ahojte pridajte nejake pekne obrazky pitbullov najlpesie ak tych vasich ,ale aj tie z netu potesia,,
rokimondo
napsal(a):
ahojte pridajte nejake pekne obrazky pitbullov najlpesie ak tych vasich ,ale aj tie z netu potesia,,
Ahoj. Dej si tady do vyhledávače slovo Mafán a uvidíš mého skoropita. A jestli tě zajímají útulkoví, mrkni na www.bull-v-nouzi.estranky.cz a kdybys mi chtěl(a?) s tímhle webíkem helfnout, budu jen ráda. Potřebovala bych někoho ze Slovenska, kdo bude hlídat a posílat slovenské útulkové bully.
impact
napsal(a):
Ahoj. Dej si tady do vyhledávače slovo Mafán a uvidíš mého skoropita. A jestli tě zajímají útulkoví, mrkni na www.bull-v-nouzi.estranky.cz a kdybys mi chtěl(a?) s tímhle webíkem helfnout, budu jen ráda. Potřebovala bych někoho ze Slovenska, kdo bude hlídat a posílat slovenské útulkové bully.
Tady je ten náš při zimních hrátkách (samozřejmě loni v zimě).
jarka
napsal(a):
Tady je ten náš při zimních hrátkách (samozřejmě loni v zimě).
Tak přidávám dva moje hajzlíky:-)
nerosekdas
napsal(a):
Tak přidávám dva moje hajzlíky:-)
a pan starosta:-))
nerosekdas
napsal(a):
a pan starosta:-))
Dobrý večer,zdravíme všechny milovníky pitbulíků,stafordíků,bulíků a podobně sladkých hafanů.Posílám pár foteček naší princezny.
sarinka
napsal(a):
Dobrý večer,zdravíme všechny milovníky pitbulíků,stafordíků,bulíků a podobně sladkých hafanů.Posílám pár foteček naší princezny.
Sárinka
sarinka
napsal(a):
Sárinka s paničkou
Jednou Sáríka hledáme,hledáme a hledáme,já už nešťastná,že se nám psice propadla do země a sledujte,kde jsme jí našli.....
sarinka
napsal(a):
Jednou Sáríka hledáme,hledáme a hledáme,já už nešťastná,že se nám psice propadla do země a sledujte,kde jsme jí našli.....
Co jste říkali?
rokimondo
napsal(a):
stranku bull v nouzi poznam a ak treba tak rada pomozem ak to bude v mojich silaach
neviniatko
berta
napsal(a):
Tak přidávám naše holky.
Sárinka je nádherná, moc mi připomíná naši Bertu.
rokimondo
napsal(a):
su prekraaasne...
A takhle odpočívá v autě naše Berta.
berta
napsal(a):
A takhle odpočívá v autě naše Berta.
Ahojky jsou strasne mocinky klasni...upe roztomiloucci...ale nemate negdy strach aby nekoho nepokousali??...newim pred temito psi mam respakt mnohem vetsi nez RTW nebo nejakym takovym...prijdou mi od pohledu uz takovy rvaci i gdyz se mi tito psy strasne mocinky libi...chtela bych si negdy takoveho poridit ale bojim se ptz s nimi nemam zkusenost ze je nezvladnu...tak prosim nejake rady a zkusenosti o techto pejscich...a jestli se daji chovat treba s boxerem nebo cane corso??...
nicolll
napsal(a):
Ahojky jsou strasne mocinky klasni...upe roztomiloucci...ale nemate negdy strach aby nekoho nepokousali??...newim pred temito psi mam respakt mnohem vetsi nez RTW nebo nejakym takovym...prijdou mi od pohledu uz takovy rvaci i gdyz se mi tito psy strasne mocinky libi...chtela bych si negdy takoveho poridit ale bojim se ptz s nimi nemam zkusenost ze je nezvladnu...tak prosim nejake rady a zkusenosti o techto pejscich...a jestli se daji chovat treba s boxerem nebo cane corso??...
