Velký černý knírač - pánečkové halooo!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.10.2005 08:28

Koukám na fórum už delší dobu a o Velkých černých kníračích toho tady moc není. Já bych se o nich chtěla dozvědět co nejvíce, leč jsem si tohle plemeno po všech možných úvahách vybrala a na jaře se k nám doufám nastěhuje. Pojdte si povídat o tomhle krásném plemenu a prosím o fotgrafie Vašich miláčků.Co mě hodně zajímá je jejich povaha, slyšela jsem na ně zatím hlavně chválu, má někdo i negativní zkušenosti??? Dále mě velmi zajíma údržba jejich srsti. Náš mazel bude bydlet venku, jak často stříhat???Prosím o rady na co si dát pozor atd. Díky moc všem kdo se zapojí.

6.10.2005 16:11

naatt napsal(a):
Koukám na fórum už delší dobu a o Velkých černých kníračích toho tady moc není. Já bych se o nich chtěla dozvědět co nejvíce, leč jsem si tohle plemeno po všech možných úvahách vybrala a na jaře se k nám doufám nastěhuje. Pojdte si povídat o tomhle krásném plemenu a prosím o fotgrafie Vašich miláčků.Co mě hodně zajímá je jejich povaha, slyšela jsem na ně zatím hlavně chválu, má někdo i negativní zkušenosti??? Dále mě velmi zajíma údržba jejich srsti. Náš mazel bude bydlet venku, jak často stříhat???Prosím o rady na co si dát pozor atd. Díky moc všem kdo se zapojí.

Ještě jsem chtěla podotknout, že pejsek bude hlavně jako rodinný přítel a od koho si ho pořídím mám již taky vybrané. Tzn. opravdu mě pouze zajímají Vaše názory a zkušenosti. To, že potřebuje výcvik je jasné . . . . potřebuje to každý pes, velký či malý . . . .To jen pro upřesnění, že jsem koukla na dřívější povídání o Velkých kníračík a nedozvěděla jsem se absolutně nic . . . . . . . díky:-) . . . . hlavně prosím posílejte fotografie, je škoda, že je tu knírači zatím nemají . .. .

7.10.2005 17:25

naatt napsal(a):

Čaues, mám kníkače 3,5 měsíce
Ptej se konkrétně...
Je to nejskvělejší pes na světě , problémy? No musíš být chytřejší, bystřejší, rychlejší, vynalézavější a vůbec všechno než on. Někdy je to těžký

Ne abys ho ostříhala, VK se trimují!
Můžeš prozradit, odkud si ho vezmeš?

8.10.2005 11:34

terri napsal(a):
Ptej se konkrétně...
Je to nejskvělejší pes na světě , problémy? No musíš být chytřejší, bystřejší, rychlejší, vynalézavější a vůbec všechno než on. Někdy je to těžký

No slyšela jsem, že je možný je i stříhat. Babička má hrubosrstého jezevčíka, a taky ho občas stříhají a je krásnej, ale asi trimování je lepší. Stačí tak dvakrát do roka?Bude totiž vyrůstat na dvorku.No budu si ho pořizovat od kamarádové fenky. Ta je sice bez PP, ale krásná a moc hodná a tátu si vybrali s PP, každopádně toho ještě neznám. Zatím se čeká na to až začne hárat. Pošli fotku, sem na něj moc zvědavá.

10.10.2005 23:53

naatt napsal(a):

Jestli nechceš chodit na výstavy, tak ho můžeš i stříhat. Trimují se hlavně kvůli kvalitě srsti, aby byla hrubší. Fotky tady už někde jsou, ale jen z výstavy. Ještě asi nějaký mám, ale teď se mi je nechce hledat. To stříhání když ho vezmeš hodně na plešato, by asi mohlo 2* ročně stačit, ale počítej s tím, že to bude pěknej chundeláč už za 4 měsíce. Trimovat budeš muset asi častěji, protože ho tak neorveš.

11.10.2005 17:00

terri napsal(a):
Ptej se konkrétně...

já taky beru veškeré info. zatím trénuju svou výdrž na kotěti, které přišlo neplánovaně a dříve než vysněný knírač. Terri jak se daří štěndu - zlobí pořádně???

11.10.2005 23:18

naatt napsal(a):

Ahoj, teprve jsem zjistila, že prý je na ifauně také nějaká diskuze... Hlásím, že velké knírače mám, v několika exemplářích, samozřejmě nemají chybu!
Jestli chceš, jukni na můj web http://giantschnauzer.wz.cz - je tam i fotogalerie a diskuzní fórum, fotky v počtu hojném a stále přibývajícím
Taky nemám ráda jen ty výstavní fotky

11.10.2005 23:19

nikita napsal(a):
Ahoj, teprve jsem zjistila, že prý je na ifauně také nějaká diskuze... Hlásím, že velké knírače mám, v několika exemplářích, samozřejmě nemají chybu!
Jestli chceš, jukni na můj web http://giantschnauzer.wz.cz - je tam i fotogalerie a diskuzní fórum, fotky v počtu hojném a stále přibývajícím

Další ukázka

12.10.2005 08:27

nikita napsal(a):
Další ukázka

Vás znám, na Vaše strániky už jsem dřív koukala . . . :-) Máte moc krásný a šikovný hafany .

12.10.2005 08:28

soell napsal(a):
Jestli nechceš chodit na výstavy, tak ho můžeš i stříhat. Trimují se hlavně kvůli kvalitě srsti, aby byla hrubší. Fotky tady už někde jsou, ale jen z výstavy. Ještě asi nějaký mám, ale teď se mi je nechce hledat. To stříhání když ho vezmeš hodně na plešato, by asi mohlo 2* ročně stačit, ale počítej s tím, že to bude pěknej chundeláč už za 4 měsíce. Trimovat budeš muset asi častěji, protože ho tak neorveš.

Dá se to trimování naučit nebo budu muset navštěvovat někoho kdo to bude dělat???

3.12.2008 15:25
kalu

XXX.XXX.67.182

nikita napsal(a):

Oživuji toto hooodně staré téma :
Náš Ares -8 let

3.12.2008 19:50
vargo

XXX.XXX.225.240

kalu napsal(a):
Oživuji toto hooodně staré téma :
Náš Ares -8 let

Dobrý den, nechtěl by jste někdo středního, černého knírače? pes, 3 roky, uchovněn, je velmi hodný, výborný hlídač. Majitelka, která ho momentálně má doma, tak vlastní ještě 2 fenky a proto by ho ráda darovala. Je od Prahy, ale není problém se domluvit a pejska někam dovézt.

Přidejte reakci

Přidat smajlík