impact
napsal(a):
Jsou nádherný. A nemáte strach, že byste je mohli doma zašlápnout? Já bych asi takovýho prcka nemohla mít. Umřela bych strachy, že ho zašlápnu nebo zalehnu...
Neboj se. Dokud je čivinka štěndo, musíš doma zásadně bruslit, nezvedat nohy, nebouchat dveřmi a koukat se, kam si sedáš. Když je větší, umí se většinou o sebe postarat - naše vřeští hned, jak stoupneš do 5 cm od nich, občas je to na infarkt, ale ozvopu se vždy včas. JInak čivavky nejsou zas tak choulostivé jak se o nich traduje, hodně záleží na výchově, otužování atd. Určitě jedinci kolem 1 -1,5 kg jsou na tom hůř, naše holky jsou spíše sportovkyně, milují dlouhé vycházky (klidně 10-15 km po svých), snaží se chytat myši a jsou hodně aktivní.
nik0la
napsal(a):
Tak tohle je náš Prcek
Všechny zdravím. Zvažuji koupi čivavy, ale podmínkou je, že bude výstavně úspěšná.
Vybírám z ChS: Bohemia Kevin, Ave-Bengal a Bohemia Alké.
Co si myslíte o ChS Bohemia Alké?? Vím, že mají kvalitní odchovy, ale moc se mi nezdá, že chovají tolik plemen.
Klidně mi názory pište na mail, jestli se vám nechce tady to rozpytvávat. Doporučte mi kdyžtak nějakou dobrou stanici.
PS: a barvě čívy mi nezáleží, ale chci dlouhosrstku, na pohlaví taky nezáleží
Moc za všechno díky
Jo a napište jak se jmenují vaši bafíci, jak sou starý, co výstavy a různý zážitky.
jo ještě jsem se zapoměla zeptat, kolik čivava s PP stojí??
mail.
aktiex@seznam.cz
michelle
napsal(a):
Všechny zdravím. Zvažuji koupi čivavy, ale podmínkou je, že bude výstavně úspěšná.
Vybírám z ChS: Bohemia Kevin, Ave-Bengal a Bohemia Alké.
Co si myslíte o ChS Bohemia Alké?? Vím, že mají kvalitní odchovy, ale moc se mi nezdá, že chovají tolik plemen.
Klidně mi názory pište na mail, jestli se vám nechce tady to rozpytvávat. Doporučte mi kdyžtak nějakou dobrou stanici.
PS: a barvě čívy mi nezáleží, ale chci dlouhosrstku, na pohlaví taky nezáleží
Moc za všechno díky
Jo a napište jak se jmenují vaši bafíci, jak sou starý, co výstavy a různý zážitky.
jo ještě jsem se zapoměla zeptat, kolik čivava s PP stojí??
mail.
aktiex@seznam.cz
Můžeš si koupit výstavně nadějné štěně, nikdo ti ale nezaručí, že po přezubení bude mít všechny zoubky a že to bude celkově výstavní pejsek. Cena u fenky se pohybuje od 10-ti tisíc na Moravě, v Praze a okolí je to od 15-ti tisíc výš. Pejsci jsou levnější. Na fenku budeš ale pořádně dlouho čekat, rozhodně ji neseženeš hned, je o ně velký zájem a chovatelé mají pořadníky...
cream
napsal(a):
Můžeš si koupit výstavně nadějné štěně, nikdo ti ale nezaručí, že po přezubení bude mít všechny zoubky a že to bude celkově výstavní pejsek. Cena u fenky se pohybuje od 10-ti tisíc na Moravě, v Praze a okolí je to od 15-ti tisíc výš. Pejsci jsou levnější. Na fenku budeš ale pořádně dlouho čekat, rozhodně ji neseženeš hned, je o ně velký zájem a chovatelé mají pořadníky...
Nevíte jak se řiká barvě, jaké má naše mimčo.Dík
lujsi
napsal(a):
Nevíte jak se řiká barvě, jaké má naše mimčo.Dík
další
nika
napsal(a):
Žíhaná? Nebo sobolí?..........
Toto je Kejtínka,když byla ještě mrně.
lujsi
napsal(a):
Prosím posílejte fotky svejch miláčků dík
Čivavky a stafordi...to je kombinace, co?
lujsi
napsal(a):
Čivavy jsou nej....
lujsi
napsal(a):
Kuk kamarádi!
cream
napsal(a):
Kuk kamarádi!
