Ahojky,sem piště majitelé všech plemen,z ostravy a okolí!Vašezážitky,kam chodíte na cvičák,co vás dokáže vytočit s hafčou v běžném životě a tak...vkládejte kdyžtak i foto,ať je i na co koukat!Doufám,že se to tu pořádně rezjede!!!
Tak já začínám:Toto je náš rendy,angl.kokr,chodíme do třebovic na agility
nozka
napsal(a):
Ahojky,sem piště majitelé všech plemen,z ostravy a okolí!Vašezážitky,kam chodíte na cvičák,co vás dokáže vytočit s hafčou v běžném životě a tak...vkládejte kdyžtak i foto,ať je i na co koukat!Doufám,že se to tu pořádně rezjede!!!
Ták,tady skáčeme
nozka
napsal(a):
jjbudu ráda!doufám že se někdo přidá!!!
Tak jo, já tedy přidám "miss modré tričko". Tedy ne, že by tak chodil stále, ale byl zrovna po operaci a velmi rád si párá stehy.
nozka
napsal(a):
Ahoj, taky sem přidám fotku naší malé. Je to 4 měsíční papillon Estel Porubský květ, ale říkáme jí Ája a v těch třebovicích se možná na jaře potkáme
radunka
napsal(a):
Ahoj, taky sem přidám fotku naší malé. Je to 4 měsíční papillon Estel Porubský květ, ale říkáme jí Ája a v těch třebovicích se možná na jaře potkáme
A ještě jedna
nozka
napsal(a):
Polanka nad Odrou, na cvičák nechodíme. Vytočí mne, když ji chci pokárat a ona nahodí ty psí oči... Uvažujeme o canisterapeutických zkouškách.
lunik
napsal(a):
Je to kříženec... Děláme si ale vlastní genetiku... Takže prababina je NO x boxer.
Celá vlastně vypadá takhle(když leží)...
lunik
napsal(a):
Celá vlastně vypadá takhle(když leží)...
A takhle když stojí... (za zhoršenou kvalitu se omlouvám)
nozka
napsal(a):
Krááásné fota a děkuji!konečně se nekdo připojil!!!!
juchůů!jen tak dále!
Přidávám:Z výlětu (velikonoce 06),už nevim horu,hrátky s goldenem
nozka
napsal(a):
Přidávám:Z výlětu (velikonoce 06),už nevim horu,hrátky s goldenem
Mamča cvičí,aneb odměn je u nás vždy dosti!
nozka
napsal(a):
Mamča cvičí,aneb odměn je u nás vždy dosti!
Jako naprostý neviňátko-se zbytek ruličky od toaleťáku v talmě,to je jeho specialitka!A mezi jeho nje patří otevření balíčku kapesníků,rozškubání kapesníkůna úhledné kousíčky a vyválení se vtom nebo otřepání se u toho
nozka
napsal(a):
Jako naprostý neviňátko-se zbytek ruličky od toaleťáku v talmě,to je jeho specialitka!A mezi jeho nje patří otevření balíčku kapesníků,rozškubání kapesníkůna úhledné kousíčky a vyválení se vtom nebo otřepání se u toho
To sem nepatří,ale malé poučení...nevyplácí se žít za hrází a polem,kde teče velká řeka aneb,kdyžse Odra vyleje....
nozka
napsal(a):
Jasko malý pes (asi 3 týdny po příjezdu)
nozka
napsal(a):
To sem nepatří,ale malé poučení...nevyplácí se žít za hrází a polem,kde teče velká řeka aneb,kdyžse Odra vyleje....
Takhle to u nás vypadá, když je normální stav vody... Když byly záplavy, tak na dolním konci jezdili na loďkách až do Svinova.
nozka
napsal(a):
to už tu neí nikdo jiný z ostravy?
