Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.12.2006 12:43

Dobrý den. Mám doma 4měsíční fenku labradora. Je moc hodná a šikovná, ale problém nastane, když jdeme na procházku. Jakmile někoho vidí, tak si sedne a čeká , co se bude dít. Nemohu ji dostat do pohybu do té doby, než je ten člověk z dohledu. To samé se opakuje, když potkáme psa, ale to si i lehá. Co mám dělat?

19.12.2006 14:58

lucka85 napsal(a):
Dobrý den. Mám doma 4měsíční fenku labradora. Je moc hodná a šikovná, ale problém nastane, když jdeme na procházku. Jakmile někoho vidí, tak si sedne a čeká , co se bude dít. Nemohu ji dostat do pohybu do té doby, než je ten člověk z dohledu. To samé se opakuje, když potkáme psa, ale to si i lehá. Co mám dělat?

měla jsem ten samý problém, brala jsem svýho hafana hodně po městě a tam kde je sposty lidí. časem to přejde až si zvykne

19.12.2006 15:31

lucka85 napsal(a):

Měla jsem stejný problém. Je potřeba brát pejska mezi lidi, aby si zvyknul. Mě se zastavovala i když byly ulice prázdné. Ale s věkem se rozchodila. Přeju hodně trpělivosti.

Přidejte reakci

Přidat smajlík