bllerkovaci
napsal(a):
Ahoj Lído!! No Bllérka už je skoro úplně holá, drží na ní posledních pár chlupů
a Agirkovi kožich teprve roste
Ahojky, tak u nás je to skoro stejné až na Baršína tomu zatím kožich drží jinak Berenis je jak vlk v zoo a Aura ta je bez chlupů od prosince, to nám hezky začíná výstavní sezona
cipalka

marie m
napsal(a):
Ahojky, tak u nás je to skoro stejné až na Baršína tomu zatím kožich drží jinak Berenis je jak vlk v zoo a Aura ta je bez chlupů od prosince, to nám hezky začíná výstavní sezona
hoj Li, tak Cipulda má kožuch celej, von prej na to převlíkání kabátů není... a jak se daří Boomince???
lida
napsal(a):
Holky moje kavkazí - jak vám drží na hafušách chlupy? Moje holky zahlásily JARO a začaly línat a fest Nejhůř je teď na tom Eliška - už má zcela holá stehna ! Jestli
Ahoj holky
tak hlásím,že my jsme na tom úúplně stejně , Cinda bude za chvilku asi kavkaz naháčovitý
Líta to z ní jak pod holicím strojkem
Bred ten je v chlupu ,ale taky ne jako loni,tak jsem zvědavá jestli se do pořádnýho chlupu ještě dostanou
nada
napsal(a):
Ahoj holky
tak hlásím,že my jsme na tom úúplně stejně , Cinda bude za chvilku asi kavkaz naháčovitý
Líta to z ní jak pod holicím strojkem
Bred ten je v chlupu ,ale taky ne jako loni,tak jsem zvědavá jestli se do pořádnýho chlupu ještě dostanou
Ahoj Naďo, Cinda má na línání nárok, když je po štěňatech
Naše Kjára, ta líná pravidelně prosinec-leden a pak si ten kožuch pěstuje přes největší vedra Ale Máša se po ní nemusela opičit
lida
napsal(a):
Holky moje kavkazí - jak vám drží na hafušách chlupy? Moje holky zahlásily JARO a začaly línat a fest Nejhůř je teď na tom Eliška - už má zcela holá stehna ! Jestli
Jo, jo, tak v tom nejsme sami . Když začal Batir línat v listopadu, tak to bylo jen tak napůl a něco ještě nechal na sobě. Ale Mišule se do toho dala minulý týden, od té doby každý den vyberu tak kilo podsady. Takže za chvíli bude mít tak 10 kilo
.
lmusa
napsal(a):
Ahoj Naďo, Cinda má na línání nárok, když je po štěňatech
Naše Kjára, ta líná pravidelně prosinec-leden a pak si ten kožuch pěstuje přes největší vedra Ale Máša se po ní nemusela opičit
Líbo no když ona začala tak pěkně obrůstat,že jsem si myslela,že nás to obejde a ono prd Tak ated to dohání moooc pěkně
pvc
napsal(a):
Jo, jo, tak v tom nejsme sami . Když začal Batir línat v listopadu, tak to bylo jen tak napůl a něco ještě nechal na sobě. Ale Mišule se do toho dala minulý týden, od té doby každý den vyberu tak kilo podsady. Takže za chvíli bude mít tak 10 kilo
.
Ahoj holky Tak u nás se línalo v listopadu a prosinci (Tála) a Kajka zatím chlupy drží, ale rozhodně to není ten kožuch, co měla loni. Ale zato všechno jídlo co jí dám, zahrabává po zahradě, tak nevím, jestli čeká horší zimní časy, snad ne. Udělala tady klukům minové pole, leží pod smrkem a pozoruje, který se nachytá a projde moc blízko kolem nástrahy, to je pak žene svinským krokem
lida
napsal(a):
Tak u nás je to to samé, z Barči je kavkazský naháč, ta na sobě nemá ani chlup. Bond si zatím kožich drží, ale pomalu taky začíná línat, tak uvidím jak dopadne.
lida
napsal(a):
Děvčata - děkuji za útěchu, že v tom nejsem sama U nás drží chlupy jen na Boomině, ale ta je nějaká šouplá, páč loni taky nelínala, ty šílené červencové vedra byla v plném zimním kožuchu a trošku pak přelínala na podzim. Jo a stěma zádama je stav beze změny, forma "ujde to." Veškeré rozhodování co dál te´d stojí, páč se dáma zcela nečekaně, bez ladu a skladu zase rozhárala
Tož tak. Hezký den
lida
napsal(a):
Luci ahojky.
