Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.9.2005 07:19

Zdravím, budu si pořizovat afgánského chrta s PP (fenku jménem Afaya Monteka), a chtěl jsem se zeptat jestli neznáte nějaký klub pro afgány, popř. jestli nemáte nějaké zkušenosti z chovu afgánů.Díky za odpovědi.

12.9.2005 07:16

troy napsal(a):
Zdravím, budu si pořizovat afgánského chrta s PP (fenku jménem Afaya Monteka), a chtěl jsem se zeptat jestli neznáte nějaký klub pro afgány, popř. jestli nemáte nějaké zkušenosti z chovu afgánů.Díky za odpovědi.

Na to byses měl spíš zeptat chovatele, o kterého si afgána bereš!

12.9.2005 08:29

iris napsal(a):
Na to byses měl spíš zeptat chovatele, o kterého si afgána bereš!

To už jsem udělal, ale rad není nikdy dost.Taky jsem z vážných důvodů musel vybrat štěně z jiné chov. stanice, je to fenka Ashtoret Dahanská hvězda, zlatá s pálením.

12.9.2005 09:14

troy napsal(a):
To už jsem udělal, ale rad není nikdy dost.Taky jsem z vážných důvodů musel vybrat štěně z jiné chov. stanice, je to fenka Ashtoret Dahanská hvězda, zlatá s pálením.

Dahanská hvězda má dostihové psy, to doufám víš, že pokud chceš vystavovat, tak přednost budou mít vždy "show" psi - mají delší kvalitní srst, ušlechtilé hlavy a vyniakjící pohyb.Pročpak si nebereš štěně od Monteky ? Ta má zrovna výstavní štěňata.Jinak pro chrty ke Klub Chovatelů chrtů - www.chrti.com/kchch

12.9.2005 13:16

sterpi napsal(a):
Dahanská hvězda má dostihové psy, to doufám víš, že pokud chceš vystavovat, tak přednost budou mít vždy "show" psi - mají delší kvalitní srst, ušlechtilé hlavy a vyniakjící pohyb.Pročpak si nebereš štěně od Monteky ? Ta má zrovna výstavní štěňata.Jinak pro chrty ke Klub Chovatelů chrtů - www.chrti.com/kchch

Jasně musíš si rozhodnout na co pejska chceš, pokud ti stačí jen jako společník tak si můžeš klidně koupit od Dahanské hvězdy. Pokud budeš s pejskem chodit na výstavy tak ti doporučuji zvolit jinou chovatelskou stanici, protože s touto fenkou asi na výstavách moc neuspěješ (i když jeden nikdy neví co z těch mrňat vyroste, ale výstavní předpoklady rozhodně moc nemá).
Pokud chceš pejska na dostihy a coursing tak ti mohu vřele doporučit Dahanskou hvězdu.
Jinak jsem vlastně už zopakovala co tu řekl přispívatel předemnou. Ale opakování matka moudrosti.
Přeji mnoho radosti s afghání slečnou ať už se rozhodnete pro jakoukoli stanici.

12.9.2005 15:58

troy napsal(a):

Krásná

12.9.2005 18:18

sterpi napsal(a):

To vím, ale její předci byli také výstavní, takže něco v krvi mít snad bude...

12.9.2005 18:20

troy napsal(a):
To vím, ale její předci byli také výstavní, takže něco v krvi mít snad bude...

A navíc na fotce jí je 6 týdnů, takže jestli má předpoklady na výstavy nedokáže ještě nikdo posoudit.

12.9.2005 20:00

iris napsal(a):
Krásná

Já vím já to neposuzuju podle fotky, sice od otce má výstavní linii docela, ale myslím že mamka to těma holejma přebije. Ale jak říkám nikdo nikdy neví co z malého štěňátka vyroste. Přeji ti s ní hodně radosti a hlavně ať se má u tebe co nejlíp. Já jí totiž znám osobně . Tak hodně radosti s fenkou

12.9.2005 21:29

whiskey napsal(a):
Já vím já to neposuzuju podle fotky, sice od otce má výstavní linii docela, ale myslím že mamka to těma holejma přebije. Ale jak říkám nikdo nikdy neví co z malého štěňátka vyroste. Přeji ti s ní hodně radosti a hlavně ať se má u tebe co nejlíp. Já jí totiž znám osobně . Tak hodně radosti s fenkou

Ty jí znáš osobně?Prosím o přiblížení...

13.9.2005 07:19

troy napsal(a):
Ty jí znáš osobně?Prosím o přiblížení...

No byla jsem se na štěňátka podívat a s chovatelkou jsme kamarádky

Přidejte reakci

Přidat smajlík