Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.1.2007 10:20

Holky moje kavkazí - jak vám drží na hafušách chlupy? Moje holky zahlásily JARO a začaly línat a fest Nejhůř je teď na tom Eliška - už má zcela holá stehna ! Jestli

5.1.2007 10:21

lida napsal(a):
Holky moje kavkazí - jak vám drží na hafušách chlupy? Moje holky zahlásily JARO a začaly línat a fest Nejhůř je teď na tom Eliška - už má zcela holá stehna ! Jestli

Jsem se předeběhla...Jestli přijdou mrazy, jako že asi jo, tak abych začla plést svetříčky

5.1.2007 10:23

lida napsal(a):
Jsem se předeběhla...Jestli přijdou mrazy, jako že asi jo, tak abych začla plést svetříčky

Ahoj Lído!! No Bllérka už je skoro úplně holá, drží na ní posledních pár chlupů a Agirkovi kožich teprve roste

5.1.2007 10:32

bllerkovaci napsal(a):
Ahoj Lído!! No Bllérka už je skoro úplně holá, drží na ní posledních pár chlupů a Agirkovi kožich teprve roste

Ahojky, tak u nás je to skoro stejné až na Baršína tomu zatím kožich drží jinak Berenis je jak vlk v zoo a Aura ta je bez chlupů od prosince, to nám hezky začíná výstavní sezona

cipalka

5.1.2007 10:41
cipalka

marie m napsal(a):
Ahojky, tak u nás je to skoro stejné až na Baršína tomu zatím kožich drží jinak Berenis je jak vlk v zoo a Aura ta je bez chlupů od prosince, to nám hezky začíná výstavní sezona

hoj Li, tak Cipulda má kožuch celej, von prej na to převlíkání kabátů není... a jak se daří Boomince???

5.1.2007 11:38

lida napsal(a):

Ahojky Lído Tak mi už taky obě dvě holky línají

5.1.2007 11:57

lida napsal(a):

Ahoj holky
tak hlásím,že my jsme na tom úúplně stejně , Cinda bude za chvilku asi kavkaz naháčovitý
Líta to z ní jak pod holicím strojkem
Bred ten je v chlupu ,ale taky ne jako loni,tak jsem zvědavá jestli se do pořádnýho chlupu ještě dostanou

5.1.2007 12:07

nada napsal(a):
Ahoj holky
tak hlásím,že my jsme na tom úúplně stejně , Cinda bude za chvilku asi kavkaz naháčovitý
Líta to z ní jak pod holicím strojkem
Bred ten je v chlupu ,ale taky ne jako loni,tak jsem zvědavá jestli se do pořádnýho chlupu ještě dostanou

Ahoj Naďo, Cinda má na línání nárok, když je po štěňatech
Naše Kjára, ta líná pravidelně prosinec-leden a pak si ten kožuch pěstuje přes největší vedra Ale Máša se po ní nemusela opičit

5.1.2007 12:21

lida napsal(a):

Jo, jo, tak v tom nejsme sami . Když začal Batir línat v listopadu, tak to bylo jen tak napůl a něco ještě nechal na sobě. Ale Mišule se do toho dala minulý týden, od té doby každý den vyberu tak kilo podsady. Takže za chvíli bude mít tak 10 kilo .

5.1.2007 12:22

lmusa napsal(a):
Ahoj Naďo, Cinda má na línání nárok, když je po štěňatech
Naše Kjára, ta líná pravidelně prosinec-leden a pak si ten kožuch pěstuje přes největší vedra Ale Máša se po ní nemusela opičit

Líbo no když ona začala tak pěkně obrůstat,že jsem si myslela,že nás to obejde a ono prd Tak ated to dohání moooc pěkně

5.1.2007 12:32

pvc napsal(a):
Jo, jo, tak v tom nejsme sami . Když začal Batir línat v listopadu, tak to bylo jen tak napůl a něco ještě nechal na sobě. Ale Mišule se do toho dala minulý týden, od té doby každý den vyberu tak kilo podsady. Takže za chvíli bude mít tak 10 kilo .

Ahoj holky Tak u nás se línalo v listopadu a prosinci (Tála) a Kajka zatím chlupy drží, ale rozhodně to není ten kožuch, co měla loni. Ale zato všechno jídlo co jí dám, zahrabává po zahradě, tak nevím, jestli čeká horší zimní časy, snad ne. Udělala tady klukům minové pole, leží pod smrkem a pozoruje, který se nachytá a projde moc blízko kolem nástrahy, to je pak žene svinským krokem

5.1.2007 12:39

lida napsal(a):

Tak u nás je to to samé, z Barči je kavkazský naháč, ta na sobě nemá ani chlup. Bond si zatím kožich drží, ale pomalu taky začíná línat, tak uvidím jak dopadne.

