Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.12.2006 12:47

Ahoj ženský,snad tu nepíše žádný chlap neboť jak toto plémě znám,hned by mě ukamenovalo,že jsem si dovolila říci ženský . Sice už máte jinou diskuzi,ale ještě k Berezíně! no v papírech má napsáno vlkošedá,ale to jsem se už mnohokrát rozčilovala,že vlkošedá není,že je písková,ona barvu moc nemění,v zimě je trošičku tmavší pouze za krkem,ale jinak je fakt písková, A na tý fotce se opravdu rozvaluje na Mášinčeným koberci.

Tak Berezkovic, s tou barvou v papírech je to tak, že se při vystavování PP uvádí barva štěněte. A pokud se štěně vyloupne časem jinak, tak se barva v PP opravuje u příležitosti bonitace. Takže až budete Berezku bonitovat, bonitační komise uzná, že je potřeba barvu srsti v PP změnit, tak to udělá a plemenná kniha Vám PP opraví.

12.12.2006 12:53

dargan napsal(a):
Ahoj ženský,snad tu nepíše žádný chlap neboť jak toto plémě znám,hned by mě ukamenovalo,že jsem si dovolila říci ženský . Sice už máte jinou diskuzi,ale ještě k Berezíně! no v papírech má napsáno vlkošedá,ale to jsem se už mnohokrát rozčilovala,že vlkošedá není,že je písková,ona barvu moc nemění,v zimě je trošičku tmavší pouze za krkem,ale jinak je fakt písková, A na tý fotce se opravdu rozvaluje na Mášinčeným koberci.

Tak Berezkovic, s tou barvou v papírech je to tak, že se při vystavování PP uvádí barva štěněte. A pokud se štěně vyloupne časem jinak, tak se barva v PP opravuje u příležitosti bonitace. Takže až budete Berezku bonitovat, bonitační komise uzná, že je potřeba barvu srsti v PP změnit, tak to udělá a plemenná kniha Vám PP opraví.

Mato,tak s tou narkozou je to tak.Když jsi spokojena s normální,tak pesanovi píchnou sedativa do nožky zadní a on posléze úplně vytuhne,ale je při vědomí...můžeš s ním manipulovat.Tohle jsme měli my.Ovšem Cerb mi to dal pěkně sežrat,neb jsem dovolila,aby na něj sahal cizí chlap a on se nemohl bránit,bylo to pro jeho ego dooost husté
Druhá je ta,že dostane sedativa,ale následně po dokončení RTG i na probuzení...tady je výhoda v tom,že opravdu jde pes po svých.
jak ti bude pesan reagovat na ty sedativa se nedá dopředu říct,je to jako u lidí.Nám Cerb odpočíval tak 3 hodiny a pak do večera byl ještě trochu mimo....druhý den v pohodě.

Nejšetrnější vlastně není,je to stejné,jen to třeba má jiné jméno....všude se používá na relaxaci svalů,aby byl pes vláčný a mohli se ty kyčle pořádně vytočit.
V narkozách už potom rozdíly jsou

maťa

12.12.2006 12:59
maťa

jesie napsal(a):
Mato,tak s tou narkozou je to tak.Když jsi spokojena s normální,tak pesanovi píchnou sedativa do nožky zadní a on posléze úplně vytuhne,ale je při vědomí...můžeš s ním manipulovat.Tohle jsme měli my.Ovšem Cerb mi to dal pěkně sežrat,neb jsem dovolila,aby na něj sahal cizí chlap a on se nemohl bránit,bylo to pro jeho ego dooost husté
Druhá je ta,že dostane sedativa,ale následně po dokončení RTG i na probuzení...tady je výhoda v tom,že opravdu jde pes po svých.
jak ti bude pesan reagovat na ty sedativa se nedá dopředu říct,je to jako u lidí.Nám Cerb odpočíval tak 3 hodiny a pak do večera byl ještě trochu mimo....druhý den v pohodě.

Nejšetrnější vlastně není,je to stejné,jen to třeba má jiné jméno....všude se používá na relaxaci svalů,aby byl pes vláčný a mohli se ty kyčle pořádně vytočit.
V narkozách už potom rozdíly jsou

Aha, děkuji Jindří

Takže je rozdíl mezi narkozou a sedativem....sedativum způsobí, že pes je při vědomí, narkoza znamená, že je úplně mimo, jo?
A na ty sedativa se teda asi probouzecí injekce nedává, že? Jako, že by přestali účinkovat....se omlouvám, ale v tomhle su fakt totálka laik....

maťa

12.12.2006 13:05
maťa

maťa napsal(a):
Aha, děkuji Jindří

Takže je rozdíl mezi narkozou a sedativem....sedativum způsobí, že pes je při vědomí, narkoza znamená, že je úplně mimo, jo?
A na ty sedativa se teda asi probouzecí injekce nedává, že? Jako, že by přestali účinkovat....se omlouvám, ale v tomhle su fakt totálka laik....

Že by narkóza???

12.12.2006 13:41

maťa napsal(a):
Že by narkóza???

Ma`to,se neomlouvej....myslím,že s debilníma otázkama mě jen tak někdo netrumfne (viz boule na penisu)
Narkoza je,že jsi úplně mimo a spíš,nic nevíš...taky existuje po narkoze probouzečka,ale protože narkoza se dává při operacích,tak probouzečka se moc nedělá,neb je lepší,když se pes pěkně po operaci vyhajá....sedativa jsou právě jen o tom,že vnímáš,ale nehýbeš se...nemůžeš,jsi jak ochrnutá

12.12.2006 13:59

dargan napsal(a):

Taky potřebuju poradit, ráda bych vyrazila příští rok s Bondem na nějakou tu výstavu (když má ty uši proč to nevyužít), ale bývalá panička v jeho PP v kolonce majitel popsala všechny řádky a já už se tam prostě nevejdu. Co s tím?

12.12.2006 15:45

maťa napsal(a):
Aha, děkuji Jindří

Mato moc nevim, o cem tocite,pac jen nakukuju z mobilu.Ale chci ti rict,ze ty sedativa vcelku nic moc.Jak uz nekdo napsal vyse - to,ze pes vnima a nemuze se hybat,je docela dost stresujci.Pro psa.My si takhle vypestovali nadhernou fobii z vet ordinaci. :-(

12.12.2006 16:19

kaca napsal(a):
Taky potřebuju poradit, ráda bych vyrazila příští rok s Bondem na nějakou tu výstavu (když má ty uši proč to nevyužít), ale bývalá panička v jeho PP v kolonce majitel popsala všechny řádky a já už se tam prostě nevejdu. Co s tím?

Katko stačí dojít na ČMKU požádat o novou výstavní přílohu k pp psa stojí to asi kolem 50 kč už jsem takhle žádala 2x nebo jim zavolat a oni ji pošlou

maťa

12.12.2006 16:33
maťa

impact napsal(a):
Mato moc nevim, o cem tocite,pac jen nakukuju z mobilu.Ale chci ti rict,ze ty sedativa vcelku nic moc.Jak uz nekdo napsal vyse - to,ze pes vnima a nemuze se hybat,je docela dost stresujci.Pro psa.My si takhle vypestovali nadhernou fobii z vet ordinaci. :-(

Impact děkuju, taky mě to napadlo. Je to asi samo pes od psa, tedy povaha od povahy......každopádně ještě vyzpovídám vetku a pár lidiček, co znám, a uvidím, co podstoupíme my

Agbara na chov nechci, ale prostě bych ráda věděla, jak na tom je....teda bude

maťa

12.12.2006 16:39
maťa

marie m napsal(a):
Katko stačí dojít na ČMKU požádat o novou výstavní přílohu k pp psa stojí to asi kolem 50 kč už jsem takhle žádala 2x nebo jim zavolat a oni ji pošlou

Jináč lidičky, teď jsme se vrátili z proťápky a su jak jedno velké bahno O štěndech ani nemluvím
Už aby byl snížek....jak já se těším

A kde jsou ty časy, kdy Agbíš víc hajal, než ťapal....já teda nevím, ale kde to kdo psal, že kavkazové na vše nové reagují "zaraženě"?? Agbar se do všeho hrne po hlavě, pravda, napřed to obkoukne, s ocáskem hrdě vztyčeným, ale pak jde, jak slon....

