně tam ten moskevák trochu láká.Jinak je teda v lahůdkovém stavu - musel se vyválet v nějaký mršině - je to opravdu zážitek
A našel se tak , že se potuloval po okraji Prahy asi 2 dny.
cipalka

nada
napsal(a):
Líbo - tet ani čip nemá , takže jen tápeme , ale mně tam ten moskevák trochu láká.Jinak je teda v lahůdkovém stavu - musel se vyválet v nějaký mršině - je to opravdu zážitek
A našel se tak , že se potuloval po okraji Prahy asi 2 dny.
Naďo, Breďajz dobrý, chachááááá!! nemá chybu!! co by chlap někdy neudělal proto, aby se dostal mimo dosah harantů....
cipalka

nada
napsal(a):
nojo co naděláš - je to všude stejný
a gratulace Cipískovi k výsledkům na srazíků
Cipulda děkuje dneska to měl obzvláště adrenalinové, byl celej rozvášněnej z Máši Mušálkovic a držkoval na všechny a na všechno, co mu přišlo do cesty
dokonce odmítá i večerní vychajdu... jóó, nenaplněné touhy.........
nada
napsal(a):
Tedáá ty ho chudáká takhle trápíš
no aspon někde se ukojil - sežral figuranta
cipalka

susan
napsal(a):
A Bredík to sežral koho?
toho souseda, co ho rozčiluje za plotem.. konečně má klid. a plný břicho
ahoj Zuzko, kontakt na ten postroj:
http://www.volny.cz/magweb/
cipalka

bllerkovaci
napsal(a):
jéé, díky, si ho musíme pořídit a je odzkoušenej, Águ dnes udržel
haha, Zuzo, to bylo pro Zuzku K., ale to neva, Zuzky všech zemí, objednávejte postroje a Tys taky mluvila o nějakým postroji, když měl Ága tu lapálii s krkem, ne? z toho sešlo?
cipalka

susan
napsal(a):
Ahoj Alko, díky moc moc moc Hned na to juknu.
je to ten postroj na obranu.. a pes se musí změřit podle toho obrázku, co tam je, potřebují ty tři rozměry...
cipalka
napsal(a):
je to ten postroj na obranu.. a pes se musí změřit podle toho obrázku, co tam je, potřebují ty tři rozměry...
Už jsem to lustrovala. Ale když on je Talísek ještě mímo a rozměry tudíž nejsou konečné, (předpokládám), ono se to dá povolit akorát na tom zapínání na boku, že? Tak mu na mírách trochu přidám, modelovi
cipalka

bllerkovaci
napsal(a):
já bych prosila Cipískovi míry, ten jeho nám padl
jo Cipískovy míry? tak si piš: 90-60-90
cipalka

susan
napsal(a):
Už jsem to lustrovala. Ale když on je Talísek ještě mímo a rozměry tudíž nejsou konečné, (předpokládám), ono se to dá povolit akorát na tom zapínání na boku, že? Tak mu na mírách trochu přidám, modelovi
to se dá naštelovat na třech místech - na břichu a na bokách. a Talda a mímo, jo?? haha, no to jsme dneska viděli...
cipalka

susan
napsal(a):
Říkala Cipískovy, ne Tvoje
HAHA, Zuzko, dobrej fór!!!
tak jo, Cipuldis: obvod hrudníku 115 cm, kolem krku 96 cm, poslední rozměr 40 cm
nada
napsal(a):
Aurísek
nada
napsal(a):
eavy
napsal(a):
Ještě bych málem zapomněla...
Marti,chtěla bych Ti jako první pogratulovat se splnění Tvého velkého snu
MArťo,taky se přidávám,chtěla jsem to napsat už včera,ale jak mám přes víkend doma muže,tak si ho užívám.
Takže ze samoty u lesa posíláme všichni veeeelikoouuuu gratulaci,že po 10 letech snění máš toho NEJ na světě......a někdy přidej fotky,ať se pokocháme,ju?
Jak že mu doma říkáte?Agy?
jesie
napsal(a):
MArťo,taky se přidávám,chtěla jsem to napsat už včera,ale jak mám přes víkend doma muže,tak si ho užívám.
Takže ze samoty u lesa posíláme všichni veeeelikoouuuu gratulaci,že po 10 letech snění máš toho NEJ na světě......a někdy přidej fotky,ať se pokocháme,ju?
Jak že mu doma říkáte?Agy?
ALKO,nechci rejpat,to ne ale co že to měl Cipulda za choutky?
ally
napsal(a):
dobry den, chci se jen pripojit.....pejsek vypada jako bernadyn a v okoli prahy se jeden hleda.....zkusim jim napsat, nevite jak by mohl byt stary?
Protože dneska je tu trošku méně živo hodím vám sem jednu dnešní fotku,jaká je u nás mlha...takže ne vada foťáku,ale mlha....
jesie
napsal(a):
Protože dneska je tu trošku méně živo hodím vám sem jednu dnešní fotku,jaká je u nás mlha...takže ne vada foťáku,ale mlha....
kde ste fšicííí??? Jindřiško u nás teda dneska bylo opět kráásně
jesie
napsal(a):
jesie
napsal(a):
jesie
napsal(a):
Zuzko,beru to od vás jako provokaci u nás je takové počasí už několik týdnů
Jindřiško to není fotoseriál, to se mi jen tak náhodou povedlo poskládat za sebe. Ta Kajka s tím vyplazeným jazykem a ty zadky fakt nic neznamenají
bllerkovaci
napsal(a):
jéé Zuzi, koukám, že máš nový fotky Kajky, neposlala bys mi je prosím? kdyžtak na: zbllerkova@seznam.cz
Jasně, už ti to letí. Snad ti nezahltím meil
maťa