Ahoj Nicoll - my s manželem tyhle tzv. " bojový" (jak já to nesnáším) hafany MILUJEME a kdybych jsme mohli mít 1000 psů,tak všichni jsou tyhle.Jsou to hrozný zlatíčka a každej kdo zná naší Sáru,tak říká,že není mazlivějšího hafana
Se ostatníma psama je to různý,byla v poho,ale když jí napadlo x psů mezi nimi jí visel na pysku čivavak
,tak dneska snese jen takový ty chlupaťáky malý,jezevčíky atd.Je to různý,tuhle jsme byli na vychajdě a přiběhly k ní 3 westicí-holky-Sára na zádech a oni po ní rajtovaly,dělaly si s ní co chtěly
Moje ségra má dominantního beagla a s ním to někdy jiskří,ale jen když je na jejím teritoriu.Jinak naše Sára je takovej rozmazlenec,že mít k ní jinýho hafana,tak se utrápí
-je na nás hrozně fixovaná-sedí s náma i na záchodě
Jinak-vřele doporučuju,pitasové jsou osobnosti,ale až na jednoho,všechny co znám jsou hrozný líbadla a mazlidla.S pozdravem B a S
sarinka
napsal(a):
Ahoj Nicoll - my s manželem tyhle tzv. " bojový" (jak já to nesnáším) hafany MILUJEME a kdybych jsme mohli mít 1000 psů,tak všichni jsou tyhle.Jsou to hrozný zlatíčka a každej kdo zná naší Sáru,tak říká,že není mazlivějšího hafana
Se ostatníma psama je to různý,byla v poho,ale když jí napadlo x psů mezi nimi jí visel na pysku čivavak
,tak dneska snese jen takový ty chlupaťáky malý,jezevčíky atd.Je to různý,tuhle jsme byli na vychajdě a přiběhly k ní 3 westicí-holky-Sára na zádech a oni po ní rajtovaly,dělaly si s ní co chtěly
Moje ségra má dominantního beagla a s ním to někdy jiskří,ale jen když je na jejím teritoriu.Jinak naše Sára je takovej rozmazlenec,že mít k ní jinýho hafana,tak se utrápí
-je na nás hrozně fixovaná-sedí s náma i na záchodě
Jinak-vřele doporučuju,pitasové jsou osobnosti,ale až na jednoho,všechny co znám jsou hrozný líbadla a mazlidla.S pozdravem B a S
Strach že někoho pokoušou? Jo, mám strach, že k nám vleze sousedovic kočka, to by pravděpodobně nepřežila. Jinak s touto fenou mám canicterapeutické zkoužky. A že to bylo tvrdé přezkoušení. Bylo tam dost vyloučených švýcarských bílých ovčáků a setrů za labilitu a vrčení. S tím naše pitbulka neměla problémy. Jediný její problém byl, že bere dost rychle pamlsek a klient se může polekat, to budeme muset ještě vypilovat. Jinak pitbul je pes, jako každý jiný, ale musí člověk na něj být důsledný. Laskavý, ale důsledný. Je pravda, že jeho síla je hodně veliká, ale většinou ji použije až v krajním případě, kdy už by každé jiné plemeno dávno někoho pokousalo, pitbul stále varuje. Jinak pit je jedno z nejlépe ukradnutelných psů, proto většina lidí, kdo má pity, mají i nějaké jiné plemeno, ostré na lidi, aby jim pity někdo neukradl. Pit je výborný obranář, který za vás dá život, když vás někdo napadne, ale když má hlídat zahradu, tak jej pravděpodobně ukradnou i s úrodou.
rokimondo
napsal(a):
Posílám moji Amálku :-)
anuska
napsal(a):
Posílám moji Amálku :-)
Nějak ji focení nebere :-) Ale vypadá jako modelka :-)
anuska
napsal(a):
Nějak ji focení nebere :-) Ale vypadá jako modelka :-)
Ještě jednu s kamoškou Majky (na té se aspoň tváří jako pitbull :-) )
anuska
napsal(a):
Tu je nasa Scooby...musim este pohladat lepsie fotky ...nie je to celkom pittbul, ale krizenec
nikitta
napsal(a):
Tu je nasa Scooby...musim este pohladat lepsie fotky ...nie je to celkom pittbul, ale krizenec
a este jedna
berta
napsal(a):
Strach že někoho pokoušou? Jo, mám strach, že k nám vleze sousedovic kočka, to by pravděpodobně nepřežila. Jinak s touto fenou mám canicterapeutické zkoužky. A že to bylo tvrdé přezkoušení. Bylo tam dost vyloučených švýcarských bílých ovčáků a setrů za labilitu a vrčení. S tím naše pitbulka neměla problémy. Jediný její problém byl, že bere dost rychle pamlsek a klient se může polekat, to budeme muset ještě vypilovat. Jinak pitbul je pes, jako každý jiný, ale musí člověk na něj být důsledný. Laskavý, ale důsledný. Je pravda, že jeho síla je hodně veliká, ale většinou ji použije až v krajním případě, kdy už by každé jiné plemeno dávno někoho pokousalo, pitbul stále varuje. Jinak pit je jedno z nejlépe ukradnutelných psů, proto většina lidí, kdo má pity, mají i nějaké jiné plemeno, ostré na lidi, aby jim pity někdo neukradl. Pit je výborný obranář, který za vás dá život, když vás někdo napadne, ale když má hlídat zahradu, tak jej pravděpodobně ukradnou i s úrodou.