5.1.2007 13:51

lida napsal(a):

Děvčata - děkuji za útěchu, že v tom nejsem sama U nás drží chlupy jen na Boomině, ale ta je nějaká šouplá, páč loni taky nelínala, ty šílené červencové vedra byla v plném zimním kožuchu a trošku pak přelínala na podzim. Jo a stěma zádama je stav beze změny, forma "ujde to." Veškeré rozhodování co dál te´d stojí, páč se dáma zcela nečekaně, bez ladu a skladu zase rozhárala Tož tak. Hezký den

6.1.2007 16:27

lida napsal(a):

Luci ahojky.
Jsme zatížení na Chárona. Ale páč jeho dětiček bude za chvilku jako máku, tak musíme kouknout jinde. Líbí se mi jeden haf. Je to Almos od Bobřích vodopádů, ale kdo to nakonec bude, si netroufán teď říci

6.1.2007 19:52

lida napsal(a):

Luci,tak oprava. Almosem nee,je příbuznej
Jedno foto z poloviny prosince

6.1.2007 19:52

lida napsal(a):

6.1.2007 19:53

lida napsal(a):

6.1.2007 19:54

lida napsal(a):

A posledmí

6.1.2007 21:04

lida napsal(a):

Jindři, to je jen plán do budoucna , těžko říct, co bude dál

7.1.2007 10:28

eavy napsal(a):
Jindři, to je jen plán do budoucna , těžko říct, co bude dál

Verčo hezký fotky - jen mi nějak uniklo komu a na co odpovídáš ??
mně se tady aspon žádnej dotaz neobjevuje tak jen jestli je závada na mém přijímači :-))
A ty plánuješ na jaro štěnda ?? Já myslela,že jsi na to zanevřela

7.1.2007 10:49

nada napsal(a):
Verčo hezký fotky - jen mi nějak uniklo komu a na co odpovídáš ??
mně se tady aspon žádnej dotaz neobjevuje tak jen jestli je závada na mém přijímači :-))
A ty plánuješ na jaro štěnda ?? Já myslela,že jsi na to zanevřela

Ahoj Naďo, Verča si z nás dělá asi bžundu
Někde psala, že už chov "zabalila", ale to nejspíš bylo jenom mlžení.
Tak se necháme překvapit

7.1.2007 12:16

lmusa napsal(a):
Ahoj Naďo, Verča si z nás dělá asi bžundu
Někde psala, že už chov "zabalila", ale to nejspíš bylo jenom mlžení.
Tak se necháme překvapit

Zdravím,
tak jsem myslela,že Verča končí,ale jak jde vidět,ty krásné tlamičky ji přesvědčili,že by to ještě měla zkusit

Verčo,máte ještě někoho doma?Nebo šli všechny štěnda pryč?

7.1.2007 12:23

lida napsal(a):

Ahojky dámy
Verča to trochu objasní - Odpovídám na dotaz Lucky a Jindřišky v Knize vzkazů na mých webovkách. Jsem lenoch a tam se mě to psát nechtělo
No a je pravdou, že jsem byla nedávno pěkně vzteklá a na chov jsem se chtěla vyprdnout. Jenže ty miminka jsou tak kouzelná. A kdybych se o ně postarala já, tak muž se na ně vyprdne. Hlavně chce totiž chovat on.
No Jindři, doma je Arčí a Alík. Alík je bráchovo, chce ho k domu. Jenže nemaj ještě plot ( a v dohlednu ani na něj nejsou finance), tak je zatím u nás

7.1.2007 18:42

lida napsal(a):

Verčo , tak to se uvidíme na bonitaci -můžeme tam probrat fauňácká "divoká" témata
já teda pouze jako pozorovatel!!
a doufám,že s velkou posilou !! A nejen z Moravy

7.1.2007 19:23

nada napsal(a):
Verčo , tak to se uvidíme na bonitaci -můžeme tam probrat fauňácká "divoká" témata
já teda pouze jako pozorovatel!!
a doufám,že s velkou posilou !! A nejen z Moravy

Ráda bych vyrazila ještě letos na jaře na bonitaci, ale nevím jestli stihnu DKK. Platí ještě to, že mi psa zbonitují, ale chovnost platí až po dodání snímků DKK?

7.1.2007 20:15

kaca napsal(a):
Ráda bych vyrazila ještě letos na jaře na bonitaci, ale nevím jestli stihnu DKK. Platí ještě to, že mi psa zbonitují, ale chovnost platí až po dodání snímků DKK?

Jasně že stihneš Snímek máš pořízenej jedna dvě a tuším do dvou týdnů Ti ho vyhodnotí

7.1.2007 20:57

bllerkovaci napsal(a):
Jasně že stihneš Snímek máš pořízenej jedna dvě a tuším do dvou týdnů Ti ho vyhodnotí

Zdravíčko vespolek,
pár foteček "vetřelců" ve Zlaté studánce Představovat snad netřeba

7.1.2007 20:58

zlata studanka napsal(a):
Zdravíčko vespolek,
pár foteček "vetřelců" ve Zlaté studánce Představovat snad netřeba

8.1.2007 09:47

ahojky všem, Alfík je už kus psa

8.1.2007 10:24

lida napsal(a):