bllerkovaci
napsal(a):
díky!!
Ahojky všem
Tak Verčo a Jindří, děkuju za gratulaci....jaksi to prasklo nějak brzo, ale co nadělám
Pokud by někdo měl zájem vědět něco víc, jak to vlastně s Agbarem bylo a tak, neb já ho nechtěla....tak jukněte na moje webovky, ale nejsou dodělané, času je málo
www.batulka.estranky.cz
cipalka

maťa
napsal(a):
Ahojky všem
Tak Verčo a Jindří, děkuju za gratulaci....jaksi to prasklo nějak brzo, ale co nadělám
Pokud by někdo měl zájem vědět něco víc, jak to vlastně s Agbarem bylo a tak, neb já ho nechtěla....tak jukněte na moje webovky, ale nejsou dodělané, času je málo
www.batulka.estranky.cz
pro Jindřišku-rejpalku-nerejpalku : Cipulda měl choutky s velkým CH, neboť měl celé dopoledne přímo před nosem Mášu, která je toho času ve stavu dohárávání, což ho rozrušilo natolik, že nebyl schopen vnímat nic jinýho kromě Mášina pozadí...
cipalka
napsal(a):
pro Jindřišku-rejpalku-nerejpalku : Cipulda měl choutky s velkým CH, neboť měl celé dopoledne přímo před nosem Mášu, která je toho času ve stavu dohárávání, což ho rozrušilo natolik, že nebyl schopen vnímat nic jinýho kromě Mášina pozadí...
Náhodou k tomu musím říct své i já, protože každý zkušený pes ví, že s Mášou v tomhle stavu už nic nebude a ani našeho erotomana Denyše už její pozadí nezajímá, akorát nezkušený Cipísek byl z ní paf a tak trochu i puf
cipalka

lmusa
napsal(a):
Náhodou k tomu musím říct své i já, protože každý zkušený pes ví, že s Mášou v tomhle stavu už nic nebude a ani našeho erotomana Denyše už její pozadí nezajímá, akorát nezkušený Cipísek byl z ní paf a tak trochu i puf
myslím, že byl i poněkud muf no jo, se mu nediv, vode všech háravek ho pořád taháme, Agila je ke všemu kastrovaná, takže s tou si taky moc neužije a pak prásk - Máša, která ještě ke všemu stojí a drží
z toho by byl puf každej panic...
cipalka
napsal(a):
myslím, že byl i poněkud muf no jo, se mu nediv, vode všech háravek ho pořád taháme, Agila je ke všemu kastrovaná, takže s tou si taky moc neužije a pak prásk - Máša, která ještě ke všemu stojí a drží
z toho by byl puf každej panic...
No , tak drží...... jí se líbila ta hygienická očista !! Tak umytá nebyla už dlouho !
Naposledy, když se vykoupala v Opavici, tak to byla stejně mokrá jako když ji včera
eroticky umyl Cipísek
cipalka

lmusa
napsal(a):
No , tak drží...... jí se líbila ta hygienická očista !! Tak umytá nebyla už dlouho !
Naposledy, když se vykoupala v Opavici, tak to byla stejně mokrá jako když ji včera
eroticky umyl Cipísek
tak vidíš, umytá od Cipísa, kožuch probranej od Škubánka, nejsou ty srazy úžasná věc??
maťa

