Výstava-olomouc-12.-13.1.2006

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.12.2006 20:58

Dobry den chtela bych se zeptat jestli se se psem muze jit na vystavu jen podivat...kdyz nesoutezi...dekuji moc za odpoved

10.12.2006 21:50

nicolll napsal(a):
Dobry den chtela bych se zeptat jestli se se psem muze jit na vystavu jen podivat...kdyz nesoutezi...dekuji moc za odpoved

Ahoj, jasně že můžete, hlavně si s sebou vemte platný očkovák, bez toho vás nepustí dovnitř.. jinak není žádný problém, už jsme tak taky jednou byli, ještě než jsme mohli vystavovat, tak jsme byli s miminem na čumendu.

11.12.2006 14:01

luciemach napsal(a):
Ahoj, jasně že můžete, hlavně si s sebou vemte platný očkovák, bez toho vás nepustí dovnitř.. jinak není žádný problém, už jsme tak taky jednou byli, ještě než jsme mohli vystavovat, tak jsme byli s miminem na čumendu.

tak moc dekuji...a potrebuji nahubek???....nas uz muze ale ja sem se az ted rozhodla ze budu vystavovat puvodne to mel byt jen milacek do rodiny...a nestihla jsem poslat prihlasku....a pejsek tam bude mit chovatele a matku tak se tam chci jit aspon podivat...moc dekuji za odpoved

11.12.2006 14:19

nicolll napsal(a):
tak moc dekuji...a potrebuji nahubek???....nas uz muze ale ja sem se az ted rozhodla ze budu vystavovat puvodne to mel byt jen milacek do rodiny...a nestihla jsem poslat prihlasku....a pejsek tam bude mit chovatele a matku tak se tam chci jit aspon podivat...moc dekuji za odpoved

Raději si ho vem s sebou. Nikdy nevíš, komu se zrovna ten tvůj pejsek nebude líbit. ať se zbytečně nehádáte!

11.12.2006 21:20

sabina napsal(a):
Raději si ho vem s sebou. Nikdy nevíš, komu se zrovna ten tvůj pejsek nebude líbit. ať se zbytečně nehádáte!

moc dekuji za odpovědi
a jedna fotecka mojeho bíglouška

11.12.2006 21:21

nicolll napsal(a):
moc dekuji za odpovědi
a jedna fotecka mojeho bíglouška

Tak sem hodte sve pejsky s kterymi chodite na vystavy

12.12.2006 11:48

nicolll napsal(a):

Naše Lenička. Budeme i v Olmiku, kdyby nás někdo poznal, nebojte se přihlásit. My vás nekousneme

12.12.2006 13:54

nicolll napsal(a):

Taky se chystáme do Olomouce - v sobotu i v neděli.A tohle je ten "sobotní" :

12.12.2006 14:00

lagoking napsal(a):
Taky se chystáme do Olomouce - v sobotu i v neděli.A tohle je ten "sobotní" :

A tady nedělní , ale pojedou jiní pejsánci, než p´úzují na fotce.

12.12.2006 14:34

nicolll napsal(a):

Tak přidávám ,do Olomouce pojedeme v sobotu s foxlíky.
Tady náš odchov i jako pár.

12.12.2006 14:37

aranka napsal(a):

A na své úplně první výstavě v Olomouci bude další foxlička.

12.12.2006 14:40

aranka napsal(a):
A na své úplně první výstavě v Olomouci bude další foxlička.

V neděli nás uvidíte s bernardýny a to s dorostence,který se předvede na své první výstavě.

12.12.2006 14:48

aranka napsal(a):
V neděli nás uvidíte s bernardýny a to s dorostence,který se předvede na své první výstavě.

A dále s krátkosrstou fenkou.

12.12.2006 15:27

aranka napsal(a):
A dále s krátkosrstou fenkou.

V neděli jedu vystavovat svého Bišonka

12.12.2006 19:22

janak napsal(a):
V neděli jedu vystavovat svého Bišonka

Jedeme v sobotu

12.12.2006 19:26

barunka napsal(a):
Jedeme v sobotu

My taky v sobotu.

12.12.2006 20:27

jarka napsal(a):
My taky v sobotu.

My jsme tady snad jediný pátek...

12.12.2006 21:14

nicolll napsal(a):

Jedeme v sobotu

12.12.2006 22:52

baiwen napsal(a):
Jedeme v sobotu

Já letos nejedu. Doufám,že bude lepší než ta loňská.Přeji vám všem hodně štěstí

13.12.2006 08:22

aranka napsal(a):

Jsem z toho celá zblblá,zapoměla jsem ,že výstava je třídenní,tak s foxlíky jedeme v pátek a s bernardýny v sobotu.

