Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.1.2007 19:28

eliska84 napsal(a):

Musím se přiznat, tohle ani tak není můj typ, já radši "obyčejnější" kluky ale fotka je to jinak pěkná..

16.1.2007 19:28

masoterianka napsal(a):
Musím se přiznat, tohle ani tak není můj typ, já radši "obyčejnější" kluky ale fotka je to jinak pěkná..

Mě se líbí,ale je moc namachrovanej..to je pravda

16.1.2007 19:34

eliska84 napsal(a):
Mě se líbí,ale je moc namachrovanej..to je pravda

Co založit téma,hezký kluci a pejsci!Úžasná kombinace!!

16.1.2007 19:47

eliska84 napsal(a):
Co založit téma,hezký kluci a pejsci!Úžasná kombinace!!

HmmmmmmKdepak ale takovýho chlapa sehnat?

maťa

16.1.2007 19:54
maťa

amanite napsal(a):

Tak tenhle krasavec mi připomíná mého souseda Tak nějak by mohl ten můj soused vypadat okolo třicítky
Sedí i ty svaly

Hmmm hmmm....

16.1.2007 20:50

maťa napsal(a):
Tak tenhle krasavec mi připomíná mého souseda Tak nějak by mohl ten můj soused vypadat okolo třicítky
Sedí i ty svaly

Hmmm hmmm....

tak toho souseda vyfot!!

16.1.2007 20:53

eliska84 napsal(a):
tak toho souseda vyfot!!

a ještě

16.1.2007 21:04

eliska84 napsal(a):
a ještě

a poslední,ted

16.1.2007 21:19

eliska84 napsal(a):
a poslední,ted

Z jiného soudku

16.1.2007 21:50

eliska84 napsal(a):
Z jiného soudku

Tohle není až tak úplně dokonalý foto, ale přece jen... (pro mne ten nejhezčí)

16.1.2007 23:00

aradek napsal(a):
Tohle není až tak úplně dokonalý foto, ale přece jen... (pro mne ten nejhezčí)

Brala bych je oba dva - a HNED!!!

17.1.2007 06:28

eliska84 napsal(a):
Z jiného soudku

No, taky dobrý, ne

17.1.2007 06:49

makki napsal(a):
No, taky dobrý, ne

Maťo,odkud seš?Že bych se přijela podívat in natura

17.1.2007 07:42

amanite napsal(a):

Ke mě by se nejvic hodil páníček jezevčíka Pepiho.

17.1.2007 08:43

amanite napsal(a):

Kde? V Itálii, je to kromě modela i herec, jmenuje se Raoul Bowa, u nás se s ním vysílal film o mafii Ultimo. Je fakt k sežrání

17.1.2007 14:25

janiskas napsal(a):
Kde? V Itálii, je to kromě modela i herec, jmenuje se Raoul Bowa, u nás se s ním vysílal film o mafii Ultimo. Je fakt k sežrání

Nemůžu zařadit toho krásného psa. Co je to za rasu? A ta barva. Super

17.1.2007 14:30

bully napsal(a):
Brala bych je oba dva - a HNED!!!

Jáááj. Moje láska. Máš někde originál téhle fotky? Popř. můžu prosit na mejl?

maťa

17.1.2007 15:14
maťa

amanite napsal(a):

To amanite:

Soused je z Vysočiny, Žďársko Ale bohužel je zadán Mám jen jeho starší fotky, kdy byl ještě ucho, ale i přesto byl už tenkrát krásný ucho, a dneska je to ještě lepší

maťa

17.1.2007 15:22
maťa

eliska84 napsal(a):

A co tohle? Ten velkej blonďák je Matthias Hues a je úžo, není?
A ta doga v předu s těma zalepenýma ušiskama je taky úžo, že?

17.1.2007 18:50

maťa napsal(a):
A co tohle? Ten velkej blonďák je Matthias Hues a je úžo, není?
A ta doga v předu s těma zalepenýma ušiskama je taky úžo, že?

Pro Maťu: No néééé že bych čekala,že je volnej Takový chlapy nejsou volní nikdyNo kdyby si to tady četl můj přítel..........bylo by asi o jednoho nezadanýho víc (a o jednu opuštěnou víc)

maťa

17.1.2007 19:06
maťa

amanite napsal(a):
Pro Maťu: No néééé že bych čekala,že je volnej Takový chlapy nejsou volní nikdyNo kdyby si to tady četl můj přítel..........bylo by asi o jednoho nezadanýho víc (a o jednu opuštěnou víc)

Pro Amanite: Tak tak, pravdu díš! A co teprvá chudáček můj přítel, kterej má tohodle souseda denně na očích, a když odjíždí do světa, tak ví, že ho mám denně na očích já a úplně sama doma

Ale kdybys tu fotku chtěla , pošlu ti ji na mejlíka.....akorát je tam blbě vidět, ale přesto ta podoba je až neskutečná

17.1.2007 19:41

maťa napsal(a):
Pro Amanite: Tak tak, pravdu díš! A co teprvá chudáček můj přítel, kterej má tohodle souseda denně na očích, a když odjíždí do světa, tak ví, že ho mám denně na očích já a úplně sama doma

Ale kdybys tu fotku chtěla , pošlu ti ji na mejlíka.....akorát je tam blbě vidět, ale přesto ta podoba je až neskutečná

Maťo,tož taky žádám jednu fotku...samo,že jen pro srovnání já mám svého "úžasného" doma,stejně jako ty,že....naštěstí sem můj muž nechodí...uf,uf,uf

maťa

18.1.2007 10:18
maťa

jesie napsal(a):
Maťo,tož taky žádám jednu fotku...samo,že jen pro srovnání já mám svého "úžasného" doma,stejně jako ty,že....naštěstí sem můj muž nechodí...uf,uf,uf

Tak holky, fotku posílám na mejlisko, snad dojde
Můj úžasný sem bohužel juknul, něco zabrblal o bláznivejch ženskejch a odešel

18.1.2007 10:30

elli napsal(a):
další pán

Tyhle dva bych nevyměnila za nic na světě.

19.1.2007 01:21

berta napsal(a):
Tyhle dva bych nevyměnila za nic na světě.

Na chatě - manžel s hafanama - naše je ta nabroušená zrzečka,že je páník s jiným hafanem

19.1.2007 18:58

eliska84 napsal(a):

nebo třebas i Robert Rosenberg

19.1.2007 20:13

elli napsal(a):
nebo třebas i Robert Rosenberg

Maťo,tak soused vypadá docela dobře,škoda jen,že v popředí je ten ,,správnej"prstík Já byla vždycky zatížená na tmavovlasý,snědý kluky...chjo a mám doma blonďáka s modrejma očima Se nedivím,že se příteli do světa moc nechce,mě by ten můj nejspíš někde zamkl,nebo zabalil do kufru a vzal s sebou....no co ale podívat se můžeme ne?!

maťa

19.1.2007 22:24
maťa

amanite napsal(a):
Maťo,tak soused vypadá docela dobře,škoda jen,že v popředí je ten ,,správnej"prstík Já byla vždycky zatížená na tmavovlasý,snědý kluky...chjo a mám doma blonďáka s modrejma očima Se nedivím,že se příteli do světa moc nechce,mě by ten můj nejspíš někde zamkl,nebo zabalil do kufru a vzal s sebou....no co ale podívat se můžeme ne?!

No jooo Amanite, jsme na tom stejně, taky jsem zatížená na tmavovlasý a snědý, a mám doma hnědovlasýho a zelenookýho
A přesně, oni se ti chlapi taky furt dívají, tak proč bysme nemohly my, že?

Uložila jsem si Tvůj email, a až teho sóseda na jaře bliknu, tak ho pošlu, a lépe viditelnýho Tož si nesmíš změnit email!!!

20.1.2007 14:36

impact napsal(a):
Jáááj. Moje láska. Máš někde originál téhle fotky? Popř. můžu prosit na mejl?

To impact: tuto fotku Vina Diesla a spoustu dalších najdeš na www.osobnosti.cz Přeji pěkné podívání

20.1.2007 15:00

maťa napsal(a):
No jooo Amanite, jsme na tom stejně, taky jsem zatížená na tmavovlasý a snědý, a mám doma hnědovlasýho a zelenookýho
A přesně, oni se ti chlapi taky furt dívají, tak proč bysme nemohly my, že?

Uložila jsem si Tvůj email, a až teho sóseda na jaře bliknu, tak ho pošlu, a lépe viditelnýho Tož si nesmíš změnit email!!!

Myslím, že Vin má Kanárka - na CC má ten pesák trocha jinou hlavu - co myslíte? Jinak jsou k sežrání opravdu oba:-))

20.1.2007 17:57

sabina napsal(a):
Myslím, že Vin má Kanárka - na CC má ten pesák trocha jinou hlavu - co myslíte? Jinak jsou k sežrání opravdu oba:-))

asi jich má víc...psů

22.1.2007 11:03

dex napsal(a):
asi jich má víc...psů

Krásná podívaná....
Ale také bych neměnila......i když oba dokaží pořádně zlobit

22.1.2007 11:33

bully napsal(a):
To impact: tuto fotku Vina Diesla a spoustu dalších najdeš na www.osobnosti.cz Přeji pěkné podívání

Díky.

22.1.2007 13:03

peet napsal(a):
Krásná podívaná....
Ale také bych neměnila......i když oba dokaží pořádně zlobit

Neboj Maťo,mailíka si nechám stejnýho...teda aspoň do té doby než mi pošleš to foto Já mám taky takovýho kamaráda,vysokej snědej,hnědý kukadla,je vidět že občas navštíví fitko....jojojo,akorát je z Prahy,takže tak trochu mimo můj dosah,ale občas spolu někam zajdeme (s frekvencí co 2 roky)....tak někde vyštrachám fotečku a taky ti ji pošlu,je fakt moc hezkej.Nooo radši si necháme zajít chuť ne? Já pak myslím na kraviny a to si teď nemůžu dovolit páč mám zkouškový,musím mít v hlavě úplně jiný věci a taky tam mám samozřejmě přítele....no nic musím běžet s hafanem,aspoň on si to zkouškový užívá,jelikož nemusí být doma sám a valí se se mnou v posteli,akorát že on si krásně chrupčí a já čtu kraviny,kterejm ani trochu nerozumím

Přidejte reakci

Přidat smajlík