Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.2.2007 18:59

ahoj všem, Nado ty jedna nedočkavko tak tady jedna Agripa Nežný Obr

11.2.2007 19:08

marie m napsal(a):

Taky něco pro Naďu

11.2.2007 19:09

marie m napsal(a):

A ještě

11.2.2007 19:10

marie m napsal(a):

11.2.2007 19:12

marie m napsal(a):

A poslední. Ale řeknu Ti, že se vůbec nechtěla fotit. Maruška ji má aspoň ve stoje, ale mi seděla a ani se nechtěla podívat, kdo ji to furt otravuje s tím foťákem

11.2.2007 19:14

marie m napsal(a):

Ahojky vy moje holky zlatý
Super super a ještě bych prosila poslat na mailik
já vím,že toho chci asi moc no ale pro jednou ...
Děkujuuuuuu

11.2.2007 19:18

marie m napsal(a):

rodiné fota Šejtanova smečka

11.2.2007 19:21

nada napsal(a):
Ahojky vy moje holky zlatý
Super super a ještě bych prosila poslat na mailik
já vím,že toho chci asi moc no ale pro jednou ...
Děkujuuuuuu

co bysme pro tebe neudělaly Puma Lištička

11.2.2007 19:25

marie m napsal(a):
co bysme pro tebe neudělaly Puma Lištička

a jeden naštvanej Fin

11.2.2007 19:28

marie m napsal(a):
a jeden naštvanej Fin

Agir měl také bojovou náladu

11.2.2007 19:33

marie m napsal(a):
Agir měl také bojovou náladu

no a můj miláček na tom nebyl o nic líp

11.2.2007 19:47

marie m napsal(a):
no a můj miláček na tom nebyl o nic líp

aspon že moje královna Berenis je v pohodězatím

11.2.2007 19:59

marie m napsal(a):
aspon že moje královna Berenis je v pohodězatím

Opal Lištička

11.2.2007 21:58

marie m napsal(a):
Opal Lištička

Gratuluju,gratuluju,gratuluju...všem,všem.....

A díky za fotky,už jsem zhlédla všechny dostupné,abych o nic nepřišla

13.2.2007 21:14

marie m napsal(a):

Trošku posunuji

13.2.2007 21:17

marie m napsal(a):

A ještě jednu

13.2.2007 21:18

marie m napsal(a):

A poslední

sejtanova smecka

14.2.2007 11:08
sejtanova smecka

lmusa napsal(a):
A poslední

Ahoj všem
Lucko nebo Naďo, s radostí prosím o vymazání Cardinala z KAO v nouzi Nového majitele už má
P.S na fotce je ještě s původním

14.2.2007 11:44

sejtanova smecka napsal(a):
Ahoj všem
Lucko nebo Naďo, s radostí prosím o vymazání Cardinala z KAO v nouzi Nového majitele už má
P.S na fotce je ještě s původním

S radostí vymazávám .

14.2.2007 16:33

kaca napsal(a):
S radostí vymazávám .

Ahoj holky
Tak jak se máte ?U nás je momentálně jaro , tak si to užívám
Nemůžu se už dočkat na srazík , mám nějakej absták po psích akcích

14.2.2007 17:52

nada napsal(a):
Ahoj holky
Tak jak se máte ?U nás je momentálně jaro , tak si to užívám
Nemůžu se už dočkat na srazík , mám nějakej absták po psích akcích

Ahoj, kde jste všichni, Doufám, že venku, dneska to teda stálo za to, bylo fakt nádherně. Cardinalovi blahopřejeme k novému páníčkovi, snad poslednímu Nadi vy máte zese sraz, se máááte. My až koncem března. Ale snad se s holkama domluvíme a podniknem nějaký ještě dřív. Jedna z dnešního výletu.

14.2.2007 17:54

susan napsal(a):
Ahoj, kde jste všichni, Doufám, že venku, dneska to teda stálo za to, bylo fakt nádherně. Cardinalovi blahopřejeme k novému páníčkovi, snad poslednímu Nadi vy máte zese sraz, se máááte. My až koncem března. Ale snad se s holkama domluvíme a podniknem nějaký ještě dřív. Jedna z dnešního výletu.

Jo a ta slečna s Agripkou je mi nějaká povědomá, nemá náhodou Nadi už nějakého kavkazáčka?

14.2.2007 18:01

susan napsal(a):

ahoj Zuzi bohužel venku ne, teprve sem dorazila ale mám pro Tebe dobrou zprávu, sraz bude co nevidět, jestli si dobře pamatuju, tak to je ten víkend kolem 3. března

14.2.2007 18:09

bllerkovaci napsal(a):
ahoj Zuzi bohužel venku ne, teprve sem dorazila ale mám pro Tebe dobrou zprávu, sraz bude co nevidět, jestli si dobře pamatuju, tak to je ten víkend kolem 3. března

Ahoj Zuzi, fakt? Už je to na beton? Tak to je super!!! Ale na stránkách kropu to není, nebo jo?

14.2.2007 18:14

susan napsal(a):
Ahoj Zuzi, fakt? Už je to na beton? Tak to je super!!! Ale na stránkách kropu to není, nebo jo?

ještě to není na 100%, ale říkala to paní Mayerová v neděli v Brně, ale že ještě obešle lidi a zajistí cvičák a ten sraz koncem března platí taky

14.2.2007 18:32

bllerkovaci napsal(a):
ještě to není na 100%, ale říkala to paní Mayerová v neděli v Brně, ale že ještě obešle lidi a zajistí cvičák a ten sraz koncem března platí taky

Tak to by byl bezva březen

cipalka

14.2.2007 20:01
cipalka

susan napsal(a):
Tak to by byl bezva březen

to teda jóóó, hurááá, to by bylo bezváááá!!!!

cipalka

14.2.2007 20:04
cipalka

susan napsal(a):

Zuzko, to je dobrý, Tála jak se prsí on je teda čím dál větší kolik měří?