Co s toho pesana vyroste...

Jooo a umí už úplně krásně sedni, za všech situací, a dokonce dneska ukázkově ťapkal u nožky....ač jen asi dvacet metrů, ale ťapkal, nějakej štěkající kokr za náma ho absolutko nebral Je to moje malá šikulka....sem se musela pochlubit....i když to vůůůůbec není moje zásluha, ale Batulky, neb on fakt krásně obkoukává a potom už mu to jde samo

A lítá a lítá a lítá....nějaká únava štěněte....hahaha....kdybych ho nechala, nejspíš se ulítá

12.12.2006 18:20

maťa napsal(a):
Jináč lidičky, teď jsme se vrátili z proťápky a su jak jedno velké bahno O štěndech ani nemluvím
Už aby byl snížek....jak já se těším

A kde jsou ty časy, kdy Agbíš víc hajal, než ťapal....já teda nevím, ale kde to kdo psal, že kavkazové na vše nové reagují "zaraženě"?? Agbar se do všeho hrne po hlavě, pravda, napřed to obkoukne, s ocáskem hrdě vztyčeným, ale pak jde, jak slon....

Co s toho pesana vyroste...

Jooo a umí už úplně krásně sedni, za všech situací, a dokonce dneska ukázkově ťapkal u nožky....ač jen asi dvacet metrů, ale ťapkal, nějakej štěkající kokr za náma ho absolutko nebral Je to moje malá šikulka....sem se musela pochlubit....i když to vůůůůbec není moje zásluha, ale Batulky, neb on fakt krásně obkoukává a potom už mu to jde samo

A lítá a lítá a lítá....nějaká únava štěněte....hahaha....kdybych ho nechala, nejspíš se ulítá

A Moniko - já nejsem SUPERWOMEN jelikož jsem letos pekla pouze 5 druhů cukroví , jelikož to u nás nikdo nejí a pak to drobím ptáčkům.
A ne jako "někdo" kdo peče minimálně 10-15 druhů se diví , že nestíhá

Tak at to přežiješ ve zdraví !!!!!

maťa

12.12.2006 20:28
maťa

dargan napsal(a):

Sem neodolala a musím to sem fiknout....takhle hačá Agbíšek u telky

maťa

12.12.2006 20:29
maťa

maťa napsal(a):
Sem neodolala a musím to sem fiknout....takhle hačá Agbíšek u telky

Láska dvou štěňat

12.12.2006 21:05

maťa napsal(a):
Láska dvou štěňat

A zde dva kámoši téměř stejně staří

12.12.2006 21:58

denisa napsal(a):
A zde dva kámoši téměř stejně staří

Poloviční 5-měsíční bratříček s 5-týdenními polosourozenci

12.12.2006 22:17

denisa napsal(a):
Poloviční 5-měsíční bratříček s 5-týdenními polosourozenci

A ještě jeden Unikát Lištička

sabora

12.12.2006 22:31
sabora

dargan napsal(a):

ahoj, po nějaké té době a asi i na nějakou tu dobu Vás tady zdravím a přikládám fotečku naší Jokyny + odkaz na dnes založené její osobní www (je tam zatím jen pár foteček -doplním časem. www.jokykokyerudit.estranky.cz

12.12.2006 22:34

sabora napsal(a):
ahoj, po nějaké té době a asi i na nějakou tu dobu Vás tady zdravím a přikládám fotečku naší Jokyny + odkaz na dnes založené její osobní www (je tam zatím jen pár foteček -doplním časem. www.jokykokyerudit.estranky.cz

tady se nám fotečky množí...to je super....ale jdu si postěžovat

V lese slyším střelbu,to zase přijeli "myslivci" z lesa a honí zvěř...psi se můžou zbláznit,a já trpím taky...chápala bych,kdyby někdo střílel kvůli masu,které ho živí,ale kvůli "sportu"?
Je to hnusné....ani nemůžu spát

maťa

12.12.2006 22:44
maťa

jesie napsal(a):
tady se nám fotečky množí...to je super....ale jdu si postěžovat

V lese slyším střelbu,to zase přijeli "myslivci" z lesa a honí zvěř...psi se můžou zbláznit,a já trpím taky...chápala bych,kdyby někdo střílel kvůli masu,které ho živí,ale kvůli "sportu"?
Je to hnusné....ani nemůžu spát

No jo Jindří, s tímhle nic nenaděláš bohužel Já tohle taky nechápu....když se dělá odstřel, aby se zvěř nepřemnožila....nuž řekněme, ač bych to radši řešila přirozeně, tedy třebas smečkou vlčků apod.....ale střílet jen proto, aby se pak mohli dělat jakýsí zábavy s chlastem....a říkat tomu poslední leč, či jak se to.....to je na prdlajs

Tady to taky bouchá, les mám sic kousek dál, než ty, ale ještě pořád na dohled....a hlavně na doslech! Když chodím se psama, trnu hrůzou....a to jsem si pořídila žlutě žlutou bundu a psiska ověsila cinkacíma známkama a adresářema a stejně se bojím

13.12.2006 00:05

maťa napsal(a):
No jo Jindří, s tímhle nic nenaděláš bohužel Já tohle taky nechápu....když se dělá odstřel, aby se zvěř nepřemnožila....nuž řekněme, ač bych to radši řešila přirozeně, tedy třebas smečkou vlčků apod.....ale střílet jen proto, aby se pak mohli dělat jakýsí zábavy s chlastem....a říkat tomu poslední leč, či jak se to.....to je na prdlajs

Tady to taky bouchá, les mám sic kousek dál, než ty, ale ještě pořád na dohled....a hlavně na doslech! Když chodím se psama, trnu hrůzou....a to jsem si pořídila žlutě žlutou bundu a psiska ověsila cinkacíma známkama a adresářema a stejně se bojím

Jéé, Ragdaj Nějaké aktuální foto by nebylo? Prosííím
Teda vy jste to tu dneska rozjely. Já jsem teda ohnání se po pánovi brala taky jako přenesenou agresivitu. A Zuzi to, jak se Ága ve Zbraslavi ohnal, jsem viděla taky, a nebyla to chvíle, kdy mu dáváš ruku před čumák nebo jak píšeš do tlamy. Možná žes to ani nepostřehla, když o tom nevíš, bylo tam dost divoko, tak jsi měla jiné starosti, ale my jsme stály s holkama přímo naproti. Vzhledem k tomu, že se to těsně předtím řešilo na fauně, tak jsme to i probraly
Já přenesenou agresivitu neberu jako něco, co se nikdy nemůže i u dobře zvládnutého psa stát, ovšem rozlišuju ohnání se po pánovi bez jakékoli újmy tedy bez kousnutí - což beru jako projev přenesené agresivity narozdíl od ohnání se s cílem kousnout - to je podle mně agresivita vůči pánovi ne přenesená agresivita. Protože na tom, že toto chování (agresivita) vůči pánovi je nepřípustné se shodnem. Toť má troška do mlýna