Jsme zatížení na Chárona. Ale páč jeho dětiček bude za chvilku jako máku, tak musíme kouknout jinde. Líbí se mi jeden haf. Je to Almos od Bobřích vodopádů, ale kdo to nakonec bude, si netroufán teď říci
lida
napsal(a):
Luci,tak oprava. Almosem nee,je příbuznej
Jedno foto z poloviny prosince
lida
napsal(a):
lida
napsal(a):
lida
napsal(a):
A posledmí
lida
napsal(a):
Jindři, to je jen plán do budoucna , těžko říct, co bude dál
nada
napsal(a):
Verčo hezký fotky - jen mi nějak uniklo komu a na co odpovídáš ??
mně se tady aspon žádnej dotaz neobjevuje tak jen jestli je závada na mém přijímači :-))
A ty plánuješ na jaro štěnda ?? Já myslela,že jsi na to zanevřela
Ahoj Naďo, Verča si z nás dělá asi bžundu
Někde psala, že už chov "zabalila", ale to nejspíš bylo jenom mlžení.
Tak se necháme překvapit
lmusa
napsal(a):
Ahoj Naďo, Verča si z nás dělá asi bžundu
Někde psala, že už chov "zabalila", ale to nejspíš bylo jenom mlžení.
Tak se necháme překvapit
Zdravím,
tak jsem myslela,že Verča končí,ale jak jde vidět,ty krásné tlamičky ji přesvědčili,že by to ještě měla zkusit
Verčo,máte ještě někoho doma?Nebo šli všechny štěnda pryč?
lida
napsal(a):
Ahojky dámy
Verča to trochu objasní - Odpovídám na dotaz Lucky a Jindřišky v Knize vzkazů na mých webovkách. Jsem lenoch a tam se mě to psát nechtělo
No a je pravdou, že jsem byla nedávno pěkně vzteklá a na chov jsem se chtěla vyprdnout. Jenže ty miminka jsou tak kouzelná. A kdybych se o ně postarala já, tak muž se na ně vyprdne. Hlavně chce totiž chovat on.
No Jindři, doma je Arčí a Alík. Alík je bráchovo, chce ho k domu. Jenže nemaj ještě plot ( a v dohlednu ani na něj nejsou finance), tak je zatím u nás
lida
napsal(a):
Verčo , tak to se uvidíme na bonitaci -můžeme tam probrat fauňácká "divoká" témata
já teda pouze jako pozorovatel!!
a doufám,že s velkou posilou !! A nejen z Moravy
nada
napsal(a):
Verčo , tak to se uvidíme na bonitaci -můžeme tam probrat fauňácká "divoká" témata
já teda pouze jako pozorovatel!!
a doufám,že s velkou posilou !! A nejen z Moravy
Ráda bych vyrazila ještě letos na jaře na bonitaci, ale nevím jestli stihnu DKK. Platí ještě to, že mi psa zbonitují, ale chovnost platí až po dodání snímků DKK?
bllerkovaci
napsal(a):
Jasně že stihneš Snímek máš pořízenej jedna dvě a tuším do dvou týdnů Ti ho vyhodnotí
Zdravíčko vespolek,
pár foteček "vetřelců" ve Zlaté studánce Představovat snad netřeba
zlata studanka
napsal(a):
Zdravíčko vespolek,
pár foteček "vetřelců" ve Zlaté studánce Představovat snad netřeba
lida
napsal(a):
Ahojky dámy a pánové
Když jsem jukla na web KRAOPu, tak jsem zjistlila, že se změnil posuzovatel DKK u KPP. Se chci jen zeptat, pročpak to, zda to někdo víte a zda je tento posuzovatel taky tak rychlý, jako doktor Kuncl...
Děkujííííí
eavy
napsal(a):
Ahojky dámy a pánové
Když jsem jukla na web KRAOPu, tak jsem zjistlila, že se změnil posuzovatel DKK u KPP. Se chci jen zeptat, pročpak to, zda to někdo víte a zda je tento posuzovatel taky tak rychlý, jako doktor Kuncl...
