eliska84
napsal(a):
Mě se líbí,ale je moc namachrovanej..to je pravda
Co založit téma,hezký kluci a pejsci!Úžasná kombinace!!
maťa

amanite
napsal(a):
HmmmmmmKdepak ale takovýho chlapa sehnat?
Tak tenhle krasavec mi připomíná mého souseda Tak nějak by mohl ten můj soused vypadat okolo třicítky
Sedí i ty svaly
Hmmm hmmm....
maťa
napsal(a):
Tak tenhle krasavec mi připomíná mého souseda Tak nějak by mohl ten můj soused vypadat okolo třicítky
Sedí i ty svaly
Hmmm hmmm....
tak toho souseda vyfot!!
eliska84
napsal(a):
Z jiného soudku
Tohle není až tak úplně dokonalý foto, ale přece jen... (pro mne ten nejhezčí)
aradek
napsal(a):
Tohle není až tak úplně dokonalý foto, ale přece jen... (pro mne ten nejhezčí)
Brala bych je oba dva - a HNED!!!
maťa

amanite
napsal(a):
Maťo,odkud seš?Že bych se přijela podívat in natura
To amanite:
Soused je z Vysočiny, Žďársko Ale bohužel je zadán
Mám jen jeho starší fotky, kdy byl ještě ucho, ale i přesto byl už tenkrát krásný ucho, a dneska je to ještě lepší
maťa

eliska84
napsal(a):
A co tohle? Ten velkej blonďák je Matthias Hues a je úžo, není?
A ta doga v předu s těma zalepenýma ušiskama je taky úžo, že?
maťa
napsal(a):
A co tohle? Ten velkej blonďák je Matthias Hues a je úžo, není?
A ta doga v předu s těma zalepenýma ušiskama je taky úžo, že?
Pro Maťu: No néééé že bych čekala,že je volnej Takový chlapy nejsou volní nikdy
No kdyby si to tady četl můj přítel.....
.....bylo by asi o jednoho nezadanýho víc (a o jednu opuštěnou víc
)
maťa

amanite
napsal(a):
Pro Maťu: No néééé že bych čekala,že je volnej Takový chlapy nejsou volní nikdy
No kdyby si to tady četl můj přítel.....
.....bylo by asi o jednoho nezadanýho víc (a o jednu opuštěnou víc
)
Pro Amanite: Tak tak, pravdu díš! A co teprvá chudáček můj přítel, kterej má tohodle souseda denně na očích, a když odjíždí do světa, tak ví, že ho mám denně na očích já a úplně sama doma
Ale kdybys tu fotku chtěla , pošlu ti ji na mejlíka.....akorát je tam blbě vidět, ale přesto ta podoba je až neskutečná
maťa
napsal(a):
Pro Amanite: Tak tak, pravdu díš! A co teprvá chudáček můj přítel, kterej má tohodle souseda denně na očích, a když odjíždí do světa, tak ví, že ho mám denně na očích já a úplně sama doma
Ale kdybys tu fotku chtěla , pošlu ti ji na mejlíka.....akorát je tam blbě vidět, ale přesto ta podoba je až neskutečná
Maťo,tož taky žádám jednu fotku...samo,že jen pro srovnání já mám svého "úžasného" doma,stejně jako ty,že....naštěstí sem můj muž nechodí...uf,uf,uf
maťa

jesie
napsal(a):
Maťo,tož taky žádám jednu fotku...samo,že jen pro srovnání já mám svého "úžasného" doma,stejně jako ty,že....naštěstí sem můj muž nechodí...uf,uf,uf
Tak holky, fotku posílám na mejlisko, snad dojde
Můj úžasný sem bohužel juknul, něco zabrblal o bláznivejch ženskejch a odešel
berta
napsal(a):
Tyhle dva bych nevyměnila za nic na světě.
Na chatě - manžel s hafanama - naše je ta nabroušená zrzečka,že je páník s jiným hafanem
elli
napsal(a):
nebo třebas i Robert Rosenberg
Maťo,tak soused vypadá docela dobře,škoda jen,že v popředí je ten ,,správnej"prstík Já byla vždycky zatížená na tmavovlasý,snědý kluky...chjo a mám doma blonďáka s modrejma očima
Se nedivím,že se příteli do světa moc nechce,mě by ten můj nejspíš někde zamkl,nebo zabalil do kufru a vzal s sebou....no co ale podívat se můžeme ne?!
maťa

amanite
napsal(a):
Maťo,tak soused vypadá docela dobře,škoda jen,že v popředí je ten ,,správnej"prstík Já byla vždycky zatížená na tmavovlasý,snědý kluky...chjo a mám doma blonďáka s modrejma očima
Se nedivím,že se příteli do světa moc nechce,mě by ten můj nejspíš někde zamkl,nebo zabalil do kufru a vzal s sebou....no co ale podívat se můžeme ne?!
No jooo Amanite, jsme na tom stejně, taky jsem zatížená na tmavovlasý a snědý, a mám doma hnědovlasýho a zelenookýho
A přesně, oni se ti chlapi taky furt dívají, tak proč bysme nemohly my, že?
Uložila jsem si Tvůj email, a až teho sóseda na jaře bliknu, tak ho pošlu, a lépe viditelnýho Tož si nesmíš změnit email!!!
impact
napsal(a):
Jáááj. Moje láska. Máš někde originál téhle fotky? Popř. můžu prosit na mejl?
To impact: tuto fotku Vina Diesla a spoustu dalších najdeš na www.osobnosti.cz Přeji pěkné podívání
maťa
napsal(a):
No jooo Amanite, jsme na tom stejně, taky jsem zatížená na tmavovlasý a snědý, a mám doma hnědovlasýho a zelenookýho
A přesně, oni se ti chlapi taky furt dívají, tak proč bysme nemohly my, že?
Uložila jsem si Tvůj email, a až teho sóseda na jaře bliknu, tak ho pošlu, a lépe viditelnýho Tož si nesmíš změnit email!!!
Myslím, že Vin má Kanárka - na CC má ten pesák trocha jinou hlavu - co myslíte? Jinak jsou k sežrání opravdu oba:-))
sabina
napsal(a):
Myslím, že Vin má Kanárka - na CC má ten pesák trocha jinou hlavu - co myslíte? Jinak jsou k sežrání opravdu oba:-))
asi jich má víc...psů
dex
napsal(a):
asi jich má víc...psů
Krásná podívaná....
Ale také bych neměnila......i když oba dokaží pořádně zlobit
peet
napsal(a):
Krásná podívaná....
Ale také bych neměnila......i když oba dokaží pořádně zlobit
Neboj Maťo,mailíka si nechám stejnýho...teda aspoň do té doby než mi pošleš to foto Já mám taky takovýho kamaráda,vysokej snědej,hnědý kukadla,je vidět že občas navštíví fitko....jojojo,akorát je z Prahy,takže tak trochu mimo můj dosah,ale občas spolu někam zajdeme (s frekvencí co 2 roky
)....tak někde vyštrachám fotečku a taky ti ji pošlu,je fakt moc hezkej.Nooo radši si necháme zajít chuť ne? Já pak myslím na kraviny a to si teď nemůžu dovolit páč mám zkouškový,musím mít v hlavě úplně jiný věci
a taky tam mám samozřejmě přítele
....no nic musím běžet s hafanem,aspoň on si to zkouškový užívá,jelikož nemusí být doma sám a valí se se mnou v posteli,akorát že on si krásně chrupčí a já čtu kraviny,kterejm ani trochu nerozumím