13.12.2006 00:21

susan napsal(a):
Teda vy jste to tu dneska rozjely. Já jsem teda ohnání se po pánovi brala taky jako přenesenou agresivitu. A Zuzi to, jak se Ága ve Zbraslavi ohnal, jsem viděla taky, a nebyla to chvíle, kdy mu dáváš ruku před čumák nebo jak píšeš do tlamy. Možná žes to ani nepostřehla, když o tom nevíš, bylo tam dost divoko, tak jsi měla jiné starosti, ale my jsme stály s holkama přímo naproti. Vzhledem k tomu, že se to těsně předtím řešilo na fauně, tak jsme to i probraly
Já přenesenou agresivitu neberu jako něco, co se nikdy nemůže i u dobře zvládnutého psa stát, ovšem rozlišuju ohnání se po pánovi bez jakékoli újmy tedy bez kousnutí - což beru jako projev přenesené agresivity narozdíl od ohnání se s cílem kousnout - to je podle mně agresivita vůči pánovi ne přenesená agresivita. Protože na tom, že toto chování (agresivita) vůči pánovi je nepřípustné se shodnem. Toť má troška do mlýna

Zuzi nemyslela sem jen chvíle, kdy sem mu strkala ruce do tlamy, ale v tom jak se mrskal, tam byla moje ruka několikrát neúmyslně!! ale ne z důvodu, že měl chuť se do mě zakousnout, že se po mně oháněl úmyslně, za tím si stojím a nikdo mi to nevyvrátí!!!!!! a jaké jiné starosti sem mohla mít než si všímat Agirka?? to byly mé jediné starosti v té chvíli, takže vím moc dobře, co se tam stalo a co ne a v tom amoku jaký měl kdyby šel opravdu po mně, škrábanci nebo kousnutí bych neutekla... nemyslíš?

13.12.2006 07:10

susan napsal(a):

Ahoj všem
Tak jsem to zde i v minulém \"díle\" celé přelouskala a mám-li se k tomu taky vyjádřit, tak souhlasím s názory Moniky Š., Marie M. a Zuzky K. Možná jsem někoho vynechala, ale budiž mi odpuštěno.
Ono kupírování a přenesená agresivita je stále vděčné téma k diskuzím a záleží na jednotlivci jaký má vkus či osobní zkušenost. Pak tu podle toho ta diskuze vypadá. Upřímně řečeno, ono je to furt dokola. Důležité je, že všichni máme ty své miláčky rádi, ať už s ušima nebo bez

13.12.2006 07:54

lmusa napsal(a):
Ahoj všem
Tak jsem to zde i v minulém \"díle\" celé přelouskala a mám-li se k tomu taky vyjádřit, tak souhlasím s názory Moniky Š., Marie M. a Zuzky K. Možná jsem někoho vynechala, ale budiž mi odpuštěno.
Ono kupírování a přenesená agresivita je stále vděčné téma k diskuzím a záleží na jednotlivci jaký má vkus či osobní zkušenost. Pak tu podle toho ta diskuze vypadá. Upřímně řečeno, ono je to furt dokola. Důležité je, že všichni máme ty své miláčky rádi, ať už s ušima nebo bez

Ahoj Libo Zuzi já jsem ale nepsala, že šel po tobě. A těmi starostmi jsem myslela právě to, žas měla plné ruce Agiho a tudíž si nemůžeš pamatovat každý jeho pohyb. Kdyby stál v klidu a jednou se ohnal, tak si to zaregistruješ, ale protože s sebou mrskal celou dobu (vzhledem k tomu, jak blbě byl kruh udělaný), tak si to nemusela vidět. A kdybys ten můj příspěvek přečetla pečlivěji, tak tam uvidíš, že podle mě je přenesená agresivita něco jiného, než když jde pes po pánovi s úmyslem ho kousnout

13.12.2006 09:08

susan napsal(a):
Ahoj Libo Zuzi já jsem ale nepsala, že šel po tobě. A těmi starostmi jsem myslela právě to, žas měla plné ruce Agiho a tudíž si nemůžeš pamatovat každý jeho pohyb. Kdyby stál v klidu a jednou se ohnal, tak si to zaregistruješ, ale protože s sebou mrskal celou dobu (vzhledem k tomu, jak blbě byl kruh udělaný), tak si to nemusela vidět. A kdybys ten můj příspěvek přečetla pečlivěji, tak tam uvidíš, že podle mě je přenesená agresivita něco jiného, než když jde pes po pánovi s úmyslem ho kousnout

to jediné co si z kruhu dobře pamatuju, je každý jeho pohyb, zavrčení a vystartování! zaregistrovala sem opravdu všechno. četla sem pečlivě, nerozšlišuji jestli jde pes po pánovi jen tak nebo z onoho údajného důvodu přenesené agresivity!!! pes se nemá co po pánovi ohánět, byť je na kohokoli nasranej sebevíc a ve stavu v jakým Agir byl, by jistě nešel po mojí ruce jen tak, aby si ji dal do tlamy....to by se nezarazil a rafnul! že se tam ruka připletla a on ji vyplyvnul, je věc naprosto odlišná. nemíním se tu dohadovat o něčem, u čehož sem byla nejblíž ze všech a vím, jak to doopravdy bylo. a když ste si něčeho takového všimli, mrzí mě, že každý mlčel, že se to neřešilo třeba hned na výstavě, hlavně že se to v tichosti podrbalo, to kamarádi nedělají....

maťa

13.12.2006 11:54
maťa

dargan napsal(a):

Ahojky všem

Lucko / Káčo /, k tvému dnešnímu svátku ti se štěndama přejeme pohodu a klid pro dnešní den, úsměv na tváři a co nejvíc prosluněný den

A posíláme alespoň virtuální "mlsku"

13.12.2006 12:27

maťa napsal(a):
Ahojky všem

Lucko / Káčo /, k tvému dnešnímu svátku ti se štěndama přejeme pohodu a klid pro dnešní den, úsměv na tváři a co nejvíc prosluněný den

A posíláme alespoň virtuální "mlsku"

Tak tady jeden pozdrav od nasi Jesicy a pripojujeme se k prani ke svatku

13.12.2006 12:30

jesie napsal(a):
Tak tady jeden pozdrav od nasi Jesicy a pripojujeme se k prani ke svatku

A jedna hadanka...Najdi Kavkazaka....

13.12.2006 12:57

bllerkovaci napsal(a):
to jediné co si z kruhu dobře pamatuju, je každý jeho pohyb, zavrčení a vystartování! zaregistrovala sem opravdu všechno. četla sem pečlivě, nerozšlišuji jestli jde pes po pánovi jen tak nebo z onoho údajného důvodu přenesené agresivity!!! pes se nemá co po pánovi ohánět, byť je na kohokoli nasranej sebevíc a ve stavu v jakým Agir byl, by jistě nešel po mojí ruce jen tak, aby si ji dal do tlamy....to by se nezarazil a rafnul! že se tam ruka připletla a on ji vyplyvnul, je věc naprosto odlišná. nemíním se tu dohadovat o něčem, u čehož sem byla nejblíž ze všech a vím, jak to doopravdy bylo. a když ste si něčeho takového všimli, mrzí mě, že každý mlčel, že se to neřešilo třeba hned na výstavě, hlavně že se to v tichosti podrbalo, to kamarádi nedělají....