14.2.2007 20:55

cipalka napsal(a):
Zuzko, to je dobrý, Tála jak se prsí on je teda čím dál větší kolik měří?

Alko to je trik On totiž sedí nejblíž a tak vypadá veliký. a taky Kajka se naopak krčí. Jo prsení by mu šlo, on je děsný hrdobec, kolikrát čekám, že si musí zlomit vaz jak zaklání hlavu jak je na sebe pyšný Kolik měří nevím, musím ho změřit

14.2.2007 20:58

susan napsal(a):
Alko to je trik On totiž sedí nejblíž a tak vypadá veliký. a taky Kajka se naopak krčí. Jo prsení by mu šlo, on je děsný hrdobec, kolikrát čekám, že si musí zlomit vaz jak zaklání hlavu jak je na sebe pyšný Kolik měří nevím, musím ho změřit

Zuzko, nemusíš Ve Frýdlantě bude Tála změřen odborně

14.2.2007 21:04

marie m napsal(a):

Moje prosba se netýká kavkazana, ale středoasiati jsou naši bratránkové néééé? O zveřejnění mě poprosila pí. Hrušková, CHS Scher-Chan, podrobnosti jsou na Kavkazanech v nouzi.
---------------- ----------------------- ------------------------- ---------------------- ----------------------.
Hledáme nového majitele pro psa Bulbaje Scher-Chan(Ž-Ben x Fina Ex Oriente). Původní majitel se z vážných zdravotních důvodů nemůže nadále o psa starat. Bulbaj je bratr výstavně úspěšných sourozenců Benita a Batyra (2-násobný vítěz KV Karakan klubu), sám nikdy vystavován nebyl. U nás doma již bohužel není pro další přírůstek místo, a po známých se mi psa umístit nepodařilo.

cipalka

14.2.2007 21:08
cipalka

susan napsal(a):

tak aby Tálovi nenapršelo do šňupáku, když se tak zaklání jsem si právě říkala,. že na to, že je Kajka po Argonovi, je proti Taldovi nějaká móc malá....... tak teď už vím, co za tym je

14.2.2007 21:22

lmusa napsal(a):
Zuzko, nemusíš Ve Frýdlantě bude Tála změřen odborně

Jestli zase nebude zapomenuto měřítko

14.2.2007 21:38

kaca napsal(a):
Moje prosba se netýká kavkazana, ale středoasiati jsou naši bratránkové néééé? O zveřejnění mě poprosila pí. Hrušková, CHS Scher-Chan, podrobnosti jsou na Kavkazanech v nouzi.
---------------- ----------------------- ------------------------- ---------------------- ----------------------.
Hledáme nového majitele pro psa Bulbaje Scher-Chan(Ž-Ben x Fina Ex Oriente). Původní majitel se z vážných zdravotních důvodů nemůže nadále o psa starat. Bulbaj je bratr výstavně úspěšných sourozenců Benita a Batyra (2-násobný vítěz KV Karakan klubu), sám nikdy vystavován nebyl. U nás doma již bohužel není pro další přírůstek místo, a po známých se mi psa umístit nepodařilo.

šejtanko,gratulujuuuu.....prý je Cardinal Cerbíkovi podobný,tak doufám,že ho někde potkáme,abychom to porovnali....a vůbec,těch podobných je tu víc,ne?

15.2.2007 19:07

jesie napsal(a):
šejtanko,gratulujuuuu.....prý je Cardinal Cerbíkovi podobný,tak doufám,že ho někde potkáme,abychom to porovnali....a vůbec,těch podobných je tu víc,ne?

Ahojte všetkým, poznávate ma? Ja som Bak a moja veľká kamarátka

15.2.2007 19:09

vlado napsal(a):
Ahojte všetkým, poznávate ma? Ja som Bak a moja veľká kamarátka

Dnes mám 10 mesiacov a to som ja a moja malá kamarátka

15.2.2007 19:10

vlado napsal(a):
Dnes mám 10 mesiacov a to som ja a moja malá kamarátka

A ďalej...

15.2.2007 19:29

vlado napsal(a):
a na záver...

Teda Vlado Bak už je pořádný kus psa

15.2.2007 19:46

vlado napsal(a):
a na záver...

Ahoj kluci Bak roste jako z vody

maťa

15.2.2007 19:49
maťa

marie m napsal(a):

Ahoj a jestlipak víte, kdo jsem já

15.2.2007 20:01

maťa napsal(a):
Ahoj a jestlipak víte, kdo jsem já

Rozhodla ses, že Agbar zrzavý nebude a obarvilas ho?

maťa

15.2.2007 20:05
maťa

susan napsal(a):

Mno, zatím ne, barva přijde na řadu až bude dospělej, a stále bude mít tu hnusnou barvičku
Ale malou nápovědou by mohlo být, že tenhle pes je rozhodně větší a těžší, než kavkaz....a taky jinak zbarvený

Můj objev je čerstvý.....tak co, nikdo neznáte??????????

maťa

15.2.2007 20:06
maťa

maťa napsal(a):
Mno, zatím ne, barva přijde na řadu až bude dospělej, a stále bude mít tu hnusnou barvičku
Ale malou nápovědou by mohlo být, že tenhle pes je rozhodně větší a těžší, než kavkaz....a taky jinak zbarvený

Můj objev je čerstvý.....tak co, nikdo neznáte??????????

Jo a není to voříšek, je to plemeno, jak má být....

15.2.2007 20:06

susan napsal(a):

Žeby to bol čierno-biely bundášik?

maťa

15.2.2007 20:08
maťa

vlado napsal(a):
Žeby to bol čierno-biely bundášik?

