Tak jsem včera škemrala a ráno byly závěje
A neodolala jsem a hned jsme to s holkama šly vyzkoušet- je to paráda, jen se blbě fotí, páč furt padá, a padáá a padááá
monika s
napsal(a):
A neodolala jsem a hned jsme to s holkama šly vyzkoušet- je to paráda, jen se blbě fotí, páč furt padá, a padáá a padááá
A Gira - Azgira
monika s
napsal(a):
A aby to Džidžulce nebylo líto
A poslední rodinná
Babucha s dcerou a vnučkou
monika s
napsal(a):
A poslední rodinná
Babucha s dcerou a vnučkou
ahoj všem, pak že to škemrání a loudění nepomáhá
marie m
napsal(a):
ahoj všem, pak že to škemrání a loudění nepomáhá
Krásné sněhové odpoledne...tak u nás je taky kalamita,snad se mi muž vrátí z práce,neb cesty nic moc...to jsou určitě silničáři zase překvapení,jako každý rok
Pesani urvaní taky nejsou,Jes zalezla do kotce a odmítá vylézt,Cerb se dívá spíš vyčítavě,jako: Tak tohle jsi mi objednalaaaaaa
jesie
napsal(a):
Krásné sněhové odpoledne...tak u nás je taky kalamita,snad se mi muž vrátí z práce,neb cesty nic moc...to jsou určitě silničáři zase překvapení,jako každý rok
Pesani urvaní taky nejsou,Jes zalezla do kotce a odmítá vylézt,Cerb se dívá spíš vyčítavě,jako: Tak tohle jsi mi objednalaaaaaa
a stále sněží
marie m
napsal(a):
Marie podle fotek to vypadá, že už sněhu máme 2 x tolik co Vy.
A to už ráno se tam schoval celý kavkazák- viz. foto... No a sněží neustále dál...
monika s
napsal(a):
Marie podle fotek to vypadá, že už sněhu máme 2 x tolik co Vy.
A to už ráno se tam schoval celý kavkazák- viz. foto... No a sněží neustále dál...
asi ano ono je to focené odpoledne to už bylo zváleno , tak budem tiše závidět
monika s
napsal(a):
Ahoj vespolek
tak já hlásím taky sněhovou kalamitu - samá bouračka - no humus
Ale pesanům se to moooc líbí , tak pár aktuálních foteček
monika s
napsal(a):
zapadlí vlastenci
nada
napsal(a):
no Nado taky dobrý počásko tak si toho snížku jěště chvilku užívejte ,má přestat
a padat prý bude až v sobotu
marie m
napsal(a):
no Nado taky dobrý počásko tak si toho snížku jěště chvilku užívejte ,má přestat
a padat prý bude až v sobotu
Až v sobotu ?? No u nás ještě nepřastalo
Ale narozdíl od tebe , u nás začalo sněžit až navečer
marie m
napsal(a):
Tady taky jěšrě padá ale né tak hustě jako včera mě to stačí už by mohlo přestat
kdo má pořád uklízet chodník, jěště že mám volno
Tak tady taky jedna sněžná fotka..u nás pořád padá,už od včerejšího večera
marie m
napsal(a):
Tady taky jěšrě padá ale né tak hustě jako včera mě to stačí už by mohlo přestat
kdo má pořád uklízet chodník, jěště že mám volno
marie m
napsal(a):
ahoj všem, tak u nás už dosněžilo svítí slunko a bude asi pěkne mrznout, tak jsem zvědavá jak si stím holky poradí když jsou přelínané
Však už pěkně mrzne,tak je třeba hodit záda na moment u kamen
monika s
napsal(a):
Tak u nás taky konečně začalo sněžit. Jenže Mišule, pod dojmem krásného počasí, začala hárat. Takže plánované krytí na přelom března-dubna se "maličko" posunulo. No s tím se asi nedá nic dělat. Každopádně si ty mrazy vylínaná docela užívá.
pvc
napsal(a):
Tak u nás taky konečně začalo sněžit. Jenže Mišule, pod dojmem krásného počasí, začala hárat. Takže plánované krytí na přelom března-dubna se "maličko" posunulo. No s tím se asi nedá nic dělat. Každopádně si ty mrazy vylínaná docela užívá.