Ahojky dámy a pánové
Když jsem jukla na web KRAOPu, tak jsem zjistlila, že se změnil posuzovatel DKK u KPP. Se chci jen zeptat, pročpak to, zda to někdo víte a zda je tento posuzovatel taky tak rychlý, jako doktor Kuncl...
Děkujííííí

8.1.2007 10:45

eavy napsal(a):
Ahojky dámy a pánové
Když jsem jukla na web KRAOPu, tak jsem zjistlila, že se změnil posuzovatel DKK u KPP. Se chci jen zeptat, pročpak to, zda to někdo víte a zda je tento posuzovatel taky tak rychlý, jako doktor Kuncl...
Děkujííííí

Nový vyhodnotitel - dr. Decker by měl být stejně rychlý jako dr, Kuncl, tj. vyhodnotit snímek do 14-ti dnů. Ke změně vyhodnotitele došlo na základě požadavku ČMKU. Veškeré informace jsou na klubovém webu a budou i v nejbližším čísle Zpravodaje, který vyjde v průběhu tohoto týdne

8.1.2007 10:50

Nový vyhodnotitel - dr. Decker by měl být stejně rychlý jako dr, Kuncl, tj. vyhodnotit snímek do 14-ti dnů. Ke změně vyhodnotitele došlo na základě požadavku ČMKU. Veškeré informace jsou na klubovém webu a budou i v nejbližším čísle Zpravodaje, který vyjde v průběhu tohoto týdne

Děkujíííí

8.1.2007 17:39

eavy napsal(a):
Děkujíííí

Už to tu jednou myslím bylo, tak tentokrát v češtině
http://www.russian-ovcharka-poland-cup.com/

8.1.2007 18:09

monika s napsal(a):
Už to tu jednou myslím bylo, tak tentokrát v češtině
http://www.russian-ovcharka-poland-cup.com/

jen škoda, že ve stejný den je NVP Ostrava, MVP Wieselburg a MVP Erfurt kam se kdo chystáte?

8.1.2007 18:12

bllerkovaci napsal(a):
jen škoda, že ve stejný den je NVP Ostrava, MVP Wieselburg a MVP Erfurt kam se kdo chystáte?

leden jak vyšitej

9.1.2007 16:10

bllerkovaci napsal(a):
leden jak vyšitej

Ahoj vsem, chtela jsem se zeptat jestli se nekdo chystate na sraz do Zizic. Docela bych se tam prijela podivat - bydlime s hafany jen 5 km odtamtud,ale moc me mrzi ze se mohou zucastnit jen psi clenu klubu...

10.1.2007 10:37

romanovci napsal(a):
Ahoj vsem, chtela jsem se zeptat jestli se nekdo chystate na sraz do Zizic. Docela bych se tam prijela podivat - bydlime s hafany jen 5 km odtamtud,ale moc me mrzi ze se mohou zucastnit jen psi clenu klubu...

ahoj všem, není nic jednodušího než se do klubu přihlásit pokud Vás takové akce baví, já doufám že mě nepřehodí službu a do Žižic dorazím

10.1.2007 11:53

lida napsal(a):

Tak já se do Žižic taky už moc těším - a hlavně doufám,že vyjde počásko
A Maruš volno si koukej udělat

10.1.2007 12:30

nada napsal(a):
Tak já se do Žižic taky už moc těším - a hlavně doufám,že vyjde počásko
A Maruš volno si koukej udělat

Jo Nadi člověk míní zaměstnavatel mění ale budu dělat vše proto abych přijela

10.1.2007 14:08

lida napsal(a):

Dámy, kde jsou ty ŽIŽICE?

10.1.2007 14:32

eavy napsal(a):
Dámy, kde jsou ty ŽIŽICE?

Verčo, u Slaného

10.1.2007 14:33

denisa napsal(a):
Verčo, u Slaného

A je fakt, že by mohlo vydržet dnešní jaro Jen mám dilema, koho vzít, zda Matisse či Unikoše

10.1.2007 14:57

lida napsal(a):

Deniso - no jasně,že oba

10.1.2007 14:58

denisa napsal(a):
A je fakt, že by mohlo vydržet dnešní jaro Jen mám dilema, koho vzít, zda Matisse či Unikoše

Vem oba

10.1.2007 15:06

nada napsal(a):
Deniso - no jasně,že oba

To bych si asi do soboty musela koupit větší auto Pojede jen jeden , asi Matýsek, dlouho nikde nebyl, tak aby se vyřádil . Unikoš se již těší na sobotu do Olomouce

10.1.2007 17:02

denisa napsal(a):
To bych si asi do soboty musela koupit větší auto Pojede jen jeden , asi Matýsek, dlouho nikde nebyl, tak aby se vyřádil . Unikoš se již těší na sobotu do Olomouce

Tak to jsme na tom stejně také nevím koho vzít a kdo zůstane doma, také přemýšlím u Auře ta je pořád doma mladoši si užívají na výstavách a ona doma, tak když pojedu tak jen s holkama. no jěště uvidím jinak Vám kdo jedete do Olomouce držím palce já začínám Brnem

10.1.2007 17:47

lida napsal(a):

Tak to já mám v plánu vzít Cindu s mladou,ale možná pro své pohodlí vezmu jen mladošku

10.1.2007 18:14

nada napsal(a):
Tak to já mám v plánu vzít Cindu s mladou,ale možná pro své pohodlí vezmu jen mladošku

Ahojky po dlouhé době-nefungovalo mi nějak přihlášení, a najednou to jde . Prosím prosím, kdo přijedete na setkání, hoďte mi alespoň základní info do mailíku - jméno své a množství šelem . Děkuji předem!