Tak už je nám 6 týdnů. A to je moje maminka.
lujsi
napsal(a):
Tak už je nám 6 týdnů. A to je moje maminka.
další foto
lujsi
napsal(a):
Ahoj, Lujsi, máš nádhernou čivavku. I to čivaví miminko je skvělé. Ty se zabýváš chovem čivavek?
cream
napsal(a):
Ahoj, Lujsi, máš nádhernou čivavku. I to čivaví miminko je skvělé. Ty se zabýváš chovem čivavek?
Chovem se nezabývám. Čivava byla můj sen už dávno, ale projejí vysokou cenu jsem si pořídila jako prvního psa Maltézáka ted už muje 6 let. A když se naskytla koupě čivavky s pp za 5000kč tak jsem neváhala bohužel už nešla uchovnit byl jí 1,5 roku když jsme sijí přinesli a to už je pozdě. Kluka čivaváka máme kastrovanýho, v létě se nám naskytla možnost jí nechat připustit. Tak to vyšlo a máme čivaku, která snáma taky zůstane.
lujsi
napsal(a):
Chovem se nezabývám. Čivava byla můj sen už dávno, ale projejí vysokou cenu jsem si pořídila jako prvního psa Maltézáka ted už muje 6 let. A když se naskytla koupě čivavky s pp za 5000kč tak jsem neváhala bohužel už nešla uchovnit byl jí 1,5 roku když jsme sijí přinesli a to už je pozdě. Kluka čivaváka máme kastrovanýho, v létě se nám naskytla možnost jí nechat připustit. Tak to vyšlo a máme čivaku, která snáma taky zůstane.
tatínek naší čivaky je na obrázku od 754
lujsi
napsal(a):
tatínek naší čivaky je na obrázku od 754
Tak to je super. A to měla jen jedno štěňátko?Jak zvládla porod, měli jste o ni asi pořádný strach, že?
Tatínek je nádherný.
Kolik ta Vaše čivavka váží?
Ty naše: Frenkí( ta bílá) má rok a měsíc a 1600g
Gabča(ta hnědá) má 8 měsíců a 1550g
cream
napsal(a):
Tak to je super. A to měla jen jedno štěňátko?Jak zvládla porod, měli jste o ni asi pořádný strach, že?
Tatínek je nádherný.
Kolik ta Vaše čivavka váží?
Ty naše: Frenkí( ta bílá) má rok a měsíc a 1600g
Gabča(ta hnědá) má 8 měsíců a 1550g
Porod proběhl bez velkejch problému, jenom dvě noci před porodem už jsem nespala, protože si hledala místo a to jsem zaní furt běhala. Nakonec opůlnoci jsem obětovala jednu starší zimní bundu a vzala jsem jí do postele tam se teprve uklidnila a okolo 4 hodiny začala rodit a v pět hodin bylo štěněna světě. Původně podle ultrazvuku měli bejt dvě ,když jsem okolo 9 hodiny prohmatala bříško, tak ho měla prázdné. Střihala jsem jenom pupeční šnůru jinak to naštěstí zvládla sama, ale propřípad nějakech nezviklejch okolností jsem měla zalarmovanýho zvěrolékaře, kterej by knám přijel. Takhle vypadalo štěně když přišlo na svět.
lujsi
napsal(a):
Porod proběhl bez velkejch problému, jenom dvě noci před porodem už jsem nespala, protože si hledala místo a to jsem zaní furt běhala. Nakonec opůlnoci jsem obětovala jednu starší zimní bundu a vzala jsem jí do postele tam se teprve uklidnila a okolo 4 hodiny začala rodit a v pět hodin bylo štěněna světě. Původně podle ultrazvuku měli bejt dvě ,když jsem okolo 9 hodiny prohmatala bříško, tak ho měla prázdné. Střihala jsem jenom pupeční šnůru jinak to naštěstí zvládla sama, ale propřípad nějakech nezviklejch okolností jsem měla zalarmovanýho zvěrolékaře, kterej by knám přijel. Takhle vypadalo štěně když přišlo na svět.
