Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.1.2007 23:44

ahojte pridajte nejake pekne obrazky pitbullov najlpesie ak tych vasich ,ale aj tie z netu potesia,,

4.1.2007 23:58

rokimondo napsal(a):
ahojte pridajte nejake pekne obrazky pitbullov najlpesie ak tych vasich ,ale aj tie z netu potesia,,

nadherny hafan. Kolik mu je?

5.1.2007 00:34

lisakova napsal(a):
nadherny hafan. Kolik mu je?

presny vek neviem lebo ho mame z utulku..ale vet tipuje 3-4 roky

5.1.2007 10:55

rokimondo napsal(a):

Ahoj. Dej si tady do vyhledávače slovo Mafán a uvidíš mého skoropita. A jestli tě zajímají útulkoví, mrkni na www.bull-v-nouzi.estranky.cz a kdybys mi chtěl(a?) s tímhle webíkem helfnout, budu jen ráda. Potřebovala bych někoho ze Slovenska, kdo bude hlídat a posílat slovenské útulkové bully.

5.1.2007 12:25

impact napsal(a):
Ahoj. Dej si tady do vyhledávače slovo Mafán a uvidíš mého skoropita. A jestli tě zajímají útulkoví, mrkni na www.bull-v-nouzi.estranky.cz a kdybys mi chtěl(a?) s tímhle webíkem helfnout, budu jen ráda. Potřebovala bych někoho ze Slovenska, kdo bude hlídat a posílat slovenské útulkové bully.

Tady je ten náš při zimních hrátkách (samozřejmě loni v zimě).

5.1.2007 13:47

jarka napsal(a):
Tady je ten náš při zimních hrátkách (samozřejmě loni v zimě).

Tak přidávám dva moje hajzlíky:-)

5.1.2007 14:01

nerosekdas napsal(a):
Tak přidávám dva moje hajzlíky:-)

a pan starosta:-))

5.1.2007 20:01

nerosekdas napsal(a):
a pan starosta:-))

Dobrý večer,zdravíme všechny milovníky pitbulíků,stafordíků,bulíků a podobně sladkých hafanů.Posílám pár foteček naší princezny.

5.1.2007 20:39

sarinka napsal(a):
Dobrý večer,zdravíme všechny milovníky pitbulíků,stafordíků,bulíků a podobně sladkých hafanů.Posílám pár foteček naší princezny.

Sárinka

5.1.2007 20:47

sarinka napsal(a):
Sárinka

Sárinka s paničkou

5.1.2007 21:19

sarinka napsal(a):
Sárinka s paničkou

Jednou Sáríka hledáme,hledáme a hledáme,já už nešťastná,že se nám psice propadla do země a sledujte,kde jsme jí našli.....

5.1.2007 21:29

sarinka napsal(a):
Jednou Sáríka hledáme,hledáme a hledáme,já už nešťastná,že se nám psice propadla do země a sledujte,kde jsme jí našli.....

Co jste říkali?

5.1.2007 21:38

sarinka napsal(a):
Co jste říkali?

Ach jo, to vedro....

5.1.2007 21:47

sarinka napsal(a):
Ach jo, to vedro....

Slaďoučká.....

5.1.2007 22:02

sarinka napsal(a):
Co jste říkali?

stranku bull v nouzi poznam a ak treba tak rada pomozem ak to bude v mojich silaach

5.1.2007 22:06

rokimondo napsal(a):
stranku bull v nouzi poznam a ak treba tak rada pomozem ak to bude v mojich silaach

neviniatko

5.1.2007 22:11

rokimondo napsal(a):
...

a daavajte sem kludne vsetky bulloidnee psiiky ,,ale bulloidne krizencee....

5.1.2007 22:17

rokimondo napsal(a):
neviniatko

5.1.2007 22:24

rokimondo napsal(a):
a daavajte sem kludne vsetky bulloidnee psiiky ,,ale bulloidne krizencee....

?

6.1.2007 05:40

sarinka napsal(a):

Tak přidávám naše holky.

6.1.2007 11:16

berta napsal(a):
Tak přidávám naše holky.

Sárinka je nádherná, moc mi připomíná naši Bertu.

6.1.2007 20:11

berta napsal(a):
Sárinka je nádherná, moc mi připomíná naši Bertu.

su prekraaasne...

6.1.2007 20:16

rokimondo napsal(a):
su prekraaasne...

A takhle odpočívá v autě naše Berta.

6.1.2007 20:41

berta napsal(a):
A takhle odpočívá v autě naše Berta.

