KAVKAZÁCI a jejich příznivci .-)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.12.2006 21:44

tak jsem se konečně dohrabala k fotkám ze světovky , tak zkusim něco hodit do placu

2.12.2006 21:47

nada napsal(a):
tak jsem se konečně dohrabala k fotkám ze světovky , tak zkusim něco hodit do placu

2.12.2006 21:53

nada napsal(a):

Naďo dobrý A co ještě nějaké popisky ???

2.12.2006 21:55

monika s napsal(a):
Naďo dobrý A co ještě nějaké popisky ???

No Moniko s popiskama je to teda hoooooooodně špatný

2.12.2006 21:58

nada napsal(a):
No Moniko s popiskama je to teda hoooooooodně špatný

2.12.2006 22:01

nada napsal(a):

tak a končím , nic lepšího tam asi už nevyhrabu

2.12.2006 22:13

nada napsal(a):
tak a končím , nic lepšího tam asi už nevyhrabu

Hojky Naďo, Ty ses teda rozjela

2.12.2006 22:26

lmusa napsal(a):
Hojky Naďo, Ty ses teda rozjela

nazdárek Líbo
no konečně nějaká společnost
Dnes se k nám do útulku dosta pejsek - tipujete Moskevák nebo Bernardýn ????

cipalka

2.12.2006 22:28
cipalka

nada napsal(a):
nazdárek Líbo

Naďo, ten šestej medvěd je dost dobrej!!!! jinak vyřiď, prosím, Breďajzovi, že ho moc zdravím a v duchu trpím s ním a ať mu stůl slouží co nejdéle

2.12.2006 22:31

cipalka napsal(a):
Naďo, ten šestej medvěd je dost dobrej!!!! jinak vyřiď, prosím, Breďajzovi, že ho moc zdravím a v duchu trpím s ním a ať mu stůl slouží co nejdéle

šestej je tuším Bravy

2.12.2006 22:35

nada napsal(a):
nazdárek Líbo

Ten vypadá nizký na moskeváka i na bernardýna... anebo to dělá ta fotka ?
A jak se tam dostal ? Zaběhnutý ? Třeba se majitelé najdou

2.12.2006 22:36

cipalka napsal(a):

Ahoj Alko
to je taky můj oblíbenej favorit !!! - BRAVY
A Bredíkovi vyřídím
-názorná ukázka

2.12.2006 22:42

lmusa napsal(a):
Ten vypadá nizký na moskeváka i na bernardýna... anebo to dělá ta fotka ?
A jak se tam dostal ? Zaběhnutý ? Třeba se majitelé najdou

Líbo - tet ani čip nemá , takže jen tápeme , ale mně tam ten moskevák trochu láká.Jinak je teda v lahůdkovém stavu - musel se vyválet v nějaký mršině - je to opravdu zážitek
A našel se tak , že se potuloval po okraji Prahy asi 2 dny.

cipalka

2.12.2006 22:52
cipalka

nada napsal(a):
Líbo - tet ani čip nemá , takže jen tápeme , ale mně tam ten moskevák trochu láká.Jinak je teda v lahůdkovém stavu - musel se vyválet v nějaký mršině - je to opravdu zážitek
A našel se tak , že se potuloval po okraji Prahy asi 2 dny.

Naďo, Breďajz dobrý, chachááááá!! nemá chybu!! co by chlap někdy neudělal proto, aby se dostal mimo dosah harantů....

2.12.2006 23:01

cipalka napsal(a):
Naďo, Breďajz dobrý, chachááááá!! nemá chybu!! co by chlap někdy neudělal proto, aby se dostal mimo dosah harantů....

nojo co naděláš - je to všude stejný
a gratulace Cipískovi k výsledkům na srazíků

cipalka

2.12.2006 23:05
cipalka

nada napsal(a):
nojo co naděláš - je to všude stejný
a gratulace Cipískovi k výsledkům na srazíků

Cipulda děkuje dneska to měl obzvláště adrenalinové, byl celej rozvášněnej z Máši Mušálkovic a držkoval na všechny a na všechno, co mu přišlo do cesty dokonce odmítá i večerní vychajdu... jóó, nenaplněné touhy.........