Kelly 4 roky 1,830 kg ted se po porodu pěkně spravila skorem o 200g. Luk 2 roky 2,600kg Mimi 7 týdnu 0,550, Kelly a tatinek / Roky z Příbrami/ ten měl prej taky okolo 2,600kg. Naše dáma si z dovolený přivezla dáreček.
lujsi
napsal(a):
Kelly 4 roky 1,830 kg ted se po porodu pěkně spravila skorem o 200g. Luk 2 roky 2,600kg Mimi 7 týdnu 0,550, Kelly a tatinek / Roky z Příbrami/ ten měl prej taky okolo 2,600kg. Naše dáma si z dovolený přivezla dáreček.
den před porodem
lujsi
napsal(a):
den před porodem
A takhle to u nás žije, Lujs a naše čivavky i s králíkem a nedej bože aby přišel někdo cizí a chtěl šáhnot po králíka. Ted jsou už všichni v teple v baráku, ale v létě to jdou domů jenom spát protože by doma nebyli ani náhodou.
lujsi
napsal(a):
A takhle to u nás žije, Lujs a naše čivavky i s králíkem a nedej bože aby přišel někdo cizí a chtěl šáhnot po králíka. Ted jsou už všichni v teple v baráku, ale v létě to jdou domů jenom spát protože by doma nebyli ani náhodou.
Čiko
lujsi
napsal(a):
....a celá smečka.
cream
napsal(a):
....a celá smečka.
Máš nádherné psi. Jak se snášej.Náš čivavák je dobrej až dotý doby než jde o žrádlo, vyjíždí na ostatní psi, když jdou náhodou kolem. Každej dostává zvlášt´a náš nejmenčí přírustek žere taky jak kombajn, ale znát to na ní moc není, lítá jak lasička, tak to všechno vyběhá.
lujsi
napsal(a):
Máš nádherné psi. Jak se snášej.Náš čivavák je dobrej až dotý doby než jde o žrádlo, vyjíždí na ostatní psi, když jdou náhodou kolem. Každej dostává zvlášt´a náš nejmenčí přírustek žere taky jak kombajn, ale znát to na ní moc není, lítá jak lasička, tak to všechno vyběhá.
kamarádky pes Béda
lujsi
napsal(a):
Tak už chodím ven , jsem už 3měsíce a 14 dní stará.
další foto
lujsi
napsal(a):
Trochu jsem se změnila, jemi něco přes 4 měsíce
ještě jedna
lujsi
napsal(a):
Tak když nikdo nepřispívá, přispěji já
nik0la
napsal(a):
Tak když nikdo nepřispívá, přispěji já
Ahojíík
A co takhle Papillon, ten by se vám nezamlouval??
Vaše čivavky jsou hezunký....malinký prťata...
Tohle je můj Gerry....za dva dny má narozky, budou mu 4 roky..
mata
napsal(a):
Ahojíík
A co takhle Papillon, ten by se vám nezamlouval??
Vaše čivavky jsou hezunký....malinký prťata...
Tohle je můj Gerry....za dva dny má narozky, budou mu 4 roky..
A ještě jedna.....
mata
napsal(a):
Už fakt poslední......
Sandy (nabo taky Trhač či Maxipes)
nik0la
napsal(a):
Čivavka, kamarádky mé dcery. Je to fenečka a má prý modré oči. Na fotce je zrovna zavřela
jafar
napsal(a):
Čivavka, kamarádky mé dcery. Je to fenečka a má prý modré oči. Na fotce je zrovna zavřela
A ještě v poměru ke člověku.
lujsi
napsal(a):
naše Bianka Karolinus Wers
lujsi
napsal(a):
Frenkí a Gabča...obě Z Farmy Héba
lujsi
napsal(a):
Frenkí někdy při hře háže šílené grimasy....ale jinak je úplně normální.
lujsi
napsal(a):
Taková lištička
lujsi
napsal(a):
Holky koukají, že do rodiny přibylo štěně.
lujsi
napsal(a):
Po pořádné koupeli
nik0la
napsal(a):
Po pořádné koupeli
Kuk a co trasličí špiclík.. takhle vypadala naše Polly, když jsme ji měli doma si 14 dní
pretty woman
napsal(a):
Kuk a co trasličí špiclík.. takhle vypadala naše Polly, když jsme ji měli doma si 14 dní
a tady čivava 7týdnů a Polly 10 týdnů
pretty woman
napsal(a):
a tady čivava 7týdnů a Polly 10 týdnů
a porování
sejtanova smecka

calamity
napsal(a):
Tady je lépe vidět jaký je to libový frajírek. Moje láska
Taky přidám jednu čivavku- Čokoláda, 5 měs.
sejtanova smecka

calamity
napsal(a):
To je pusina krásná čokoládová!
Děkuji:-) Chlapeček je taky kouzelnej
A vlastně všichni čivaví prckové
Ještě přidávám Čokolády spolubydlícího- Čivíka