Když já se Vlado moc stydím, páč nevím, co to je "bundášik"?

sejtanova smecka

15.2.2007 20:10
sejtanova smecka

maťa napsal(a):
Když já se Vlado moc stydím, páč nevím, co to je "bundášik"?

Ten pejsek na fotce mi trochu připomíná rumuské pastevecké plemeno, ale jak se jmenuje nevím, tuším, že nějak od B....Ikdyž, možná se zase pletu

sejtanova smecka

15.2.2007 20:12
sejtanova smecka

Ten pejsek na fotce mi trochu připomíná rumuské pastevecké plemeno, ale jak se jmenuje nevím, tuším, že nějak od B....Ikdyž, možná se zase pletu

Ale tam mi zase nesedí ta větší váha....

maťa

15.2.2007 20:12
maťa

Jani, si borec, víš to?????

http://www.bucovinadogs.ro/

Tady jsou a v celé své kráse! Na jedné fotce je ten nejkrásnější kotec, co jsem kdy viděla, dá-li se tomu říci kotec!

Odkaz mám na stránkách, páč tihle psi jsou krásní, až na tu barvičku.....většina nic moc

15.2.2007 20:13

Bundášik je - huňatý plyšáčik

maťa

15.2.2007 20:14
maťa

vlado napsal(a):
Bundášik je - huňatý plyšáčik

Vlado děkuji, já se polepším a budu se od ujo včelára více učit slovensky
To je moc hezké....bundášik

15.2.2007 20:19

vlado napsal(a):
a na záver...

Vlado,nedávno se mi dostala do rukou fotka mého Cerba,když mu bylo taky 10 měsíců...jako by Bakovi z oka vypadl,fakt...až bude příležitost,dám tu fotku sem

maťa

15.2.2007 20:20
maťa

maťa napsal(a):
Vlado děkuji, já se polepším a budu se od ujo včelára více učit slovensky
To je moc hezké....bundášik

No a ta větší váha....většina těch psů doslova hraje svalama, které, jak známo, váží více, než tučíček, takže ač vypadají vedle kulatého kavkaze - toť jen příklad - hubení, jsou těžší

Tedy alespoň tolik mého luštění rumunštiny

Ani jsem netušila, že krom Karpatina mají i jiné plemeno, objevila jsem je náhodou! Těch pastevců je tolik, ale málokterý má hezkou barvu, většina je bílá....mno a nebude strakatá, jak kravičky
Ty vlkošedí žíhanci jsou nějak nedostatkové zboží

Mimochodem Jani, ty nevíš, jakou barvu měl Nazgul maličký, viď??? Oni si všici Agbara pletou s leonem a já už toho mám dost....vybírat psa srdcem je pěkně na prdlajs, mám doma cosi, co sem vůbec nechtěla

sejtanova smecka

15.2.2007 20:36
sejtanova smecka

maťa napsal(a):
No a ta větší váha....většina těch psů doslova hraje svalama, které, jak známo, váží více, než tučíček, takže ač vypadají vedle kulatého kavkaze - toť jen příklad - hubení, jsou těžší

Ani jsem netušila, že krom Karpatina mají i jiné plemeno, objevila jsem je náhodou! Těch pastevců je tolik, ale málokterý má hezkou barvu, většina je bílá....mno a nebude strakatá, jak kravičky

Mimochodem Jani, ty nevíš, jakou barvu měl Nazgul maličký, viď??? Oni si všici Agbara pletou s leonem a já už toho mám dost....vybírat psa srdcem je pěkně na prdlajs, mám doma cosi, co sem vůbec nechtěla

Mně bílá a strakatá nevadí :-) Jinak s tou váhou to asi bude kus od kusu A Nazgul jako malý byl rezavo vlkošedý, později rezavý a v dospělosti opět rezavo vlkošedý, má spíše tmavnoucí tendenci.Ale já myslím, že jsi si Agbara nepořizovala kvůli barvě a co si lidé myslí nebo říkají je přece jedno, ne? Jsou jiné, důležitější vlastnosti psa a takový leonek je také krásný Hůř by bylo, kdyby si ho pletli např. s kolií, ta už má ke kao podstatně dál než leon

15.2.2007 20:38

maťa napsal(a):

Nooo, Bak za desať mesiacov zmenil farbu srsti štyri krát. Maličký bol celý tmavosivý, osemtýždňový bol vlkošedý s bielou ,,kravatou"(viď. foto), polročný bol celý do hrdzava, a teraz má hrdzavé iba uši a zbarvuje sa do hrdzavo-vlkošeda s tmavým chrbtom a čistobielou ,, kravatou".

15.2.2007 20:40

Mně bílá a strakatá nevadí :-) Jinak s tou váhou to asi bude kus od kusu A Nazgul jako malý byl rezavo vlkošedý, později rezavý a v dospělosti opět rezavo vlkošedý, má spíše tmavnoucí tendenci.Ale já myslím, že jsi si Agbara nepořizovala kvůli barvě a co si lidé myslí nebo říkají je přece jedno, ne? Jsou jiné, důležitější vlastnosti psa a takový leonek je také krásný Hůř by bylo, kdyby si ho pletli např. s kolií, ta už má ke kao podstatně dál než leon

Máš recht. Leon nebo kavkaz, furt je to pes. To naši známí na tom byli hůř. Jejich asiatka si v určitém věku lidé pletli s kozou

sejtanova smecka

15.2.2007 20:44
sejtanova smecka

lmusa napsal(a):
Máš recht. Leon nebo kavkaz, furt je to pes. To naši známí na tom byli hůř. Jejich asiatka si v určitém věku lidé pletli s kozou

Libo, už ani to by mě nebralo Já mám doma zase veldloudy

15.2.2007 20:47

lmusa napsal(a):

Keď sa neznámi ľudia pozerajú na Baka z diaľky, vravia: Jéj, aký krásny medvedík. A keď sa zúrivo vrhne na plot tak: Ci pána, ta to je veľké hovado!