13.12.2006 09:10

baiwen napsal(a):
Jedeme v sobotu

jedem v neděli( s tou hezčí)

13.12.2006 11:57

aira napsal(a):
jedem v neděli( s tou hezčí)

TO Aira: sorry, ale nedá mi to: A která to je?

13.12.2006 12:04

verivery napsal(a):
TO Aira: sorry, ale nedá mi to: A která to je?

oba jsou škaredí až jsou krásní. Která je ta hezčí?

13.12.2006 12:16

dora napsal(a):

My jdeme taky v pátek. Je to pro mě úplně první výstava a pro mé štěndo taky, tak jsem trochu nervózní. No vlastně dost, bojím se že něco spletu.

13.12.2006 14:54

dora napsal(a):

je to ta hnědá

13.12.2006 15:28

aira napsal(a):
je to ta hnědá

Jen jsem se chtěla zeptat, jak to děláte s ubytováním, když jste mejitelé plemen, která se obyčejně vystavují v různé dny. To si na každou výstavu zamlouváte hotel? Nebo si při pořizování štěněte vybíráte plemeno, nejen aby mělo podobné nároky jako pejsek, kterého už máte doma a ještě se vystavuje ten stejný den? Příští rok mám zmluvené štěně chrta (většinou se vystavují v sobotu) a ještě pokukuji po něčem malém (tibetský španěl, papillon, ještě nevím přesně) a ti jsou v neděli. Nechce se mi na každou výstavu jezdit na dvakrát, ubytování mi připadá dost nákladné ani nemám po republice tolik příbuzenstva, že bych u nich přespávala.

13.12.2006 16:05

berta napsal(a):
Jen jsem se chtěla zeptat, jak to děláte s ubytováním, když jste mejitelé plemen, která se obyčejně vystavují v různé dny. To si na každou výstavu zamlouváte hotel? Nebo si při pořizování štěněte vybíráte plemeno, nejen aby mělo podobné nároky jako pejsek, kterého už máte doma a ještě se vystavuje ten stejný den? Příští rok mám zmluvené štěně chrta (většinou se vystavují v sobotu) a ještě pokukuji po něčem malém (tibetský španěl, papillon, ještě nevím přesně) a ti jsou v neděli. Nechce se mi na každou výstavu jezdit na dvakrát, ubytování mi připadá dost nákladné ani nemám po republice tolik příbuzenstva, že bych u nich přespávala.

my si vybíráme výstavy u kterých máme příbuzenstvo či přátelstvo na přespání jinak se rozhodnem u kterého pejska je "větší potřeba" ho vystavit... Ale už sme párkrát taky jeli na dvakrát, je to na mrtvici

13.12.2006 16:17

berta napsal(a):

Kdyby jsme měli na každou výstavu hotel, asi bysme neměli co jíst, to by fakt nešlo.Jezdíme oba dva dny zvlášť, na otočku domů a v neděli ráno zase.Většinou ale jen takhle děláme blízké výstavy - Olomouc, Brno - to máme 45 km Brno a 70 km Olomouc, ale jezdíme takhle Ostravu i Prahu - do Ovy 120 a do Prahy 187 km.Jinak nám to vždy vycház tak, že na jeden den nám nesedí rozhodčí, či od něj titul už nepotřebujeme, tak jedeme s tím druhým plemenem na druhý den.

13.12.2006 17:26

lagoking napsal(a):
Kdyby jsme měli na každou výstavu hotel, asi bysme neměli co jíst, to by fakt nešlo.Jezdíme oba dva dny zvlášť, na otočku domů a v neděli ráno zase.Většinou ale jen takhle děláme blízké výstavy - Olomouc, Brno - to máme 45 km Brno a 70 km Olomouc, ale jezdíme takhle Ostravu i Prahu - do Ovy 120 a do Prahy 187 km.Jinak nám to vždy vycház tak, že na jeden den nám nesedí rozhodčí, či od něj titul už nepotřebujeme, tak jedeme s tím druhým plemenem na druhý den.

Díky za odpovědi, je to určitě téma na zamyšlenou. Ono někdy je těžké trefit rozhodčího, od kterého zrovna potřebuji posudek. Mockrát se nám už stalo, že rozhodčí byl na poslední chvíli změněn. Nebo i v propozicích bývá občas napsáno "miloss plemena" a k nim vyjmenováno několik rozhodčích, tak potom se dost těžko dá zvolit ta správná varianta. Ještě budu muset promyslet pořízení dalšího plemene.

