kotel
napsal(a):
5.2.2007 sem dám fotky kluků (lorenza a lukáška halitáků) v jejich 7 měsíčních narozeninách jestli se někdo připojí z příbuzenstva nebo od dobrmanů budu rád ahoj kotel
Tak tady je Lorraine 5.2. 07
luciemach
napsal(a):
stále Lorraine
a ještě jedna Lola dřímající s otevřenýma očima
luciemach
napsal(a):
a ještě jedna Lola dřímající s otevřenýma očima
a takhle se potvora klidně uskromní, hlavně aby mohla s paničkou hajat na gaučíku
kotel
napsal(a):
5.2.2007 sem dám fotky kluků (lorenza a lukáška halitáků) v jejich 7 měsíčních narozeninách jestli se někdo připojí z příbuzenstva nebo od dobrmanů budu rád ahoj kotel
Jéje, ten čumáček je úžasnej, já ho chci taky, prosím prosím na mejl. Tady jsou nějaký fotky našich Oček.
kotel
napsal(a):
Další foto
kotel
napsal(a):
Další
kotel
napsal(a):
tak to jsou moji kluci lukášek s ušmama a enzo s kupírem v den 7 měs .narozek jinak kluci se nesnáší na život a na smrt společné foto je imposible
kotel
napsal(a):
a ještě enzo
kotel
napsal(a):
a ještě další enzo trochu nervní
kotel
napsal(a):
a teď můj dřívější pes Alešek který teď žije v Brně se svou novou paničkou
kotel
napsal(a):
a naposledy(snad)
kotel
napsal(a):
a naposledy(snad)
kluci jsou krasavci.. a to že se nesnášej se dalo čekat.. znám to , já jen čekám kdy mě se servou ty dvě povory.. začínaj na sebe dorážet čím dál více.. a to jsem si říkala, že dva psy už nikdy, ale teď se dovídám, že dvě feny v bitce jsou prý mnohem horší než dva psi, tak se děsím dne "D" kdy to na sebe zkusej
luciemach
napsal(a):
kluci jsou krasavci.. a to že se nesnášej se dalo čekat.. znám to , já jen čekám kdy mě se servou ty dvě povory.. začínaj na sebe dorážet čím dál více.. a to jsem si říkala, že dva psy už nikdy, ale teď se dovídám, že dvě feny v bitce jsou prý mnohem horší než dva psi, tak se děsím dne "D" kdy to na sebe zkusej
no něco na tom bude je to asi jako u lidí
luciemach
napsal(a):
supr fotka.. kolik Ti asi váží koníček?? moje princezna se furt drží na 30 kg
No před 2 dny měl 36kg a 70cm možná dneska už má víc no vzhledem k tomu ,že krmim jednou denně večer a sežere 1kg syrovýho masa a 650g granulí anka najednou tak bych řekl ,že by měl vážit víc
jinak maso kupuju od vetamixu za 19kč kg a je kupodivu velmi kvalitní a pesanům chutná. chci se tě zeptat na zuby enzo má ještě jeden starej špičák a vedle už má novej to asi není normálka no uvidíme
kotel
napsal(a):
No před 2 dny měl 36kg a 70cm možná dneska už má víc no vzhledem k tomu ,že krmim jednou denně večer a sežere 1kg syrovýho masa a 650g granulí anka najednou tak bych řekl ,že by měl vážit víc
jinak maso kupuju od vetamixu za 19kč kg a je kupodivu velmi kvalitní a pesanům chutná. chci se tě zeptat na zuby enzo má ještě jeden starej špičák a vedle už má novej to asi není normálka no uvidíme
no je to macek jen co je pravda.. my krmíme dvakrát až třikrát denně.. granulky a sem tam masíčko s nudličkama.. a pokud dávám maso, snažím se jej dávat syrové..občas nějaký tvaroh, nebo jogurt - u nás vetamix není.. jinak s tím zubem bych zašla k vetovi.. vím že se to stává, že jsou dva zároveň, ale už by ho mohl mít venku, ať z toho pak nemá nějaké problémy.
kotel
napsal(a):
Nazdár, ten zub už by měl být venku, raději bych ho nechala vytrhnout. V 7 měsícíc už by am být neměl. Není to problém, ale radějji co nejdříve vytrhnout. Jinak jsou kluci moc hezký.
luciemach
napsal(a):
no je to macek jen co je pravda.. my krmíme dvakrát až třikrát denně.. granulky a sem tam masíčko s nudličkama.. a pokud dávám maso, snažím se jej dávat syrové..občas nějaký tvaroh, nebo jogurt - u nás vetamix není.. jinak s tím zubem bych zašla k vetovi.. vím že se to stává, že jsou dva zároveň, ale už by ho mohl mít venku, ať z toho pak nemá nějaké problémy.
