nicolll
napsal(a):
Dobry den chtela bych se zeptat jestli se se psem muze jit na vystavu jen podivat...kdyz nesoutezi...dekuji moc za odpoved
Ahoj, jasně že můžete, hlavně si s sebou vemte platný očkovák, bez toho vás nepustí dovnitř.. jinak není žádný problém, už jsme tak taky jednou byli, ještě než jsme mohli vystavovat, tak jsme byli s miminem na čumendu.
luciemach
napsal(a):
Ahoj, jasně že můžete, hlavně si s sebou vemte platný očkovák, bez toho vás nepustí dovnitř.. jinak není žádný problém, už jsme tak taky jednou byli, ještě než jsme mohli vystavovat, tak jsme byli s miminem na čumendu.
tak moc dekuji...a potrebuji nahubek???....nas uz muze ale ja sem se az ted rozhodla ze budu vystavovat puvodne to mel byt jen milacek do rodiny...a nestihla jsem poslat prihlasku....a pejsek tam bude mit chovatele a matku tak se tam chci jit aspon podivat...moc dekuji za odpoved
nicolll
napsal(a):
tak moc dekuji...a potrebuji nahubek???....nas uz muze ale ja sem se az ted rozhodla ze budu vystavovat puvodne to mel byt jen milacek do rodiny...a nestihla jsem poslat prihlasku....a pejsek tam bude mit chovatele a matku tak se tam chci jit aspon podivat...moc dekuji za odpoved
Raději si ho vem s sebou. Nikdy nevíš, komu se zrovna ten tvůj pejsek nebude líbit. ať se zbytečně nehádáte!
sabina
napsal(a):
Raději si ho vem s sebou. Nikdy nevíš, komu se zrovna ten tvůj pejsek nebude líbit. ať se zbytečně nehádáte!
moc dekuji za odpovědi
a jedna fotecka mojeho bíglouška
nicolll
napsal(a):
Tak sem hodte sve pejsky s kterymi chodite na vystavy
Naše Lenička. Budeme i v Olmiku, kdyby nás někdo poznal, nebojte se přihlásit. My vás nekousneme
nicolll
napsal(a):
Taky se chystáme do Olomouce - v sobotu i v neděli.A tohle je ten "sobotní" :
lagoking
napsal(a):
Taky se chystáme do Olomouce - v sobotu i v neděli.A tohle je ten "sobotní" :
A tady nedělní , ale pojedou jiní pejsánci, než p´úzují na fotce.
nicolll
napsal(a):
Tak přidávám ,do Olomouce pojedeme v sobotu s foxlíky.
Tady náš odchov i jako pár.
aranka
napsal(a):
A na své úplně první výstavě v Olomouci bude další foxlička.
aranka
napsal(a):
A na své úplně první výstavě v Olomouci bude další foxlička.
V neděli nás uvidíte s bernardýny a to s dorostence,který se předvede na své první výstavě.
aranka
napsal(a):
V neděli nás uvidíte s bernardýny a to s dorostence,který se předvede na své první výstavě.
A dále s krátkosrstou fenkou.
aranka
napsal(a):
A dále s krátkosrstou fenkou.
V neděli jedu vystavovat svého Bišonka
janak
napsal(a):
V neděli jedu vystavovat svého Bišonka
Jedeme v sobotu
nicolll
napsal(a):
Dobry den chtela bych se zeptat jestli se se psem muze jit na vystavu jen podivat...kdyz nesoutezi...dekuji moc za odpoved
Jedeme v sobotu
aranka
napsal(a):
Jsem z toho celá zblblá,zapoměla jsem ,že výstava je třídenní,tak s foxlíky jedeme v pátek a s bernardýny v sobotu.
dora
napsal(a):
oba jsou škaredí až jsou krásní. Která je ta hezčí?
My jdeme taky v pátek. Je to pro mě úplně první výstava a pro mé štěndo taky, tak jsem trochu nervózní. No vlastně dost, bojím se že něco spletu.
dora
napsal(a):
oba jsou škaredí až jsou krásní. Která je ta hezčí?
je to ta hnědá
aira
napsal(a):
je to ta hnědá
Jen jsem se chtěla zeptat, jak to děláte s ubytováním, když jste mejitelé plemen, která se obyčejně vystavují v různé dny. To si na každou výstavu zamlouváte hotel? Nebo si při pořizování štěněte vybíráte plemeno, nejen aby mělo podobné nároky jako pejsek, kterého už máte doma a ještě se vystavuje ten stejný den? Příští rok mám zmluvené štěně chrta (většinou se vystavují v sobotu) a ještě pokukuji po něčem malém (tibetský španěl, papillon, ještě nevím přesně) a ti jsou v neděli. Nechce se mi na každou výstavu jezdit na dvakrát, ubytování mi připadá dost nákladné ani nemám po republice tolik příbuzenstva, že bych u nich přespávala.