Asi jsi si ještě nevšimla, že to tady není o kamarádství, ale o nesmyslném kvokání

13.12.2006 13:47

jesie napsal(a):
A jedna hadanka...Najdi Kavkazaka....

Moc díky za přáníčka, virtuální mlska nemá chybu, určitě si dám ke kafíčku .

maťa

13.12.2006 13:56
maťa

kaca napsal(a):
Moc díky za přáníčka, virtuální mlska nemá chybu, určitě si dám ke kafíčku .

Tak přeju dobrou chuť

Mně tyhle mlsky dělá Míťa, když je náááhodou doma a má čas, neb je cvok a baví ho to kulinaření se vším možným

Jindří, kavkazáka sem našla, tedy spíš ocas , ale jak tam je ten spodek z kotle na vodu....používáte to jako gril? A je to dobré?

13.12.2006 15:22

maťa napsal(a):
Tak přeju dobrou chuť

Mně tyhle mlsky dělá Míťa, když je náááhodou doma a má čas, neb je cvok a baví ho to kulinaření se vším možným

Jindří, kavkazáka sem našla, tedy spíš ocas , ale jak tam je ten spodek z kotle na vodu....používáte to jako gril? A je to dobré?

Zuzko fakt nemá smysl tohle řešit. Každý na to má svůj názor. Myslím, že by nerafnul, ale to je jedno. Když psa štvou psi v kruhu a on se najednou trhne a chňapne na druhou stranu, tak nevím jak jinak to nazvat, než ohnáním. Možná pro to jiný název znáš, já mám v tomto asi omezenou slovní zásobu A nemyslím tím, že šel po tvojí ruce, ta mu prostě skončila v hubě, protože byla v místě, kam se ohnal, nebo jak se tomu říká.
A neřešily jsme to nijak složitě, jsme to, jen jsme to jako přenesenou agresivitu označily. Fakt nám nepřišlo důležité na to celou dobu myslet, pak tě odchytit a řešit to. Takže nic se v tichosti nepodrbalo, tak nemusíš hned startovat Že jsem vůbec něco psala A DEDAVSEVEDA PROSÍM, AŤ SI JDE NESMYSLNĚ KVOKAT NĚKAM JINAM

13.12.2006 15:48

susan napsal(a):
Zuzko fakt nemá smysl tohle řešit. Každý na to má svůj názor. Myslím, že by nerafnul, ale to je jedno. Když psa štvou psi v kruhu a on se najednou trhne a chňapne na druhou stranu, tak nevím jak jinak to nazvat, než ohnáním. Možná pro to jiný název znáš, já mám v tomto asi omezenou slovní zásobu A nemyslím tím, že šel po tvojí ruce, ta mu prostě skončila v hubě, protože byla v místě, kam se ohnal, nebo jak se tomu říká.
A neřešily jsme to nijak složitě, jsme to, jen jsme to jako přenesenou agresivitu označily. Fakt nám nepřišlo důležité na to celou dobu myslet, pak tě odchytit a řešit to. Takže nic se v tichosti nepodrbalo, tak nemusíš hned startovat Že jsem vůbec něco psala A DEDAVSEVEDA PROSÍM, AŤ SI JDE NESMYSLNĚ KVOKAT NĚKAM JINAM

Milé dámy, nejste doma v kuchyni, ale na veřejném fóru, takže se mě tady těžko zbavíte
Nicméně v jednom se shodnem, sem opravdu nemá cenu nic psát, protože toto není diskuse, ale demagogie, každý si myslí, že kavkazák je přesně takový jaký je jeho jedinec, vše ví nejlépe, všude byl, všechno zná, nic ho nemůže překvapit
Zuzka Nevrlá jediná ví, že Agir se po ní neohnal, i když všichni okolo kruhu viděli, že ano a že jí nekousnul to už je druhá věc. Ale přece to nepřizná , když svého psa perfektně zvládá, přenesenou agresivitu nemá, její feně by ucho neukousl...
Každopádně, když se chci , jdu sem a sleduji slepičky na bidýlku a obdivuji těch pár jedinců, kteří mají sílu jim oponovat a snaží se jim poopravit jejich názory!

13.12.2006 15:52

susan napsal(a):

Ahoj ve spolek
mně teda nepříjde nic diného když je pes rozvášněn - páníček se ho snaží usměrnit a on se ožene po pánovi a jeho ruka mu skončí v tlamě - je to pro mně vcelku "přirozené"
Když bude Bred řvát na vodíku na jinýho psa a bude ho chtít sežrat , tak neni vyloučeno , že se po mně neožene když ho budu chtít usměrnit.přijde mi to normální.A jistě když zjistí,že jsem to JÁ kdo ho usměrnuje tak mně jasně nesežere
takže proč se za to stydět ????Nemyslím,že je to o výchově nebo o tom kdo kolik má psů!!!
Každý své psy vychovává všechny stejně a přeci je každý jiný !! Někdo má jednoho a je celej den zavřenej v kotci a někdo jich má 5 a chodí s nima ven.....Takže o tom to taky neni !!Každé zvíře je osobnost jako člověk
Toť můj názor

13.12.2006 15:59

nada napsal(a):
Ahoj ve spolek
mně teda nepříjde nic diného když je pes rozvášněn - páníček se ho snaží usměrnit a on se ožene po pánovi a jeho ruka mu skončí v tlamě - je to pro mně vcelku "přirozené"
Když bude Bred řvát na vodíku na jinýho psa a bude ho chtít sežrat , tak neni vyloučeno , že se po mně neožene když ho budu chtít usměrnit.přijde mi to normální.A jistě když zjistí,že jsem to JÁ kdo ho usměrnuje tak mně jasně nesežere
takže proč se za to stydět ????Nemyslím,že je to o výchově nebo o tom kdo kolik má psů!!!
Každý své psy vychovává všechny stejně a přeci je každý jiný !! Někdo má jednoho a je celej den zavřenej v kotci a někdo jich má 5 a chodí s nima ven.....Takže o tom to taky neni !!Každé zvíře je osobnost jako člověk
Toť můj názor

Nadi

cipalka

13.12.2006 17:37
cipalka

dedavseved napsal(a):
Milé dámy, nejste doma v kuchyni, ale na veřejném fóru, takže se mě tady těžko zbavíte
Nicméně v jednom se shodnem, sem opravdu nemá cenu nic psát, protože toto není diskuse, ale demagogie, každý si myslí, že kavkazák je přesně takový jaký je jeho jedinec, vše ví nejlépe, všude byl, všechno zná, nic ho nemůže překvapit
Zuzka Nevrlá jediná ví, že Agir se po ní neohnal, i když všichni okolo kruhu viděli, že ano a že jí nekousnul to už je druhá věc. Ale přece to nepřizná , když svého psa perfektně zvládá, přenesenou agresivitu nemá, její feně by ucho neukousl...
Každopádně, když se chci , jdu sem a sleduji slepičky na bidýlku a obdivuji těch pár jedinců, kteří mají sílu jim oponovat a snaží se jim poopravit jejich názory!

hele, ty anonymní chudáčku, beztak jseš jednou z těch slepiček na bidýlku, které tady tak obdivuješ, tak to na nás nehraj nesmyslné kvokání bude podle mého slepičího mozečku vyhledávat jenom ten, kdo se ho sám účastní, že.... a ten tvůj mejl mě fakt pobavil