tak vetamix už dovezou i k nám..ale jsem z té nabádky docela zmatená, můžete mi někdo doporučit, které masíčko je dobré a které ne? Už jsem párkrát brala maso sice od jiné firmy, ale už jsem jej musela taky vyhazovat, jelikož to po rozmražení docela páchlo a bylo v tom namletý snad všechno včetně kostí, peří, drápů.. a tohle teda doma vařit nebudu a syrový jsem měla strach jim dát, aby z toho něco nechytly.. takže máte-li někdo nějaký tip, které maso co dodává firma vetamix je dobré a máte ho vyzkoušené, tak sem s ním..
bobrmani
napsal(a):
Nazdár, ten zub už by měl být venku, raději bych ho nechala vytrhnout. V 7 měsícíc už by am být neměl. Není to problém, ale radějji co nejdříve vytrhnout. Jinak jsou kluci moc hezký.
Taky přidám jednu Halitpašku - Nomi, pro nás Kerry v necelých 4měsících.
luciemach
napsal(a):
Jindro, je moc pěkná.. a koukám, že další gaučák.. že se těm holkám na tom nábytku tak líbí.. ať je to postel, nebo gauč.. ani křesílkem nepohrdnout.. nejsou v tomto směru vůbec vybíravé..
Jo díky, je to pusinka a roste jak z vody. Musím ale říct, že tyhle fotky na sedačce jsou doufám posledníl, zrovna u nás byla návštěva a Kerča využila toho, že jsem jí nehonila dolů a my zase něco nafotili, než dolů opravdu musela. Už mám zkušenost, že spát s více než 30kg živé váhy na nohou není nic moc, takže i malou učím, že sedačka křeslo i postel jsou naše, i když zatím tomu moc nechce rozumět.
Fotit se sažím pořád, ale ona neposedí, nepostojí, je to taková divoženka, prostě dobrman. V sobotu jdeme prvně na cvičák, to bude mazec.
Lola je už velká pěkná holka. No bráškové taky. Stejně, hrozně rychle vyrostou. A ty krásný miminka a super fotky.
Jak vy válčíte na cvičáku?
Fotka je trochu mázlá, ale mě se líbí vlající dobrmáně.
jindral
napsal(a):
Jo díky, je to pusinka a roste jak z vody. Musím ale říct, že tyhle fotky na sedačce jsou doufám posledníl, zrovna u nás byla návštěva a Kerča využila toho, že jsem jí nehonila dolů a my zase něco nafotili, než dolů opravdu musela. Už mám zkušenost, že spát s více než 30kg živé váhy na nohou není nic moc, takže i malou učím, že sedačka křeslo i postel jsou naše, i když zatím tomu moc nechce rozumět.
Fotit se sažím pořád, ale ona neposedí, nepostojí, je to taková divoženka, prostě dobrman. V sobotu jdeme prvně na cvičák, to bude mazec.
Lola je už velká pěkná holka. No bráškové taky. Stejně, hrozně rychle vyrostou. A ty krásný miminka a super fotky.
A tady je s neteří.
luciemach
napsal(a):
tak vetamix už dovezou i k nám..ale jsem z té nabádky docela zmatená, můžete mi někdo doporučit, které masíčko je dobré a které ne? Už jsem párkrát brala maso sice od jiné firmy, ale už jsem jej musela taky vyhazovat, jelikož to po rozmražení docela páchlo a bylo v tom namletý snad všechno včetně kostí, peří, drápů.. a tohle teda doma vařit nebudu a syrový jsem měla strach jim dát, aby z toho něco nechytly.. takže máte-li někdo nějaký tip, které maso co dodává firma vetamix je dobré a máte ho vyzkoušené, tak sem s ním..
Beru od nich tlačenku syrové maso hovězí + kuřecí a fakt je dobrý a nebo o něco dražší hovězí ale tláča úplně stačí ,prodávají taky vařený ale já pesanům dávám syrový tak jak to baštily odmaličkata vařený jim moc nejede a co se týče červů tak 1xměsíčně odčervuju takže jsou čistý
jindral
napsal(a):
Jindro, my na cvičáku válčíme docela dobře..Lola je docela dost učenlivá a už cvičíváme s velkými, zkušenými psy.. ale ještě teď má dny, kdy když se ji prostě nechce tak neposlechne i kdyby tanky padaly.. v květnu, nebo v černu máme v plánu jít na první zkoušky.. jestli to půjde dál tak jak jde, bude to super.. chodíváme i stopovat, když byla malinká, bylo to super..dnes už jí více láká nahánění srnek, kterých máme kolem domu dost, takže než stopovat ji více zajímají ony, takže musím mít obrovskou trpělivost...a co se týče obrany, tak je maniak, už jak vydí chlapíka na place, tak mám co dělat, abych ji udržela.. úplně po něm blázní.
Neregistrovaný uživatel

kotel
napsal(a):
Beru od nich tlačenku syrové maso hovězí + kuřecí a fakt je dobrý a nebo o něco dražší hovězí ale tláča úplně stačí ,prodávají taky vařený ale já pesanům dávám syrový tak jak to baštily odmaličkata vařený jim moc nejede a co se týče červů tak 1xměsíčně odčervuju takže jsou čistý
K Vetamixu. Vyzkokušela jsem různé výrobce masa pro psy a musím fakt konstatovat, že Vetamix byl zatím nejlepší. Jednou za rok, a to v největších vedrech, sice maso občas smrdí, ale psům to vůbec nevadí. To spíš mě. Takže celoročně krmím směs tlačenku syrovou drůbeží + hovězí, v zimě to míchám 1 : 1 s tlačenkou syrovou hovězí. Tou krmím i štěňata. Pak jsou ještě dobré ryby, to jsou odřezky lososa a rybí piliny. Pak kupuju občas hovězí jazyk a pak hovězí hrubomleté. To taky pro štěňata.
Hlavně kupujte jen syrové maso, to vařené je nic moc.
Pak jsou skvělé sušené hovězí nohy.
kotel
napsal(a):
ENZO 3,5měs ještě s dlouhýma ušmama
kotel
napsal(a):
ENZO 3,5měs ještě s dlouhýma ušmama
MĚ KDYSI TVRDIL VET,ŽE NENÍ DOBRÉ TO TRHAT DŘÍV JAK V ROCE,ŽE HROZÍ NARUŠENÍ SANICE.
JINAK TAKY PŘIDÁM JEDNU HALIT PAŠU:-)).
cmoky
napsal(a):
MĚ KDYSI TVRDIL VET,ŽE NENÍ DOBRÉ TO TRHAT DŘÍV JAK V ROCE,ŽE HROZÍ NARUŠENÍ SANICE.
JINAK TAKY PŘIDÁM JEDNU HALIT PAŠU:-)).
A JEŠTĚ BŮBŮ
kotel
napsal(a):
a ještě Lorenzo 8měsíců
kotel
napsal(a):
a ještě Lorenzo 8měsíců
Lorraine Halit Paša 8 měsíců a pár dní
luciemach
napsal(a):
Lorraine Halit Paša 8 měsíců a pár dní
trénujeme a trénujeme...
kotel
napsal(a):
a ještě Lorenzo 8měsíců
Ahojda, tak taky vkládám foto Lebynky. No foto nic moc, páč já zas tak velikej fotograf nejsem, ale něco z toho vidět je.
kotel
napsal(a):
taky fešanda
Ahoj, zdravím vás všechny, dlouho jsem tu nebyla. Přidávám cca 4,5-5měsíční Kerču, která roste jak z vody, žere jak mlejn, a je vytáhlá, nohatá vyžle.
Jinak všichni vaši pejsci jsou krásní, prostě dobrmánci.
jindral
napsal(a):
Ahoj, zdravím vás všechny, dlouho jsem tu nebyla. Přidávám cca 4,5-5měsíční Kerču, která roste jak z vody, žere jak mlejn, a je vytáhlá, nohatá vyžle.
Jinak všichni vaši pejsci jsou krásní, prostě dobrmánci.
Jindro, to i ty naše potvůrky žerou jak mlejni, ale zatím si toho moc neukládaj... i když už nejsme tak vychtlí jako jsme byli.. ale ještě bychom mohli malinko přibrat..
Jinak Kerča je moc moc pěkná
luciemach
napsal(a):
Jindro, to i ty naše potvůrky žerou jak mlejni, ale zatím si toho moc neukládaj... i když už nejsme tak vychtlí jako jsme byli.. ale ještě bychom mohli malinko přibrat..
Jinak Kerča je moc moc pěkná
Já říkám, že máme těkavého psa. Ona snad kromě doby kdy spí, nevydrží ani vteřinu na jednom místě, proto je to taky taková vyžle na to, co sežere. Včera se mi podařilo ulovit trošku lepší fotku, když na poli vyhlížela jednoho stejně střelenýho kámoše. Potom už nebyla žádná šance něco vyfotit, jak rotovali.
jindral
napsal(a):
Já říkám, že máme těkavého psa. Ona snad kromě doby kdy spí, nevydrží ani vteřinu na jednom místě, proto je to taky taková vyžle na to, co sežere. Včera se mi podařilo ulovit trošku lepší fotku, když na poli vyhlížela jednoho stejně střelenýho kámoše. Potom už nebyla žádná šance něco vyfotit, jak rotovali.
