mirka1970

Tak tady jsou mí pejskové:
Kdo se přidá?
mirka1970

mirka1970
napsal(a):
Kdo se přidá?
A druhý pejsek
mirka1970

mirka1970
napsal(a):
A druhý pejsek
Ten první jako miminko
mirka1970

mirka1970
napsal(a):
Ten první jako miminko
A po dobré baště následuje odpočinek
mirka1970

mirka1970
napsal(a):
A po dobré baště následuje odpočinek
V zimě je třeba se pořádně obléknout
mirka1970

mirka1970
napsal(a):
V zimě je třeba se pořádně obléknout
A nebo je libo svetřík??
pupino
napsal(a):
Super puntíkatej naháček- můžu znát jméno a od koho je?Je moc krásnej a vždycky se mi moc líbí když je vidím.Já mám černou fenu a klasickýho tmavýho s bílými znaky a labutěnku.Ten Váš je moc pěknej -taky chci..
...... Jana
Taky by mě zajímalo, co je to za naháčka, a po kom je. To je můj sen, mít puntíkatého naháčka, hrozně se mi líbí i Genetik Alexa Lachesis (doufám že jsem nezkomolila jméno).
danarny
napsal(a):
Taky by mě zajímalo, co je to za naháčka, a po kom je. To je můj sen, mít puntíkatého naháčka, hrozně se mi líbí i Genetik Alexa Lachesis (doufám že jsem nezkomolila jméno).
Me se zase moc libi zrzavi nahackove, moc se mi libi Helene a Arden na starnkach www.gavanysbohemia.cz ( snad to nebude vadit ze jsem tu takhle napsala adresu stranek ) Ti puntikati jsou dost nachylni na slunicko, ta svetla kuze se snadno spali. taky bych chtela nahacka, ale jeste si musim nakou dobu pockat :-(
broucek
napsal(a):
Me se zase moc libi zrzavi nahackove, moc se mi libi Helene a Arden na starnkach www.gavanysbohemia.cz ( snad to nebude vadit ze jsem tu takhle napsala adresu stranek ) Ti puntikati jsou dost nachylni na slunicko, ta svetla kuze se snadno spali. taky bych chtela nahacka, ale jeste si musim nakou dobu pockat :-(
Ahoj, děkuji za pochvalu pro naše puntíkaté zlatíčko. Je z Ostravy od paní Kožušníkové, CHS Hvězda Ostavy po Adamovi Slezský sen a Nicky Van Jo Van, říkáme jí Ginny. Já jsem u pejsků ujetá na hnědou barvu, takže když jsme vybírali prvního naháčka, chtěli jsme puntíkatého a měli jsme velké štěstí, že zrovna byla k mání. Teď pomýšlím na druhou fenku, nejlépe zrzku nebo hnědačku, ale vím, jak těžké je u naháčů chtít nahou fenku v určité barvě.
Jinak se mi líbí všichni naháčci, takže prosím přidejte další fotky, ať se máme na co koukat a co obdivovat.
Začínám.
jindral
napsal(a):
Ahoj, děkuji za pochvalu pro naše puntíkaté zlatíčko. Je z Ostravy od paní Kožušníkové, CHS Hvězda Ostavy po Adamovi Slezský sen a Nicky Van Jo Van, říkáme jí Ginny. Já jsem u pejsků ujetá na hnědou barvu, takže když jsme vybírali prvního naháčka, chtěli jsme puntíkatého a měli jsme velké štěstí, že zrovna byla k mání. Teď pomýšlím na druhou fenku, nejlépe zrzku nebo hnědačku, ale vím, jak těžké je u naháčů chtít nahou fenku v určité barvě.
Jinak se mi líbí všichni naháčci, takže prosím přidejte další fotky, ať se máme na co koukat a co obdivovat.
Začínám.
Tak už víte, jak nám hnědáčci ladili?
jindral
napsal(a):
Ten je krásnej!!! Jak se jmenuje, odkud je, atd, atd. Pište, pište, pište. Děkuji. Jindra
ahojky já mám labuťenku jmenuje se Alfy-Filip Rpdinná pouta www.cinanek.unas.cz. Mám ho 3 měsíce a za nic na světě bych ho nevyměnila. Je to mazel a strašně hyperaktivní. Prostě je SQWĚLEJ
Každej mi říká, že má zvláštní barvu
whiskey
napsal(a):
ahojky já mám labuťenku jmenuje se Alfy-Filip Rpdinná pouta www.cinanek.unas.cz. Mám ho 3 měsíce a za nic na světě bych ho nevyměnila. Je to mazel a strašně hyperaktivní. Prostě je SQWĚLEJ
Každej mi říká, že má zvláštní barvu
Alfík je moc velký fešák. K afgánům se miniafgánek šikne a barvu má opravdu zvláštní. Mě by se labutěnky taky doma líbily, ale musel by je někdo česat. Já jako malá nečesala ani panenky, chlupatí psi nejsou kvůli nutné úpravě nic pro mě. Jen ty krásně upravené chlupáče obdivuju a okukuju. Ahoj J.
jindral
napsal(a):
Alfík je moc velký fešák. K afgánům se miniafgánek šikne a barvu má opravdu zvláštní. Mě by se labutěnky taky doma líbily, ale musel by je někdo česat. Já jako malá nečesala ani panenky, chlupatí psi nejsou kvůli nutné úpravě nic pro mě. Jen ty krásně upravené chlupáče obdivuju a okukuju. Ahoj J.
Tak se taky přidávám.Jedno naše štěndo
jindral
napsal(a):
Pupino, Vy máte tu krásnou labutěnku, co je vyfocená ve fóru Nové fotky jako první? Ta je úchvatná .
Pupino, Whiskey a Mirko, napište něco o svých číňáncích /jména, odkud jsou, jak je máte dlouho a hlavně jak je s nimi!!!!/.
Ahoj Jindra
Díky,že se Pupíno líbí.Jsou mu dva roky,jmenuje se CLIFF ČERTOVA STĚNA a je od paní Postlové.Je to šašek domácí se kterým se nenudíme.Je uchovněn,chodil na výstavy a měl i 9 dětiček.Teď je ostříhaný na naháče a je to sranda když dovádí s Májou a Vilíkem-naši opravdičtí naháči.Toto plemeno mi přirostlo k srdci a určitě u naháčů zůstanu.Čím víc-tím líp.
sonka
napsal(a):
Jmenuje se Artík Golfík. Je to naše zlatíčko.
Posouvám a chtěla bych se zeptat, jestli už naháče oblékáte. Je sice docela zima, ale Ginečce to zatím nevadí a já bych jí ráda trochu otužovala. Co jí samozřejmě vadí, to je déšť, ale i přesto jsme zatím neoblékali, tak nevím jestli nejsem tyran. A taky se trochu bojím, že by mohla nastydnout, máte s tím někdo zkušenosti? Ahoj Jindra
jindral
napsal(a):
Posouvám a chtěla bych se zeptat, jestli už naháče oblékáte. Je sice docela zima, ale Ginečce to zatím nevadí a já bych jí ráda trochu otužovala. Co jí samozřejmě vadí, to je déšť, ale i přesto jsme zatím neoblékali, tak nevím jestli nejsem tyran. A taky se trochu bojím, že by mohla nastydnout, máte s tím někdo zkušenosti? Ahoj Jindra
Já ještě neoblékám,při pohybu to chladnější počasí vydrží,ale když takle drobně prší nejsme venku tak dlouho,naše smečka se postaví ke dveřím ,že chtějí jít domů,tak jdou.Bydlíme v paneláku a tak se pak uhoní doma a procházku si necháme na lepší počasí.V mrazech i okolo -10 neoblékám když jdeme jen čůrat po ránu.Nikdy jsme nemarodili a to je feně už 10 let.
Zdravím všechny majitele,chovatele číňánků.Jana
pupino
napsal(a):
Já ještě neoblékám,při pohybu to chladnější počasí vydrží,ale když takle drobně prší nejsme venku tak dlouho,naše smečka se postaví ke dveřím ,že chtějí jít domů,tak jdou.Bydlíme v paneláku a tak se pak uhoní doma a procházku si necháme na lepší počasí.V mrazech i okolo -10 neoblékám když jdeme jen čůrat po ránu.Nikdy jsme nemarodili a to je feně už 10 let.
Zdravím všechny majitele,chovatele číňánků.Jana
nějaké fotečky
jindral
napsal(a):
Posouvám a děkuju všem za moc pěkné fotky, všechny jsou hezké, ale ty miminkovské jsou nejhezčí.
Četli jste v nemoderované diskuzi o číňáncích že jsou"prasátka"? To by mě zajímalo, jak to vidíte vy, kteří máte číňany už nějaký ten rok. Zatím ahoj. Jindra
Ano štěníci naháčů jsou kouzelní.S těmi prasátky-to jo,upřímně přiznám-náš Puffy-labutěnka- byl čuně doslova,byl schopen se počůrat do pelíšku a pak v tom i klidně spát-asi ho to hřálo nebo co.Odnaučil se to do 4 měsíců a teď je ok.U naháčů jsem se s tím nesetkala,ani u měsíčních štěňat která už běhala.Pokaždé vyběhla na noviny před pelíšek. Jana
Na fotce je naše Carmen z Huyerova dvora 10 let.
anděla