15.2.2007 20:48

Libo, už ani to by mě nebralo Já mám doma zase veldloudy

Kecáš ! To jsi tvrdila na klubovce, ale v Olomouci jsem toho Tvého údajného "velblouda" viděla a náhodou se mi líbil. A to tak, že jsem si ho spletla s Tvou Mašinkou

15.2.2007 20:50

lmusa napsal(a):
Kecáš ! To jsi tvrdila na klubovce, ale v Olomouci jsem toho Tvého údajného "velblouda" viděla a náhodou se mi líbil. A to tak, že jsem si ho spletla s Tvou Mašinkou

Re. p. Liba - sme sa predbehli

sejtanova smecka

15.2.2007 20:51
sejtanova smecka

lmusa napsal(a):

S "veldloudem" jsem si ale nezačala já Když jsem byla s Dynamicou jako s půlroční(nebo tak nějak) na Hobby v Č.B., tak jedno dítě se na Dynu zadívalo a pak se otočilo k mamince a povídá: " Hele, mami, támhle jde veldloud" A už jí to zůstalo

maťa

15.2.2007 20:53
maťa

vlado napsal(a):
Nooo, Bak za desať mesiacov zmenil farbu srsti štyri krát. Maličký bol celý tmavosivý, osemtýždňový bol vlkošedý s bielou ,,kravatou"(viď. foto), polročný bol celý do hrdzava, a teraz má hrdzavé iba uši a zbarvuje sa do hrdzavo-vlkošeda s tmavým chrbtom a čistobielou ,, kravatou".

Tak děkuju Jani, jasně, že kvůli barvě jsem si ho nebrala, však víte určo všechny, že jsem ho vůbec nechtěla a ještě dvě hodiny před odjezdem pro něj jsem netušila, že tam jedem

Jen prostě ta barva do zrzava se mi moc nelíbí....asi proto, páč na ni čučím denně v zrcadle

Leoni jsou moooc krásní, to já vím a líbí se mi, ale prostě já su na ty "vlčí" barvy
No to je fuk....Nazgul taky tu barvu mění, co fotka, to je jinak....tož se nechám překvapit, zda se Agbíš potatí....

Jo a přeci jen se potatil.....není to pes, ale velbloud!!!! Jinak, než styl alá velbloud totiž nelíhává

Ale ono to je zas jímavé překvapení, když je ten pes každé roční období jinak zbarvený, aspoň můžu vypadat, že mám doma těch kavkazů víc

maťa

15.2.2007 20:56
maťa

marie m napsal(a):

A takovejhle krásnej pelíšek jsem mu dala, a ten nevděčník na něm vůbec nechce hajat

15.2.2007 20:56

S "veldloudem" jsem si ale nezačala já Když jsem byla s Dynamicou jako s půlroční(nebo tak nějak) na Hobby v Č.B., tak jedno dítě se na Dynu zadívalo a pak se otočilo k mamince a povídá: " Hele, mami, támhle jde veldloud" A už jí to zůstalo

Tak to naši Chiaru si zdálky pletli s poníkem a nebyly to děti, ale dospělý ženský

15.2.2007 20:57

maťa napsal(a):
Tak děkuju Jani, jasně, že kvůli barvě jsem si ho nebrala, však víte určo všechny, že jsem ho vůbec nechtěla a ještě dvě hodiny před odjezdem pro něj jsem netušila, že tam jedem

Jen prostě ta barva do zrzava se mi moc nelíbí....asi proto, páč na ni čučím denně v zrcadle

Leoni jsou moooc krásní, to já vím a líbí se mi, ale prostě já su na ty "vlčí" barvy
No to je fuk....Nazgul taky tu barvu mění, co fotka, to je jinak....tož se nechám překvapit, zda se Agbíš potatí....

Jo a přeci jen se potatil.....není to pes, ale velbloud!!!! Jinak, než styl alá velbloud totiž nelíhává

Ale ono to je zas jímavé překvapení, když je ten pes každé roční období jinak zbarvený, aspoň můžu vypadat, že mám doma těch kavkazů víc

A pre zmenu já, čo je to ,,veldloud"

maťa

15.2.2007 20:57
maťa

maťa napsal(a):
A takovejhle krásnej pelíšek jsem mu dala, a ten nevděčník na něm vůbec nechce hajat

A tady jeho hajání alá velbloudeček

maťa

15.2.2007 20:59
maťa

vlado napsal(a):

Velbloud je dromedár Myslím teda ne??? Prostě dva hrbečky....

cipalka

15.2.2007 21:00
cipalka

maťa napsal(a):

zásadně protestuju proti hanobení zrzavé barvy u kavkazáků!!!!!! Cipíska si taky furt každej plete s leonem (občas je i čau-čau, bernardýn a jednou byl dokonce kanadskej vlk, heč ) a dělám si z toho něco? nedělám. Dráček na tom byl stejně. Lída prý dokonce dostávala nabídky od majitelů holek-leonek, že chtěli od Dráčka štěňátka a Maťo, mám pocit, že Tobě se chudák Agbíš nezavděcí, pořád Ti na něm něco vadí - že není kupírovanej, že je zrzavej... tož je toto možné totó???? esli Ty se tak trochu nerouháš... buď ráda, že je zdravej......