Ahoj nožko.. koukám, že pesan už pěkně vyrostl.. jestli se nepletu,t ak vy jste měli problém s těma škrkavkama když byl malinký že?? tehdy jsme i my měli stejný problém.. jsme taky od Ostravy..cca 40 km ? kousek od Těšína... tak snad jsem se se vzdáleností trefila.. chdoíme na cvičák do Těšína..a tam se nám líbí..
luciemach
napsal(a):
Ahoj nožko.. koukám, že pesan už pěkně vyrostl.. jestli se nepletu,t ak vy jste měli problém s těma škrkavkama když byl malinký že?? tehdy jsme i my měli stejný problém.. jsme taky od Ostravy..cca 40 km ? kousek od Těšína... tak snad jsem se se vzdáleností trefila.. chdoíme na cvičák do Těšína..a tam se nám líbí..
Ahoj!
Všechny zdravíme , bydlíme v OStravě a chováme Portugalské vodní psy. Na cvičák nechodíme , ale aktivně se účastníme výstav , tak se snad někde potkáme!!
luciemach
napsal(a):
luciemach:ahojec!my jsme ze škrvkama neměli nikdá porblémy,ještě že tak,ale děkuji za pěkně vyrost,Rendy se dme pýchou
:)jo a co cviíte?
pro paní s vodními psíky (slečnu):nebydlíte náhodou ve svinově?
nozka
napsal(a):
luciemach:ahojec!my jsme ze škrvkama neměli nikdá porblémy,ještě že tak,ale děkuji za pěkně vyrost,Rendy se dme pýchou
:)jo a co cviíte?
pro paní s vodními psíky (slečnu):nebydlíte náhodou ve svinově?
Náhodou ve Svinově nebydlíme ,ale máme tam pejska z našeho vrhu
mokrybandita
napsal(a):
Náhodou ve Svinově nebydlíme ,ale máme tam pejska z našeho vrhu
já si říkala!Tui paní sem párkrát viděla jak cvičí výstavák,a tak si říkám,voříek to asi nebude,pejsek byl moc hezký,a tedkom sem jej viděla a už meěl "střih",tak jsem poznala co to je,ale moc klásný pejsánek!
na našeho kokra v roce řekla jedna paní:to je směsice jezevčíka
...chjo...ale byla stará,velké skla u brýlí,tak sme to nebrali osobně..jinak tady tento černý pejsek na fotce je hezký!Najezdíte taky na klubovky s Angl.kokrama?nějaké vodní psy jsem tam viděla..
nozka
napsal(a):
já si říkala!Tui paní sem párkrát viděla jak cvičí výstavák,a tak si říkám,voříek to asi nebude,pejsek byl moc hezký,a tedkom sem jej viděla a už meěl "střih",tak jsem poznala co to je,ale moc klásný pejsánek!
na našeho kokra v roce řekla jedna paní:to je směsice jezevčíka
...chjo...ale byla stará,velké skla u brýlí,tak sme to nebrali osobně..jinak tady tento černý pejsek na fotce je hezký!Najezdíte taky na klubovky s Angl.kokrama?nějaké vodní psy jsem tam viděla..
Ano , jezdím i na klubovky kde jsou kokříci Nejsem moc nadšená z toho ,že máme klub společně s loveckýma slídičema , teď to neberte osobně , já mám kokry ráda
jen mě mrzí , že z katalogu nic nevyčtu o svém plemeni , nikdo se o nás nestará , niko o něm nic moc neví. Chtěla bych založit náš samostatný klub , ale zatím je nás málo
Pejsek na fotce byl právě ten ze Svinova
mokrybandita
napsal(a):
Ano , jezdím i na klubovky kde jsou kokříci Nejsem moc nadšená z toho ,že máme klub společně s loveckýma slídičema , teď to neberte osobně , já mám kokry ráda
jen mě mrzí , že z katalogu nic nevyčtu o svém plemeni , nikdo se o nás nestará , niko o něm nic moc neví. Chtěla bych založit náš samostatný klub , ale zatím je nás málo
jsme potěšeni,že se vám kokříci líbí,byla jste v praze-srpen-myslím,nebo září..
,tam se podle mě hodně točilo kolem clumberů,alew mě to neva,vaše plemeno vídám na výstávách jen zřídka
nozka
napsal(a):
jsme potěšeni,že se vám kokříci líbí,byla jste v praze-srpen-myslím,nebo září..