2.12.2006 23:13

nada napsal(a):

Tedáá ty ho chudáká takhle trápíš
no aspon někde se ukojil - sežral figuranta

2.12.2006 23:17

nada napsal(a):
Tedáá ty ho chudáká takhle trápíš
no aspon někde se ukojil - sežral figuranta

A Bredík to sežral koho?

cipalka

2.12.2006 23:22
cipalka

susan napsal(a):
A Bredík to sežral koho?

toho souseda, co ho rozčiluje za plotem.. konečně má klid. a plný břicho
ahoj Zuzko, kontakt na ten postroj:
http://www.volny.cz/magweb/

2.12.2006 23:23

cipalka napsal(a):

jéé, díky, si ho musíme pořídit a je odzkoušenej, Águ dnes udržel

2.12.2006 23:24

cipalka napsal(a):

To byla prostě svačinka náhodný kolemjdoucí

cipalka

2.12.2006 23:26
cipalka

bllerkovaci napsal(a):
jéé, díky, si ho musíme pořídit a je odzkoušenej, Águ dnes udržel

haha, Zuzo, to bylo pro Zuzku K., ale to neva, Zuzky všech zemí, objednávejte postroje a Tys taky mluvila o nějakým postroji, když měl Ága tu lapálii s krkem, ne? z toho sešlo?

2.12.2006 23:33

nada napsal(a):
To byla prostě svačinka náhodný kolemjdoucí

Ahoj Alko, díky moc moc moc Hned na to juknu.

cipalka

2.12.2006 23:39
cipalka

susan napsal(a):
Ahoj Alko, díky moc moc moc Hned na to juknu.

je to ten postroj na obranu.. a pes se musí změřit podle toho obrázku, co tam je, potřebují ty tři rozměry...

2.12.2006 23:42

cipalka napsal(a):
je to ten postroj na obranu.. a pes se musí změřit podle toho obrázku, co tam je, potřebují ty tři rozměry...

já bych prosila Cipískovi míry, ten jeho nám padl

2.12.2006 23:44

cipalka napsal(a):

Už jsem to lustrovala. Ale když on je Talísek ještě mímo a rozměry tudíž nejsou konečné, (předpokládám), ono se to dá povolit akorát na tom zapínání na boku, že? Tak mu na mírách trochu přidám, modelovi

cipalka

2.12.2006 23:49
cipalka

bllerkovaci napsal(a):
já bych prosila Cipískovi míry, ten jeho nám padl

jo Cipískovy míry? tak si piš: 90-60-90

cipalka

2.12.2006 23:50
cipalka

susan napsal(a):
Už jsem to lustrovala. Ale když on je Talísek ještě mímo a rozměry tudíž nejsou konečné, (předpokládám), ono se to dá povolit akorát na tom zapínání na boku, že? Tak mu na mírách trochu přidám, modelovi

to se dá naštelovat na třech místech - na břichu a na bokách. a Talda a mímo, jo?? haha, no to jsme dneska viděli...

2.12.2006 23:52

cipalka napsal(a):
jo Cipískovy míry? tak si piš: 90-60-90

Říkala Cipískovy, ne Tvoje

2.12.2006 23:57

cipalka napsal(a):
to se dá naštelovat na třech místech - na břichu a na bokách. a Talda a mímo, jo?? haha, no to jsme dneska viděli...

No co co? Trošku přerostlé mímo, no Tak když je to na třech místech, tak to je v dobrý. Otesánek z něj snad nebude

cipalka

3.12.2006 00:04
cipalka

susan napsal(a):
Říkala Cipískovy, ne Tvoje

HAHA, Zuzko, dobrej fór!!!
tak jo, Cipuldis: obvod hrudníku 115 cm, kolem krku 96 cm, poslední rozměr 40 cm

3.12.2006 09:45

nada napsal(a):

Aurísek

3.12.2006 09:45

nada napsal(a):

3.12.2006 11:47

nada napsal(a):

Ještě bych málem zapomněla...
Marti,chtěla bych Ti jako první pogratulovat se splnění Tvého velkého snu

3.12.2006 13:23

eavy napsal(a):

MArťo,taky se přidávám,chtěla jsem to napsat už včera,ale jak mám přes víkend doma muže,tak si ho užívám.
Takže ze samoty u lesa posíláme všichni veeeelikoouuuu gratulaci,že po 10 letech snění máš toho NEJ na světě......a někdy přidej fotky,ať se pokocháme,ju?
Jak že mu doma říkáte?Agy?

3.12.2006 13:24

jesie napsal(a):
MArťo,taky se přidávám,chtěla jsem to napsat už včera,ale jak mám přes víkend doma muže,tak si ho užívám.
Takže ze samoty u lesa posíláme všichni veeeelikoouuuu gratulaci,že po 10 letech snění máš toho NEJ na světě......a někdy přidej fotky,ať se pokocháme,ju?
Jak že mu doma říkáte?Agy?

ALKO,nechci rejpat,to ne ale co že to měl Cipulda za choutky?