15.2.2007 21:01

vlado napsal(a):

Jano ! To by chtělo foto "veldlouda" Ať má v tom Vlado jasno

maťa

15.2.2007 21:04
maťa

cipalka napsal(a):
zásadně protestuju proti hanobení zrzavé barvy u kavkazáků!!!!!! Cipíska si taky furt každej plete s leonem (občas je i čau-čau, bernardýn a jednou byl dokonce kanadskej vlk, heč ) a dělám si z toho něco? nedělám. Dráček na tom byl stejně. Lída prý dokonce dostávala nabídky od majitelů holek-leonek, že chtěli od Dráčka štěňátka a Maťo, mám pocit, že Tobě se chudák Agbíš nezavděcí, pořád Ti na něm něco vadí - že není kupírovanej, že je zrzavej... tož je toto možné totó???? esli Ty se tak trochu nerouháš... buď ráda, že je zdravej......

Alčí???? Nezavděčí se mi, páč sem vůbec ještě kavkazáka nechcela, víš??? Tak!!! A mám ho, a nevím, co si počít, páč člověk má furt představ a snů a nakonec je všecko jinak

Né vážně, Agbara miluju a zbožňuju a je mi naprosto jedno, jak vypadá, jakou má barvu, délku srsti, výšku, váhu.....mám to v háječku zeleným!!! Protože povahově je neskutečně zlatej, neskutečně!!!! Což sem nečekala A zdravotně zatím....tuk ťuk....je taky v pořádku!!! No bodejť by ne....za ty peníze, co do něj rvu, a nervy...a tááák

Tak mě musíte brát....srandu já mám ráda a srandu si dělám ze všech svých psů, stejně jako ze sebe....takže mě nebijte....páč já se už nepolepším

15.2.2007 21:05

lmusa napsal(a):
Jano ! To by chtělo foto "veldlouda" Ať má v tom Vlado jasno

Jednoducho veldloud je velbloud a velbloud je ťava

maťa

15.2.2007 21:09
maťa

maťa napsal(a):
A tady jeho hajání alá velbloudeček

Heč!!! Bumbám doma Agbíška

cipalka

15.2.2007 21:09
cipalka

maťa napsal(a):
Alčí???? Nezavděčí se mi, páč sem vůbec ještě kavkazáka nechcela, víš??? Tak!!! A mám ho, a nevím, co si počít, páč člověk má furt představ a snů a nakonec je všecko jinak

Né vážně, Agbara miluju a zbožňuju a je mi naprosto jedno, jak vypadá, jakou má barvu, délku srsti, výšku, váhu.....mám to v háječku zeleným!!! Protože povahově je neskutečně zlatej, neskutečně!!!! Což sem nečekala A zdravotně zatím....tuk ťuk....je taky v pořádku!!! No bodejť by ne....za ty peníze, co do něj rvu, a nervy...a tááák

Tak mě musíte brát....srandu já mám ráda a srandu si dělám ze všech svých psů, stejně jako ze sebe....takže mě nebijte....páč já se už nepolepším

pošlu na Tebe toho našeho zrzavca a ten už Ti vysvětlí, jakej je rozdíl mezi skvrnitejma hyenama a liškama podšitejma....a vezme pak Agbárka k nám, páč nám další šelma ryšavá navíc vadit nebude..... a hele - už ho máš, tak nech toho pořád, žes ho nechtěla.........

15.2.2007 21:12

vlado napsal(a):
Jednoducho veldloud je velbloud a velbloud je ťava

Správně, ale jen tak napůl . Velbloud je sice ťava, ale "veldloud" je prý Janina Dynamica

15.2.2007 21:13

lmusa napsal(a):
Správně, ale jen tak napůl . Velbloud je sice ťava, ale "veldloud" je prý Janina Dynamica

maťa

15.2.2007 21:30
maťa

maťa napsal(a):
Heč!!! Bumbám doma Agbíška

No nechtěla! Nejen jeho, vůbec žádnýho kavkaze....jenže jeho jsem zbystřila, když byl třihodiny starý červíček a byl konec....sice ze začátku jsem byla velice tvrdá, ale můj konec se blížil....no a nakonec mě ani nenapadlo přemýšlet nad jiným štěndem, prostě jako by Bára měla jen jedno štěně, Agbíška

Ale hele, Batulku sem taky nechtěla....a o tom to asi je....páč jsem nechtěla ani Míťu A dneska můžu říct, že bych je nevyměnila ani za miliardy, jsou to nejlepší, co jsem si kdy mohla přát

Takže Agbíška k vám nedám, víš? To tak, abys mi ho rozmazlila, dyž já na něj du po "kynologicku"

cipalka

15.2.2007 21:40
cipalka

maťa napsal(a):
No nechtěla! Nejen jeho, vůbec žádnýho kavkaze....jenže jeho jsem zbystřila, když byl třihodiny starý červíček a byl konec....sice ze začátku jsem byla velice tvrdá, ale můj konec se blížil....no a nakonec mě ani nenapadlo přemýšlet nad jiným štěndem, prostě jako by Bára měla jen jedno štěně, Agbíška

Ale hele, Batulku sem taky nechtěla....a o tom to asi je....páč jsem nechtěla ani Míťu A dneska můžu říct, že bych je nevyměnila ani za miliardy, jsou to nejlepší, co jsem si kdy mohla přát

Takže Agbíška k vám nedám, víš? To tak, abys mi ho rozmazlila, dyž já na něj du po "kynologicku"

no Maťo, mě snad šálí paměť, Ty žes nechtěla kavkazáka????????? hahaha, tos mě teda pobavila a proč teda všechny ty pejsky máš, kdyžs je nechtěla?odříkanýho chleba největší krajíc, znáš to....... a Agbíša navalíš, kynologie-nekynologie, se beztak vsadím, že je tam u vás ten poslední otloukánek.... ušatej... zrzavej..... chudák malej........