10.1.2007 18:18

listicka eva napsal(a):
Ahojky po dlouhé době-nefungovalo mi nějak přihlášení, a najednou to jde . Prosím prosím, kdo přijedete na setkání, hoďte mi alespoň základní info do mailíku - jméno své a množství šelem . Děkuji předem!

jé, omylem špatná fotka, to je otrávenej pes při učení se výstavního postoje . Správně je to tedy takhle

10.1.2007 18:21

listicka eva napsal(a):
jé, omylem špatná fotka, to je otrávenej pes při učení se výstavního postoje . Správně je to tedy takhle

a odměna

10.1.2007 18:42

listicka eva napsal(a):
a odměna

Tak jedna hádanka - hledej Breda

10.1.2007 18:45

nada napsal(a):

Anselma a strejda

10.1.2007 18:47

nada napsal(a):

Mám ho

10.1.2007 18:48

nada napsal(a):

Anselma a strejda

a strejda nepřežil

10.1.2007 19:48

listicka eva napsal(a):
Mám ho

Já ne, asi bude chudinečka někde úúúplně dóóóle Evi co Ty to tam máš za modela- otráveného i neotráveného

sejtanova smecka

10.1.2007 20:23
sejtanova smecka

monika s napsal(a):
Já ne, asi bude chudinečka někde úúúplně dóóóle Evi co Ty to tam máš za modela- otráveného i neotráveného

Řekla bych, že to bude něco, co jede do Olomouce Já jsem dnes s Dynamicou taky zkoušela výstavní postoj a vzdala jsem to skoro dříve než jsem začala, je to koza a ne pes !

10.1.2007 20:28

sejtanova smecka napsal(a):
Řekla bych, že to bude něco, co jede do Olomouce Já jsem dnes s Dynamicou taky zkoušela výstavní postoj a vzdala jsem to skoro dříve než jsem začala, je to koza a ne pes !

Moniko, Jana uhádla . Je to Puma před Olomoucí. Toto by nám jakž takž šlo, běhání taky, ale zoubky tragédie, děsně jí to štve, takový nehorázný požadavky

cipalka

10.1.2007 20:56
cipalka

nada napsal(a):
a strejda nepřežil

Naďo, Breďajz by měl dostat metál za trpělivost (a statečnost) Před Cipískem se dneska pišišvořilo na zemi jedno z divočat, Cipís ho chvilku nevěřícně pozoroval, pak na mě kouknul, jakože esli si dělám prdel, todle na něho vypouštět z klece, a když si to kluk zamířil k němu, na nic nečekal a prchal ke dveřím na zahradu

11.1.2007 10:15

listicka eva napsal(a):
Moniko, Jana uhádla . Je to Puma před Olomoucí. Toto by nám jakž takž šlo, běhání taky, ale zoubky tragédie, děsně jí to štve, takový nehorázný požadavky

Teda,Bredík je fakt frajer,úžasná chůva v akci To jsem zvědavá,jak jednou dopadneme my s Cerbíkem...co,Cerb,ale Jes,jestli malé pidižvíky nezakousne ,mrcha zrzavá

Jinak výstavní postoj...Jani,buď v klidu,občas Cerb předvede něco,co si myslí,že je žasný,ale vypadá jako vůl křížený s kozlem...tož,zřejmě to možná má od vás Co tam ty psy učíš?

11.1.2007 22:39

jesie napsal(a):
Teda,Bredík je fakt frajer,úžasná chůva v akci To jsem zvědavá,jak jednou dopadneme my s Cerbíkem...co,Cerb,ale Jes,jestli malé pidižvíky nezakousne ,mrcha zrzavá

Jinak výstavní postoj...Jani,buď v klidu,občas Cerb předvede něco,co si myslí,že je žasný,ale vypadá jako vůl křížený s kozlem...tož,zřejmě to možná má od vás Co tam ty psy učíš?