NOVÝ HALIT PAŠA,HA,HA
BU-BÚ PLEASURE OF FRIENDSHIP,JANY NOVÝ MILÁČEK,CHÁ,CHÁ,KIŠ,KIŠ
kotel
napsal(a):
HNĚDÝ PEJSEK
kotel
napsal(a):
A DALŠÍ Z ,,P,,
bobrmani
napsal(a):
:-))
JEŽIBABA MĚLA PRVNÍ NAROZENINY:-) A DOSTALA KRYSU
luciemach
napsal(a):
CMOKY moc hezká krysa.. a ježibaba má ještě takovej mrňousovskej výraz.. takové mimi.. no sluší ji to..
Moc krásný fotečky, mininka i oslavenec.
Já zas mám jednu ani obutou, ani bosou neboli ani na sedačce, ani na pelíšku.
jindral
napsal(a):
Moc krásný fotečky, mininka i oslavenec.
Já zas mám jednu ani obutou, ani bosou neboli ani na sedačce, ani na pelíšku.
Jindro, parádní fotka.. takhle mi spí Lola na klíně, když chce na sedačku a já ji nepustím, tak si na mne aspoň položí packy a hlavu a je schopná u toho stát a dřímat, sem tam přešlápne, aby se npřevrátila, je to šíleně srandovní. Ale ta Tvoje malá frda je super.
luciemach
napsal(a):
Jindro, parádní fotka.. takhle mi spí Lola na klíně, když chce na sedačku a já ji nepustím, tak si na mne aspoň položí packy a hlavu a je schopná u toho stát a dřímat, sem tam přešlápne, aby se npřevrátila, je to šíleně srandovní. Ale ta Tvoje malá frda je super.
Ahoj Lucko i ostatní, to klimbání s hlavou nebo i tlapkama na klíně dobře znám, vždycky se u toho směju a čekám, kdy odpadne. Posílám další fotku, jak spolu naše holky spí nalepený na dceři. No jo s tou sedačkou jsem vyměkla.
jindral
napsal(a):
Ahoj Lucko i ostatní, to klimbání s hlavou nebo i tlapkama na klíně dobře znám, vždycky se u toho směju a čekám, kdy odpadne. Posílám další fotku, jak spolu naše holky spí nalepený na dceři. No jo s tou sedačkou jsem vyměkla.
Ahojky. Super fotky. Můžu se jen optat, co to máte za naháčka? Já jen, že taky máme doma. Teď i štěňata, tak posílám fotku štěníků s Lebynkou a taky samotnou Leby.
jindral
napsal(a):
Tady ta Lebynka
martinka112
napsal(a):
Tady ta Lebynka
Ahojky, máme 4letou fenku od paní Kožušníkové z Ostravy, z Céčka a je to naše zlatíčko a taky pěkná žárlivka. Dobrmáňata jí pěkně prohánějí, takže na Kerynu pyskuje a naposledy jí ňafla do spodního víčka. Pěkně blbě se to hojilo. A podle těch fotek to vypadá, jako by bez sebe nemohly být. A to můžou.
Vaše naháčky jsem viděla na netu, občas koukám, co je u nahotin nového. Jen štěníky jsem ještě neviděla, to musím napravit. Přeju ať hezky rostou a najdou hodné páníky.
jindral
napsal(a):
Ahojky, máme 4letou fenku od paní Kožušníkové z Ostravy, z Céčka a je to naše zlatíčko a taky pěkná žárlivka. Dobrmáňata jí pěkně prohánějí, takže na Kerynu pyskuje a naposledy jí ňafla do spodního víčka. Pěkně blbě se to hojilo. A podle těch fotek to vypadá, jako by bez sebe nemohly být. A to můžou.
Vaše naháčky jsem viděla na netu, občas koukám, co je u nahotin nového. Jen štěníky jsem ještě neviděla, to musím napravit. Přeju ať hezky rostou a najdou hodné páníky.
DALŠÍ MIMINKA-,,Q,,
luciemach
napsal(a):
Lola dnes na cvičáku.. pokus o pěknou fotečku
Ahoj, dobrmaní fórum pěkně zapadlo, kdepak všichni jste?
Přidávám jednu z venčení.
kotel
napsal(a):
A tady jednu z práce.
kotel
napsal(a):
Lorenzo 10měsíců