berta
napsal(a):
Jen jsem se chtěla zeptat, jak to děláte s ubytováním, když jste mejitelé plemen, která se obyčejně vystavují v různé dny. To si na každou výstavu zamlouváte hotel? Nebo si při pořizování štěněte vybíráte plemeno, nejen aby mělo podobné nároky jako pejsek, kterého už máte doma a ještě se vystavuje ten stejný den? Příští rok mám zmluvené štěně chrta (většinou se vystavují v sobotu) a ještě pokukuji po něčem malém (tibetský španěl, papillon, ještě nevím přesně) a ti jsou v neděli. Nechce se mi na každou výstavu jezdit na dvakrát, ubytování mi připadá dost nákladné ani nemám po republice tolik příbuzenstva, že bych u nich přespávala.
my si vybíráme výstavy u kterých máme příbuzenstvo či přátelstvo na přespání jinak se rozhodnem u kterého pejska je "větší potřeba" ho vystavit... Ale už sme párkrát taky jeli na dvakrát, je to na mrtvici
berta
napsal(a):
Kdyby jsme měli na každou výstavu hotel, asi bysme neměli co jíst, to by fakt nešlo.Jezdíme oba dva dny zvlášť, na otočku domů a v neděli ráno zase.Většinou ale jen takhle děláme blízké výstavy - Olomouc, Brno - to máme 45 km Brno a 70 km Olomouc, ale jezdíme takhle Ostravu i Prahu - do Ovy 120 a do Prahy 187 km.Jinak nám to vždy vycház tak, že na jeden den nám nesedí rozhodčí, či od něj titul už nepotřebujeme, tak jedeme s tím druhým plemenem na druhý den.
lagoking
napsal(a):
Kdyby jsme měli na každou výstavu hotel, asi bysme neměli co jíst, to by fakt nešlo.Jezdíme oba dva dny zvlášť, na otočku domů a v neděli ráno zase.Většinou ale jen takhle děláme blízké výstavy - Olomouc, Brno - to máme 45 km Brno a 70 km Olomouc, ale jezdíme takhle Ostravu i Prahu - do Ovy 120 a do Prahy 187 km.Jinak nám to vždy vycház tak, že na jeden den nám nesedí rozhodčí, či od něj titul už nepotřebujeme, tak jedeme s tím druhým plemenem na druhý den.
Díky za odpovědi, je to určitě téma na zamyšlenou. Ono někdy je těžké trefit rozhodčího, od kterého zrovna potřebuji posudek. Mockrát se nám už stalo, že rozhodčí byl na poslední chvíli změněn. Nebo i v propozicích bývá občas napsáno "miloss plemena" a k nim vyjmenováno několik rozhodčích, tak potom se dost těžko dá zvolit ta správná varianta. Ještě budu muset promyslet pořízení dalšího plemene.
nicolll
napsal(a):
my jedeme v sobotu...
berta
napsal(a):
Berto, pořiď si foxlíka a máš je oba v sobotu
...o hladcích foxlích se říká, že jsou domácí optimisté....
ale je potřeba mít pevné nervy....jinak bych toho našeho už roztrhala na kusy
danan
napsal(a):
Zdravíme všechny ,
my taky vystavujeme v sobotu
danan
napsal(a):
Asi by mě zničil svoji hyperaktivitou a potřebou neustále něco dělat. I když je pravda, že uvažujeme, že se dáme k myslivcům. Chtěla bych něco malého "česacího".
nozka
napsal(a):
My božel nejedem,škoda mno:)ale na Ostravu jdu na handling,ted nejedem,protože je mamka nemocny,mamka Rendlyho předvádí..
Tak my jedeme taky v pátek....teda pokud nebudeme hárat.
berta
napsal(a):
Zuzko jakéhopak chrta máš vybraného?
Já mám vychrta a pekináka k tomu a jezdím oba dny, ale jen co je blízko (tedy např. Brno 150km) je to strašně unavující jezdit dva dny a asi s tím seknu a budu jezdit jen s jedním. Pekinák bůhví jak úspěšný není a vychrt je prozatím v Baby třídě, ale v soboty vystavujem goldeny, takže tak nějak se rozhodlo že pekinák svou výstavní kariéru zakončí bonitací a už bude jezdit jen jako spolujezdec s ostatními pesany
jannah
napsal(a):
Zuzko jakéhopak chrta máš vybraného?