nada
napsal(a):
Ahojda všem
Tak čučím, že s Cipuldisem bylo veselo By mě jímalo, japa to přežiju já, až začne hárat Kika a Batulka....mám to tak pěkně "rozpárované"....maličký Gríša a Kikčufína, velká Týnka a Agbouš....
Inu, kdo chce kam..........
Zuzko, chtěla sem se tiše zeptat, kolik Talískovi je, že mu začala puberta? Já jen, abych se připravila a včas vykoupila v drogérce barvu na pačesy
cipalka

maťa
napsal(a):
Ahojda všem
Tak čučím, že s Cipuldisem bylo veselo By mě jímalo, japa to přežiju já, až začne hárat Kika a Batulka....mám to tak pěkně "rozpárované"....maličký Gríša a Kikčufína, velká Týnka a Agbouš....
Inu, kdo chce kam..........
Zuzko, chtěla sem se tiše zeptat, kolik Talískovi je, že mu začala puberta? Já jen, abych se připravila a včas vykoupila v drogérce barvu na pačesy
Maťo, taky gratuluju k novému přírůstku, akorát nerozumím tomu, proč jsi s tím dělala takové tajnosti? a tak dlouho???
maťa

rasila
napsal(a):
Taky se připojuji ke gratulaci a přeji jen samé radosti které určitě převáží i ty starosti které jsou ze štěndem.Pesan je to moc pěknej
Alko, děkuju....no tajnosti....páč já ho vlastně nechtěla, neplánovala....to se dočteš na mém webu A jinak to nebyli ani tajnosti....ale mám ho pro svou radost a nějak nebyla potřeba a chuť se s ním někde někomu chlubit
Rasilo, i Vám děkuju....a starosti s ním nejsou ani v nejmenším Je to skvělé štěndo, ve spoustě věcí přesně takové, jak sem o nich četla, a tedy přesně takové, jaká byla kupodivu "kulturní" malá Brituška! Vidím jí v každém Agbíšově pohledu, činnu....
Nooo a spolu si rozumíme krásně....s pánečkem se zatím cuká víc, ale to je těžký, když ho někdo rozmazluje a nedá na dobrou radu Ono mu to, pánečkovi myslím, snad časem docvakne
Takže starosti mám spíš s pánečkem
maťa
napsal(a):
Alko, děkuju....no tajnosti....páč já ho vlastně nechtěla, neplánovala....to se dočteš na mém webu A jinak to nebyli ani tajnosti....ale mám ho pro svou radost a nějak nebyla potřeba a chuť se s ním někde někomu chlubit
Rasilo, i Vám děkuju....a starosti s ním nejsou ani v nejmenším Je to skvělé štěndo, ve spoustě věcí přesně takové, jak sem o nich četla, a tedy přesně takové, jaká byla kupodivu "kulturní" malá Brituška! Vidím jí v každém Agbíšově pohledu, činnu....
Nooo a spolu si rozumíme krásně....s pánečkem se zatím cuká víc, ale to je těžký, když ho někdo rozmazluje a nedá na dobrou radu Ono mu to, pánečkovi myslím, snad časem docvakne
Takže starosti mám spíš s pánečkem
No Maťo já zírám!! Vždyť jsi za žádnou cenu nechtěla k ovčandě kavkazáka??? Copak že jsi změnila názor?
eavy
napsal(a):
Jestli mě Maťa neukamenuje,odpovím s dovolením za ní... Jsem jí normálně Antonia - teď už Agbara vnutila a ona neměla šanci říct ne
Marťo,jen si to nemaluj růžově.....u nás jsem pro Cerba favoritem taky já....oni ti chlapi mají prostě radši ženský
Verčí,mě bylo hned jasný,že k vám nesmím jezdit.....
bllerkovaci
napsal(a):
No Maťo já zírám!! Vždyť jsi za žádnou cenu nechtěla k ovčandě kavkazáka??? Copak že jsi změnila názor?
Ahoj všem. Marťa prostě nakonec tu pevnou vůli neprokázala
Jinak Talískovi byl 25. rok. Ale už to s ním tříská dááávno, teď už jsme zase v klidnější vlně Doporučuju nakoupit barvy do zásoby, ať si vybavená na několik vln dopředu
susan
napsal(a):
Ahoj všem. Marťa prostě nakonec tu pevnou vůli neprokázala
Jinak Talískovi byl 25. rok. Ale už to s ním tříská dááávno, teď už jsme zase v klidnější vlně Doporučuju nakoupit barvy do zásoby, ať si vybavená na několik vln dopředu
Konečně jsem zpracoval fotky ze srazu.
erotoman Cipísek
herbici
napsal(a):
Konečně jsem zpracoval fotky ze srazu.
erotoman Cipísek
a ještě jedna
cipalka