13.12.2006 17:45

nicolll napsal(a):

my jedeme v sobotu...

14.12.2006 19:23

baiwen napsal(a):
Jedeme v sobotu

My taky v sobotu.

15.12.2006 06:37

berta napsal(a):

Berto, pořiď si foxlíka a máš je oba v sobotu ...o hladcích foxlích se říká, že jsou domácí optimisté.... ale je potřeba mít pevné nervy....jinak bych toho našeho už roztrhala na kusy

15.12.2006 14:49

danan napsal(a):
Berto, pořiď si foxlíka a máš je oba v sobotu ...o hladcích foxlích se říká, že jsou domácí optimisté.... ale je potřeba mít pevné nervy....jinak bych toho našeho už roztrhala na kusy

Zdravíme všechny ,
my taky vystavujeme v sobotu

15.12.2006 15:19

danan napsal(a):

Asi by mě zničil svoji hyperaktivitou a potřebou neustále něco dělat. I když je pravda, že uvažujeme, že se dáme k myslivcům. Chtěla bych něco malého "česacího".

16.12.2006 14:30

mokrybandita napsal(a):
Zdravíme všechny ,
my taky vystavujeme v sobotu

ahojky Zuzi, Kde¨se prosím ta výstava v tom olomouci bude konat???

16.12.2006 16:27

sona1 napsal(a):
my jedeme v sobotu...

My božel nejedem,škoda mno:)ale na Ostravu jdu na handling,ted nejedem,protože je mamka nemocny,mamka Rendlyho předvádí..

16.12.2006 19:37

santah napsal(a):
ahojky Zuzi, Kde¨se prosím ta výstava v tom olomouci bude konat???

Výstava je na Floře (výstaviště Flora) - kytičky a tak.

16.12.2006 19:50

nozka napsal(a):
My božel nejedem,škoda mno:)ale na Ostravu jdu na handling,ted nejedem,protože je mamka nemocny,mamka Rendlyho předvádí..

Tak my jedeme taky v pátek....teda pokud nebudeme hárat.

16.12.2006 21:37

berta napsal(a):

Zuzko jakéhopak chrta máš vybraného?
Já mám vychrta a pekináka k tomu a jezdím oba dny, ale jen co je blízko (tedy např. Brno 150km) je to strašně unavující jezdit dva dny a asi s tím seknu a budu jezdit jen s jedním. Pekinák bůhví jak úspěšný není a vychrt je prozatím v Baby třídě, ale v soboty vystavujem goldeny, takže tak nějak se rozhodlo že pekinák svou výstavní kariéru zakončí bonitací a už bude jezdit jen jako spolujezdec s ostatními pesany

19.12.2006 11:39

jannah napsal(a):
Zuzko jakéhopak chrta máš vybraného?
Já mám vychrta a pekináka k tomu a jezdím oba dny, ale jen co je blízko (tedy např. Brno 150km) je to strašně unavující jezdit dva dny a asi s tím seknu a budu jezdit jen s jedním. Pekinák bůhví jak úspěšný není a vychrt je prozatím v Baby třídě, ale v soboty vystavujem goldeny, takže tak nějak se rozhodlo že pekinák svou výstavní kariéru zakončí bonitací a už bude jezdit jen jako spolujezdec s ostatními pesany

Už se nemohu dočkat svého vysněného štěňátka maďarského chrta, tady dávám fotečku fenky, po které bych chtěla štěně.

21.12.2006 21:31

danone napsal(a):
Tak my jedeme taky v pátek....teda pokud nebudeme hárat.

My pojedeme v sobotu už se moc těšíme

2.1.2007 21:43

aluse napsal(a):
My pojedeme v sobotu už se moc těšíme

My jedeme s Albínkou taky, bude to naše premiéra-no snad to zvládneme

3.1.2007 21:46

poustnikojot napsal(a):
My jedeme s Albínkou taky, bude to naše premiéra-no snad to zvládneme

Ahojky!
My tam budem taky v sobotu

4.1.2007 08:05

angel napsal(a):
Ahojky!

jedeme v neděli kdo jste byli loni jak bylo v pavilonech teplo zima nebo normálně?
Abych věděla jak se obléct tedy hlavně malou vystavuje v JH. Díky

4.1.2007 08:32

danemary napsal(a):
jedeme v neděli kdo jste byli loni jak bylo v pavilonech teplo zima nebo normálně?

Loni bylo v pavilonech strašně nacvakano , protože byla výstava jen dva dny a ne tři , takže tam bylo docela teplo , zima tam tedy nebyla určitě!!

4.1.2007 16:11

angel napsal(a):
Ahojky!