Ahojky jsou strasne mocinky klasni...upe roztomiloucci...ale nemate negdy strach aby nekoho nepokousali??...newim pred temito psi mam respakt mnohem vetsi nez RTW nebo nejakym takovym...prijdou mi od pohledu uz takovy rvaci i gdyz se mi tito psy strasne mocinky libi...chtela bych si negdy takoveho poridit ale bojim se ptz s nimi nemam zkusenost ze je nezvladnu...tak prosim nejake rady a zkusenosti o techto pejscich...a jestli se daji chovat treba s boxerem nebo cane corso??...

6.1.2007 21:58

nicolll napsal(a):
Ahojky jsou strasne mocinky klasni...upe roztomiloucci...ale nemate negdy strach aby nekoho nepokousali??...newim pred temito psi mam respakt mnohem vetsi nez RTW nebo nejakym takovym...prijdou mi od pohledu uz takovy rvaci i gdyz se mi tito psy strasne mocinky libi...chtela bych si negdy takoveho poridit ale bojim se ptz s nimi nemam zkusenost ze je nezvladnu...tak prosim nejake rady a zkusenosti o techto pejscich...a jestli se daji chovat treba s boxerem nebo cane corso??...

Ahoj Nicoll - my s manželem tyhle tzv. " bojový" (jak já to nesnáším) hafany MILUJEME a kdybych jsme mohli mít 1000 psů,tak všichni jsou tyhle.Jsou to hrozný zlatíčka a každej kdo zná naší Sáru,tak říká,že není mazlivějšího hafana Se ostatníma psama je to různý,byla v poho,ale když jí napadlo x psů mezi nimi jí visel na pysku čivavak,tak dneska snese jen takový ty chlupaťáky malý,jezevčíky atd.Je to různý,tuhle jsme byli na vychajdě a přiběhly k ní 3 westicí-holky-Sára na zádech a oni po ní rajtovaly,dělaly si s ní co chtěly Moje ségra má dominantního beagla a s ním to někdy jiskří,ale jen když je na jejím teritoriu.Jinak naše Sára je takovej rozmazlenec,že mít k ní jinýho hafana,tak se utrápí-je na nás hrozně fixovaná-sedí s náma i na záchodě Jinak-vřele doporučuju,pitasové jsou osobnosti,ale až na jednoho,všechny co znám jsou hrozný líbadla a mazlidla.S pozdravem B a S

7.1.2007 09:15

sarinka napsal(a):
Ahoj Nicoll - my s manželem tyhle tzv. " bojový" (jak já to nesnáším) hafany MILUJEME a kdybych jsme mohli mít 1000 psů,tak všichni jsou tyhle.Jsou to hrozný zlatíčka a každej kdo zná naší Sáru,tak říká,že není mazlivějšího hafana Se ostatníma psama je to různý,byla v poho,ale když jí napadlo x psů mezi nimi jí visel na pysku čivavak,tak dneska snese jen takový ty chlupaťáky malý,jezevčíky atd.Je to různý,tuhle jsme byli na vychajdě a přiběhly k ní 3 westicí-holky-Sára na zádech a oni po ní rajtovaly,dělaly si s ní co chtěly Moje ségra má dominantního beagla a s ním to někdy jiskří,ale jen když je na jejím teritoriu.Jinak naše Sára je takovej rozmazlenec,že mít k ní jinýho hafana,tak se utrápí-je na nás hrozně fixovaná-sedí s náma i na záchodě Jinak-vřele doporučuju,pitasové jsou osobnosti,ale až na jednoho,všechny co znám jsou hrozný líbadla a mazlidla.S pozdravem B a S

Strach že někoho pokoušou? Jo, mám strach, že k nám vleze sousedovic kočka, to by pravděpodobně nepřežila. Jinak s touto fenou mám canicterapeutické zkoužky. A že to bylo tvrdé přezkoušení. Bylo tam dost vyloučených švýcarských bílých ovčáků a setrů za labilitu a vrčení. S tím naše pitbulka neměla problémy. Jediný její problém byl, že bere dost rychle pamlsek a klient se může polekat, to budeme muset ještě vypilovat. Jinak pitbul je pes, jako každý jiný, ale musí člověk na něj být důsledný. Laskavý, ale důsledný. Je pravda, že jeho síla je hodně veliká, ale většinou ji použije až v krajním případě, kdy už by každé jiné plemeno dávno někoho pokousalo, pitbul stále varuje. Jinak pit je jedno z nejlépe ukradnutelných psů, proto většina lidí, kdo má pity, mají i nějaké jiné plemeno, ostré na lidi, aby jim pity někdo neukradl. Pit je výborný obranář, který za vás dá život, když vás někdo napadne, ale když má hlídat zahradu, tak jej pravděpodobně ukradnou i s úrodou.