13.12.2006 18:01

susan napsal(a):
Nadi

Maťo,správně....psa jsi našla....kotel opravdu používáme na grilovačky,je to skvělé a bylo to zadarmo...zejména masíčko je řádně propečené na co to vyhazovat,když to ještě poslouží

děd vševěd je můj favorit,minule mi dokonce usměrňoval ve výchově...předpokládám,že je to někdo,kdo má doma nejenom dvojčata,ale i několik KAO a svými vědomostmi by nás hravě všechny strčil do kapsy

cipalka

13.12.2006 18:10
cipalka

jesie napsal(a):
Maťo,správně....psa jsi našla....kotel opravdu používáme na grilovačky,je to skvělé a bylo to zadarmo...zejména masíčko je řádně propečené na co to vyhazovat,když to ještě poslouží

děd vševěd je můj favorit,minule mi dokonce usměrňoval ve výchově...předpokládám,že je to někdo,kdo má doma nejenom dvojčata,ale i několik KAO a svými vědomostmi by nás hravě všechny strčil do kapsy

jóóó, Jindři, dědvševěd by nám ukázal, jak vést domácnost

13.12.2006 19:52

jesie napsal(a):

Naďo
Děda Vševěd hlavně má málokdy čas se vůbec na tuto diskusi dívat, protože je časově zaneprázdněn podstatnějšími aktivitami než kvokáním .
Ale rád se potěší čas od času jednoduchostí druhých
Takže ko, ko, ko, dák - musím ve vašem jazyce, abyste mi rozuměly, zatím se tu mějte hezky, milé kamarádky

13.12.2006 19:55

cipalka napsal(a):
hele, ty anonymní chudáčku, beztak jseš jednou z těch slepiček na bidýlku, které tady tak obdivuješ, tak to na nás nehraj nesmyslné kvokání bude podle mého slepičího mozečku vyhledávat jenom ten, kdo se ho sám účastní, že.... a ten tvůj mejl mě fakt pobavil

Ale Alko, to není mail, to je příspěvek do diskuse

cipalka

13.12.2006 20:40
cipalka

dedavseved napsal(a):
Ale Alko, to není mail, to je příspěvek do diskuse

promiň, špatně jsem se vyjádřila, zřejmě jsem přecenila tvou nadměrnou inteligenci. tím mejlem jsem myslela tvou mejlovou adresu zřejmě i dědové vševědové mají své dny, kdy jim to moc nepálí...

maťa

13.12.2006 22:18
maťa

dedavseved napsal(a):
Naďo
Děda Vševěd hlavně má málokdy čas se vůbec na tuto diskusi dívat, protože je časově zaneprázdněn podstatnějšími aktivitami než kvokáním .
Ale rád se potěší čas od času jednoduchostí druhých
Takže ko, ko, ko, dák - musím ve vašem jazyce, abyste mi rozuměly, zatím se tu mějte hezky, milé kamarádky

Ha! Takže vy to Jindří používáte s úspěchem, ten spodek kotle, výtečně, děkuju
Já ho mám už asi tři roky v dřevníku s tím, že by se s toho dal udělat gril a moooc dobrej, ale nějak jsem furt neměla odvahu....každej furt ať si koupím ty nové a hezké v obchodě, a já si říkala proč, snad to není o vzhledu, ale o tom, co ten gril umí, že.....takže hnedka na jaře budu hučet do Míťy, ať mi s toho udělá super gril Mňam....už teď mi tečou sliny

Nooo a k dědečkovi vševědečkovi Nevím teda, proč si myslí, že jsme slepice, ale já mám o některých lidech taky různá mínění, ovšem rozhodně do těch mínění nezatahuji nevinná zvířátka
Toť za á...
A za bééé....kéž bych mohla říct, že všechno znám, všechno vím, a jen můj pes je takovej, jakej má správný pes být.....se obávám, že tohle nebudu moci říct ani za devadesát let....ba ani za stodvacet
Ale vše má svá pozitiva, a proto jsem ráda, že spoustu věcí nevím a mohu se doučovat a poučovat, že moji psi nejsou dokonalost sama, neb to by mě nebavilo, a že jsem ještě všude nebyla, neb bych se pak neměla na co těšit, v co doufat.....

Tak a jdem se vyvenčit a chrnět

14.12.2006 17:54

maťa napsal(a):
Ha! Takže vy to Jindří používáte s úspěchem, ten spodek kotle, výtečně, děkuju
Já ho mám už asi tři roky v dřevníku s tím, že by se s toho dal udělat gril a moooc dobrej, ale nějak jsem furt neměla odvahu....každej furt ať si koupím ty nové a hezké v obchodě, a já si říkala proč, snad to není o vzhledu, ale o tom, co ten gril umí, že.....takže hnedka na jaře budu hučet do Míťy, ať mi s toho udělá super gril Mňam....už teď mi tečou sliny

Nooo a k dědečkovi vševědečkovi Nevím teda, proč si myslí, že jsme slepice, ale já mám o některých lidech taky různá mínění, ovšem rozhodně do těch mínění nezatahuji nevinná zvířátka
Toť za á...
A za bééé....kéž bych mohla říct, že všechno znám, všechno vím, a jen můj pes je takovej, jakej má správný pes být.....se obávám, že tohle nebudu moci říct ani za devadesát let....ba ani za stodvacet
Ale vše má svá pozitiva, a proto jsem ráda, že spoustu věcí nevím a mohu se doučovat a poučovat, že moji psi nejsou dokonalost sama, neb to by mě nebavilo, a že jsem ještě všude nebyla, neb bych se pak neměla na co těšit, v co doufat.....

Tak a jdem se vyvenčit a chrnět

Jedna večerní "podzimní"- jestli se tak prosinec ještě dá nazvat...

15.12.2006 13:22

monika s napsal(a):
Jedna večerní "podzimní"- jestli se tak prosinec ještě dá nazvat...

Malá Agripka s velkým Opálem

15.12.2006 18:27

dargan napsal(a):

15.12.2006 18:32

nada napsal(a):

Pro Alku - ta holčička na poslední fotce - zůstává u nás - teda zatím nejen ona

15.12.2006 19:09

nada napsal(a):

Teda Naďo,ten Bredík je nejlepší chůva široko daleko.....

16.12.2006 07:16

jesie napsal(a):
Teda Naďo,ten Bredík je nejlepší chůva široko daleko.....

jojo ,on je zlatíčko :-))
a miminka ho mooc bavěj

16.12.2006 10:44

dargan napsal(a):

Ahojky dámy
Naďo TA holčička se mi začíná čím dál tím víc líbit. Neudělámě výměnu?
Jinak bych se ráda zeptala NE REJPALA,jak to chodí ve druhém klubu KPP. Máte někdo web adresu? Mě to přes vyhledávač nejde...
Děkujíííí

16.12.2006 11:48

dargan napsal(a):

http://www.kavkazaci.cz/
tady máš webovku na druhej klub.
A kluka nepotřebuju takže výměna nebude

maťa

17.12.2006 12:27
maťa

nada napsal(a):
http://www.kavkazaci.cz/
tady máš webovku na druhej klub.
A kluka nepotřebuju takže výměna nebude

Ahoooj

Přejeme všem krásné, klidné a veselé Vánoce a šťastný Nový rok, splněná přání, plno zdraví a spoustu radostí s chlupáčky

Batulka, Gerčulka, Kičikovník, Medvídek Lulu, Maťa a Míťa

cipalka

17.12.2006 19:18
cipalka

nada napsal(a):

Naďo, dík už jsem koukala i k Tobě na web, kdože to Breďajzovi zůstane na krku

19.12.2006 10:14

dargan napsal(a):

Pusto prázdno...
Koukala jsem,že se ten nápis při zmenšení mázne a nejde přečíst
Stojí tam -
Krásné Vánoce a pohodový rok 2007
Vám ze srdce přejí
Vítek,Verča a Láďa a samozřejně i naše smečka!!