Pár dnešních procházkových foteček...
monika s
napsal(a):
Miminka
denisa
napsal(a):
Štefane, ke štěňátkům velká gratulace, ať pěkně prospívají a najdou bezva páníčky
Štefane též velká gratulace k dívčímu komandu ! A moc děkuji za pochvaly
monika s
napsal(a):
Štefane též velká gratulace k dívčímu komandu ! A moc děkuji za pochvaly
Díky za všechny gratulace
"Nevytahuji se, rostu a vážení mě vůbec nebere"
marie m
napsal(a):
ahojky, pěknej cvalda jan tak dál Moniko ty fota nemaj chybu supr
Gratulace ke štěňátkum do Zlaté studánky
A Monice k povedeným fotečkám
tak u nás to vypadá poněkud jinak
nada
napsal(a):
A Dášenka nám trochu změnila barvu
monika s
napsal(a):
a jedna "Ódrynka"
nada
napsal(a):
Nadi ta je skvělá Víš jestli jí nabízíš jako strakoše a pak jim ukážeš TOTO..., tak se nedivím, že je holka ještě u maminy
Honem hoď inzerci na vlkošedou feňuli, třeba se někdo ozve, ale musíš rychle než oprší, nebo oschne
Jinak u nás to vypadá podobně, ach jooo, snížku kde jsííí ?! Včera jsme už i vyhodili oveny na louku...
nada
napsal(a):
a jedna "Ódrynka"
Taky přispěji -nějaké foto z dnešního dne.
sejtanova smecka

herbici
napsal(a):
a pořád padá a nechce přestat
Ahoj všem
Herbíci, jak to, že tu ještě není fotky Embíka s nedělní medailí
Jinak u nás jsme na tom se sněhem asi jako Naďa
cipalka

lmusa
napsal(a):
Zdravím všechny, zvláštěpak Embíka a Škubánka To by nebyli Herbíci, aby tady neprovokovali se sněhem, když všade jinde je už jenom samá břečka a bláto
A pro Zuzku a Alku : zase mi nejdou odesílat mejlíky !
Libo, no já jsem si říkala, co se děje? tak to zme v řiti jak Baťa s dřevákama...... to teda budem muset prodrbat se Zuzkou samy
cipalka
napsal(a):
Libo, no já jsem si říkala, co se děje? tak to zme v řiti jak Baťa s dřevákama...... to teda budem muset prodrbat se Zuzkou samy
Teda Alko, mám tu ve frontě tři mejlíky, co jsem Ti a Zuzce odepsala, ale neodejdou mršky a neodejdou A ani k nám nic nechodí
Chviličku to jenom šlo, tak jsem hned začala odepisovat, ale než jsem skončila, tak se to zase zaseklo
cipalka

lmusa
napsal(a):
Jo a Oťasovi se zalíbilo Mariánské údolí a to Eldorádo a ptá se, kdy bude další rande Cipíska s Mašíkem
i ten jeden Oťas však jsem Ti řekla, že u nás máte dveře otevřené, Cipulda bude ščastnej jak blecha, když zas přijede ta nejmilejší návštěva
cipalka
napsal(a):
i ten jeden Oťas však jsem Ti řekla, že u nás máte dveře otevřené, Cipulda bude ščastnej jak blecha, když zas přijede ta nejmilejší návštěva
Ahojky všem,
našla jsem v našem foťáku jednu fotečku z výstavy v Trenčíne, tak vám ji posílám a přeji hezký den
paja m
napsal(a):
Ahojky všem,
našla jsem v našem foťáku jednu fotečku z výstavy v Trenčíne, tak vám ji posílám a přeji hezký den
Vím že toto se netýká kavkazanů, ale možná by i mohlo, koukněte na
http://dogs.erbak. com/index.php?PHPSESSID =a1fcbbcb6150d919106d82ff0908c84f&topic =393.0
(odstraňte 3 mezery)
mohlo by se to stát i Vám
monika s
napsal(a):
Vím že toto se netýká kavkazanů, ale možná by i mohlo, koukněte na
http://dogs.erbak. com/index.php?PHPSESSID =a1fcbbcb6150d919106d82ff0908c84f&topic =393.0
(odstraňte 3 mezery)
mohlo by se to stát i Vám
tady je ta adresa ve snesitelnější formě-
http://dogs.erbak.com/index.php/topic,393.0.html
sabora

monika s
napsal(a):
tady sice bez sněhu, ale v mrazu, Jokyna je vespod a nic jí zima nevadí, ale ty dva naši tajtrdlíci klepali kosu, tak se aspoň na tom jejím kožichu trochu přiživili!