Haló, kde jste všichni? Trénujete postoje do Olomouce do noci,co? Nadi teda chudák Bredík, nechceš těm prckům dát radši nažrat, ať nemusí lovit a ohlodávat strejdu? Bredík je teda bezva "táta" Co cinda, ta už jich má dost a lehává na stole teď ona,ne? Jindřiško plánuješ štěnda? Nebo jaké pidižvíky máš na mysli?
Jeden pětinohý pes

12.1.2007 00:13

susan napsal(a):
Haló, kde jste všichni? Trénujete postoje do Olomouce do noci,co? Nadi teda chudák Bredík, nechceš těm prckům dát radši nažrat, ať nemusí lovit a ohlodávat strejdu? Bredík je teda bezva "táta" Co cinda, ta už jich má dost a lehává na stole teď ona,ne? Jindřiško plánuješ štěnda? Nebo jaké pidižvíky máš na mysli?
Jeden pětinohý pes

Zuzko, Ty máš pětinohého ? Já zase třínohého. Odkoupím jednu psí nohu

12.1.2007 12:42

lmusa napsal(a):
Zuzko, Ty máš pětinohého ? Já zase třínohého. Odkoupím jednu psí nohu

Zuzko,to jsem myslela výhledově....až pořídíme ještě jednu fenečku,asi zřejmě letos.Takže počítám ještě minimálně 2-3 roky.

Jinak k těm fotkám....myslela jsem,že tady jsou jen samí kvalitní jedinci,kteří nemají žádné viditelné vady a ejhle....skutečnost je jiná.Doteď jste sem určitě dávali jen samé fotomontáže

12.1.2007 12:47

jesie napsal(a):
Zuzko,to jsem myslela výhledově....až pořídíme ještě jednu fenečku,asi zřejmě letos.Takže počítám ještě minimálně 2-3 roky.

Jinak k těm fotkám....myslela jsem,že tady jsou jen samí kvalitní jedinci,kteří nemají žádné viditelné vady a ejhle....skutečnost je jiná.Doteď jste sem určitě dávali jen samé fotomontáže

Tak jste nás Jindřiško odhalila

12.1.2007 13:10

lmusa napsal(a):
Tak jste nás Jindřiško odhalila

ahoj všem, jedna lákací

12.1.2007 13:25

marie m napsal(a):
ahoj všem, jedna lákací

Maruško a povedlo se Samíkovi tu hlavu ještě vyndat? Tak Libo, noha je zabalená a už ji posílám. Akorát se teď Tálovi hůř udržuje rovnováha

12.1.2007 13:36

susan napsal(a):
Maruško a povedlo se Samíkovi tu hlavu ještě vyndat? Tak Libo, noha je zabalená a už ji posílám. Akorát se teď Tálovi hůř udržuje rovnováha

Zuzko, ale já chtěla jenom jednu nohu !!
A jak se tak dívám, tak Talísek je na tom teď stejně jako Mašík

12.1.2007 13:47

lida napsal(a):

No Zuzko oni takhle blbnou pořád , ale když holky háraj tak to se Sam obchází kotec šírokým obloukemjěště že má Sam pud sebezáchovi

12.1.2007 13:54

marie m napsal(a):
No Zuzko oni takhle blbnou pořád , ale když holky háraj tak to se Sam obchází kotec šírokým obloukemjěště že má Sam pud sebezáchovi

Ahoj Marie
S kýmpak se to Sam kočkuje ? Snad ne s Baršínem !

12.1.2007 14:00

marie m napsal(a):

Já jsem nemyslela, jestli mu ji ukousli, ale jestli ji prorval zpátky skrz šprušle A to se takhle muchluje s Baršínem i když holky hárají? Jako jestli můžete v době hárání pustit Sama k Baršínovi. Já jsem kluky při hárání preventivně oddělila.

12.1.2007 14:02

lmusa napsal(a):
Ahoj Marie
S kýmpak se to Sam kočkuje ? Snad ne s Baršínem !

Libo přeně tak to je Baršín, on je jinak docela normální myslím Baršín

12.1.2007 14:17

susan napsal(a):
Já jsem nemyslela, jestli mu ji ukousli, ale jestli ji prorval zpátky skrz šprušle A to se takhle muchluje s Baršínem i když holky hárají? Jako jestli můžete v době hárání pustit Sama k Baršínovi. Já jsem kluky při hárání preventivně oddělila.

Teda Zuzko, co provokuješ s tím sněhem, víš jak u nás "hezky" svítí sluníčko a azalky jdou do květu? To máš fotku někde z Alp ne?
A Líbo, Ty dnes v práci asi nefunguješ co? Čekáš doma na tu Talískovu nohu, a já pak uvažuju proč asi se Tě nemůžu dovolat.

12.1.2007 14:29

dargan napsal(a):
Teda Zuzko, co provokuješ s tím sněhem, víš jak u nás "hezky" svítí sluníčko a azalky jdou do květu? To máš fotku někde z Alp ne?
A Líbo, Ty dnes v práci asi nefunguješ co? Čekáš doma na tu Talískovu nohu, a já pak uvažuju proč asi se Tě nemůžu dovolat.