Děkujííííí
Nový vyhodnotitel - dr. Decker by měl být stejně rychlý jako dr, Kuncl, tj. vyhodnotit snímek do 14-ti dnů. Ke změně vyhodnotitele došlo na základě požadavku ČMKU. Veškeré informace jsou na klubovém webu a budou i v nejbližším čísle Zpravodaje, který vyjde v průběhu tohoto týdne
zlata studanka
napsal(a):
Nový vyhodnotitel - dr. Decker by měl být stejně rychlý jako dr, Kuncl, tj. vyhodnotit snímek do 14-ti dnů. Ke změně vyhodnotitele došlo na základě požadavku ČMKU. Veškeré informace jsou na klubovém webu a budou i v nejbližším čísle Zpravodaje, který vyjde v průběhu tohoto týdne
Děkujíííí
eavy
napsal(a):
Děkujíííí
Už to tu jednou myslím bylo, tak tentokrát v češtině
http://www.russian-ovcharka-poland-cup.com/
bllerkovaci
napsal(a):
jen škoda, že ve stejný den je NVP Ostrava, MVP Wieselburg a MVP Erfurt kam se kdo chystáte?
leden jak vyšitej
romanovci
napsal(a):
Ahoj vsem, chtela jsem se zeptat jestli se nekdo chystate na sraz do Zizic. Docela bych se tam prijela podivat - bydlime s hafany jen 5 km odtamtud,ale moc me mrzi ze se mohou zucastnit jen psi clenu klubu...
ahoj všem, není nic jednodušího než se do klubu přihlásit pokud Vás takové akce baví, já doufám že mě nepřehodí službu a do Žižic dorazím
nada
napsal(a):
Tak já se do Žižic taky už moc těším - a hlavně doufám,že vyjde počásko
A Maruš volno si koukej udělat
Jo Nadi člověk míní zaměstnavatel mění ale budu dělat vše proto abych přijela
denisa
napsal(a):
To bych si asi do soboty musela koupit větší auto Pojede jen jeden
, asi Matýsek, dlouho nikde nebyl, tak aby se vyřádil
. Unikoš se již těší na sobotu do Olomouce
Tak to jsme na tom stejně také nevím koho vzít a kdo zůstane doma, také přemýšlím u Auře ta je pořád doma mladoši si užívají na výstavách a ona doma, tak když pojedu tak jen s holkama. no jěště uvidím
jinak Vám kdo jedete do Olomouce držím palce
já začínám Brnem
nada
napsal(a):
Tak to já mám v plánu vzít Cindu s mladou,ale možná pro své pohodlí vezmu jen mladošku
Ahojky po dlouhé době-nefungovalo mi nějak přihlášení, a najednou to jde . Prosím prosím, kdo přijedete na setkání, hoďte mi alespoň základní info do mailíku - jméno své a množství šelem
. Děkuji předem!
listicka eva
napsal(a):
Ahojky po dlouhé době-nefungovalo mi nějak přihlášení, a najednou to jde . Prosím prosím, kdo přijedete na setkání, hoďte mi alespoň základní info do mailíku - jméno své a množství šelem
. Děkuji předem!
jé, omylem špatná fotka, to je otrávenej pes při učení se výstavního postoje . Správně je to tedy takhle
listicka eva
napsal(a):
jé, omylem špatná fotka, to je otrávenej pes při učení se výstavního postoje . Správně je to tedy takhle
a odměna
sejtanova smecka

monika s
napsal(a):
Já ne, asi bude chudinečka někde úúúplně dóóóle Evi co Ty to tam máš za modela- otráveného i neotráveného
Řekla bych, že to bude něco, co jede do Olomouce Já jsem dnes s Dynamicou taky zkoušela výstavní postoj a vzdala jsem to skoro dříve než jsem začala, je to koza a ne pes !
sejtanova smecka
napsal(a):
Řekla bych, že to bude něco, co jede do Olomouce Já jsem dnes s Dynamicou taky zkoušela výstavní postoj a vzdala jsem to skoro dříve než jsem začala, je to koza a ne pes !