Fík ten černý pidipes na ní co se ochladila chrápe pěžně, Eda je drobek větší a tak si do kožicho aspoň zavrtává čenich (všichni mají luxusní boudy-netrápim je na holé zemi!)
sabora

sabora
napsal(a):
tady sice bez sněhu, ale v mrazu, Jokyna je vespod a nic jí zima nevadí, ale ty dva naši tajtrdlíci klepali kosu, tak se aspoň na tom jejím kožichu trochu přiživili!
Fík ten černý pidipes na ní co se ochladila chrápe pěžně, Eda je drobek větší a tak si do kožicho aspoň zavrtává čenich (všichni mají luxusní boudy-netrápim je na holé zemi!)
no jo zas ty moje překlepy- samo že se ochladilo počasí- ne jokyna!
sabora
napsal(a):
no jo zas ty moje překlepy- samo že se ochladilo počasí- ne jokyna!
ahoj všem, včera jsem se dozvěděla že ty lidičky s Brna co tu už jednou byla o nich řeč opět kupují štěnata a pak je dávají do útulku , tentokrát to odnes RTW , chtěla jsem Vás co máte štěnata na to upozornit pokud budete chtít znát jméno tak Vám ho napíši s celou adresou ale tady nemohu
monika s
napsal(a):
Ahojky
tak koukám , že je tady trochu mrtvo , co se dějééé ??
Doufám,že bude aspon hojná účast na schůzy,aby jsme poklábosily
nada
napsal(a):
Ahojky
tak koukám , že je tady trochu mrtvo , co se dějééé ??
Doufám,že bude aspon hojná účast na schůzy,aby jsme poklábosily
Zdravíčko všem,
prckové Zlatá studánka zdraví všechny milovníky kavkazanů
zlata studanka
napsal(a):
Zdravíčko všem,
prckové Zlatá studánka zdraví všechny milovníky kavkazanů
zlata studanka
napsal(a):
Všechny zdravím! Štefane, štěňátka krásně rostou , moje taky roste, zde jedna fotečka z dnešní procházky již 7-měsíčního Unikáta
monika s
napsal(a):
Štěníci jsou moc krásní
Deniso, Unikát už je pořádnej chlapík. Kolik váží a kolik má tak baj voko v kohoutku? Na fotce vypadá jako obřík
eavy
napsal(a):
Štěníci jsou moc krásní
Deniso, Unikát už je pořádnej chlapík. Kolik váží a kolik má tak baj voko v kohoutku? Na fotce vypadá jako obřík
Děkujeme za pochvalu Unikoše jsem nechala změřit na našem lednovém setkání šuplerou, a to měl 67 cm v kohoutku, ale už zas asi trochu povyrostl
Kolik momentálně váží nevím přesně - cca 45 kg.
Nádherná fotka - závidíme sníh
denisa
napsal(a):
Děkujeme za pochvalu Unikoše jsem nechala změřit na našem lednovém setkání šuplerou, a to měl 67 cm v kohoutku, ale už zas asi trochu povyrostl
Kolik momentálně váží nevím přesně - cca 45 kg.
Nádherná fotka - závidíme sníh
ahoj všem, je tu nějak mrtvo asi všichni našesávaj do Brna tak to je už kus chlapa a teprve bude
jinak já ten shíh teda nezávidím , jen doufám že do neděle žádný nenapadne
monika s
napsal(a):
Deniso, tak to už je pořádnej kus "chlapa"
Sníh je spíš otravnej. Tato fotka je z před-minulé neděle, kdy jsme jeli navštívit kamarádku a cesta k nim vypadala takhle... na silnici závěj 1,5 m ... šílený. Já tam u nich sebou švihla a zle dopadla...
eavy
napsal(a):
Sníh je spíš otravnej. Tato fotka je z před-minulé neděle, kdy jsme jeli navštívit kamarádku a cesta k nim vypadala takhle... na silnici závěj 1,5 m ... šílený. Já tam u nich sebou švihla a zle dopadla...