,tam se podle mě hodně točilo kolem clumberů,alew mě to neva,vaše plemeno vídám na výstávách jen zřídka
opět málem zapadlo!No tak ostravaci,vkládejte fota!Jak se těšíte na vánoce?jak je strávéte s hafošema?Jak řešíte silevstr,my sme na vánoce doma a dopoledne se jdeme s rendym projít kolem odry,a i dál-slouhá vychajda:)a na silvestra sem s arou a našima doma a zase půjdem na ávštěvu k známým co maj dceru v mém věku a goldena,a potom přijedem domů a budem jíst,pít a slavit-já nealko
nozka
napsal(a):
opět málem zapadlo!No tak ostravaci,vkládejte fota!Jak se těšíte na vánoce?jak je strávéte s hafošema?Jak řešíte silevstr,my sme na vánoce doma a dopoledne se jdeme s rendym projít kolem odry,a i dál-slouhá vychajda:)a na silvestra sem s arou a našima doma a zase půjdem na ávštěvu k známým co maj dceru v mém věku a goldena,a potom přijedem domů a budem jíst,pít a slavit-já nealko
šťastné a veselé vánoce!Vám i vašim čtyřnohým kámošům!
nozka
napsal(a):
šťastné a veselé vánoce!Vám i vašim čtyřnohým kámošům!
Ahoj, my jsme kousek od Ostravy a občas chodíme kolem Odry jak je v Přívoze Loděnice No, ale více chodíme kolem Opavice
nozka
napsal(a):
Čau, Ostraváci tak naši mají zas dalšího psa-mazec, už mají tři. Ještě že už bydlím u přítele, jinak by jich u nás bylo pět. Co dostali pesani na Vánoce? Já jim včera dala obrany a procházku po městě.
mokrybandita
napsal(a):
Čau Zuzi, ráda tě zase potkávám-jestli si pamatuješ Polom je vidět, že se ti s čoklíkama daří. Co škola? Neměla bys už někdy končit? Naši teď mají nového irského setra, sice papíráka, ale jak je u nás zvykem, další nechtěný chudáček, má už 4 roky. Až se dostane psychicky do kupy a hlavně až bude v srsti, snad se taky potkáme na nějaké výstavě. Myslím, že v dubnu už by mohl být dobrý. Já mám taky nového psa, teď už sedmiměsíční stafordku. Útulkáč, bez papírů a navíc nestandardní namnoženec, mám ji od tří měsíců. Dostala mě na první pohled. No, sice to teď měl být hnědý královák, ale jednou to přijde
Starou ovčandu ještě mám, pořád je to potvůrka.
radunka
napsal(a):
Raduško, my jsme se taky dlouho neviděly, a přitom jsme tak blízko sebe, to je ostuda. Už má krásné chlupečky na ušičkách, krasavice. Ještě pořád je taková křehotinka? Někdy bych se mohla stavit-už nám cesta netrvá hodinu, za tu dobu nám narostly nožičky a přibyl rozum tak jestli se navzájem nepolámou, můžeme si vyjít do polí-písni mi smsku, jestli budeš mít někdy přes týden čas.
nozka
napsal(a):
Tak já to téma zase pošlu nahoru... Přidávám fotku štěňat... Sice je špatná, ale zase lepší než nic... (Zrovna mi likvidovaly senný balík pro koně.)
lunik
napsal(a):
Tak já to téma zase pošlu nahoru... Přidávám fotku štěňat... Sice je špatná, ale zase lepší než nic... (Zrovna mi likvidovaly senný balík pro koně.)
Brý den všem!Tak co vánoce?Co vám i vyšim hafčům Ježucha letos nadělil?jak to celý u vás pbíhalo?No u nás to bylo relativně dobré,až na to že chytl svícen,my se dívali na telku a táta říkal že t natočili dobře že too je jak kdyby ten ohěň doopravdy raskal doma no a pak se otočil...a poplach
ale dopadlo to dobře,ještě že sme na srole měli babiččin asi 2cm tlystý ubrus
,no u nás byl ježíšek štědrý a rendlíkovi nadělil žvýkací botu,takovou jednu tyčinku a dva sušené párky-ty mu obzvlášť jely!
narazila jsme na ně nahodou v petstaru a když jsem je ěla ve skříní tak u ni furt seděl,čmuchal a občas zavyl
a co vy?
nozka
napsal(a):
Brý den všem!Tak co vánoce?Co vám i vyšim hafčům Ježucha letos nadělil?jak to celý u vás pbíhalo?No u nás to bylo relativně dobré,až na to že chytl svícen,my se dívali na telku a táta říkal že t natočili dobře že too je jak kdyby ten ohěň doopravdy raskal doma no a pak se otočil...a poplach
ale dopadlo to dobře,ještě že sme na srole měli babiččin asi 2cm tlystý ubrus
,no u nás byl ježíšek štědrý a rendlíkovi nadělil žvýkací botu,takovou jednu tyčinku a dva sušené párky-ty mu obzvlášť jely!
narazila jsme na ně nahodou v petstaru a když jsem je ěla ve skříní tak u ni furt seděl,čmuchal a občas zavyl
a co vy?
Ahoj unás byl ježíšek normální, psům nadělil kosti a nějaké ty hračky.jinak to bylo v pohodě. Prosím vás víte někdo kde se dá běhat agiliti v Ostravě? Chci to skusit pomožte mi někdo
angel
napsal(a):
Ahoj unás byl ježíšek normální, psům nadělil kosti a nějaké ty hračky.jinak to bylo v pohodě. Prosím vás víte někdo kde se dá běhat agiliti v Ostravě? Chci to skusit pomožte mi někdo
no my běháme ve třebovicíh- www.skkostrava.org a máme na stránkách taky odkazy na ostatní kluby
mucholabka
napsal(a):
Čau, Ostraváci tak naši mají zas dalšího psa-mazec, už mají tři. Ještě že už bydlím u přítele, jinak by jich u nás bylo pět. Co dostali pesani na Vánoce? Já jim včera dala obrany a procházku po městě.
Ahojky!!! Taky se přidám. Jsme z Ovy-Poruby...skorokokr je Kimeček a křižovatka NO:2 je Dořenka Na cvičák bohužel nemám čas, takže to jistí les za Báňskou a hory...Zkusím vložit foto, jestli se nepovede, tak mě omluvte...Díky
thisbe
napsal(a):
Ahojky!!! Taky se přidám. Jsme z Ovy-Poruby...skorokokr je Kimeček a křižovatka NO:2 je Dořenka Na cvičák bohužel nemám čas, takže to jistí les za Báňskou a hory...Zkusím vložit foto, jestli se nepovede, tak mě omluvte...Díky
Dořenka, Hukvaldy 3.11.06 (první a poslední letošní sníh...)
nozka
napsal(a):
My jsme teda par kilaku od Ostravy, ale obcas se tam mihnem...
Skorovlci Deny a Lump
wami
napsal(a):
My jsme teda par kilaku od Ostravy, ale obcas se tam mihnem...
Skorovlci Deny a Lump
A nas novovorocni prirustek z utulku v Komarne, haskovcacka Banshee...
maťa

wami
napsal(a):
A nas novovorocni prirustek z utulku v Komarne, haskovcacka Banshee...
Wami.....nejhezčí Novoroční splněný úkol, víš to? Takovéhle předsevzetí udělat všichni
Gratuluji, máš můj obdiv, klobouk dolů, a celé smečce přeji hodně zdravíčka
maťa
napsal(a):
Wami.....nejhezčí Novoroční splněný úkol, víš to? Takovéhle předsevzetí udělat všichni
Gratuluji, máš můj obdiv, klobouk dolů, a celé smečce přeji hodně zdravíčka
Ono je to o delsim premysleni a planovani, nejen o novorocnim predsevzeti...
Ale Banshee nam dela radost a to je to hlavni, ne?
(Jinak jeste k puvodnimu tematu - s Denym uz jen gaucujeme a prochazime se, uziva si v 9 letech zaslouzeneho psiho duchodu. S Lumpem mame slozeno par zkousek ze sportovky, dogtrekarime, musherime a blbneme s frisbeeckem a tancem. A Banshee je u nas par dni - takze se slecnou se bude delat to, co ji bude bavit, az na to prijdem! )
wami
napsal(a):
Ono je to o delsim premysleni a planovani, nejen o novorocnim predsevzeti...