jindral
napsal(a):
Jedna z posledních fotek mých dvou miláčků.
jak se jmenuje ten druhý pes??
rubie
napsal(a):
A Javellin s bráškou Jonáškem Conny
Ahoj, tak nám tu přibyly krásné fotečky, to je dobře. Číňánci jsou krásní vždy a všude. Akorát se tady ty příspěvky nějak divně řadí, některé tu jsou tak napřeskáčku, že někdy musím hledat ten nový.
Jinak bych se chtěla zeptat číňánkářů čím krmí svoje miláčky, tedy jakými granulemi. Já krmila ProPlanem a Acanou a vyhlídka jsem se Nutro choice, ale u toho nemají malé balení, takže jsem teď objednala Firstmate. Uvidíme jak bude chutnat. Co vy? Jindra
jindral
napsal(a):
Ahoj, tak nám tu přibyly krásné fotečky, to je dobře. Číňánci jsou krásní vždy a všude. Akorát se tady ty příspěvky nějak divně řadí, některé tu jsou tak napřeskáčku, že někdy musím hledat ten nový.
Jinak bych se chtěla zeptat číňánkářů čím krmí svoje miláčky, tedy jakými granulemi. Já krmila ProPlanem a Acanou a vyhlídka jsem se Nutro choice, ale u toho nemají malé balení, takže jsem teď objednala Firstmate. Uvidíme jak bude chutnat. Co vy? Jindra
Ahojky taky jsem zkoušela kde co,ale vyhrály Friskies.Vím,že nejsou nejlepší,ale aspoň je dobře žerou
mirka1970