7.1.2007 10:05

rokimondo napsal(a):

Posílám moji Amálku :-)

7.1.2007 10:06

anuska napsal(a):
Posílám moji Amálku :-)

Nějak ji focení nebere :-) Ale vypadá jako modelka :-)

7.1.2007 10:07

anuska napsal(a):
Nějak ji focení nebere :-) Ale vypadá jako modelka :-)

Ještě jednu s kamoškou Majky (na té se aspoň tváří jako pitbull :-) )

8.1.2007 20:13

anuska napsal(a):

Tu je nasa Scooby...musim este pohladat lepsie fotky ...nie je to celkom pittbul, ale krizenec

8.1.2007 20:16

nikitta napsal(a):
Tu je nasa Scooby...musim este pohladat lepsie fotky ...nie je to celkom pittbul, ale krizenec

a este jedna

9.1.2007 11:47

berta napsal(a):
Strach že někoho pokoušou? Jo, mám strach, že k nám vleze sousedovic kočka, to by pravděpodobně nepřežila. Jinak s touto fenou mám canicterapeutické zkoužky. A že to bylo tvrdé přezkoušení. Bylo tam dost vyloučených švýcarských bílých ovčáků a setrů za labilitu a vrčení. S tím naše pitbulka neměla problémy. Jediný její problém byl, že bere dost rychle pamlsek a klient se může polekat, to budeme muset ještě vypilovat. Jinak pitbul je pes, jako každý jiný, ale musí člověk na něj být důsledný. Laskavý, ale důsledný. Je pravda, že jeho síla je hodně veliká, ale většinou ji použije až v krajním případě, kdy už by každé jiné plemeno dávno někoho pokousalo, pitbul stále varuje. Jinak pit je jedno z nejlépe ukradnutelných psů, proto většina lidí, kdo má pity, mají i nějaké jiné plemeno, ostré na lidi, aby jim pity někdo neukradl. Pit je výborný obranář, který za vás dá život, když vás někdo napadne, ale když má hlídat zahradu, tak jej pravděpodobně ukradnou i s úrodou.

Tak to je svatá pravda. Já mám strach ho nechat i u trafiky, kam si skočím pro gíga. Páč ten by odešel asi s každým.

9.1.2007 11:48

sarinka napsal(a):

Hele tak tady je fakt nádherná!

9.1.2007 11:49

rokimondo napsal(a):

Tak mi to nedá a přidám se se svým skoropitem.

9.1.2007 11:56

impact napsal(a):
Tak mi to nedá a přidám se se svým skoropitem.

11.1.2007 10:11

rokimondo napsal(a):

Aaron - pitbull

11.1.2007 10:13

slecnanikdo napsal(a):
Aaron - pitbull

Jessie - mimino pitbulla

11.1.2007 10:13

slecnanikdo napsal(a):
Jessie - mimino pitbulla

Oba předtím samozřejmě roztrhali figuranta na cucky.

14.7.2007 11:11

slecnanikdo napsal(a):
Oba předtím samozřejmě roztrhali figuranta na cucky.

Sara
narozena 1.3.2006
ja a sara

14.7.2007 11:13

wiwi napsal(a):
Sara
narozena 1.3.2006
ja a sara

sara ve vode

14.7.2007 11:16

wiwi napsal(a):
sara ve vode

valeni,valenicko ...

14.7.2007 11:22

wiwi napsal(a):
valeni,valenicko ...

sara

14.7.2007 11:24

wiwi napsal(a):
sara

SARA-dneska pri pinkani .-)

14.7.2007 14:44

wiwi napsal(a):
SARA-dneska pri pinkani .-)

POJD SI HRAT

14.7.2007 18:53

wiwi napsal(a):
POJD SI HRAT

Buclík s Drakem

28.7.2007 18:46

rokimondo napsal(a):

Naši čoklíci již mají své webovky :-)
http://www.apbt.estranky.cz/

29.7.2007 20:32

mucholabka napsal(a):
Naši čoklíci již mají své webovky :-)
http://www.apbt.estranky.cz/

Ahoj mucholabko!Chtěla jsem ti napsat na stránky,ale nemáš tam návštěvku,tak ti píšu sem!Máš moc hezké stránky a nádherné psy!Ten pes je fakt super i buca je úžasná!ať se vám daří ve výcviku i tak normálně!Zase někdy třeba na výstavě,voříškiádě...Ahoj Katka a kokr Rendy http://www.vandal.rozhled.cz

30.7.2007 10:37

rokimondo napsal(a):