Tak to je svatá pravda. Já mám strach ho nechat i u trafiky, kam si skočím pro gíga. Páč ten by odešel asi s každým.
rokimondo
napsal(a):
Tak mi to nedá a přidám se se svým skoropitem.
rokimondo
napsal(a):
Aaron - pitbull
slecnanikdo
napsal(a):
Oba předtím samozřejmě roztrhali figuranta na cucky.
Sara
narozena 1.3.2006
ja a sara
rokimondo
napsal(a):
Naši čoklíci již mají své webovky :-)
http://www.apbt.estranky.cz/
mucholabka
napsal(a):
Naši čoklíci již mají své webovky :-)
http://www.apbt.estranky.cz/
Ahoj mucholabko!Chtěla jsem ti napsat na stránky,ale nemáš tam návštěvku,tak ti píšu sem!Máš moc hezké stránky a nádherné psy!Ten pes je fakt super i buca je úžasná!ať se vám daří ve výcviku i tak normálně!Zase někdy třeba na výstavě,voříškiádě...Ahoj Katka a kokr Rendy http://www.vandal.rozhled.cz
rokimondo
napsal(a):
Moje fenka Angela
rokimondo
napsal(a):
Naši zmetci
ustulina
napsal(a):
Naši zmetci
Taky prispivam pitbulkem, a zaroven nabizim stenatka na prodej.Jsou cernobila a jeden hendobily. Na fotce je tatinek stenat kdyz byl mimino.
Kontakt 607 589 621 Brno
sunin
napsal(a):
Taky prispivam pitbulkem, a zaroven nabizim stenatka na prodej.Jsou cernobila a jeden hendobily. Na fotce je tatinek stenat kdyz byl mimino.
Kontakt 607 589 621 Brno
A tady mamina stenat.
sunin
napsal(a):
A tady mamina stenat.
Mate moc pekne pitbuliky!
Prikladam foto nasi Mafie. Letos ji bude 12 let.
laila
napsal(a):
Mate moc pekne pitbuliky!
Prikladam foto nasi Mafie. Letos ji bude 12 let.
Mafie
rokimondo
napsal(a):
Aaron, já a Jessie
rokimondo
napsal(a):
Aaronek u vody
rokimondo
napsal(a):
Aaronek u vody podruhé
rokimondo
napsal(a):
Jessie ve vodě
rokimondo
napsal(a):
Jessie ve vodě podruhé
slecnanikdo
napsal(a):
Přece nám pitbullíci zase nezapadnou...
Moje drahá polovička si nastavila automatické přihlášení na sebe, takže se tu já prostě nepřihlásím..
Boa a redsnake (Tina a Aleš)
Naše skoro 5-ti měsíční Brutální Nikita
redsnake
napsal(a):
Moje drahá polovička si nastavila automatické přihlášení na sebe, takže se tu já prostě nepřihlásím..
Boa a redsnake (Tina a Aleš)
Naše skoro 5-ti měsíční Brutální Nikita
tak to se naše Nikitka rozhodla slavit měsíčninky (to je něco jako narozky ale každý měsíc... a druhý den otravovala, že chce i dninky..
) a slavili jsme to šlehačkou
redsnake
napsal(a):
tak to se naše Nikitka rozhodla slavit měsíčninky (to je něco jako narozky ale každý měsíc... a druhý den otravovala, že chce i dninky..