Moniko, Jana uhádla . Je to Puma před Olomoucí. Toto by nám jakž takž šlo, běhání taky, ale zoubky tragédie, děsně jí to štve, takový nehorázný požadavky
cipalka

nada
napsal(a):
a strejda nepřežil
Naďo, Breďajz by měl dostat metál za trpělivost (a statečnost) Před Cipískem se dneska pišišvořilo na zemi jedno z divočat, Cipís ho chvilku nevěřícně pozoroval, pak na mě kouknul, jakože esli si dělám prdel, todle na něho vypouštět z klece, a když si to kluk zamířil k němu, na nic nečekal a prchal ke dveřím na zahradu
listicka eva
napsal(a):
Moniko, Jana uhádla . Je to Puma před Olomoucí. Toto by nám jakž takž šlo, běhání taky, ale zoubky tragédie, děsně jí to štve, takový nehorázný požadavky
Teda,Bredík je fakt frajer,úžasná chůva v akci To jsem zvědavá,jak jednou dopadneme my s Cerbíkem...co,Cerb,ale Jes,jestli malé pidižvíky nezakousne
,mrcha zrzavá
Jinak výstavní postoj...Jani,buď v klidu,občas Cerb předvede něco,co si myslí,že je žasný,ale vypadá jako vůl křížený s kozlem...tož,zřejmě to možná má od vás Co tam ty psy učíš?
jesie
napsal(a):
Teda,Bredík je fakt frajer,úžasná chůva v akci To jsem zvědavá,jak jednou dopadneme my s Cerbíkem...co,Cerb,ale Jes,jestli malé pidižvíky nezakousne
,mrcha zrzavá
Jinak výstavní postoj...Jani,buď v klidu,občas Cerb předvede něco,co si myslí,že je žasný,ale vypadá jako vůl křížený s kozlem...tož,zřejmě to možná má od vás Co tam ty psy učíš?
Haló, kde jste všichni? Trénujete postoje do Olomouce do noci,co? Nadi teda chudák Bredík, nechceš těm prckům dát radši nažrat, ať nemusí lovit a ohlodávat strejdu?
Bredík je teda bezva "táta"
Co cinda, ta už jich má dost a lehává na stole teď ona,ne?
Jindřiško plánuješ štěnda? Nebo jaké pidižvíky máš na mysli?
Jeden pětinohý pes
susan
napsal(a):
Haló, kde jste všichni? Trénujete postoje do Olomouce do noci,co? Nadi teda chudák Bredík, nechceš těm prckům dát radši nažrat, ať nemusí lovit a ohlodávat strejdu?
Bredík je teda bezva "táta"
Co cinda, ta už jich má dost a lehává na stole teď ona,ne?
Jindřiško plánuješ štěnda? Nebo jaké pidižvíky máš na mysli?
Jeden pětinohý pes
Zuzko, Ty máš pětinohého ? Já zase třínohého. Odkoupím jednu psí nohu
lmusa
napsal(a):
Zuzko, Ty máš pětinohého ? Já zase třínohého. Odkoupím jednu psí nohu
Zuzko,to jsem myslela výhledově....až pořídíme ještě jednu fenečku,asi zřejmě letos.Takže počítám ještě minimálně 2-3 roky.
Jinak k těm fotkám....myslela jsem,že tady jsou jen samí kvalitní jedinci,kteří nemají žádné viditelné vady a ejhle....skutečnost je jiná.Doteď jste sem určitě dávali jen samé fotomontáže
jesie
napsal(a):
Zuzko,to jsem myslela výhledově....až pořídíme ještě jednu fenečku,asi zřejmě letos.Takže počítám ještě minimálně 2-3 roky.
Jinak k těm fotkám....myslela jsem,že tady jsou jen samí kvalitní jedinci,kteří nemají žádné viditelné vady a ejhle....skutečnost je jiná.Doteď jste sem určitě dávali jen samé fotomontáže
Tak jste nás Jindřiško odhalila
lmusa
napsal(a):
Tak jste nás Jindřiško odhalila
ahoj všem, jedna lákací
marie m
napsal(a):
ahoj všem, jedna lákací
Maruško a povedlo se Samíkovi tu hlavu ještě vyndat? Tak Libo, noha je zabalená a už ji posílám. Akorát se teď Tálovi hůř udržuje rovnováha
lida
napsal(a):
No Zuzko oni takhle blbnou pořád , ale když holky háraj tak to se Sam obchází kotec šírokým obloukemjěště že má Sam pud sebezáchovi
marie m
napsal(a):
No Zuzko oni takhle blbnou pořád , ale když holky háraj tak to se Sam obchází kotec šírokým obloukemjěště že má Sam pud sebezáchovi
Já jsem nemyslela, jestli mu ji ukousli, ale jestli ji prorval zpátky skrz šprušle A to se takhle muchluje s Baršínem i když holky hárají? Jako jestli můžete v době hárání pustit Sama k Baršínovi. Já jsem kluky při hárání preventivně oddělila.
lmusa
napsal(a):
Ahoj Marie
S kýmpak se to Sam kočkuje ? Snad ne s Baršínem !