Ale Banshee nam dela radost a to je to hlavni, ne?
(Jinak jeste k puvodnimu tematu - s Denym uz jen gaucujeme a prochazime se, uziva si v 9 letech zaslouzeneho psiho duchodu. S Lumpem mame slozeno par zkousek ze sportovky, dogtrekarime, musherime a blbneme s frisbeeckem a tancem. A Banshee je u nas par dni - takze se slecnou se bude delat to, co ji bude bavit, az na to prijdem! )
Nemáš nějakou jejich společnou fotku? Mladá má moc složité jméno, ale je pěkná.
mucholabka
napsal(a):
Nemáš nějakou jejich společnou fotku? Mladá má moc složité jméno, ale je pěkná.
Spolecnou nemam, mlada ma rustove problemy s nohama, tak ma zatim naordinovany klid a pomaloucku nasvalovat, blazneni s klukama zatim nesmi...
A jmeno je dobry, cesky "Bánší", a zkráceně Banu...
wami
napsal(a):
Spolecnou nemam, mlada ma rustove problemy s nohama, tak ma zatim naordinovany klid a pomaloucku nasvalovat, blazneni s klukama zatim nesmi...
A jmeno je dobry, cesky "Bánší", a zkráceně Banu...
No wami super dáreček. Pesani ji už měli možnost poznat? Co na ni říkaly, byly hodně překvapeni? My jsme s manželem kdysi chovaly NO a moc se nám líby tvoji skoro vlci a ještě je pěkná Aša od mušky, ale asi až dáš haskyho dohromady bude sní kink. Jo a co nato mamka, že máš dalšího pejska?
Pac a pusu pro tvé pejsky posila Biško a Damiško.
nozka
napsal(a):
My se musíme pochlubit štěňátky. Předposlední den roku se nám narodilo 5 amerických bezsrstých teriérů. zatím jsou ještě chlupatí, ale do dvou měsíců budou "broskvosrstí" jako jejich rodiče. Pokud chcete vidět jejich "odchlupování", koukněte občas na http://nasestenata.blog.cz/
Dája6
napsal(a):
No wami super dáreček. Pesani ji už měli možnost poznat? Co na ni říkaly, byly hodně překvapeni? My jsme s manželem kdysi chovaly NO a moc se nám líby tvoji skoro vlci a ještě je pěkná Aša od mušky, ale asi až dáš haskyho dohromady bude sní kink. Jo a co nato mamka, že máš dalšího pejska?
Pac a pusu pro tvé pejsky posila Biško a Damiško.
Ašenka děkuje za pochvalu. Už si užívá důchodu, ale ještě se jde dneska vyblbnout a vyštěkat na cvičák :-)
gretlik
napsal(a):
My se musíme pochlubit štěňátky. Předposlední den roku se nám narodilo 5 amerických bezsrstých teriérů. zatím jsou ještě chlupatí, ale do dvou měsíců budou "broskvosrstí" jako jejich rodiče. Pokud chcete vidět jejich "odchlupování", koukněte občas na http://nasestenata.blog.cz/
Pro nožka: My sme začli chodit na Agiliti do klubu Permoník, v třebovicích nebyl záčátečnický kurz. Už máme zasebou několik hodin a velmi to hafana baví velmi rychle chápe co po něm chci
angel
napsal(a):
Pro nožka: My sme začli chodit na Agiliti do klubu Permoník, v třebovicích nebyl záčátečnický kurz. Už máme zasebou několik hodin a velmi to hafana baví velmi rychle chápe co po něm chci
Ahoj, my jsme kousek od Ostravy - z Hlučína.
setrofil
napsal(a):
Ahoj, my jsme kousek od Ostravy - z Hlučína.
váhala jsem, váhala jsem - hmmm, tak i já se přidám. Jsem také kousek od OV a to mezi OV a právě Hlučínem.
aira
napsal(a):
váhala jsem, váhala jsem - hmmm, tak i já se přidám. Jsem také kousek od OV a to mezi OV a právě Hlučínem.