3.12.2006 18:25

eavy napsal(a):

dobry den, chci se jen pripojit.....pejsek vypada jako bernadyn a v okoli prahy se jeden hleda.....zkusim jim napsat, nevite jak by mohl byt stary?

3.12.2006 18:34

ally napsal(a):
dobry den, chci se jen pripojit.....pejsek vypada jako bernadyn a v okoli prahy se jeden hleda.....zkusim jim napsat, nevite jak by mohl byt stary?

Protože dneska je tu trošku méně živo hodím vám sem jednu dnešní fotku,jaká je u nás mlha...takže ne vada foťáku,ale mlha....

3.12.2006 18:37

jesie napsal(a):
Protože dneska je tu trošku méně živo hodím vám sem jednu dnešní fotku,jaká je u nás mlha...takže ne vada foťáku,ale mlha....

kde ste fšicííí??? Jindřiško u nás teda dneska bylo opět kráásně

3.12.2006 18:38

jesie napsal(a):

3.12.2006 18:38

jesie napsal(a):

3.12.2006 19:08

susan napsal(a):

Zuzko,beru to od vás jako provokaci u nás je takové počasí už několik týdnů

3.12.2006 19:22

jesie napsal(a):

Ally - pejsek bude stár do jednoho roku .

3.12.2006 19:25

jesie napsal(a):

Jindřiško to není fotoseriál, to se mi jen tak náhodou povedlo poskládat za sebe. Ta Kajka s tím vyplazeným jazykem a ty zadky fakt nic neznamenají

3.12.2006 19:33

nada napsal(a):
Ally - pejsek bude stár do jednoho roku .

díky, majitelům jsem už psala a také souhlasí že je to bernardýnek ale na jejich, škoda....

3.12.2006 19:37

susan napsal(a):
Jindřiško to není fotoseriál, to se mi jen tak náhodou povedlo poskládat za sebe. Ta Kajka s tím vyplazeným jazykem a ty zadky fakt nic neznamenají

jéé Zuzi, koukám, že máš nový fotky Kajky, neposlala bys mi je prosím? kdyžtak na: zbllerkova@seznam.cz

3.12.2006 20:05

bllerkovaci napsal(a):
jéé Zuzi, koukám, že máš nový fotky Kajky, neposlala bys mi je prosím? kdyžtak na: zbllerkova@seznam.cz

Jasně, už ti to letí. Snad ti nezahltím meil

3.12.2006 20:11

susan napsal(a):
Jasně, už ti to letí. Snad ti nezahltím meil

díky!!

maťa

3.12.2006 20:20
maťa

bllerkovaci napsal(a):
díky!!

Ahojky všem

Tak Verčo a Jindří, děkuju za gratulaci....jaksi to prasklo nějak brzo, ale co nadělám

Pokud by někdo měl zájem vědět něco víc, jak to vlastně s Agbarem bylo a tak, neb já ho nechtěla....tak jukněte na moje webovky, ale nejsou dodělané, času je málo

www.batulka.estranky.cz

cipalka

3.12.2006 21:22
cipalka

maťa napsal(a):
Ahojky všem

Tak Verčo a Jindří, děkuju za gratulaci....jaksi to prasklo nějak brzo, ale co nadělám

Pokud by někdo měl zájem vědět něco víc, jak to vlastně s Agbarem bylo a tak, neb já ho nechtěla....tak jukněte na moje webovky, ale nejsou dodělané, času je málo

www.batulka.estranky.cz

pro Jindřišku-rejpalku-nerejpalku : Cipulda měl choutky s velkým CH, neboť měl celé dopoledne přímo před nosem Mášu, která je toho času ve stavu dohárávání, což ho rozrušilo natolik, že nebyl schopen vnímat nic jinýho kromě Mášina pozadí...

3.12.2006 21:27

cipalka napsal(a):
pro Jindřišku-rejpalku-nerejpalku : Cipulda měl choutky s velkým CH, neboť měl celé dopoledne přímo před nosem Mášu, která je toho času ve stavu dohárávání, což ho rozrušilo natolik, že nebyl schopen vnímat nic jinýho kromě Mášina pozadí...