19.12.2006 20:50

eavy napsal(a):
Pusto prázdno...
Stojí tam -
Vám ze srdce přejí

Dnes mi přišla fotečky Benjamína ZS u nových páníčků

20.12.2006 06:37

nada napsal(a):
Dnes mi přišla fotečky Benjamína ZS u nových páníčků

To je moc dobře, že Benjamin našel nový domov

sejtanova smecka

20.12.2006 09:46
sejtanova smecka

eavy napsal(a):
Pusto prázdno...
Stojí tam -
Vám ze srdce přejí

:-) Taky přidám PFko

20.12.2006 10:09

sejtanova smecka napsal(a):
:-) Taky přidám PFko

I my se přidáváme...

maťa

20.12.2006 10:11
maťa

kaca napsal(a):
I my se přidáváme...

No holky, krásný přáníčka
Jen ten sníh je takovej......vlezla bych si do těch vašich sněžných přáníček hned! Bo tyhle Vánoce vypadaj deštivo-blátivě Búúúúú.....ci snííížéééék

20.12.2006 10:22

maťa napsal(a):
No holky, krásný přáníčka
Jen ten sníh je takovej......vlezla bych si do těch vašich sněžných přáníček hned! Bo tyhle Vánoce vypadaj deštivo-blátivě Búúúúú.....ci snííížéééék

No, přiznám bez mučení, že ta fotka je z letošního března, ale když teď snížek není použila jsem tuto. On ten sníh k těm Vánocům tak nějak patří .

maťa

20.12.2006 10:30
maťa

kaca napsal(a):
No, přiznám bez mučení, že ta fotka je z letošního března, ale když teď snížek není použila jsem tuto. On ten sníh k těm Vánocům tak nějak patří .

Fikané čééče
Mám obavu, že jak ta zima ne a ne přilézt, bude tadyk pak trčet ještě v květnu A to zas teda nemusím, sníh v květnu.....ač minulý, či předminulý? už nevím, rok to tak bylo, zasadila jsem ven fazole a buch, do rána tuna sněhu Sem málem odjela k Chocholákovi

Aspoň troška snížku kdyby chtěla......teďka tady cosi poletuje, ale tak jemně a nenápadně.....ach jooooo

20.12.2006 11:00

maťa napsal(a):
Fikané čééče
Mám obavu, že jak ta zima ne a ne přilézt, bude tadyk pak trčet ještě v květnu A to zas teda nemusím, sníh v květnu.....ač minulý, či předminulý? už nevím, rok to tak bylo, zasadila jsem ven fazole a buch, do rána tuna sněhu Sem málem odjela k Chocholákovi

Aspoň troška snížku kdyby chtěla......teďka tady cosi poletuje, ale tak jemně a nenápadně.....ach jooooo

tak já se taky přidám

maťa

20.12.2006 11:03
maťa

monika s napsal(a):
tak já se taky přidám

Jéééé růžovej snííížžžžéééékk Tak ten bych brala hned!

20.12.2006 11:04

maťa napsal(a):
Fikané čééče

Ahoj všem chci Vám popřát Šťastné a veselé vánoce,mnoho úspěchů v novém roce,jak osobních tak i výstavních,chovatelských a hlavně hodně zdravíčka,ať nebolí srdíčka,to vám přeje Soňička,Petr Peťulka Berezína!!!

20.12.2006 13:50

bednarik petr napsal(a):
Ahoj všem chci Vám popřát Šťastné a veselé vánoce,mnoho úspěchů v novém roce,jak osobních tak i výstavních,chovatelských a hlavně hodně zdravíčka,ať nebolí srdíčka,to vám přeje Soňička,Petr Peťulka Berezína!!!

Zdravím a také se přidávám s přáníčkem a zároveň s pozvánkou na sledování pořadu Chcetě mě dne 6.1.2007 v 9:45 hodin, kde moji psi z chovatelské stanice Lištička: CH. Matiss spolu s pětiměsíčním Unikátem reprezentují plemeno kavkazského pasteveckého psa v miniseriálu o psích plemenech, který připravuje Česká televize v rámci tohoto pořadu. Jak se pejsci jako zástupci plemene předvedli , se můžete tedy podívat, pokud ovšem dodrží ČT termín vysílání.

21.12.2006 09:39

denisa napsal(a):
Zdravím a také se přidávám s přáníčkem a zároveň s pozvánkou na sledování pořadu Chcetě mě dne 6.1.2007 v 9:45 hodin, kde moji psi z chovatelské stanice Lištička: CH. Matiss spolu s pětiměsíčním Unikátem reprezentují plemeno kavkazského pasteveckého psa v miniseriálu o psích plemenech, který připravuje Česká televize v rámci tohoto pořadu. Jak se pejsci jako zástupci plemene předvedli , se můžete tedy podívat, pokud ovšem dodrží ČT termín vysílání.

Taky se přidávám a přeju všem pěkné svátky

21.12.2006 10:01

boriska napsal(a):
Taky se přidávám a přeju všem pěkné svátky

Přejeme všem krásné Vánoce

21.12.2006 10:04

denisa napsal(a):

Ahoj Deniso,tak to je super Už to píšu do kalendáře a těšim se,až vás všechny v telce uvidim Lenka

21.12.2006 17:05

ltuskova napsal(a):
Ahoj Deniso,tak to je super Už to píšu do kalendáře a těšim se,až vás všechny v telce uvidim Lenka

ahoj tohle jsem našel na netu je tam pár pěkných fotek kao ,http://www.youtube.com/watch?v=QDYKz2aVS3g

21.12.2006 17:45

dargan napsal(a):

pěkný
tak mi se taky přidáváme k přání klidu a míru

21.12.2006 19:22

nada napsal(a):
pěkný
tak mi se taky přidáváme k přání klidu a míru

Tak jednu z dneška a vrhnu se taky na PF ko

21.12.2006 19:39

jesie napsal(a):
Tak jednu z dneška a vrhnu se taky na PF ko

PF

21.12.2006 22:54

jesie napsal(a):
PF

Jindřiško, to je z loňska nebo tam u Vás máte sníh???

22.12.2006 13:02

susan napsal(a):
Jindřiško, to je z loňska nebo tam u Vás máte sníh???

Zuzko,jo,to je včerejší snížek...který bohužel už roztál tak snad alespoň po novém roce něco nasněží

maťa

22.12.2006 13:48
maťa

jesie napsal(a):
Zuzko,jo,to je včerejší snížek...který bohužel už roztál tak snad alespoň po novém roce něco nasněží

Tééda Jindří, já ci taky snííížžžééék búúúúúúúúú

Nám tadyk ani troška nenapadla, cosi sic poletovalo, ale na zem to nikdá nedolétlo Se s toho zblááázním!

Tady jeden Lulu s maxi buvolkou....menší už neměli a stejnak mu vydržela jen tři dny

maťa

22.12.2006 13:49
maťa

maťa napsal(a):
Tééda Jindří, já ci taky snííížžžééék búúúúúúúúú

Nám tadyk ani troška nenapadla, cosi sic poletovalo, ale na zem to nikdá nedolétlo Se s toho zblááázním!