Libo přeně tak to je Baršín, on je jinak docela normální myslím Baršín
susan
napsal(a):
Já jsem nemyslela, jestli mu ji ukousli, ale jestli ji prorval zpátky skrz šprušle A to se takhle muchluje s Baršínem i když holky hárají? Jako jestli můžete v době hárání pustit Sama k Baršínovi. Já jsem kluky při hárání preventivně oddělila.
Teda Zuzko, co provokuješ s tím sněhem, víš jak u nás "hezky" svítí sluníčko a azalky jdou do květu? To máš fotku někde z Alp ne?
A Líbo, Ty dnes v práci asi nefunguješ co? Čekáš doma na tu Talískovu nohu, a já pak uvažuju proč asi se Tě nemůžu dovolat
.
dargan
napsal(a):
Teda Zuzko, co provokuješ s tím sněhem, víš jak u nás "hezky" svítí sluníčko a azalky jdou do květu? To máš fotku někde z Alp ne?
A Líbo, Ty dnes v práci asi nefunguješ co? Čekáš doma na tu Talískovu nohu, a já pak uvažuju proč asi se Tě nemůžu dovolat
.
Ahoj Dášo U nás je dneska taky krásně slunečno
To byla malá vzpomínka na sníh a psí kožichy. Kajka začala línat o sto šest
susan
napsal(a):
Ahoj Dášo U nás je dneska taky krásně slunečno
To byla malá vzpomínka na sníh a psí kožichy. Kajka začala línat o sto šest
Zuzko když holky háraj tak to je u nás rodeo, to na zahradu nesmí skoro nikdo ,samo že jsou rozdělený ale Baršín dělá i přes kotec jak cvok a nedej bože pohladit háravku aby to viděl to se může posr...... no a Sam to dobře ví tak dělá že je neviditelný a k plotu se ani nepřiblíží
dargan
napsal(a):
.
Ahoj Dášo
Já funguji dneska doma. No, čekám čekám a noha furt nikde.
Ty české pošty, znáš to
lmusa
napsal(a):
Ahoj Dášo
Ty české pošty, znáš to
Tak co, už jste doma z Olomouce ?
Tady dnešní BOB Nazgul ... kvalita fotky žalostná, ale než někdo dodá i lepší...
lmusa
napsal(a):
Ahoj Dášo
Ty české pošty, znáš to
Jo, jsem úvodem zapoměla Šejtanům pogratulovat, což tímto činním. Pobrali co se dalo
, bravo
.
Národní vítězka Šejtanovic Cassia
lmusa
napsal(a):
Ahoj Dášo
Ty české pošty, znáš to
Šejtanovic Bronty
lmusa
napsal(a):
Ahoj Dášo
Ty české pošty, znáš to
A Šejtanovic Dynamica
lmusa
napsal(a):
Ahoj Dášo
Ty české pošty, znáš to
Mášenka = Fatima z Údolí Kalspoltu
lmusa
napsal(a):
Ahoj Dášo
Ty české pošty, znáš to
Berezka Darganka a Cháron Kamenná stráž (moooooc pěkný!!!)
lmusa
napsal(a):
Ahoj Dášo
Ty české pošty, znáš to
Neodpustím si ještě jednoho Chárona
lmusa
napsal(a):
Ahoj Dášo
Ty české pošty, znáš to
Čumenďáci Embáda ŠS a Amulet ZF
lmusa
napsal(a):
Ahoj Dášo
Ty české pošty, znáš to
Další návštěvník Cipísek s Mášenkou
lmusa
napsal(a):
Ahoj Dášo
Ty české pošty, znáš to
Ajax a Arin NS
lmusa
napsal(a):
Ahoj Dášo
Ty české pošty, znáš to
Tahle holčina mi vypadla, je po Mulderovi a myslím Atace Medvědí lady, kdo má v ruce katalog tak mi určitě pomůže
lmusa
napsal(a):
Ahoj Dášo
Ty české pošty, znáš to
Tatjana Lištička V2
lmusa
napsal(a):
Ahoj Dášo
Ty české pošty, znáš to
Puma Lištička CAJC
lmusa
napsal(a):
Ahoj Dášo
Ty české pošty, znáš to
Charlota Erudit
lmusa
napsal(a):
Ahoj Dášo
Ty české pošty, znáš to
Habibi Erudit
lmusa
napsal(a):
Ahoj Dášo
Ty české pošty, znáš to
Gruzie Erudit
lmusa
napsal(a):
Ahoj Dášo
Ty české pošty, znáš to
Bakara KP
lmusa
napsal(a):
Ahoj Dášo
Ty české pošty, znáš to
Berezka z DD
lmusa
napsal(a):
Ahoj Dášo
Ty české pošty, znáš to
Alisa ZS, CAC v tř.vítězů
lmusa
napsal(a):
Ahoj Dášo
Ty české pošty, znáš to
Extra ZS v třídě dorostu
lmusa
napsal(a):
Ahoj Dášo
Ty české pošty, znáš to
A mediální hvězdička, dorostenec Unikát Lištička
cipalka

bllerkovaci
napsal(a):
nebyl, Ajax má V2 a Cháron má VD za špatné předvedení!!
