Schválení chovatelské stanice

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.1.2007 10:56

Kdo jste si prosím v nedávné době žádal o registraci chovatelské stanice? Za jak dlouho od odeslání žádanky vám byla stanice schválena? Na Čmku píší, že na to mají až 3 měsíce, ale snad to trvá o něco kratší dobu. To pak pošlou dobírkou nebo k tomu přiloží jen složenku?

7.1.2007 11:09

stieberova napsal(a):
Kdo jste si prosím v nedávné době žádal o registraci chovatelské stanice? Za jak dlouho od odeslání žádanky vám byla stanice schválena? Na Čmku píší, že na to mají až 3 měsíce, ale snad to trvá o něco kratší dobu. To pak pošlou dobírkou nebo k tomu přiloží jen složenku?

já žádala v prosinci 05 a přišlo mi to dobírkou v dubnu 06.Takže u mně to trvalo trochu déle !!!!

7.1.2007 11:12

nada napsal(a):
já žádala v prosinci 05 a přišlo mi to dobírkou v dubnu 06.Takže u mně to trvalo trochu déle !!!!

Já zažádala v polovině října a ještě nic. Známý čekal skoro 6 měsíců. A mělo by to přijít dobírkou. Kdyby dávali složenky, chtěla bych vidět, kolik lidí by zaplatilo.

7.1.2007 11:45

mumie napsal(a):
Já zažádala v polovině října a ještě nic. Známý čekal skoro 6 měsíců. A mělo by to přijít dobírkou. Kdyby dávali složenky, chtěla bych vidět, kolik lidí by zaplatilo.

Žádali jsme na konci září a n azačátku prosince nám název došel. Samozřejmě to chodí na dobírku. Ale od známých vím, že to občas může trvat i déle, ale u nás to bylo +- ty 3 měsíce.

7.1.2007 17:38

stieberova napsal(a):

U mě to trvalo necelé 3 měsíce, měla jsem štěstí, napsala jsem jen jeden název

Přidejte reakci

Přidat smajlík