Náhodou k tomu musím říct své i já, protože každý zkušený pes ví, že s Mášou v tomhle stavu už nic nebude a ani našeho erotomana Denyše už její pozadí nezajímá, akorát nezkušený Cipísek byl z ní paf a tak trochu i puf

cipalka

3.12.2006 21:36
cipalka

lmusa napsal(a):
Náhodou k tomu musím říct své i já, protože každý zkušený pes ví, že s Mášou v tomhle stavu už nic nebude a ani našeho erotomana Denyše už její pozadí nezajímá, akorát nezkušený Cipísek byl z ní paf a tak trochu i puf

myslím, že byl i poněkud muf no jo, se mu nediv, vode všech háravek ho pořád taháme, Agila je ke všemu kastrovaná, takže s tou si taky moc neužije a pak prásk - Máša, která ještě ke všemu stojí a drží z toho by byl puf každej panic...

3.12.2006 21:54

cipalka napsal(a):
myslím, že byl i poněkud muf no jo, se mu nediv, vode všech háravek ho pořád taháme, Agila je ke všemu kastrovaná, takže s tou si taky moc neužije a pak prásk - Máša, která ještě ke všemu stojí a drží z toho by byl puf každej panic...

No , tak drží...... jí se líbila ta hygienická očista !! Tak umytá nebyla už dlouho !
Naposledy, když se vykoupala v Opavici, tak to byla stejně mokrá jako když ji včera
eroticky umyl Cipísek

cipalka

3.12.2006 21:56
cipalka

lmusa napsal(a):
No , tak drží...... jí se líbila ta hygienická očista !! Tak umytá nebyla už dlouho !
Naposledy, když se vykoupala v Opavici, tak to byla stejně mokrá jako když ji včera
eroticky umyl Cipísek

tak vidíš, umytá od Cipísa, kožuch probranej od Škubánka, nejsou ty srazy úžasná věc??

3.12.2006 22:17

cipalka napsal(a):
tak vidíš, umytá od Cipísa, kožuch probranej od Škubánka, nejsou ty srazy úžasná věc??

Jasně že jsou bezva ! Dyť proč myslíš, že tam jinak jezdíme ???
Jo a Škubánka si zamlouvám, až bude línat teta Chiara To bude bezva pomocník

maťa

4.12.2006 09:39
maťa

nada napsal(a):

Ahojda všem

Tak čučím, že s Cipuldisem bylo veselo By mě jímalo, japa to přežiju já, až začne hárat Kika a Batulka....mám to tak pěkně "rozpárované"....maličký Gríša a Kikčufína, velká Týnka a Agbouš....
Inu, kdo chce kam..........

Zuzko, chtěla sem se tiše zeptat, kolik Talískovi je, že mu začala puberta? Já jen, abych se připravila a včas vykoupila v drogérce barvu na pačesy

cipalka

4.12.2006 10:03
cipalka

maťa napsal(a):
Ahojda všem

Tak čučím, že s Cipuldisem bylo veselo By mě jímalo, japa to přežiju já, až začne hárat Kika a Batulka....mám to tak pěkně "rozpárované"....maličký Gríša a Kikčufína, velká Týnka a Agbouš....
Inu, kdo chce kam..........

Zuzko, chtěla sem se tiše zeptat, kolik Talískovi je, že mu začala puberta? Já jen, abych se připravila a včas vykoupila v drogérce barvu na pačesy

Maťo, taky gratuluju k novému přírůstku, akorát nerozumím tomu, proč jsi s tím dělala takové tajnosti? a tak dlouho???

4.12.2006 10:24

cipalka napsal(a):
Maťo, taky gratuluju k novému přírůstku, akorát nerozumím tomu, proč jsi s tím dělala takové tajnosti? a tak dlouho???

Taky se připojuji ke gratulaci a přeji jen samé radosti které určitě převáží i ty starosti které jsou ze štěndem.Pesan je to moc pěknej

maťa

4.12.2006 11:03
maťa

rasila napsal(a):
Taky se připojuji ke gratulaci a přeji jen samé radosti které určitě převáží i ty starosti které jsou ze štěndem.Pesan je to moc pěknej

Alko, děkuju....no tajnosti....páč já ho vlastně nechtěla, neplánovala....to se dočteš na mém webu A jinak to nebyli ani tajnosti....ale mám ho pro svou radost a nějak nebyla potřeba a chuť se s ním někde někomu chlubit

Rasilo, i Vám děkuju....a starosti s ním nejsou ani v nejmenším Je to skvělé štěndo, ve spoustě věcí přesně takové, jak sem o nich četla, a tedy přesně takové, jaká byla kupodivu "kulturní" malá Brituška! Vidím jí v každém Agbíšově pohledu, činnu....

