Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.3.2005 08:37

Zdravím,
jaké máte zkušenosti/názor na opláchnutí psa ve vaně po příchodu domů z procházky? Jen tlapky a vyjímečně břicho, 2-3x denně...Po dešti je vždycky jako čuně a očištění tlapek vlhkým hadříkem moc nepomáhá...
Díky
D.

29.3.2005 10:35

dalish napsal(a):
Zdravím,
jaké máte zkušenosti/názor na opláchnutí psa ve vaně po příchodu domů z procházky? Jen tlapky a vyjímečně břicho, 2-3x denně...Po dešti je vždycky jako čuně a očištění tlapek vlhkým hadříkem moc nepomáhá...
Díky
D.

Pěkný den, nevím, zda je to v pořádku, ale my jsme na tom stejně. Po venčení, obzvlášť, když je venku škaredě jde pejsek rovnou do vany a tam musím vždy opláchnout tlapky a bříško, ..tlapky musím vzít i trošku šamponkem, protože ta špína venku, někdy nejde smýt ani vodou. Snad to teď bude lepší a lepší, ty břečky venku co byly, byly katastrofa. Je to bílá chundelatá kulička, takže na té bílé srsti nic neošidím
P.

29.3.2005 10:38

dalish napsal(a):
Zdravím,
Díky
D.

vzdycky jsme psa (dlouhosrsty jezevcik) po prichodu domu takto cistili. nikdy s tim nebyly problemy.
a kolikrat se nam ho podarilo zapomenout ve vane nebo pred dverma bytu

29.3.2005 23:11

dalish napsal(a):
Zdravím,
Díky
D.

Já své šeltii a kavalírce také myji ve vaně tlapky každý den, 3x i vícekrát, vlažnou tekoucí vodou a poté vysuším ručníkem. Šampon používám na tlapy jen opravdu ve výjimečných případech, jinak na šamponování tlapek dojde vždy až při klasickém koupání (asi 1x za 2 měsíce). ...Dělala jsem to tak s každým psem (i s RTW, když kdysi s námi bydlel v paneláku), i se psy, co mám na hlídání, a nikdy nebyl problém. Se srstí, ani s vyrážkami, s ničím.
Utírání hadrem je většinou opravdu k ničemu, zejména, pokud se jedná o dlouhosrsté plemeno, nebo psa, který má dlouhé chlupy na tlapce nebo mezi polštářky zespodu.

30.3.2005 08:37

eva nohelova napsal(a):
Já své šeltii a kavalírce také myji ve vaně tlapky každý den, 3x i vícekrát, vlažnou tekoucí vodou a poté vysuším ručníkem. Šampon používám na tlapy jen opravdu ve výjimečných případech, jinak na šamponování tlapek dojde vždy až při klasickém koupání (asi 1x za 2 měsíce). ...Dělala jsem to tak s každým psem (i s RTW, když kdysi s námi bydlel v paneláku), i se psy, co mám na hlídání, a nikdy nebyl problém. Se srstí, ani s vyrážkami, s ničím.
Utírání hadrem je většinou opravdu k ničemu, zejména, pokud se jedná o dlouhosrsté plemeno, nebo psa, který má dlouhé chlupy na tlapce nebo mezi polštářky zespodu.

Díky za odpovědi! Tak můžem v klidu omývat... :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík