Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.2.2007 00:31

Dobrý den, vím že různé druhy granulí se tu řeší stále dokola, ale zas uběhla nějaká doba a další lidé mají nové zkušenosti. Granule sem našla na stránkách vetamixu a ráda bych znala vaše názory, neboť je vůbec neznám, předem moc díky, Dáša

7.2.2007 08:51

chomda napsal(a):
Dobrý den, vím že různé druhy granulí se tu řeší stále dokola, ale zas uběhla nějaká doba a další lidé mají nové zkušenosti. Granule sem našla na stránkách vetamixu a ráda bych znala vaše názory, neboť je vůbec neznám, předem moc díky, Dáša

Dle mého názoru byla Anka kdysi kvalitní krmivo. Byla. :-(

7.2.2007 12:06

sharpik napsal(a):
Dle mého názoru byla Anka kdysi kvalitní krmivo. Byla. :-(

No,my Anku jen zkusili a nám nesedla.Moji pesani z ní měli hrozný větry.

7.2.2007 15:22

chomda napsal(a):

Já s ní má jen výborné zkušenosti. Je třeba granule vyzkoušet, každému psovi vyhovuje něco jiného.

7.2.2007 17:55

chomda napsal(a):

Já krmím ankou ale jen jako doplněk k syrovému masíčku a můj dobrmánek si nestěžoval

8.2.2007 10:57

jarka napsal(a):
No,my Anku jen zkusili a nám nesedla.Moji pesani z ní měli hrozný větry.

no přesně ten samý mám problém.Pesan má děsné větry,až se někdy divím co z něj nevyjde......myslíte,že je to nkou??Nebo granule všeobecně nadýmají???

Přidejte reakci

Přidat smajlík