Nooo a spolu si rozumíme krásně....s pánečkem se zatím cuká víc, ale to je těžký, když ho někdo rozmazluje a nedá na dobrou radu Ono mu to, pánečkovi myslím, snad časem docvakne
Takže starosti mám spíš s pánečkem

4.12.2006 12:30

maťa napsal(a):
Alko, děkuju....no tajnosti....páč já ho vlastně nechtěla, neplánovala....to se dočteš na mém webu A jinak to nebyli ani tajnosti....ale mám ho pro svou radost a nějak nebyla potřeba a chuť se s ním někde někomu chlubit

Rasilo, i Vám děkuju....a starosti s ním nejsou ani v nejmenším Je to skvělé štěndo, ve spoustě věcí přesně takové, jak sem o nich četla, a tedy přesně takové, jaká byla kupodivu "kulturní" malá Brituška! Vidím jí v každém Agbíšově pohledu, činnu....

Nooo a spolu si rozumíme krásně....s pánečkem se zatím cuká víc, ale to je těžký, když ho někdo rozmazluje a nedá na dobrou radu Ono mu to, pánečkovi myslím, snad časem docvakne
Takže starosti mám spíš s pánečkem

No Maťo já zírám!! Vždyť jsi za žádnou cenu nechtěla k ovčandě kavkazáka??? Copak že jsi změnila názor?

4.12.2006 12:43

bllerkovaci napsal(a):
No Maťo já zírám!! Vždyť jsi za žádnou cenu nechtěla k ovčandě kavkazáka??? Copak že jsi změnila názor?

Jestli mě Maťa neukamenuje,odpovím s dovolením za ní... Jsem jí normálně Antonia - teď už Agbara vnutila a ona neměla šanci říct ne

4.12.2006 12:58

eavy napsal(a):
Jestli mě Maťa neukamenuje,odpovím s dovolením za ní... Jsem jí normálně Antonia - teď už Agbara vnutila a ona neměla šanci říct ne

Marťo,jen si to nemaluj růžově.....u nás jsem pro Cerba favoritem taky já....oni ti chlapi mají prostě radši ženský

Verčí,mě bylo hned jasný,že k vám nesmím jezdit.....

4.12.2006 13:03

jesie napsal(a):
Marťo,jen si to nemaluj růžově.....u nás jsem pro Cerba favoritem taky já....oni ti chlapi mají prostě radši ženský

Verčí,mě bylo hned jasný,že k vám nesmím jezdit.....

To víš Jindři,čím víc přátel na návštěvě,tím míň štěňátek doma

4.12.2006 17:15

bllerkovaci napsal(a):

Ahoj všem. Marťa prostě nakonec tu pevnou vůli neprokázala
Jinak Talískovi byl 25. rok. Ale už to s ním tříská dááávno, teď už jsme zase v klidnější vlně Doporučuju nakoupit barvy do zásoby, ať si vybavená na několik vln dopředu

4.12.2006 20:28

susan napsal(a):
Ahoj všem. Marťa prostě nakonec tu pevnou vůli neprokázala
Jinak Talískovi byl 25. rok. Ale už to s ním tříská dááávno, teď už jsme zase v klidnější vlně Doporučuju nakoupit barvy do zásoby, ať si vybavená na několik vln dopředu

Konečně jsem zpracoval fotky ze srazu.
erotoman Cipísek

4.12.2006 20:31

herbici napsal(a):
Konečně jsem zpracoval fotky ze srazu.
erotoman Cipísek

a ještě jedna

4.12.2006 20:35

herbici napsal(a):
a ještě jedna

,,škubánek v akci,,

cipalka

4.12.2006 20:36
cipalka

herbici napsal(a):
a ještě jedna

zdravíme Škubánkovic jsem čekala, vodkaď to přijde a už je to tady... no, bylo mně jasný, že ty prasárny taky někdo zdokumentuje, já jsem na to neměla žaludek...

4.12.2006 20:36

herbici napsal(a):
a ještě jedna

Nóóó Herbici, vy jste se teda předvedli.... my tady ty usvědčující fotky s Alkou a Zuzkou třídíme, a vy to tu prásknete a ještě není ani po 22. hodině

4.12.2006 20:39

herbici napsal(a):
,,škubánek v akci,,

cipísek v akci

4.12.2006 20:40

lmusa napsal(a):
Nóóó Herbici, vy jste se teda předvedli.... my tady ty usvědčující fotky s Alkou a Zuzkou třídíme, a vy to tu prásknete a ještě není ani po 22. hodině

No, tak Máša byla v kurzu. U kolíku se sice nepředvedla, ale asi bude i nadále jezdit coby atrakce pro štěňata