15.2.2007 21:44

cipalka napsal(a):
no Maťo, mě snad šálí paměť, Ty žes nechtěla kavkazáka????????? hahaha, tos mě teda pobavila a proč teda všechny ty pejsky máš, kdyžs je nechtěla?odříkanýho chleba největší krajíc, znáš to....... a Agbíša navalíš, kynologie-nekynologie, se beztak vsadím, že je tam u vás ten poslední otloukánek.... ušatej... zrzavej..... chudák malej........

Maťa dotoho, Maťa dotoho...

15.2.2007 21:47

vlado napsal(a):

Maťo, tak ještě ho můžeš ostříhat, tím se zbavíš zrzavejch chlupů a pak vezme za vděk i pelíšek u topení, to by byly dvě mouchy jednou ranou, no ne?

maťa

15.2.2007 21:48
maťa

cipalka napsal(a):

To je právě to Alčí, že já vlastně vůbec nikoho z nich nechtěla....ovčáka, papillona, jakousi Nudlu , natož tak brzo kavkaze!!! No a o Míťovi radši pomlčím....

A vidíš, mám je všecky a nedám na ně dopustit, bez nich bych ani nemohla dýchat

Otloukánek joooooooo???????? Ehm ehm ehm....teda nevím, jak právě ty si představuješ otloukánka, ale jestli stylem denního ňuňání, nakupování tuny hraček a různých dobrůtek, neustálého žvatlání v podobě: takhle se vařinká víš Agbíšku? To musíme, aby nám páneček nepadl vysílením.... atd. atp. Tak pak jooo, pak je ouplně otlučenej

A ušatej je, zrzavej taky....prej celá panička, říká Míťa, ale já bych Agbíška takhle neurážela, jááá ne!

maťa

15.2.2007 21:49
maťa

susan napsal(a):
Maťo, tak ještě ho můžeš ostříhat, tím se zbavíš zrzavejch chlupů a pak vezme za vděk i pelíšek u topení, to by byly dvě mouchy jednou ranou, no ne?

Néééé....kavkazskýho naháče jááá necůůůůůůů, to radši zrzavýho chlupáče a bez pelíšku....von ten pelíšek naštěstí nemůže shnít....takže třeba někdy někdo jím nepohrdne

maťa

15.2.2007 21:50
maťa

vlado napsal(a):

Teda Vlado....to je jak při hokejúúúúúúú

maťa

15.2.2007 21:51
maťa

maťa napsal(a):
Néééé....kavkazskýho naháče jááá necůůůůůůů, to radši zrzavýho chlupáče a bez pelíšku....von ten pelíšek naštěstí nemůže shnít....takže třeba někdy někdo jím nepohrdne

A to topení není funkční Zuzko!!!! Co mám Agbíška, tak netopíme a já tiše mrznu!!!!!! Líbí se to jen Míťovi a Agbarovi

15.2.2007 21:53

maťa napsal(a):
Teda Vlado....to je jak při hokejúúúúúúú

Jasnačka, ale je aspoň živo né?

sejtanova smecka

15.2.2007 21:54
sejtanova smecka

maťa napsal(a):
To je právě to Alčí, že já vlastně vůbec nikoho z nich nechtěla....ovčáka, papillona, jakousi Nudlu , natož tak brzo kavkaze!!! No a o Míťovi radši pomlčím....

Otloukánek joooooooo???????? Ehm ehm ehm....teda nevím, jak právě ty si představuješ otloukánka, ale jestli stylem denního ňuňání, nakupování tuny hraček a různých dobrůtek, neustálého žvatlání v podobě: takhle se vařinká víš Agbíšku? To musíme, aby nám páneček nepadl vysílením.... atd. atp. Tak pak jooo, pak je ouplně otlučenej

A ušatej je, zrzavej taky....prej celá panička, říká Míťa, ale já bych Agbíška takhle neurážela, jááá ne!

Vlado, tak tady máš fotku "veldlouda" Jinak samozřejmě správně česky velblouda

maťa

15.2.2007 21:55
maťa

vlado napsal(a):
Jasnačka, ale je aspoň živo né?

Živo je, to každopádně, je to super

cipalka

15.2.2007 21:57
cipalka

maťa napsal(a):

hele, Maťo, a to celá kynologická smečka spí doma??????

15.2.2007 21:57

Tak to je nádherný, fakt super

maťa

15.2.2007 21:58
maťa

cipalka napsal(a):

Jo jo Alčí, spí doma, pročpak??? Až bude Agbar chtít být venku, bránit mu nebudu, ale on nechce, páč je ještě mališký miminto

15.2.2007 22:00

cipalka napsal(a):

Alko ty máš mezery. Dyť tu byl Agbíš každou chvíli na fotce v posteli

15.2.2007 22:01

vlado napsal(a):
Tak to je nádherný, fakt super

Nejako sa mi to zaraďuje neskoro (žeby kôli 700 km?). Re: Janka - fakt je super!!!

15.2.2007 22:02

susan napsal(a):

Tak mě Maťa předběhla. No Maťo a jaks to vlastně myslela, že by ti ho Alka rozmazlila? Co já vím, tak Cipulda v posteli nespí

sejtanova smecka

15.2.2007 22:02
sejtanova smecka

vlado napsal(a):
Nejako sa mi to zaraďuje neskoro (žeby kôli 700 km?). Re: Janka - fakt je super!!!

Jo, je to super velbloudice Děkuji

15.2.2007 22:03

Tak Maťo, zejtra si frčím pro Agbíše, furt na něm hledáš mouchy, tak ho navalíš zpátky

15.2.2007 22:03

vlado napsal(a):

Vlado spíš máš o 700 km blbě nastavené řazení příspěvků, protože my to tu vidíme správně.

cipalka

15.2.2007 22:04
cipalka

susan napsal(a):

nojo, já to zas tak nesleduju......... ajó vlastně, gaučácííííí, hahahaaaa a nebude to potom pro Agbíša šok, když je odmala zvyklej chrnět v betli a pak pomaže ven?