Já mám vychrta a pekináka k tomu a jezdím oba dny, ale jen co je blízko (tedy např. Brno 150km) je to strašně unavující jezdit dva dny a asi s tím seknu a budu jezdit jen s jedním. Pekinák bůhví jak úspěšný není a vychrt je prozatím v Baby třídě, ale v soboty vystavujem goldeny, takže tak nějak se rozhodlo že pekinák svou výstavní kariéru zakončí bonitací a už bude jezdit jen jako spolujezdec s ostatními pesany
Už se nemohu dočkat svého vysněného štěňátka maďarského chrta, tady dávám fotečku fenky, po které bych chtěla štěně.
danone
napsal(a):
Tak my jedeme taky v pátek....teda pokud nebudeme hárat.
My pojedeme v sobotu už se moc těšíme
aluse
napsal(a):
My pojedeme v sobotu už se moc těšíme
My jedeme s Albínkou taky, bude to naše premiéra-no snad to zvládneme
poustnikojot
napsal(a):
My jedeme s Albínkou taky, bude to naše premiéra-no snad to zvládneme
Ahojky!
My tam budem taky v sobotu
danemary
napsal(a):
jedeme v neděli kdo jste byli loni jak bylo v pavilonech teplo zima nebo normálně?
Abych věděla jak se obléct tedy hlavně malou vystavuje v JH. Díky
Loni bylo v pavilonech strašně nacvakano , protože byla výstava jen dva dny a ne tři , takže tam bylo docela teplo , zima tam tedy nebyla určitě!!
angel
napsal(a):
Ahojky!
My tam budem taky v sobotu
A my jedem v neděli:) Celkem nezvykle, když je tahle výstava třídenní.
danemary
napsal(a):
jedeme v neděli kdo jste byli loni jak bylo v pavilonech teplo zima nebo normálně?
Abych věděla jak se obléct tedy hlavně malou vystavuje v JH. Díky
Já nevím jak komu, ale mě tam vloni umrzali palce u noh. Pavilon byl sice nacvaknutý, to je pravda. Ale vzhledem k tomu, že kvůli tomu nešly zavřít dveře, poněvadž když někdo vlezl dovnitř, vystrčil tím zároveň dalšího ven, moc jsme se tam neohřáli. Doporučuji teplé boty.
emiel
napsal(a):
A my jedem v neděli:) Celkem nezvykle, když je tahle výstava třídenní.
My jsme ještě na výstavě nebyli, ale už se konečně chystáme v dubnu do Prahy
dagmar
napsal(a):
My jsme ještě na výstavě nebyli, ale už se konečně chystáme v dubnu do Prahy
Chtěla jsem se ještě zeptat jestli musím mít na tu výstavu potvrzení o tom že je moje Albínka zdravá nebo jestli stačí jen očkovací průkaz s očkováním!!!
Všechni pejsáci jsou moc krásní hl.jezevci
poustnikojot
napsal(a):
Chtěla jsem se ještě zeptat jestli musím mít na tu výstavu potvrzení o tom že je moje Albínka zdravá nebo jestli stačí jen očkovací průkaz s očkováním!!!
Všechni pejsáci jsou moc krásní hl.jezevci
Kdo jsou Albínčini rodiče? je moc pěkná - má asi stejný typ srsti jako naše Baru - tmavý divočák viď?
dagmar
napsal(a):
Kdo jsou Albínčini rodiče? je moc pěkná - má asi stejný typ srsti jako naše Baru - tmavý divočák viď?
jojo je to tmavý divočák doslova a do písmene
Matka je:Jena z Hradišťské myslivny a otec je Terry ZWI-LE-RO!!!
poustnikojot
napsal(a):
jojo je to tmavý divočák doslova a do písmene
Matka je:Jena z Hradišťské myslivny a otec je Terry ZWI-LE-RO!!!
Kolik jí je? Tak se asi někde potkáme, nejspíš v Praze v dubnu pokud pojedeš - to bude naše první výstava, chodím jí sice svičit, ale na výstavy mě to zatím netáhlo.
Ale protože nějaká bude nutná, bude to nejspíš ta v dubnu.
dagmar
napsal(a):
Kolik jí je? Tak se asi někde potkáme, nejspíš v Praze v dubnu pokud pojedeš - to bude naše první výstava, chodím jí sice svičit, ale na výstavy mě to zatím netáhlo.
Znáš stránky na tu výstavu v praze a kolik je té tvojí!!! Moje sluníčko bude mít na výstavě v sobotu zrovna 9měsíců!!Ale s výcvikem jsem ještě nezačala(loveckým)prý je ještě na to knedla!!
nicolll
napsal(a):
Pokud vím, my jedeme v sobotu s CH. Darésem od Trojské skály. Fabby asi nepojede.
dagmar
napsal(a):
Ta píšu jak to dopadlo!!!Albínka dostala nadějnou pač měla neupravenou hlavičku!!!!bude muset jit na škubání vlásků!!!!!Jinak moc pěkná výstava i dr.jezevci lahoda pro oko!!!!