4.12.2006 20:43

herbici napsal(a):
cipísek v akci

Agir v akci

cipalka

4.12.2006 20:44
cipalka

lmusa napsal(a):
No, tak Máša byla v kurzu. U kolíku se sice nepředvedla, ale asi bude i nadále jezdit coby atrakce pro štěňata

taky by tam mohla být Máša za modelku, na těch srazech. Škubánek by si vždycky dopředu naplánoval, jak jí upraví frizúru a bylo by taková Škubánkovská show

4.12.2006 20:46

herbici napsal(a):
Agir v akci

ještě Agir

4.12.2006 20:48

cipalka napsal(a):
taky by tam mohla být Máša za modelku, na těch srazech. Škubánek by si vždycky dopředu naplánoval, jak jí upraví frizúru a bylo by taková Škubánkovská show

Já bych řekla, že teta Máša zatím shovívavě shlíží na Škubánka, ale na příštím srazu, jen co Škubánek trochu povyroste, tak mu dá lekci slušného chování k modelkám

4.12.2006 20:50

herbici napsal(a):
ještě Agir

Ten Agir si tu ale otvírá hubu Takovou bezva fotku ani panička nestačila ulovit

4.12.2006 20:57

herbici napsal(a):
taky milenci

ještě Cipísek

4.12.2006 21:01

lmusa napsal(a):
Ten Agir si tu ale otvírá hubu Takovou bezva fotku ani panička nestačila ulovit

Panička nedržela foťák skoro v ruce, měla co dělat s namíchnutým Agirkem Byl pěkně v ráži, ten figurant ho táák vytočil

4.12.2006 21:01

herbici napsal(a):
ještě Cipísek

Blanche a ..................

4.12.2006 21:02

herbici napsal(a):
ještě Agir

a jestli můžu Herbíci poprosit, neposlali byste mně Agirka na mejl? předem děkuji!!

4.12.2006 21:04

herbici napsal(a):

a Talísek

4.12.2006 21:05

herbici napsal(a):

Embada

4.12.2006 21:11

herbici napsal(a):
Embada

ještě děti

4.12.2006 21:23

herbici napsal(a):
ještě děti

v sobotu bylo vedro

4.12.2006 21:27

herbici napsal(a):
v sobotu bylo vedro

a poslední .Cipísku schovej jazyk a řekni sýr

4.12.2006 22:05

bllerkovaci napsal(a):
a Talísek

Jo jo, Talísek měl taky choutky, ale Blanche narozdíl od Máši nepostála, takže měl smolíka

maťa

5.12.2006 12:39
maťa

nada napsal(a):

Ahojky fšém

Hmm....pevnou vůli sem prokazovala víc jak 10 let, a proč sem to tak vzala najednou hopem.....furt tadyk melu, že vše a daleko víc je na mých webovkách!!! Takže odpovím jen na to, co tam není....

Jinak hezké fotečky, se mi ten obří postroj vcelku zamlouvá Ale bojím bojím, že až by takovej obřík zabral na obřím postroji....su jasná

Aha, takže puboška ve vlnkách jo??? Super....to zmáknu....Brita ji měla bez vlnek, čili NAPLNO A NONSTOP rok a půl!!!! Tudíž horší to být nemůže

A už bych chtěla snížek....tohle počasí mě otravuje, furt prší a prší.....

maťa

5.12.2006 12:43
maťa

maťa napsal(a):
Ahojky fšém

Hmm....pevnou vůli sem prokazovala víc jak 10 let, a proč sem to tak vzala najednou hopem.....furt tadyk melu, že vše a daleko víc je na mých webovkách!!! Takže odpovím jen na to, co tam není....

Jinak hezké fotečky, se mi ten obří postroj vcelku zamlouvá Ale bojím bojím, že až by takovej obřík zabral na obřím postroji....su jasná

Aha, takže puboška ve vlnkách jo??? Super....to zmáknu....Brita ji měla bez vlnek, čili NAPLNO A NONSTOP rok a půl!!!! Tudíž horší to být nemůže

A už bych chtěla snížek....tohle počasí mě otravuje, furt prší a prší.....

Takovej snížek je náhodou bezva věc......

maťa

5.12.2006 12:43
maťa

nada napsal(a):

Sněžný kavkazský pes

maťa

5.12.2006 12:44
maťa

maťa napsal(a):
Sněžný kavkazský pes

5.12.2006 17:51

maťa napsal(a):

Maťo,moje starší dcera právě prohlásila,že je na fotce Cerbík Tak nevím...odkud že to štěndo máš
taky bych brala sníh,minulý rok už jsme měli sněhu dost a dost...teď sucho a ještě dlouho bude

5.12.2006 18:52

jesie napsal(a):
Maťo,moje starší dcera právě prohlásila,že je na fotce Cerbík Tak nevím...odkud že to štěndo máš
taky bych brala sníh,minulý rok už jsme měli sněhu dost a dost...teď sucho a ještě dlouho bude

5.12.2006 19:02

monika s napsal(a):

Moniko,a kdopak je tohle?Ta je krásná...je to fenka,že?

maťa

6.12.2006 09:47
maťa

jesie napsal(a):
Moniko,a kdopak je tohle?Ta je krásná...je to fenka,že?