Tady jeden Lulu s maxi buvolkou....menší už neměli a stejnak mu vydržela jen tři dny

A takhle hrdě se mazlí s Mú....má ji moooc rád

maťa

22.12.2006 13:53
maťa

maťa napsal(a):
A takhle hrdě se mazlí s Mú....má ji moooc rád

A poslední....správná trojka pod stolem....aneb dvě německé naháčky a jeden mini méďa

Jest mi jasné, vy už jste na štěnda kavkazáků zvyklé, a tedy vám nijak zvláštní a vzásní nepřijdou, ale já mám druhé vánoce a jsem z něj úplně posejřená, tož mě omluvte, že se furt "vystavujem"

maťa

22.12.2006 14:18
maťa

maťa napsal(a):
A poslední....správná trojka pod stolem....aneb dvě německé naháčky a jeden mini méďa

Jest mi jasné, vy už jste na štěnda kavkazáků zvyklé, a tedy vám nijak zvláštní a vzásní nepřijdou, ale já mám druhé vánoce a jsem z něj úplně posejřená, tož mě omluvte, že se furt "vystavujem"

Hmm....lépe řečeno se obávám, že i kdyby to bylo moje padesáté štěně, a néjen kavkazáka, budu z něho posejřená stejně....já prostě žiju kvůli psům....a ne oni kvůli mně.....a užívám se ji každý den, každou hodinu, minutu.....
TAK!

23.12.2006 13:30

maťa napsal(a):
Hmm....lépe řečeno se obávám, že i kdyby to bylo moje padesáté štěně, a néjen kavkazáka, budu z něho posejřená stejně....já prostě žiju kvůli psům....a ne oni kvůli mně.....a užívám se ji každý den, každou hodinu, minutu.....
TAK!

ahoj všem, posílám PFko

23.12.2006 18:01

marie m napsal(a):
ahoj všem, posílám PFko

Ahojky, taky se přidávám

25.12.2006 08:48

lmusa napsal(a):
Ahojky, taky se přidávám

Ahoj holky
Tak jak jste přežily včerejšek ?
Já už zase v rachotě
Útulek praská ve švech

25.12.2006 10:14

nada napsal(a):
Ahoj holky
Tak jak jste přežily včerejšek ?
Já už zase v rachotě
Útulek praská ve švech

Ahojky My to zvládli
Útulek praská ve švech a to tam beztak ještě nejsou ty "nevhodné dárky", viď ?

25.12.2006 10:24

lmusa napsal(a):
Ahojky My to zvládli
Útulek praská ve švech a to tam beztak ještě nejsou ty "nevhodné dárky", viď ?

Ahoj, my taky, už jsem ani nedoufala Nadi to pesů přibylo už za Štědrý večer ?? A Liba má pravdu, že tam ještě nejsou ti, co se omrzí za pár dní

25.12.2006 11:22

dargan napsal(a):

Ahojky
no právě "nevhodné dárečky " ještě nedorazily
doufám,že jich moc nebude páč je to síla , ještě že jsem dnes na telefonu a nemusim je venčit , bych si asi ušoupala nohy
A co dostali vaši pesani ?? Já dala mimčum pískaci hračky a kupodivu je zatknul Bredik a , že nedá a nedá a i na mimča vrčelTak před nima zdrhnul na stůl a vesele si požužlával a pískal
No je to moje největší mimi

25.12.2006 13:24

nada napsal(a):
Ahojky
no právě "nevhodné dárečky " ještě nedorazily
doufám,že jich moc nebude páč je to síla , ještě že jsem dnes na telefonu a nemusim je venčit , bych si asi ušoupala nohy
A co dostali vaši pesani ?? Já dala mimčum pískaci hračky a kupodivu je zatknul Bredik a , že nedá a nedá a i na mimča vrčelTak před nima zdrhnul na stůl a vesele si požužlával a pískal
No je to moje největší mimi

Chi chi Naďo, nemá on Bredík náhodou falešnou březost ?
Máša si našla dárečky pod stromečkem sama. Neomylně šáhla po pískací hračce a po botičce z buvolí kůže. Kjáře hračky nic neříkají, ona raději ty mlsky a Denyškovi bylo naděleno jako Mašíkovi Takže u nás vládla spokojenost

25.12.2006 14:17

lmusa napsal(a):
Chi chi Naďo, nemá on Bredík náhodou falešnou březost ?
Máša si našla dárečky pod stromečkem sama. Neomylně šáhla po pískací hračce a po botičce z buvolí kůže. Kjáře hračky nic neříkají, ona raději ty mlsky a Denyškovi bylo naděleno jako Mašíkovi Takže u nás vládla spokojenost

Tak to u nás taky spokojenost....tyčinky na čištění zubů...upekla jsem každému vánočku a přilepšila na granulých plus každému kus syrového masa (něco okolo 2kg na každého z výseku)....takže olizovali se až za ušima...

Naďo,jsem teda zvědavá,kolik chudáčků se k vám dostane,je to hnus

25.12.2006 17:20

jesie napsal(a):
Tak to u nás taky spokojenost....tyčinky na čištění zubů...upekla jsem každému vánočku a přilepšila na granulých plus každému kus syrového masa (něco okolo 2kg na každého z výseku)....takže olizovali se až za ušima...

Naďo,jsem teda zvědavá,kolik chudáčků se k vám dostane,je to hnus

tak vánočka u nás proběhla taky a štěnda si ji moooc pochvalovala
ted jsem zvědavá jak štěnda přečkaji Silvestra - jestli se budou bát rachejtlí

25.12.2006 18:46

nada napsal(a):
tak vánočka u nás proběhla taky a štěnda si ji moooc pochvalovala
ted jsem zvědavá jak štěnda přečkaji Silvestra - jestli se budou bát rachejtlí

Zdravím všechny a přeji pohodu a nějaký ten sníh,aspoň jako u nás.

25.12.2006 18:47

herbici napsal(a):
Zdravím všechny a přeji pohodu a nějaký ten sníh,aspoň jako u nás.

a další

25.12.2006 18:48

herbici napsal(a):
a další

a ještě

25.12.2006 18:52

herbici napsal(a):
a ještě

a poslední

25.12.2006 19:29

herbici napsal(a):
a poslední

Zdravím Herbíky
Jak to, že máte sníh ?? Vždyť jste jenom kousek od nás a my máme houby
Že vy máte nějaké známosti tam nahoře ?

25.12.2006 19:46

lmusa napsal(a):
Zdravím Herbíky
Jak to, že máte sníh ?? Vždyť jste jenom kousek od nás a my máme houby
Že vy máte nějaké známosti tam nahoře ?

No ten kousek je asi sto km a my už bydlíme dost vysoko na to,aby tu sněžilo.Dnes v noci a dopoledne taky sněžilo a máme to tu jak v mrazíkovi

25.12.2006 19:52

herbici napsal(a):
No ten kousek je asi sto km a my už bydlíme dost vysoko na to,aby tu sněžilo.Dnes v noci a dopoledne taky sněžilo a máme to tu jak v mrazíkovi

Aha, tak já koukla na adresu a vidím Karviná, tak si říkám, není to zase tak daleko od nás a ejhle mají sníh a my akorát bláto
Asi se budeme muset k vám do těch končin někdy kouknout, abych měla představu, kdeže to vlastně Embík a Škubánek bydlí

25.12.2006 19:58

lmusa napsal(a):
Aha, tak já koukla na adresu a vidím Karviná, tak si říkám, není to zase tak daleko od nás a ejhle mají sníh a my akorát bláto
Asi se budeme muset k vám do těch končin někdy kouknout, abych měla představu, kdeže to vlastně Embík a Škubánek bydlí

Karviná je už chvilku minulost.Teď bydlíme v nejvýchodnější obci republiky-Bukovec

25.12.2006 20:09

herbici napsal(a):
Karviná je už chvilku minulost.Teď bydlíme v nejvýchodnější obci republiky-Bukovec

Ahááá....tak to potom jóóóó......

