lenammm
napsal(a):
Zakládám toto forum pro lidičky, které nemají auto nebo naopak, kteří auto mají a chtějí někoho svézt.
Vkládám první příspěvek ohledně pomoci
Ráda vezmu do auta pohodového človíčka s nekonfliktním psem nebo se ráda svezu já - Německo, Rakousko, Lucembursko.... ale i jiné země. Vystavuji IX. sk.
Plánuji jet : Mnichov, Berlín, Erfurt...
aira
napsal(a):
jani-Olomouc platí, takže i ta má nabídka na spolujízdu platí, jedeš tedy se mnou?
Ahojky Airo, nakonec jsme přihlášku nepodala, takže se možná pojedu jen mrknout a vezmu mrňouse ať si zvyká a zvyká, takže se ještě domluvíme, ju?!. Ale spíše bych Tě chtěla poprosit, zdali by jste mě přibrali na MVP Brno v únoru, tedy jestli jedete. Zatím papa
jannah
napsal(a):
Ahojky Airo, nakonec jsme přihlášku nepodala, takže se možná pojedu jen mrknout a vezmu mrňouse ať si zvyká a zvyká, takže se ještě domluvíme, ju?!. Ale spíše bych Tě chtěla poprosit, zdali by jste mě přibrali na MVP Brno v únoru, tedy jestli jedete. Zatím papa
Jani, únor určitě ne. Máme menší potíže(průser), Agáta má LP 2/2 a tak chci počkat až po bonitaci, zda vůbec bude ještě k něčemu jezdit na výstavy. Bonitace je v dubnu-tedy asi. Pokud bude chovná, tak pojedem jistě na Intercanis(Brno) ale to až v tom červnu, nebo kdy to je. Olomouc jsem zvažovala, ale vzhledem k tomu, že jsem ji tááák krásně upravila, tak jsem v poslední den přihlášku podala. To jen tak do "foroty", že kdyby chovná byla, ať mám nějaký základ
Jinak i na čumendu se přidat můžeš, to je jasné. Taxíkovi je jedno, koho veze. Né vážně, klidně pokud se rozhodneš, tak tě vezmem i s obludkou, pokud tedy není už tak na větší než běžně veliké auto
Ale kufr máme docela slušný, tak když tak, tak jí poskládáme tam
. Tak písni
Papa
aira
napsal(a):
Jani, únor určitě ne. Máme menší potíže(průser), Agáta má LP 2/2 a tak chci počkat až po bonitaci, zda vůbec bude ještě k něčemu jezdit na výstavy. Bonitace je v dubnu-tedy asi. Pokud bude chovná, tak pojedem jistě na Intercanis(Brno) ale to až v tom červnu, nebo kdy to je. Olomouc jsem zvažovala, ale vzhledem k tomu, že jsem ji tááák krásně upravila, tak jsem v poslední den přihlášku podala. To jen tak do "foroty", že kdyby chovná byla, ať mám nějaký základ
Jinak i na čumendu se přidat můžeš, to je jasné. Taxíkovi je jedno, koho veze. Né vážně, klidně pokud se rozhodneš, tak tě vezmem i s obludkou, pokud tedy není už tak na větší než běžně veliké auto
Ale kufr máme docela slušný, tak když tak, tak jí poskládáme tam
. Tak písni
Papa
Ahojky, tak 2/2 je celkem dost, no snad ti ji uchovní, však zkus zavolat chovateli, en by měl vědět kolik je limit.
s Olmikem se domluvíme ještě ju? Mám něco už dojednáno, lae kdyby se to změnilo, tak se ráda svezu.
Jinak pesan se ještě do běžně velkého auta vleza . Fotky jsem dávala před pár dny do tématu Saluki, tak mrkni, ještě jsou aktuální
jannah
napsal(a):
Ahojky, tak 2/2 je celkem dost, no snad ti ji uchovní, však zkus zavolat chovateli, en by měl vědět kolik je limit.
s Olmikem se domluvíme ještě ju? Mám něco už dojednáno, lae kdyby se to změnilo, tak se ráda svezu.
