Ahojte.
Miluju psi i ostatní zvířata, sama mám psa z útulku (ráda bych jich víc,ale rodiče jsou proti). Bydlím v Kuřimi (blizoučko Brna).Je mi 21 let, studuji PrF MU - 3.ročník.
Ráda bych nabídla svou pomoc - jakéhokoliv typu - spolkům, kteří mají s opuštěnými zvířaty co do činění, skupinám či jednotlivcům,kteří potřebují s něčím pomoct. Nevím to specifikovat, prostě kdokoliv potřebuje dobrovolníka například na venčení, ale i administrativu, vyřízování potřebných věcí, péčí...co je potřeba.
Neočekávám žádnou odměnu. Chci být užitečná.
misule
napsal(a):
Ahojte.
Miluju psi i ostatní zvířata, sama mám psa z útulku (ráda bych jich víc,ale rodiče jsou proti). Bydlím v Kuřimi (blizoučko Brna).Je mi 21 let, studuji PrF MU - 3.ročník.
Ráda bych nabídla svou pomoc - jakéhokoliv typu - spolkům, kteří mají s opuštěnými zvířaty co do činění, skupinám či jednotlivcům,kteří potřebují s něčím pomoct. Nevím to specifikovat, prostě kdokoliv potřebuje dobrovolníka například na venčení, ale i administrativu, vyřízování potřebných věcí, péčí...co je potřeba.
Neočekávám žádnou odměnu. Chci být užitečná.
Ahoj, jsme spolek dobrovolnic, které se zabývají pomocí psům - převážně po internetu. Děláme stránky některým útulkům, jednotlivým plemenům v nouzi, inzerujeme psy, kteří hledají domov a píšeme o nich příběhy, aby měli větší šanci na umístění (obvzlášť ti starší či handicapovaní), atd. Scházíme se v diskuzním klubu, který jsme pojmenovali na počest prvního umístěného pejska - tedy spíše fenky - Mánička. Jestli se chceš připojit, budeme rádi, stále je hodně práce, takže vítáme každého dobrovolníka. Pokud máš zájem, ozvi se na e-mail: utulkovi@seznam.cz a domluvily bychom se, jak dál.
Pokud by měl o pomoc psům zájem i někdo další, napište buď sem do diskuze nebo na výše uvedený e-mail.
Kamila