Ahoj Dášo U nás je dneska taky krásně slunečno To byla malá vzpomínka na sníh a psí kožichy. Kajka začala línat o sto šest

12.1.2007 14:43

susan napsal(a):
Ahoj Dášo U nás je dneska taky krásně slunečno To byla malá vzpomínka na sníh a psí kožichy. Kajka začala línat o sto šest

Zuzko když holky háraj tak to je u nás rodeo, to na zahradu nesmí skoro nikdo ,samo že jsou rozdělený ale Baršín dělá i přes kotec jak cvok a nedej bože pohladit háravku aby to viděl to se může posr...... no a Sam to dobře ví tak dělá že je neviditelný a k plotu se ani nepřiblíží

12.1.2007 14:55

dargan napsal(a):

Ahoj Dášo
Já funguji dneska doma. No, čekám čekám a noha furt nikde.
Ty české pošty, znáš to

13.1.2007 16:47

lmusa napsal(a):
Ahoj Dášo
Ty české pošty, znáš to

Tak co, už jste doma z Olomouce ?
Tady dnešní BOB Nazgul ... kvalita fotky žalostná, ale než někdo dodá i lepší...

13.1.2007 16:50

lmusa napsal(a):
Ahoj Dášo
Ty české pošty, znáš to

Jo, jsem úvodem zapoměla Šejtanům pogratulovat, což tímto činním. Pobrali co se dalo, bravo.
Národní vítězka Šejtanovic Cassia

13.1.2007 16:52

lmusa napsal(a):
Ahoj Dášo
Ty české pošty, znáš to

Šejtanovic Bronty

13.1.2007 16:53

lmusa napsal(a):
Ahoj Dášo
Ty české pošty, znáš to

A Šejtanovic Dynamica

13.1.2007 16:57

dargan napsal(a):
A Šejtanovic Dynamica

Dášo super A co ještě komplet výsledky?

13.1.2007 16:57

lmusa napsal(a):
Ahoj Dášo
Ty české pošty, znáš to

Mášenka = Fatima z Údolí Kalspoltu

13.1.2007 16:59

monika s napsal(a):
Dášo super A co ještě komplet výsledky?

Kompletní výsledky dodají zbývající účastníci (čumenďáci), já se tentokrát "jen" snažila fotit

13.1.2007 17:02

lmusa napsal(a):
Ahoj Dášo
Ty české pošty, znáš to

Berezka Darganka a Cháron Kamenná stráž (moooooc pěkný!!!)

13.1.2007 17:03

lmusa napsal(a):
Ahoj Dášo
Ty české pošty, znáš to

Neodpustím si ještě jednoho Chárona

13.1.2007 17:05

lmusa napsal(a):
Ahoj Dášo
Ty české pošty, znáš to

Čumenďáci Embáda ŠS a Amulet ZF

13.1.2007 17:06

lmusa napsal(a):
Ahoj Dášo
Ty české pošty, znáš to

Další návštěvník Cipísek s Mášenkou

13.1.2007 17:08

lmusa napsal(a):
Ahoj Dášo
Ty české pošty, znáš to

Ajax a Arin NS

13.1.2007 17:10

lmusa napsal(a):
Ahoj Dášo
Ty české pošty, znáš to

Tahle holčina mi vypadla, je po Mulderovi a myslím Atace Medvědí lady, kdo má v ruce katalog tak mi určitě pomůže

13.1.2007 17:11

lmusa napsal(a):
Ahoj Dášo
Ty české pošty, znáš to

Tatjana Lištička V2

13.1.2007 17:12

lmusa napsal(a):
Ahoj Dášo
Ty české pošty, znáš to

Puma Lištička CAJC

13.1.2007 17:14

lmusa napsal(a):
Ahoj Dášo
Ty české pošty, znáš to

Charlota Erudit

13.1.2007 17:15

lmusa napsal(a):
Ahoj Dášo
Ty české pošty, znáš to

Habibi Erudit

13.1.2007 17:16

lmusa napsal(a):
Ahoj Dášo
Ty české pošty, znáš to

Gruzie Erudit

13.1.2007 17:17

lmusa napsal(a):
Ahoj Dášo
Ty české pošty, znáš to

Bakara KP

13.1.2007 17:18

lmusa napsal(a):
Ahoj Dášo
Ty české pošty, znáš to

Berezka z DD

13.1.2007 17:19

lmusa napsal(a):
Ahoj Dášo
Ty české pošty, znáš to

Alisa ZS, CAC v tř.vítězů

13.1.2007 17:21

lmusa napsal(a):
Ahoj Dášo
Ty české pošty, znáš to

Extra ZS v třídě dorostu

13.1.2007 17:22

lmusa napsal(a):
Ahoj Dášo
Ty české pošty, znáš to

A mediální hvězdička, dorostenec Unikát Lištička

13.1.2007 17:36

dargan napsal(a):
A mediální hvězdička, dorostenec Unikát Lištička

kompletní výsledky a fotky už sou u nás na webu

13.1.2007 17:42

bllerkovaci napsal(a):
kompletní výsledky a fotky už sou u nás na webu

Zuzi nebyl Cháron V2 a Ajax VD?

13.1.2007 17:44

susan napsal(a):
Zuzi nebyl Cháron V2 a Ajax VD?

nebyl, Ajax má V2 a Cháron má VD za špatné předvedení!!

cipalka

13.1.2007 18:18
cipalka

bllerkovaci napsal(a):
nebyl, Ajax má V2 a Cháron má VD za špatné předvedení!!

jééé, Zuzó, neposlala bys mně, prosím, toho Cipíska na mejl? děkujííí Herbíci dneska naštěstí nefotili, takže doufám, že se nevyskytne žádné kompromitující foto jako z posledního Frýdlantu...