Ahoooj

Jéééje to je ale tumlavé štěndo, Moni A sem konečně zjistila, jak to vypadá, když maj ocásek dole....Medvídek Lulu totiž jaksi měl ocásek dole jen první den na zahradě, od té doby ho dolů ještě nedal! Čím to asi tak.....ale jooo, když je večer už ospalej a přemísťuje se na různá "chladně spací místa", tak ho dole má....jinak ale vůbec

Jooo Jindří....Cerb to tedy fakt není....no a já su laik, depak bych poznala podobu, tvoje dcera už je profík

6.12.2006 10:01

nada napsal(a):

Tuším,že to štěňe je od Herra Dony, Azgira Co Moniko?

6.12.2006 12:46

eavy napsal(a):
Tuším,že to štěňe je od Herra Dony, Azgira Co Moniko?

tak tady taky jedna fotka od nás....Popelka Jesica,hřeje si kožich v popelu,co vynáším od kotle ...samozřejmě,že si dáma počká,až trochu schladne....

6.12.2006 12:48

jesie napsal(a):
tak tady taky jedna fotka od nás....Popelka Jesica,hřeje si kožich v popelu,co vynáším od kotle ...samozřejmě,že si dáma počká,až trochu schladne....

A ještě jedno "miminko" Cerbík....

maťa

6.12.2006 17:48
maťa

jesie napsal(a):

Jindří, tak ty máš Popelku, jooo? A tři oříšky taky?

Troška scénérie....

maťa

6.12.2006 17:49
maťa

maťa napsal(a):
Jindří, tak ty máš Popelku, jooo? A tři oříšky taky?

Troška scénérie....

Socializace Medvídka Lulu

maťa

6.12.2006 17:52
maťa

maťa napsal(a):
Socializace Medvídka Lulu

Odpočinek na proťápce

cipalka

6.12.2006 19:48
cipalka

jesie napsal(a):

jééé, Jindři, tak to jsou dobří popeláci!! Cerbík kouká jako neviňátko a přitom má v každym voku deset rarášků a Jess je prostě dáma

6.12.2006 21:04

cipalka napsal(a):
jééé, Jindři, tak to jsou dobří popeláci!! Cerbík kouká jako neviňátko a přitom má v každym voku deset rarášků a Jess je prostě dáma

Ještě,že jste mi nenapsali,že mám doma Popelnici to bych Jes nemohla ani říct...jak ta se umí urážet...!!!

Hele,Maťo,Batulka má pěkný ohoz

Alko,a co erotoman?Už ho to přešlo?

6.12.2006 22:25

nada napsal(a):

Jindři,Jess je boží
Jeden Džespík...

6.12.2006 22:32

eavy napsal(a):
Jindři,Jess je boží
Jeden Džespík...

Teda Džespík roste jako z vody Jindřiško Popelka Jess nemá chybu Hlavně aby nechytla

maťa

6.12.2006 22:32
maťa

eavy napsal(a):
Jindři,Jess je boží
Jeden Džespík...

Ha!! Verýsku!! Koukám, že Džespula je nějakej podezřele velkej!!!
Se vůbec nemůže Méďa Lulu rovnat!!! Inu chcela sem nejmenšího prcka? Chcela! Zamilovala sem se do něj ihned? Zamilovala!!! Tak to mám

6.12.2006 22:35

maťa napsal(a):
Ha!! Verýsku!! Koukám, že Džespula je nějakej podezřele velkej!!!
Se vůbec nemůže Méďa Lulu rovnat!!! Inu chcela sem nejmenšího prcka? Chcela! Zamilovala sem se do něj ihned? Zamilovala!!! Tak to mám

A zkoušelas ho krmit Maťo?

maťa

6.12.2006 22:38
maťa

susan napsal(a):
A zkoušelas ho krmit Maťo?

