Tak mi připadá, že tady máme málo o francouzských buldočcích a to je moc škoda...dávejte sem fotky svých miláčků francouzáčků
janinka
napsal(a):
Tak mi připadá, že tady máme málo o francouzských buldočcích a to je moc škoda...dávejte sem fotky svých miláčků francouzáčků
Můj odchov
janinka
napsal(a):
Zdravím všechny, připojuji foto, a dovoluji si otázku... zvláště během slunečných a větrných dnů máme trable s očima, dost slzí, přemíra ospalků, máte nějaké osvědčené léky, ophtalmo-septonex nijak moc nezabírá, tak alespoň vyplachuji po prochajdách borovkou, ale potřeboval bych doporučit něco na zklidnění očí..., díky, dav
DAV:Já mám sice anglány,ale u obou mám též problém jeli hodně sucho nebo fouká tak nám tečou oči.Po x experimentech a drahých sra... od vetů se mi osvědčil normální Vizín kapky.Kapu jim ráno a večer a je to super.Pokud máme ošklivé ospalky (tak 1x do roka) píše mi vet Tobrex kapky a také skvělé.Borovku vůbec nepoužíváme,ale když jim chci očka vytřít hodně nebo i okolí dělám si odvar ze Světlíku lékařského.Jinak máte všichni krásné placatky.
Já za tu dobu přišel mnohým experimentováním na to, že na každodenní čištění je pro nás nejlepší obyčejný Ophtal. Každé ráno vykápnout, vytahat šetrně z oka ospalky a je pokoj. Dělám to takhle skoro rok a jsme bez zánětu. Přitom dříve 3-4 záněty do roka, které byly na léčení antibiotiky:-((