15.2.2007 22:05

susan napsal(a):
Tak mě Maťa předběhla. No Maťo a jaks to vlastně myslela, že by ti ho Alka rozmazlila? Co já vím, tak Cipulda v posteli nespí

Koukám, že se mě to blbě uložilo, tak ještě jednou...Tak Maťo, zejtra si frčím pro Agbíše, furt na něm hledáš mouchy, tak ho navalíš zpátky

15.2.2007 22:06

cipalka napsal(a):
nojo, já to zas tak nesleduju......... ajó vlastně, gaučácííííí, hahahaaaa a nebude to potom pro Agbíša šok, když je odmala zvyklej chrnět v betli a pak pomaže ven?

No zítra ho budeš muset nechat spát doma, když si pro něj jedeš

cipalka

15.2.2007 22:07
cipalka

eavy napsal(a):
Tak Maťo, zejtra si frčím pro Agbíše, furt na něm hledáš mouchy, tak ho navalíš zpátky

Verčo, jste v pořadí, Agbíša berem my......

maťa

15.2.2007 22:08
maťa

cipalka napsal(a):

Prej chrnět v betli Kdyby tam chtěl chrnět,bylo by to v té sibérii tadyk, moc fajn, pro mě Jenže on tam nespí, bohužel....to ho tam vždycky šupnu, nafotím, von chvilku dělá, že tam jako je, a pak hurááá pryč na chodbu, kde sou dlaždičky a ještě větší zima

A Verčo....tak jo, si ho vem, ale cu peníze zpátky plus výdaje za krmení, pamlsky, hračky, pelíšky, vetku........
Ale musíš se dostat přes moji zabijáckou NMudlu, páč ta tě nepustí jen tak

15.2.2007 22:08

eavy napsal(a):
Koukám, že se mě to blbě uložilo, tak ještě jednou...Tak Maťo, zejtra si frčím pro Agbíše, furt na něm hledáš mouchy, tak ho navalíš zpátky

Re: Zuzka - no ja idem podľa dáta, ale furt sa to dajak neskoro radí

15.2.2007 22:10

maťa napsal(a):
Prej chrnět v betli Kdyby tam chtěl chrnět,bylo by to v té sibérii tadyk, moc fajn, pro mě Jenže on tam nespí, bohužel....to ho tam vždycky šupnu, nafotím, von chvilku dělá, že tam jako je, a pak hurááá pryč na chodbu, kde sou dlaždičky a ještě větší zima

A Verčo....tak jo, si ho vem, ale cu peníze zpátky plus výdaje za krmení, pamlsky, hračky, pelíšky, vetku........
Ale musíš se dostat přes moji zabijáckou NMudlu, páč ta tě nepustí jen tak

Ha, odvezu i nudlu, páč když se má Agbíš mizerně, tak nudla taky a já je zachráním

maťa

15.2.2007 22:11
maťa

marie m napsal(a):

Holky, neumím psát....Nudlu tam mělo být!!!

Agbíšek si to teďka četl a říkal, že prej sme na něj bekaný....takže prej máte každá navalit piškot, nebo vás někdá tiše kousne do zadku
No a já prej mám navalit celej sáček...takže já už toho psaní radši nechám

maťa

15.2.2007 22:15
maťa

maťa napsal(a):

Agbíšek si to teďka četl a říkal, že prej sme na něj bekaný....takže prej máte každá navalit piškot, nebo vás někdá tiše kousne do zadku

A kámoši jak hrom, jsou Jerry a Tom..............

maťa napsal(a):

Nudla-mudla dyť je to jedno
Hale a ne,že budu vracet nějaký prachy, ještě něco navalíš, za újmu na psychickém zdraví.
No a piškot taky dostane, o tom žádná

cipalka

cipalka

maťa napsal(a):

cóóóóóóó????? dyť jediná, která na něm nenecháš zrzavej chlup suchej, seš tady Ty!!!!! měl by Ti nadělat ze zadku trhací kalendář a bylo by.....

maťa

15.2.2007 22:16
maťa

eavy napsal(a):
Hale a ne,že budu vracet nějaký prachy, ještě něco navalíš, za újmu na psychickém zdraví.

No jo no...porád....psychický zdravíčko sem....tam....

Nudlu neodvezeš, ta má teďka období "zlé fenky" Prostě malej trhan a zabiják....když má za zádama mě

maťa

15.2.2007 22:18
maťa

cipalka napsal(a):
cóóóóóóó????? dyť jediná, která na něm nenecháš zrzavej chlup suchej, seš tady Ty!!!!! měl by Ti nadělat ze zadku trhací kalendář a bylo by.....

Jááááá???? Ale jáááá můžu, já su domácí, a se mnú si to prej ešče vyřídí....ale vy prej si z něj nemáte dělat prču, že prej je ještě maličtej a teďka bude plakat

Už pláče a utěšovat se šel pánečkovi do talíře

cipalka

15.2.2007 22:22
cipalka

cipalka napsal(a):

Maťo, a eště by mě zajímalo, proč toho Agbíša fotíš v betli?????? dyť kavkazák v peřinách je celkem potupa, ne? kurňa bydlíš na Vysočině, tak máš fotit kavkazí panoramata, ne? a ne postelové scenérie

15.2.2007 22:24

eavy napsal(a):

Maťo, pozri sa Bak pred polrokom...

15.2.2007 22:25

vlado napsal(a):

a dnes...