Zlatá studánko, proč chováte štěnda, když je hned hážete do koše? ....lepší by byla popelnice, ne?
eavy
napsal(a):
Jo, jo, roste jako z vody Na cestách je sníh nepříjemný
, ale pro psy na procházkách a pokud člověk nikam na cesty nemusí je super a ty fotky potom
denisa
napsal(a):
Jo, jo, roste jako z vody Na cestách je sníh nepříjemný
, ale pro psy na procházkách a pokud člověk nikam na cesty nemusí je super a ty fotky potom
Tak tady momentálně sněží ale nevypadá to na dlouho :-))
Tak snad z toho už závěje nebudou .
No a tady jedna Dášenka
nada
napsal(a):
Tak tady momentálně sněží ale nevypadá to na dlouho :-))
Tak snad z toho už závěje nebudou .
No a tady jedna Dášenka
pupíček Odrynka
monika s
napsal(a):
Ahojky
co se tady děje,že nikde nikdo
tak to aspon trochu zamořím fotečka
Abadon u nových pánečků
monika s
napsal(a):
Dnešní únorová Cindička
monika s
napsal(a):
Bredík okupovanej
monika s
napsal(a):
....a běžíme za paničkou
nada
napsal(a):
....a běžíme za paničkou
Ahojky Maruš
Nojo Cinda je brání tělem i duší
nada
napsal(a):
Ahojky Maruš
Nojo Cinda je brání tělem i duší
a jeden Valentýnskej Bredík
marie m
napsal(a):
Ale Bredovi to také sluší ale líbat se nechce jo a Dáše už konečně umej hlavu
Dášenka se nerada koupe
Je to stará spindíra co prolejzá ráda komínem , ale jen na půl
nada
napsal(a):
Dášenka se nerada koupe
Je to stará spindíra co prolejzá ráda komínem , ale jen na půl
Odry s maminkou
nada
napsal(a):
Odry s maminkou
A jak se chystáte na zítřejší Brno ???
Chystala jsem se na kukačku , ale bohužel jsem nesehnala dobrej spoj.takže fandit nebudu.
tak všem co se chystáte držím palce
simsonka
napsal(a):
Ahoj Nado Dáša je moje favoritka víte že sem na ty strakoše a pěkná valentýnka už jí mám v mobilu
Čau Simčo - tak už vím kdo bude s Dášou běhat v kruhu
Páníček rozmazluje
nada
napsal(a):
Hele Maruš , to si vyřidte doma kdo ti bude běhat s tím pošukem
Ale už já mám domluvenou handlerku
No běhat - nevím jestli se tomu tak dát říct ,ale nějak potácet se tam budu s Odry
lmusa
napsal(a):
Naďo tak budeš tam zítra nebo nebudeš ?? Já nabízím jedny volné ruce na malého pupíka
Ahoj Líbo
No bohužel tam nebudu,páč autem se mi nechce (bez hafanů)a spojeni mi žádný rozumný nejede.Byla bych tam až kolem 11 a to už by bylo asi po všem,takže na vás budu myslet a truchlit a těšit se do budějc kde už budu
Ale tam zase nebudeš ty,že ??
nada
napsal(a):
Ahoj Líbo
No bohužel tam nebudu,páč autem se mi nechce (bez hafanů)a spojeni mi žádný rozumný nejede.Byla bych tam až kolem 11 a to už by bylo asi po všem,takže na vás budu myslet a truchlit a těšit se do budějc kde už budu
Ale tam zase nebudeš ty,že ??
Naďo, ale kavkazáci jdou myslím až poslední !! Před nimi jde hafo psů podle rozpisu.
Já tam taky budu později, protože jedu vlakem a pak tou šalinou, tak to vidím tak kolem desíti, plus mínus. Ale myslím, že kavkazáčky stihnu
No, ty Budějice mám kapku od ruky
lmusa
napsal(a):
Naďo, ale kavkazáci jdou myslím až poslední !! Před nimi jde hafo psů podle rozpisu.
Já tam taky budu později, protože jedu vlakem a pak tou šalinou, tak to vidím tak kolem desíti, plus mínus. Ale myslím, že kavkazáčky stihnu
No, ty Budějice mám kapku od ruky
No tak na to ještě kouknu ,ale nic neslibuju
monika s
napsal(a):
tak bus by mi jel v 5.15 a to teda neabsolvuju
a to ještě nevím jestli bych se tam dostala - do busu!!
takže to budete muset přežít beze mne !!!!