jééé, Zuzó, neposlala bys mně, prosím, toho Cipíska na mejl? děkujííí Herbíci dneska naštěstí nefotili, takže doufám, že se nevyskytne žádné kompromitující foto jako z posledního Frýdlantu...
cipalka
napsal(a):
jééé, Zuzó, neposlala bys mně, prosím, toho Cipíska na mejl? děkujííí Herbíci dneska naštěstí nefotili, takže doufám, že se nevyskytne žádné kompromitující foto jako z posledního Frýdlantu...
Všem moc gratulujeme a těm,co nebyly zrovna spokojeni vzkazuje naše smečka,že příště bude líp...
Která výstava je další v dohlednu?Až duben v Praze?
lida
napsal(a):
Sláva vítězům, čest poraženým
Jedno nové foto Aurinky plus páneček s paničkou
lida
napsal(a):
Ještě jedna Aurinka
lida
napsal(a):
Ahoj holky
tak jsem myslela,že dnes přispěju troškou do mlýna a hodím pár pár foteček a nechala jsem CD doma
tak pokud nezapomenu tak to vyjde snad večer
Jinak gratulace úspěšným hafanům i páníkům
A koho uvidím v Žižicích ??
nada
napsal(a):
Ahoj holky
tak jsem myslela,že dnes přispěju troškou do mlýna a hodím pár pár foteček a nechala jsem CD doma
tak pokud nezapomenu tak to vyjde snad večer
Jinak gratulace úspěšným hafanům i páníkům
A koho uvidím v Žižicích ??
ahoj všem, no holt skleroza nebolí vid Nado tak si počkáme do zítřka,no a když do soboty přežiju tak přijedu
lida
napsal(a):
Přesně tam Maruš
A já koukala jak jsi donutila konečně toho svýho zapracovat na webovkách
Jen aby mu to chvíli vydrželo a neaktualizoval zas za 2 roky
A v sobotu doraž i bez ruky !! :-))) kdyby jsi o ni náhodou přišla :-))))
nada
napsal(a):
Přesně tam Maruš
A já koukala jak jsi donutila konečně toho svýho zapracovat na webovkách
Jen aby mu to chvíli vydrželo a neaktualizoval zas za 2 roky
A v sobotu doraž i bez ruky !! :-))) kdyby jsi o ni náhodou přišla :-))))
Pozdrav od Evajanů, tentokrát Alaj
marie m
napsal(a):
ahoj všem, Nado to je dost mimča jsou kusanci
Pravdu máš , už se špatně nosej - docela se pronesou
a tady jeden společník na návštěvě
marie m
napsal(a):
teda ten je nádhernej toho bych doma také mohla mít mám slabost pro hady a sklípkany
bohužel náš sklípkan Eda byl kluk tak žil jen 2 roky
tak tady jedna sklípkanice Agáta
cipalka

nada
napsal(a):
a jedna Dášenka
Naďo, Dáša dost dobrá!!!!! Mě tak napadá, když teda někomu vadí to její zbarvení, jakože se to na kavkazáka nehodí, tak co kdybys ji vydávala za nové plemeno, a sice pyrenejsko-kavkazského mastina?
marie m
napsal(a):
nádhera
KOUKAM ZE MATE HEZKE FOTKY, ALE VSIMLA JSEM SI, ZE DASENKA OD NADI JE ZVLASTNE ZBARVENA?