14.1.2007 12:27

cipalka napsal(a):
jééé, Zuzó, neposlala bys mně, prosím, toho Cipíska na mejl? děkujííí Herbíci dneska naštěstí nefotili, takže doufám, že se nevyskytne žádné kompromitující foto jako z posledního Frýdlantu...

Všem moc gratulujeme a těm,co nebyly zrovna spokojeni vzkazuje naše smečka,že příště bude líp...

Která výstava je další v dohlednu?Až duben v Praze?

14.1.2007 12:52

lida napsal(a):

Sláva vítězům, čest poraženým
Jedno nové foto Aurinky plus páneček s paničkou

14.1.2007 12:53

lida napsal(a):

Ještě jedna Aurinka

14.1.2007 15:38

jesie napsal(a):
Všem moc gratulujeme a těm,co nebyly zrovna spokojeni vzkazuje naše smečka,že příště bude líp...

Která výstava je další v dohlednu?Až duben v Praze?

Nejbližší výstava je únorová mezinárodka v Brně, 10.-11.2

15.1.2007 19:35

lida napsal(a):

Ahoj holky
tak jsem myslela,že dnes přispěju troškou do mlýna a hodím pár pár foteček a nechala jsem CD doma
tak pokud nezapomenu tak to vyjde snad večer
Jinak gratulace úspěšným hafanům i páníkům
A koho uvidím v Žižicích ??

15.1.2007 21:36

nada napsal(a):
Ahoj holky
tak jsem myslela,že dnes přispěju troškou do mlýna a hodím pár pár foteček a nechala jsem CD doma
tak pokud nezapomenu tak to vyjde snad večer
Jinak gratulace úspěšným hafanům i páníkům
A koho uvidím v Žižicích ??

ahoj všem, no holt skleroza nebolí vid Nado tak si počkáme do zítřka,no a když do soboty přežiju tak přijedu

15.1.2007 21:49

lida napsal(a):

Přesně tam Maruš
A já koukala jak jsi donutila konečně toho svýho zapracovat na webovkách
Jen aby mu to chvíli vydrželo a neaktualizoval zas za 2 roky
A v sobotu doraž i bez ruky !! :-))) kdyby jsi o ni náhodou přišla :-))))

16.1.2007 16:45

nada napsal(a):
Přesně tam Maruš
A já koukala jak jsi donutila konečně toho svýho zapracovat na webovkách
Jen aby mu to chvíli vydrželo a neaktualizoval zas za 2 roky
A v sobotu doraž i bez ruky !! :-))) kdyby jsi o ni náhodou přišla :-))))

Pozdrav od Evajanů, tentokrát Alaj

16.1.2007 21:39

kaca napsal(a):
Pozdrav od Evajanů, tentokrát Alaj

Audrynka doma

16.1.2007 21:41

nada napsal(a):
Audrynka doma

a jedna z návštěvy u kamaráda Agbara

16.1.2007 21:43

nada napsal(a):
a jedna z návštěvy u kamaráda Agbara

Abadon

16.1.2007 21:44

nada napsal(a):
Abadon

a jeden kavkaz naháčový - alias Cinda

16.1.2007 21:46

nada napsal(a):
Abadon

ahoj všem, Nado to je dost mimča jsou kusanci

16.1.2007 21:46

nada napsal(a):
a jeden kavkaz naháčový - alias Cinda

a jedna Dášenka

16.1.2007 21:48

marie m napsal(a):
ahoj všem, Nado to je dost mimča jsou kusanci

Pravdu máš , už se špatně nosej - docela se pronesou

a tady jeden společník na návštěvě

16.1.2007 21:55

nada napsal(a):
Pravdu máš , už se špatně nosej - docela se pronesou

a tady jeden společník na návštěvě

teda ten je nádhernej toho bych doma také mohla mít mám slabost pro hady a sklípkanybohužel náš sklípkan Eda byl kluk tak žil jen 2 roky

16.1.2007 22:06

marie m napsal(a):
teda ten je nádhernej toho bych doma také mohla mít mám slabost pro hady a sklípkanybohužel náš sklípkan Eda byl kluk tak žil jen 2 roky

tak tady jedna sklípkanice Agáta

16.1.2007 22:15

nada napsal(a):
tak tady jedna sklípkanice Agáta

nádhera

cipalka

17.1.2007 08:56
cipalka

nada napsal(a):
a jedna Dášenka

Naďo, Dáša dost dobrá!!!!! Mě tak napadá, když teda někomu vadí to její zbarvení, jakože se to na kavkazáka nehodí, tak co kdybys ji vydávala za nové plemeno, a sice pyrenejsko-kavkazského mastina?