) a slavili jsme to šlehačkou
boa a redsnake
napsal(a):
Bobeš, cvrček, Nikuší klokuší, myška, prostě náš miláček milovanej!!!
boa a redsnake
napsal(a):
Bobeš, cvrček, Nikuší klokuší, myška, prostě náš miláček milovanej!!!
boa a redsnake
napsal(a):
Niké a moje nejoblíbenější botka (už není moje )
boa a redsnake
napsal(a):
Niké a moje nejoblíbenější botka (už není moje )
rokimondo
napsal(a):
Dělala jsem obrázek, ale nevím celé jméno , prostě Shaga :-)
slecnanikdo
napsal(a):
Jessie
náš Buráček když jsme si ho donesli domů
katul
napsal(a):
náš Buráček když jsme si ho donesli domů
Buráček na srazu amerik s kámočkou Bessy
katul
napsal(a):
Buráček na srazu amerik s kámočkou Bessy
Buák ve svých 6měsících s dcerou Natálkou
katul
napsal(a):
Buák ve svých 6měsících s dcerou Natálkou
Nikuška, cca 3 měsíce, Lipno
boa a redsnake
napsal(a):
Pohodička, klídeček a .... tabáček
Nene, není to týrání našeho hafa, je to spící Nikuška, a kamoš, milovník pitů z ní udělal "hospodskýho balíka"
boa a redsnake
napsal(a):
Pohodička, klídeček a .... tabáček
Nene, není to týrání našeho hafa, je to spící Nikuška, a kamoš, milovník pitů z ní udělal "hospodskýho balíka"
Nikuška s pánečkem a výlet na kleť no jo, byla to makačka, a nejvíc energie měl pořád a neustále kdo??? Nikuša! Jen když se šlo na rozlednu, tak páneček řekl, že do těch schodů nejde (nemá rád výšky) Nikuša vyšlápla 4 schůdky, tak jsem výtězoslavně zahlásila, že když jde i Niky, tak on musí taky, a Niky se podívala nahoru, stáhla uši, ocas a utekla dolů a zaboha jsem ji nemohla dostat do schodů... tak jsem ji nakonec musela vzít jak mimčo na ruky... Takový podraz na paničku
boa a redsnake
napsal(a):
Nikuška s pánečkem a výlet na kleť no jo, byla to makačka, a nejvíc energie měl pořád a neustále kdo??? Nikuša! Jen když se šlo na rozlednu, tak páneček řekl, že do těch schodů nejde (nemá rád výšky) Nikuša vyšlápla 4 schůdky, tak jsem výtězoslavně zahlásila, že když jde i Niky, tak on musí taky, a Niky se podívala nahoru, stáhla uši, ocas a utekla dolů a zaboha jsem ji nemohla dostat do schodů... tak jsem ji nakonec musela vzít jak mimčo na ruky... Takový podraz na paničku
Poslední foto, opět výlet na Kleť, Jížní Čechy, Nikuška a panička... cca 5a půl měsíce
boa a redsnake
napsal(a):
Poslední foto, opět výlet na Kleť, Jížní Čechy, Nikuška a panička... cca 5a půl měsíce
Fenka Elinka
rokimondo
napsal(a):
tak to je nás Buráček........ je to mazel a má zálibu mi šlapat neustále na nohy, někdy mám pocit že zašílím
katul
napsal(a):
tak to je nás Buráček........ je to mazel a má zálibu mi šlapat neustále na nohy, někdy mám pocit že zašílím
A tenhle čeká na nového páníčka v Troji!!!
petra136
napsal(a):
A tenhle čeká na nového páníčka v Troji!!!
A ještě jeden:
petra136
napsal(a):
A ještě jeden:
A další, chudáci, tam jich je, ještě myslím jeden. Najde se někdo, hned bych si některého vzala, ale mám malé děti.
petra136
napsal(a):
A další, chudáci, tam jich je, ještě myslím jeden. Najde se někdo, hned bych si některého vzala, ale mám malé děti.
Tady je:
petra136
napsal(a):
Tady je:
Kdyby jste měl někdo zájem více info je na: www.upoz.cz
petra136
napsal(a):
Kdyby jste měl někdo zájem více info je na: www.upoz.cz
Buči
1982
napsal(a):
Zase Bučánek
A ještě jednou Buči,kdyby někdo chtěl pro fenečku.Je šílený mazel
1982
napsal(a):
A ještě jednou Buči,kdyby někdo chtěl pro fenečku.Je šílený mazel
Buč a Brutem
anuska
napsal(a):
ahoj taky se přidávám s fotečkou několika našich psíků na společné vycházce
katul
napsal(a):
ahoj odkud jste? A jak je váš Buč strarý? Naš Buritto má 7měsíců.