15.2.2007 22:25

vlado napsal(a):

Vlado, Bak je moc krásný

15.2.2007 22:27

eavy napsal(a):
Vlado, Bak je moc krásný

Díky

15.2.2007 22:27

cipalka napsal(a):
Maťo, a eště by mě zajímalo, proč toho Agbíša fotíš v betli?????? dyť kavkazák v peřinách je celkem potupa, ne? kurňa bydlíš na Vysočině, tak máš fotit kavkazí panoramata, ne? a ne postelové scenérie

Maťo miminto hajá v posteli a papá z talíře, tak já nevím, jestli by ho Alka ještě rozmazlila

15.2.2007 22:29

vlado napsal(a):
Díky

Kolik měří? Bude to asi obřík, že?

maťa

15.2.2007 22:32
maťa

susan napsal(a):
Maťo miminto hajá v posteli a papá z talíře, tak já nevím, jestli by ho Alka ještě rozmazlila

Vlado, Bak je fakt krásnej!!!!
A ta barva, no úplnej Agbar!!! Třeba taky bude jednou takhle hezky tmavej A nebo ne, to je fuk....

No Alčí, v betli ho fotím proto, páč ono mu to tam moc sluší a potupa to není, aspoň pro mě a něho ne....správnej kavkaz by měl znát a vyzkoušet všecko, ne???

Alka by ho určo rozmazlila, já du na Agbíša po "kynologicku" víš a vona furt na Cipíska jenom ňuňá a píše samé krásné věci....kdežto já, jestli ste to četli, píšu pravdu, jak dopadá moje "kynologická" výchova

cipalka

15.2.2007 22:33
cipalka

susan napsal(a):

jasně, sem s Agbíšem, já ho vemu ke kadeřníkovi, na plastiku, bude se rozmazlovat!

maťa

15.2.2007 22:35
maťa

cipalka napsal(a):
jasně, sem s Agbíšem, já ho vemu ke kadeřníkovi, na plastiku, bude se rozmazlovat!

Kadeřník by se šiknul.....Agbíšek mi líná, jak divej....takže vypadá jak špatně oškubaný kuře A já na kadeřníka nemám....páč furt kupuju ty "opuštěný" pelíšky
Ale plastiku nééééééééééé...........to ti ho teda nedáááááám

cipalka

15.2.2007 22:35
cipalka

maťa napsal(a):
A ta barva, no úplnej Agbar!!! Třeba taky bude jednou takhle hezky tmavej A nebo ne, to je fuk....

No Alčí, v betli ho fotím proto, páč ono mu to tam moc sluší a potupa to není, aspoň pro mě a něho ne....správnej kavkaz by měl znát a vyzkoušet všecko, ne???

Alka by ho určo rozmazlila, já du na Agbíša po "kynologicku" víš a vona furt na Cipíska jenom ňuňá a píše samé krásné věci....kdežto já, jestli ste to četli, píšu pravdu, jak dopadá moje "kynologická" výchova

já že na Cipísa ňuňám???? PCHE!!!! ten má spartanskou výchovu, se na něho jenom zle podívám a už maže s vocasem mezi nohama do kotca, kde ani nedutá...

15.2.2007 22:36

maťa napsal(a):

Tak to nevím, jak dopadá?? Mám mezery

maťa

15.2.2007 22:37
maťa

cipalka napsal(a):
já že na Cipísa ňuňám???? PCHE!!!! ten má spartanskou výchovu, se na něho jenom zle podívám a už maže s vocasem mezi nohama do kotca, kde ani nedutá...

Mno, do ví jak Dle tvého psaní a hlavně zamilovaného pohledu směr zrzavej obřík bych usuzovala jinak Alčí

15.2.2007 22:38

cipalka napsal(a):

Re: Verča - momentálne sme v ,,kohoutku" na cca 78 cm.

maťa

15.2.2007 22:39
maťa

susan napsal(a):
Tak to nevím, jak dopadá?? Mám mezery

Mezery doplníš Zuzčí, dyž jukneš na mé webovky

15.2.2007 22:40

marie m napsal(a):

Vlado
78 cm??? No, tak to už je teda pořádnej obřík, klobouk dolů Je fakt moc krásnej

maťa

15.2.2007 22:40
maťa

vlado napsal(a):
Re: Verča - momentálne sme v ,,kohoutku" na cca 78 cm.

Vlado 78 cm????? Tak to je vážně kusanec kavkazáka totok!!!
Moc blahopřeju, a hlavně ať je zdravuškej!!!!!!!!

cipalka

15.2.2007 22:43
cipalka

maťa napsal(a):
Kadeřník by se šiknul.....Agbíšek mi líná, jak divej....takže vypadá jak špatně oškubaný kuře A já na kadeřníka nemám....páč furt kupuju ty "opuštěný" pelíšky
Ale plastiku nééééééééééé...........to ti ho teda nedáááááám

MAŤO!!!!!!!!!!!!!!!! jedu Ti toho chudáka odebrat hned teď!!! nestačí, že ho pořád pomlouváš krzevá barvu a dovíco, von je eště ke všemu podle Tebe špatně oškubaný kuře????? tak to je konec.......... myslím, že po tomhle už Ti tady nikdo neuvěří, že ho miluješ..........
a to s Cipísem - nenech se mýlit... u nás je akorát pláč a skřípění zubů.....

maťa

15.2.2007 22:47
maťa

cipalka napsal(a):
MAŤO!!!!!!!!!!!!!!!! jedu Ti toho chudáka odebrat hned teď!!! nestačí, že ho pořád pomlouváš krzevá barvu a dovíco, von je eště ke všemu podle Tebe špatně oškubaný kuře????? tak to je konec.......... myslím, že po tomhle už Ti tady nikdo neuvěří, že ho miluješ..........
a to s Cipísem - nenech se mýlit... u nás je akorát pláč a skřípění zubů.....

a jéééééééééjej Alčí, si mě odhalila

Mno pláč, to věřím, dvě malá mimča asi slyšet jsou A skřípění zubů??? Tož musíš si tu protézu nasadit pořádně Mně taky občas skřípe

Přidejte reakci

Přidat smajlík