Zdravím Aira, tak jak jste dopadli v Olmiku?
A fakt by mě zajímalo co je na tom pravdy že by nějaký coursing poblíž, no necháme se překvapit a budem doufat.
jannah
napsal(a):
Zdravím Aira, tak jak jste dopadli v Olmiku?
A fakt by mě zajímalo co je na tom pravdy že by nějaký coursing poblíž, no necháme se překvapit a budem doufat.
Ahoj Jani, no dopadli jsme skvěle. Máme CAJCe a v soutěžích jsme byli šestí, což není tak zlé - z tolika plemen Mám i fota, ale nechci to sem dávat, jsem tam i já a chci stále zůstat tak trochu anonym
Takže ještě jeden CAJC a titul by mohl být. Takže na NV v Ostravě budem jistě a navíc i v sobotu, neboť máme speciálku a bonitaci. Té se hrozím kvůli LP, ale doufám
Budeš vystavovat? Mohly by jsme se konečně setkat, když to nevyšlo prvně a ani v Nitře.
aira
napsal(a):
Ahoj Jani, no dopadli jsme skvěle. Máme CAJCe a v soutěžích jsme byli šestí, což není tak zlé - z tolika plemen Mám i fota, ale nechci to sem dávat, jsem tam i já a chci stále zůstat tak trochu anonym
Takže ještě jeden CAJC a titul by mohl být. Takže na NV v Ostravě budem jistě a navíc i v sobotu, neboť máme speciálku a bonitaci. Té se hrozím kvůli LP, ale doufám
Budeš vystavovat? Mohly by jsme se konečně setkat, když to nevyšlo prvně a ani v Nitře.
jannah:mužu se zeptat,to máte salukiho?
aira
napsal(a):
Ahojky, tak to je supr, gratuluji, foto pošli na mail jsem zvědavá
Jinak v Ostavě budu v sobotu i v neděli, sobota s vychrtem a neděle s pekinákem, nás poznáš... vychrt tam bude jediný předpokládám a pekinák je tam oškubaný že toho taky nejde přehlídnout , takže budu se těšit na Ostravu
jannah
napsal(a):
Jinak v Ostavě budu v sobotu i v neděli, sobota s vychrtem a neděle s pekinákem, nás poznáš... vychrt tam bude jediný předpokládám a pekinák je tam oškubaný že toho taky nejde přehlídnout , takže budu se těšit na Ostravu
Díky moc.No to jsem zvědavá, zda se napotřetí sejdem Kdyby něco, sobota tam budou grifouši mimo plán a bude jich tam myslím hodně, takže budem taky k nepřehlédnutí, zvláště můj stále znuděný manžel
Však uvidíš na fotce, jak se bavil v Olmiku. Já se budu snažit najít tě.
aira
napsal(a):
Díky moc.No to jsem zvědavá, zda se napotřetí sejdem Kdyby něco, sobota tam budou grifouši mimo plán a bude jich tam myslím hodně, takže budem taky k nepřehlédnutí, zvláště můj stále znuděný manžel
Však uvidíš na fotce, jak se bavil v Olmiku. Já se budu snažit najít tě.
supr, těšim těšim
jannah
napsal(a):
Ježiši Jani já teprve nyní přečetla tvůj mail z listopadu. Já jsem ostuda! Víš, tuhle adresu mám jenom zde a na jiných forech, kde nejsem pod jménem a tak jí normálně nestahuji. Brrr, to je ostuta. Za ten úspěch se salukou gratuluji - je to holka nádherná!!!
Už posílám fota!
aira
napsal(a):
Ježiši Jani já teprve nyní přečetla tvůj mail z listopadu. Já jsem ostuda! Víš, tuhle adresu mám jenom zde a na jiných forech, kde nejsem pod jménem a tak jí normálně nestahuji. Brrr, to je ostuta. Za ten úspěch se salukou gratuluji - je to holka nádherná!!!