rubie
napsal(a):
Ahojky taky jsem zkoušela kde co,ale vyhrály Friskies.Vím,že nejsou nejlepší,ale aspoň je dobře žerou
Další fotka mých naháčků...
mirka1970

mirka1970
napsal(a):
Další fotka mých naháčků...
A ještě jedna
mirka1970

mirka1970
napsal(a):
A ještě jedna
Kdo uhodne, co dělám?
a) Dělám ze sebe velikého psa
b) Dělám ze sebe surikatu
b) je správně!!!
mirka1970
napsal(a):
Kdo uhodne, co dělám?
a) Dělám ze sebe velikého psa
b) Dělám ze sebe surikatu
b) je správně!!!
Ahoj, na www.hafbezobav probíhá soutěž o nejoblíbenější psí rasu, číňánci jsou zatím na druhé straně se 42,5 body, tak lidi hlasujte a posuňte toho našeho miláčka blíž ke špici!!!!! Jindra
whiskey
napsal(a):
ahojky já krmím acanou junor a jsem s ní spokojená
Ahojky všem musím se pochlubit, že jsem s Alfíkem absolvovali svůj první coursing, pokud si chcete počíst jak se nám to líbilo, koukněte na naše stránky www.cinanek.unas.cz
Ještě mám jednu prozbu, jestli na toto fórum zavítá majitelka Krejga prosím zdy by jste mi mohli poslat fotečky jak jste fotili Alfa, Krejga a Maytu a Ričiho ?? Prosím prosím mejl je na stránkách. Děkuji
zany
napsal(a):
Odkaz najdeš na klub.stránkách i na nahaci.cz
Tohle je YOKO
luciee
napsal(a):
Tohle je YOKO
A další YOKO... Tentokrát s mým synovcem.
luciee
napsal(a):
A další YOKO... Tentokrát s mým synovcem.
A tady YOKO v pohybu
luciee
napsal(a):
Moc moc dekuju! Je to proste jenom Yoko
Je bez PP. Ale i tak je pro me nejkrasnejsi a nejsikovnejsi nahacek na svete:-)
Jeste k tomu veku... Na fotkach ji jsou 2 mesice a neco. Ted uz ji jsou mesice tri. Roste jako z vody a do krasy :-) Zacina byt pekne nohata Uz to neni ten valecek, ktery jsme si privezli domu
luciee
napsal(a):
Jeste k tomu veku... Na fotkach ji jsou 2 mesice a neco. Ted uz ji jsou mesice tri. Roste jako z vody a do krasy :-) Zacina byt pekne nohata Uz to neni ten valecek, ktery jsme si privezli domu
Alf si hraje na chameleona
mirka1970
napsal(a):
Kdo se přidá?
Naše nové přírůstky.
anastazka
napsal(a):
Dagínek
Doneček foceno mobilem omlouvám se za kvalitu
anastazka
napsal(a):
Doneček foceno mobilem omlouvám se za kvalitu
Tady naše malá miminka
www.yokocin.estranky.cz
luciee
napsal(a):
Tady naše malá miminka
www.yokocin.estranky.cz
Další fotečka
anastazka
napsal(a):
další fotečka co na něj říkáte?
No hrůza a děs!!! toto jsem našla na aukru...
http:// aukro.cz/item909657406_cinsky_chocholaty_pes.html
Prý: Prodám štěně čínského chocholatého psa - ochlupená verze. Oba rodiče perfektní - k vidění. Velice vyrovnaný psík. Stáří 10 týdnů k okamžitému odběru. Jedná se o nejmenší plemeno této rasy. Psík je sociálně vychovaný, vhodný do panelákového bytu. Super cena za tu nejlepší kvalitu.
Vážně blázen asi!
luciee
napsal(a):
No hrůza a děs!!! toto jsem našla na aukru...
http:// aukro.cz/item909657406_cinsky_chocholaty_pes.html
Prý: Prodám štěně čínského chocholatého psa - ochlupená verze. Oba rodiče perfektní - k vidění. Velice vyrovnaný psík. Stáří 10 týdnů k okamžitému odběru. Jedná se o nejmenší plemeno této rasy. Psík je sociálně vychovaný, vhodný do panelákového bytu. Super cena za tu nejlepší kvalitu.
Vážně blázen asi!
ze by nova varieta?