herbici
napsal(a):
a ještě jedna
zdravíme Škubánkovic jsem čekala, vodkaď to přijde a už je to tady...
no, bylo mně jasný, že ty prasárny taky někdo zdokumentuje, já jsem na to neměla žaludek...
cipalka

lmusa
napsal(a):
No, tak Máša byla v kurzu. U kolíku se sice nepředvedla, ale asi bude i nadále jezdit coby atrakce pro štěňata
taky by tam mohla být Máša za modelku, na těch srazech. Škubánek by si vždycky dopředu naplánoval, jak jí upraví frizúru a bylo by taková Škubánkovská show
cipalka
napsal(a):
taky by tam mohla být Máša za modelku, na těch srazech. Škubánek by si vždycky dopředu naplánoval, jak jí upraví frizúru a bylo by taková Škubánkovská show
Já bych řekla, že teta Máša zatím shovívavě shlíží na Škubánka, ale na příštím srazu, jen co Škubánek trochu povyroste, tak mu dá lekci slušného chování k modelkám
herbici
napsal(a):
v sobotu bylo vedro
a poslední .Cipísku schovej jazyk a řekni sýr
maťa

nada
napsal(a):
Ahojky fšém
Hmm....pevnou vůli sem prokazovala víc jak 10 let, a proč sem to tak vzala najednou hopem.....furt tadyk melu, že vše a daleko víc je na mých webovkách!!! Takže odpovím jen na to, co tam není....
Jinak hezké fotečky, se mi ten obří postroj vcelku zamlouvá Ale bojím bojím, že až by takovej obřík zabral na obřím postroji....su jasná
Aha, takže puboška ve vlnkách jo??? Super....to zmáknu....Brita ji měla bez vlnek, čili NAPLNO A NONSTOP rok a půl!!!! Tudíž horší to být nemůže
A už bych chtěla snížek....tohle počasí mě otravuje, furt prší a prší.....
maťa

maťa
napsal(a):
Ahojky fšém
Hmm....pevnou vůli sem prokazovala víc jak 10 let, a proč sem to tak vzala najednou hopem.....furt tadyk melu, že vše a daleko víc je na mých webovkách!!! Takže odpovím jen na to, co tam není....
Jinak hezké fotečky, se mi ten obří postroj vcelku zamlouvá Ale bojím bojím, že až by takovej obřík zabral na obřím postroji....su jasná
Aha, takže puboška ve vlnkách jo??? Super....to zmáknu....Brita ji měla bez vlnek, čili NAPLNO A NONSTOP rok a půl!!!! Tudíž horší to být nemůže
A už bych chtěla snížek....tohle počasí mě otravuje, furt prší a prší.....
Takovej snížek je náhodou bezva věc......
maťa

nada
napsal(a):
Sněžný kavkazský pes
maťa

jesie
napsal(a):
Maťo,moje starší dcera právě prohlásila,že je na fotce Cerbík Tak nevím...odkud že to štěndo máš
taky bych brala sníh,minulý rok už jsme měli sněhu dost a dost...teď sucho a ještě dlouho bude
maťa

jesie
napsal(a):
Moniko,a kdopak je tohle?Ta je krásná...je to fenka,že?
Ahoooj
Jéééje to je ale tumlavé štěndo, Moni A sem konečně zjistila, jak to vypadá, když maj ocásek dole....Medvídek Lulu totiž jaksi měl ocásek dole jen první den na zahradě, od té doby ho dolů ještě nedal!
Čím to asi tak.....ale jooo, když je večer už ospalej a přemísťuje se na různá "chladně spací místa"
, tak ho dole má....jinak ale vůbec
Jooo Jindří....Cerb to tedy fakt není....no a já su laik, depak bych poznala podobu, tvoje dcera už je profík
eavy
napsal(a):
Tuším,že to štěňe je od Herra Dony, Azgira Co Moniko?
tak tady taky jedna fotka od nás....Popelka Jesica,hřeje si kožich v popelu,co vynáším od kotle ...samozřejmě,že si dáma počká,až trochu schladne....
jesie
napsal(a):
tak tady taky jedna fotka od nás....Popelka Jesica,hřeje si kožich v popelu,co vynáším od kotle ...samozřejmě,že si dáma počká,až trochu schladne....
A ještě jedno "miminko" Cerbík....
maťa