Moje fenka Angela

30.7.2007 10:40

nicole napsal(a):
Moje fenka Angela

Angie ve sněhu

1.8.2007 14:30

rokimondo napsal(a):

Naši zmetci

3.8.2007 12:45

ustulina napsal(a):
Naši zmetci

Taky prispivam pitbulkem, a zaroven nabizim stenatka na prodej.Jsou cernobila a jeden hendobily. Na fotce je tatinek stenat kdyz byl mimino.
Kontakt 607 589 621 Brno

3.8.2007 12:47

sunin napsal(a):
Taky prispivam pitbulkem, a zaroven nabizim stenatka na prodej.Jsou cernobila a jeden hendobily. Na fotce je tatinek stenat kdyz byl mimino.
Kontakt 607 589 621 Brno

A tady mamina stenat.

14.8.2007 10:57

sunin napsal(a):
A tady mamina stenat.

Mate moc pekne pitbuliky!
Prikladam foto nasi Mafie. Letos ji bude 12 let.

14.8.2007 10:58

laila napsal(a):

Mate moc pekne pitbuliky!
Prikladam foto nasi Mafie. Letos ji bude 12 let.

Mafie

14.8.2007 11:07

laila napsal(a):
Mafie

já a Aaron včera

14.8.2007 11:08

rokimondo napsal(a):

Aaron, já a Jessie

14.8.2007 11:09

rokimondo napsal(a):

Aaronek u vody

14.8.2007 11:09

rokimondo napsal(a):

Aaronek u vody podruhé

14.8.2007 11:10

rokimondo napsal(a):

Jessie ve vodě

14.8.2007 11:10

rokimondo napsal(a):

Jessie ve vodě podruhé

16.8.2007 10:55

slecnanikdo napsal(a):
Jessie ve vodě podruhé

Přece nám pitbullíci zase nezapadnou...

16.8.2007 20:02

slecnanikdo napsal(a):
Přece nám pitbullíci zase nezapadnou...

Moje drahá polovička si nastavila automatické přihlášení na sebe, takže se tu já prostě nepřihlásím..
Boa a redsnake (Tina a Aleš)

Naše skoro 5-ti měsíční Brutální Nikita

16.8.2007 20:05

redsnake napsal(a):
Moje drahá polovička si nastavila automatické přihlášení na sebe, takže se tu já prostě nepřihlásím..
Boa a redsnake (Tina a Aleš)

Naše skoro 5-ti měsíční Brutální Nikita

tak to se naše Nikitka rozhodla slavit měsíčninky (to je něco jako narozky ale každý měsíc... a druhý den otravovala, že chce i dninky..) a slavili jsme to šlehačkou

22.8.2007 17:09

redsnake napsal(a):
tak to se naše Nikitka rozhodla slavit měsíčninky (to je něco jako narozky ale každý měsíc... a druhý den otravovala, že chce i dninky..) a slavili jsme to šlehačkou

22.8.2007 17:11

boa a redsnake napsal(a):

Bobeš, cvrček, Nikuší klokuší, myška, prostě náš miláček milovanej!!!

22.8.2007 17:12

Bobeš, cvrček, Nikuší klokuší, myška, prostě náš miláček milovanej!!!

22.8.2007 17:19

Niké a moje nejoblíbenější botka (už není moje )

22.8.2007 17:21

Niké a moje nejoblíbenější botka (už není moje )

24.8.2007 18:51

rokimondo napsal(a):

Dělala jsem obrázek, ale nevím celé jméno , prostě Shaga :-)

29.8.2007 14:56

jafar napsal(a):
Dělala jsem obrázek, ale nevím celé jméno , prostě Shaga :-)

Kde jsou všichni miláčci piťáčci?

31.8.2007 11:14

slecnanikdo napsal(a):
Kde jsou všichni miláčci piťáčci?

Jessie

2.9.2007 23:04

slecnanikdo napsal(a):
Jessie

náš Buráček když jsme si ho donesli domů

2.9.2007 23:06

katul napsal(a):
náš Buráček když jsme si ho donesli domů

Buráček na srazu amerik s kámočkou Bessy

2.9.2007 23:09

katul napsal(a):
Buráček na srazu amerik s kámočkou Bessy

Buák ve svých 6měsících s dcerou Natálkou

26.9.2007 09:49

katul napsal(a):
Buák ve svých 6měsících s dcerou Natálkou

Nikuška, cca 3 měsíce, Lipno

26.9.2007 09:50

Nikuška, cca 3 měsíce, Lipno

Pes nepes

26.9.2007 09:55

Pes nepes

Nikytka cca 4 měsíce

26.9.2007 09:57

Nikytka cca 4 měsíce

26.9.2007 09:59

skoro "výstavní" postoj Niky 5 měsíců

26.9.2007 10:01

skoro "výstavní" postoj Niky 5 měsíců

26.9.2007 10:03

Pohodička, klídeček a .... tabáček
Nene, není to týrání našeho hafa, je to spící Nikuška, a kamoš, milovník pitů z ní udělal "hospodskýho balíka"