Bohužel....nezkoušela On to zkouší sám, a vcelku hodně Kdybych ho nehlídala, ani to břicho neunese
Zasejc si říkám, že třeba bude mít zdravé kloubečky, a táák...a až mu budou tři roky, nikdo nepozná, že byl kdysi nejmenší

cipalka

7.12.2006 09:38
cipalka

jesie napsal(a):
Ještě,že jste mi nenapsali,že mám doma Popelnici to bych Jes nemohla ani říct...jak ta se umí urážet...!!!

Hele,Maťo,Batulka má pěkný ohoz

Alko,a co erotoman?Už ho to přešlo?

Jindři, erotoman už je v klidu (dokud nepotká nějakou další háravku). beztak zas nějaká potfora v sousedství hárá, na vychajdách trávíme většinu času postáváním u chcanů (já) a jejich olizováním (on). je to zkrátka čuně

7.12.2006 09:57

maťa napsal(a):
Bohužel....nezkoušela On to zkouší sám, a vcelku hodně Kdybych ho nehlídala, ani to břicho neunese
Zasejc si říkám, že třeba bude mít zdravé kloubečky, a táák...a až mu budou tři roky, nikdo nepozná, že byl kdysi nejmenší

Maťo pejsáček je mooc pěknej. Kolik takovej drobeček váží?

maťa

7.12.2006 12:49
maťa

staandi napsal(a):
Maťo pejsáček je mooc pěknej. Kolik takovej drobeček váží?

To staandi:

Moc děkuju za pochvalu Medvídka Lulu, zahřeje u srdíčka
No váha v úterý byla 22,1 kg! Opravdu drobeček....

7.12.2006 13:16

maťa napsal(a):
To staandi:

Moc děkuju za pochvalu Medvídka Lulu, zahřeje u srdíčka
No váha v úterý byla 22,1 kg! Opravdu drobeček....

Takový štěňátko a už skoro nejde unýst

7.12.2006 13:25

nada napsal(a):

Marti,ten ti roste jako z vody Přibírá krásně
Fotka jednoho Arčíka

7.12.2006 13:25

nada napsal(a):

A jednoho Alíka

maťa

7.12.2006 13:48
maťa

staandi napsal(a):
Takový štěňátko a už skoro nejde unýst

Nooo staandi....přítel ho unese bez problémů, já ho jaksi už skoro ani nenadzvednu Ale mám vcelku kondičku díky Britě, kterou musím zvedat do auta a tak, kvůli nožkám, takže ještě žiju Brita má 31 kg, tož Agbula ještě není až tak nejtěžší

Ale ono se to štěňátko stejnak nerado nosí....a chová....protivoun Je úplně stejnej, jak maličká Brituška, takže čekám, že se mazlit začne chodit až tak kolem toho 11 roku života, jako Brituška

maťa

7.12.2006 13:51
maťa

eavy napsal(a):
A jednoho Alíka

Verýsku děkuju Na to, jak ho nekrmím......to jde že?

Teda ale Archie je úplně nádhernej!!! Líbí se mi i zbarvením i typem.....a má takovej klidnej kukuč Nevyměníš ho za krásně zbarvenou a hezky stavěnou nudlu??

maťa

7.12.2006 13:53
maťa

maťa napsal(a):

Teda ale Archie je úplně nádhernej!!! Líbí se mi i zbarvením i typem.....a má takovej klidnej kukuč Nevyměníš ho za krásně zbarvenou a hezky stavěnou nudlu??

Hele, ty už s Alim trénuješ postoj na výstavy, viď Verčí?

cipalka

8.12.2006 08:23
cipalka

maťa napsal(a):
Hele, ty už s Alim trénuješ postoj na výstavy, viď Verčí?

pro Zuzku K.: Zuzko, tak to s tím překlepem se Ti fakt povedlo už dlouho jsem se tak nezasmála!!!

8.12.2006 12:36

cipalka napsal(a):
pro Zuzku K.: Zuzko, tak to s tím překlepem se Ti fakt povedlo už dlouho jsem se tak nezasmála!!!

Ahoj všem ,jedete na výstavu do Olomouce? Berezína se určitě těší ,že tam někoho z vás potkáme.

8.12.2006 14:12

bednarik petr napsal(a):
Ahoj všem ,jedete na výstavu do Olomouce? Berezína se určitě těší ,že tam někoho z vás potkáme.

Zdravíme Berezku Pejskové budou doma, ale já se určitě chystám na čumendu

8.12.2006 14:22

bednarik petr napsal(a):

Ahoj Berezko My se chystáme, teda pokud Máša do té doby v tom teple, co teď u nás je, nevypelichá

8.12.2006 18:07

maťa napsal(a):

Verčo,koukala jsem,že Aura roste do krásy,co?

Přidejte reakci

Přidat smajlík