25.12.2006 22:26

dargan napsal(a):

Tak já taky přihodím fotečku z dneční prochajdy, ale my nemáme ten snííížek :o/

25.12.2006 22:28

kaca napsal(a):
Tak já taky přihodím fotečku z dneční prochajdy, ale my nemáme ten snííížek :o/

...a Bondík sám...

25.12.2006 22:30

kaca napsal(a):
...a Bondík sám...

... a maminka Barborka...

25.12.2006 22:33

kaca napsal(a):
... a maminka Barborka...

...a naposledy, ještě jednou Bonďas, tentokrát se svým malým páníčkem...

26.12.2006 07:27

dargan napsal(a):

Ahoj všem
Tak Herbíci ten sníh Vám teda upřímně závidím Já bych ho teda až tak nemusela ,ale pro pejsky by to bylo žůůůžo:-))
Káčo a máš Bondíka u sebe nebo je u vašich ?? Koukám,že s maminou jsou kámoši,to je fajn

26.12.2006 13:12

nada napsal(a):
Ahoj všem
Tak Herbíci ten sníh Vám teda upřímně závidím Já bych ho teda až tak nemusela ,ale pro pejsky by to bylo žůůůžo:-))
Káčo a máš Bondíka u sebe nebo je u vašich ?? Koukám,že s maminou jsou kámoši,to je fajn

Tak tady foto z dnešní štěpánské procházky

26.12.2006 13:13

lmusa napsal(a):

A ještě

26.12.2006 13:16

lmusa napsal(a):

U nás je krásně a od rána svítí sluníčko jako v létě

26.12.2006 13:19

lmusa napsal(a):
U nás je krásně a od rána svítí sluníčko jako v létě

26.12.2006 13:23

lmusa napsal(a):

A poslední... a taky z dnešního dne. Neuvěřitelné počasí

26.12.2006 13:27

lmusa napsal(a):
A poslední... a taky z dnešního dne. Neuvěřitelné počasí

Líbo nejsou to náhodou fotky z jarní procházky ???
U nás je taky takhle krásně - tak , že by zima zkončila ještě než začala ??
Jinak pěkný fotečky !

26.12.2006 13:29

nada napsal(a):
Líbo nejsou to náhodou fotky z jarní procházky ???
U nás je taky takhle krásně - tak , že by zima zkončila ještě než začala ??
Jinak pěkný fotečky !

Díky Naďo Fotečky jsou ještě "teplé" z foťáku ! Před chvíli jsme přišli
Ale taky bych nevěřila, že jsou ze Štěpána

26.12.2006 16:03

lmusa napsal(a):
Díky Naďo Fotečky jsou ještě "teplé" z foťáku ! Před chvíli jsme přišli
Ale taky bych nevěřila, že jsou ze Štěpána

Taky přidám nějaké foto z dnešní procházky

26.12.2006 16:05

herbici napsal(a):
Taky přidám nějaké foto z dnešní procházky

další

26.12.2006 16:09

herbici napsal(a):
a ještě

a poslední,už radši nebudu provokovat

26.12.2006 19:34

herbici napsal(a):
a poslední,už radši nebudu provokovat

tak tak, moc tady neprovokujete s tím sněhem

26.12.2006 22:46

lmusa napsal(a):
tak tak, moc tady neprovokujete s tím sněhem

Zdravím vespolek a zvu Vás na své nové webové stránky, které jsou zatím ve výstavbě: www.daibo.websnadno.cz

27.12.2006 10:30

dargan napsal(a):

Přeji všem vše nej v Novém roce! A děkuji za milá slova. Dráček odešel, ale v mém srdíčku bude stále

28.12.2006 10:42

lida napsal(a):
Přeji všem vše nej v Novém roce! A děkuji za milá slova. Dráček odešel, ale v mém srdíčku bude stále

ahoj všem, tahle bez sněhu je i u nás

28.12.2006 16:00

dargan napsal(a):

Vyštrachala jsem nový webík, http://zkamennehodvora.blog.cz, se ani Šejtanka nepochlubila, že je Artuš opět tatínkem .

28.12.2006 17:38

kaca napsal(a):
Vyštrachala jsem nový webík, http://zkamennehodvora.blog.cz, se ani Šejtanka nepochlubila, že je Artuš opět tatínkem .

Hlasim,ze na severu čech sněží a sněží celé odpoledne,naadlo zatím 5 cm sněhu a nevypadá to,že by mělo přestat!! Tak se snad dočkáme všichni,my zítra zapřaháme Cerbíka a jedemeeeeeeeeee

Takže...žádní falešní soby......ale Kavkázáci!!!

28.12.2006 18:38

jesie napsal(a):
Hlasim,ze na severu čech sněží a sněží celé odpoledne,naadlo zatím 5 cm sněhu a nevypadá to,že by mělo přestat!! Tak se snad dočkáme všichni,my zítra zapřaháme Cerbíka a jedemeeeeeeeeee

Takže...žádní falešní soby......ale Kavkázáci!!!

tak tiše závidíme,kolem Olomouce nic není ani vločka!!!,a to máme nové postroj že sme chtěle abe bereza vozela děcko.

sejtanova smecka

28.12.2006 19:21
sejtanova smecka

kaca napsal(a):

Teda Lucko, kde jsi to vyštrachala Poslední dobou mírně nestíhám a s Artušátkama jsem se zapomněla pochlubit, stejně tak s Chároňtama

28.12.2006 19:23

Teda Lucko, kde jsi to vyštrachala Poslední dobou mírně nestíhám a s Artušátkama jsem se zapomněla pochlubit, stejně tak s Chároňtama

Vyštrachala to jistě u Ciry na webu Nám prostě nic neutajíš A jaký Chárončata, něco mi uniklo?

sejtanova smecka

28.12.2006 19:25
sejtanova smecka

bllerkovaci napsal(a):
Vyštrachala to jistě u Ciry na webu Nám prostě nic neutajíš A jaký Chárončata, něco mi uniklo?

Chároňata jsou už cca 4 týdny stará, mamina je Axa Nufira Musím aktualizovat www

28.12.2006 19:32

Chároňata jsou už cca 4 týdny stará, mamina je Axa Nufira Musím aktualizovat www

Jo ták, tak to gratuluju k potomkům

sejtanova smecka

28.12.2006 19:42
sejtanova smecka

bllerkovaci napsal(a):
Jo ták, tak to gratuluju k potomkům

Díky! Jo a my už tu máme taky sníh

28.12.2006 19:49

No to je teda binec, my jsme 20 kiláků pod Pradědem a nic A tady je důkaz...

28.12.2006 19:59

Artušátka jsem vyštrachala u Ciry na webu, přesně jak říká Zuzik , Chároňata hned doplňuji na můj webík mezi vrhy po chovných psech .
A sníh leží i u nás v Praze, jsem jenom zvědavá jak dlouho vydrží.

28.12.2006 20:04

Malý dotázek na Šejtanku: Jak se jmenuje CHS, kde mají Chárońata?

sejtanova smecka

28.12.2006 20:10
sejtanova smecka

kaca napsal(a):
Malý dotázek na Šejtanku: Jak se jmenuje CHS, kde mají Chárońata?

Stanice se jmenuje Mevyfra

28.12.2006 20:23

Stanice se jmenuje Mevyfra

Ď

Přidejte reakci

Přidat smajlík