17.1.2007 09:47

marie m napsal(a):
nádhera

KOUKAM ZE MATE HEZKE FOTKY, ALE VSIMLA JSEM SI, ZE DASENKA OD NADI JE ZVLASTNE ZBARVENA?
MONIKA DO ME DISKUZE O PRENESENE AGRESIVITE NAPSALA:

Nevím koho jste kde viděla kousat do majitele, ale kavkazan nemůže být v černobílém zbarvení...- je to vylučující barva a pokud vím, pod FCI se v ČR takto zbarvené štěně ani nenarodilo. Chodili u nás na výstavy psi tak tmavě vlkošedí, že působili skoro jako černí, ale ti už pár let po výstavách nechodí.

DASENKA NENI CERNOBILA??? MUZU SE VAS ZEPTAT, JAK JE TO MOZNE? KDYZ PISETE, ZE V CR SE TAKTO ZBARVENE STENE ANI NENARODILO? OPRAVDU ME TO ZAJIMA A NIC VE ZLEM, DEKUJI ZA ODPOVED.

17.1.2007 11:37

ladyboss napsal(a):
KOUKAM ZE MATE HEZKE FOTKY, ALE VSIMLA JSEM SI, ZE DASENKA OD NADI JE ZVLASTNE ZBARVENA?
MONIKA DO ME DISKUZE O PRENESENE AGRESIVITE NAPSALA:

Nevím koho jste kde viděla kousat do majitele, ale kavkazan nemůže být v černobílém zbarvení...- je to vylučující barva a pokud vím, pod FCI se v ČR takto zbarvené štěně ani nenarodilo. Chodili u nás na výstavy psi tak tmavě vlkošedí, že působili skoro jako černí, ale ti už pár let po výstavách nechodí.

DASENKA NENI CERNOBILA??? MUZU SE VAS ZEPTAT, JAK JE TO MOZNE? KDYZ PISETE, ZE V CR SE TAKTO ZBARVENE STENE ANI NENARODILO? OPRAVDU ME TO ZAJIMA A NIC VE ZLEM, DEKUJI ZA ODPOVED.

Odpověď je jednoduchá - Dášenka není černo-bílá, ale bílá s tmavými (černými) plotnami (znaky). Černo-bílá znamená, že černá barva přavažuje

17.1.2007 12:07

Odpověď je jednoduchá - Dášenka není černo-bílá, ale bílá s tmavými (černými) plotnami (znaky). Černo-bílá znamená, že černá barva přavažuje

Ještě pro doplnění předchozího, aby si to někdo špatně nevyložil - ta "černá" v závorce je jenom pro upřesnění toho, o čem mluvíme Černého ani černobílého kavkazáka skutečně nepotkáte...

17.1.2007 13:09

Ještě pro doplnění předchozího, aby si to někdo špatně nevyložil - ta "černá" v závorce je jenom pro upřesnění toho, o čem mluvíme Černého ani černobílého kavkazáka skutečně nepotkáte...

DEKUJI MOC ZA VYSVETLENI, TED UZ TOMU ROZUMIM STEJNE BY SE MI VIC LIBIL KAVKAZAK CERNOBILI NEZ BILOCERNY
PREJI DASENCE HODNE PANICKY, SAMA BYCH SI JI VZALA ALE NEMAM NA KAVKAZAKA ZATIM ODVAHU, MOZNA POZDEJI, ASPON SBIRAM INFORMACE.

18.1.2007 17:07

ladyboss napsal(a):
DEKUJI MOC ZA VYSVETLENI, TED UZ TOMU ROZUMIM STEJNE BY SE MI VIC LIBIL KAVKAZAK CERNOBILI NEZ BILOCERNY
PREJI DASENCE HODNE PANICKY, SAMA BYCH SI JI VZALA ALE NEMAM NA KAVKAZAKA ZATIM ODVAHU, MOZNA POZDEJI, ASPON SBIRAM INFORMACE.

Ahojky Naďo, koho bereš do Žižic? Můžu se těšit na štěnda? Jsou to pěkný kusanci

18.1.2007 20:53

marie m napsal(a):
nádhera

Naďo,tak na hada bych neměla a radši bych na návštěvu ani nešla.....mám fobii z hadů
Ale Dášenka se mi vysloveně líbí,má krásné zabarvení,zvláštní...je krásné...vlož ještě nějakou fotku,prosím....a díky

19.1.2007 10:01

jesie napsal(a):
Naďo,tak na hada bych neměla a radši bych na návštěvu ani nešla.....mám fobii z hadů
Ale Dášenka se mi vysloveně líbí,má krásné zabarvení,zvláštní...je krásné...vlož ještě nějakou fotku,prosím....a díky

Ahoj holky
tak pro upřesnění - dášenky černá - neni až tak černá jak vypadá- za chvíli to bude už tmavě vlkošedá prostě černá vysvětlává :-))
Lenko - štěndo beru - jedno určitě a uvidím jakou budu mít naladu :-))jestli vezmu dvě
Jindro - hadů bylo víc,ale dala jsem sem jen toho největšího

Přidejte reakci

Přidat smajlík