Už posílám fota!
no to teda jsi ostuda
to jsou lidi dneska
mail co používáš ju?! Děkuji děkuji
jannah
napsal(a):
Mail došel, asi budu muset začít vykat , a kde mám toho manžela na fotce? V Ově se taky pokusím hledat, ale já jsme na hledání úplně levá
sedí vedle mně na židli. Já jsem ta sedící u pásky s čoklem na klíně. Jo, nemáš ty taky nějaké foto, třeba bychom se lépe poznaly, nejen podle psíků, kteří jsou beztak všichni stejní. Já mám vždy vrabčí hnízdo, ať ježoura, nebo malinko delší.......
aira
napsal(a):
sedí vedle mně na židli. Já jsem ta sedící u pásky s čoklem na klíně. Jo, nemáš ty taky nějaké foto, třeba bychom se lépe poznaly, nejen podle psíků, kteří jsou beztak všichni stejní. Já mám vždy vrabčí hnízdo, ať ježoura, nebo malinko delší.......
Foto najdeš na mojich www stránkách, adresa je v profilu . Já se pokaždé s někým hledám na výstavě a nakonec se najdem, tak jsem zvědavá zdali i my dvě
nozka
napsal(a):
Hodím téma trošku nahoru...
gretlik
napsal(a):
Naháčci jsou nádherní !
nozka
napsal(a):
Ta vidím, že Ostraváků a nás z tohoto konce republiky tady moc není. Tak aspon pro oživení vkládám fotečku mých pesanů
remi
napsal(a):
Ti jsou pěkní... jak si spolu rozumí tak dvě rozdílná plemena? Není z pekiňáka první dostihák na světě?
Haha, dostiháka z pekináka mít nebudu, to on se raději ponese a vychrt lítá kolem. V něčem si ti dva rozumí, v něčem jiném mají úplně jiné názory, respektují se a problémy nejsou
gretlik
napsal(a):
Vaši amíčci jsou super. Nechcete o nich napsat něco více? Povahu, chování a čím se liší od ostatních naháčků? Je to přece jen u nás nové a málo známé plemeno.
jannah
napsal(a):
Haha, dostiháka z pekináka mít nebudu, to on se raději ponese a vychrt lítá kolem. V něčem si ti dva rozumí, v něčem jiném mají úplně jiné názory, respektují se a problémy nejsou
Zdravím všechny. Ve sledu událostí nebyl čas sem nakukovat. Mno neva....
Janah, tak co Brno, byli jste? Bylo už, ne? Já mám zatím jen jednu přihlášku na NV v OV, ale na speciálku také asi podám. Malinko se to pozdrželo, neboť ten náš grifouš má zase defekt Dcerunka jí přivřela nohu do dveří a udělal se jí takový absces, že málem přišla o nehet
No uf, je to asi zažehnáno, ale že to trvalo! Takže podle toho, jak se ukáže v úterý, ji přihlásím i na specku při NV. Co ty, budeš v neděli s oběma? Jsou oba tví pesani v neděli, že? Tak se mějte krásně
aira
napsal(a):
Zdravím všechny. Ve sledu událostí nebyl čas sem nakukovat. Mno neva....
Janah, tak co Brno, byli jste? Bylo už, ne? Já mám zatím jen jednu přihlášku na NV v OV, ale na speciálku také asi podám. Malinko se to pozdrželo, neboť ten náš grifouš má zase defekt Dcerunka jí přivřela nohu do dveří a udělal se jí takový absces, že málem přišla o nehet
No uf, je to asi zažehnáno, ale že to trvalo! Takže podle toho, jak se ukáže v úterý, ji přihlásím i na specku při NV. Co ty, budeš v neděli s oběma? Jsou oba tví pesani v neděli, že? Tak se mějte krásně
jannah
napsal(a):
Ahojky, jojo Brno za námi a dostaly jsme VN, takže spokojenost. Chrti jsou v sobotu a v neděli nejspíš jen na čumendu přijedu. Vychrta mám přihlášeného a s pekinákem se ještě rozmýšlím jestli to má vůbec cenu ho hlásit .
já tam budu také v tu sobotu, máme tu specku a i kdyby jsem nešla na ni, máme tam i bonitaci. Tak jdu určitě. Jinak už teď se třepu
nozka
napsal(a):
Hopky, hopky nahoru s tématem...