Jinak pesan se ještě do běžně velkého auta vleza . Fotky jsem dávala před pár dny do tématu Saluki, tak mrkni, ještě jsou aktuální
Hmmm, je to hodně. Probírala jsem to s PCH i chovatelkou a jsou z toho paf, kde se to tam vzalo. Její linie je čistá, jako lilie Relativně to chovu vadit nebude(ač já chovat moc nebudu, nemá to cenu) ale nejsem si jistá, neboť u bonitací jsou takové nějaké "kocourkovské" praktiky. Vady, které nejsou vylučující z chovu berou na bonitaci jako vyřazující, je to tam divné a není si jistý vůbec nikdo a to si nedělám legraci. Takže ačkoli to není vada vylučující z chovu, mám obavy. Jsem z toho přešlá já i chovatelka. Chudák se to snaží řešit a pomáhá sec může. I když ona za nic nemůže. Příroda si holt dělá co chce
Na tu tvoji obludku mrknu tak zatím se měj
aginka
napsal(a):
predtím jsem se trefila jinam mám zájem jako spolujezdec + dcera 11let vystavuje jh neděle malé plemeno v přepravce jsme z vzškovska není problém dojezdu do brna všem díky
Ahoj, nezlobte se ale nezaložila jsem toto forum proto aby jste tady probírali něco jiného než nabídku a poptávku spolujízdy. díky, Lenka
lenammm
napsal(a):
Ahoj, nezlobte se ale nezaložila jsem toto forum proto aby jste tady probírali něco jiného než nabídku a poptávku spolujízdy. díky, Lenka
Sorry, ale témat s nabídkou spolujízdy je tu mraky a občas se tam probírá i něco navíc, bohužel, nebo možná bohudík Zrovna jsme si potřebovaly s Airou probrat toto, a mezi námy děvčaty to co probíráme se přímo spolujízdy týká
lenammm
napsal(a):
Já jsem si žádného nevšimla, proto jsem ho založila
Bohužel, debaty nejsou jen strohé a jak napsala už i Jana, tohle téma se spolujízdy opravdu týkalo. Pokud chceš udržet debatu strohou, nemůžeš ji zavádět na veřejné diskusi. Nevím oč se ti jedná. Debat o spolujízdách zde bylo neurékum. Navíc ani zakladatel diskuse nemůže přikázat, co ko sem může napsat a co se sem psát již nesmí.
aira
napsal(a):
Bohužel, debaty nejsou jen strohé a jak napsala už i Jana, tohle téma se spolujízdy opravdu týkalo. Pokud chceš udržet debatu strohou, nemůžeš ji zavádět na veřejné diskusi. Nevím oč se ti jedná. Debat o spolujízdách zde bylo neurékum. Navíc ani zakladatel diskuse nemůže přikázat, co ko sem může napsat a co se sem psát již nesmí.
mame zajem o spolujizdy Brno nebo Vyskovsko malé plemenopřepravka nyní zájem,kv Lysá nad Laberm
monika s
napsal(a):
také nabízím spolujízdu na Bratislavu - oba dva dny. Nejraději řidiči, jedu od Plzně... Mám střední plemeno, raději bych svezla fenu, klidně i větší plemeno.
Jedu sama, tak se mi tak vejdou i dva lidi...- či psi...
Hledám spolujízdu na 2x CACIB Bratislava, dva lidé, dvě či jedna fenka. Východní čechy, na PH přidám, oba dva dny, budu přespávat.
lenammm
napsal(a):
Zakládám toto forum pro lidičky, které nemají auto nebo naopak, kteří auto mají a chtějí někoho svézt.
Dobrý den, 2 holky s pejsky (BOC a šeltie) shánějí spolujízdu v květnu do Bratislavy na MVP (nejlíp na oba dny, klidně příjezd už v pátek).Pesani se složí všude, jde o psa a fenku, nekonfliktní. Jsme z Benešova, ale není problém dojet do Prahy. Kdyby nás někdo byl ochoten vzít, písněte na mailík lucia.stemmerova@seznam.cz