MONIKA DO ME DISKUZE O PRENESENE AGRESIVITE NAPSALA:
Nevím koho jste kde viděla kousat do majitele, ale kavkazan nemůže být v černobílém zbarvení...- je to vylučující barva a pokud vím, pod FCI se v ČR takto zbarvené štěně ani nenarodilo. Chodili u nás na výstavy psi tak tmavě vlkošedí, že působili skoro jako černí, ale ti už pár let po výstavách nechodí.
DASENKA NENI CERNOBILA??? MUZU SE VAS ZEPTAT, JAK JE TO MOZNE? KDYZ PISETE, ZE V CR SE TAKTO ZBARVENE STENE ANI NENARODILO? OPRAVDU ME TO ZAJIMA A NIC VE ZLEM, DEKUJI ZA ODPOVED.
ladyboss
napsal(a):
KOUKAM ZE MATE HEZKE FOTKY, ALE VSIMLA JSEM SI, ZE DASENKA OD NADI JE ZVLASTNE ZBARVENA?
MONIKA DO ME DISKUZE O PRENESENE AGRESIVITE NAPSALA:
Nevím koho jste kde viděla kousat do majitele, ale kavkazan nemůže být v černobílém zbarvení...- je to vylučující barva a pokud vím, pod FCI se v ČR takto zbarvené štěně ani nenarodilo. Chodili u nás na výstavy psi tak tmavě vlkošedí, že působili skoro jako černí, ale ti už pár let po výstavách nechodí.
DASENKA NENI CERNOBILA??? MUZU SE VAS ZEPTAT, JAK JE TO MOZNE? KDYZ PISETE, ZE V CR SE TAKTO ZBARVENE STENE ANI NENARODILO? OPRAVDU ME TO ZAJIMA A NIC VE ZLEM, DEKUJI ZA ODPOVED.
Odpověď je jednoduchá - Dášenka není černo-bílá, ale bílá s tmavými (černými) plotnami (znaky). Černo-bílá znamená, že černá barva přavažuje
zlata studanka
napsal(a):
Odpověď je jednoduchá - Dášenka není černo-bílá, ale bílá s tmavými (černými) plotnami (znaky). Černo-bílá znamená, že černá barva přavažuje
Ještě pro doplnění předchozího, aby si to někdo špatně nevyložil - ta "černá" v závorce je jenom pro upřesnění toho, o čem mluvíme Černého ani černobílého kavkazáka skutečně nepotkáte...
zlata studanka
napsal(a):
Ještě pro doplnění předchozího, aby si to někdo špatně nevyložil - ta "černá" v závorce je jenom pro upřesnění toho, o čem mluvíme Černého ani černobílého kavkazáka skutečně nepotkáte...
DEKUJI MOC ZA VYSVETLENI, TED UZ TOMU ROZUMIM STEJNE BY SE MI VIC LIBIL KAVKAZAK CERNOBILI NEZ BILOCERNY
PREJI DASENCE HODNE PANICKY, SAMA BYCH SI JI VZALA ALE NEMAM NA KAVKAZAKA ZATIM ODVAHU, MOZNA POZDEJI, ASPON SBIRAM INFORMACE.
ladyboss
napsal(a):
DEKUJI MOC ZA VYSVETLENI, TED UZ TOMU ROZUMIM STEJNE BY SE MI VIC LIBIL KAVKAZAK CERNOBILI NEZ BILOCERNY
PREJI DASENCE HODNE PANICKY, SAMA BYCH SI JI VZALA ALE NEMAM NA KAVKAZAKA ZATIM ODVAHU, MOZNA POZDEJI, ASPON SBIRAM INFORMACE.
Ahojky Naďo, koho bereš do Žižic? Můžu se těšit na štěnda? Jsou to pěkný kusanci
jesie
napsal(a):
Naďo,tak na hada bych neměla a radši bych na návštěvu ani nešla.....mám fobii z hadů
Ale Dášenka se mi vysloveně líbí,má krásné zabarvení,zvláštní...je krásné...vlož ještě nějakou fotku,prosím....a díky
Ahoj holky
tak pro upřesnění - dášenky černá - neni až tak černá jak vypadá- za chvíli to bude už tmavě vlkošedá prostě černá vysvětlává :-))
Lenko - štěndo beru - jedno určitě a uvidím jakou budu mít naladu :-))jestli vezmu dvě
Jindro - hadů bylo víc,ale dala jsem sem jen toho největšího