Ahojky,
poradíte mi prosím nějaké kvalitní granule pro štěňata velkých plemen, ale za příznivou cenu. Krmili jsme shur-gainem, ale hafanovi nesedli sem tam je vyzvrací, nadýmajího hodně a má průjem nic jiného než tyto granule nedostává.
Předem děkuji.
mamba
napsal(a):
Ahojky,
poradíte mi prosím nějaké kvalitní granule pro štěňata velkých plemen, ale za příznivou cenu. Krmili jsme shur-gainem, ale hafanovi nesedli sem tam je vyzvrací, nadýmajího hodně a má průjem nic jiného než tyto granule nedostává.
Předem děkuji.
Ahoj!
Vzhledem k tomu že krmíš jenom granule tak bych opravdu zvolila kvalitní granule ke kterým nemusíš dodávat žádné vitamíny. Krmila bych PRO PLAN mají rozdělené granule do hodně kategorií, a mají i puppy large breed jsou to přímo přo štěnata obřích plemen. mají je i ve více druzích kuřecí , jehněčí , lososové.
mamba
napsal(a):
Ahojky,
Předem děkuji.
Co je to ta příznivá cena? Pro boxiše bych doporučoval buď AKANU Puppy large breed, nebo to stejné od K-9. Ale zdá se mi, že K-9 má poslední dobou docela nevyrovnanou kvalitu. Jinak myslím, že co chovatel to názor.
sharpik
napsal(a):
Co je to ta příznivá cena? Pro boxiše bych doporučoval buď AKANU Puppy large breed, nebo to stejné od K-9. Ale zdá se mi, že K-9 má poslední dobou docela nevyrovnanou kvalitu. Jinak myslím, že co chovatel to názor.
Já krmím svoje briardy i foxlíka superprémiovkou Biomillem. Jsem s ním spokojená už jenom proto, že psi jsou v super kondici.
Jeho rozdělení je taky pro mimi i maxi plemena.
mamba
napsal(a):
Ahojky,
Předem děkuji.
ja by som davala do roka-roka a pol kvalitu, na cene by nezalezalo. Krmim male plemeno proplanom, ine mu neprospieva a aj mne sa pozdava najviac. Este sa mi pozdava ANF, Acana, Trainer, First Mate...treba kupovat a skusat a sledovat a sami zistite co mu prospieva
mamba
napsal(a):
Ahojky,
Předem děkuji.
Jsem pro ProPlan. Sice nemám moc velkýho psa ale naprosto mu vyhovují,mají opravdu dost druhů podle velikosti, stáří, příchutě a tak. Jako jediný druh se mu ještě nepřejedli (víte co myslím, že je po čase začne odmítat, to se nám stalo u K9).
mamba
napsal(a):
Ahojky,
Předem děkuji.
Všem Vám moc děkuji za odpovědi. Proplan jsme zkoušel ten mu opravdu chutná jenže je docela drahý. Naše štěně ve 4 měsících sežere 18 kg měsíčně a takový proplan by se hodně prodražil představovala bych si kvalitní granule cca 1 200,- Kč ovšem jestli takové nějaké existují.
satix

mamba
napsal(a):
Ahojky,
Předem děkuji.
ja krmim Royal Caninem, je to sice drahe krmivo ale najdete vnem vsechno, kvalitni. jnak nazor na K9: neni moc dobre, sama chemie a konzervace, nazor na ProPlan: je dobry, unas se da koupit 15kg za 999kc, coz by melo odpovidat vasim predstavam, psala jste ze je drahe, a najednou tam napisete cenu 1200, coz je vic nez Proplan stoji, teda aspon unas v olomouci, tady stoji999.Mariana
satix
napsal(a):
ja krmim Royal Caninem, je to sice drahe krmivo ale najdete vnem vsechno, kvalitni. jnak nazor na K9: neni moc dobre, sama chemie a konzervace, nazor na ProPlan: je dobry, unas se da koupit 15kg za 999kc, coz by melo odpovidat vasim predstavam, psala jste ze je drahe, a najednou tam napisete cenu 1200, coz je vic nez Proplan stoji, teda aspon unas v olomouci, tady stoji999.Mariana
Jsem ze Zlína a ProPlan tu nekoupíte levněji, než za 1600!!
Zkuste Pro Pac, vejdete se do těch 1200 a kvalita je, myslím, slušná.
Lucie
mamba
napsal(a):
Ahojky,
Předem děkuji.
Ahojky, svojí smečku nyní krmím zn. Winner Plus - viz http://www.buddyobchod.cz/ atlasobchod/scripts/price_list.asp?Level=184 (bez mezer) a naprostá spokojenost
mamba
napsal(a):
Ahojky,
Předem děkuji.
jestli můžu doporučit tak Happy Dog, máme 16ti měsíční dogu a je super, mají granule pro malý i velký psi, na citlivej žaludek. Myslím že cenově jsou na tom taky slušně (doporučila mi je chovatelka od našeho miláčka), Mají svoje stránky tak tam mrkněte. A taky Bosch se mi zdá dost slušný..
mamba
napsal(a):
Všem Vám moc děkuji za odpovědi. Proplan jsme zkoušel ten mu opravdu chutná jenže je docela drahý. Naše štěně ve 4 měsících sežere 18 kg měsíčně a takový proplan by se hodně prodražil představovala bych si kvalitní granule cca 1 200,- Kč ovšem jestli takové nějaké existují.
Proplan pro dospělé koupíte na www.propejsky.cz za 1292,-Kč.Myslím,že při objednání dvou balíků je doprava zdarma.
ecila
napsal(a):
jestli můžu doporučit tak Happy Dog, máme 16ti měsíční dogu a je super, mají granule pro malý i velký psi, na citlivej žaludek. Myslím že cenově jsou na tom taky slušně (doporučila mi je chovatelka od našeho miláčka), Mají svoje stránky tak tam mrkněte. A taky Bosch se mi zdá dost slušný..
Já radím buď Fitmin a nebo Calibru. Calibra je takové lepší premiové krmivo. A do těch 1200.- se vlezete
santah
napsal(a):
Já radím buď Fitmin a nebo Calibru. Calibra je takové lepší premiové krmivo. A do těch 1200.- se vlezete
já svou labradorku krmím Acanou pro štěna velkých psů. Jsem s ní velice spokojená. 15Kg kupuju ve zverimexu pod 1200.-