A my jedem v neděli:) Celkem nezvykle, když je tahle výstava třídenní.

4.1.2007 17:35

danemary napsal(a):

Já nevím jak komu, ale mě tam vloni umrzali palce u noh. Pavilon byl sice nacvaknutý, to je pravda. Ale vzhledem k tomu, že kvůli tomu nešly zavřít dveře, poněvadž když někdo vlezl dovnitř, vystrčil tím zároveň dalšího ven, moc jsme se tam neohřáli. Doporučuji teplé boty.

4.1.2007 22:04

emiel napsal(a):
A my jedem v neděli:) Celkem nezvykle, když je tahle výstava třídenní.

My jsme ještě na výstavě nebyli, ale už se konečně chystáme v dubnu do Prahy

5.1.2007 20:48

dagmar napsal(a):
My jsme ještě na výstavě nebyli, ale už se konečně chystáme v dubnu do Prahy

Chtěla jsem se ještě zeptat jestli musím mít na tu výstavu potvrzení o tom že je moje Albínka zdravá nebo jestli stačí jen očkovací průkaz s očkováním!!!
Všechni pejsáci jsou moc krásní hl.jezevci

6.1.2007 21:12

poustnikojot napsal(a):
Chtěla jsem se ještě zeptat jestli musím mít na tu výstavu potvrzení o tom že je moje Albínka zdravá nebo jestli stačí jen očkovací průkaz s očkováním!!!
Všechni pejsáci jsou moc krásní hl.jezevci

Kdo jsou Albínčini rodiče? je moc pěkná - má asi stejný typ srsti jako naše Baru - tmavý divočák viď?

7.1.2007 14:25

dagmar napsal(a):
Kdo jsou Albínčini rodiče? je moc pěkná - má asi stejný typ srsti jako naše Baru - tmavý divočák viď?

jojo je to tmavý divočák doslova a do písmene
Matka je:Jena z Hradišťské myslivny a otec je Terry ZWI-LE-RO!!!

7.1.2007 17:03

poustnikojot napsal(a):
jojo je to tmavý divočák doslova a do písmene
Matka je:Jena z Hradišťské myslivny a otec je Terry ZWI-LE-RO!!!

Kolik jí je? Tak se asi někde potkáme, nejspíš v Praze v dubnu pokud pojedeš - to bude naše první výstava, chodím jí sice svičit, ale na výstavy mě to zatím netáhlo.
Ale protože nějaká bude nutná, bude to nejspíš ta v dubnu.

7.1.2007 18:56

dagmar napsal(a):
Kolik jí je? Tak se asi někde potkáme, nejspíš v Praze v dubnu pokud pojedeš - to bude naše první výstava, chodím jí sice svičit, ale na výstavy mě to zatím netáhlo.

Znáš stránky na tu výstavu v praze a kolik je té tvojí!!! Moje sluníčko bude mít na výstavě v sobotu zrovna 9měsíců!!Ale s výcvikem jsem ještě nezačala(loveckým)prý je ještě na to knedla!!

7.1.2007 20:19

nicolll napsal(a):

Můžu se prosím zeptat - kolik tak psů je na nároce v Olomouci vždycky průměrně?

8.1.2007 07:57

jessie napsal(a):
Můžu se prosím zeptat - kolik tak psů je na nároce v Olomouci vždycky průměrně?

"vždycky" to nelze říci, neboť je to teprve 2 výstava. Ale letos cca 3000psů, takže dosti slušné, řekla bych

8.1.2007 12:08

nicolll napsal(a):

Pokud vím, my jedeme v sobotu s CH. Darésem od Trojské skály. Fabby asi nepojede.

14.1.2007 20:16

dagmar napsal(a):

Ta píšu jak to dopadlo!!!Albínka dostala nadějnou pač měla neupravenou hlavičku!!!!bude muset jit na škubání vlásků!!!!!Jinak moc pěkná výstava i dr.jezevci lahoda pro oko!!!!

14.1.2007 20:57

nicolll napsal(a):

prosím nemáte kontakt nebo nevíte o někom, kdo by měl v okolí olomouce bez PP labradora, psa? nejlíp hnědýho, díky

14.1.2007 21:00

nicolll napsal(a):

jo a ještě kdo by chtěl pokecat o labradorech přes icq tak se ozvěte! ( chceme štěnata tak potřebuju co nejvíc informací) moje icq:308-279-222

15.1.2007 10:08

nicolll napsal(a):

Můžete mi někdo poskytnout informaci, jací tam byli briardi? Děkuij

Přidejte reakci

Přidat smajlík