jesie
napsal(a):
Jindří, tak ty máš Popelku, jooo? A tři oříšky taky?
Troška scénérie....
maťa

maťa
napsal(a):
Jindří, tak ty máš Popelku, jooo? A tři oříšky taky?
Troška scénérie....
Socializace Medvídka Lulu
maťa

cipalka

jesie
napsal(a):
jééé, Jindři, tak to jsou dobří popeláci!! Cerbík kouká jako neviňátko a přitom má v každym voku deset rarášků a Jess je prostě dáma
cipalka
napsal(a):
jééé, Jindři, tak to jsou dobří popeláci!! Cerbík kouká jako neviňátko a přitom má v každym voku deset rarášků a Jess je prostě dáma
Ještě,že jste mi nenapsali,že mám doma Popelnici to bych Jes nemohla ani říct...jak ta se umí urážet...!!!
Hele,Maťo,Batulka má pěkný ohoz
Alko,a co erotoman?Už ho to přešlo?
nada
napsal(a):
Jindři,Jess je boží
Jeden Džespík...
maťa

eavy
napsal(a):
Jindři,Jess je boží
Jeden Džespík...
Ha!! Verýsku!! Koukám, že Džespula je nějakej podezřele velkej!!!
Se vůbec nemůže Méďa Lulu rovnat!!! Inu chcela sem nejmenšího prcka? Chcela! Zamilovala sem se do něj ihned? Zamilovala!!! Tak to mám
maťa

susan
napsal(a):
A zkoušelas ho krmit Maťo?
Bohužel....nezkoušela On to zkouší sám, a vcelku hodně
Kdybych ho nehlídala, ani to břicho neunese
Zasejc si říkám, že třeba bude mít zdravé kloubečky, a táák...a až mu budou tři roky, nikdo nepozná, že byl kdysi nejmenší
cipalka

jesie
napsal(a):
Ještě,že jste mi nenapsali,že mám doma Popelnici to bych Jes nemohla ani říct...jak ta se umí urážet...!!!
Hele,Maťo,Batulka má pěkný ohoz
Alko,a co erotoman?Už ho to přešlo?
Jindři, erotoman už je v klidu (dokud nepotká nějakou další háravku). beztak zas nějaká potfora v sousedství hárá, na vychajdách trávíme většinu času postáváním u chcanů (já) a jejich olizováním (on). je to zkrátka čuně
maťa

staandi
napsal(a):
Maťo pejsáček je mooc pěknej. Kolik takovej drobeček váží?
To staandi:
Moc děkuju za pochvalu Medvídka Lulu, zahřeje u srdíčka
No váha v úterý byla 22,1 kg! Opravdu drobeček....
nada
napsal(a):
Marti,ten ti roste jako z vody Přibírá krásně
Fotka jednoho Arčíka
nada
napsal(a):
A jednoho Alíka
maťa

staandi
napsal(a):
Takový štěňátko a už skoro nejde unýst
Nooo staandi....přítel ho unese bez problémů, já ho jaksi už skoro ani nenadzvednu Ale mám vcelku kondičku díky Britě, kterou musím zvedat do auta a tak, kvůli nožkám, takže ještě žiju
Brita má 31 kg, tož Agbula ještě není až tak nejtěžší
Ale ono se to štěňátko stejnak nerado nosí....a chová....protivoun Je úplně stejnej, jak maličká Brituška, takže čekám, že se mazlit začne chodit až tak kolem toho 11 roku života, jako Brituška
maťa

eavy
napsal(a):
A jednoho Alíka
Verýsku děkuju Na to, jak ho nekrmím......to jde že?
Teda ale Archie je úplně nádhernej!!! Líbí se mi i zbarvením i typem.....a má takovej klidnej kukuč
Nevyměníš ho za krásně zbarvenou a hezky stavěnou nudlu??
maťa

maťa
napsal(a):
Verýsku děkuju Na to, jak ho nekrmím......to jde že?
Teda ale Archie je úplně nádhernej!!! Líbí se mi i zbarvením i typem.....a má takovej klidnej kukuč
Nevyměníš ho za krásně zbarvenou a hezky stavěnou nudlu??
Hele, ty už s Alim trénuješ postoj na výstavy, viď Verčí?
cipalka

maťa
napsal(a):
Hele, ty už s Alim trénuješ postoj na výstavy, viď Verčí?
pro Zuzku K.: Zuzko, tak to s tím překlepem se Ti fakt povedlo už dlouho jsem se tak nezasmála!!!