No a Líbo tak přijedeš aspon na bonitaci 1.4 ne ???????
nada
napsal(a):
tak bus by mi jel v 5.15 a to teda neabsolvuju
a to ještě nevím jestli bych se tam dostala - do busu!!
takže to budete muset přežít beze mne !!!!
No a Líbo tak přijedeš aspon na bonitaci 1.4 ne ???????
hmm.... tak to je blbý....
A já myslela, že máš přihlášené štěndo do pupíků a bereš i Breda !
Na bonitaci bych samosebou ráda. Uvidím, jaká bude konstalace
bllerkovaci
napsal(a):
Líbo tak s tím Bredem jsme se sekly!! jinak už tu byla Verča a mám pro Tebe ty ochutnávky, ještě abych je ráno nenechala doma
Zuzko, tak se necháme překvapit, kdo tam bude
Tak si ty ochutnávky hleď už pěkně šoupnout do batohu nebo co si bereš s sebou !
A prospekty Ti taky k nim přidala ?
lmusa
napsal(a):
Zuzko, tak se necháme překvapit, kdo tam bude
Tak si ty ochutnávky hleď už pěkně šoupnout do batohu nebo co si bereš s sebou !
A prospekty Ti taky k nim přidala ?
Tak holky s náma jste se teda sekly
A do šampionu takovou dáááálku , no nejsem blááázen
tak se těším na fotečky a koukejte fotit a fotit.
Bude tam "moje" Agripa tak mi ji holky nafotte
a děěěkuuujuuuuu
nada
napsal(a):
a děěěkuuujuuuuu
Naďo, to máš těžké s tím focením uvnitř haly
Obávám se, že ty fotky budou jako obvykle stát za.... no, víš co
Ale když už ne s Bredem, tak jsi mohla přihlásit aspoň to mimi !
lmusa
napsal(a):
Naďo, to máš těžké s tím focením uvnitř haly
Obávám se, že ty fotky budou jako obvykle stát za.... no, víš co
Ale když už ne s Bredem, tak jsi mohla přihlásit aspoň to mimi !
no právě , že jenom s mimi je to taky daleko
Já do Brna zase až na víkendovou akci - to už se těším a mooooc!!!
A tam já budu "možná" se všema , takže si to užiju
nada
napsal(a):
a děěěkuuujuuuuu
škoda, teď se teda bojím, kdo bude s náma v kruhu, aby Ága zase neutržil kousanec fotit samozřejmě budeme, bez obav
bllerkovaci
napsal(a):
škoda, teď se teda bojím, kdo bude s náma v kruhu, aby Ága zase neutržil kousanec fotit samozřejmě budeme, bez obav
Ahoj všem Nadi ten Bredík je stejně kanón, stará se o mimi jak o vlastní, tak snad se Ódrinka nepomamí a nebude taky taková vzteklina a bude na strejdu hodná
Ale zlatý voči,co?
Libo, Zuzko, vy to máte zítra jako gurmánskou akci? I s ochutnávkou? Zuzko cos vařila?
Tak si to tam všichni kdo jedete užijte a hlavně foťte
susan
napsal(a):
Ahoj všem Nadi ten Bredík je stejně kanón, stará se o mimi jak o vlastní, tak snad se Ódrinka nepomamí a nebude taky taková vzteklina a bude na strejdu hodná
Ale zlatý voči,co?
Libo, Zuzko, vy to máte zítra jako gurmánskou akci? I s ochutnávkou? Zuzko cos vařila?
jasně, i s ochutnávkou, když se přidáš, se s Tebou rády rozdělíme nevařila jsem nic, vezu Líbě nějaký ochutnávky granulí
a foťák už je nachystaný
susan
napsal(a):
Ale zlatý voči,co?
Zuzko, Naďa by měla Bredíka pronajímat za úplatu coby chůvu
A gurmánská akce chaha.... to se povedlo !
Nevím, co dneska Zuzka vařila, ale mi veze vzorky nějakých prý super dobrých granulí. Tak jsem zvědavá co na ten zázrak řekne naše smečka