26.9.2007 10:06

Pohodička, klídeček a .... tabáček
Nene, není to týrání našeho hafa, je to spící Nikuška, a kamoš, milovník pitů z ní udělal "hospodskýho balíka"

Nikuška s pánečkem a výlet na kleť no jo, byla to makačka, a nejvíc energie měl pořád a neustále kdo??? Nikuša! Jen když se šlo na rozlednu, tak páneček řekl, že do těch schodů nejde (nemá rád výšky) Nikuša vyšlápla 4 schůdky, tak jsem výtězoslavně zahlásila, že když jde i Niky, tak on musí taky, a Niky se podívala nahoru, stáhla uši, ocas a utekla dolů a zaboha jsem ji nemohla dostat do schodů... tak jsem ji nakonec musela vzít jak mimčo na ruky... Takový podraz na paničku

26.9.2007 10:07

Nikuška s pánečkem a výlet na kleť no jo, byla to makačka, a nejvíc energie měl pořád a neustále kdo??? Nikuša! Jen když se šlo na rozlednu, tak páneček řekl, že do těch schodů nejde (nemá rád výšky) Nikuša vyšlápla 4 schůdky, tak jsem výtězoslavně zahlásila, že když jde i Niky, tak on musí taky, a Niky se podívala nahoru, stáhla uši, ocas a utekla dolů a zaboha jsem ji nemohla dostat do schodů... tak jsem ji nakonec musela vzít jak mimčo na ruky... Takový podraz na paničku

Poslední foto, opět výlet na Kleť, Jížní Čechy, Nikuška a panička... cca 5a půl měsíce

26.9.2007 13:14

Poslední foto, opět výlet na Kleť, Jížní Čechy, Nikuška a panička... cca 5a půl měsíce

Fenka Elinka

26.9.2007 14:23

rokimondo napsal(a):

tak to je nás Buráček........ je to mazel a má zálibu mi šlapat neustále na nohy, někdy mám pocit že zašílím

26.9.2007 15:18

katul napsal(a):
tak to je nás Buráček........ je to mazel a má zálibu mi šlapat neustále na nohy, někdy mám pocit že zašílím

A tenhle čeká na nového páníčka v Troji!!!

26.9.2007 15:19

petra136 napsal(a):
A tenhle čeká na nového páníčka v Troji!!!

A ještě jeden:

26.9.2007 15:21

petra136 napsal(a):
A ještě jeden:

A další, chudáci, tam jich je, ještě myslím jeden. Najde se někdo, hned bych si některého vzala, ale mám malé děti.

26.9.2007 15:23

petra136 napsal(a):
A další, chudáci, tam jich je, ještě myslím jeden. Najde se někdo, hned bych si některého vzala, ale mám malé děti.

Tady je:

26.9.2007 15:24

petra136 napsal(a):
Tady je:

Kdyby jste měl někdo zájem více info je na: www.upoz.cz

29.9.2007 12:26

petra136 napsal(a):
Kdyby jste měl někdo zájem více info je na: www.upoz.cz

Buči

29.9.2007 12:34

1982 napsal(a):
Buči s Benem

Zase Bučánek

29.9.2007 12:44

1982 napsal(a):
Zase Bučánek

A ještě jednou Buči,kdyby někdo chtěl pro fenečku.Je šílený mazel

29.9.2007 12:55

1982 napsal(a):
A ještě jednou Buči,kdyby někdo chtěl pro fenečku.Je šílený mazel

Buč a Brutem

1.10.2007 13:47

1982 napsal(a):
Buč a Brutem

ahoj odkud jste? A jak je váš Buč strarý? Naš Buritto má 7měsíců.

18.10.2007 12:32

anuska napsal(a):

ahoj taky se přidávám s fotečkou několika našich psíků na společné vycházce

20.10.2007 11:15

agrone1 napsal(a):
ahoj taky se přidávám s fotečkou několika našich psíků na společné vycházce

teda, to je všechno vaše?????????

20.10.2007 14:14

katul napsal(a):
ahoj odkud jste? A jak je váš Buč strarý? Naš Buritto má 7měsíců.

Přidejte reakci

Přidat smajlík